Orijinalini görmek için tıklayınız : kendini geri isteme duası..
Ben, ----------- , fiziksel bir insan odağı olarak, tüm boyutlarda bulunan, geçmiş, şimdi ve gelecekte, varolan tüm zaman ve mekan çerçeveleri içindeki her tür ve form içinde olan ve ancak şu anda benim yüksek iyiliğim adına artık hiç bir yararı bulunmayan, tüm anlaşmalarımı iptal ediyorum ve terk ediyorum. Ve şu anda bu anlaşmalara taraf olan tüm varlıkların artık durmasını, benim enerji alanımdan derhal ve sonsuza kadar çıkmalarını, ve yapılan bu yeni anlaşma nedeniyle beni kontrol altında tutan tüm enerjilerini de kendileriyle birlikte alıp götürmelerini istiyorum. Şimdi Kaynağa ait olan ulu ve ilahi varlıkların gelmesini ve ilahi amaca hizmet etmemeleri nedeniyle bozulan anlaşmalar ile onlara bağlı tüm kontrol enerjilerinin benden ayrılışlarını kontrol ederek bu çözülme işlemine tanık olmalarını talep ediyorum. Ve oluyorlar da...
Şu anda spiritüel, fiziksel, zihinsel, duygusal benlerim ile birlikte tüm diğer benlerimi de ilahi sevgi idrakinin yüksek spiritüel titreşimlerine adıyorum. Şu anda yaşamımı, işimi, çevremi ilahi sevginin idrakine adıyorum. Kendimi ve bütün benlerimi kendi yüksek gücümü ve titreşimsel yoldaki üstatlığımı, kendi adıma ve etkilediğim dünyanın tamamı adına geri kazanmaya adıyorum. Şu anda ilahi sevgi idrakinden ve kendi yüksek benliğimden kendimi adamış olduğum bu yüksek amaca paralel olarak yaşamımda gerekli değişiklikleri yapmalarını istiyor ve tüm ulu ilahi varlıklardan buna da tanıklık yapmalarını talep ediyorum. Ve oluyorlar da...
Geçmiş, şimdi ve gelecek içindeki tüm zaman ve mekan çerçeveleri içinde var olduğum tüm boyutlar içindeki bütün değişik ben'ler; sizleri o sınırlayıcı anlaşmalar içinde yer almış olmanızdan dolayı bağışlıyorum. Kendimi ve tüm benliklerimi, bana verilmiş olan gerçek ilahi gücün bilgi ve anlayışını farketmemiş olmaktan dolayı bağışlıyorum.
Geçmiş, şimdi ve gelecek içindeki tüm zaman ve uzay çerçeveleri içinde var olan ve sınırlayıcı anlaşmalara taraf olan tüm varlıklar ve deneyimler; sizi sevgi ve şefkatle bağışlıyorum. Sizi beni sınırlayıp kontrol altında tutarak, kendi gücünüzü arttırabileceğinize inanmış olmanızdan dolayı bağışlıyorum.
Şu anda hepimiz bağışlandık ve şifa bulduk. Hepimiz bağışlandık ve şifa bulduk. Hepimiz bağışlandık ve şifa bulduk. Şimdi kendi yüksek benliklerimize yükseltildik. İlahi altın sarısı ve beyaz karışımı ışıkla doldurulduk ve sarmalandık. İlahi altın sarısı ve beyaz karışımı ışıkla doldurulduk ve sarmalandık.
Sınırlayıcı ve kontrol edici tüm anlaşmalar ve bağlantılar şu anda serbest kaldı. Hiç bir kordon, hiç bir bağ yok aramızda. Daha önce bize bağlanmış olan korku, sancı ve öfkelerin tümü serbest bırakıldı ve şifa buldu. Şimdi ilahi kaynağın en yüce ulu varlıklarını bir zamanlar benim olan enerji ve gücün var oldukları tüm kaynaklardan en saf halleri ile bana tekrar geri dönüşüne tanıklık etmeleri ve yönlendirmeleri için çağırıyorum. Bu yüce varlıklardan benim gücümü ve enerjimi kendi menfaatleri için kullanan tüm kanalları silmelerini, tamamen ve sonsuza kadar ortadan kaldırmalarını talep ediyorum. İlahi korunma talep ediyor ve yüce tanıklıklarını diliyorum. Ve oluyor da...
