PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The Circle- Çember -Laura Day

ask
14-03-2009, 02:43
[Only Registered Users Can See Links]
Şu anda hayal ettiğiniz her şeyi gerçekleştirebilecek güçtesiniz. Kitabı açın ve Çember'e girin.

Siz sezgisel bir varlıksınız, hem şifacı hem de yaratıcısınız. Çember, insanlığa bahşedilmiş bütün yeteneklere sahip olduğunuzu kanıtlıyor.

İçinizdeki ve çevrenizdeki enerjiyi keşfedin. Belki varlığının farkına bile varmadığınız bu doğal enerji, doğru kullanıldığında olağanüstü bir değiştirme gücüne sahiptir. Çember size bu gücü kazandıracak!

"Laura Day, olağanüstü niteliklere sahip olağanüstü bir insan. Kendime inanmayı, sezgilerime kulak vermeyi bana öğreten kişi olduğu için benim hayatımda özel bir yeri var. Laura, bir kadın ve bir anne olarak, kendini insanları eğitmeye ve korkularından arındırmaya adadı."
-Demi Moore-

"Sezgi, mistik bir güç değildir. Olayların nasıl gelişeceğine dair bir arka plan oluşumudur; olguları zihnimizde gizlidir. Sezgi mantıktır. Laura Day, sistematik bir yaklaşımla bu en önemli yetimize adım adım rehberlik ediyor."
-Dr. James Watson, Nobel Ödüllü bilimadamı-

Çember'le istemenin gerçek gücünü ve değişime giden yolu keşfedeceksiniz

Cem
14-03-2009, 14:36
Kitabı 1-2 hafta önece okumuştum,sade bir anlatımı var özellikle yeni başlayanalar için önerebileceğim bir kitap,çok geniş bilgi hazineniz varsa kuantum düşünce hakkında yetersiz bulabilirsiniz ama ben anneme de verdim okuması için ve 20 sayfa kadar okudu ve kendimi harika hissediyorum dedi :) isterseniz sonra bi kaç alınta da yapabilirim kitapdan sevgiler...

ask
14-03-2009, 15:40
tam okumadım ama bana daha çok imgeleme ve değişik meditasyon örnekleri gibi geldi

Cem
14-03-2009, 15:57
(rastgele alıntı yapıyorum)

- Bir dilek tuttuğunuzda ,Çember'in enerjisini yönlendirirsiniz.Kendinize -ve evrene- olumlu bir odaklanma enerjinin seyehat etmesi için bir yol açarsınız.Arzunuz,içinizdeki diğer tüm enerjileri düzenler ve harekete geçiriretr,etrafınızda karşı konulmaz bir kuvvet oluşur.Yeteneğiniz size bir seçenek -arzular- sunar ve ona bağlanırsınız,o artık sizin en güçlü iç kaynağınızdır.

-***Bir dileğin "makul","akla uygun" ya da "hak edilmiş"olmaya ihtiyacı olmadığını aklınızda tutun.Bir dilek "gereklilik",zorunluluk"ya da "şans"la da ilgili değildir.Dileğiniz artık sizin başınızı ağrıtacaktır,ruhunuzun en derininde ki ihtiyacınızdır.

-Milyarlarca atom varlığınızın içinde birlikte çalışıyor,herbiri değişiyor,hareket ediyor ve anbean yer değiştiriyor.

- Geleneksel akıl "sorununu çöz,düşmanını yen ve istediğin şeyi al"der.Çember de düşman yoktur,sadece farklı şekilllerde ele alınması gereken enerjiler vardır.

-Çember'in içinde bir dilektutuyorsunuz,dileğinizin gerçekleşmeye başladığını bilin.Bu noktada süreci durduran tek şey...sizsiniz.

-***Yaşamınıza girmesini istediğiniz şeyin her zaman bir nedeni olması gerektiğini düşündüğünüzden beri bu sınav süreci nadiren huzur doludur.

Not:Ben bu kitabı alırken bile çekim yasası işliyordu :) gittiğim yerde kitabı sordum adam bir bakayım dedi,aradı aradı bulamadı bi de ben gittim ve ilk bakışda gördüm kitabı sonra adam bana böyle dedi; Bu kitabı yanlışlıkla sipariş etmiştik normalde siperiş etseydik kimse almazdı...

Mustaine
17-03-2009, 02:02
Bu kitapda güzel bir kategorilendirme var...Başlangıç,Çıraklık ve Ustalık diye...Bence de çekim yasası yada kuantum dünyası böyle bişey... İLk olarak başlangıç :teorik bilgi toplama merak sarma aşaması...Sonra çıraklık:yani ufak ufak isteklerini çekebilme,ufak dileklerini gerçekleştirebilme ve bilgi hazineni geliştirme aşaması...Ve ustalık;hayatının yöneticisi olma aşaması,her istediğini hedeflerini gerçekleştirebilme kademesi : ) tabii bu benim kendi yorumum...

ask
19-03-2009, 06:36
Bu yazar hollywood starlarının koçluğunu yapıyor sanırım, hep onlarla resimleri var,aralarında benim gibi oscar ödülü almış kişiler de var :s1 (26):

begüm
12-01-2010, 20:00
bende çok beğendim bu kitabı ara ara tekrar okuyorum okumayanlara tavsiye ederim.iyi ki varsınız:::)))

ceylinn
12-01-2010, 20:17
bu kitap benim de alınacaklar listemde...

**sirius**
12-01-2010, 20:24
ilginç bir kitaba benziyor

çember bir de özel bir tabirdir. eski şaman ve doğa dinleri ritüellerinde bir çember oluşturursunuz. bu çember sizi artık enerjilerden korur ve manevi boytutlar ile maddi boyutlar arasında ki perdeyi kaldırmanızı sağlar. Çember açılır ve kapatılır. Çember açıldıktan sonra gerekli ritüel başlar ve neyse niyetiniz onu oldurmaya manevi boyuta yansıtmaya başlarsınız daha sonra da çemberi kapatırsınız.

eski kültlere göre çember özeldir. size aittir ve o çemberi açtığüınızda içi artık sizin kendi alanınızdır. bu yüzden her söz her harekete dikkat edilmelidir. çünkü her fiilin manevi boyuta yansıması söz konusu olacaktır.

bu alıntılar bu çember tanımının genişletilmiş hali gibi geldi. eğer öyleyse çok derindir =)

Aprilrose
13-01-2010, 08:56
Selamlar, konuyla ilgili bir çok kitap okudum, Çember'de onlardan biri.

Bu kitapta, iç ve dış engelller bölümü diğer kitaplardan daha ayrıntılı yazılmış.

Gene aynı noktaya takılıcam, çevirisinin iyi olmadığını düşünüyorum..

Almaya niyetli olanlar, kitapçıda bir kaç sayfa okumadan almasınlar.

laliderya
03-08-2010, 09:58
benimde okuduğum kitaplar içinde sıradan kişisel gelişim kitabı diye nitelendirebilirim dili sade akıcı rahat okunuyor