Orijinalini görmek için tıklayınız : NLP eğitim videoları
hayalayaz
15-03-2009, 22:31
arkadaşlar bu videolar eğitim amaçlı ben çok faydalandım, bu yüzden buraya koyuyorum,
nlp cd leri oğuz saygın
bu cdlerin linklerini yenileyemiyorum. cdleri internette bu isimle arayan arkadaşlar mutlaka başka yerde bulacaktır..
linkler sevgili comrad tarafından yenilendi..
yeni linkler
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
([Only Registered Users Can See Links])
hayalayaz
15-03-2009, 22:59
sycocuğum
bana çok faydası oldu, hatta kendi nlp seslendirmelerimide bunlarla yaptım, bana bir yandan düşünmek, bir yandan imgelemek zor geliyor, bu videoların rehberliğinde yazdığım metinleri seslendirdim ve bir çok düğümü kolayca çözdüm, mutlaka daha iyisi vardır ama hepsi sır gibi saklanıyor biliyorsun, haklılar gerçi, ama bizimde hepsine birden gitmeye gücümüz yok bazı şeyleri kendimiz çözmemiz gerekti çoğu zaman bize kaynak olan bu insanların hepsine yürekten teşekkür gönderiyorum..
hayalayaz
16-03-2009, 00:43
haklısın senin ve annenin bu huyunuzu çok seviyorum, bir şeyi tam yapmadan diğerine geçmiyorsunuz, zaten bu yüzdende, bir konuda konuşmaya başladığınız zaman insan sizi dinlemeye doyamıyor, anlatacak çok şeyiniz oluyor, NLP kitaplarında çok açıklama var, ama ne nasıl yapılır anlatmıyorlar, daha doğrusu benim son aldığım kitaba kadar bu yöntemler kedi mokunu saklar gibi saklanıyordu, sağolsun oğuz saygın verdiği seminerlerde bu videoları çektirmiş, çoğu insan daha iyi öğretmenler olduğunu, oğuz saygının çok iyi bir eğitmen olmadığını söylüyor, bilmiyorum, hiçbirini tanımadım, ama böyle vidolar yapanınıda görmedim, bu videolar yüzünden, eğer bir gün Nlp seminerine katılırsam bu seminer oğuz saygın'ın semineri olur, cd lerde göreceksin, tiyatrovari bir uslup kullanılmış, akılda kalıcı bir yöntem belkide bana öyle geldi ben beğendim ve çok faydalandım, tavsiye ederim, tabiiki birebir seminerin yerini tutmaz, ama muazzam fikir verdiği kesin..
ablacım vıdeoları ındırmeye basladım. nlp ile ilgili kitap okuyorum. videolarla bırlestırdıgımde cok faydas olacaktır bana. tesellu ederım. ıyıkı bu sıteyı acmıssın. tesekkurler tekrar.
hayalayaz
02-04-2009, 19:50
ablacım vıdeoları ındırmeye basladım. nlp ile ilgili kitap okuyorum. videolarla bırlestırdıgımde cok faydas olacaktır bana. tesellu ederım. ıyıkı bu sıteyı acmıssın. tesekkurler tekrar.
birşey değil balım. tiyatrovari bir lisanla anlatılmış her türlü algıya hitap ediyor. hem görsel, hem işitsel vs.
hayalayaz
03-04-2009, 11:31
siz bunları yenimi gördünüz, aaaaa
pisicikk
05-04-2009, 23:47
siz bunları yenimi gördünüz, aaaaa
:Övallaha bende yeni görüm.. ilkini indriyorum. haydı hayırlısı
pisicikk
05-04-2009, 23:50
Ablacım Nlp konusunda hiçbir bilgim yok açıkçası,hiç kitap okumadım ve çok araştırmada yapmadım...Bu videolarla bir başlangıç yapmak istiyorum...
Bu aralar çok ilgimi çekiyor Nlp,sanırım sıra ona geldi...Herşeyi yavaş yavaş ve sindire sindire öğrenmek istediğimden olsa gerek geçen senelerde pek ilgimi çekmemişti...