Şimdi Yüce ve ulu varlıklardan benimle kalarak, tüm yaralarımı, berelerimi ve gözyaşlarımı tedavi etmelerini ve bundan böyle ilahi arzunun dışında işler yapmaktan beni korumak amacı ile beni ters etkilerin tümünden korumalarını istiyorum. Ve koruyorlar da...
Ben özgürüm. Evet sonunda olması gerektiği gibi. Ben özgürüm.
Bu şifayı bulabilmem ve yükselebilmem için bana yardım eden, ve bu yolda rehberlik eden ve edecek bulunan tüm ilahi varlıklara, meleklere, yükselmiş üstatlara, tüm yüce amaçlı ulu varlıklara, diğer tüm varlıklara, ruhlara ya da enerjilere şükranlarımı sunarım. İyileşmeme göstermiş olduğunuz sevgi dolu ilgiye layık olacağım. Sizlere müteşekkirim!
Amin
Bu işlemi bitirdiğinizde eğer kendinizi temizlenmiş hissetmiyorsanız lütfen tekrar tüm hislerinizle ve yüksek sesle okuyun. Emin olamazsanız tekrar edin. Ta ki içinizde o ferahlığı hissedene kadar. Bu dua en çok yüksek sesle okunduğunda çok güçlüdür. Kelimeler en yüksek sevgi ve şifa enerjisi ile kodlanmıştır. Böylelikle beden sistemi içinde her birey kendi yüksek benliğinden alacağı miktardaki şifa enerjisinin yardımı ile fiziksel, duygusal ve zihinsel sağlığına geri kavuşacaktır.
Eğer genişlemenize hiç bir yarar sağlamayan inanç sistemlerine sahipseniz, ve bunları terketmeye artık hazırsanız....
Kendi yaşamınızı kurmaya ve onun sorumluluğunu üstlenmeye hazırsanız,
Farkında olduğunuz ya da olmadığınız seviyelerde kurbangünahkarsuçluluk gibi duyguların güç kontrolları altında iseniz .....
O zaman lütfen bu duayı tüm içten duygularınızın eşliğinde ve yüksek sesle söyleyin. Kendinize izin verin, bırakın gitsinler....
Sizler mükemmel varlıklarsınız. Kendinize bu temizlik duası için zaman ve mekan ayırın. Yalnız olabileceğiniz gibi her şeyinizi paylaşabileceğiniz dürüst bir arkadaşınız ile birlikte de olabilirsiniz. Size 2 saat gerek. Duayı okumak için ve sonrasında gözlerinizi kapatıp dinlenmek için, uyuyabilirsiniz, kestirebilirsiniz. Yeter ki meleklere temizleme işlemini yapabilecekleri süreyi verin. Bu gündüz de yapılabilir ama gece uykudan önce olması daha iyi olur, böylece ilahi varlıklar temizlik işlemine gece boyu devam edebilirler.
Kelimeleri söylerken nefes almaya ve aktif olarak duyguları serbest bırakmaya özen gösterin. Kelimelerde kodlanmış bulunan şifa enerjisi size yardım edecektir. Eğer güçlü duygulara kapılırsanız korkmayın. Bırakın içinizden aksınlar ki serbest kalabilsinler. Onları nefesle dışarı bırakın. İçinizde yükselen enerjileri tepe çakranızdan da serbest bırakabilirsiniz.
Etkileri hemen ortaya çıkacaktır. En geç 4 hafta içinde de tamamen temizleneceksiniz.
Farkındalığınızın önünde ya da hemen arkasında o durmadan tekrarlanan endişeler gidecek.. Yerlerini iç barışı ve huzuru alacak...
Sizin yaşamınızda hiç bir pozitif amacı olmayan ilişkiler çözülüp, bitecek...
Zihninizin içinde yer alan iç konuşmalar daha barışcıl ve sevgi dolu olacak....
Farkındalığınız ve anlayışınız sadece spiritüel alanla sınırlı kalmayıp her alanda yükselecek,...
Daha yüksek sevgi, mutluluk , uyum ve barış amaçlı duygularla dolacaksınız
Genel olarak yaşam algılamanız gelişecek.
Ruh kaynağının engin denizinde bulunan bireysel bir ruh olarak kendi hakkınızı ve gücünüzü geri istemek en doğal hakkınız.... bunu asla unutmayın.
kaynak:Ayla seyhun..
