PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aprilrose için..

psikanalist
21-03-2010, 00:47
Ya konuya nasıl başlayacaktım, nasıl başlıyorum şimdi.. Ne muhteşem bir sitede olduğumu bir kere daha anladım..anlatayım:

Cumartesi akşamı memlekete döndük, evde işlerim vardı ve saatin on iki olmasını bekliyordum. On iki den sonra aprilrose'um için kutlama sayfası açacaktım ve siteye girdiğimde, hiç kimsenin doğum gününü unutmayan sevgili hayat kadere inat açmış, April için.. sadece ya ben açacaktım, bekliyordum dedim ve hemen bana ulaşıp sildireceğini ve benim açmamı istediğini söyledi..ne kadar mutlu olduğumu anlatamam..hayal ablam da hemen silmiş..şimdi ben açıyorum..bunun için hayal abla ma ve hayatçığıma teşekkürü bir borç bilirim..burada kurulan harika dostluklar ve bu huzurlu sığınak için hayal abla ya ayrıca teşekkür ederim..

Aprilrose'um.. seni tanıdığıma ne kadar memnunum bir bilsen..senin o pozitif enerjin, o daima iyimser, yardımsever ve güler yüzlü yapın.. insan hep mi böyle olur? Ne zaman başını ağrıtsam, yorgun mutsuz umutsuz kapını çalsam hemen kolları sıvadın beni toparladın..

Kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum, senin dostluğun nasıl bir ilaçtır bilmiyorum hep iyi geldi bana..

Senin arkadaşlığın öyle özel ki..sana da söyledim ya..sanki lisede aynı sıralarda oturmuşuz, yıllarca beraber okumuşuz, beraber ağlamışız, gülmüşüz gibi.. belki de öyledir, kim bilir.. o zaman şöyle bitireyim: kadim dostum, iyi ki doğdun..

Seni seven arkadaşın ilknur

hayat kadere inat
21-03-2010, 00:56
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun! nilgün
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

Pandora
21-03-2010, 01:04
İyiki Dogdun Aprilrose......Nice Mutlu Yıllara...Herşey Gönlünce Olsunn..

Sevgiler...

Pandora
21-03-2010, 01:05

Sevgiler...:pal

nükü1
21-03-2010, 01:11
iyi ki doğdun arkadaşım nice mutlu yıllar dilerim :bby:palalkis:0526::spring_bees

hülyaa
21-03-2010, 01:11
ne güzel bir sayfa olmuş..doğumgününden çok kişiye özel duyguları anlatan bir bölüm gibi..:)
burada ki birçok arkadaşımı hiç görmeden ayrı ayrı seviyorum..bunlardan birisi de sensin sevgili april..seni birebir tanımıyorum ancak yazılarından sıcaklığını hissedebiliyorum..bu yüzden bana göre samimi,içten,duyarlı ve sevgi dolusun..iyiki varsın ve iyiki doğdun..nice mutlu doğum günlerin olsun ve tüm sevdiklerinle birlikte neşeyle kutla..hayat sana senin ondan istediğin her ne varsa kolaylıkla sunsun diyorum ve mutlu yıllar diliyorum..yürek dolusu sevgiler:)

hayalayaz
21-03-2010, 01:30
ben ne yazacağımı düşünürken gözlerimi kapattım.. seni uzun boylu, yakışıklı, daha da önemlisi enerjisi muhteşem bir beyin kolunda gördüm.. içimden bir ses evlenmişler dedi.. daha fazlasını görmek için gözlerimi sıkı sıkı kapalı tuttum ama. ancak bu kadarını gördüm.

yavru kuşum, sana sevgilerin en güzelini, yuvaların en mutlusunu, eşlerin en yakışıklısını, sağlıklı, mutlu ve refah içinde yaşadığın dileklerinin an'da gerçekleştiği bir hayat, diliyorum..

