PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçmişle Vedalaşma

Efsun39
22-03-2010, 20:16
Bir kişi ile sorunuzu halletmek veya biten bir ilişkinizden özgürleşmek için ona olan duygularınızın tam olarak ne olduğunu bulup onları dile getirmeniz gerekiyor..Ancak bu şekilde o kişi ile olan bağlarınızı tam ve sağlıklı bir şekilde kesip yeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz.Bunun için o kişiye mektup yazabilirsiniz..Tabi göndermek durumunda değilsiniz o nedenle aklınıza gelen herşeyi özgrce yazabilirsiniz..

Aşağıdaki başlangıç cümleleri kullanmak samimi duygularınızı ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır.Bunlar gerçek duygularınızı anlamanızı sağlayacak cümlelerin başıdır. Bu cümleler sayesinde belki farkında bile olmadığınız duygularınızı dile getirebilirsiniz..

Sevgili X

Hissettiklerim...
Sana söylemek istediğim...
Beni gerçekten inciten...
Beni gerçekten öfkelendiren...
Anlamakta gerçekten zorlandığım şey...
Bana bunu nasıl yapabildin...
Neden bunları yapmadın...
Bana hissettirdiğin...
Sana şunu hiç söylememiştim..
Keşke sen..
Keşke ben..
Keşke biz...
Hatırlıyorum da...
Şunu düşününce..
En çok özlediğim..
Umuyordum ki..
Halen acı çekme nedenim..
Asla bilemeyeceğin şey şudur ki..
Seni sevme nedenim..
Bu ilişki bitti çünkü...

Bu cümlelerle başlayan bir mektup yazmanız o kişiye söylemek isteyip de söyleyemediğiniz ya da hissettiklerinizin ne ler olduğunu anlamanız açısından çok faydalıdır diyor kitap..Bunu istediğiniz herkese yazabilirsiniz..Böylece o kişiye ait herşeyi kapatıp yeni bir sayfa açmanız kolaylaşır ve geçmişten özgürleşmiş olurmuşuz

Alıntı Cazibenin sırları Sandra Anne taylor

hayat kadere inat
23-03-2010, 00:22
güzel bu hazır metne reikide gönderebiliriz eline sağlık
(auradaşım kafama indirmeden kaçiiim)

blondberry
23-03-2010, 00:56
okurken bile icim bi hos oldu... bi de kelimelere doksem oyy oyyy yanii...

paylasim icin tesekkurler.. ruh halim el verirse yapmak istiycegim bi calisma :3664

hayat kadere inat
23-03-2010, 01:17
ben hemen kopyaladım bana uygun olanlardan reiki vermeye başladım bile

Efsun39
23-03-2010, 20:02
Ben bu reiki verme işini tam olarak anlamadım..Cehaletime verin..Bu metne reiki verince ne olacak? Oradaki duyguları ortaya çıkarmadan sadece metne reiki vermeyi çok fazla anlamadım..Rica etsem bunu anlatabilir misiniz? teşekkür ederim..

Gülçin Şen
23-03-2010, 20:23
Reiki ile biliyorsun geçmiş ve geleceğe şifa gönderme çalışmaları yapıyoruz, sembolleri kullanarak ve genelde geçmişteki olayları çoğumuz not alarak ve sembolleri çizerek bir kağıda, reiki veriyoruz.

Sanırım H.K.İ bunu kastetti bu mektuba o kişi ile ilgili detayları yazarak bir çalışma yapmaktan bahsediyor.Kendisi de açıklama yapacaktır eminim...

Efsun39
23-03-2010, 20:29
Bu durumda bu kelimelerle başlayan duygularımızı bulup sonra o duyguları reiki ile şifalandırıyoruz..
Teşekkür ederim:))Şimdi anladım..

hayat kadere inat
23-03-2010, 22:14
canım annem ...Sana söylemek istediğim......ve söyleyemediğim ........den dolayı duyduğum suçluluk duygusuna şifa gönderiyorum....

Halen acı çekme nedenim.....buna neden olan duygularıma şifa gönderiyorum
bazende bunlarla ilgili olumlamalar yaparak durumları iyileştirmek için yazmıştım o yazıyı ayrıca yazma konusunda çok becerikli olamadığımdan bunlar benim için önemli

Aprilrose
24-03-2010, 17:36
Sevgili X

Hissettiklerim... Şu an hiç bir şey...
Sana söylemek istediğim... Bana öğrettiklerin için minettarım.
Beni gerçekten inciten... Verdiğin sözleri tutmaman.
Beni gerçekten öfkelendiren... Dengesiz hallerin (aslında o bendim şimdi anlıyorum.. ama artık sayende değiştim teşekkür ederim.. umarım seni de değiştirecek biri çıkar karşına.)
Anlamakta gerçekten zorlandığım şey... Artık yok, zamanla anladım herşeyi.
Bana bunu nasıl yapabildin... Verdiğin sözleri neden tutmadın ?
Neden bunları yapmadın... Baştaki duygu yoğunluğunu neden sürdüremedin ?
Bana hissettirdiğin... Başlarda aşk, şu anda arkadaşlık.
Sana şunu hiç söylememiştim... ........ isminde biri hiç olmadı hayatımda..
Keşke sen.. Sen olduğun iyi oldu..Keşkem yok.
Keşke ben.. Şu anki ben olsaydım ve başlarda yaptıklarına o kadar çok tepki vermeseydim.
Keşke biz... Ruh eşi olabilseydik.
Hatırlıyorum da... Seninle o kadar yakın ve duygusal anlarımız oldu ki, sevginden emindim.. Hiç şüphem yoktu.
Şunu düşününce.. Yukardaki anları düşününce hep sürsün isterdim.
En çok özlediğim.. Keyifsiz olduğum zamanlarda, o kötü sesinle şarkı söyleyip beni güldürmeye çalışman :)
Umuyordum ki.. Bu aşk hiç bitmeyecek.
Halen acı çekme nedenim.. Acı çekmiyorum artık.
Asla bilemeyeceğin şey şudur ki.. Ben seni severken ayrıldım senden... ve başkası var hayatımda dedim.. Keşke buna mecbur bırakmasaydın beni.
Seni sevme nedenim... Birlikte mutluyduk aşıktık..
Bu ilişki bitti çünkü... Senin bana yaptığın aynalıkla kendimdeki eksikleri fark ettim ve enerjilerimi değiştirdim. Hayatıma girmenle biraz daha büyüdüm. Sen bana olan hesabını kapattın ve gittin. Kontratımız bitti. Güle güle...

Efsuncum zorlandım... ama yaptım.
Uzun bir aradan sonra anılara dönmek ve onu düşünmek biraz acıttı ama sonrasında iyi geldi..
Teşekkürler :)
(Fazla şeffaf oluyorum git gide :) )

Efsun39
24-03-2010, 17:46
Tebrik ederim benden önce yapmışsın:)) Ben henüz yapamadım...Zannediyorum ki insanda büyük bir rahatlama oluşturur bu çalışamyı yapmak..Senin adına çok sevindim..
Şeffaflık iyidir..Eğer bu seni rahatsız ediyorsa o zaman nasıl çalışacağını biliyorsun:))))
Sevgilerimle..

zuzu_jujum
24-03-2010, 17:49
Sevgili X

Hissettiklerim... Şu an hiç bir şey...
Sana söylemek istediğim... Bana öğrettiklerin için minettarım.
Beni gerçekten inciten... Verdiğin sözleri tutmaman.
Beni gerçekten öfkelendiren... Dengesiz hallerin (aslında o bendim şimdi anlıyorum.. ama artık sayende değiştim teşekkür ederim.. umarım seni de değiştirecek biri çıkar karşına.)
Anlamakta gerçekten zorlandığım şey... Artık yok, zamanla anladım herşeyi.
Bana bunu nasıl yapabildin... Verdiğin sözleri neden tutmadın ?
Neden bunları yapmadın... Baştaki duygu yoğunluğunu neden sürdüremedin ?
Bana hissettirdiğin... Başlarda aşk, şu anda arkadaşlık.
Sana şunu hiç söylememiştim... ........ isminde biri hiç olmadı hayatımda..
Keşke sen.. Sen olduğun iyi oldu..Keşkem yok.
Keşke ben.. Şu anki ben olsaydım ve başlarda yaptıklarına o kadar çok tepki vermeseydim.
Keşke biz... Ruh eşi olabilseydik.
Hatırlıyorum da... Seninle o kadar yakın ve duygusal anlarımız oldu ki, sevginden emindim.. Hiç şüphem yoktu.
Şunu düşününce.. Yukardaki anları düşününce hep sürsün isterdim.
En çok özlediğim.. Keyifsiz olduğum zamanlarda, o kötü sesinle şarkı söyleyip beni güldürmeye çalışman :)
Umuyordum ki.. Bu aşk hiç bitmeyecek.
Halen acı çekme nedenim.. Acı çekmiyorum artık.
Asla bilemeyeceğin şey şudur ki.. Ben seni severken ayrıldım senden... ve başkası var hayatımda dedim.. Keşke buna mecbur bırakmasaydın beni.
Seni sevme nedenim... Birlikte mutluyduk aşıktık..
Bu ilişki bitti çünkü... Senin bana yaptığın aynalıkla kendimdeki eksikleri fark ettim ve enerjilerimi değiştirdim. Hayatıma girmenle biraz daha büyüdüm. Sen bana olan hesabını kapattın ve gittin. Kontratımız bitti. Güle güle...

Efsuncum zorlandım... ama yaptım.
Uzun bir aradan sonra anılara dönmek ve onu düşünmek biraz acıttı ama sonrasında iyi geldi..
Teşekkürler :)
(Fazla şeffaf oluyorum git gide :) )

ya bu harika bayıldımmm bana uyan yönleri çok hemen kendime uyguluyorm :) ya sen süpersin aprilrosemm :)

Aprilrose
24-03-2010, 17:57
Tebrik ederim benden önce yapmışsın:)) Ben henüz yapamadım...Zannediyorum ki insanda büyük bir rahatlama oluşturur bu çalışamyı yapmak..Senin adına çok sevindim..
Şeffaflık iyidir..Eğer bu seni rahatsız ediyorsa o zaman nasıl çalışacağını biliyorsun:))))
Sevgilerimle..

Şeffaflık konusu aslında sayende oldu :) Bunun için de ayrıca minettarım.
Gerçekten iyi geliyor(muş) :)
Görüşmek üzere, teşekkürler.

Aprilrose
24-03-2010, 18:00
ya bu harika bayıldımmm bana uyan yönleri çok hemen kendime uyguluyorm :) ya sen süpersin aprilrosemm :)

Kuzucum zaten aşklar genellikle aynı şekilde başlar ve aynı şekilde biter :)

Süperlikle alakası yok, 1000 kişiye sor 999'u da aaa benim hikayemle, senin hikayen aynı der ;)

Minel
25-03-2010, 10:24
arkadaşlar ne güzel şefaflaştınız öyle
kendimizle yüzleştiğimiz böyle yazılara bayılıyorum
bir tutukluk yaşıyorum
şimdi konuya girsem detaylara insem yine ortaya birşey çıkmayacak önyargısıyla yazma dedim kendi kendime
neden bu önyargıya sahibim açıkcası onuda bulamadım
yinede yazmak istiyorum
eğer kafanızı karıştırırsam bağışlayın belkide karışıklık iyidir (bazan tabi) :)

ilişkiler bize aynalık yaptı, kendimizi bulduk tamam dedik, hatalarımızı düzelttik
doğru yoldayız.sonuç illaki o insanla paylaşımlarımızın bittiği anlamına mı gelir ?
ilişkiyi bitiren de sürdüren de gene biziz; gururumuza yenik düşüp ilişkiyi sonlandırabilir yada egomuzu bir yana savurup ilişkileri sürdürebiliriz burada takılıyorum ben
(hertürlü ilişkiden bahsediyorum)
Madem kişisel gelişim yolundayız kendimizle savaşımız devinimimiz bizim sorunumuz
Mesela hayal ablanın annesine gösterdiği sabrı alakayı hayranlıkla okuyorum ve sonra içime dönüp insan isterse yapamam dediği şeylerin üstesinden gelebiliyor
burada kendimizi yenilemek adına ilişkileri sürdürmek ve ilerletmenin elimizde olduğu inancındayım

herşey bizim elimizde yanılıyormuyum

bu söylediklerim insanların hatalarına boyun eğmek anlamına gelmiyor.
bir zorunluluk da değil bu
yada ilişkilere göre katagorize etmeliyiz
mesela problem yaşadığımız bir akrabamız ise o benim şuyum buyum bu yüzden ilişkiyi canlı tutmalıyım gibi bir katlanış olmalımı sizce tabi ne adına buda tartışılır bir mevzu :)

temem daha fazla dağıtmayım
:smile592os:

Aprilrose
25-03-2010, 10:46
ilişkiler bize aynalık yaptı, kendimizi bulduk tamam dedik, hatalarımızı düzelttik
doğru yoldayız.sonuç illaki o insanla paylaşımlarımızın bittiği anlamına mı gelir ?
ilişkiyi bitiren de sürdüren de gene biziz; gururumuza yenik düşüp ilişkiyi sonlandırabilir yada egomuzu bir yana savurup ilişkileri sürdürebiliriz burada takılıyorum ben
(hertürlü ilişkiden bahsediyorum)
Madem kişisel gelişim yolundayız kendimizle savaşımız devinimimiz bizim sorunumuz
Mesela hayal ablanın annesine gösterdiği sabrı alakayı hayranlıkla okuyorum ve sonra içime dönüp insan isterse yapamam dediği şeylerin üstesinden gelebiliyor
burada kendimizi yenilemek adına ilişkileri sürdürmek ve ilerletmenin elimizde olduğu inancındayı..

Sevgili Minel, bazı ilişkiler vardır ki, sana öğrenmen gerekenleri öğretir ve biter. Bitmelidir de yasaya göre. Bitmelidir ki başka bir ders başlamalıdır sonrasında. Yoksa nasıl ilerleyeceğiz ? Her ilişkide tıkanıp kalırsak bir arpa boy yol alamayız değil mi ? Tekamül böyle birşey işte...

Sabır ve alaka elbette bir anneye, babaya veya kardeşe fazlasıyla gösterilir. Çünkü onlarla karmik olarak ilişkin, ne ruhsal alemde ne de burda bitmez.

Yüksek plandaki sözleşmelerin gereği, ilişkilerden ve bazı insanlardan öğrenmen gereken dersler vardır. Bu insanlar senin hayatına gelirler, öğretiler ve giderler.. Sen alman gereken dersleri alınca da uzamaz ilişki zaten biter.

Bahsettiğin gibi kendini yenilemek bitmesi gereken bir ilişkiye saplanıp kalıp, kısır döngüler içinde kalmak değildir. Tam tersi.......

zuzu_jujum
25-03-2010, 10:48
Senin bana yaptığın aynalıkla kendimdeki eksikleri fark ettim ve enerjilerimi değiştirdim. Hayatıma girmenle biraz daha büyüdüm. Sen bana olan hesabını kapattın ve gittin. Kontratımız bitti. Güle güle...

HARİKA kendimi gördüm bu cümlede :)

Minel
25-03-2010, 10:53
Bahsettiğin gibi kendini yenilemek bitmesi gereken bir ilişkiye saplanıp kalıp, kısır döngüler içinde kalmak değildir. Tam tersi.......
Aprilrose

:( ne güzel demişsin saplanıp kalan bir kişi olan bana neyseee gün olur değişir hiçbir şey kalıcı değilmiş bende görürüm bir gün . . .

Aprilrose
25-03-2010, 10:58
Aprilrose

:( ne güzel demişsin saplanıp kalan bir kişi olan bana neyseee gün olur değişir hiçbir şey kalıcı değilmiş bende görürüm bir gün . . .

Yazarken sıkıntını fark ettim ama konuya girmek istemedim.

Sana bu konuyla ilgili şunu söyleyebilirim Minel. Demek ki o insandan alman gereken dersler henüz tamamlanmamış... Bence iyice düşün ve kendine tıkandığın konularla ilgili sorular sor ki, dersi tamamla.. Aksi taktirde bitmeyecek..

blondberry
25-03-2010, 12:25
Sevgili X

Hissettiklerim : ilk onceleri kendimi kandirilmis hissettim niye ben diye sordum onca zaman gecirdikten soora nasil olur dedim degersiz ve bitkindim.. simdiyse o iliskiye deger veren asil seyin kendim oldugunu biliorum ben sensiz de degerliyim senden once de vardim senden sonra da var olucam...

Sana söylemek istediğim: yazik ettin... bana..sana ..bize...

Beni gerçekten inciten: beni kandirmis olman veya aslinda beni kandirdigini sanirken kendini kandirmis olman..

Beni gerçekten öfkelendiren: bana ve etrafimizdaki herkese yalan soledin..

Anlamakta gerçekten zorlandığım şey: sevgin bittiyse ne diye defalarca hayatima girmeye calistin o donem bunu anlayamamistim.. ama simdi anliorum ki ben izin vermedikce kimse bana zarar veremez. o donemdeki hatalarimi -bile bile belki degisir diye her geldiginde seni kabul etmemi-oldugu gibi kabul ediorum

Bana bunu nasıl yapabildin: ilk baslarda beni nasil olur da baskasina tercih edersin diodum..simdiyese neden olmasin diorum. secimlerin sana ait. artik bende kendimi tercih edilmeyen veya seni mutlu edemeyen kisi olarak degil de birbirimiz icin dogru insan degilmisiz dusuncesi hakim.

Neden bunları yapmadın: ilk once neden bana sahip cikmadin daha dogrusu iliskimize diodum.. simdiyse ii ki bunca seyi yapmissin yoksa ben su an bulundugum icsel noktada olmazdim diorum.

Bana hissettirdiğin: degersiz, bi kalemde silinebilen, iz birakmayi bile beceremeyen DI. Simdiyse biliorum ki sadece BEN var yani hayatimin merkezi benim...

Sana şunu hiç söylememiştim: seni seven ben degildim egomdu :)

Keşke sen: istedigim gibi bi adam ciksaydin...

Keşke ben: su anki farkindaligim olsaydi..

Keşke biz...olabilmeyi becerebilseydik

Hatırlıyorum da: guzel gunlerdi olmasi gerektigi gibi hepsi icin minnettarim ve bana kattiklarin icin tesekkur ederim.

Şunu düşününce: giptayla bakilan bi iliskimiz oldugunu dusundukce bu iliskinin hata olmadigini biliorum..

En çok özlediğim: klasiktir ama senle vakit gecirmek ama zaten su an hayatimda kim olursa olsun ben ayni ben oldugum icin zaten onla da cok guzel anlarim olucak :) galiba ben eski beni ozlemistim ama cok sukur kavustum :)

Umuyordum ki: yerime kimseyi koyamamani umuyordum.. ama bence bu da ego cunku benim hayatla ilgili beklentilerim yok kendimle ilgili var.. artik senden bi beklentim yok o yuzden bisey de ummuorum

Halen acı çekme nedenim: kendime acimiorum o yuzden aci da cekmiorum. her sey olmasi gerektigi gibi gelisti..

Asla bilemeyeceğin şey şudur ki: benim gibi birini bi daha bulamiycagina gore sen cidden aptalsin beni kaybettin kihkih

Seni sevme nedenim: ben senin beni sevme seklini sevdim.. ilk donemde benim icin yaptigin kahramanliklari ve beni ii hissettirdigin el ustunde tuttugun icin sevdim...

Bu ilişki bitti çünkü: artik birbirimize katabilecegimiz hic bisey kalmamisti.. ii ki bitti yolun acik olsun cook mutlu ol her sey icin sonsuz tesekkur ederim. seninle buyudum ama artik yol ayrimi ve o yollar apayri

inanilmaz rahatladimmm :trrrt

Minel
25-03-2010, 13:43
Hissettiklerim : hala seni seviyorum, neyi kimi nasıl sevdiğimi düşünmeden seni olduğun gibi kabul ederek seviyorum
Sana söylemek istediğim: benimle de hayattaki tecrubelerini gerçekleştirebilirdin herşeyin bir çözümü vardır..

Beni gerçekten inciten:bana yalan söylemen, bana bu kadar yakın olmana rağmen
Beni gerçekten öfkelendiren: yalan söylemen

Anlamakta gerçekten zorlandığım şey: canından yakın sandığın kişiye bir insan neden yalan söyler hastalıkmı bu?

Bana bunu nasıl yapabildin: farketmiş olmama rağmen bunca yalana nasılda inat edebildin ve hala inkar ettin, kimilerinin kalp gözü vardır bunu göstermeye çalıştım sana, gösteremedim

Neden bunları yapmadın: bana dürüst olman tüm hayatını, olamıyor dediğin hayallerini gerçekleştirebilirdi! sen hayatı hep zor gördün zor olan düşüncelerimizdi...
Sana şunu hiç söylememiştim: ---
Keşke sen: dürüst olsaydın

Keşke ben: daha cesaretli

Keşke biz... konuşabilseydik

Hatırlıyorum da: guzel gunlerdi ve bana kattiklarin icin tesekkur ederim.

Şunu düşününce: böyle bir ilişki yok

En çok özlediğim: sen, varlığın
Umuyordum ki: inadım herşeyin üstesinden gelir

Halen acı çekme nedenim: özlüyorum
Asla bilemeyeceğin şey şudur ki: hayat düşündüğün gibi boktan değil
Seni sevme nedenim: neden aramadım desem yalan olur nedeni aklıma hiç getirmedim sadece sendin önemli olan bana duyduğun saygı bana gösterdiğin ilgi, yaşama özgür bakışlarındı; içimdeki güvensizliği senin cesaretinle tamamlıyordum belkide
Bu ilişki bitti çünkü: hala bittiğini sanmıyorum, kabullenmiyorum bu bir ahmaklıkmı bilmiyorum bilmekte istemiyorum

iyi geldi
nevarki bu yolda hala yürüyeceğim
yürümektende gurur duyuyorum
bir yanım buruk bir yanım kendinden emin
hayat yaşamaya değer hele sevgiyi bulmuşsanız herşey gelirrr geçerr
(erdimmi ne (*yıldız))saçma

blondberry
25-03-2010, 14:37
Minelcim bazi yazdigin yerlerde eski beni gordum... Ben de su an ozluorum ama ben ona odaklanmaktan vazgectim sanirim...bi de sunu sor kendine :

Ozledigin o mu yoksa onun yanindayken mutlu, eglenceli, hayat dolu olan sen misin?
Ozledigin onla yasadigin seyler mi yoksa onun sana verdigi hayat yolundaki destek mi?

bunlari cogaltarak cozdum ben problemimi.. yani hala cook derin dusunsem belki de icim acir derin dusunmedigim icin bunu bilmiorum ama ben o kadar dusunmemeyi sectim cunku bu su an icin kolay olani evet durust olmak gerekirse ya dusunup kurup kurup aglayip sizlanmaya devam edicektim ya da artik didiklemekten vazgecip yasadigim her seyi oldugu gibi kabul ederek ve en onemlisi artik ayrildigimizi ve benim hala o iliskide takili kalirken onun hayatina devam ettigini benimseyerek ve onu dusunmemeye calisiraka kolayi secicektim. aklima ne zaman o gelse hemen ' bana yasattigin her sey icin tesekkur ederim ama artik mutlu olmak istiorum ve seni iyi anmak istiorum lutfen zihnimden cikar misin?' demeye basladim. ben de ise yaradi artik onu dusununce suratimda koca bi gulumseme var :)

new_way
25-03-2010, 17:32
bundan bir kaç ay önceki ve yıllar süren halim. nasıl geçti acısı dersen birden bire olmadı. ama bir eşik noktası var sanırım. o ana kadar dayanamam sanıyorsun ama öyle bir noktaya geliyorsun ki anlıyorsun artık bittiğini. ben bunu önce onu hayatımdan tamamen çıkararak, sonra da yazdığım mektup (sadece düşüncelerimdi ama isteklerim değildi kesinlikle) ve reiki ile ilişkiye şifa vererek aşabildim. ve o kadar ilginç ki şu anda ona karşı ne en ufak bir sevgi, ne de en ufak bir kızgınlık hissetmiyorum. sanki o hiç yoktu. insan başkasıyla mutlu olamaz sanıyor ama mutlu olabiliyor inan. ve blondberrynin dediği doğru bence, özlediğimiz şey o kişi değil. yaşanan mutlu günler, sevgi, aşk, heyecan belki. ama şimdi o insan sana bu duyguları yaşatmıyor. yaşattığı şey kırgınlık, kızgınlık, acı vs.
ama nasıl geçeceğini zamanla kendin keşfedeceksin sanıyorum. çünkü ben de duymadım kimseyi, unut diyenlere kızdım. ama bir gün anladım ve bitti.

nisnue
25-04-2011, 18:36
Sevgilimmmm

Hissettiklerim beni bir başıma bıraktın
Sana söylemek istediğim..herşeyi daha yaşamaya başlamadan mahvettin yıktın yazık ettin
Beni gerçekten inciten...benimle ilgili hiç hayal kurmamışsın
Beni gerçekten öfkelendiren...yüzüme bitti bile diyemedin.ilk günü heyecana ne oldu
Anlamakta gerçekten zorlandığım şey...sensin seni anlamıyorum
Bana bunu nasıl yapabildin...bu kadar seni heyecanlandırdığımı söylerken sürekli benimle olmak isterken her dakikayı her saniyeyi benimle doldurmak isterken bunu nasıl yapabildin
Neden bunları yapmadın...bu ilişkiyi daha tam yaşamadan rest çektin neden beklemedin?neden seni sevgimin sarmasına izin vermedin?neden beni yanlız bıraktın?
Bana hissettirdiğin...sadece acı
Sana şunu hiç söylememiştim. hep seninle olmak istiyorum seni seviyorum
Keşke sen..karşıma çıkmasaydın
Keşke ben..karşıma çıkmış bile olsan sana kanmasaydım
Keşke biz...karşılaşmasaydık
Hatırlıyorum da...seninle ilgili hiç birşey hatırlamak istemiyorum enerjimi buna harcayamam
Şunu düşününce..düşüncelerimde sen yoksun
En çok özlediğim..özlemek mi seninle ilgili hiç bişeyi özlemiyorum
Umuyordum ki..her zaman umulan olmaz
Halen acı çekme nedenim..iyi niyetim
Asla bilemeyeceğin şey şudur ki..bunu hiç bir zaman bilemiceksin
Seni sevme nedenim..yorumsuz
Bu ilişki bitti çünkü...güle güle