Bayıldııııım , keşke bunun medi seslendirmesi olsa... Hayal ablam yaparmış meğersem :0331:
canım çok teşekkür ederim paylaşımın için... :spring_bees
hayalayaz
27-04-2010, 23:05
Bayıldııııım , keşke bunun medi seslendirmesi olsa... Hayal ablam yaparmış meğersem :0331:
yapıyorum, bu gece yüklerim, yılbaşında yaptığımız mor alev çalışmasını telif hakkı diye sildirmişler biraz tırstım, bu yüzden linki iki gün tutup sonra silicem, hepimize hayırlı olmasını dilerim..
sabırsızlıkla bekliyorum..
blondberry
27-04-2010, 23:55
nefacim ellerine saglik super bi paylasim olmus. Hayal Ablanin sesiyle iyice renklenicek bu calisma :)
hayalayaz
28-04-2010, 08:57
arkadaşlar link ilk mesajın üzerinde, faydalı olmasını dilerim
hayat kadere inat
28-04-2010, 09:08
hemen indirdim
teşekkürler..
emeğine sağlık..
yüreğine sağlık..
katlanarak sana dönsün
yaptıkların...
[Only Registered Users Can See Links]
psikanalist
28-04-2010, 13:03
Nefacım, Hayal ablam, Yüreğinize sağlık :throw:spring_bees:ups
Aprilrose
28-04-2010, 13:32
Nefacım önce sana, sonra Hayal Ablacığım size çok teşekkür ederim bu harika çalışmayı bizlere sunduğunuz için. İkinize de kucak dolusu sevgiler. :throw
Gülçin Şen
28-04-2010, 16:04
Harika olmuş ellerine sağlık nefa ,sesine nefesine sağlık Hayal abla...
emeğinize ve yüreğinize sağlık.. ablacağım sesine ve nefesine sağlık
bende indirdim. cok tesekkurler. Nefacım ve Hayal ablacım ellerınıze dıllerınıze saglık.:59884
ben indiremedim :mshareketliifade268
hayalayaz
28-04-2010, 20:08
ben indiremedim :mshareketliifade268
neden????:mshareketliifade268
sanırım bilgisayarda bi sorun vardı. ama şimdi indirdim hemen dinleyeceğim. emeğinize sağlık. çok teşekkür ederim :59884
Gülçin Şen
28-04-2010, 20:23
Bu gece 12'de kendimizi geri isteyelimmi hep beraber???:vuhu
bende indirdim nefacım ve hayal ablam emeğinize sağlık çok teşekkürler...
nefacım :spring_bees
hayal ablacım:spring_bees
ben de şu anda indirdim dinliyorum çok teşekkürler...:spring_bees:73e4317106059nd:
çok teşekkürler eve gider gitmez indiricem :)
bende indirdim elinize emeğinize sağlık muhteşem bir paylaşım olmuş.:3446
eylul_1969
29-04-2010, 09:37
Bende indirdim, emeğinize yüreğinize ve elinize sağlık.
Harikasınız, Hayal ablam ellerine , sesine sağlık... İndirdim şimdi
hayalayaz
30-04-2010, 00:02
arkadaşlar umarım isteyen herkes indirmiştir, linki ve ses kaydını sildim..
ben ne indiricemizi kaçırmışım ama sanırım bizden biri bana mail atar herhalde kaçırmamış sayılırım sil ablacım sil ben kızlardan alırım :mx
selam arkadaşlar ben de bu duayı sevgili voodo dan istedim ve indirdim. Hayal ablacım sesine ve emeğine sağlık çok güzel olmuş. 2 gecedir dinliyorum.
ilk gece dinledim ve bittikten sonra inanılmaz bi şey oldu. benim dirseklerimde yara oluşmuştu ve son zamanlarda beni baya bir rahatsız ediyordu. medi bittikten sonra dirseklerimde karıncalanmalar başladı. sonra baya bir yanmaya ve kaşınmaya başladı fakat ben gözlerimi bile açamadım. ama bir yandan da ne düşüneceğimi şaşırdım. acaba şartlı refleks falan mı diye düşünürken( sevgili ego devrede yine:)) birden bire kuyruksokumum başladı yanmaya. inanın şaşkınlıktan yataktan düşecektim.(kuyruksokumunda fistül üm var ) son günlerde gribal enfeksiyonum var kulaklarım ve boğazımın gerisinde de başlayınca karıncalanmalar inanın gözlerimden yaşlar boşaldı. bu nasıl bir şeydir. 2 gündür bakıyorum bu sayfaya yazı yazan olacak mı diye olmayınca yazayım dedim.
dün akşamda medi bittikten sonra vücudumun benim herhangi bir şekilde ağrı veya sorun hissetmediğim başka yerlerinde yanmalar oldu. galiba beni yeni baştan yaratıyorlar:)şaka bir yana gerçekten çok şaşkınım.