:mshareketliifade203cahilliğimi mazur görün ama benimde bilgim yok pek..ben yavaş ilerliyorum. bir yıldır arınma ve affetme konusuna takılıdm. sanki onalr olmadan dieğrlerini başaramıycam. affetme ardıdan sevgi meditasyonu ile ilg,leniyorum... arda bollukta denesdemde onada yoğunlaşmadım tam..sevgi bağın da iice ilemek istiyorum. nlp konusunda bilgim yok.umarım bunlar yardımcı olur
hayalayaz
06-04-2009, 00:43
cd lerde anlatılıyor ablam bana çok faydalı oldu
en vahim durumda olan benim herhalde dimi ablacığım nasıl indirip izlicem bilmiyorum:???
bende sizin gibi yeni görüyorum ne yapalım bilmemek değil öğrenmemek ayıp dimi :))))
hayalayaz
10-04-2009, 11:37
ablam ben anlatayım sana
1= 1. mesajda hangi cd yi indirmek istiyorsan onun linkinin üzerine tıkla
2= rapid share sayfası açıldı free user butonuna tıkla
3= hareketli sayılar 0 lanıncaya kadar bekle
4= dowload butonuna tıkla
5= bir sayfa açılacak o sayfa üzerinde sabit diske kaydet tıkla ve tamam butonuna tıkla.
6= cd indikten sonra zip dosyasının üzerine sağ tıkla ve klasöre çıkarta sol tıkla bir iki saniyede klasör oluşur, cd pc ye indi ve seyredilmeye hazır.
blondberry
22-09-2009, 19:04
NLP nın sadece 4 cdsi var degıl mı? cunku devam etmıs cdler ama lınklerını goremedım.
hayalayaz
22-09-2009, 23:02
daha fazla ablam bu gün diğerlerinide yüklüycem, sadece gece yükleyebiliyorum, bu yüzden çok ağır gidiyor..
blondberry
23-09-2009, 00:34
daha fazla ablam bu gün diğerlerinide yüklüycem, sadece gece yükleyebiliyorum, bu yüzden çok ağır gidiyor..
emeğine sağlık ablam:) ben de daha ilk 2sini indirdim ama bu video değil sanırım mp3 tarzında ben de görüntü yok da o yüzden bi yanlışlık olmasınhihi
hayalayaz
23-09-2009, 02:05
video ablam görüntülü, ona göre bir proğram indir media player falan..
hayalcim öbür linkleri açamadım ben,sadece 2.linki açabildim,ben mi beceremedim acep
hayalayaz
23-09-2009, 04:32
hayalcim öbür linkleri açamadım ben,sadece 2.linki açabildim,ben mi beceremedim acep
hayır canım, linkler ölü olabilir yeniden yüklüyorum, ama telkinleride yüklediğim için çabuk olmuyor..özür dilerim..elimden geldiğince çabuk yapmaya çalışıcam..
blondberry
23-09-2009, 16:40
canım [Only Registered Users Can See Links]
bu linki kopyala yeni açtığın explorer sayfasına sonra kontrol et aradaki noktalar gitmiş olabilir ben yükledim dün gece çalışıo
hayır canım, linkler ölü olabilir yeniden yüklüyorum, ama telkinleride yüklediğim için çabuk olmuyor..özür dilerim..elimden geldiğince çabuk yapmaya çalışıcam..
ablacım çalışıo yeniden yüklemene gerek yok
bende uzun zamandır bakıyorum ikinci link aktifti sadece hala da oyle bende erteliyordum hepsi aktif olsun indireyim diye.
bugun yalnızca ikinci linki indirdim.niye oyle?
sevgiler
Hayalcim niye özür diliyorsun birtanem,vaktin olunca eklersin. Hem yükleniyormuş galiba,ama malum sebepten ancak gece yükleyebilirim:P
blondberry
23-09-2009, 18:33
linkleri tıkladığımızda veya kopyalayıp açmaya çalıltığımızda hayal ablanın koyduğu orjinal linkle aynı olup olmadığına bakın. mesela rapidshare.com o nokta kopyaladığınızda kayboluo
siz ekleyip öle açın düzeltin adres çubuğunda böyle yapınca açılıo
ay pardon abla bu sayfayı görmemişim isobelle aynı şeyi söylemişiz sormuşuz..kusura bakmayın.. sevgiler..
hayalayaz
25-09-2009, 13:52
arkadaşlar linkleri yeniledim vatana millete hayırlı olsun.
arkadaşlar bu videolar eğitim amaçlı ben çok faydalandım, bu yüzden buraya koyuyorum,
nlp cd leri oğuz saygın
nlp nedir 1
[Only Registered Users Can See Links]
nlp wd 2
nlp vt 3
nlp 4
ttp://rapidshare.com/files/245388071/nlp04.mp4
nlp 5
nlp 6
nlp 7
nlp8
nlp9
canlarım benim hepinize faydalı olmasını umuyorum diliyorum.....
Canım -1 3 4 nlp dosyaları çalışmıyor. tşk.
hayalayaz
23-10-2009, 11:55
ablam şu anda internet çok yavaş gece tekrar yüklerim..
