PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EFT Duygusal Özgürlük Tekniği -Mürrüvvet Murat

ask
14-03-2009, 03:02
[Only Registered Users Can See Links]

Duygusal Özgürlük TekniğiBu kitap dünyada hızla yayılan ve birçok insanın yaşamında olağanüstü değişiklikler yaratan bir teknik, EFT, Türkçe adıyla "Duygusal Özgürlük Tekniği" üzerine.Bu tekniği kullanarak hayatınızı daha iyi yaşamanızın önündeki engelleri kaldırabilir, duygusal problemlerinizi çözebilir, fiziksel problemlerinizin çözümünü hızlandırabilirsiniz.EFT çok basit bir teknik, öğrenmesi de uygulaması da çok kolay. Üstelik kendi kendine uygulanıyor ve yan etkisi de yok. Çocuklar bile kolayca öğrenip kendi kendilerine uygulayabiliyorlar. Kısa sürede sonuç alınan bu teknik, neredeyse her alanda etkin olarak kullanılıyor. İşte size kullanım alanlarına ilişkin sadeleştirilmiş bir liste: * Duygusal rahatsızlıklar: Evham, stres, kaza sonrası travması, takıntılar, uykusuzluk, kekemelik, vs.* Olumsuz alışkanlıklar: Aşırı yeme, yiyecek zafiyetleri ve kilo problemleri, alkol ve sigara alışkanlığı, tırnak yeme, alt ıslatma, vs. * İlişkiler: Çekingenlik, utangaçlık ve kendini ifade edememe, eleştirilerden aşırı etkilenme, kızgınlık, öfke, kıskançlık, vs.

begüm
12-01-2010, 20:01
bana eft öğreten kitap diyebilirim paylaşım için teşekkür ederim:::)))

hayalayaz
12-01-2010, 20:09
evet banada eft yi sevdiren mürüvvet hanımın bu kitabı oldu.. sonrada tabii sevgili umuda yolcunun paylaşımları..kendisi askerde şu anda.. allah hayırlı tezkereler nasip etsin..:yes_sir

flz71
17-01-2010, 16:31
bugün gittim ben de aldım bu kitabı. bir oturuşta 50 sayfa okumuşum. çok akıcı ve anlaşılır. gerçekten çok güzel bir kitap. tavsiye ederim.

begüm
17-01-2010, 20:13
bugün gittim ben de aldım bu kitabı. bir oturuşta 50 sayfa okumuşum. çok akıcı ve anlaşılır. gerçekten çok güzel bir kitap. tavsiye ederim.
evet çok akıcı ve eft sevdiriyor iyi ki varsınız::D

belinda
20-01-2010, 23:01
eft yi sadece bu kitaptan öğrenebilirmiyiz yoksa seminerlere de gitmek gerekir mi

hayalayaz
20-01-2010, 23:11
eft yi sadece bu kitaptan öğrenebilirmiyiz yoksa seminerlere de gitmek gerekir mi

ablam ben kendi adıma seminerlere gidilmesinden yanayım.. seminerlerde akış farklı oluyor, sorular sorma imkanımız var..kitaplar genel sorunlara değindikleri için bazı özel durumlarımızda ne yapacağımızı şaşırabiliyoruz.. seminerlerin çalışmalarımıza daha büyük katkısı olacağına inanıyorum..sevgili umuda yolcu askerden döndüğü zaman düzenlediği ilk seminere katılmak istiyorum..sevgiler..

belinda
21-01-2010, 00:43
hayal abla ben bursada yaşıyorum burda eft eğtimi 600 tl bana göre şu an için çok fazla hem ne kadar güvenilir birisi veriyor bu eğitimi bilemem yani şöyle soruyim kitaptan hiçmi faydalanamam bende biraz sosyal fobi var aslında çok fazlada değil ama bazı durumlarda yeni tanıştığım insanlarla konuşurken falan yüzüm kızarıyor bide arkadaş gruplarında konuşamıyorum illa birebir olcak yani şimdilik benim için problem bu bunu acele yenmek istiyorm yani bu kadarınıda kitaptan faydalanarak halledemezmiyim

hayalayaz
21-01-2010, 00:57
hayal abla ben bursada yaşıyorum burda eft eğtimi 600 tl bana göre şu an için çok fazla hem ne kadar güvenilir birisi veriyor bu eğitimi bilemem yani şöyle soruyim kitaptan hiçmi faydalanamam bende biraz sosyal fobi var aslında çok fazlada değil ama bazı durumlarda yeni tanıştığım insanlarla konuşurken falan yüzüm kızarıyor bide arkadaş gruplarında konuşamıyorum illa birebir olcak yani şimdilik benim için problem bu bunu acele yenmek istiyorm yani bu kadarınıda kitaptan faydalanarak halledemezmiyim

sitede, şu anda asker olan umuda yolcu, bunun yarı fiyatına eft semineri veriyordu.. ve bana göre dolu dolu bir seminer olacaktı..umuda yolcu şu anda asker, galiba mayısta dönecek ..eğer bursada başka arkadaşlar da bulursan, umuda yolcuyu burasaya getiririz bende gelir seminere bursada katılırım..

o zamana kadar buradaki bilgilerden faydalanabilirsin, bahsettiğin sorunları kitaptan aldığın bilgilerlede yenebileceğine inanıyorum..çünkü hepimizin başlangıç noktası bu kitaptan öğrendiklerimiz oldu..
bak şu likte eft hakkında bir çok bilgi var bakmadıysan bir oku videoları seyret istersen.. ayrıca face bookta bülent uranın sayfasına üye ol..geçen gün online olarak soruları cevaplıyacaktı.. belki rutin olarak yaptığı bir şeydir..takip et onun çalışmalarını.. yinede sormak istediğin olursa yaz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım olurmu.. veya online olarak eft yapabiliriz birlikte, istediğin şekilde yardım etmeye çalışırım..sevgiler..

belinda
22-01-2010, 01:59
hayal abla öncelikle yardımların için teşekkürler. eftyle ilgili sitedeki yazıları okudum ama sormak istediğim birşey var.yukarda yazmıştım biraz sosyal fobim var diye ancak buna ne kadar sosyal fobi denir bilemicem ama şöyle söyliyim ben önemli bulduğum insanlar arasında biraz çekimser davranıyorum konuşurken rahatça fikrimi söyliyemiyorum bununda sebebinin benim değersizlik duygumdan kaynaklandığını düşünüyorum zaten ben bu değersizlik duygumdan kurtulursam psikolojik açıdan çok rahatlıcam fakat ben bu değersizlik duygumun neden kaynaklandığını hiç bilmiyorum yani küçükken bişey yaşamışım ki bu duygu bende var ama tam olarak sebebini bilmiyorum. sormak istediğim şu bu durumda genel bir cümle kurmak yani değersizlik duygumdan dolayı kendimi..... gibi bi cümlenin faydalı olcağını düşünmüyorum yani araştırmalarıma göre. sen bu durumda ne yapmamı önerirsin yani nasıl bi cümle kurayım?

hayalayaz
22-01-2010, 02:38
"canım benim son zamanlarda çekirdek inanç bulunmazsa, yapılan çalışmalardan bir fayda görülmeyeceği kanaati yoğunlaştı..buna bende katılıyorum.. ancak..çekirdek inançları bulmak biz, uzman olmayan kişiler için çok kolay olmadığını düşünüyorum.. ben kendi adıma bütün çalışmalarımı, yüzeyden derine götürürüm..yani bir ucundan işe başlarım.. onuda bulayım bunuda yapayım diyerek vakit kaybetmem.. gördüğüm noktadan çalışmaya başlar, bu arada da araştırmalarımı derinleştirmeye çalışırım.. benim sana naçizane bir tavsiyem var.. yukarıdaki mesajında buz dağının görünen ucunu çok güzel ifade etmişsin zaten oradan başla.. çalışmayı yaptıkça, derine ineceğine inanıyorum.. bende öyle oluyor çünkü..eft noktalarındaki enerji merkezleri açıldıkça..konuyla ilgili yeni farkındalıklar gelişiyor.. ve en güzeli çekirdek inanca ulaştığımda, ya ben bu yüzdenmi bunca zaman hayatı zorlaştırmışım diyorum.. inanmıyorum demeden önce bir dene ne kaybedersin?? ama çalışmayı bir iki kere yapıp bırakma emi ablam..istediğin davranış şekli gözle görülür bir şekilde oluncaya kadar devam et.. olumlamanda hazır zaten yazmışsın..

her nekadar ben önemli bulduğum insanlar arasında biraz çekimser davranıyor, konuşurken rahatça fikrimi söyliyemiyor olsam ve bunun sebebinin benim değersizlik duygumdan kaynaklandığını düşünüyor olsamda,buna rağmen kendimi derinden seviyorum beğeniyorum ve kabul ediyorum..

her nekadar bu değersizlik duygumun neden kaynaklandığını bilmiyor olsamda, buna rağmen kendimi derinden....

ben bu değersizlik duygumdan kurtulursam psikolojik açıdan çok rahatlıyacağımdan ve özgürleşeceğimden emin olsamda.. buna rağmen kendimi derinden ....

ben bunları örnek olması için yazdım sen daha iyilerinide oluşturabilirsin..

ben senin yerinde olsam bu noktadan hemen çalışmaya başlarım. çünkü bazen çekirdek inanç o kadar gerilerde oluşmamış olabiliyor, kimbilir belkide 1-2 turda halledersin..
sevgiler

belinda
22-01-2010, 23:25
peki hayal abla ozaman ben en üstten başlayıp derine doğru kendimi değersiz hissettiren bütün duygular için çalışırım çok küçük yaşlarda ki kendimi değersiz hissettiğim duygular aklıma geliyor(tabi çekirdek inanç mı bilemem)ama onlar üzerinde tek tek çalışıcam. kişisel gelişimle ilgili bir sürü yazı okudum ama bugüne kadar hiç uygulama yapmadım 1 2 gün yaptım bıraktım ama bu eft konusu beni sardı diyebilirim önce kendi kendime öğrenicem burdaki yazılarla. İmkanım olduğu zamanda bi uzmana danışmak istiyorum tekrar teşekürler

hayalayaz
23-01-2010, 00:00
peki hayal abla ozaman ben en üstten başlayıp derine doğru kendimi değersiz hissettiren bütün duygular için çalışırım çok küçük yaşlarda ki kendimi değersiz hissettiğim duygular aklıma geliyor(tabi çekirdek inanç mı bilemem)ama onlar üzerinde tek tek çalışıcam. kişisel gelişimle ilgili bir sürü yazı okudum ama bugüne kadar hiç uygulama yapmadım 1 2 gün yaptım bıraktım ama bu eft konusu beni sardı diyebilirim önce kendi kendime öğrenicem burdaki yazılarla. İmkanım olduğu zamanda bi uzmana danışmak istiyorum tekrar teşekürler

evet ablam..bir yerden başla..araştırıp daha fazlasını öğrenmek bzen işleri daha da karıştırıyor... insanlar hangi çalışmanın, daha etkili olduğuyla ilgili araştırmalar yaparken zaman kaybedebiliyorlar... oysa aynı çalışma senin başarıyla uygulamana yararken..bende farklı bir netice verebilir.. ama lütfen başladığını yarım bırakma.. ve içinden geldiği gibi çalış bak şimdi aklıma geldi.. dur ben sana bir link vereyim biz neler yapmışız ve başarmışız gör..eft yi geliştiren adam görse bizi mahkemeye verirdi, ya da kalpten giderdi mutlaka.. ama biz eft yi kendi ihtiyaçlarımıza göre düzenledik başardık ..

flz71
23-01-2010, 23:16
Merhaba ben de eft yi yeni öğrenip uygulamaya çalışanlardan biriyim. ben hangi konuda eft yaparsam yapayım eft sırasında ciddi mide bulantısı yaşıyorum. birden midem bulanmaya başlıyor. tepe çakrasında daha yoğun oluyor. sonra geçiyor. benzer durumlar yaşayan arkadaşlar varsa burdan paylaşabilirler mi ?

hayalayaz
23-01-2010, 23:23
canım benim..mide bölgesi, solarpleksüs bilinçaltının hafıza deposu..eft yaptığında mide bölgende hissettiğin rahatsızlık bilinçaltınla direkt bağlantı kurabildiğini düşündürdü bana..ben eft seanslarımın hiçbirinde böyle bir durum yaşamadım... ama yaşayan çok..belkide duygularımı, hislerimi tam olarak ifade eden kelimeleri kullandığım içindir..

istersen şu linke bir bak bir dene..bak bakalım midende yine rahatsızlık hissedecekmisin..işin doğrusu bende bunu merak ediyorum..

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

isobel
23-01-2010, 23:28
benimde midem bulanır hep

hermetica
29-01-2010, 23:22
teşekkürler

fenix
30-01-2010, 00:38
Arkadaşlar EFT yi Mürvet Murat tan öğrenme şansına sahip oldum, bir dönem birlikte çalıştık, çok yararını gördüm, EFT yi bilen birinden öğrenmek daha iyi olur bence , çünkü kitaplarda püf noktaları verilmiyor, Mutlaka eksik kalan bir şey oluyo.
Kişisel gelişim konusundaki ilk çalışmamdı, ve EFT nin yeni yollar açtığını gördüm..
EFT , kuantum, imgeleme, meditasyon, hepsini bir arada kullanabilmek için bi yaşam koçuyla çalışmanızda yarar var derim.
Ama burda Hayal Apla var, değerli bilgilerini esirgemeyen aplamız (bu arada tahminimce aynı yaştayız, ama o daha bilge, onun için aplamdırrr)
Kıymetini bilinizzz

hayalayaz
30-01-2010, 00:53
Arkadaşlar EFT yi Mürvet Murat tan öğrenme şansına sahip oldum, bir dönem birlikte çalıştık, çok yararını gördüm, EFT yi bilen birinden öğrenmek daha iyi olur bence , çünkü kitaplarda püf noktaları verilmiyor, Mutlaka eksik kalan bir şey oluyo.
Kişisel gelişim konusundaki ilk çalışmamdı, ve EFT nin yeni yollar açtığını gördüm..
EFT , kuantum, imgeleme, meditasyon, hepsini bir arada kullanabilmek için bi yaşam koçuyla çalışmanızda yarar var derim.
Ama burda Hayal Apla var, değerli bilgilerini esirgemeyen aplamız (bu arada tahminimce aynı yaştayız, ama o daha bilge, onun için aplamdırrr)
Kıymetini bilinizzz

sevgili fenix ben eft konusunda uzman değilim..sadece yapıyorum.. ama şu an uzman olan ve sitemizdeki değerli bilgileri bize kazandıran umuda_yolcu nickli arkadaşımız var..ve eğer tezkereden sonra seminerler verirse, seminer içeriği dolu dolu.. ben askerden döndüğünde onun verdiği seminere katılmayı düşünüyorum...

ben 51 yaşındayım..

fenix
30-01-2010, 01:03
Bu durumda ben de 51 yaşında oluğumu itiraf etmek durumundayım..Ben de inşallah o seminere katılırım. Ben de uzman değilim, sadece kendime uyguluyorum..

hayalayaz
30-01-2010, 01:06
Bu durumda ben de 51 yaşında oluğumu itiraf etmek durumundayım..Ben de inşallah o seminere katılırım. Ben de uzman değilim, sadece kendime uyguluyorum..

akranız öyleyse, oğlum 31 yaşında, oda buralarda canbey nickiyle dolaşıyor arada sırada..seminer konusunda sen çekimi yap gelir ayağına.. bende bu yaz rusyaya gidip bio enerji öğrenmek istiyorum.. onu öğrenmezsem eksik bilgiye sahipmişim gibi hissediyorum ..çekimi yaptım gidiyorum hayırlısıyla

fenix
30-01-2010, 01:18
işlem tamamdır, çekimler yapılacak, istenen seminer ve bilgilere ulaşılacaktır...

hayalayaz
30-01-2010, 01:36
işlem tamamdır, çekimler yapılacak, istenen seminer ve bilgilere ulaşılacaktır...

21 günlük bir niyet mektubu yazdım.. ayrıca bu duruma şöyle şifa gönderiyorum.. kocaman bir kağıdın ortasına hayal ayaz sen iyi bir şifacı, iyi bir bio enerjistsin yazdım etrafınada döşendim sembol namına allah ne verdiyse, bu kağıda veriyorum reikiyi.. ben bunu 3. dereceyi alırken yapmıştım 2-3 hafta içinde gittim istanbula aldım 3. dereceyi..şimdi hedefim yazın gitmek.. bizim gibi sıcağa alışkın olana rusya, bu mevsimde ters gelir.. gidiyorum yaza hayırlısı ile.. evren benimle işbirliğine girdi bile.. çok şükür..:meditation

hülyaa
30-01-2010, 01:56
git kız abla,kim tutar seni:)
öğrendiklerin nasılsa sende kalmaz,illaki bizlere ulaşır..bunun için evrenin elini hızlı tutması gerekecek..o kadar çok destek var ki bizden..:love

reyhan uygun
10-11-2010, 11:10
Sevgili hayalayaz eft semineri için geç mi kaldım acaba?
Lütfen bu tarz seminerler olduğunda bilgisini alabilir miyim?
şimdiden teşekkürler

hayalayaz
10-11-2010, 12:16
sevgili reyhan hoşgeldin yanımıza, mutlu paylaşımlar dilerim..ben eft uzmanı değilim seminerleri sitemizde üye olan umuda_yolcu veriyor...eğer ankaradaysan ( başka şehirlerde seminer ver,p vermediğini bilmiyorum) kolaylıkla seminerlerine katılabilirsin.

RanaSmyrna
15-01-2012, 21:14
kitabı yeni adlım, şöyle bir göz gezdirdim...anlatımı oldukça güzel geldi:) ben de bu kitapla başlıyorum eft'ye hayırlara vesile olsun, başarılı olmayı diliyorum :):)

hayalayaz
15-01-2012, 22:59
kitabı yeni adlım, şöyle bir göz gezdirdim...anlatımı oldukça güzel geldi:) ben de bu kitapla başlıyorum eft'ye hayırlara vesile olsun, başarılı olmayı diliyorum :):)

bir çok insan EFT ye bu kitapla başladı ry1903cüm.. başaracağına inanıyorum..soruların olursa sor..elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız..:çıkmkı

canısıııı..sana bir şey diyeceğim...mutlaka senin için burada kullandığın nickin bir anlamı vardır...ama diyorum..şöyle şifre gibi değilde...anlamlı bir nickin olsada, ben seni hatırlarken..Dan Brown'un şifrelerinden birisi çağrışım yapmasa diyorum.. iyi olmazmı sen'ce :Ö

RanaSmyrna
16-01-2012, 18:05
iyi olur tabii ki hayal ablacımm, sen iste:) fakat ben baktım baktımmm kullanıcı adımı nasıl değştireceğimi bulamadım!!Yardımcı olursanız hemennn değiştiririmm :)

hayalayaz
16-01-2012, 18:40
iyi olur tabii ki hayal ablacımm, sen iste:) fakat ben baktım baktımmm kullanıcı adımı nasıl değştireceğimi bulamadım!!Yardımcı olursanız hemennn değiştiririmm :)

kullanıcı adınızı siz söylüyorsunuz biz değiştiriyoruz.. sen beğendiğin ismi söyle ben hemen yaparım.

RanaSmyrna
16-01-2012, 19:03
RanaSmyrna olsun mu o vakit ablacımm?Nasıl? :)

edahamide
16-01-2012, 19:11
:çıkmkıBen de izlemek isterim sizleriiii...

hayalayaz
16-01-2012, 19:37
RanaSmyrna olsun mu o vakit ablacımm?Nasıl? :)

hemen yapıyorum...rana ismini severim... smyrna'ya zaten aşığım..ikisi harika olmuş..:mel3

umutşimdiveburada
12-02-2012, 18:52
harika kitap, eft yi çok güzel anlatıyor.mürüvvet murata ve ona bu kitabı yazmaya iten sebeplere teşekkürler...