Hayal abla nın medi de de dediği gibi 4 hafta yapmaya kararlıyım bakalım neler olacak.
sizin deneyimlerinizide baya merak ediyorum canlar. şükürler olsun
artık eminim ki benim için çalışan koca bir ekip var.:73e4317106059nd:
modigliani
21-05-2010, 14:50
ya özelden mail adresimi birine versemde şu mediyi bana yollasanız nasıl olur? :) ben indirdim mi nereye indirdim bir türlü hatırlayamadım..:q,shy1
Gülçin Şen
21-05-2010, 18:17
ya özelden mail adresimi birine versemde şu mediyi bana yollasanız nasıl olur? :) ben indirdim mi nereye indirdim bir türlü hatırlayamadım..:q,shy1
Henüz almadıysan mediyi, mailini özelden verirsen seve seve yollarım....
hayalayaz
21-05-2010, 18:20
Henüz almadıysan mediyi, mailini özelden verirsen seve seve yollarım....
ben silmemişim henüz, gönderdim..
modigliani
21-05-2010, 20:00
teşekür ettim :)
aklin_elleri
22-05-2010, 10:35
ben bu duayı bir gece kendim okudum yüksek sesle, o gece sabaha kadar yarı uykulu yarı uyanık bana birşeyler oldu durdu, olanları ifade etmesi güç çünkü ben de tam anlamış değilim...eski algılarıma kadar indi...acayip bir durum... ara verdim düşünmek için, tekrardan okumaya başlayacağım... farkettiklerimi anlatırım muhakkak...
bu arada bana da linki verebilir misiniz, kaçırmışım...
Gülçin Şen
22-05-2010, 10:47
ben bu duayı bir gece kendim okudum yüksek sesle, o gece sabaha kadar yarı uykulu yarı uyanık bana birşeyler oldu durdu, olanları ifade etmesi güç çünkü ben de tam anlamış değilim...eski algılarıma kadar indi...acayip bir durum... ara verdim düşünmek için, tekrardan okumaya başlayacağım... farkettiklerimi anlatırım muhakkak...
bu arada bana da linki verebilir misiniz, kaçırmışım...
Hayal abla tarafından seslendirilmiş halinimi istiyorsun yoksa yazılı metnimi?
Medi olarak istiyorsan özelden mailini yolla göndereyim sana...
aklin_elleri
22-05-2010, 11:07
saol Vodoo'cum, Hayal ablanın seslendirdiğini rica edeceğim, şimdi özeline mailimi atıyorum .)
brcuysal
23-05-2010, 22:00
bende istiyorum bana da atarmısın vodoo seslendirmeyii :0375:
Gülçin Şen
23-05-2010, 22:52
bende istiyorum bana da atarmısın vodoo seslendirmeyii :0375:
Tamam canım sana da yollarım...
Selam Bende isteyebilirmiyim bu mediyi.
vodoocuğum ben indirmiştim ama yine arşivlerin içinde kaybettim sanırım..yada indirdiğimi sanıyorum..bana da mail atarsan sevinirim..:)
hayalayaz
24-05-2010, 00:12
ben hepinize link vereyim
öncelikle hayal ablama ve bunu bize yazan arkadaşıma teşekkür ederim, hem dinledim hem tekrar ettim ve hala titriyorum midemin üstüne taş oturdu sanki daha iyi hissetmek için tekrar yapıcam teşekkürler.
hayal abla dün gece kulaklıkla dinledim daha bitmeden vücudumun ısındıgını hissettim.yarım saat sonra parmaklarımda karıncalanmalar oldu.Sonra sol tarafımda üşüme ve titremeler olmaya başladı açıkcası birazda korktum.geceyi yarım yamalak uyuyarak geçirdigimi söyleyebilirim..son olarak çıglık atarak uyandım.sormak istedigim bunu kaç kez daha yapmamız gerekiyor etkili olması için?Hepinize teşekkür ediyorum.Sevgiyle kalın..