:477:pon pon:aladdin

ceylinn
21-03-2010, 02:01
canım benim doğum günün olduğunu bilmiyordum...belki hakkında çok az şey biliyorum doğum gününü de şimdi öğrendiğim gibi :) ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi kendime hem çok yakın hissediyorum hem de çok seviyorum...:0375: burada birçok kişinin de senin hakkında böyle düşündüğüne eminim...hani bazı insanlar özeldir ya varlığıyla insanı mutlu eder hep hayatında olmasını istersin sen de öyle kişilerdensin...doğum günün kutlu olsun...hayatında olmasını istediğin her ne varsa hepsinin en güzeli senin olsun...nice yıllara...:confety:mx:love:throw

nazz
21-03-2010, 12:11
Mutlu yıllara April. Hayal Ablanın iyi dileklerini bende destekliyorum ve 2010 yılındaki bu yeni yaşında, sana :spring_beesmutluluk dolu bir yuvan olması dileğini temeni ediyorum...
****Bir daha ki yaş gününü müstakbel eşinle kutlaman dileğiyle.......:008(siparişi verdik valla ona göre:bby)

psikanalist
21-03-2010, 13:49
april im hafta sonu sana pasta yaptım!! [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] %25C4%259Fi%26start%3D80%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3 DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1) beğendin mii :0398:

hayat kadere inat
21-03-2010, 14:01
ay bu psika öğrenmiş kopyala yapıştırı yandık valla:))

ben daha güzelini yaptım bana gelicek aprilgül

psikanalist
21-03-2010, 14:11
bi kerem april uğur böcekli pasta yaptığım için bana gelcek görürsün:kop:kop:kop

isobel
21-03-2010, 14:17
canım benim doğumgünün sana süper, nefisss, harika, tadından yenmez bir yaş getirsin, bolluk ve huzurla dolu

Gülçin Şen
21-03-2010, 15:21
Güzel Nilgüncüğüm,doğum günün kutlu olsun.Gönlünce yıllar geçirmeni,sağlıkla,mutlulukla,huzurla,bolluk-bereket içinde diliyorum iyiki varsın....:trrrt:confety:love0073:

Su_
21-03-2010, 16:39
Dogum gunun kutlu olsun...Rabbim hayatinda istedigin butun guzellikleri versin insallah...

nlg
21-03-2010, 16:44
adaşım doğum günün kutlu alsun hayatın hep mutluluk ve şevinçle dolsun iyiki doğdun:2059:güzlkz

nefa
21-03-2010, 17:26
Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun,seni iyiki tanımışım.:spring_bees

hayat kadere inat
21-03-2010, 18:33
nilgüüün bayatladı bu pasta nerede kaldın yahuuuu

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

begüm
21-03-2010, 19:46
mutlu yıllar:mx

filiz
21-03-2010, 19:54
Mutlu yıllar canım yenı yasın kutlu olsun. hayatın saglı ve mutlulukla dolsun. :trrrt

Efsun39
21-03-2010, 20:11
Doğumgünün kutlu olsun canım.. Sebi birebir tanımıyorum ama çok sıcakkanlı ve samimi bir insan olduğunu hissediyorum. Dilerim bütün dileklerin gerçek olur ve sen çok çok çookk mutlu olursun...Sevgilerimle..

jaunty
21-03-2010, 20:21
Mutluluk huzur başarı dolu yıllar dilerim
sevgilerimle:01:flowes:mek:73e4317106059nd::2059

tugchee
21-03-2010, 20:45
Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara.....:trrrt:2059:confety:güzlkz

Furina
22-03-2010, 00:56
Sizler ne tatlı insanlarsınız ya iyiki varsınızzz...
Ve sevgili aprilrose iyiki doğmuşsun iyiki varsın ve iyiki burada bizimlesin mutlu yıllarrrrrr:dbe

semcet
22-03-2010, 08:12
sevgili aprilrose doğum günün kutlu olsun canım... mutluğun ve huzurun hep yanı başında olsun sevgimle........

April_rose
22-03-2010, 08:50
Ya konuya nasıl başlayacaktım, nasıl başlıyorum şimdi.. Ne muhteşem bir sitede olduğumu bir kere daha anladım..anlatayım:

Cumartesi akşamı memlekete döndük, evde işlerim vardı ve saatin on iki olmasını bekliyordum. On iki den sonra aprilrose'um için kutlama sayfası açacaktım ve siteye girdiğimde, hiç kimsenin doğum gününü unutmayan sevgili hayat kadere inat açmış, April için.. sadece ya ben açacaktım, bekliyordum dedim ve hemen bana ulaşıp sildireceğini ve benim açmamı istediğini söyledi..ne kadar mutlu olduğumu anlatamam..hayal ablam da hemen silmiş..şimdi ben açıyorum..bunun için hayal abla ma ve hayatçığıma teşekkürü bir borç bilirim..burada kurulan harika dostluklar ve bu huzurlu sığınak için hayal abla ya ayrıca teşekkür ederim..

