Orijinalini görmek için tıklayınız : Bööö bi ben eksikdim galiba :P
selammmmm ay ay hayal ablacıgım nasıl sevindim bilemezsin forumun hayırlı ugurlu olsun senin gibi yüce bilgili insanların bilgileriyle bizi mutlu etmesi cok hosuma gidiyor iyiki varsın ablacıgım tam surat devam senin bize uyguladıgın sifa calısmaları o kadar olumlu geliyoki iyiki varsın ablacıgım :cool:
sanırım kadro burda :) ne ise tanımayanlara kendimi tanıyım adım serkan ankarada ikamet ediyorum 25 yasındayım nişanlıyım yani evli sayılırım haziranını 21 inde dügünüm var motor sporları camiasında calısıyorum turkiye motor sporları fedarasyonunda gozetmen olarak calısıyorum aynı zamndada turkiye oto drag sanpiyonasına hazırlanıyorum yani otomobil tamir vs :p inş burdanda kovmazsınız cok sevindim gerçekden
hoşgeldin hemşerim. hayırlı olsun Allah mutluluğunu artırsın.
Perilice
15-03-2009, 19:42
Hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim
hayalayaz
15-03-2009, 19:56
serkanım hoşgeldin çocuğum allah tamamına erdirsin, mutlu paylaşımlar dilerim.
hoşgeldin hemşerim. hayırlı olsun Allah mutluluğunu artırsın.
sagoll ablacıgım teşekkür ederimm hoşbuldum günes ablacıgım yanlısım yoksa sende kardelendeydin demi ?:confused:
Hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim
teşekkür ederim perilice hoş buldum :cool:
serkanım hoşgeldin çocuğum allah tamamına erdirsin, mutlu paylaşımlar dilerim.
sagol ablaların bitanesi en guzeli hoşbuldum iyi temennilerin için tşk ederim inş sonunda murevetimi görecem artık bende mutlu mesut bi hayat yasıycam ama benden adam olmaz kesin gene bi arıza cıkartırım ben :D:D:D:D:D:D:D
hayır inönüde :) ama semti hatırlamışsın. :)
hayır inönüde :) ama semti hatırlamışsın. :)
o bile büyük başarı ablacıgım:D ama evlendikden sonra batıkentte olmayacagım galiba keçiören yada dikmene tasıncam annem istemiyo cünkü aynı evde oturmak evinizi ayırın diyo ::Dbende yana yana ev arıyorum inş bulurum
hayalayaz
15-03-2009, 20:13
ama benden adam olmaz kesin gene bi arıza cıkartırım ben :D:D:D:D:D:D:D
sen arızayı çıkardın bile , yaa oolum sen ne istiyorsun benim aslan oğlumdan, benim oğlum zaten adam gibi adam, durduk yerde sinir etme çocuğumu, deeeermişim
serkancığım kendin için olumlu şeyler söyle çocuğum, sen kendin için söyleyeceğin tüm olumlu sözleri hakediyorsun, saygılı sevgiler
sen arızayı çıkardın bile , yaa oolum sen ne istiyorsun benim aslan oğlumdan, benim oğlum zaten adam gibi adam, durduk yerde sinir etme çocuğumu, deeeermişim
serkancığım kendin için olumlu şeyler söyle çocuğum, sen kendin için söyleyeceğin tüm olumlu sözleri hakediyorsun, saygılı sevgiler
çok teşekkür ederim ablacıgım ne biliyim gülerek söyledim onu :) artık bam başka bi serkanım ben gözlerimdeki at gözlüklerini cıkartdım ve ilk işim beni gerçekden hak eden biriyle evlilik kararı almak oldu bu bi son degil aksine baslangıc daha cokk uzun yolum var
:cool::eek:;):p:rolleyes::D:)
sevgili bigci hoşgeldin... Seni yazılarından takip ediyordum. Şahsi görüşümö bambaşka bir bigci görmek... Bunun olcağına eminim...
hadi bakalım hayırlı olsun
çok sagol muhterem akın kardeşim hoş buldum :cool: allahın bana verdigi bu cana bu ruha bu bedene haksızlık ediyormusum bunun geçde olsa farkına vardım ve cok daha farklı bi insan haline geldim su son bi sene içersinde gerçekden wayy beee dedirtecek degişimler yasadım eski bigci öldü yeni bigci ye merhabaaaa ;)
hayalayaz
15-03-2009, 20:27
çok teşekkür ederim ablacıgım ne biliyim gülerek söyledim onu :) artık bam başka bi serkanım ben gözlerimdeki at gözlüklerini cıkartdım ve ilk işim beni gerçekden hak eden biriyle evlilik kararı almak oldu bu bi son degil aksine baslangıc daha cokk uzun yolum var
:cool::eek:;):p:rolleyes::D:)
çok sagol muhterem akın kardeşim hoş buldum :cool: allahın bana verdigi bu cana bu ruha bu bedene haksızlık ediyormusum bunun geçde olsa farkına vardım ve cok daha farklı bi insan haline geldim su son bi sene içersinde gerçekden wayy beee dedirtecek degişimler yasadım eski bigci öldü yeni bigci ye merhabaaaa ;)
güldüğün gözümden kaçmış, kendine haksızlık ettiğini fark etmene çok sevindim ablam, allah daha iyi, daha mutlu va daha huzurlu günler yaşatsın, sevgiler
amin ablacıgım inş hep beraber mutlu mesut günler yaşayalım hep mutlu olalım
bencede aynı evde oturmayın :) inşallah yakında bulursun eğer civarlarda kiralık eve bende rastlarsam haber veririm sana.
