Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadi İzmirliler de buraya gelsin bari.:)
Aslında bu tür şeylerin, insanlar arasında ayrımcılık doğmasına sebep olduğunu düşünürüm.Sonuçta hepimiz BİR'iz, hepimiz dünyalıyız.:D
hayalayaz
15-03-2009, 20:21
Aslında bu tür şeylerin, insanlar arasında ayrımcılık doğmasına sebep olduğunu düşünürüm.Sonuçta hepimiz BİR'iz, hepimiz dünyalıyız.:D
kurbyciğim bu topicleri toplantılar yapabilmek için açtık, izmir ankara, istanbul, ve mersin deki üyelerimizi belirliyoruz ki hem üyelerimiz kendi aralarında toplanabilsinler hemde workshop veya seminer istenildiğinde, herkes kiminle toplanıp bunu gerçekleştirebileceğini bilsin diye, ayrımcılık olacağını düşünemedik.
bende belirteyim bari, efendim bende izmirliyim :)
:o Anlıyorum Hayal ablacım, terör estirme diyorsun.:) Söz uslu olacağım...:p
Tabiki hepimiz biriz,ama aynı şehirdeki dostların bir araya gelmeside fena olmaz bence :)
Bendeee izmirdeyim biliginize:)
bir İzmirli de benim şimdilik İzmir de yaşıyorum
yakın bir tarihte Ankaraya yerleşeceğim :o
hayalayaz
16-03-2009, 21:15
bende izmirdeyim :D
Bende Ankara'dayım ama sol yanım İzmir'de..:)
bir gün buluşmak ümidi ile..
İzmir'liyim :mshareketliifade445
Perilice
23-03-2009, 12:17
İzmirde seminer düzenlencekmi ?
Perilice
23-03-2009, 12:26
:smile (16): sadece sordum
hayalayaz
23-03-2009, 12:29
sevgili perilice bildiğimiz her konuda, öğrenme isteği olursa, türkiyenin her yerine gitme kararı aldık, sadece izmirde değil here yerde olabilir seminerlerimiz.
Perilice
23-03-2009, 12:38
:) yok yok eger Allah kısmet ederse nemesisle ben izmire gezi yapacağız seminer bahanesine hepinizi görmek istedim sadece :mshareketliifade108
Anne tarafından İzmirliyim baba tarafından Aydınlı tam bir egeliyim,ama yakında Bursalı olacağımmm:yc46nm18LX0wKIxTjY7
bende izmirliyim bornovadan sevgiler,saygılar... :D
izmir Çok güzel yer cokda cok pahalı :D istanbul desen pislik götürüyo wallaha en iyisi angara pahalı derken bana pahalı yerleri dek gelmiş olabilir :d ama genelde gordugum manzara pahalı
bide encoder hacı sen benim msn deki encodermisin ?
izmir Çok güzel yer cokda cok pahalı :D istanbul desen pislik götürüyo wallaha en iyisi angara pahalı derken bana pahalı yerleri dek gelmiş olabilir :d ama genelde gordugum manzara pahalı
bide encoder hacı sen benim msn deki encodermisin ?
Yok ya al eline çayını çorbanı,sahile in çimlerde saatlerce geçiriyorsun valla=),ben birde Alsancakta kalmıştım düşün yani...
Birde acayip ucuz ya,bir sürü şey alıyorum izmire gelince bütçem sarsılıyo=)
Ayy gidesim geldi valla=),Hayal abla aklıma Sakız adası günümüz geldi bi tuhaf oldum...Özledim ya:smile (6):
Ben Sycorox tarihimdeki en güzel fotoğraflarımı izmirde çektim bu sene...Benim için ayrıca özeldir o yüzdende...
evet olablilir ben başka encoder tanımıyom çünki :D
Yok ya al eline çayını çorbanı,sahile in çimlerde saatlerce geçiriyorsun valla=),ben birde Alsancakta kalmıştım düşün yani...
Birde acayip ucuz ya,bir sürü şey alıyorum izmire gelince bütçem sarsılıyo=)
Ayy gidesim geldi valla=),Hayal abla aklıma Sakız adası günümüz geldi bi tuhaf oldum...Özledim ya:smile (6):
Ben Sycorox tarihimdeki en güzel fotoğraflarımı izmirde çektim bu sene...Benim için ayrıca özeldir o yüzdende...
hemso o zaman ben :D cok harcadım galiba internetten tanısdıgım biriyle sırf geyigine gittim bornovodaydı bornova da felan kaldım hep konakda felan dolasdım cuma aksamı orda idim pazartesi sabah ankaraya geldim öyle pek lüzmsüz :D bi şey takılmadıgım halde 1.100 liram gitti :D:D ben tasaraffuf yapamıyorum bunu iyi biliyorum istanbulu begeniyorum bak normal askeri bi şehir ama çok pis yaa :S:S hele emin önü böyle emin önü sahiline deniz anaları yapısmıs balcık balcık olmus vapurlardan akan mazotun pislginden wıykkk :goingmad1ds:
hayalayaz
24-03-2009, 18:45
hayır syco orada değildi, biz syco ve mustangla özel buluştuk onlar izmire düğün vesilesi ile geldiklerinde, ama tadına doyulmaz bir gündü, sonradan başka arkadaşta katılmıştı aramıza sürpriz yapıp..
ama syco ogün bizim olumlu enerjimizdenmi nedir, sakız adasında servis fena değildi, o, günün güzelliğine kanıp, sanemce ve kızı geldiğinde toplantıyı orada yaptım, adamlar neredeyse neden geldiniz diye bizi kovacaklardı. akıncığım sen o toplantıya ve daha sonraki emrivakiye katıldın..
hayalayaz
24-03-2009, 19:22
emrivaki bana yapıldı malum kişiler tarafından onu söylemek istemiştim.:mshareketliifade118
Evet gizli toplantıydı bizimkisi Hayal abla,Mustang ve ben=)
Valla Serkan sen baya harcamışsın naptın öyle=)
Yaaa benimde esim Izmir li .. Yari Izmirli sayilmaz miyim :smile (21): Ayrica Ege nin de hastasiyim. Hele o Izmirdeki insanlarin yasam felsefelerine ise digecek bir söz bulamiyorum.. O bayanlarinin raki icisleri bile bir baskaaa.. Özledim Izmiri , esimde orada suanda kismetse hafatsonu gelecek.. Ona sorarsak hergün gelecekte memleketini birakamiyor ... :imafraid1gh:
hayalayaz
25-03-2009, 03:07
gel kuzum sen gel, çakalburnunda yaparız o dediğini. ağaçların altında, bir yandan imbat eser, missss gibi deniz kokusu, masada ****, balık denizden henüz çıkmış arzı endam ediyor tabakta... hafiften türk sanat müziği tıngırdar taş plakta..oy oy oy bende özlemişim seneler var gitmiyorum, sen ayağının uğuru ile gelirsin benimde gitmeme vesile olursun inşallah..hakikatten güzeldir izmirimiz, ne demişler, izmirin denizi kız, kızı deniz kokar, sokakları hem kız hem deniz kokar..
Perilice
25-03-2009, 11:57
gel kuzum sen gel, çakalburnunda yaparız o dediğini. ağaçların altında, bir yandan imbat eser, missss gibi deniz kokusu, masada ****, balık denizden henüz çıkmış arzı endam ediyor tabakta... hafiften türk sanat müziği tıngırdar taş plakta..oy oy oy bende özlemişim seneler var gitmiyorum, sen ayağının uğuru ile gelirsin benimde gitmeme vesile olursun inşallah..hakikatten güzeldir izmirimiz, ne demişler, izmirin denizi kız, kızı deniz kokar, sokakları hem kız hem deniz kokar..
:smile (24): ayyy ablacım o kadar güzel anlatmışın ki hemen gelesim geldi :smile (24):
Keske bende izmirde yasaydımm :( İstanbul cok kalabalık gürültüsü bile evde otururken rahatsız ediyor.Ben izmiri bizim anadolu yakasına benzetiyorum.O taraflarda yazlık gibi.Ama bizimde bogazımız var degilmmii
Ya öfff,anılarım depreşti,çoook özledim ben ya izmiri:(
Ben de İzmirliyim ve İzmirli olmaktan gurur duyuyorum:73e4317106059nd:
ben de kendime artık izmirliyim diyorum ve izmir de olmaktan çok mutluyum
yavf izmirli arkadaşlar buluşalım artıkyaaa; ya bi cafede yaa hayalayaz'ın evinde(kendisine sormadım amma olsun misafirperverdir O; söz öyle bişey olursa ikramla kahveyle ben uğraşıcam seni yerinden kaldırmıcaam)
buluşsak mı acep nasıl olur ne dersiniz???
buluşalım...(maaş gününe denk getirin öhhöö):mshareketliifade281
hayalayaz
24-06-2009, 22:25
yavf izmirli arkadaşlar buluşalım artıkyaaa; ya bi cafede yaa hayalayaz'ın evinde(kendisine sormadım amma olsun misafirperverdir O; söz öyle bişey olursa ikramla kahveyle ben uğraşıcam seni yerinden kaldırmıcaam)
buluşsak mı acep nasıl olur ne dersiniz???
buluşalım...(maaş gününe denk getirin öhhöö):mshareketliifade281
buluşalım valla, nerede olursa benim için fark yapmaz..
tanışalım valla...:ups
ben çakma izmirli olarak, adres sora sora herbiyeri bulurum...
Aranıza Bugün katıldım herkese Merhaba
Bende İzmir'liyim ve İzmir'deyim:73e4317106059nd:
hoş geldin güzel arkadaşım..
Hoşgeldin:) mutlu paylaşımlar.