Aprilrose'um.. seni tanıdığıma ne kadar memnunum bir bilsen..senin o pozitif enerjin, o daima iyimser, yardımsever ve güler yüzlü yapın.. insan hep mi böyle olur? Ne zaman başını ağrıtsam, yorgun mutsuz umutsuz kapını çalsam hemen kolları sıvadın beni toparladın..

Kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum, senin dostluğun nasıl bir ilaçtır bilmiyorum hep iyi geldi bana..

Senin arkadaşlığın öyle özel ki..sana da söyledim ya..sanki lisede aynı sıralarda oturmuşuz, yıllarca beraber okumuşuz, beraber ağlamışız, gülmüşüz gibi.. belki de öyledir, kim bilir.. o zaman şöyle bitireyim: kadim dostum, iyi ki doğdun..

Seni seven arkadaşın ilknur

Can'ım İlknur'um..

Önce ne kadar duygulandığımı söylemek istiyorum.. Benim için çok özel olduğunu bilmem söylememe gerek var mı ? Seni görmedim ama benim için can dostlardan biri oldun.

Hakkımda düşündüğün, söylediğin herşey aslında SENSİN, bunu hep hatırla.

Seni çok seviyorum, iyi ki varsın canım. Hep hayatımda ol. Seni seviyorum.

,shy,shy,shy

NOT :
Cumartesi günü Aprilrose profilinde problem yaşadım. Çıkış yaptım sonra her zamanki şifremle geri dönemedim nedense. Beş kez tekrarlayınca da girmeme izin vermedi. Şu anda da hata veriyor. Bu yüzden bu nickle kayıt oldum.. Bilginize ilginize dostlar :)

April_rose
22-03-2010, 08:53
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun! nilgün

Hayatım canım arkadaşım bitanem benim :)

İşte benim için özel insanlardan biri daha !

Çok teşekkür ederim hayatım , sevildiğinden çok seviliyorsun emin ol.

İyi ki doğdum iyi ki tanıdım seni, eksik olma canım iyi ki varsın.:love

April_rose
22-03-2010, 08:55

Sevgiler...

Pandoracım canım benim, çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin herşey gönlümüzce olur.:73e4317106059nd:

April_rose
22-03-2010, 08:58
iyi ki doğdun arkadaşım nice mutlu yıllar dilerim :bby:palalkis:0526::spring_bees

Nükümm canım benim çoook teşekkürler bebeğim, iyi ki varsın.
Kocamaaaan öpüyorum. :spring_bees

April_rose
22-03-2010, 09:02
ne güzel bir sayfa olmuş..doğumgününden çok kişiye özel duyguları anlatan bir bölüm gibi..:)
burada ki birçok arkadaşımı hiç görmeden ayrı ayrı seviyorum..bunlardan birisi de sensin sevgili april..seni birebir tanımıyorum ancak yazılarından sıcaklığını hissedebiliyorum..bu yüzden bana göre samimi,içten,duyarlı ve sevgi dolusun..iyiki varsın ve iyiki doğdun..nice mutlu doğum günlerin olsun ve tüm sevdiklerinle birlikte neşeyle kutla..hayat sana senin ondan istediğin her ne varsa kolaylıkla sunsun diyorum ve mutlu yıllar diliyorum..yürek dolusu sevgiler:)

Hülyaaam canım benim :)

Aynen söylediğin gibi şu an o kadar tuhaf bir duygu yoğunluğu yaşıyorum ki.. anlamak için birebir hissetmek lazım sanırım..

Bazen gözlerim doluyor, bazen gülüyorum.... anlatılmaz yaşanır.

İyi ki doğdum ve iyi ki tanıdım canım hepinizi ve seni.. yürekten sevgiler, beni çook mutlu ettiniz inşallah Allah'da sizleri çok mutlu eder.

