Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürpriz :)
Aprilrose
22-02-2010, 10:57
Canım arkadaşlarım günaydın, hepinize iyi haftalar diliyorum.
Ben bu hafta sizlere bir sürpriz yapmak istedim ve bambaşka bir yazıyla
karşınızdayım :)
Linki tıklarsanız, ilk kez okuyacaksınız....
Hepinizi çok seviyorum, sevgiler saygılar sunarım.
[Only Registered Users Can See Links]
**sirius**
22-02-2010, 11:17
çok güzel bir yazı kalemine sğalık =) öbür yazıyı okuyamadım gerçi foruma pek giremiyorum bu aralar....
Aprilrose
22-02-2010, 11:39
çok güzel bir yazı kalemine sğalık =) öbür yazıyı okuyamadım gerçi foruma pek giremiyorum bu aralar....
Teşekkürler sirius'cuğum. O yazı da bir sonraki sefere yayınlanacak.
O zaman okursun.
,shy
psikanalist
22-02-2010, 12:53
Ellerine yüreğine sağlık..çok beğendim:) bu berrak zihninle bizlere daha ne güzellikler sunacaksın kim bilir:0319:
hayalayaz
22-02-2010, 12:56
kuzum yüreğine sağlık..çok güzeldi..:red_flower
Aprilrose
22-02-2010, 12:59
kuzum yüreğine sağlık..çok güzeldi..:red_flower
Saol ablacığım, eksik olma hayatımdan.
,shy
Aprilrose
22-02-2010, 13:12
Ellerine yüreğine sağlık..çok beğendim:) bu berrak zihninle bizlere daha ne güzellikler sunacaksın kim bilir:0319:
Saol psikanalistim :) berrak zihin :) nerden aklına geldi.
Değişik bir yazı olur bu başlıktan :)
,shy
psikanalist
22-02-2010, 13:15
bunun için çok düşündüğümü söyleyemem.. yazılarını okuyan anlar senin nasıl su gibi olduğunu
Gardenya
22-02-2010, 13:27
canim tebrik ediyorum, yine her zamanki gibi duygularini, bilgilerini ustalikla tuslara vurmussun... Zevkle ve ilgiyle okudum... