PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuantum Dokunuş / Şifa Verme Gücü-Richard Gordon

ask
14-03-2009, 16:06
[Only Registered Users Can See Links]
Kuantum-Dokunuş, şifanın, sağlıklı olmanın önündeki engelleri ortadan kaldıracak devrim niteliğinde bir yönetimdir.
Şayet atmakta olan bir yüreğiniz varsa; canlıysanız, yaşıyorsanız, nefes alıp verebiliyorsanız bu yöntemi uygulamak için herhangi bir engeliniz yok demektir.
Bu yöntemi, sadece bu kitabı okuyup hemen uygulamaya başlayabilirsiniz. Öyle ki, bu kitapta anlatılanları çocuklar dahi kolayca anlayıp hemen uygulamaya başlayabilir. Ne bir öğretmene, ne herhangi özel bir yeteneğe, ne de size el verilmesine ihtiyaç yok.
Ve insanlar bu tekniği uygulamaya başladığınızda mucizeler yaratmakta olduğunuzu söyleyecekler: Onlara inanmak için pek çok nedeniniz olacak. Çünkü yaptıklarınıza kendiniz dahi inanmakta -en azından başlangıçta- zorlanacaksınz.
Atomaltı - yani kuantum düzeyinde işleyen bu teknik sayesinde atomların düzeyinde mucize olarak adlandırılan şeyleri yapmak çocuk oyuncağı haline geliyor.

hayalayaz
14-03-2009, 16:21
bak listemin başında bu seminer var, buna gittiğim zaman tüm öğrencilerimi toplayıp ek bir seminer vericem.

ask
14-03-2009, 16:35
Hayal abla kimden alacaksın eğitimi?Duran Türkoğlu'ndan mı?

hayalayaz
14-03-2009, 16:57
nasipse evet, zaten türkiyede tek öğretmen kendisiymiş. ve başka öğretmen yokmuş

Gülçin Şen
29-09-2009, 16:28
REZONANS :

Rezonansın basit görünen işlevinden gerçek bir gizem ve mucize vardır.

Galaksilerden atomaltı parçalara kadar tüm insan ve
parçacıklar onun gücüyle hareket eder.

Bir gitar ve piyano birbirine uyumlandığında G çalınsaydı,gitardaki G titreşirdi.

Havayı hareket ettiren ses dalgaları,akustik enerjiyi piyanodan gitara taşımaktadırlar.

Aynı şekilde, uyumlanmış osilatörler,aynı frekansta titreşen şeyler,çok az bir çabayla birbirlerine enerji transfer ederler.

Bu örnekte,gitardaki tel piyanodan gelen enerji dalgalarını emer,çünkü aynı frekansa ayarlanmıştır.

Aynı şekilde uyumlanmış osilatörler,rezonans sistemi meydana getirirler.Gitar ve piyano teli birbirleriyle rezonans içindedirler.

Sarkaçlı, eski tip saatler karşılıklı duvarlara asılıp , sarkaçlarına farklı salınımlar verildiğinde bir kaç gün içinde sarkaçları birbirine uyumlanır ve aynı şekilde hareket etmeye başlarlar.

Bu durumda, sıradan bir duvardan geçen enerji saatlerin birbirine uyumlanması için yeterli olacaktır.

Uyumlanma benzer bir şekilde ayarlanmış iki sistemin hareket ve enerjilerini ritim ve salınım aralıklarında eşleştirme olayıdır.

Bu olay elektroniktede görülür. Benzer frekanslarda titreşen salınımdaki devrelerde, daha yavaş olan devre,hızlı olana yetişmek için yükselir.

Her iki örnektede, enerjinin benzer uyumlanmış bir sistemden diğerine transfer olabileceğini görüyoruz.

Bundan ne öğrenebiliriz?