Tekrar teşekkürler bitanem, iyi ki varsın.
:güzlkz

April_rose
22-03-2010, 09:08
ben ne yazacağımı düşünürken gözlerimi kapattım.. seni uzun boylu, yakışıklı, daha da önemlisi enerjisi muhteşem bir beyin kolunda gördüm.. içimden bir ses evlenmişler dedi.. daha fazlasını görmek için gözlerimi sıkı sıkı kapalı tuttum ama. ancak bu kadarını gördüm.

yavru kuşum, sana sevgilerin en güzelini, yuvaların en mutlusunu, eşlerin en yakışıklısını, sağlıklı, mutlu ve refah içinde yaşadığın dileklerinin an'da gerçekleştiği bir hayat, diliyorum..

:477:pon pon:aladdin

Canım Hayal Ablam benim :) Ne güzel dilekler bunlar, çok teşekkürler.

İyi ki varsın, iyi ki tanıdım seni.

Bu siteden ve senden bana yansıyanlarla kendimi eskisinden çok daha pozitif hissediyorum ve daha mutlu.

İyi ki hayatımdasın, iyi ki seni ve bu siteyi ve burdaki muhteşem insanları sayende tanıdım.

Tekrar çoook teşekkürler seni seviyorum. :throw:throw:throw:throw

April_rose
22-03-2010, 09:11
canım benim doğum günün olduğunu bilmiyordum...belki hakkında çok az şey biliyorum doğum gününü de şimdi öğrendiğim gibi :) ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi kendime hem çok yakın hissediyorum hem de çok seviyorum...:0375: burada birçok kişinin de senin hakkında böyle düşündüğüne eminim...hani bazı insanlar özeldir ya varlığıyla insanı mutlu eder hep hayatında olmasını istersin sen de öyle kişilerdensin...doğum günün kutlu olsun...hayatında olmasını istediğin her ne varsa hepsinin en güzeli senin olsun...nice yıllara...:confety:mx:love:throw

Canım ceylinimm benimm, ne kadar duygulandırdın beni bilsen :)

Benim de seni çok sevdiğimi söylememe gerek var mı ?

Aynı şekilde bitanem, bende seni çok seviyorum kendime çok yakın hissediyorum.

Psikanaliste de söylediğim gibi... insanın karşısındaki hakkında düşündükleri aslında, KENDİSİ hakkında düşündükleridir. Sen bana söylediklerinsin işte :)

Tekrar çok teşekkürler canım benim, seni kocamaaaan öpüyorum.
:throw

April_rose
22-03-2010, 09:20
Mutlu yıllara April. Hayal Ablanın iyi dileklerini bende destekliyorum ve 2010 yılındaki bu yeni yaşında, sana :spring_beesmutluluk dolu bir yuvan olması dileğini temeni ediyorum...
****Bir daha ki yaş gününü müstakbel eşinle kutlaman dileğiyle.......:008(siparişi verdik valla ona göre:bby)

Nazz canım benim, çook teşekkür ederim güzel dileklerin için. Herşeyin hayırlısı diyelim.

Artık büyüdüm (yaşlandım :) ) ve bu dünyada yapılacak en büyük yatırımın insanın kendisine yaptığı yatırım olduğunu öğrendim:) Çünkü ancak o sana geri dönüyor.

Ama madem benim için verdin siparişi eee bekleyelim o zaman :)

Tekrar teşekkürler canım benim, iyi varsın.

April_rose
22-03-2010, 09:21
april im hafta sonu sana pasta yaptım!! [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] %25C4%259Fi%26start%3D80%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3 DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1) beğendin mii :0398:

Harikaaa ilknurum harikaaaa :) ellerine sağlık.
Uğur böceğim benim. :spring_bees

April_rose
22-03-2010, 09:23
ay bu psika öğrenmiş kopyala yapıştırı yandık valla:))

ben daha güzelini yaptım bana gelicek aprilgül

:))) Hayatım canım benim merak etme, bende hepsini alabilecek kapasitede bir mide var, memnuniyetle seninkini de yerim :) Ellerine sağlık canım benim.