hayalayaz
24-05-2010, 13:29
hayal abla dün gece kulaklıkla dinledim daha bitmeden vücudumun ısındıgını hissettim.yarım saat sonra parmaklarımda karıncalanmalar oldu.Sonra sol tarafımda üşüme ve titremeler olmaya başladı açıkcası birazda korktum.geceyi yarım yamalak uyuyarak geçirdigimi söyleyebilirim..son olarak çıglık atarak uyandım.sormak istedigim bunu kaç kez daha yapmamız gerekiyor etkili olması için?Hepinize teşekkür ediyorum.Sevgiyle kalın..
ablam bu çalışmanın korku verecek bir yanı yok..metni hazırlayan kişi sözlere şifa enerjisi yüklemiş..bende biraz çalışma yaptım.. enerjetik olarak bu yüklü şifayı hissediyorsunuz... bu çalışma kişi kendisini iyi hissedene kadar yapılır.. ben kendi adıma 1 ay yapıyorum.. araya 1 aylık süre koyuyorum bu arada başka çalışmalarım var, onları yapıyorum.. sonra tekrar başlıyorum.. ama illa böyle olacak diye bir şey yok.. tavsiye edilen çalışma süresi kişinin kendisini iyi hissedinceye kadardır..
ben bir kez yapmıştım bu çalışmayı,ama sadece metni okuyarak yapmıştım.. gerçektende enerjisi oldukça güçlü..hocamın sesinden hiç yapmadım..şimdi Onun sesinden yapacağım..eminim daha da güzel olur..bilinçaltım onun sesine alışık çünkü..:)
Çok teşekkür ederim hayal abla içime su serptiniz.bu çalışmaya devam edicem.ayrıca gece çok daha etkili oluyor.
SCORPIO70
24-05-2010, 22:53
Herkese iyi akşamlar. Mediyi hangi linkten indirebilirim. Vodo yükleyeceti ama ben bulamadım galiba
hayalayaz
24-05-2010, 23:13
Herkese iyi akşamlar. Mediyi hangi linkten indirebilirim. Vodo yükleyeceti ama ben bulamadım galiba
özelden gönderdim ablam
Hayal Abla bende rica etsem..
hayal abla bende medi'yi rica edebilirmiyim
emeğine yüreğine sağlık:0361:
hayalayaz
25-05-2010, 13:04
gönderdim kızlar
Ablam çok teşekkürler:0361:
Cok Teşekkürler.:spring_bees
Bende istesemmm hayal ablam:blush2:
çokkkkkkkkkkkkkkkk tşk ederim ablam...sesin huzur veriyor ellerine sağlık:0361:
Bu medıtasyonu yapıpta deneyım yasayan arkadaslar varmı ???:meditation
Ben bu mediyi baya uzun zaman önce metinden okuyarak yapmıştım ve ertesi gün sanki herşeyden arınmış. relaks bir halde dolaşmıştım. Tavsiye ettiğim arkadaşlarım da aynı deneyimi yaşadılar.Ama ben 1 kez yaptım devam etmedim. Hayal ablacım medi hala duruyorsa ben de rica etsem::
Ben de mediyi rica etsem... :pon pon
Hayal ablacım dün gece senin sesinden kendini geri isteme duasını yaptım.İnşallah her gün yapmaya çalışacağım. Ağzına,yüreğine sağlık ablam:spring_bees
Duayı her gece yatmadan önce dınlıyor ve söylüyorum. duanın enerjisi ile uykuya gecmek muhtesem bir duygu. ilk yaptıgım gün gündüz yaptım 2 saat kadar uyumusum uyandıgımda cok rahattım. huzurluydum. ve kendımı hafiflemiş hissettim. daha sonrakı gunlerde akasamları yapıyorum . aksam ılk yaptıgım zaman üst benliğimin şifalandıgını hıssettım. ve bedenım güzel bir pembe renk idi. ve güzel bir enerji akısı hıssettım.