Hoşbuldum herkese teşekkür ederim.:73e4317106059nd:
hayalayaz
31-07-2009, 00:25
Aranıza Bugün katıldım herkese Merhaba
Bende İzmir'liyim ve İzmir'deyim:73e4317106059nd:
hoşgeldin kuzum mutlu paylaşımların olsun..:73e4317106059nd:
Buluşulacak mı gerçekten?:0399: Bir sürü sorum birikti ama sayfalar arasında dolaşıp okumaktan soramıyorum. Görüşsek de bileninden doğrudan öğrensem. :mshareketliifade139
hayalayaz
26-08-2009, 21:03
Buluşulacak mı gerçekten?:0399: Bir sürü sorum birikti ama sayfalar arasında dolaşıp okumaktan soramıyorum. Görüşsek de bileninden doğrudan öğrensem. :mshareketliifade139
sen buradan sormaya başla ermozocuğum, toplantıya kadar yenileri birikir nasıl olsa..,shy
İzmirli güzel insanlar hayal ablamızın kıymetini bilin :)
Ben de Bostanlı'dan...Tüm İzmirlilere slmlar...
sevgili hayalayaz bende izmirliyim sizinde izmirli olmanız beni cok mutlu etti
Subconscious
15-01-2010, 21:58
İzmirde olanlaraa Merhaba diyorum burdan :; izmirin kıymetini bilelimm :;
hayalayaz
15-01-2010, 22:17
izmirde kaç kişiyiz yazalım bakalım belki istanbul dönüşü bir toplantı yaparız..:mama
aaa ben de İzmirli sayılırım..(*yıldız)
borçlarım hızla azalıyor, yakında yanınızdayım...:p
**sirius**
16-01-2010, 09:55
İzmirde olanlaraa Merhaba diyorum burdan :; izmirin kıymetini bilelimm :;
bilmeyenlerı uyaralım =)
bornovadan selamlar....
İzmir'i hiç görmedim ama toplantınıza katılabilmek için İzmir'e taşınasım geldi...:bitik
tabi tabi toplanın izmirliler hayal abla izmir de ya biz burada istanbul da gariban kalalım dimi zaren trafikte arapsaçı of of of neyse toplanın artık ne yapalım :0399:
ben Aliağadayım şimdilik..:) İzmirde yaşamanın böyle avantajları olduğunu bilseydim, Hayal aplaya yakın olmak gibi mesela, daha önce kaçardım İstanbuldan...:)
nazan erten
21-02-2010, 17:24
merhaba .aranıza yeni katıdım.izmir bornovalıyım.ama şu an manisada oturuyorum.
sizleri tanımak,paylaşımlarınızı paylaşmak,sevincinize ortak olmak isterim.
:))
hayalayaz
21-02-2010, 18:29
nazancığımk ben izmir küçükyalıdayım görüşelim. izmire geldiğinde.. sevgiler
nazan erten
21-02-2010, 18:33
davet kabul ediyorum.gelirim. böyle güzel bir bilgi kaynağına vesile olan kişiyi tanımak beni çok mutlu edecektir.
sevgilerimle
hayalayaz
21-02-2010, 21:24
nazancığım martın ortasına kadar yoğunum..ama görüşmek için fırsat yaratmaya çalışıcam olurmu sevgiler :mshareketliifade332
nazan erten
21-02-2010, 21:47
tabi ki olur.beni mutlu ettiniz
teşekkürler
modigliani
12-03-2010, 17:34
Merhaba,
Bende izmirliyim.
üst yoldan hatay,alt yoldan küçükyalı tarafı diye belirtmekte bir sakınca görmüyorum :)
:73e4317106059nd:canım hoş geldın aramıza bende şirinyer merkez inşallah bir gün hep bir araya geliriz görüşürüz
modigliani
12-03-2010, 17:53
:73e4317106059nd:canım hoş geldın aramıza bende şirinyer merkez inşallah bir gün hep bir araya geliriz görüşürüz
teşekkür ederim inşallah canım . :sirin
:mshareketliifade393merhaba,ben de izmir ama erkek olduğum için yazmaya çekindim,bu kadar bayanın arasında.bornovayım ben
**sirius**
21-03-2010, 19:46
:mshareketliifade393merhaba,ben de izmir ama erkek olduğum için yazmaya çekindim,bu kadar bayanın arasında.bornovayım ben
bende varım merak etme =)
mucize&mucize
14-09-2010, 14:20
Slm Uşaklıyım. Ama İZMİR/ALİAĞA oturuyorum.yeni gelinim :D
sanırım baska Aliağalılarda var :)
Valla İzmir İstanbul bilmem ama ;;;; Biz Merkez'i hükümet teyiz .Gerçi Hayal Ayaz'ın İzmirde olması siz İzmirlileri 1-0 önde başlatıyor ammmmmaaa sanıyorum tembelsiniz.Maşallah izmirli sayısı da çok yüksek. (kıskandım valla) hadi Ankaralılar hem sayımızı artıralım hemde çooook çalışalım. Hepiniz Ankara'ya davetlisiniz BİZ TÜRKİYELİ yiz gerisi laf'ı güzaf
baba izmir aliağa anne izmir bornava kütük izmir konak =) kaçarı yok izmirliyim..::D
bendeeeee varımmmmmmmmmmmmmm bir seminerde izmirde yapsak ya olmazmııııı:mshareketliifade393
hayalayaz
15-09-2010, 02:38
bendeeeee varımmmmmmmmmmmmmm bir seminerde izmirde yapsak ya olmazmııııı:mshareketliifade393
ben izmirde sürekli seminer yapıyorum kuzum:meditation
Benim sana gelmem farzoldu hayal ablam..bayramda arife günü mehmet abim iki ayağını çatlattı ve eve iki ayak alçı ile geldi üü;korkunç bir bayram geçirdim..ayrıntıları sana anlatırım ablam kafanı çok şişirmeden..bayramda sana gelme planım suya düştü abimle ilgilenmekten ama şükür iyi şimdi..ilk fırsatta sendeyim öyle özledimki..hem o seminerlere arkadaşlarıda kapıp getireyim senin isteiğin doğrultusunda tabiki..sevgiler iyi sabahlar ablacım:mx
hayalayaz
15-09-2010, 09:05
geçmiş olsun ablam.. ne zaman istersen buyur gel başımın üzerindesin :opt
mucize&mucize
30-09-2010, 17:00
ben Aliağadayım şimdilik..:) İzmirde yaşamanın böyle avantajları olduğunu bilseydim, Hayal aplaya yakın olmak gibi mesela, daha önce kaçardım İstanbuldan...:)
slm yıldız:D bende ALİAĞADA oturuyorum.
burda bana en yakın sensin bana tanışssak nasıl olur:D
burda cok yalnızlık hissediyorum.
hayalayaz
30-09-2010, 21:12
slm yıldız:D bende ALİAĞADA oturuyorum.
burda bana en yakın sensin bana tanışssak nasıl olur:D
burda cok yalnızlık hissediyorum.
yıldız izmire tayin oldu kuzum. bana yakınlaştı yani..:3211
mucize&mucize
30-09-2010, 23:04
tüh kacırdık desene abla:D
ee buraya tayini cıkan yokmu yada cıkacak :DD
mucize&mucize
01-11-2010, 15:32
heyyy izmirlilerr nerdesiniz yaw :))
hayalayaz
01-11-2010, 15:37
:ççkklp buradayım.. küçükyalı izmir..
nazan erten
01-11-2010, 21:01
buradayım,aslen bornova ama bir semti kadar yakınında manisaaa
burdayım şirinyerrrrrrr:basbas:basbas:basbas
Birde şu İzmirlileri tanısaydım.......soppi:mshareketliifade118:fhiter :0394: :kız
mucize&mucize
02-11-2010, 17:56
biraraya gelsek çay kahve içsek güzel olmazmı :)))
hayalayaz
04-11-2010, 22:00
çok iyi olur ablam.. ama ben aralık ayına kadar doluyum..ayın 7 sine kadar evde temizlik devam ediyor.. 8 inde öğrencilerimle toplantım var..9 unda annem gelecek.. 23 üne kadar nefes almadan onunla beraberim.. 24- 25 kasım da ankara yolculuğuna hazırlanacağım... 27-28 kasımda belki 1-2 gün fazla ankaradayım.. aralık ayının başında boşum.. o zamana kadar beklerseniz toplantıya gelebilirim..
izmiredemi gitsek acep valla şu izmir beni her zaman çeker nasıl bir memlekettir bu
yıllardır bir çekim kuvvetidir anlamam hemen hemen her semtini dolaştım
sizi seviyorum izmir -izmirliler
nazan erten
06-11-2010, 00:27
çok iyi olur ablam.. ama ben aralık ayına kadar doluyum..ayın 7 sine kadar evde temizlik devam ediyor.. 8 inde öğrencilerimle toplantım var..9 unda annem gelecek.. 23 üne kadar nefes almadan onunla beraberim.. 24- 25 kasım da ankara yolculuğuna hazırlanacağım... 27-28 kasımda belki 1-2 gün fazla ankaradayım.. aralık ayının başında boşum.. o zamana kadar beklerseniz toplantıya gelebilirim..
o zaman bu demek oluyor ki arkadaşlar aralık ayı başında hayal hanım bize bir gün tayin ediyor ve biz izmirliler ve izmire gelebilecek misafirler bir araya gelip tanışıyoruz .
olmazmı:))
belki bir kısmınız birbiriyle tanışıyor şahsen.ben henüz hiç birinizi görmedim .hayal hanımı bile .ben ilk siteye girdiğimde bana sözünüz vardı.
görüşelim demiştiniz .
