Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilinçaltının Bilinmeyenleri
Aprilrose
19-03-2010, 17:29
Canlarım yeni yazım yayınlandı, bi hayli uğraştım bu yazım için, araştırma yaptım. Bilgiler topladım...
Biraz uzun oldu ama umarım sıkılmazsınız okurken :)
Hepinizi çok seviyorum.
[Only Registered Users Can See Links]
hayalayaz
19-03-2010, 19:17
canım benim şimdi yemek hazırlayacağım, yemekten sonra ilk işim okumak yerimlerine ekledim.. şimdiden yüreğine sağlık..
dün aklımdan geçmiştin biliyor musun Aprilrose uzun zamandır yazı yayınlamıyor diye...bugün yazını görünce sevindim...ama arada,bir yazını kaçırmışım :mshareketliifade268 onu da şimdi okudum...nasıl kaçırmışım anlamadım ama bugünlerde yoğunum ondan herhalde...zaten bazen okumadığım yazıları sonradan fark ediyorum şaşırıyorum nasıl gözden kaçırdığımı... o yazın için de geçte olsa tebrik ederim...bugünkü yazına gelirsek emeğine değmiş gerçekten çok beğendim...okurken sıkılabilirsiniz demişsin ama inan o kadar yalın yazılmış ki bir çırpıda okudum...gerçekten çok bilgilendirici bir yazı olmuş...kalemine sağlık...kocaman öpüyorum...:0330: :opt:spring_bees
blondberry
19-03-2010, 23:53
uzun dedin ya ben nasil okudum bi solukta anlamadim bile :)
ellerine,kollarina,bilincine,bilincaltinahihi saglik kuzum
hayat kadere inat
20-03-2010, 00:00
uzun muzun valla okudum suppııır
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Aprilrose
20-03-2010, 09:14
dün aklımdan geçmiştin biliyor musun Aprilrose uzun zamandır yazı yayınlamıyor diye...bugün yazını görünce sevindim...ama arada,bir yazını kaçırmışım :mshareketliifade268 onu da şimdi okudum...nasıl kaçırmışım anlamadım ama bugünlerde yoğunum ondan herhalde...zaten bazen okumadığım yazıları sonradan fark ediyorum şaşırıyorum nasıl gözden kaçırdığımı... o yazın için de geçte olsa tebrik ederim...bugünkü yazına gelirsek emeğine değmiş gerçekten çok beğendim...okurken sıkılabilirsiniz demişsin ama inan o kadar yalın yazılmış ki bir çırpıda okudum...gerçekten çok bilgilendirici bir yazı olmuş...kalemine sağlık...kocaman öpüyorum...:0330: :opt:spring_bees
Ceylincimm canım:) Bende özelden bi mesaj atayım, ne zamandır sesi çıkmıyor diyodum, kalp kalbe karşıymış. Umarım iyisindir ve herşey yolundadır canım.
Sıkılmamanıza çok sevindim :) Ben endişeliydim, iki versiyon yapmıştım, biri kısa, diğeri uzun, bir arkadaşıma sordum uzun olanı tercih et daha açıklayıcı deyince tamam dedim.
Teşekkür ederim. Kendine iyi bak canım :spring_bees
Aprilrose
20-03-2010, 09:16
uzun muzun valla okudum suppııır
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Canım benimmmmm :) Teşekkür ederim, beğenmene çook sevindim :):pon pon
Aprilrose
20-03-2010, 09:18
uzun dedin ya ben nasil okudum bi solukta anlamadim bile :)
ellerine,kollarina,bilincine,bilincaltinahihi saglik kuzum
Teşekkür ederim bebeğim, eksik olma. Bilinçaltımın biraz daha temizliğe ihtiyacı var, kirlenmiş :):love
Aprilrose
20-03-2010, 09:20
canım benim şimdi yemek hazırlayacağım, yemekten sonra ilk işim okumak yerimlerine ekledim.. şimdiden yüreğine sağlık..
Tamam ablacığım, senin fikirlerin önemli benim için biliyosun :)
Fikir beyan edersen sevinirim. :mx
Ceylincimm canım:) Bende özelden bi mesaj atayım, ne zamandır sesi çıkmıyor diyodum, kalp kalbe karşıymış. Umarım iyisindir ve herşey yolundadır canım.
Sıkılmamanıza çok sevindim :) Ben endişeliydim, iki versiyon yapmıştım, biri kısa, diğeri uzun, bir arkadaşıma sordum uzun olanı tercih et daha açıklayıcı deyince tamam dedim.