ve yapmaya devam ediyorum. kendı kendıme yapmısoldugum olumsuz düşünceleri olusturmamaya basladım. Beynım susmus gibi. şimdilik iyi gidiyor.devam bakalım neler olacak....:kop
modigliani
26-08-2010, 19:21
Bu mediyi hatırlatmak istedim. Tam da ablamın sesinden dınlıyordum, sizede hatırlatmak istedim :)
Bu mediyi hatırlatmak istedim. Tam da ablamın sesinden dınlıyordum, sizede hatırlatmak istedim :)
çokta güzel yaptın benim haberim yoktu mesela :) mediyi tekrar yüklemen mümkün mü acep abla ?:65750
Banada lütfen yazılanları okuyunca heyecanlandım, bu siteyi bulmam buarada olmam bana çk iyi geldi yüreğinize elinize sağlık yazılanları okumak bile iyi geliyor...İhtiyacım olan bana gelecektir geliyorda çok teşekkür ederim..Sevgilerrrr:flowes
Hayalayaz hanım,
merhabalar. sitenize uzun zaman sonra giriyorum. Bu meditasyon seslendirmesini bana da gönerirseniz çok memnun olurum. sevgiler.
fallenangel
27-05-2011, 15:09
konuya uzun zamandır cevap yazılmamış ama ben cok merak ettim mediyi :) ablacım linki varsa banada gonderebilirmisin yada elinde olan arkadaşlar var mı yardımcı olabilicek bana :0332:
hayalayaz
27-05-2011, 15:16
konuya uzun zamandır cevap yazılmamış ama ben cok merak ettim mediyi :) ablacım linki varsa banada gonderebilirmisin yada elinde olan arkadaşlar var mı yardımcı olabilicek bana :0332:
şu anda tekrar yüklüyorum, yükleme tamamlanınca göndereyim olurmu..sevgiler:çiçi2
fallenangel
27-05-2011, 15:18
tamam ablacım olmaz mı :) bekliyorum
sevgiler :mx
hayalayaz
27-05-2011, 15:27
tamam ablacım olmaz mı :) bekliyorum
sevgiler :mx
link'i özeline gönderdim ablam.. faydalı olmasını dilerim..:mx
fallenangel
27-05-2011, 15:37
çok teşekkür ederim ablacım eline koluna sesine yüreğine sağlık
faydalı oldu bile çok şükür :mx
Ablacığım, ben de istiyorum, gönderebilir misin lütfen?:mx:mx:mx
hayalayaz
27-05-2011, 19:31
gönderdim aysucuğum faydalı olmasını dilerim..
Çok teşekkür ederim ablacığım, indiriyorum.:0401:
bende istiyorum hayal ablacım :) geri kalamam ben di mi :)
bunun seslendirmesi mi vardı?
Gülçin Şen
27-05-2011, 20:21
Bende de yok isobel napcass?*hayal*
Vardı :) ... Baktım benım stokta da duruyor :)
Bende de yok isobel napcass?*hayal*
Stoktan vereyım dıcem ama veremıcem ...Hayal abla güncellemiş :)
Gülçin Şen
27-05-2011, 20:25
Stoktan vereyım dıcem ama veremıcem ...Hayal abla güncellemiş :)
Sağol bebişim Hayal abla bize de yollar sanırsam....:vuhu
Sağol bebişim Hayal abla bize de yollar sanırsam....:vuhu
1.sayfada lınk gördüm ben ama ?:$ o değilse gönderirim... ay cok utandım aaaaaa bana :)
Gülçin Şen
27-05-2011, 20:32
1.sayfada lınk gördüm ben ama ?:$ o değilse gönderirim... ay cok utandım aaaaaa bana :)
Kız o link arkadaşın bloğunun linki...:D
Kız o link arkadaşın bloğunun linki...:D
hihi ay öylemıymıs.... ıyıde ben burdan nasıl göndercem bilemedim...
Beni unutmadınız dimii.:idea.Ben de rica ediyorum.. :mshareketliifade393
hayalayaz
27-05-2011, 21:03
arkadaşlar gönderdim..faydalı olmasını dilerim..
Gülçin Şen
27-05-2011, 21:05
Teşekkür ediyorummm.....:0401:
pervinza
27-05-2011, 21:06
Hayal abla bana da:):elephant
hayalayaz
27-05-2011, 22:38
gönderdim pervinzacığım..
