PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bi bakarmısınız?

berkut
14-03-2010, 14:33
resmi olarak yeni üye oldum.Adım zafer...bu günlerde hopo tekniğine taktım,takılmayacak gibi değilki.. yıllarca kendimi iyi etme yolunda neler denedim.tık yok yine ben aynı ben.. basit ama etkili gibi duruyor bu teknik.çok araştırdım bu konuyu. diğer yerlerde inanın herkes aynı şeyleri brbirinden kopyalamış,cümleler aynen alınmış.bu şekliyle bize faydalı olması imkansız.. ama siz ama siz var ya...
inanmıyorum bu kadar mükemmel ve zengin yaklaşımlarr,görmedim başka yerde.reklam takıntısı olmadan,gelin ben herşeyi biliyorum demeden.....
tek kelimeyle bayıldım sizlere,samimiyetinize ve derinliğinize.bu akrep sizi beğendiyse szlerde mutlaka bişeyler var emin olun!!!:smile592os:
boş biri değilim ama haddinden fazla direncim var bilnçaltında,sizler bana yardım edeceksiniz inşallah.samimiyetinize sığınarak söylüyorum. anladığım şu ki başta hayal hanım olmak üzere burdaki arkadaşlar hepsi mükemmelll
sizleri çok sevdimmmm,sevgilerimle

modigliani
14-03-2010, 14:37
hoşgeldin, bende zero limiti öğrenme çabasındayım, hep beraber araştırırız. :0526:

berkut
14-03-2010, 14:39
m oldumm

berkut
14-03-2010, 14:40
tecrübelerimiz paylaşarak anlayacağız inşallah:0526:

isobel
14-03-2010, 14:41
hoşgeldiniz aramıza

Efsun39
14-03-2010, 14:42
Hoşgeldiniz..Çok fazla direncim var demişsisniz farkında olduğunuza göre en kısa sürede o dirençlerii yıkabileceğinizi ümit ediyorum..

blondberry
14-03-2010, 14:43
Hosgeldinnnn:flowes

berkut
14-03-2010, 14:43
hoşbulduk İsobel, teşekkür ederim ilginize:Ö

berkut
14-03-2010, 14:45
h bulduk arkadaşlar..evet farkındalık var ama ilerleme olmadı demekki kuvvetli direenç var iyileşmeye

isobel
14-03-2010, 14:47
burda kırılır o dirençler, merak etme:)

Efsun39
14-03-2010, 14:49
En önemli kısmı farkındalık bana göre..Onu aşmış olduğunuza göre gerisi kolaylıkla gelir..Bu çalışmaları yapmamak için ameliyat olanı bile gördüm:)) Hiç farkında olmadan..Siz bayağı ileridesiniz içinizi ferah tutun:))) sevgilerimle..

berkut
14-03-2010, 15:04
blondberry ([Only Registered Users Can See Links]) ,teşekkür ederim sıcacık karşılan için,shy1 özür geç cevap yazdım.

berkut
14-03-2010, 15:06
:çiçekteşekkür ederim efsun

berkut
14-03-2010, 15:07
bu morlu sarılı çiçek bana yakışmadı ama neyse:smile592os:

hayat kadere inat
14-03-2010, 15:47
resmi olarak yeni üye oldum.Adım zafer...bu günlerde hopo tekniğine taktım,takılmayacak gibi değilki.. yıllarca kendimi iyi etme yolunda neler denedim.tık yok yine ben aynı ben.. basit ama etkili gibi duruyor bu teknik.çok araştırdım bu konuyu. diğer yerlerde inanın herkes aynı şeyleri brbirinden kopyalamış,cümleler aynen alınmış.bu şekliyle bize faydalı olması imkansız.. ama siz ama siz var ya...
inanmıyorum bu kadar mükemmel ve zengin yaklaşımlarr,görmedim başka yerde.reklam takıntısı olmadan,gelin ben herşeyi biliyorum demeden.....
tek kelimeyle bayıldım sizlere,samimiyetinize ve derinliğinize.bu akrep sizi beğendiyse szlerde mutlaka bişeyler var emin olun!!!:smile592os:
boş biri değilim ama haddinden fazla direncim var bilnçaltında,sizler bana yardım edeceksiniz inşallah.samimiyetinize sığınarak söylüyorum. anladığım şu ki başta hayal hanım olmak üzere burdaki arkadaşlar hepsi mükemmelll
vay beee[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

hoş geldin[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

hayat kadere inat
14-03-2010, 16:14
gel çocuum çok yaramzssın bak ablana hoşbuldum de [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

nlg
14-03-2010, 16:31
hoş geldinnn aramıza:kuslar

hayalayaz
14-03-2010, 19:32

sevgili zafercim..eğer kabul edersen tüm dirençlerine, kendini sabote ettiğin her duruma şifa göndermek istiyorum..