Teşekkür ederim. Kendine iyi bak canım :spring_bees
canım benim gerçekten kalp kalbe karşı...benim için çok özelsin bu vesile ile söyleyeyim...:love0073:zaten aynı şehir de yaşasaydık peşini bırakmazdım ucuz kurtuldun yani... :) iyiyim ve her şey yolunda çok teşekkürler...sadece akşamları nete girebildiğim için pek ortalarda görünmüyor gibi oluyorum...sıkılacağımızı neden düşündün anlamadım daha da olsa okurdum ara ara okumam lazım zaten bu yazını...hatta okullarda bu tarz eğitimler de verseler ne iyi olur...ne kadar kişisel gelişim kitapları okusakta zamanında bilinçaltının bu derece hayatımızda etkisi olduğunu kendi adıma söyleyeyim bilmiyordum...öğreneli daha bir kaç ay oluyor...o zamandan beri olumsuz düşünmemeye çalışıyorum...yıllarca bilinçaltıma ektiğim olumsuz tohumları nasıl temizleyeceğim onu düşünüyorum...:) neyse çok yazdım kaptırdım kendimi...sen de kendine çok iyi bak kocaman öpüyorum...:mx
psikanalist
21-03-2010, 03:00
fazla söze ne hacet:güz
ben henüz okumadım..okuyunca yorumumu yazacaktım ama eminim buda diğerleri gibi akıcı ve güzeldir..şimdiden yüreğine sağlık:)
hayalayaz
21-03-2010, 13:18
canım benim, rahat rahat okuyabileceğim bir zaman dilimine ihtiyacım vardı, bu güne kadar beklettim.. ay şu bulaşıklarıda toplıyayım ondan sonra içime sindire sindire okuyayım dedim, baktım 3 tabaklık bulaşık gözümde dağ gibi oldu..bıraktım bulaşıkları, sefa ile yazını okudum.. bilinçaltının tüm işlevlerini konsantre bir şekilde sunmuşsun.. harika bir yazı olmuş.. yüreğine sağlık.. bu arada bizde yavaş, yavaş bilirkişi edaları ile yorumlar yazmaya başladık mı ne ??? ::D
April_rose
22-03-2010, 10:11
canım benim gerçekten kalp kalbe karşı...benim için çok özelsin bu vesile ile söyleyeyim...:love0073:zaten aynı şehir de yaşasaydık peşini bırakmazdım ucuz kurtuldun yani... :) iyiyim ve her şey yolunda çok teşekkürler...sadece akşamları nete girebildiğim için pek ortalarda görünmüyor gibi oluyorum...sıkılacağımızı neden düşündün anlamadım daha da olsa okurdum ara ara okumam lazım zaten bu yazını...hatta okullarda bu tarz eğitimler de verseler ne iyi olur...ne kadar kişisel gelişim kitapları okusakta zamanında bilinçaltının bu derece hayatımızda etkisi olduğunu kendi adıma söyleyeyim bilmiyordum...öğreneli daha bir kaç ay oluyor...o zamandan beri olumsuz düşünmemeye çalışıyorum...yıllarca bilinçaltıma ektiğim olumsuz tohumları nasıl temizleyeceğim onu düşünüyorum...:) neyse çok yazdım kaptırdım kendimi...sen de kendine çok iyi bak kocaman öpüyorum...:mx
Ceylinim, keşke Ankarada olsaydın :) çok memnun olurdum inan.
Canım bu temizlik işi çok önemli bir konu, zihnimizde büyüttüğümüz kadar zor değil korkma. Bir kere işin püf noktasını öğrenirsen devamı çorap söküğü gibi geliyor zaten.
Ben kasım ayında bazı çalışmalara başlamıştım zihnimi temizlemekle ilgili, şu an bir değerlendirme yaptım, bazı noktalarda % 100 ilerleme kaydetmişim. 4 ay uzun gibi görünebilir ama, kasmadan, akışa bıraktığın zaman, kendine çok yararlı olduğunu adım adım fark ediyorsun.
Okullarda bu ders verilse demişsin ya, çok doğru söylüyorsun canım. Zira Amerikada bu henüz ilkokuldayken çocuklara "Zihin Bilimi" dersi altında okutuluyor. Ne kadar harika ! Kıskanmamak elde değil. Biz dişimizle, tırnağımızla, kendi çabalarımızla öğrenmeye çalışırken, minnacık çocuklar henüz 6-7 yaşlarında öğrenmeye başlıyorlar :) Bravo diyorum ABD'ye..
Kimbilir belki de ABD'nin bu kadar kısa sürede, kalkınma nedenlerinden biri de budur. Topluma mutlu, pozitif, hayattan ne istediğini bilen insanlar yetiştirdikçe, kendileri de kazanıyorlar.. Çok akıllıca ! :) kutluyorum onları.
İnşallah en kısa zamanda bilinçaltındaki olumsuzlukları temizlemen dileğimle canım, tekrar çok teşekkürler, öpüyorum kocaman.
April_rose
22-03-2010, 10:19
canım benim, rahat rahat okuyabileceğim bir zaman dilimine ihtiyacım vardı, bu güne kadar beklettim.. ay şu bulaşıklarıda toplıyayım ondan sonra içime sindire sindire okuyayım dedim, baktım 3 tabaklık bulaşık gözümde dağ gibi oldu..bıraktım bulaşıkları, sefa ile yazını okudum.. bilinçaltının tüm işlevlerini konsantre bir şekilde sunmuşsun.. harika bir yazı olmuş.. yüreğine sağlık.. bu arada bizde yavaş, yavaş bilirkişi edaları ile yorumlar yazmaya başladık mı ne ??? ::D
Teşekkürler ablacığım :) Bilir kişisiniz zaten aksini düşünmemiştim :)
Her zaman bekliyorum güzel yorumlarınızı :)
Bir sonraki yazım subliminal mesajlar duyurulur :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.