Öncelikle, farklı frekanslarda salınan iki sistemde,birbirlerine enerji transferi yapmalarına neden olan ve adına rezonans denilen itici bir güç vardır.Aynı şekilde ayarlanmış sistemler farklı frekanslarda titreşiyorlarsa, iki sistemin birbirine enerji transferi yapmasını sağlayan ve adına uyumlanma denilen bir unsur vardır. Bu onların aynı frekansta titreşmelerine yol açar.

Uyumlanma, sistemlerin hareketlerini ve enerjilerini ritim ve
salınım aralıklarına uyumlandırmasıdır.

Bu biyolojik sistemlerde de görülür.

Dünyanın birçok bölgesinde,sıcak gecelerde ağaçlara toplanan ateş böcekleri belirli bir düzen olmaksızın yanıp sönerler.Çok geçmeden hepsi ışıklarını koordine olarak yakıp söndürmeye başlarlar. Ağustos böceklerinin ve kurbağaların da aynı ritmi yakalayarak seslerini birbirlerine koordine ettiklerini sık sık gözlemlemişimdir.

Bu durumlarda, doğa bireyleri ritmik olarak uyumlandurmayı kullanışlı yada belkide ekonomik bulmaktadır.

Bilim adamları bedenlerinden çıkarılmış hayvanların kalplerinin laboratuar koşullarında canlı tutulduklarında yada birbirlerinin yanına yerleştirildiklerinde uyumlanarak aynı ritimde atmaya devam ettiklerini bulmuşlardır.

Bu süreç evrensel gibi görünmektedir.

Itzhak Bentov,1977 yılında yazdığı büyüleyici "Stalking the Wild pendulum" kitabında tamamen haklıdır. " Tüm hastalıkları bedenimizdeki organların birbirleriyle uyumsuz davranışı olarak görebiliriz.

Kuvvetli bir dengeleyici ritim uygulandığı zaman,müdahaleci dalga kalıpları -bu durumda organ- tekrar uyumlu olarak çalışabilir." Niçin enerji şifasının işe yaradığını bu teorinin açıkladığını ileri sürmektedir. Ona katılıyorum.

İki şey rezonans ve uyumlanma vasıtasıyla farklı frekanslarda titreşiyorlarsa, ya daha düşük olan titreşim yükselecek, ya daha yüksek olan titreşim düşecektir yada ortada birleşeceklerdir.

Kuantum-Dokunuş'da uygulamacılar, nefes ve meditasyon tekniklerini kullanarak ellerindeki titreşimleri çok yüksek bir frekansa çıkarmayı öğrenmektedirler. Ellerini ağrısı olan bir kişinin yakınına getirdiklerinde , hastanın bedeni tıpkuı uyumlanmış devrede olduğu gibi , uygulamacının ellerine uyumlanacak ve rezonansa geçecektir.

Sevgi, insanların şifa enerjilerini birbirlerine transfer edebilmelerini sağlayan evrensel titreşimdir.

Alıntı : Kuantum Dokunuş Şifa verme gücü- Richard Gordon

hayat kadere inat
30-09-2009, 00:01
çok şanslıyım ben bu gün şanal günseli ile tanıştım çok sıcak kanlı davrandı 15 dak kadar sohbet ettik seminerine davet etti zaten vodoo ile gitmeyi planlamıştık
bu adam bu konuda uzman değilmi?hayalcanım

hayalayaz
30-09-2009, 00:04
evet hayatcanım bazen istanbulda olmadığıma esef ediyorum, ama vardır bunda da bir hayır.

isobel
30-09-2009, 01:05
İzmir de de oluyor sık sık seminerler galiba canım

hayalayaz
30-09-2009, 02:05
İzmir de de oluyor sık sık seminerler galiba canım

oluyormuş, yeni yeni takip edebilmeye başladım çok şükür, sıraya koyuyorum..,shy

ışık
30-09-2009, 09:26
çok şanslıyım ben bu gün şanal günseli ile tanıştım çok sıcak kanlı davrandı 15 dak kadar sohbet ettik seminerine davet etti zaten vodoo ile gitmeyi planlamıştık
bu adam bu konuda uzman değilmi?hayalcanım