sessizce reklamını yapanlarda geliyor aramıza ablam, ancak burada dikkat çeken iki üç mesaj yazdıktan sonra reklamını yapan insanlara yer vermiyoruz.. uzmanlarımızı kendi aramızdan çıkarıyoruz..siteyi geliştirmeye çalışırken tanıdığımız ve bildiğimiz insanlara bu imkanı tanıma kararı aldık..
uzmanlarımız kendi içimizden çıkarsa, sonrada oluşacak her türlü sorumuza, ve sorunumuza kolayca yardım alacağımızı, ve kişisel gelişim yolunda harcayacağımız paraların bizim bütçelerimize daha uygun olacağını düşünüyoruz..

yine, burayı kurarken, bulabildiğimiz tüm bilgileri eklemeyi..fakat bu bilgileri kendi yaptığımız çalışmalarla açmayı/genişletmeyi planladık.. bu güne kadar aramıza sonradan katılan arkadaşlarımızda söylemeye gerek bırakmadan bizlere uyum sağladılar... hepimiz açık yürekle, olduğumuz gibi ne isek öyle görünmeye gayret ediyoruz..

arada yanlış anlamalar.. fikir çatışmalarıda oluyor... ne olursa olsun saygı ve sevgiyle olması gayretindeyiz..ama istisnasız tüm arkadaşlarımız, yaşanması gereken durumu yaşadıktan sonra, geri çekilip, özeleştiri yapan, neyi neden yaşadığını düşünen insanlardır..( bu güne kadar yaşadıktan sonra düşündük.. artık yaşarken düşüneceğimizi, biraz daha zaman geçsin yaşamadan önce düşüneceğimizi biliyorum)

benzer benzeri çeker ya

çekim yasası sitemize bizimle aynı enerjiyi yansıtan insanları getiriyor. bizim gibi olmayan arkadaşlar, bir iki çıkış yaptıktan sonra aramızda fazla durmuyor. sitede çok üye olmasından çok kaliteli, sevgi ve saygı dolu paylaşımlar yapan insanların olmasını/gelmesini seçtik..

kendini bu kadar didikliyorsun ve gerçeğini açık yürekle ifade ediyorsun ya..sende bize benziyorsun.. hoşgeldin ablam safalar getirdin. safa bulmanı dilerim..

ceylinn
14-03-2010, 19:34
aramıza hoşgeldin... :)

new_way
14-03-2010, 19:37
hoşgeldin berkut :red_flower

Gülçin Şen
14-03-2010, 20:39
Hoşgeldin Berkut....

nur
14-03-2010, 20:40
hoşgeldin.

Su_
14-03-2010, 20:44
Berkut hosgeldin.....

jaunty
14-03-2010, 23:52
:ÖHoşgeldin.. Dilediklerine ve daha iyilerine kolayca ulaşmanı dilerim mutlu paylaşımlar .

begüm
16-03-2010, 11:54
hoş geldiniz güzel paylaşımlar diliyorum

maviş
16-03-2010, 12:00
Hoşgeldin berkut:pon pon

berkut
17-03-2010, 18:28
h bulduk,burda olmaktan mutluyum:ltı

hülyaa
21-03-2010, 13:15
yuvamıza aramıza hoşgeldin..dilerim niyet ettiğin şeyleri burada kolaylıkla bulabilir ve kendine engel olduğunu düşündüğün herşeyi kolaylıkla ardında bırakabilirsin..:)
burası gerçekten olmak istediğim yer..kendimi burada özgür, rahat ve mutlu hissediyorum..burası bana nedense sanal gelmiyor..bana göre gerçek!çünkü ben herkezi görüyorum..yazıyorum ama,aslında konuşuyorum:)
canlı olmayan hiçbiryer yada hiçbirşey yok bana göre..ama burası gerçekten canlı,hemde capcanlı..ve bu coşkuya hoşgeldin diyorum..özden sevgiler:)

**sirius**
21-03-2010, 19:51
hoşgeldin =) farketmek çözmenk demek bana göre. eğer direncin olduğunu fark edersen o zaman o direnci de kırman işin en kolay kısmıdır =) huzurlu paylaşımlar...

berkut
26-03-2010, 16:03
Hülya Ve Sirius teşekkkür ederim ilginize...

nazan erten
26-03-2010, 16:31
hoşgeldinizzz.ne güzel kişinin kendini bilmesi.işte çözüm başlamış bile.:mshareketliifade360