April_rose
22-03-2010, 09:25
canım benim doğumgünün sana süper, nefisss, harika, tadından yenmez bir yaş getirsin, bolluk ve huzurla dolu

Ahh isobelim canım benim, inşallah hepimiz için harika yıllar olsun.
Çok teşekkürler bitanem, iyi ki varsın.:mx

April_rose
22-03-2010, 09:27
Güzel Nilgüncüğüm,doğum günün kutlu olsun.Gönlünce yıllar geçirmeni,sağlıkla,mutlulukla,huzurla,bolluk-bereket içinde diliyorum iyiki varsın....:trrrt:confety:love0073:

Canım Gülçincim, çook teşekkürler bitanem.

İnşallah canım, hepimiz harika ve mutlu yaşlar geçiririz.

Kocamaaan öpüyorum iyi ki varsın.
:spring_bees

April_rose
22-03-2010, 09:28
Dogum gunun kutlu olsun...Rabbim hayatinda istedigin butun guzellikleri versin insallah...

Su canım benim, amin cümlemiz bütün güzellikleri doya doya yaşayalım inşallah canım.

Çok teşekkürler bitanem, iyi ki varsın.
:spring_bees

April_rose
22-03-2010, 09:29
adaşım doğum günün kutlu alsun hayatın hep mutluluk ve şevinçle dolsun iyiki doğdun:2059:güzlkz
Canım niloşum benim, çok teşekkürler bitanem, her zaman hepimiz çook mutlu ve sevinçlerle dolu olalım. Seni seviyorum canım iyi ki varsın :çiçek

April_rose
22-03-2010, 09:30
Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun,seni iyiki tanımışım.:spring_bees
Nefam canım, bende seni iyi ki tanıdım, iyi ki hayatımdasın.
Çook teşekkürler canım. :spring_bees

April_rose
22-03-2010, 09:32
mutlu yıllar:mx
Teşekkürler begüm..:mx

April_rose
22-03-2010, 09:36
Mutlu yıllar canım yenı yasın kutlu olsun. hayatın saglı ve mutlulukla dolsun. :trrrt
Saol filizcim, teşekkürler güzel dileklerin için. İnşallah hepimizin hayatı sağlık ve mutlulukla dolsun.
:ci

April_rose
22-03-2010, 09:39
Doğumgünün kutlu olsun canım.. Sebi birebir tanımıyorum ama çok sıcakkanlı ve samimi bir insan olduğunu hissediyorum. Dilerim bütün dileklerin gerçek olur ve sen çok çok çookk mutlu olursun...Sevgilerimle..

Efsunn canımm güzel duyguların ve temennilerin için çok teşekkürler.

Amin canım inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir ve çok mutlu oluruz.
:flowes

April_rose
22-03-2010, 09:40
Mutluluk huzur başarı dolu yıllar dilerim
sevgilerimle:01:flowes:mek:73e4317106059nd::2059

Çook teşekkürler jaunty'cim, eksik olma canım güzel duyguların için. İyi ki varsın.
:flowes

April_rose
22-03-2010, 09:41
Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara.....:trrrt:2059:confety:güzlkz

Tuğcecimm canım ne güzel bir dilek böyle :)
Bunların hepsi kat be kat sana da olsun inşallah. Çook teşekkürler bebeğim.
:confety

April_rose
22-03-2010, 09:42
Sizler ne tatlı insanlarsınız ya iyiki varsınızzz...
Ve sevgili aprilrose iyiki doğmuşsun iyiki varsın ve iyiki burada bizimlesin mutlu yıllarrrrrr:dbe

Dogru söylüyosun furinacım :) siz hepiniz acaip tatlı ve muhteşem insanlarsınız her birinizi ve seni iyi ki tanıdım, hepinizi çok seviyorum, çok teşekkürler, eksik olma.

April_rose
22-03-2010, 09:46
sevgili aprilrose doğum günün kutlu olsun canım... mutluğun ve huzurun hep yanı başında olsun sevgimle........