evet çok sanslısın hayat yıllardır tek tanışmak ve ondan birebir egitim almak istediğim insanların başında yer alıyor.ve elinde sonunda bu gerçekleşecek hatta gercekleşti bile diyeyim,shy

hayat kadere inat
30-09-2009, 11:24
ilgini çekti madem biraz konuşmamızdan bahsedeyim
ben onun takipçisi olduğunu söyledim oda yakın takip et gel seminerlere dedi niye gelmiyorsun ?öyle ya aynı şehirde çok yakınız madem bu konu bu insan ilgi alanımda neden 2 yıldır gitmiyordum vede haftanın son günleri seminerleri sık sık oluyor bahaneme gelince vodoo ile gidicez ya hemen aklıma onun bebişleri geldi şeyy şanal bey arkadaşın çocukları yeni okula başladı biraz alışsınlar programımızı yapıp geleceğiz dedim .tabiiki ilkokula çocuk gönderme yaşımı bir hayli geçmiş olmamdan dolayı o anda heyecanlıydım zaten öyle komik bir bahane buldumki adam şööyle bir süzdü ve güldü.
aslında başka sebebim var elbette ben bir kere gidersem mutlaka sonu gelmeyecek sık sık gitmek isteyeceğim oysa öncelikle uzaktan yakından hiç ilgisini çekmeyen eşimi bu konuda bana anlayış göstermesi için ikna etmem gerekiyor.
onun bu konuda çok iyi olduğu şüphesiz

Gülçin Şen
30-09-2009, 13:15
Korkuyorum demeye delüüü ,nasıl beni öne sürmüş ,benim kadar taş düşsün diycem kıyamadım bakkk...hihi

isobel
30-09-2009, 15:30
sadece kitabı okuyarak öğrenebiliyor muyuz peki? Yoksa seminer şart mı,şartsa o zaman kitabı almanın da alemi yok dimi:)

nükü1
24-03-2010, 00:33
bak şimdi bende merak ettim sadece kitap okumak yeterliyse o zaman duran beyin seminerine gidicektim vazgeçerim ama illada seminerse o zaman hem şanal a hemde duran beye gitmek gerekli diye düşündüm ben hayal abla söylesin onu yapalım derim ben kendimce tabiii:L

hayalayaz
24-03-2010, 00:39
bak şimdi bende merak ettim sadece kitap okumak yeterliyse o zaman duran beyin seminerine gidicektim vazgeçerim ama illada seminerse o zaman hem şanal a hemde duran beye gitmek gerekli diye düşündüm ben hayal abla söylesin onu yapalım derim ben kendimce tabiii:L

şanal beyin seminerine katılmadım, bir fikir beyan edemem. ama kuantum dokunuş seminerine katıldım..kitabınıda okudum.. kuantum dokunuş şifasında temel olarak arzın enerjisini çekmek ve bu enerjiyi nefeslerle güçlendirmeyi öğrenmek gerekiyor.. 2. derece seminerlerimde ben bu şifa tekniğininde bilgisini veriyorum.. uyumlanma gerekmiyor

zuzu_jujum
24-03-2010, 10:01
[ı]hayat kadere inat canım bende istanbuldayım r.şanal'ın semineri nerde oluyormus.ve hatta ne zaman gidiceksinz bende gidip bilgilerinden yararlanmak isterim...??[/ı]

qqqq
16-10-2010, 12:53
benim bildiğim kadarıyla kitaptan ögernilebiliniyormuş.bu kitabıb e- kitap hali varmı

hayalayaz
16-10-2010, 15:32
benim bildiğim kadarıyla kitaptan ögernilebiliniyormuş.bu kitabıb e- kitap hali varmı

sevgili qqqq kitaptan öğrenilseydi ben istanbula gitmezdim... bu enerjiyi kullanabilmek için körük gibi nefes alman ve nefesi çok doğru alıp vermen gerekiyor... nefesi doğru almak ve vermek maalesef kitaptan öğrenilmiyor..

yada ben "görerek öğrenmek lazım" gibi bir inanca sahip olduğum için böyle düşünüyorum..

kitabın e hali varmı bilmiyorum, bende de fotokopisi var.. kitabı bulamayınca bir arkadaşım göndermişti.. bu yolla edinebilirsin.. sevgiler

qqqq
16-10-2010, 16:28
kitaptan ögrenip uygulayan biri vvartanıdığım.neyse nasıl öğrenmek istiyorsa insanlar öyle öğrensin ne diyeyim...

Dreamer
17-10-2010, 08:19
Bende kitaptantan öğrendim kitaptaki sıcaklık soğukluk ağrının bir yerde toplanması gibi belirtiler oldu uygulamayı yaptığım kişide ama seminere gitsem ne dereceye gelirim bilemiyorum.

Nefes konusu gerçekten çok önemli ilk duyduğumda kuantum dokunuşu bir kaç kulakdan dolma bilgiyle ugulama yapmaya çalışmıştım bel ağrısı üzerine nefesin öneminin tam olarak bilincinde değildim ağrı üzerinde biraz etkim oldu gerçi ama bir haftaya yakın bir süre hafif bir soğuk algınlığı yaşadım nedenini buna bağlıyorum yani nefesle titreşiminizi korumanız çok çok önemli.

brf
17-10-2010, 10:48
Bende kitaptantan öğrendim kitaptaki sıcaklık soğukluk ağrının bir yerde toplanması gibi belirtiler oldu uygulamayı yaptığım kişide ama seminere gitsem ne dereceye gelirim bilemiyorum.

Nefes konusu gerçekten çok önemli ilk duyduğumda kuantum dokunuşu bir kaç kulakdan dolma bilgiyle ugulama yapmaya çalışmıştım bel ağrısı üzerine nefesin öneminin tam olarak bilincinde değildim ağrı üzerinde biraz etkim oldu gerçi ama bir haftaya yakın bir süre hafif bir soğuk algınlığı yaşadım nedenini buna bağlıyorum yani nefesle titreşiminizi korumanız çok çok önemli.

soğuk algınlığıyla ne ilgisi var anlamadım, arınma belirtisi mi?

Dreamer
17-10-2010, 12:32
soğuk algınlığıyla ne ilgisi var anlamadım, arınma belirtisi mi?

Hayır benim bahsetiğim şey eğer uygulama sırasında nefes tekniklerini devam etmessen senin hastanın frekansına inme riskin var. Kuantum dokunuşta temelde olan şey eline enerjiyi yoğunlaştırıp titreşimi yükseltirsin, hastanın düşük frekans ile elindeki yüksek frekans etkileşime girer ortada buluşmaya çalışır yani denge kurulmaya çalışılır sen frekansını özellikle nefes teknikleriyle yüksek tutarsın hasta senin yüksek frekansına uyumlanır ve buda bedenin kendini doğal iyileştirme yolunu açığa çıkartır ve hastalık ortadan kalkar. Bir başka teoriden bahsediyim nefesle birlikte arzın enerjisini çekmeye devam edersin nefes kesilince daha çok kendi enerjini kullanırsın ve buda seni olumsuz etkiler. Yani nefes çok önemli.
Kuantum dokunuşta uzman olan kişiler eğer mesajımda eksik yada yanlış birşey görürlerse lütfen belirsinler herhangibir seminere katılmadm bu konuda bilgilerim çoğunlukla kitapdan.

brf
17-10-2010, 12:51
ilginçmiş tşk...bahsettiğin doğru nefes aşağıdaki videoda tarif edildiği gibi mi? müsait olursan bir bakabilir misin?

[Only Registered Users Can See Links]

conki
17-10-2010, 13:04
merhaba,

Duran Türkoğlu kuantum dokunuşu öğreten tek kişi Türkiye'de. Şanal kuantum yapar, ama kuantum drama (aile dizimi gibi) ikisi farklı şeyler, kuantum dokunuş enerjiyle şifa vererek fiziksel rahatsızlıkları düzeltmek için kullanılır. örneğin ayak, bacak sorunları, vs gibi... Şanal daha çok kuantumu çekim yasası gibi düşünce bazında yapar.
Duran Türkoğlu İzmir'de Nefesle Hayat adlı merkezde de dersler veriyor, oradan takip edebilirsiniz. ben transformal nefes seminerinde tanıştım kendisiyle, melek gibi bir adam.

Dreamer
17-10-2010, 13:16
Daha demin bahsettiğim frekans alayı; rezonans kitaptan alıntı yapılmış

Rezonansın basit görünen işlevinden gerçek bir gizem ve mucize vardır.

Galaksilerden atomaltı parçalara kadar tüm insan ve
parçacıklar onun gücüyle hareket eder.

Bir gitar ve piyano birbirine uyumlandığında G çalınsaydı,gitardaki G titreşirdi.

Havayı hareket ettiren ses dalgaları,akustik enerjiyi piyanodan gitara taşımaktadırlar.

Aynı şekilde, uyumlanmış osilatörler,aynı frekansta titreşen şeyler,çok az bir çabayla birbirlerine enerji transfer ederler.

Bu örnekte,gitardaki tel piyanodan gelen enerji dalgalarını emer,çünkü aynı frekansa ayarlanmıştır.

Aynı şekilde uyumlanmış osilatörler,rezonans sistemi meydana getirirler.Gitar ve piyano teli birbirleriyle rezonans içindedirler.

Sarkaçlı, eski tip saatler karşılıklı duvarlara asılıp , sarkaçlarına farklı salınımlar verildiğinde bir kaç gün içinde sarkaçları birbirine uyumlanır ve aynı şekilde hareket etmeye başlarlar.

Bu durumda, sıradan bir duvardan geçen enerji saatlerin birbirine uyumlanması için yeterli olacaktır.

Uyumlanma benzer bir şekilde ayarlanmış iki sistemin hareket ve enerjilerini ritim ve salınım aralıklarında eşleştirme olayıdır.

Bu olay elektroniktede görülür. Benzer frekanslarda titreşen salınımdaki devrelerde, daha yavaş olan devre,hızlı olana yetişmek için yükselir.

Her iki örnektede, enerjinin benzer uyumlanmış bir sistemden diğerine transfer olabileceğini görüyoruz.

Bundan ne öğrenebiliriz?

Öncelikle, farklı frekanslarda salınan iki sistemde,birbirlerine enerji transferi yapmalarına neden olan ve adına rezonans denilen itici bir güç vardır.Aynı şekilde ayarlanmış sistemler farklı frekanslarda titreşiyorlarsa, iki sistemin birbirine enerji transferi yapmasını sağlayan ve adına uyumlanma denilen bir unsur vardır. Bu onların aynı frekansta titreşmelerine yol açar.

Uyumlanma, sistemlerin hareketlerini ve enerjilerini ritim ve
salınım aralıklarına uyumlandırmasıdır.

Bu biyolojik sistemlerde de görülür.

Dünyanın birçok bölgesinde,sıcak gecelerde ağaçlara toplanan ateş böcekleri belirli bir düzen olmaksızın yanıp sönerler.Çok geçmeden hepsi ışıklarını koordine olarak yakıp söndürmeye başlarlar. Ağustos böceklerinin ve kurbağaların da aynı ritmi yakalayarak seslerini birbirlerine koordine ettiklerini sık sık gözlemlemişimdir.

Bu durumlarda, doğa bireyleri ritmik olarak uyumlandurmayı kullanışlı yada belkide ekonomik bulmaktadır.

Bilim adamları bedenlerinden çıkarılmış hayvanların kalplerinin laboratuar koşullarında canlı tutulduklarında yada birbirlerinin yanına yerleştirildiklerinde uyumlanarak aynı ritimde atmaya devam ettiklerini bulmuşlardır.

Bu süreç evrensel gibi görünmektedir.

Itzhak Bentov,1977 yılında yazdığı büyüleyici "Stalking the Wild pendulum" kitabında tamamen haklıdır. " Tüm hastalıkları bedenimizdeki organların birbirleriyle uyumsuz davranışı olarak görebiliriz.

Kuvvetli bir dengeleyici ritim uygulandığı zaman,müdahaleci dalga kalıpları -bu durumda organ- tekrar uyumlu olarak çalışabilir." Niçin enerji şifasının işe yaradığını bu teorinin açıkladığını ileri sürmektedir. Ona katılıyorum.

İki şey rezonans ve uyumlanma vasıtasıyla farklı frekanslarda titreşiyorlarsa, ya daha düşük olan titreşim yükselecek, ya daha yüksek olan titreşim düşecektir yada ortada birleşeceklerdir.

Kuantum-Dokunuş'da uygulamacılar, nefes ve meditasyon tekniklerini kullanarak ellerindeki titreşimleri çok yüksek bir frekansa çıkarmayı öğrenmektedirler. Ellerini ağrısı olan bir kişinin yakınına getirdiklerinde , hastanın bedeni tıpkuı uyumlanmış devrede olduğu gibi , uygulamacının ellerine uyumlanacak ve rezonansa geçecektir.

Sevgi, insanların şifa enerjilerini birbirlerine transfer edebilmelerini sağlayan evrensel titreşimdir.

Alıntı :Kuantum Dokunuş Şifa verme gücü- Richard Gordon Nefes tekniğininin anlatımı.

...Kuantum dokunuşta itiraf edeyim bu nefes tekniği kısmına gelince bende senin gibi panikledim. Bu nasıl birşey, nasıl yani 4-4 ne? 2-6 ne ve ateş nefesi ne?

bunun nasıl yapılacağını anlatmadan önce, richard Gordon un özellikle üzerinde durduğu tek bir nokta farkettim. Şifacı şifa sırasında nefes almayı unutuyor! Bu çok önemli ve ısrarla teknik uygulamak değil önemli olan bu sırada mutlaka nefes almak gerekliliği, teknik uygulanırsa elbette daha kuvvetli oluyor.

4-4 le kısaca anlatacam diğerlerinide bu şekilde düşünebilirsin. Sistemi aynı. Sistemi yüksek benliğime danışarak anlamlandırdım.

Şöyle:

1 normal nefes alış verişin süresinde 1 nefes alışını 4 e böleceksin. ve bir nefes alış verişin sırasındaki normal nefes veriş süreni 4 e bölecen.

yani

nefes alış nefes veriş

ihh huh şeklindeki normal nefes durumu

nefes alış
ih-ih-ih-ihhhh
hızlı kesik kesik
(sonuncuda yüksek)

nefes veriş
hu hu hu huhhh(sonuncuda yüksek)
(hızlı kesik)

durumunda 4 - 4 olması durumu böyle.

2-6 dediğinide ve ateş nefesinide bu şekilde düşün

sevgiyle

Alıntı: MySoulKuantum dokunuş hakkında tam bilgi için kitabı elde etmeni öneririm . Linkteki mesajların olduğu konuyuda okuman yararlı olur . Deneyimler vardır internette onlarıda oku seni yüreklendircektir :)
Video için teşekkürler:D vaktim pek yok izleyemedim konuyla ilgimi net birşey diyemiycem

brf
17-10-2010, 13:21
sağol dreamer kafam şu sıralar eft ile meşgul bu konuya tam adapte olamadım...duran hocanın programlarını izliyordum ama sanırım artık airport şifreli bizde çıkmıyor...eft vuruşlarını da ondan öğrendim...