Hayal Hanım bu duayı kendi sesimle bilgisayara kaydetsem olurmu yada bunun hazırı varsa yani doğru şekilde nefes alarak okunmuşu varsa rica edebilirmiyim?
Birde burada ben... diyoruz ya ben doğduğumda şehnaz demişler sonra söyleyemeyip jale diye değiştirmişler.şimdi ben şehnaz jale diyemi başlayacağım ? Çünkü bazen şehnaz olduğumu bazen jale olduğumu düşünüyorum.
iki ismi birlikte kullandım bu gece ve inanılmaz derecede hafiflediğimi hissediyorum.Sanki kendimi affedilmiş,yeniden kabul edilmiş hissediyorum :)
arkadaşlar gönderdim..faydalı olmasını dilerim..
Aldım linki mersi ablacığım... Akşam link gelene kadar duayı okudum.. sonracığıma ablamın eşliğinde dua yı tekrarladım... sonuç derseniz? Rüya ya takılı kaldı kafa, Taktım derken uyandığımdan beri Akşam iyi hissediyordum kendimi. bi dak baştan anlatayım olmadı... üü;
Dün akşam eve geldim gün boyu kendimi çok mutlu hissediyordum sınav sonucu da benim güvenimi mutluluğumu artıya çevirmişti.. eve geldim hemen pc başına ve sevincimi paylaştım. derken dua gözüme ilişti ve okumaya başladım 2-3 kez, ablam linki yolladı sağolsun dua yı dinledim 2 kez sonra az uzandım uyuklamışım arada sıçrayarak uyandım bikaç defa.. en son uyandığımda saat gece 2 civarıydı pc yi kapadım direk yattım.. ve şimdi sabah uyandım rüyamı yarım yamalak hatırlıyordum tekrar unuttum kendime gelmeye çalışırken dedim kendi kendime rüyamı hatırlamak istiyorum diye ve hatırladığım net bi bölümü var. anlatasım var ama ablam herzaman rüyaları anlatmayın diyor... neyse sonuç şimdi tekrar kendimi güvensiz hissetme duygusu ve aptal, şapşal gibi hissediyorum bi yandan kendime geliyorum gibi.. gelgitler yaşıyorum... içimde boşluk var gibi korku hisside var anlamadım duanın etkisi mi? yada rüyamın etkisimi? düzelirmiyim şimdi duaya devam mı edeyim ne yapmam lazım.. bir yol gösterin lütfen....:0328:
hayalayaz
28-05-2011, 10:29
jaleciğim sen kendini nasıl rahat hissediyorsan, kabul ediyorsan isimlerini o şekilde söyle... çünkü dinleyen insan benimle aynı anda alıp vermesi lazım, benimle senkronize olarak nefes alırken dikkat tamamen dağılır...bu yüzden ben meditasyon seslendirmelerimde nefes almıyorum... seslendirmeyi kendi sesinlede okuyabilirsin.. ilk meditasyonlarımı bende öyle yapıyordum...kasete okuyordum...
seslendirmenin rahatlamanı sağlamasına sevindim.. sevgiler
hayalayaz
28-05-2011, 10:43
Aldım linki mersi ablacığım... Akşam link gelene kadar duayı okudum.. sonracığıma ablamın eşliğinde dua yı tekrarladım... sonuç derseniz? Rüya ya takılı kaldı kafa, Taktım derken uyandığımdan beri Akşam iyi hissediyordum kendimi. bi dak baştan anlatayım olmadı... üü;
Dün akşam eve geldim gün boyu kendimi çok mutlu hissediyordum sınav sonucu da benim güvenimi mutluluğumu artıya çevirmişti.. eve geldim hemen pc başına ve sevincimi paylaştım. derken dua gözüme ilişti ve okumaya başladım 2-3 kez, ablam linki yolladı sağolsun dua yı dinledim 2 kez sonra az uzandım uyuklamışım arada sıçrayarak uyandım bikaç defa.. en son uyandığımda saat gece 2 civarıydı pc yi kapadım direk yattım.. ve şimdi sabah uyandım rüyamı yarım yamalak hatırlıyordum tekrar unuttum kendime gelmeye çalışırken dedim kendi kendime rüyamı hatırlamak istiyorum diye ve hatırladığım net bi bölümü var. anlatasım var ama ablam herzaman rüyaları anlatmayın diyor... neyse sonuç şimdi tekrar kendimi güvensiz hissetme duygusu ve aptal, şapşal gibi hissediyorum bi yandan kendime geliyorum gibi.. gelgitler yaşıyorum... içimde boşluk var gibi korku hisside var anlamadım duanın etkisi mi? yada rüyamın etkisimi? düzelirmiyim şimdi duaya devam mı edeyim ne yapmam lazım.. bir yol gösterin lütfen....:0328:
ablam ne duanın nede rüyanın etkisi..eskiye dönüyorsun...bunu fark ettiğin an..geç aynanın karşına ne kadar akıllı ve cesur olduğunu söyle kendine, giyin kuşan ve hemen kendini dışarıya at... nedendi niçindi diye çözmeye uğraştıkça içine girersin... ne olmuş yani... sen bir dua ettin..ve bir rüya gördün... ettiğimiz her dua , gördüğümüz her rüya bu kadar etkili olsaydı..ohooooo...