Angeldream*****
17-03-2010, 22:53
"NLP nedir? 1" dışında diğer linkleri açamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler...
hayalayaz
17-03-2010, 23:25
"NLP nedir? 1" dışında diğer linkleri açamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler...
ablam onları tekrar yüklemek lazım linkler çok eski, ben bu gece başlıyayım olurmu.. sevgiler
Angeldream*****
20-03-2010, 12:52
nlp 6
[/URL]
nlp8
[URL="[Only Registered Users Can See Links]"][Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
dışındakileri indirebildim... çok teşekkür ederim, zahmet oldu :)
hayalayaz
20-03-2010, 12:56
nlp 6
nlp8
dışındakileri indirebildim... çok teşekkür ederim, zahmet oldu :)
ablam rapid'e yüklediğimiz herşeyi belirli bir zamandan sonra tekrar yüklemek gerektiği için, 4 shared'e yüklüyorum.maalesef bu motorda çok yavaş yüklüyor, her bir part 16- 18 saatte yükleniyor, bu gece 6. partı, yarın gecede 8.ciyi yüklerim..
Angeldream*****
20-03-2010, 13:03
doğrudur... zaten ben de daha yolun çok başındayım :)) zamanımın olduğunu düşünüyorum... sitede öğrenmek istediğim o kadar çok şey var ki :)) nereden başlayacağımı bilmiyorum...Sanırım akışta kalmak en mantıklısı olacak :)
derli toplu isteyene
[/URL][URL="[Only Registered Users Can See Links]"] ([Only Registered Users Can See Links])
hayalayaz
26-05-2010, 19:18
sağol ablacım, emeğine yüreğine sağlık... :mx :mx :mx
peruscan
04-08-2010, 11:18
Merhaba vıdeoları bır turlu acamıyorum bana yardımcı olurmusunuz.
Tesekkurler
hayalayaz
04-08-2010, 11:20
ablam sorunu yazarsan akşama canbey sana yardımcı olmaya çalışcaktır..
bende error veriyor indiremedim:(
hayalayaz
08-08-2010, 09:05
rapid linkleri belirli bir tıklamadan sonra error veriyor, şu an tekrar yükleme olanağım yok..
anladım ben sadece linklerden 2 ve 9 u indirebildim neyse yine de tesk. ederim.
bilgisyarı kapatıp acınca indigini farkettim:3446 baska indiremeyenler varsa denesinler, linklerden 1 3 4 6 da sorun var sadece.. bnde bu kadarını izliycem artık;)
hayalayaz
08-08-2010, 17:40
bilgisyarı kapatıp acınca indigini farkettim:3446 baska indiremeyenler varsa denesinler, linklerden 1 3 4 6 da sorun var sadece.. bnde bu kadarını izliycem artık;)
tamam ablam sen onları izle, benim pc nin ekran kartı bozukmuş bu yüzden pc yi uzun süre açık tutamıyorum..yükleme süreside bayağı uzun.. bir kaç gün sonra ekran kartı alıcam o zaman ilk işim eksik olan cdleri yüklemek olacak.. bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim
izlemeye başladım bile.. asıl ben teşekkür ederim:;
yeni linkler
hayalayaz
27-09-2010, 23:49
yeni linkler
bana bu cdleri yüklemekten darallar geldiği için vazgeçmiştim artık.. ablam.. ilk mesaja da ekliyeyim..:mx :mx
arkadaşlar bu videoları paylaşmak yasal mı acaba, Oğuz Bey in haberi var mı? ben ona göre indirecem..
hayalayaz
11-10-2010, 16:07
arkadaşlar bu videoları paylaşmak yasal mı acaba, Oğuz Bey in haberi var mı? ben ona göre indirecem..
bu cdler başka sitelerde de var..bende 2 yıl önce netten kopyaladım..oğuz beyin itirazı olsaydı mutlaka itiraz ederdi.. ben bunu yapmadığı için kendisine minnet duyuyorum..
ablacığım ilk videoyu indirdim ama açamıyorum cd yemi yüklemem gerekiyor...
hayalayaz
08-10-2011, 23:32
facede gördüm faydalı olacağını biliyorum..
[Only Registered Users Can See Links]!
videolar yüklenemiyor,silinmis oldugunu belirtiyor.
hayalayaz
17-02-2012, 12:20
videolar yüklenemiyor,silinmis oldugunu belirtiyor.
gözümcüğüm buradaki linkler uzun zaman önce eklenmişler..silinmiştir.. arama çubuğuna Oğuz Saygın nlp videoları yazdırırsan güncellenmiş olan mutlaka vardır.. yüklemek çok uzun zaman alıyor, bu yüzden yüklemiyorum..artık..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.