hayalayaz
17-10-2010, 13:36

Hayır benim bahsetiğim şey eğer uygulama sırasında nefes tekniklerini devam etmessen senin hastanın frekansına inme riskin var. Kuantum dokunuşta temelde olan şey eline enerjiyi yoğunlaştırıp titreşimi yükseltirsin, hastanın düşük frekans ile elindeki yüksek frekans etkileşime girer ortada buluşmaya çalışır yani denge kurulmaya çalışılır sen frekansını özellikle nefes teknikleriyle yüksek tutarsın hasta senin yüksek frekansına uyumlanır ve buda bedenin kendini doğal iyileştirme yolunu açığa çıkartır ve hastalık ortadan kalkar. Bir başka teoriden bahsediyim nefesle birlikte arzın enerjisini çekmeye devam edersin nefes kesilince daha çok kendi enerjini kullanırsın ve buda seni olumsuz etkiler. Yani nefes çok önemli.
Kuantum dokunuşta uzman olan kişiler eğer mesajımda eksik yada yanlış birşey görürlerse lütfen belirsinler herhangibir seminere katılmadm bu konuda bilgilerim çoğunlukla kitapdan.

dreamer muhtemelen kendi bio enerjini kullanmışsın..şifa uyguladığın insanın enerjisini yükseltmek isterken, kendi enerjini düşürmüşsün..kuantum şifasında asla kendi enerjilerini kullanmıyorlar.. evrensel enerjiyi ( reiki vs) ve arzın enerjini eşzamanlı kullanıyorlar, çünkü düşünsenize..bir omurgaya şifa veriyorsunuz..her bir omura 3 dakika şifa verildiğini imgeleyin birbuçuk saatten fazla bir zaman körük gibi nefes almak gerekiyor... kuantum şifasında şifacı yorulduğunda arzın enerjisini nefeslerle değil reiki/evrenden çektiği enerji ile güçlendiriyor...

buna benzer daha başka püf noktaları var...tabiiki bunlar kitapta anlatılmıyor... siz en iyisi duran beyin seminerine katılın... istanbul dışında oturanlar da grup kursunlar duran beyi davet etsinler..

eğer bir şifa tekniği veya başka bir şey.. kitaptan öğrenilmez...eğer öyle olsaydı insanlar yıllarca şifa tekniklerini öğrendikten sonra bu seminere katılmazdı.. ben naçizane seminere katılmanızı tavsiye ediyorum..sevgiler..

brf
17-10-2010, 14:11
duran hoca her programında bu yöntem için "anlatılmaz yaşanır görmeniz gerek " diyordu...hatta eleştiri tlfları gelmişti "peki bu kitap ne işe yarıyor? neden bu yöntemle ilgili fazla bir şey söylemiyorsunuz gibi"

kitabın ön bilgi amaçlı olduğunu ve gerçekten bu yöntemle ilgili çok konuşulacak bir şeyin olmadığını birebir deneyimlemek gerektiğini üstüne basa basa tekrarlıyordu...

Dreamer
17-10-2010, 14:26
Bilgiler için teşekkürler hayal teyze, konuyla ilgili hayal teyzenin verdiğini bilgileri önde tutun :) En yakın zamanda seminer...

ceylinn
17-10-2010, 15:04
merhaba,

Duran Türkoğlu kuantum dokunuşu öğreten tek kişi Türkiye'de. Şanal kuantum yapar, ama kuantum drama (aile dizimi gibi) ikisi farklı şeyler, kuantum dokunuş enerjiyle şifa vererek fiziksel rahatsızlıkları düzeltmek için kullanılır. örneğin ayak, bacak sorunları, vs gibi... Şanal daha çok kuantumu çekim yasası gibi düşünce bazında yapar.
Duran Türkoğlu İzmir'de Nefesle Hayat adlı merkezde de dersler veriyor, oradan takip edebilirsiniz. ben transformal nefes seminerinde tanıştım kendisiyle, melek gibi bir adam.

transformal nefes seminerine ben de katılmayı çok istiyorum...biraz anlatabilir misin faydasını gördün mü...gerçekten alınması gereken bir seminer mi...