bencede aynı evde oturmayın :) inşallah yakında bulursun eğer civarlarda kiralık eve bende rastlarsam haber veririm sana.
inş abla ben oturmak istiyomda annem istemiyo :D:D
abla ben aslında satın alacagım bi ev almak istiyorum az bucuk bi bütcem var kira olayına bulasmaya niyetim yok fazla satın alacagımdan dolayı ama iyi niyetli bi kira veren birini bulursam olabilir :)batıkentte evler cok eski ve site dolu ben site leri sevmiyorum su an bulundugumuz sitede herkezle kavgalıyım entel dantel dolu yo site yönetimi yok su yok bu sitede oturmuycam normal bi daireye tasıncam k.ören yada dikmen taraflarına bakıyom genelde ama batıkenttede bulursam olur tabi eşyalarımı aldım bile cokdan ev bulsak hemen yerleştirmeye baslıycaz ceyizimiz de hazır nişanlımın ceyizide hazırmıs sadece ev arıyoruz işte bu ay içersinde mutlaka bi yer bulucaz cunku esyaları koyacak yer yok bizim ev depo gibi oldu :D:D:D
Hoşgeldin Bigci,evlilik kararı almana sevindim,sitedeki yakın zamanda evlenecekler kervanına sende katıldın demek:)
Hoşgeldin Bigci,evlilik kararı almana sevindim,sitedeki yakın zamanda evlenecekler kervanına sende katıldın demek:)
hoş buldum Sycorox :cool: (( gamzeydi demi adın yanlıs hatırlamıyosam :))) haziranın 21 inde dügünüm var altın park dügün salonunda olacak :o:o beklerim :) inş darısı başına diyelimmi diyelim hadi inş sende seni gerçekden hak eden bi insanla hayatını birleştirisin yani yanlıs anlama evde kaldın felan demiyom :D:D:D:D:D:D
Hoş geldiniz kayifli paylaşımlar dilerim..
hoş buldum Sycorox :cool: (( gamzeydi demi adın yanlıs hatırlamıyosam :))) haziranın 21 inde dügünüm var altın park dügün salonunda olacak :o:o beklerim :) inş darısı başına diyelimmi diyelim hadi inş sende seni gerçekden hak eden bi insanla hayatını birleştirisin yani yanlıs anlama evde kaldın felan demiyom :D:D:D:D:D:D
Ehuhehe inşallah:D
Hoş geldiniz kayifli paylaşımlar dilerim..
Teşekkür ederim ZİŞAN Hoş buldum
Ehuhehe inşallah:D
tamam o zaman gelinin ayakkabısının altına senini adınıda yazdırcam :D hani kısmetin açılsın diye yani :D
Hoşgeldin hemşerim,keyifli forumlar
Oh be nihayat Serkanı da kendimize benzetmişiz.Ablacığım senin adına yaşadığın gelişmelere çok mutlu oldum .Bak hayat sana yeniden anlaşabileceğin birini gönderdi .İnşallah bundan sonra mutlu olursun .Aramızda olmana sevindik hoş geldin.
Stubborn
16-03-2009, 11:44
Aramıza hoş geldın bigci
Serkan hosgeldin, tebrik ederim nisanlanmissin,(darisi bana :p)
guzel haberlerini almak cok sevindirici..hep multu ol insallah
sevgiler
Oh be nihayat Serkanı da kendimize benzetmişiz.Ablacığım senin adına yaşadığın gelişmelere çok mutlu oldum .Bak hayat sana yeniden anlaşabileceğin birini gönderdi .İnşallah bundan sonra mutlu olursun .Aramızda olmana sevindik hoş geldin.
oy oy oy oyy biricik serpil ablacıgım benim sagol ablacıgım tsk ederim ee yaş geldi geçiyo be abla ben cocugumla cocugum ilk okul caglarındayken futbol macı yapmak istiyorum ama saclarımın beyaz olmasını istemiyorum :D babam ben dogdugumda 30 lu yaşlardaymıs :D hayal anneme de dedigim gibi gozumdeki at gözlüklerini cıkartdım etrafdaki kişiler megersem beni potansiyel damat olarak görüyormus gercekden yeniden dogdum yeniden hayata basladım asıl şimdi aşk sevgi neymiş ögrendim ablacıgım sagol hoş buldim ablam asıl simdi yeniden dogdum
Aramıza hoş geldın bigci
Teşekkür Ederim Sagol hoş buldum :Ö
Serkan hosgeldin, tebrik ederim nisanlanmissin,(darisi bana :p)
guzel haberlerini almak cok sevindirici..hep multu ol insallah
sevgiler
inşş aminnnn o zaman söyle yapıyoz ::smile (21):dügünde gelinin ayakkabısının altına seninda adını yazıyorum gamzeyle beraber
merhabalar bigci hoşgeldin.
gerçi ben senden sonra geldim. :) seni yazılarından hep takip ediyordum. bence sen kısa süre içinde gerçekten çok büyük gelişmeler elde ettin. inşallah hep böyle devam eder.
nişanın hayırlı olsun. mutluluğunuz daim olsun.
merhabalar bigci hoşgeldin.
gerçi ben senden sonra geldim. :) seni yazılarından hep takip ediyordum. bence sen kısa süre içinde gerçekten çok büyük gelişmeler elde ettin. inşallah hep böyle devam eder.
nişanın hayırlı olsun. mutluluğunuz daim olsun.
teşekkür ederim kardeş evlimsin bekarmısın bilmiyom kusra bakma :d evliysen sende benim kadar mutlu ol bekarsan allah sanada nasip kısmet etsin evlenip yuva kurmayı :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.