Canım hemşehrim semcetcim :)

Eksik olma bitanem çok teşekkür ederim, amin.
İnşallah cümlemizin huzuru ve mutluluğu daim olur. :ci

nlg
22-03-2010, 09:46
canım arkadaşım adaşım sana özelden de msj yolladım bilmiyorum aldınmı ben senin msj dün akşam fark ettim benimle ilgilendigin icin sana ne kadar teşekkür etsem azdır sen benim için cok özel bir insansın seni seviyorum iyiki varsın canım benim:spring_bees

blondberry
22-03-2010, 10:50
canimmmmm :) biliorum gec bi dogumgunu kutlamasi olduo bu. - aslinda planda seni aramak vardi saat tam 12'de- ama tum h.sonu yattim. daha yeni yeni kendime geliorum baya agir bi grip durumundayim. telafisi olmaz ama....

son 1 yildir hayatim o kadar cok degisti ki..cok evrelerden gectim bi dakka once aglarken bi dakka soora kahkaha atmaya basladim. Bazen kendimi o kadar yalniz hissettim ki kabuguma cekildim. Buyumeye devam ettim hayata inat degil, hayatla birlikte :)

Isteee burda sen giriosunn devreye:) Sitede bitek bana degil herkese ayirmadan tum kalbinle sevgini veriosun ve karsiliksiz, en saf haliyle.. kimbilir belki benim kadar kotu bir donemden gecen birine gene kopru gorevi yapmissindir.. veya senin bana uzattigin el gibi bi eli ben de seni ornek alarak baskasina uzatacagimdir.. hayatima girmenin tesaduf olmadigini biliorum... ama ii ki senin gibi birini cekmisim hayatima sanirim cekim gucumun en ise yarar tarafisin sen :)

Seni coooook seviorum ve ii ki dogdunn diorum kuzumm:) ii ki varsin ii ki bana bi telefon kadar uzaksin ....

hayat kadere inat
22-03-2010, 10:51
çok zarifsin nilgün herkese ayrı teşekkür etmen beni memnun etti
dostun ,dostluğun kolları ne kadar uzunmuş yurdumun her köşesine uzanıyor

hayat kadere inat
22-03-2010, 10:53
üzülme b.b zaten oda yeni geldi:))

Aprilrose
22-03-2010, 10:53
canım arkadaşım adaşım sana özelden de msj yolladım bilmiyorum aldınmı ben senin msj dün akşam fark ettim benimle ilgilendigin icin sana ne kadar teşekkür etsem azdır sen benim için cok özel bir insansın seni seviyorum iyiki varsın canım benim:spring_bees
Canım niloşum almadım mesajını.

Bir kaç gündür Aprilrose profilinde bir problem vardı. Henüz giderdim. Belki April_rose'ye yazmışsındır, bakarım ona da canım.

Sen de benim için çok özelsin unutma!

Bende seni çook seviyorum, kocamaaan öptüm :)

hayat kadere inat
22-03-2010, 11:12

:bby:bby:bby

blondberry
22-03-2010, 11:12
üzülme b.b zaten oda yeni geldi:))

ii icime dert olmustu d.g nu kutlayamdim die :bitik

Aprilrose
22-03-2010, 11:27
canimmmmm :) biliorum gec bi dogumgunu kutlamasi olduo bu. - aslinda planda seni aramak vardi saat tam 12'de- ama tum h.sonu yattim. daha yeni yeni kendime geliorum baya agir bi grip durumundayim. telafisi olmaz ama....

son 1 yildir hayatim o kadar cok degisti ki..cok evrelerden gectim bi dakka once aglarken bi dakka soora kahkaha atmaya basladim. Bazen kendimi o kadar yalniz hissettim ki kabuguma cekildim. Buyumeye devam ettim hayata inat degil, hayatla birlikte :)

Isteee burda sen giriosunn devreye:) Sitede bitek bana degil herkese ayirmadan tum kalbinle sevgini veriosun ve karsiliksiz, en saf haliyle.. kimbilir belki benim kadar kotu bir donemden gecen birine gene kopru gorevi yapmissindir.. veya senin bana uzattigin el gibi bi eli ben de seni ornek alarak baskasina uzatacagimdir.. hayatima girmenin tesaduf olmadigini biliorum... ama ii ki senin gibi birini cekmisim hayatima sanirim cekim gucumun en ise yarar tarafisin sen :)

Seni coooook seviorum ve ii ki dogdunn diorum kuzumm:) ii ki varsin ii ki bana bi telefon kadar uzaksin ....

Canım blondberrym benim.. öncelikle çok geçmiş olsun.

Ufff acaip duygulanıyorum her birinizin yazdıklarını okudukça. Her birinizde ayrı ayrı ruh hallerine giriyorum, duygulanıyorum, gözlerim yaşarıyor... tuhaflaşıyorum.

Sevildiğim ve sizleri tanıyıp, her birinizi tek tek çok sevdiğim için çok mutlu oluyorum. Anlatılmaz yaşanır bir duygu seli bu...

Şimdi de yine çok duygulandım yazdıklarından..

Canım benim sen de çok özel arkadaşlarımdan birisin. Seni ve aslında hiç birinizi mutsuz görmek istemiyorum, yardım etme çabalarım, bütün bu kafanızdaki sorunların aslında ne kadar küçük, manasız olduğunu size anlatmaya çalışmam, sanırım bu yüzden.

Daha çok kendinizi sevip, kendinize değer vermenin, aslında elinizdeki en büyük anahtar olacağını ısrarla belirtmem bu yüzden. Çünkü insan ancak kendini sevip, kendine yatırım yaptığında, mutlu olabiliyor ve diğer insanlarla da mutlu kalabiliyor...

Çok teşekkür ederim benimle ilgili bu güzel duyguların ve düşüncelerin için.

Diğer arkadaşlara da söylediğim gibi. Benim için söylediklerinin hepsi SENSİN aslında...

İyi ki seni tanıdım ve iyi ki hayatımdasın canım hiç eksik olma, seni seviyorum. Kocamaan öptüm.

psikanalist
22-03-2010, 11:31
aramıza dönmüşün aprilrose sabah çok junyır membır görmüştüm seni(*yıldız)

Aprilrose
22-03-2010, 11:32

Ayy hayatım benim, bitanem ne demek !

Benim için o kadar güzel şeyler yaptınız ve o kadar güzel duygular içindesiniz ki (benim de sizlere olduğum gibi) ben kuru kuru bir kaç satırla teşekkür etmekten utanıyorum....

Her biriniz benim için o kadar değerli ve özelsiniz ve hepinizi o kadar çok seviyorum ki.. Yanımda olmanızı ve hepinize tek tek sarılmayı öpmeyi çok isterdim...

Hepinize tek tek sarılıyorum ve yanaklarınızdan öpüyorum, çünkü hepinizi çok seviyorum kabul edin lütfen......
:spring_bees:73e4317106059nd::spring_bees

Aprilrose
22-03-2010, 11:35
aramıza dönmüşün aprilrose sabah çok junyır membır görmüştüm seni(*yıldız)

İlknurum koparttın beni, msn.de de söyledin ya o lafı, çok güldürdün çook :) junier April :)

Evet canım sorun giderildi çok şükür, burdayım gene sizinle. Canım sevgililerim benim..
:73e4317106059nd:

cengo
22-03-2010, 16:39
Sevgili Aprilrose duydumki doğum günü kutlamalarını kabul gününmüşteytey Bende kalpten daha nice nice uzun yıllar sevgiyle yaşamanı ve sevenlerinle hep mutlu olmanı dileyerek bu gününü kutlamak istedim. Mutlu yıllar dilerim...

modigliani
22-03-2010, 16:47
mutlu mutlu bir yaş daha, ne güzel. :p hep böyle güzel olsun, sevgilerimle. :)

Aprilrose
22-03-2010, 16:55
Sevgili Aprilrose duydumki doğum günü kutlamalarını kabul gününmüşteytey Bende kalpten daha nice nice uzun yıllar sevgiyle yaşamanı ve sevenlerinle hep mutlu olamanı dileyerek bu gününü kutlamak istedim. Mutlu yıllar dilerim...