işin özü şu..yaptığımız her şeyden hemen netice görmek istiyoruz... senin dinlediğin o duayı aynı senin benim gibi bir insan yazdı... kutsal kitaptan alınmadı.... ve ben seslendirdim... benim sesim..ilahi alemden gelen.. ilahi bir ses değil...ne ses nede dua senin ruhsal durumunu AN'da değiştirecek güce sahip değiller...
ve...
kendi hakkında söylediğin tüm sözleri iptal et... kaç aydır yanımızdasın, eğer sen kendin için söylediklerinin tümü olsaydın burada yanımızda kalamazdın... değersizlik duygun üzerinde çalış... kendi kendine bu onayı veremiyorsan...benim sana söylediğimi hayal et... benim için gerçekten değerlisin... öyle olmasaydı kaç aydır kendine hakaret ettikçe, ben sana yüz kere suuuuuuuus yettin artık diye bağırırdım... bak sana daha merdaneyi bile göstermedim... ama yakındır... böyle devam edersen beyzbol sopasını da sana rezerve ederim... hadi kalk aynanın karşısına geç ben hayal ablam için çok değerli bir insanım... de olurmu ..beyzbol sopası geliyor ona göre...seni seviyorum...:spring_bees
işte bu yaaa...Tamm melek ablacığım.. ben de seni seviyorum......Aldım mesajı.
Unutmuşum.. Yok öyle bişey alla allaaa... :))))
pervinza
28-05-2011, 11:14
:spring_beesTeşekkürler Hayal abla
victoria
29-05-2011, 04:57
ya hayal hanım siz nasıl birisiniz?sizde nasıl bir yürek var böyle?
nazan erten
29-05-2011, 09:58
banadaaaa.ne olduğunu bilmiyorum ama:)))
bende isterem
hayalayaz
29-05-2011, 10:09
banadaaaa.ne olduğunu bilmiyorum ama:)))
bende isterem
gönderdim dostum..faydalı olmasını dilerim
hayal ablacım benim de gözümden kaçmış :( bana da gönderir misin özelden:fansu
cereneres
29-05-2011, 16:55
hayalabla bende istiyorum bana da gönderir misin?
hayalayaz
29-05-2011, 22:11
hayalabla bende istiyorum bana da gönderir misin?
bilmem gönderiiimmi acebaaa.... :0511: tamam kuzu özelden gönderdim..:çiçi4
ayy nasıl kaçırdım ben bunu..:mshareketliifade268hayal abla biliyorum fazla olduk ama..ben de istiyoruuummmmmmm..gönderir misin ablacım bana da..:kız:Ö
hayalayaz
30-05-2011, 19:10
ayy nasıl kaçırdım ben bunu..:mshareketliifade268hayal abla biliyorum fazla olduk ama..ben de istiyoruuummmmmmm..gönderir misin ablacım bana da..:kız:Ö
hemmmmmeeeeen gönderdim
teşekkür ederim canımsınnnsoppi
Hayal ablacım bunu ben de yapmak istiyorum,sizin daha sonra göndereceğiniz telkin ile çakışır mı acaba?
hayalayaz
31-05-2011, 00:00
Hayal ablacım bunu ben de yapmak istiyorum,sizin daha sonra göndereceğiniz telkin ile çakışır mı acaba?
bu telkin değil zaten ablam, istiyorsan yap...
Teşekkürler ablacım ben bunu telkin gibi görmüşüm.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.