şimdi bu sözü hatırlatsam ayıp olmaz dimi .
aralık başı bir gün :))) ha ne dersiniz:2506 lütfeennn
hayalayaz
06-11-2010, 07:36
o zaman bu demek oluyor ki arkadaşlar aralık ayı başında hayal hanım bize bir gün tayin ediyor ve biz izmirliler ve izmire gelebilecek misafirler bir araya gelip tanışıyoruz .
olmazmı:))
belki bir kısmınız birbiriyle tanışıyor şahsen.ben henüz hiç birinizi görmedim .hayal hanımı bile .ben ilk siteye girdiğimde bana sözünüz vardı.
görüşelim demiştiniz .
şimdi bu sözü hatırlatsam ayıp olmaz dimi .
aralık başı bir gün :))) ha ne dersiniz:2506 lütfeennn
o ayıp bana ait nazancığım ben bir türlü vakit bulamadım..
ayşen'lede koskoca bir yaz geçti izmirde buluşamadık, istanbulda tanıştık..
bakın şöyle yapalım..aralığın 4-5 veya 11-12 si hafta sonuna denk geliyor..
bu 4 günden size en uygun olanını seçin, birde yer belirleyin buluşalım.. olurmu...
sevgiler
nazan erten
06-11-2010, 08:12
[QUOTE=hayalayaz;61436]o ayıp bana ait nazancığım ben bir türlü vakit bulamadım..
ayşen'lede koskoca bir yaz geçti izmirde buluşamadık, istanbulda tanıştık..
bakın şöyle yapalım..aralığın 4-5 veya 11-12 si hafta sonuna denk geliyor..
bu 4 günden size en uygun olanını seçin, birde yer belirleyin buluşalım.. olurmu...
sevgiler[/QUOT
:))) :Ö
teşekkürler ama günü siz koyun.hangi hafta sonu olursa olsun.
tüm uygun olanlar katılsın.
hayalayaz
06-11-2010, 09:30
aralığın 4ü ve 11i cumartesi gününe denk geliyor 5i ve 12 si pazar gününe hangi gün sizler için uygun..aramızda evli olanlar var..bana göre hava hoş.. evde burma bıyıklı kocalarım beklemiyor.. çalışmadığım için cumartesi günlerimde uygun... ama aramızda çalışan varsa, onların fikrini alsak iyi olur diye düşündüm.. bu yüzden günüde siz kararlaştırırsanız iyi olur.. bekleyelim bakalım arkadaşlar ne diyecekler..
nazan erten
08-11-2010, 00:53
:)) düşündüm de bir pazar kahvaltısı bana uyar.
sevgilerimle
ben izmir bornovadayım.bu çay fikri çok iyi.organize olsak buluşsak.konuşsak ve tanışsak ne iyi olur.sevgiyle kal.
Hayalcim benim için problem yok.yeterki organize edilsin.bir araya gelelim.öpüyorum seni.
hayalayaz
08-11-2010, 18:26
Hayalcim benim için problem yok.yeterki organize edilsin.bir araya gelelim.öpüyorum seni.
bende seni öpüyorum arkadaşım..arkadaşlarla yazışalım gün kararlaştırılsın.. benim içinde no problem..
mucize&mucize
13-11-2010, 18:56
burma bıyıklı kocam hayatta izin vermez .ne o internetten tanıstıgın insanlarlamı buluşcan diye :) malum vardiyalı calıştıgında evde uyudugu bir zmana denk gelirse ve deliksiz uyuması için uyku ilacı kullanmam lazım :D
hayalayaz
13-11-2010, 21:43
burma bıyıklı kocam hayatta izin vermez .ne o internetten tanıstıgın insanlarlamı buluşcan diye :) malum vardiyalı calıştıgında evde uyudugu bir zmana denk gelirse ve deliksiz uyuması için uyku ilacı kullanmam lazım :D
sen eşine bu siteden bahsetmiyormusun??? demekki neymiş??? evde de paylaşım gerekliymiş... ister sanalda ister reelde yaşadıklarımızı paylaştığımızda.. buluşma falan olduğunda internet insanı olmuyoruz o zaman.. gerçi bende burma bıyıklı yok ama... annem var..ilk zamanlar internetteki herkes organ mafyasıydı... benimle tanışan herkes organlarımı parça pincik edecek potansiyele sahipti..
sonra anlatmaya başladım.. şu anda annem hepinizi tanıyor... türkiyeye geldiğinde önce kendi dedikodumuzu yapıyoruz..sonrada sitede onun tanıdığı kişilerle devam ediyoruz..en son olarakta yeni gelen arkadaşların raporunu veriyorum..
bazen site ortamında yazdığınız mesajlarınızı okuyorum ona..mesela hülyayı inine dibine kadar sordu soruşturdu...çünkü onun dedikodusu telefonlarda da devam etmişti... hastalığının kesin iyileşme younda olduğunu duyunca ohhh maaşallahhhh diye diye memnuniyetini dile getirdi.. eşinin tayini falan derken 4-5 saat öyle gitti... yüzü ışıl ışıldı..sevinci gördüm yüzünde...
ataz'ı iyiiiice öğrendi... vodoo semcet, ceylin...ve bir kaç kişi daha zaten hülya gibi başgözdesi..
bizim sitedeki herkes onun hayatının bir parçası oldu.. şu ana kadar qqqq, vodoo, hülya, nazz, ataz, ve daha bir çok arkadaş dedikodu tünelinden geçti... yaşananları gelişmeleri öğrendikçe seviniyor, heyecanlanıyor..
niyet etti qqqq ya, vodooya ailesine ve bir kaç kişiye daha arife günü yasin okuycak, arife günü dualar kabul oluyormuş.. o güne kadar bir kaç kişinin daha dedikodusunu yaparız onlar içinde bir şeyler düşünür... ben anlattıkça organ mafyası onunda sevdiği, merak ettiği, iyiliğini istediği insanlara
qqqq ya ve eşine selamı var,üzüldüklerini duyunca... aaaa, ne üzülüyorlar, düşen çocuğun bacağı içerde kalır, onlar daha genç 90 tane çocukları olur.. dedi...qqqq cuğum, bu şu demek..bebeğini kaybeden kadın hemen hamile kalır ve sağlıklı çocuk doğurur..
işte böyle mucizem... ailede herkes bizim yaşamımızı istediğimiz gibi yaşamamıza alıştığında..bir bakıyoruz.. en anlayamayacak insan bile kendisini buradaki ailenin büyüğü sayıveriyor.. bence eşinin uyku hapına ihtiyacı kalmayacak.. iyi olur canım git tanış arkadaşlarınla diyecek...
demezse ne olur??? onunda seninde canınız sağolsun... biz seni görmeden de sevdik... seviyoruz... eşinede saygı duyuyoruz..aslında bütüne bakınca çokta haksız olmadığını görüyoruz.. biz istisnayız maalesef kaideyi bir türlü bozamıyoruz.. keşke bozup yaşamın sadece sevgi ve saygı olduğunu anlatabilsek...buda bizim yetersizliğimiz.. ama üzerinde çalışıyoruz...sevgiler
Gülçin Şen
14-11-2010, 16:37
Ayyy Gülten teyzem benimm beeeee...Nasıl da duygulandırdı beni...Allah kabul etsin okuduğu duaları ...
Allah tüm dualarını anda kabul etsin.Gülten teyzemin,allah razı olsun ellerinden yanaklarından öpüyorum.şimdiden hayırlı bayramlar.hep birlikte nice bayramlar inşallah...........
nazan erten
17-11-2010, 21:42
hayal hanım ,
bu gün kasımın 17 si yanii aralığa çeyrek kaldı.siz şu toplantı gününü tayin etseniz de bizde ,elebilecek olanlar da kendine program çizse
bu sefer benden kaçışınız yok.banane banane .
vodooo yazmış bir sürü şey okudum okudumm.ne istiyorsunuz harekete geçin diyoo çoğunda ben sizlerle tanışmak,yok yalnış oldu çoğunuzu tanıyorum sayılır da görüşmek istiyorummsoppi
hayalayaz
17-11-2010, 22:04
nazancığım 12 aralık pazar günü bana uygun, yer konusuna sizler karar verin olurmu? sevgiler
nazan erten
18-11-2010, 00:28
teşekkürler.ama siz izmirde olanlar karar verin yer konusunda.:))
deniz kıyısı olması tercihimdir:))
mucize&mucize
05-12-2010, 17:22
izmirliler nerdesiniz yer konusunda karar verin :)) gelebilme ihtimalim var:))
nazan erten
05-12-2010, 18:45
sevindim
haftaya pazar. benim için yer önemli deil
her yere gelirim.
manisadan geleceğim
hayal hanım yoğun oluyor sanırım onun önereceği ona yakın bir yer olabilir
hayalayaz
06-12-2010, 00:56
arkadaşlar
bir münasip zamanda mesala sevinç pastanesinin önünde buluşalım..kordona geçelim.. olarmı...
nazan erten
06-12-2010, 08:32
olur.benim için uygundur.:))
sabah kahvaltısı ossun mu.hani sabahtan olsun da zaman bol bol olsun:)))
hayalayaz
06-12-2010, 09:13
saat kaçta???
nazan erten
06-12-2010, 22:53
yaaa ama ben size uysun istiyorum.ben sabah yedi de kalkarım.en geç sekizde evden çıksam dokuz otuzda rahatlıkla alsancakta olurum.ama uyarmı size .erkense daha geç de olur.
lütfen ben genelde hep başkalarının zamanına göre ayarladım kendimi.imkanım olursa en az 15 dk öncesinden olurum gideceğim yerde.
siz yinede hangi saat uygunsa onu yazın ben tüm gün müsaitim .o günü tamamen bu iş için ayırdım.