Teşekkürler Cengocum :)

Amin, hepimiz çok mutlu olalım her zaman inşallah.:ups

Aprilrose
22-03-2010, 16:57
mutlu mutlu bir yaş daha, ne güzel. :p hep böyle güzel olsun, sevgilerimle. :)

Çok teşekkür ederim modigliani (bu arada ismini yazmak çok zormuş) :)
Amin inşallah hepimizin çok güzel geçer bütün yaşlarımız :)
Sevgilerimle,:throw

hayat kadere inat
22-03-2010, 17:00
bu kutlamalar saat 18 de bitecek ona göre acele edin 1 saatiniz kaldı daha sonraki dilekler alınmayacaktır[Only Registered Users Can See Links]

Aprilrose
22-03-2010, 17:02
bu kutlamalar saat 18 de bitecek ona göre acele edin 1 saatiniz kaldı daha sonraki dilekler alınmayacaktır[Only Registered Users Can See Links]

İlahi sen.:ççk

Hayatcım ne kadar matraksın, çok güldürüyosun beni çok :)

Allah da seni güldürsün her zaman inşallah :)

zuzu_jujum
22-03-2010, 17:29
yeni yaşın sana
sağlık
huzur
mutluluk
para
aşk
kalıcı dostuk
ve yüzünde sürekli tatlı gülümsemeler getirsin..NİCE MUTLU YILLARA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUM :) :D :)

Aprilrose
22-03-2010, 17:41
yeni yaşın sana
sağlık
huzur
mutluluk
para
aşk
kalıcı dostuk
ve yüzünde sürekli tatlı gülümsemeler getirsin..NİCE MUTLU YILLARA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUM :) :D :)

Saol kuzucuk :) O güzel dileklerin hepimiz için vukuu bulur inşallah :)
:confety

ozy
22-03-2010, 17:42
Aaa ben de yetişmişim kutlamalara, Aprilrose senin için nerelerden geldim :)
Yeni yaşın sana istediğin ger güzel şeyi getirsin, bahar gibi hep yepyeni tohumlar yeşertsin.. Sevgilerimle:01

Aprilrose
22-03-2010, 17:57
Aaa ben de yetişmişim kutlamalara, Aprilrose senin için nerelerden geldim :)
Yeni yaşın sana istediğin ger güzel şeyi getirsin, bahar gibi hep yepyeni tohumlar yeşertsin.. Sevgilerimle:01
Hoşgeldin iyi ki geldin :) Amin ozy'cim canım,
Çok teşekkür ederim. Cümlemiz için öyle olur inşallah.
:mx

kendimedoğru
23-03-2010, 11:10
Tühhh! Yazık ki kaçırmışım kutlamaları.
Yine de Aprilcim; "iyi ki varsın, iyi ki doğdun" demeden geçmek istemedim.,shy1
:spring_bees:spring_bees:spring_bees

Aprilrose
23-03-2010, 11:23
Tühhh! Yazık ki kaçırmışım kutlamaları.
Yine de Aprilcim; "iyi ki varsın, iyi ki doğdun" demeden geçmek istemedim.,shy1
:spring_bees:spring_bees:spring_bees

Canım benim çok teşekkür ederim, müjdeyi vereyim hayır kaçırmadın, kutlamaları uzattık 1 hafta daha :)

Sen de iyi ki varsın canım.:spring_bees

myra
23-03-2010, 12:51
1 hafta uzatıldıysa ben de yetiştim:)
ne güzel bir günde doğmuşsun baharın bayramı 21 mart muhteşem:)))
hayatındaki mevsim de hep bahar olsun nice mutlu yıllara :73e4317106059nd:

Aprilrose
23-03-2010, 13:29
1 hafta uzatıldıysa ben de yetiştim:)
ne güzel bir günde doğmuşsun baharın bayramı 21 mart muhteşem:)))
hayatındaki mevsim de hep bahar olsun nice mutlu yıllara :73e4317106059nd:

Saol myracım canım benim :)
Amin canım, inşallah hepimiz hep bahar tadında yaşarız hayatımızı :)
:73e4317106059nd::73e4317106059nd:

sibel80
23-03-2010, 23:35
canım çok özür dilerim geç kaldım.iyiki doğdun:2059allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin.ömrünün mevsimi hep bahar olsun...........

Aprilrose
24-03-2010, 08:48
canım çok özür dilerim geç kaldım.iyiki doğdun:2059allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin.ömrünün mevsimi hep bahar olsun...........

Rica ederim Sibelcim ne demek, geç kalmadın canım :)
Çok teşekkür ederim, amin inşallah hepimiz için olur bu güzel dilekler.
Öpüyorumm.:mx