tamtam
17-10-2010, 15:06
sevdili brf kuantum dokunustaki nefesalma teknigi videodaki gibi diyafram nefesi aluyorsun agizdan alip agizdan veriyorsun ama 6 degisik nefes alma teknigi var ayrica nefesin yaninda vucudunda enerjiyi cevirmen gerekiyor hayal hanimin dedigi gibi once seminere gider sonra kitabi okursan sana cok daha faydasi olur ayrica seminerde pek cok arkadain sifalandigi ve problemlerini seminer icinde halletigine sahit oldum ben bu kursa iki kere katildim bence o tecrubeyi yasamalisin.

brf
17-10-2010, 15:18
tşk tamtam ilk fırsatta ben de gitmeyi düşünüyorum:)

hayalayaz
17-10-2010, 15:27
duran hoca her programında bu yöntem için "anlatılmaz yaşanır görmeniz gerek " diyordu...hatta eleştiri tlfları gelmişti "peki bu kitap ne işe yarıyor? neden bu yöntemle ilgili fazla bir şey söylemiyorsunuz gibi"

kitabın ön bilgi amaçlı olduğunu ve gerçekten bu yöntemle ilgili çok konuşulacak bir şeyin olmadığını birebir deneyimlemek gerektiğini üstüne basa basa tekrarlıyordu...

yani ben bu insanları anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum..
matematik..geometri, el işleri, vs herşeyin kitabı var... hatta bu kitaplarda her problemin çözümü de var.. peki duran beyi eleştiren kişiler neden bu saydıklarımı kitabından değilde, kursa/okula gidip öğreniyorlar??? otursunlar evde tüm bilgileri kitaptan öğrenip uygulasınlar...

kitaplar tanıtım amaçlı...yazılıyor..ki.. kuantum dokuş şifasını anlatan kitap bildiğim kadarı ile en fazla detay veren kitap..

duran bey haklı sadece kuantum dokuş şifasını değil diğer herşeyi bir bilenden öğrenmek gerektiğini savunuyorum..çünkü gerçekten anlatılmıyor yaşanıyor..

transformal nefes seminerine ben de katılmayı çok istiyorum...biraz anlatabilir misin faydasını gördün mü...gerçekten alınması gereken bir seminer mi...

ablam eğer katılma imkanın varsa hiç durma... sadece doğru nefes alarak bile bir çok soruna çare bulmak mümkün..

ceylinn
17-10-2010, 15:39
ablam eğer katılma imkanın varsa hiç durma... sadece doğru nefes alarak bile bir çok soruna çare bulmak mümkün..

ablacığım şu an hala çalışıyorum bu yılın sonuna kadar da çalışırım diye düşünüyorum...ben şimdilik transformal nefes seminerine katılmaya niyet ettim...şubat ayında bir seminer varmış...umarım kısmet olur...reiki ile beraber nefes tekniklerini de öğrenip uygularsam sağlığım için daha iyi olacağını düşünüyorum...bu arada reikiye bıraktığım yerden tekrar başladım...:$

hayalayaz
17-10-2010, 15:44
ablacığım şu an hala çalışıyorum bu yılın sonuna kadar da çalışırım diye düşünüyorum...ben şimdilik transformal nefes seminerine katılmaya niyet ettim...şubat ayında bir seminer varmış...umarım kısmet olur...reiki ile beraber nefes tekniklerini de öğrenip uygularsam sağlığım için daha iyi olacağını düşünüyorum...bu arada reikiye bıraktığım yerden tekrar başladım...:$
ben şimdilik transformal nefes seminerine katılmaya niyet ettim...şubat ayında bir seminer varmış.

sen niyet ettin ya.. mutlaka katılırsın.. evren sana her konuda destek verir..

bu arada reikiye bıraktığım yerden tekrar başladım

çok iyi yapmışsın aferin sana.. :mx

ceylinn
17-10-2010, 15:50
sen niyet ettin ya.. mutlaka katılırsın.. evren sana her konuda destek verir..

çok iyi yapmışsın aferin sana.. :mx

:mx :mx :mx