allah kısmet ederse.bir aksi şey olmazsa:)))) sevgilerimle
pardon iş mi dedim ,çok büyük bir zevk.:)))
hayalayaz
06-12-2010, 22:58
bir münasip zamanda mesela 10.30 da... buluşalım sevinçte.... der gibi geldi bana...
tamam canım benim pazar günü ölmez sağ olursam saat tam 10.30 da sevincin önündeyim...sevgiler..
ay ne kadar güzel. hem izmire gitmeyeli çok oldu, gitmek isterdim. hem de sizleri görmek o kadar iyi gelirdi ki...... ama pazarları doluyum. sizlere keyifli bir gün dilerim. öyle olacağından da eminim gerçi.
hayalayaz
07-12-2010, 14:12
ay ne kadar güzel. hem izmire gitmeyeli çok oldu, gitmek isterdim. hem de sizleri görmek o kadar iyi gelirdi ki...... ama pazarları doluyum. sizlere keyifli bir gün dilerim. öyle olacağından da eminim gerçi.
merak etme ben seni anlatırken enerjini çekerim yanımıza.. kulakların çınlarsa bil ki o an seni anlatıyorum..:3211
buluşmanız bütüne ve size iyilikler getirsin..bol mucizeli,bol enerjili sohbetler diliyorum..tabii sevgilerimi de göndererek:)
ben de farzedinki yanınızdayım:)
mucize&mucize
09-12-2010, 21:03
sevinç pastanesi tam olarak nerde :))
ben bilmşyorumdaa ayrıntılı olarak veririseniz sevinirim:))
hayalayaz
09-12-2010, 21:25
sevinç pastanesi tam olarak nerde :))
ben bilmşyorumdaa ayrıntılı olarak veririseniz sevinirim:))
alsancak talatpaşa bulvarında, otobüs şöförüne veya dolmuş şöförüne söylediğinde, seni geleceğin yöne göre ya tam önünde, yada tam karşısında indirir..sevgiler..
ben öğrendim yerini:) Hem de bir gelişte:)
mucize&mucize
09-12-2010, 22:46
alsancak talatpaşa bulvarında, otobüs şöförüne veya dolmuş şöförüne söylediğinde, seni geleceğin yöne göre ya tam önünde, yada tam karşısında indirir..sevgiler..
teşekkür ederim.gelme ihtimalim cok yüksek.İzotaş dan bineceğim için otobüse yada minibüse aynı sekilde olur değilmi.
heyecanlıyım hehe:)) neyle ,kimlerle karşılacagımı merak ediyorum.nedense ilk görüşmelerde bu ön yargımı yada önsezimi biçok sey hissediyorum :))
bakalım neler hissedecegim.:0399:
kimler gelebilecek ses verin bakayimm:)
hayalayaz
09-12-2010, 22:48
beeeeen :mshareketliifade332
mucize&mucize
09-12-2010, 22:57
TOPLANMA ZAMANI:12 Aralık Pazar
BULUŞMA YERİ:ALSANCAK/SEVİNÇ PASTANESİ ÖNÜ (eh gideriz artık biyerlere :))
BULUŞMAYA GELENLER
1-Hayalayaz (%100)
2-mucize@mucize( %90)
3-
4-
5-
6-
7-
mucize&mucize
10-12-2010, 16:56
sanırım hayal ablayla başbaşa bir zaman gecireceğiz :))
bu da güzel :)))
nazan erten
10-12-2010, 18:46
TOPLANMA ZAMANI:12 Aralık Pazar
BULUŞMA YERİ:ALSANCAK/SEVİNÇ PASTANESİ ÖNÜ (eh gideriz artık biyerlere :))
BULUŞMAYA GELENLER
1-Hayalayaz (%100)
2-mucize@mucize( %90)
3-nazan erten %100)
[B]4-
5-
6-
7-
hımm beni unutunuz tabii.bu ara netim kapalı ama geleceğim izmire:))):ççk
hayalayaz
10-12-2010, 19:36
hımm beni unutunuz tabii.bu ara netim kapalı ama geleceğim izmire:))):ççk
hayır unutmadım..geleceğine garanti gözüyle baktığım için relax davrandım..:throw
mucize&mucize
11-12-2010, 23:26
bulusuyoruz değilmi
hayalayaz
11-12-2010, 23:32
bulusuyoruz değilmi
bence buluşuyoruz..sizlerin izmir dışından geleceğinizi bildiğim için bende tereddüt ettim..
mucize&mucize
11-12-2010, 23:47
ben geliyorum kesin.sabah 7:30da evden cıkcam.9gibi garajda olursam alsancakada yarımsaatte falan gelirim :)) mani olmazsa
hayalayaz
11-12-2010, 23:55
sen sabah 9.30 gibi burada olacaksın.. bizi 1 saat kadar beklemen gerekecek..ben saat 10.30 da buluşacağımızı düşünerek işlerimi ona göre ayarladım.. hay allah... mümkün olduğunca erken gelmeye gayret ederim..sevgiler..
mucize&mucize
12-12-2010, 00:02
olsun beklerim farketmez :)
ben gec kalmayı,bekletmeyi de sevmem :))
hem benim için bunun anlamı cok büyük malum burma bıyıktan habersiz geliyorum,özgürlüğümü sessiz yasayacagım :))
buna deger 1 saat beklemeye
hayalayaz
12-12-2010, 00:16
sevinç pastanesinin bir kaç dükkan ötesinde kahve diyarı diye bir yer var..beni orada bekle ben mümkün olduğunca erken gelmeye çalışıcam ablam..görüşürüz.. sevgiler
mucize&mucize
12-12-2010, 00:18
tamamdır ,kahve diyarında olrum:))
Gülçin Şen
13-12-2010, 11:16
Eeeee ne ettiniz?Buluştunuzmu?(*yıldız):1ddf
sessiz sessiz buluştular anlaşılan vodoohihi
hayalayaz
13-12-2010, 11:38
buluştuk kızlar..
dün bolluk bereket soğuk ama güneşli bir hava ve sevgi dolu muhabbet olarak tezahür etti... önce mucize&mucize geldi buluşma yerine bana mesaj attığında ben yoldaydım...izmir yollarının uzaklığından ne olacak..10 dakika sonra buluştuk... mucize yeni evli bıcır bıcır bir kız.. sıcacık... bakış açılarını geliştirmek için canla başla çalışıyor/düşünüyor her öneriyi sevgiyle kabul ediyor...
aradan çok zaman geçmeden nazan telefon etti.. ben onun olmasını gereken tarafa baktım.. elimi salladım.. birbirimizi gördükten sonra yanımıza geldi..nazan ince düşünen sakin insanın içine huzur veren kibar bir hanımefendi.. hep beraber yürüyerek kordona çıktık..
soğuk biraz ısırsada hava güneşlikti.. dışarıda oturduk.. kahvaltımızı ettik.. tabi bu arada muhabet aldı başını gitti...baktık üşüyoruz içeri girdik.. mucize saat 14 e kadar bizimleydi.. sonra tekrar görüşmek için ayrıldık... benim sigara durumları iyi idare etti o zamana kadar.. mucize ile birlikte dışarı çıktık.. havamız biraz daha ısınmıştı..yada bana öyle geldi... biz nazanla muhabbetin yice koyulaştırırken ablam geldi.. harika vakit geçirdik..tekrar görüşmek üzere saat 16.30 da ayrıldık..
bana bu harika günü yaşattığınız için teşekkürler kızlar...:fansu :spring_bees
mucize&mucize
13-12-2010, 16:51
benim içinde cok güzel bir gündü.gecirdiğim her dk için tsk ederim. :))
dışarıdan gören gözlerle kendimi gördüğümde anaaaa ben buyum oldum.eve geldikten snra epey düşünüdm :()
yaw ben cok konuştum sanırım.umarım hayal abla,nazan abla sizi sıkmamısımdır.
ben ne kadar katı ,sınırlı olan bir okadarda küçük bir cocukmusum :))) bunuda farkettim.
ama gelişim,değişim içinde hazırım :)) eh kanlımı kansız mı bilmem:elephant:grin
buluşmamızın tadı damagımda kaldı :))) devamını beklerim :))
hayal abla ,nazan abla bizm yollarımızı bulusturan herseye cok şükürler olsunn
kıskananlar çatlasın :)))teyteyhaha:kop:mx:pon pon:P
hayalayaz
13-12-2010, 17:07
bende seni çok sevdim canım benim..farkındalığın geliştiği için mutlu oldum tekrar görüşmeyi bende çok istiyorum sevgiler..
mucize&mucize
16-12-2010, 13:18
hayal abla pazatesi günü tesadüfen sağ kulak memesine dokundugumda mercimek tanesi kadar bir şişlik,sertlik oldugunu frkettim.halada duruyor .hemen aklıma ne geldi :))
sen benim sag tarafımdaydın ya acaba senin sölediklerin kulagıma küpemi oldu ne hehe:animation732xl9vh::mshareketliifade351:ç~~m
hayalayaz
20-12-2010, 22:35
hayal abla pazatesi günü tesadüfen sağ kulak memesine dokundugumda mercimek tanesi kadar bir şişlik,sertlik oldugunu frkettim.halada duruyor .hemen aklıma ne geldi :))
sen benim sag tarafımdaydın ya acaba senin sölediklerin kulagıma küpemi oldu ne hehe:animation732xl9vh::mshareketliifade351:ç~~m
olabilir...ama sen yinede doktora git...
mucize&mucize
23-12-2010, 12:07
Halada duruyor sertlik.aslında hiçde sevmem doktora gitmeyi,sanırım mecbur gidecegim :))
eeee ne zaman buluşuyoruuuuzzz:çıkmkı
nazan erten
22-01-2012, 19:23
evet delican .
ben katılırım l.ütfen organize edin izmir buluşmasını .
ne kadar çok olursak o denli güzel bence.
teşekkürler ablacım... o zaman bence hiç arayı soğutmadan haftaya bugün diyelim mii... : )
cumartesi de olurr bana.. amaa haftaya olsuun illaki.. haydin toplaşalıımm.. bir kahve iiçer sohbet ederiizz ya da siz konuşursunuz ben dnlerim.. bana her türlü uyaarr... :opt
hayalayaz
22-01-2012, 19:45
şubat ayına kadar bana dokunmayın kızlar
tamam ondan sonraki hafta olsun o zaman ablacanım : ):0338::0338: dört ya da beş şubatt..hoş olmaz mı... hem daha o haftay planlar yapılmamıştıır...
eyy izmirdekii ablalarım arkdaşlarım.. toplaşalım ben gelirim diyen elimee mum diksiinn...:smile592os:
şubat ayına kadar bana dokunmayın kızlar
kambersiz düğün olmaz ki...
tamam ondan sonraki hafta olsun o zaman ablacanım : ):0338::0338: dört ya da beş şubatt..hoş olmaz mı... hem daha o haftay planlar yapılmamıştıır...
eyy izmirdekii ablalarım arkdaşlarım.. toplaşalım ben gelirim diyen elimee mum diksiinn...:smile592os:
off offf şimdi izmirli olasım geldiii.. ne güzell ...
nazan erten
22-01-2012, 20:06
hayalsiz olmaz dimi ama.
tamam bana şubatın ilk haftası da uyar sonrasıda tam zamanı belirleyelim ama pazar olması elzem benim için:)))
malum haftanın 7 günü çalışıyorum 15 te bir iznim var o pazara denk getiririz .hele hayal ayarlasın uygun pazarını gerisi tamam:)))
yelisss gelme imkanın varsaa şubatın ilk haftasonusu ya daa tarih kesinleşince ben de kalabilirsin : )
hayalsiz olmaz dimi ama.
tamam bana şubatın ilk haftası da uyar sonrasıda tam zamanı belirleyelim ama pazar olması elzem benim için:)))
malum haftanın 7 günü çalışıyorum 15 te bir iznim var o pazara denk getiririz .hele hayal ayarlasın uygun pazarını gerisi tamam:)))
bence dee... : )
yelisss gelme imkanın varsaa şubatın ilk haftasonusu ya daa tarih kesinleşince ben de kalabilirsin : )
canım benim gelmek çok isterim ama uzakk... ama kalbim sizinle...:0332:
vallaa öyle bir şey çıkar kii o gün izmire gelmek zorunda kalabilirsin.. böylee engelleme kendinii.. : ) hemen uzak diye kestirip atmışsın.. :$
edabulut
22-01-2012, 20:17
kambersiz düğün olmaz ki...
off offf şimdi izmirli olasım geldiii.. ne güzell ...
ya yeliss'cimmmmm
ben sana kaç kere o güzel kafanı duvarlara vurma demedim mi:D
tamam hayal ablam da izmir'de..birçok arkadaşımız da orda ne güzel..
ama bakarsın hayırlısıyla istanbul'a da gelir ve hatta belki hayırlısıyla ankara'ya da..:$
ya yeliss'cimmmmm
ben sana kaç kere o güzel kafanı duvarlara vurma demedim mi:D
tamam hayal ablam da izmir'de..birçok arkadaşımız da orda ne güzel..
ama bakarsın hayırlısıyla istanbul'a da gelir ve hatta belki hayırlısıyla ankara'ya da..:$
belki de sizin yolunuz o gün izmire düşer... yanii bir mucize yaşadım da ben böylee ondan biliyorum bencee çekim yapın.. dilğinizi tutun ve o dileği yaşayın o gün için izmirden şun alırım şuraya giderim o gün kafede oturduğumuzu içeceğiniz şeye kadar düşünün bnce... evren buu ne zaman ne fırsat çıkarcağı hiiiçç belli olmaz... :0345:
hayalayaz
22-01-2012, 20:21
hayalsiz olmaz dimi ama.
tamam 15 şubatta buluşabiliriz, gerisini siz ayarlayın
15 şubatt çarşamba gününe denk gelliyor imiş.. hafta sonundan bir günün yok mudur ki hiiçç.. :bitik:bitik:bitik
edabulut
22-01-2012, 20:24
belki de sizin yolunuz o gün izmire düşer... yanii bir mucize yaşadım da ben böylee ondan biliyorum bencee çekim yapın.. dilğinizi tutun ve o dileği yaşayın o gün için izmirden şun alırım şuraya giderim o gün kafede oturduğumuzu içeceğiniz şeye kadar düşünün bnce... evren buu ne zaman ne fırsat çıkarcağı hiiiçç belli olmaz... :0345:
yaa delican'ım gerçekten aslında izmir'i görmeyi çok isterim ben de :love0073:
en son çok küçükken gitmiştim bir de üstüne üstlük kordonboyu
caddesinde kaybolmuşummm...
neyse..
gerçekten aslında çok uzun süredir istiyorum ben..:dusunceli1eb:
doğru diyorsun..evren bu...
du bakalım hayırlısı:gunas*
o zamaann olsun o haldee... hele şu günü de bir kesinleştirelim de..
hem de ben bir anımı anlatayım.. iştee ben ankaradayım ama okulum daaha bitmedi bi dönem uzamıştıı izmirde okudum ben... bizim arkadaşlarla okulda topluluk var iştee bu kavak yellerinin oyunclarıyla söyleşi ayarlanmış.. dedim ben de orda olmalıyım.. kavak yellerinin tek bi bölümünü bile izlemedim amaç o ortamda bulunmak... o zaman çaışmıyorum da kardeşim çlışıyorr kendi kendime tamam kardeşimden isterim o parayı verirse ben de giderim biraz da birikmişim vardı herhalde hani bilet parasını alsam harçlık lazım gibi bi şey... tabii ben hemen tamamdır oldu bu iş gözyle bkmaya başladım ordayım hayal ediyorum gidiyorum dye seviniyoum falan.. snraa daha kardeşimle hiç konuşmadan, laf geldii babmdan izni koparttıım nasıl havalardayım uçuyorum iki laf arasına sıkıştırdım yaanii ben de.. neysee sen anadolu firması avealılara kampanya yapp bunu da bana msaj at.. gidiş alıyorsun dönüş bedava.. nasıl böylee yağ bal kaymak olduydu bana.. iştee öyle o gün izmirdeydim ben de.. :0458::0458:
iştee böyllee... o sebebteen hiç bi şeye olmaz gözüyle bakmayın oluruna bırakın.. naçizhane bir tavsiyeemcx
nazan erten
22-01-2012, 21:13
15 şubattan sonraki pazar günü desek olmazmı ki.
15 şubat çarşambaysa 19 şubat pazar olmalı:)
izmir i ne çok özledimmmm .. bende toplandıgınızda orda olmayı çok istiyorum :mel4
şu anda izmir e gitme ihtimalimin olmamasına ragmen, toplantı olacagı zaman bir kaç günlügüne izmir de olmayı seçiyorum.
tesekkur ederim :new61*
hoşgeliyorsun o zaman... ollleeeyyy... : ) olduu bile..:kop
hayalayaz
22-01-2012, 22:34
15 şubattan sonraki pazar günü desek olmazmı ki.
15 şubat çarşambaysa 19 şubat pazar olmalı:)
nazan sen şaşırttın beni... :OL sen 15 şubatta izine ayrılıyorum diye yazınca bende 15 şubatın pazar günü olduğunu sandım... şimdi takvime baktım.. 19 şubat pazara denk geliyor... yani 19 şubat diyelimmi?:mshareketliifade108
o zamaan günümüzz bellii olmuştuurr... davul sesi olsaa gümbe de güm güm diyee seslenceem vallaaa.. duyduk duymadık demeyiinn...
19 şubatt pazarr günüü hayalayaz forum sakinleri olarak görüüşüyoruuzz toplaşıyoruz sohbet ediyoruz...
:2007
ve ben çok mutlu oluyoruummm:çiçi 1:çiçi 1:dnssss:dnssss
RanaSmyrna
23-01-2012, 00:32
mum mum mum :)
19 şubat ve bilimum her gün bana uyar arkadaşlarrrr :):)
nazan erten
23-01-2012, 09:14
nazan sen şaşırttın beni... :OL sen 15 şubatta izine ayrılıyorum diye yazınca bende 15 şubatın pazar günü olduğunu sandım... şimdi takvime baktım.. 19 şubat pazara denk geliyor... yani 19 şubat diyelimmi?:mshareketliifade108
canım benim ne yoğun olduğun öyle belliki.allah kolaylık vere.
15 şubatta izne ayrılıyorum demedim ama inşallah neden olmasın.bak allah söyletti .15 günde bir iznim var .o da bir tek pazar dediydim:))
seni seviyorum....
hayalayaz
23-01-2012, 11:00
canım benim ne yoğun olduğun öyle belliki.allah kolaylık vere.
15 şubatta izne ayrılıyorum demedim ama inşallah neden olmasın.bak allah söyletti .15 günde bir iznim var .o da bir tek pazar dediydim:))
seni seviyorum....
haha haha haha haha (*yıldız)
19 şubat günü büyük buluşma katılımccı listesi..:smile592os::smile592os:
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
yoksa siz hala düşünüyor musunz?:0338:
adaletsoykok
23-01-2012, 21:27
19 şubat günü büyük buluşma katılımccı listesi..:smile592os::smile592os:
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
yoksa siz hala düşünüyor musunz?:0338:
veeee benn 5.kişi:dellek
ollleeeeyyy....*hayal*
o zaman listemizi hemen güncelliyorm.. o gün izmirde olmak isteyenler için de tüm imkan ve olanakların maaddii vee maneviii her bi şeyin ayaklrına kdar gitmesini vee bu imkan ve olankları ve yardımcı olacak olan her bir kişiyi fark etmelerini dilyoruumm :ççkklp:ççkklp vaass saaa...
güncel listemiz..:
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
beş adaletsoykok
herkese benden kaallpp kendim de dahil.. *hayal*
angelweb6
23-01-2012, 21:48
kambersiz düğün olmazmışşşşşş bende gelmek istiyorum bir seyehat var inşallah o gerçekleşmezse mutlaka aranızdayım....:moo
ollleeeyyy... o zaman seyahatii hemen iptaal ediyoruz iptal iptal iptal.. aha üçledim kesin olmuşturr:smile592os::smile592os:
o zaman güncel listemiz..
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
beş adaletsoykok
altı angelweb66
listeye de aldım tamamdırr bu iş.. evren bizzat ilgileneceğini söylediii:çiçek:çiçek hadii gene iyisin kaptın torpilii :mshareketliifade108
bundan sonraki kalplerim listeye dahil olan arkadaşlarıma ablalarıma.. o zaman angelweb66 sana benden kalpp:0338:
oolleeeeyy : )
güncell listemiz:
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
beş adaletsoykok
altı angelweb66
yedi nisan
o zaman nisana bende kalp.. :mshareketliifade393:mshareketliifade393
yoksa siz hala düşünüyor musunuz? :0338::0338:
konuyu güncel tutmak lazım değil mi...:10ssm
öperim..
sevgiler.. :fansu:fansu
sevgili perilice bildiğimiz her konuda, öğrenme isteği olursa, türkiyenin her yerine gitme kararı aldık, sadece izmirde değil here yerde olabilir seminerlerimiz.
Ablacım bu Kıbrıs için de geçerli mi?:confety
bir mucize olsun, iyi bir sebeple 19 şubatta ben de İzmir'im de olabileyimmm. Ne kadar güzel olurdu sizlerle buluşabilmek.. :mx
eee olduuu bile.. : ) bencee bekleme mucize olmasını azcık düşün kap bileti en ön sıradan : ):love0073:
hayalayaz
25-01-2012, 13:14
bir mucize olsun, iyi bir sebeple 19 şubatta ben de İzmir'im de olabileyimmm. Ne kadar güzel olurdu sizlerle buluşabilmek.. :mx
öyleyse OL'sun.. *hayal*
Gülçin Şen
25-01-2012, 13:32
Hay Allah, canım 19 Şubatta İzmir'de olmayı istedi.......:4989
bilgendilo
25-01-2012, 13:34
aynen Gülçin abla ben de çok istedim valla :0312:
gülçin ablacım sen de geel... kop geell.. istanbul izmir arası dediğin nediirr kii.. bir göz açıp, kapamalık mesafeee..... :love0073::love0073:
herkes gelsiinn... : ) :0312:
Gülçin Şen
25-01-2012, 13:36
aynen Gülçin abla ben de çok istedim valla :0312:
Biz isteyelim bilgendilocum ve serbest bırakalım,bu dileğimizi,bir bakmışız imkanlar elimize ayağımıza gelmiş hep beraber İzmir'deyiz....:confety
Biz isteyelim bilgendilocum ve serbest bırakalım,bu dileğimizi,bir bakmışız imkanlar elimize ayağımıza gelmiş hep beraber İzmir'deyiz....:confety
eee ol'duu bilee... : )
olleeeyy o zamaaann... soppisoppi
ben listemizi güncelleyeyi de evren alsın mesajı tam olarak : )
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
beş adaletsoykok
altı angelweb66
yedi nisan
sekiz gülçin şen
dokuz bilgendilo
on sedef
:confety:confety herkese benden kalp mcx
Gülçin Şen
25-01-2012, 13:37
gülçin ablacım sen de geel... kop geell.. istanbul izmir arası dediğin nediirr kii.. bir göz açıp, kapamalık mesafeee..... :love0073::love0073:
herkes gelsiinn... : ) :0312:
Valla niyetlenmedim desem yalan olur...İzmir'i çok özledimmmmm....:0312:
Gülçin Şen
25-01-2012, 13:40
:confety:moo
[Only Registered Users Can See Links]
bilgendilo
25-01-2012, 14:17
ay nakadan güzel oluuuuuuuuuuuur:trrrt
Kıbrıs'ta yaşayan İzmirli'leri kıskandırmayalım arkadaşlar. Umarım bu toplantılardan birinde orada olabilirim. Ne kadar çok İzmirli varmış çok sevindim hemşehrilerimin bu sitede olduğunu duyduğuma. Ben de doğma büyüme Bornovalıyım. Tüm İzmir'e, İzmirli'lere ve İzmir'de yaşayanlara kocaman kocaman öpücükler... Diğerlerinin neyi eksik herkese kocaman kocaman öpücükler... Sevgiyle...
ben sonradan izmirli olsam daa.. izmir benim için her şey : )
gelmek istersen senin için de evrene hemen bir mesaj çekeyim.. yol dediğin nedir kii : )
kendi adımaa benden de kocaman sevgiler...:çıkmkı
hayalayaz
25-01-2012, 14:57
hadi bakalım yıkalım kıbrıs şehitlerini, kordonu hep birlikte..hahahahhaha izmir şenlik görsün.. *hayal*
valllaaa ben dee orda buluşmayı teklif etcektimm ablacanım.. : ) :mel3
şubatı bekliyordum mekanı kararlaştırmak için.. : ) :0401:
edabulut
25-01-2012, 20:40
ah ah...keşke diyorum ben de:0332:
o zaman OL'du bile.. siz kendi içinizde de olduğuna inanın yeter kii alıyorum ben listeyee evren bu boş durmaz biryolunu bulur... ollleeeyyyy o zaman.. gelin gelin...:0338::0338:
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
beş adaletsoykok
altı angelweb66
yedi nisan
sekiz gülçin şen
dokuz bilgendilo
on sedef
onbir edabulut
:çiçi5:çiçi5
edabulut
25-01-2012, 21:04
o zaman OL'du bile.. siz kendi içinizde de olduğuna inanın yeter kii alıyorum ben listeyee evren bu boş durmaz biryolunu bulur... ollleeeyyyy o zaman.. gelin gelin...:0338::0338:
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
beş adaletsoykok
altı angelweb66
yedi nisan
sekiz gülçin şen
dokuz bilgendilo
on sedef
onbir edabulut
:çiçi5:çiçi5
canım delican'cımmm
ankaradannnnnnnn
izmireeeeeeeeeeee
:mx:mx:mx
hadi evrencimmmm...şu delican'ımın mesajlarına bi bakıver hayırlısıyla:mel4
vallaha hayal ablacım keşke hayalindeki gibi bir köy olsaydı bizde oraya gelip 2 günlüğüne de olsa toplaşsak,kalsak sohbet etseydik.. ahh ahh.. :$
ee ben de ankaradan geliyodum izmire.. tamamdır oldu bu iş.. önce sen olmaz gözüyle bakma olduu dee.. ne giysem ne yesem diye falan düşün ondokuz şubattaa.. izin alman gereken biri varsaa onun sana izin verdğini senin de onun boynuna atladığını düşün nekadr çok sevinirsin bunu düşün bunu hisseett... olduu bu iş.. bir de bakmışsın aştiden 44 numaralo perondan pamukkale arabasıylaa izmiree yol çıkmışsın akşam saat onbirde.. ben alırım seni otogardaan : ) gelmek isteyen herkesi tabii..
evet izmir çekimimi yukarda bi yerde anlattım daa istanbul çekimimi anlatmadm deemmii..
şimdik efendim benim böyle ilgilendiğim bir forum sitesi dahanvar o da sinemaya yönelik vee orada taş çatlasa bi on kişi falan sürekli aktif öyle ola olaa hrkes birbiriylee can ciğer oldu desem yerii yaklaşık iki sene önce falan benim okulum uzadığından dolayı sınavlar için izmirdeydim.. onlar da aynen böyle bir forum buluşması yapmaya niyetlendiler kii benim de gitmesem aklım kalıcaktıı.. o zamanlar ben yine bilinçaltnın gücünü okuyorum.. hemen kendimi sultanahmette hayal etmeye başladım soruyorlar tamam diyorum geliyorum ben.. işte sınavda son sınavlar yanii geçtiğim zaman mezun olmuş olucaam.. ben dee sınav sonuçlarını beklyorum babamla konuşmak için.. ben direk tamam istanbuldayım olleey modundayım.. neysee iştee babama sınavımın güzel geçtiğini söylediğimde bana dile benden ne dilrsen demesin mi...dedim unutma bu sözünüü.. hele şu tek ders snavına da bir gireyim güzel planlarım vardı benim de dedim.. vee tabikii babama güzel bir şekilde anlatınca daa bana istanbul yolu gözüktüü : ) : )
yaa böyle iştee.. ilk düşününce imkansz yaa nasıl olacak faln diye bir tereddüt oluyor ama inanmak lazım.. hissetmek lazım.. dğer anlattığım olaydaki gibi çok kolay olmuştu istanbula gidişim.. günü birlik izmirden istanbula gitttiim oradan da ankaraya.. : )
sizi de bir heyecan sardıı deeee miii.. : ) olmaz olmaz demeyin.. evren güvenin..:çıkmkı
vallaha hayranım bu yazılara.. çekimin gücü mü.. büyülüyosun yazdıklarınla delicancım.. :çıkmkı
teşekkür ederim..
diyorum ki bana özel değil bu gerçekten istemek ve inanmakla alakalı.. en ufak bir şüphe duymadan tamamdır oldu bu iş demek lazım.. : )
bu sebepten o gün yanımızda olmk isteyen herkesi orada görmeyi seçiyorm ve ben buna hazırım.. : ) vass saaa....:mel3
RanaSmyrna
25-01-2012, 22:19
vallahi ben düşünüyorum şimdiden ne giyeceğimi delicanımm:)
aklımdan kıbrıs şehitleri geçiyordu bu arada hayal ablaaaammm!!!!
heyecan doruktaaaaa....
sssemraaa
26-01-2012, 01:56
Arkadaşlar izmirli olarak ben de varım :)
Sizlerle buluşacağım diye şimdiden heyecanlandım...19 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum...:0401::0401:böyle güzel bir günü organize ettiğiniz için şimdiden teşekkürlerrrrrr:pon pon
o zamaann süppeerr.... : )
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
beş adaletsoykok
altı angelweb66
yedi nisan
sekiz gülçin şen
dokuz bilgendilo
on sedef
onbir edabulut
oniki sssemraaa
herkese benden kaallppp... :0375:
tekrar yazayıımm çok geride kalmış.. 19 şubat büyük gün a dostlar.. siz de en ön sıradan yerinizi ayırtıınn : ):dellek
RanaSmyrna
27-01-2012, 19:51
eveeeeeetttt...
kaç gün kaldı toplanmamızaaaaa??? :)
o zamaaannn geri sayım başlasıınn..
son 22...
aahh tanrıım çok heyecanlandım şimdiiden beenn.... :gunas*:gunas*
RanaSmyrna
28-01-2012, 19:25
Son 21...
Bekle bizi Kıbrıs Şehitleri :0402::0402::0402::0402::0402:
İzmir'im, ailem, dostlarım..
Kordon, çimler, midye&bira
Kıbrıs Şehitleri, Kızlar ağası, Sakızlı TÜrk kahvesi, Sahil evleri, Güneşin battığı yer
Evimin kokusu, Odam,
Çocukluğum.. Pazar günleri balık
Sabah kahvaltısı, boyoz, yumurta, gevrek
Barlar sokağı, İnciraltı, Kokoreç....
Burnum direği ve ben..
[QUOTE=sedef;102456]İzmir'im, ailem, dostlarım..
Kordon, çimler, midye&bira
Kıbrıs Şehitleri, Kızlar ağası, Sakızlı TÜrk kahvesi, Sahil evleri, Güneşin battığı yer
Evimin kokusu, Odam,
Çocukluğum.. Pazar günleri balık
Sabah kahvaltısı, boyoz, yumurta, gevrek
Barlar sokağı, İnciraltı, Kokoreç....
Burnum direği ve ben..
Of be kardeşim be ne güzel anlatmışsın nasıl özledim şimdi.:kuslar Asansörde çay keyfi, Bornova Parkı, Konakta kuşları yemlemekte var tabi. İnşallah yaza gidebilirim.
Gülçin Şen
30-01-2012, 10:19
Şu boyozu bi yiyemedim ....:D
nazan erten
30-01-2012, 10:30
gel arkadaşım gel de yedirelim sana.
yok olmadı ver adresini fırınlar yersin ertesi günü:)))
Gülçin Şen
30-01-2012, 10:32
gel arkadaşım gel de yedirelim sana.
yok olmadı ver adresini fırınlar yersin ertesi günü:)))
Ahhh canımmm benimmmm...İlk fırsatta sizinle boyoz yemeyi istiyorum.
Yumurtayla yemek heralde gelenek..Amaa ben yumurta yemesem olmamı?
Heç sefmem çünkü....:mshareketliifade393
hayalayaz
30-01-2012, 10:34
Şu boyozu bi yiyemedim ....:D
ben sana getireyim kuzum.. kaç tane istiyon...:confety
Gülçin Şen
30-01-2012, 10:35
ben sana getireyim kuzum.. kaç tane istiyon...:confety
Çoooooooooooooookkkk.....:confety:0312:
bugünü de saymazsakk kaldıı 19 gün... :çiçi5
o zaman yerimiz belli olduu kıbrıs şehitleri diyelim mii... ama saat kaç olsun ben hiç düşünmedim.. :smile592os:
Gülçin Şen
31-01-2012, 19:59
Bir münasip zamanda olsun Mesela saat 10'da olsun..KORDON'da OLsun...:smile592os:
edabulut
31-01-2012, 20:10
o zaman yerimiz belli olduu kıbrıs şehitleri diyelim mii... ama saat kaç olsun ben hiç düşünmedim.. :smile592os:
delicanım...ben de hiç boyoz yemedim yaaa....
boyoz nasıl birşey?
hayırlısıyla gelir isek..boyoz da yermiyizzz:2007
(ay birden karnım acıktı galiba...şu an boyoz a odaklanmış durumdayım:2073
gelirsek değil o kelime geldiğimizde... :0402::0402: tabiki yerizz..
boyoz böyle yağlı çörek düüşünün düşündünüz mü.. haa işte onun milföy hamuru gibi bir hamurdan yapıldığını düşünün şimdii de.. haa iştee o boyoz oluyor.. tabi tadı da çok güzel bir oturuştaa bir sürü bir sürü yiyebilirsiniz.. yaında yumurta diyorlar ama ben genelde beyaz peynirle yerdim.. oooo güzel olcak güzeel.... : )
hazırlayın paralarıı : ) bilet fiyatlrına neyim bakın bir hele.. belki bir yerlerde sizin için kampanya yapılmıştr da haberiniz yoktur geç kalmayın : ) kaçırmayın..:çıkmkı:çıkmkı
gülçin ablacım en sevdiğim izmir şarkısı:çiçi6:0319::0319:
edabulut
31-01-2012, 20:32
gelirsek değil o kelime geldiğimizde... :0402::0402: tabiki yerizz..
boyoz böyle yağlı çörek düüşünün düşündünüz mü.. haa işte onun milföy hamuru gibi bir hamurdan yapıldığını düşünün şimdii de.. haa iştee o boyoz oluyor.. tabi tadı da çok güzel bir oturuştaa bir sürü bir sürü yiyebilirsiniz.. yaında yumurta diyorlar ama ben genelde beyaz peynirle yerdim.. oooo güzel olcak güzeel.... : )
hazırlayın paralarıı : ) bilet fiyatlrına neyim bakın bir hele.. belki bir yerlerde sizin için kampanya yapılmıştr da haberiniz yoktur geç kalmayın : ) kaçırmayın..:çıkmkı:çıkmkı
gülçin ablacım en sevdiğim izmir şarkısı:çiçi6:0319::0319:
tamam delicanım o zaman.....sen geldiğimizde boyozları nerede
yiyeceğimizi planla...ha bu arada ben de yanında beyaz peyniri
tercih ederim:0312:
kıbrıs şehitlerinde var bir simit sarayıı oraya gideriz hep birlik.. hem zaten sen tek gelirsen ben gelrim seni almaya otogara sabahtan kısa bir izmir turu yaparız denize nazırr oturur bir köşeye yeriz boyozlarımızı içeriz çayımızı malum hava soğuk.. : ) ama bazen üşümek iyidir an'a bağlı olarak.. : )
sen bir otobüs firmalarının stelerine bir gözat istersen hangisi sana uygun bir karar ver :mshareketliifade108:mshareketliifade108
edabulut
31-01-2012, 21:08
kıbrıs şehitlerinde var bir simit sarayıı oraya gideriz hep birlik.. hem zaten sen tek gelirsen ben gelrim seni almaya otogara sabahtan kısa bir izmir turu yaparız denize nazırr oturur bir köşeye yeriz boyozlarımızı içeriz çayımızı malum hava soğuk.. : ) ama bazen üşümek iyidir an'a bağlı olarak.. : )
sen bir otobüs firmalarının stelerine bir gözat istersen hangisi sana uygun bir karar ver :mshareketliifade108:mshareketliifade108
canımsın sen yaaa....
varya kanatlarım olsa..şimdiden uçasım geldi izmir'e...
sen dersin de bakmammı delicanımmm...
en kısa zamanda bakacağımdır otobüslere:0338:
o zaman uçak biletlerini de es geçme.. uçmak falan yanii bir işaret mi yoksaa:smile592os::smile592os:
ben de çok istiyorum vallaa gelmeni.. ve gelmek isteyen tüm arkadaşlarımın ablalarımın bizimle olmasını ben çekim yapıyorum tabi de sizin de inanmanız lazım : ) : ) 19 şubatta edabulutu izmir otogrından almaya ve onun o gün bizimle olmasına güzel vakit geçirmesinee hazırım.. olleeeeeyy.. olduu bilee...:çiçek:çiçek
nazan erten
31-01-2012, 21:27
lütfen olabildiğince erken.öyle çabuk geçiyorki zaman bir bakmışsınız akşam olmuş .doyamayız sonra sohbetlere.
unutmadan dışarıdan gelecek arkadaşların kalacak yerleri yoksa haberimiz olsun.onları misafir edelim:)))
iştee ablacım bilemedim ben bana her türlü saat uyar..
sabah öğle akşam ikindi yatsı : )
o yüzden siz nasıl isterseniz öyle olsun saat de..:flowes:flowes
RanaSmyrna
01-02-2012, 15:04
Anaaaaaaaammm şubat da geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teytey
edabulut
01-02-2012, 19:05
o zaman uçak biletlerini de es geçme.. uçmak falan yanii bir işaret mi yoksaa:smile592os::smile592os:
ben de çok istiyorum vallaa gelmeni.. ve gelmek isteyen tüm arkadaşlarımın ablalarımın bizimle olmasını ben çekim yapıyorum tabi de sizin de inanmanız lazım : ) : ) 19 şubatta edabulutu izmir otogrından almaya ve onun o gün bizimle olmasına güzel vakit geçirmesinee hazırım.. olleeeeeyy.. olduu bilee...:çiçek:çiçek
inşallah hayırlısıyla canım delicanımmmmm...ben de çok istiyorum..
