PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüyadan Uyanmak -Michael Langford

ask
14-03-2009, 02:50
[Only Registered Users Can See Links]

Binlerce yıldır insanlar aynı sorunlarla boğuşmaktadır. İnsanlar acı çekmekten, kederden, öfkeden, korkudan, şiddetten, sahtekârlıktan, aldatmadan, yalandan, güvensizlikten muzdarip. Tüm bu sorunların tek bir nedeni var. Çözülemeyen sorunların denizine insanları hapseden bir sır, kayıp bir parça, kötü bir döngü var. Bu sır, bu kayıp parça, bu kötü döngü bu kitapta ele alınıyor. Bu eski insan tuzağını nasıl kıracağınız da bu kitapta ortaya çıkıyor.

Tüm hüzünlerden ve acılardan kurtulmak, bu hayatınızda şimdi ve burada mükemmel sonsuz sevinci deneyimlemek mümkündür. Egonun hilelerini nasıl sona erdireceğiniz bu kitapta öğretilecektir. Bu kitabı eşsiz ve bir o kadar da değerli kılan şey bu özelliğidir. Bu kitap entellektüel bir eğlence olarak yazılmadı. Bu kitap bir teori değil, Doğrudan Deneyim için uygulamalı bir rehberdir. Dönüştürülecek insan bilinci için yeni bir şey tanıtılmalı.

Kimse size bilincin ne olduğunu öğretmedi. Bilmek ve Unutmanın gerçekten ne olduğunu ve nasıl oluştuğunu öğretmedi. Uyku ve uyanıklık nedir? Gözleri açık olmak uyanık olmakla eşdeğer midir? Yoksa bilincin uyanışı farklı bir şey midir?

Farkındalığın en derin aşamasına bu kitapla dalacaksınız. Bu kitap sizi toplumun yüklerinden arındıracak, size bambaşka bir bakış açısı sunacak. Hiç düşünmediğinizi düşünecek, hiç bilmediğiniz şeyleri öğrenecek ve hiç görmediğiniz bir hakikatı göreceksiniz. Şahit olmanın ve bizzat tatmanın ne demek olduğunu farkedeceksiniz.

Bu kitapta yer alan "Farkındalığı İzleyen Farkındalık Yöntemi", "Serbest Bırakma Yöntemi", "Sonsuzluk Yöntemi", "Sonsuz Uzay Yöntemi" ve " "Herşeyi Sevme Yöntemi" vasıtasıyla, bilincin bambaşka boyutlarına yolculuk edeceksiniz.

Cem
14-03-2009, 14:46
Kitabın ismini (yani başlığı)duyar duymaz bir garip hissettim kendimi,ilk fırsatta okumaya çalışacağım...Çok teşekkürler paylaşım için...

ask
17-03-2009, 01:38
Bu kitap mutlak surette hemen alınması gereken bir eser
ayrıca egonun tanımı ve ego ile mücadele yolları için bu kitabın Eckhart Tolle -Şimdinin Gücü, Dinginliğin Gücü ve Var Olmanın Gücü adlı eserleri ile desteklenmesi gerekiyor
acil olarak hemen alınması gerekenler olarak öneririm
Hayal abla bu kitabı okuduysa bize içindeki bazı kısımları seslendirirse müthiş olacak,mp3 şeklinde.. Çekim yasası meditasyonu gibi mesela ,çok önemli bu

hayalayaz
17-03-2009, 01:43
canım benim kitap şu anda bende yok, şimdi listeme ekledim aldığımda seslendiririm tabii, seve seve, en kısa zamanda alsam iyi olacak

ask
17-03-2009, 02:01
Hayal abla inanılmaz bir eser olduğunu söyleyebilirim, bizler için yeni bir çığır açacak kesinlikle

Mustaine
17-03-2009, 02:04
Bende çok merak ediyorum...Elinizde varsa bikaç ufak alıntı yapabilirmisiniz?

hayalayaz
17-03-2009, 02:33
Bende çok merak ediyorum...Elinizde varsa bikaç ufak alıntı yapabilirmisiniz?

aslında evet bu çalışmaları yazıp göndersen, kimse beklemez hemen yaparız benim kitap listem çok kabarık

ask
17-03-2009, 14:44
merhaba
kitap 3 er kez çok yavaş okunacak 14-15 bölümden ve her bölüm 100 küsur maddeden oluşuyor , bu yüzden alıntı çok birşey ifade etmeyecek bir kullanma talimatı gibi ve birbiriyle bağlantılı çok değişik bir eser
fakat mutlaka ve lütfen Eckhart Tolle in kitaplarını okumayı ihmal etmeyin, Şimdinin Gücü, Dinginliğin Gücü, Varolmanın Gücü..
bu eserler okunsun öncelikle derim yokda rüyadan uyanmak adlı kitabı okumakta zorluk çekecek ve bir kenara fırlatacaksınız önce lütfen ego nedir ne gibi zararları var bunu öğrenin
en güzel bilgiyi de Eckhart Tolle veriyor bu konuda, o yüzden bu çalışmanız hayatınızı ciddi manada değiştireceği için lütfen bu önerimi es geçmeyin
rüyadan uyanmak zihni esir alan hiç susmayan egonun susturulması esasına dayanıyor