Orijinalini görmek için tıklayınız : hayalimdeki iş için sizden küçücük bir yardım isteyebilir miyim?
modigliani
03-05-2010, 20:53
Merhaba, bugün çalışmayı çok istediğim bir firmanın ilan verdiğini öğrendim ve başvurdum. Hayırlısıyla olmasını çok arzuluyorum bunun için sizlerden yardım talep etmek istiyorum, benim işimin olması için yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. şŞimdiden çok teşekkür ederim.Sevgilerimle.
Arzu
:ks
hayalayaz
03-05-2010, 20:57
duyduğum zaman göndermeye başladım kuzum, OLsun inşallah, oldu bile..
modigliani
03-05-2010, 21:13
Çok teşekkür ederim ablacım, çok sağol. :)
blondberry
03-05-2010, 22:25
Canim benim.. ben de senle ayni durumda oldugum icin cok iyi anliorum o heyecanini...ozelden yazar misin bana isyeri ismini falan ona gore elimden geleni yaparim isallah oldu bile :mx
bu güne kadar red edildiğim hiç olmadı..nerde çalışmak istemişsem mutlaka oldu..tabi isteklerim yapabildiklerim doğrultusundaydı:)
işe alınmama korkum hiç olmadı..şimdi bile ben burada çalışabilirim dersem mutlaka alınırım işe..yeter ki kendime olur vereyim..
bana göre insanın kendisine olur vermesi(gerçekten inanması),isteklerin olmasında anahtar rolünü oynuyor..ve her istekte kilitler değişiyor..tabii anahtarlarda..
çok istiyorsan ve inanıyorsan mutlaka alınırsın..ve dilerim gönlünce OLur herşey..OLdu bile:)
modigliani
03-05-2010, 23:23
çok teşekkür ederim inşallah olur, bende uzun zamandan beri işte bana göre dediğim bir iş ile karşılaştım olmasını çok istiyorum.:)
çok teşekkür ederim inşallah olur, bende uzun zamandan beri işte bana göre dediğim bir iş ile karşılaştım olmasını çok istiyorum.:)
yürekten diliyorum Olmasını..sevinçli haberini duyarız inş..
Hayırlısıysa olsun canım ...Dua ve şifalarla yanındayım bende, Şifa olsun....:trrrt Olacağınada inanıyorum...:)
Aprilrose
04-05-2010, 08:57
Canım, inşallah hayırlısıyla gönlündeki iş seni bulsun. Dua ediyorum senin için ve bütün güzel enerjilerimi gönderiyorum.
modigliani
04-05-2010, 10:21
herbirinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, inanın çok mutlu oldum ve çok heyecanlıyım :) sağolun.:10ssm
Kız çok heyecanlandım hadi bakalım inşallah..Garip bir heyecan sardı beni tarifsiz.Olacak galiba..Dualarım seninle.
psikanalist
04-05-2010, 23:46
Hayırlı haberlerini bekliyorum :love
modigliani
05-05-2010, 00:27
canlarım benim sağolun :)
evrenin ve senin hayrına olacaksa bu iş senindir. isteğinin gerçekleşmesini tüm kalbimle diliyorum:mx
modigliani
05-05-2010, 21:13
Teşekkür ederim sağolun
:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.