PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sedona yöntemi- hale dwoskin

ask
14-03-2009, 02:24
[Only Registered Users Can See Links]

Kalbiniz sıcak ve açık, omurganızda hoş bir karıncalanma ve bedeniniz havada süzülüyormuş gibi hissediyorsunuz. Odada çevrenize bakındığınızda, sanki sizi kuşatan şeyleri ilk kez görüyormuşçasına, renkler size daha parlak ve sesler daha berrak geliyor. Zihniniz çok daha sessiz, yine de yaşamınızı nasıl düzeltebileceğinize ve artık nasıl mutlu yaşayabileceğinize ilişkin bir dolu yeni ve harika olasılıklar süzülerek farkındalığınıza geliyor. Kendinizi gevşemiş ve rahat hissediyorsunuz, her şeyin yolunda olduğunu ve gelişmesi gerektiği gibi geliştiğini biliyorsunuz.

Gözleriniz biraz yaşlı, çünkü bu denli basit alıştırmaların hislerinizde böylesine derin ve ani bir fark yarattığına inanmak size zor geliyor. Ne olursa olsun, yaşam, yolunuza ne tür virajlar çıkartırsa çıkartsın olanı, yeni bir içsel güç, kolaylık ve güven duygusuyla karşılayabileceğinizi bildiğinizden, geleceğiniz sizi heyecanlandırıyor.

İşin en güzel yanı, bunun daha sadece başlangıç olduğunu biliyorsunuz.
Kendinize kolaylıkla bu tür bir deneyim yaşatabilirsiniz, tıpkı, seminerlerimizde ve kaset programlarımızda Sedona Eğitimcileri’nin yıllardır öğrettiği bu basit ancak güçlü teknikleri kullanan ve yaşayan binlerce kişi gibi. Bu tekniklere şimdi bu kitapta ulaşabilirsiniz!

Gerçekten mutlu olmaya açık mısınız? Yaşamınızda istediğiniz her şeye ulaşmaya gönüllü müsünüz? Kalbinizin hep arayıp durduğu şeyi bulmaya hazır mısınız? Eğer bu üç soruyu da “Hayır” ile yanıtladıysanız, o zaman bu kitabı okumak zahmetine katlanmayın. Sorulardan herhangi birine “Evet” dediyseniz, Sedona Yöntemi size sınırsız mutluluğun içsel kaynağına erişmenin, en çılgın düşlerinize ve en yüksek olasılıklarınıza ulaşmanın ve arayan olmak yerine ruhsal bir “Bulan” olmanın kullanışlı yollarını gösterecektir.

laliderya
02-08-2010, 16:19
bu kitap elimde ama okuyamadım sıktı beni sanki

hayalayaz
02-08-2010, 17:00
sedona ve deep peat bana zor geldi eft yi kendime uydurdum daha kolay yapıyorum..

ceycat
02-08-2010, 18:29
Bir dönem ben de bu yöntemi kulladım ama kitabı bitiremedim.. Şimdi yeniden kitaba dönebilirim.. Sanırım faydasını gördüm... :hgk:scool_test

hayalayaz
02-08-2010, 18:32
Bir dönem ben de bu yöntemi kulladım ama kitabı bitiremedim.. Şimdi yeniden kitaba dönebilirim.. Sanırım faydasını gördüm... :hgk:scool_test

faydası olmazmı hiç? ama ben kolaycıyım galiba :eee

ceycat
02-08-2010, 18:43
Evet baya bir zaman alıyor Hayal ablacım :) Tüm duyguları temizlemek onları sıfırlamak.. Gözlerden yaşlar gelene kadar tekrar etmek... Zaten 10 -15 kez tekrar etmekle de olmuyor.. Ne zaman ki beyin susacak artık tepki vermemeye başlayacak o zaman ilk olumlu sinyaller gelmeye başlıyor. Bir duygunun temizlenmesi bazen 1 saati bile bulabiliyor... Tabi ara ara tekrar etmek gerekiyor... Uzun zamandır ara vermiştim yeniden başlamak için bahanem oldu... Teşekkürler... :)

Parayı seviyorum... Para beim için değerlidir :makemoney

hayalayaz
02-08-2010, 19:27
ben saydığın tüm sonuçlara eft ile daha kolay ulaşabildim.. gerçi eft yaparkende (*yıldız) böyle olduğum vaki ama, dedim ya kolayıma geliyor..

laliderya
03-08-2010, 09:55
beni sarmadı açıkçası yöntem belkide beceremedim hoopono yöntemi bana en uygun olana yöntem sanırım daha rahat kullanıyorum ve yararını da görüyorum ama şu an beklentim içnde bulunduğum olaylara ışık tutacak bir rehber yazı aynı secret kitabıyla ilk kaşılaşmam ve hayatımdaki değişimler gibi

yeliss
01-02-2012, 00:18
daha yeni bitirdim kitabı.. beni etkileyen kelimesi.. aslında hislere verdiğimiz canlılık .. mesela "kızgınım" aslında kızgın hissediyorsunuzdur ama onu kendinizle eşletirip olayı büyütüyorsunuzdur..

şuANda kal..

sadece kendinize bunu bırakabilirmisiniz diye sormanız yeterli ? çünki o bir duygu yada histir.. o siz değilsiniz... tutunmanıza gerek yok..

sanem83
01-02-2012, 09:57
Valla sedona yöntemi benide pek sarmadı kitabı okudum,uygulamaya çalıştım ama her halde bende kestirmeden gitmeyi seviyorum ,isteyerek uygulamadığım bişeydende fayda göremem zaten kitabı kaldırdım. Hopo , eft ve olumlamalar ile devam ediyorum şimdilik eğer bir gün sıkılmadan yapacagıma inanırsam deneyebilirim .Bu arada ben çok çabuk sıkılan biriydim 1 yıl öncesine kadar ama artık azimle devam ediyorum çalışmalarıma burada forumdaki arkadaşlarımın yaptıkları güç ,azim ve inanç veriyor bana hepicinizi sevgiyle kucaklıyorum:73e4317106059nd: