Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
eylul_1969
02-05-2010, 22:05
Ben aslında bir süredir sizlerleyim. Ama tanışma bölümüne yazmak aklıma gelmedi desem yeridir. Baktım herkes önce tanışma bölümünde kendini tanıtıyor. Doğrusuda öyle olması gerekir diye ben de yazmaya karar verdim. Aranızda olmaktan mutluyum ve sizlerden öğreneceğim çok şey olduğuna inanıyorum. Maddi ve manevi çıkmazda olduğum dönem geçiriyorum ve bundan bir yıl önce bu durumdan nasıl kurtulurum ve ailemi kurtarırım diye bir çözüm aramaya başladım kendimce. Kendime ve aileme ne yaparak faydalı olabilirdim. Karşıma reiki çıktı ve reiki 1 uyumlaması aldım. Daha sonra Gümüş mor alev uyumlamasını aldım. Gerçi bunları şu an pek verimli kullanamıyorum. Ve yine internette dolaşırken bu site ile karşılaştım. Ve üye oldum.Sanırım üye olalı bir kaç ay oldu. Her ne kadar yazdıklarınıza fazla cevap vererek aranızda olamasamda, hayal abla ve sizler gerçekten sevgi dolusunuz..Hepinize teşekkür ediyorum..
aramıza hoş geldin eylül-1969 canım bende yeniyim tanışmamı ben daha yapamadım seni kutlarım daha ögrenecek çok şeyim var ama kendimi iyi hissettigim anlarda gerçekleştirecem.:basbas :spring_bees
Gülçin Şen
02-05-2010, 22:39
Şimdi merhaba demek geldiyse içinden , o zaman kocaman hoşgeldin diyorum eylül...Herşey gönlünce ,dilediğince olsun en kısa zamanda....:bby
eylul_1969
02-05-2010, 22:50
Merhaba Era ve Vodoo teşekkür ederim. Era inşallah en kısa sürede kendini iyi hissedersin. Vodoo, güzel dileklerin için teşekkür ederim.Sizlerle olmak gerçekten güzel..:throw
merhaba eylul_1969..aramıza hoşgeldin,mutlu paylaşımların bol olsun..özden sevgiler:)
merhaba era sende hoşgeldin aramıza:)
eylul_1969 ve era ikiniz de hoşgeldiniz :0312:
eylul_1969
02-05-2010, 23:16
Teşekkür ederim Hülyaa, aranıza katılmak güzel..:ci
hayalayaz
02-05-2010, 23:20
canım benim her şey doğru zaman ve doğru yerde gerçekleşiyor..seninde tanışma mesajını yazacağın doğru zaman şimdiymiş..sana kocaman bir hoşgeldin diyorum, mutlu paylaşımlar diliyorum..:güzlkz
eylul_1969
02-05-2010, 23:23
New_way ve hayal abla sizlerede çok teşekkür ediyorum. Sizlerden öğreneceğim çok şey var. Yardımlarınıza ihtiyacım çok olacak sanırım. Çünkü herşeyin başındayım bende bazı arkadaşlar gibi.:sirin
hoş geldiniz
mutlu paylaşımlar diliyorum
hayalayaz
03-05-2010, 01:04
New_way ve hayal abla sizlerede çok teşekkür ediyorum. Sizlerden öğreneceğim çok şey var. Yardımlarınıza ihtiyacım çok olacak sanırım. Çünkü herşeyin başındayım bende bazı arkadaşlar gibi.:sirin
burada muhteşem bir akış var.. sevgi...istediğin yardım olsun...elimizden, dilimizden, gönlümüzden gelen herşeyle yanındayız..hem kimbilir belkide sen bize yardımcı olacaksındır.. burada herkes birbirine hem öğrenci, hem öğretmen.hem aile.. hem herşey... istediğin her ne ise... o... bizde varsa şimdiden senindir.. :güzlkz
Aprilrose
03-05-2010, 09:55
Eylülcüğüm hoşgeldin, mutluluklar getirdin :) güzel paylaşımlar dilerim.
Hosgeldin aramıza sevgili eylül .....
aklin_elleri
03-05-2010, 22:25
hoşgeldin eylül .))
eylul_1969
04-05-2010, 00:44
Mesajlarınızı alıntı yapacaktım ama nasıl yapacağımı bilemedim :)
begüm,Aprilrose,filiz,nazz,aklin_elleri, nefa ve hayal abla hepinize çok ve çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..:love0073:
hayalayaz
04-05-2010, 09:53
Mesajlarınızı alıntı yapacaktım ama nasıl yapacağımı bilemedim :)
begüm,Aprilrose,filiz,nazz,aklin_elleri, nefa ve hayal abla hepinize çok ve çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..:love0073:
mesajlarımızın altında Alıntı ve Alıntı+ butonları var. Alıntı butobuyla tek bir mesajı alıntı yapabiliyorsun.. Alıntı+ butonuyla birden fazla mesajı alıntı yapabiliyorsun.. sonra en altta cevap Yaz butonuna bastığında cevap yazma sayfası açılıyor, istediğin kişiye mesaj yazabiliyorsun.. sevgiler
psikanalist
05-05-2010, 01:01
sefalar getirdin eylül:sirin
hayat kadere inat
05-05-2010, 01:15
hoş geldin:)
eylul_1969
05-05-2010, 18:05
hoşgeldiniz aramızaa :)
Teşekkür ederim..
eylul_1969
05-05-2010, 18:06
mesajlarımızın altında Alıntı ve Alıntı+ butonları var. Alıntı butobuyla tek bir mesajı alıntı yapabiliyorsun.. Alıntı+ butonuyla birden fazla mesajı alıntı yapabiliyorsun.. sonra en altta cevap Yaz butonuna bastığında cevap yazma sayfası açılıyor, istediğin kişiye mesaj yazabiliyorsun.. sevgiler
Teşekkür ederim Hayal abla, ilk yeni bilgimi aldım:mx
eylul_1969
05-05-2010, 18:09
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum . Sevgi birliğinin içinde olmak çok hoş..
eylul_1969
05-05-2010, 18:10
Hoşgeldiniz:red_flower
hoş geldin:)
sefalar getirdin eylül:sirin
çok saolunn.. Teşekkür ederim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.