burdan sana ve izmir'deki tüm arkadaşlarımıza:mx
ooolllssuunnn o haldee.... kii zaten öyle...
ben de çok çok öpüyorum... pembe pembe sevgiler gönderiyorum....:73e4317106059nd::73e4317106059nd:
RanaSmyrna
02-02-2012, 10:42
İzmir'e kar yağıyor..Hem de lapa lapa :) Bahar tadında kışlara alışık olduğumdan İzmir'e karı yakıştıramasam da bembeyaz bir sabaha uyanmak güzeldi...
evet yaa.. sabahın bir vaktii arkadaşımın o sevincini ilk başlarda anlam verememiş olsam daa sonradan sonaya anladım.. bir ankaralı olarak bana gaye doğal geliyordu haliylee.. ama iş yerindeki kişilerin arkadaşımın sevincini gördükçee pek bir mutlu oldum ben de.. bu gün izmirde olupp yılllaarr sonra yağan kara şahit olabildiğim için o sevince şahit olabildiğim için teşekkür ederim tanrımm..
o değil de.. bugünü de saymazsaak son on altı güncük kaldı...
yerimiz bellii kıbrıs şehitleri sevinç pastanesi önüü... ee günümüz de beelliii..
peki saatt kaç olsun onu da bir diyiverin hele...:çıkmkı
RanaSmyrna
02-02-2012, 21:44
o değil de.. bugünü de saymazsaak son on altı güncük kaldı...
yerimiz bellii kıbrıs şehitleri sevinç pastanesi önüü... ee günümüz de beelliii..
peki saatt kaç olsun onu da bir diyiverin hele...:çıkmkı
Vallaaa bana her saat uyar ama erkenden kavuşalım derim ben... Ne kadar erken, o kadar iyi :) öğleden sonraya bırakmayalım benceee...
İnşallaaahh hava da yazdan kalma olur... :)
hayalayaz
02-02-2012, 22:21
saati belirlerken benim gece 3 -4 arası yattığımı hatırlayın emi...valla kucağınıza yatar uyurum..haha haha haha
benim kucağımda uyumazsan darılırım ablacanım :0361::0361:
vallaa ben de şöyle bir bir ya da iki gibi düşünüyorum ama yine mi çok erken oluurr yoğssaaam... ama gelicem diyen sevgiili ablalarım arkadaşlarım daa bi fkir verseler ne güzel olluuurr deeeğğğ mii.... :grin:grin
hayalayaz
02-02-2012, 22:28
öğle saatlerine itirazım yok..siz erken deyince 9-10 gibi geldi bana tırstım..haha haha haha
:0330::0330::çıkmkı:çıkmkı çok tatlısın ablacım vallaa...
yok vallaa ben en erken oniki derim ama geç kalırım kesin ondan sebep onikiden sonra her vakit uyarr banaa... : ) karanfil bulursam yakama takayım : ) tanıyın benii... :Ö
nazan erten
02-02-2012, 22:47
öğle saatlerine itirazım yok..siz erken deyince 9-10 gibi geldi bana tırstım..haha haha haha
:)) ay valla ben öle demiştim yani 9 10 gibi ama :( neyse uyarım size ne yapalım
hayalayaz
02-02-2012, 22:49
:)) ay valla ben öle demiştim yani 9 10 gibi ama :( neyse uyarım size ne yapalım
seni bekliyordum nazancığım haha haha ama ben o saatlerde pirelerle çoook önemli toplantılar yapıyorum..:0477:
RanaSmyrna
02-02-2012, 22:50
bana kalsa zaten ancak 9-10 olurdu daaaaa... ben de senden tırstım ablamm.. ama şimdi düşününceeeee madem kucağımızda yatıp uyuyacan neden olmasın kiii??olaaaaaarrr :mshareketliifade351
şaka şaka kıyamam sana :) öğlen 12-13 bana da uygundur...
RanaSmyrna
04-02-2012, 21:43
Eeee kaç gün kaldı şincikk?? :)
bugünü de saymazsaakkk kaldııı 12güncüükk....: )
o zaman 19 şubat pazar günü saat bide kıbrıs şehitlerinde geleneksel buluşma mekanı olan sevinç pastanesi önünde saatt birde buluşuyoruuzz diyeliim mi...
lstemizi dee eklyeyiim...
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
beş adaletsoykok
altı angelweb66
yedi nisan
sekiz gülçin şen
dokuz bilgendilo
on sedef
onbir edabulut
:fansu:fansu
bende gelmek istiyorum ama :2506
tamamm... bana uyarr : )
:love:love
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
beş adaletsoykok
altı angelweb66
yedi nisan
sekiz gülçin şen
dokuz bilgendilo
on sedef
onbir edabulut
oniki pinar8
adaletsoykok
07-02-2012, 22:19
19 şubatı heyecanla bekliyorum kızlar sizinle tanışacagız ne güzellll
:pon pon:pon pon
ben de... ben dee.. ben de... : )
sssemraaa
08-02-2012, 18:08
Benim ismimi neden unuttunuz :( ben de geliyorum arkadaşlar..
:blush2::blush2::blush2:çooook özür dilerim benim hatam.. senin adını yazdırdığın bir önceki listeden kopyalamışım..
hemen düzeltiyorum..
bir hayalayaz
iki delican
üç nazan erten
dört ranasymrna
beş adaletsoykok
altı angelweb66
yedi nisan
sekiz gülçin şen
dokuz bilgendilo
on sedef
onbir edabulut
oniki sssemraaa
onüç pinar8
pek sevgili ablalarım arkdaşlarım o gün bizimle olmak isteyen herkes umarım böylee çat kapı gelebilir.. gerçekten çok çok çok mutlu olurum ben..
o zaamaaann bugünü de saymazsak kaldı on bir..:ttt:ttt
mesaj da yazmayı unutmşum.. sultan benim ismim : )
sevgiler...:mel3
ama ben gelemem ki arkadaşlar genede listede kalsın adım güzel duruyor orda...:2506
sssemraaa
12-02-2012, 04:32
Düzeltme için teşekkür ederim :)
Hoş eğer ilave olmasaydı bile ben muhtemelen çat kapı gelecektim yanınıza :)
bir hafta sonra görüşmek üzere arkadaşlar..:güz
rica ederm.. gerçekten benim dalgınlığım..
o zamaaaaaaaaan bugünü de saymazsaakk kaldıı yedi gün... süper süper süppeer...:love
6 gün kaldı.. hadiiii bekliyorummm.. beni izmir'e gönderecek fırsatlar, elime ayağıma gelsinnn... nolurrr, lütfennnnn... :mx
vaass saa.... :mlkcik:mlkcik
19 şubatta saat birde kıbrıs şehitlerinde sevinç pastanesi önündeyiz o zaman.. : ) belki önceki mesajjlrdaa görmemişsndir diye bir de burdan yazayım dedim..
hoşgeliyorsun o zaman... : )
RanaSmyrna
16-02-2012, 22:36
anaaa bu pazar buluşcaz ki biz :)
ben çok heycanlıyım şimdiddeeenn...
bnim fikrim buluştuktan sonraa bir kahve içmeye gitmek..böyle fazla gürültülü olmayan bir yer mesela.. yanii onun dışındaa nereye gidebiliriz çok bir alternatif gelmiyor aklıma bilmiyorum da zateenn... :mlkcik
hayalayaz
16-02-2012, 22:52
hele bir buluşalım toplaşalım hep beraber karar veririz..
bana uyaarr... : )
çok ama çok ama çok mutlu oldum gene ben...soppisoppisoppi
:3558:3558
x26q8t_4yuz-kiz-kiza_music
neeeee bir gün mü kaldıı......:new*:new*
bu şarkıyı bize armağan ediyormm:3558:3558:3558
edabulut
17-02-2012, 19:43
ya delicanımmmmmmmmm
bir gün kaldı ama..burada gene kar var...
kısmet...gelemesem bile...yüreğim sizinle üü;
valllaa canım benim duydum ben de.. hatta yani o haa koşullarındaa gelmene benim de gönlüm razı gelmez.. bugün duydum bir şehirlerarası yolda kaza olmuş..
daha güzel bir günde ne zaman fırsatın olursa ben geliyorum demen yeter.. hattaa sen de kii haydin ben gelyorum toplaşalım de ben gelirim koşa koşa hemen..:çiçi5
edabulut
17-02-2012, 19:52
valllaa canım benim duydum ben de.. hatta yani o haa koşullarındaa gelmene benim de gönlüm razı gelmez.. bugün duydum bir şehirlerarası yolda kaza olmuş..
daha güzel bir günde ne zaman fırsatın olursa ben geliyorum demen yeter.. hattaa sen de kii haydin ben gelyorum toplaşalım de ben gelirim koşa koşa hemen..:çiçi5
tamam o zaman canım benimm
şimdilik burdan bütün izmire sevgilerimi gönderiyorum:mel1
ve havalar düzeldiğinde de...inşallah..koşa koşa gelecem valla..:mx
hala bu adadayım.. yarın sizlerle olabilmeyi her ne kadar çok istesem de şu an için tek bir yol kaldı :D O da bu gece ki lotoyu tutturmak :D İşte bu olursa yarın aranızda olabilirim :D
RanaSmyrna
18-02-2012, 21:44
hadi son kez gözden geçirelim...
yarın nerede ve saat kaçta buluşuyoruz kızlarsss???
Saat 1 de Kıbrıs Şehitliği Sevinç Pastanesi önü:)
hayalayaz
19-02-2012, 10:32
saat 13 te sevincin önündeyim.. *hayal*
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.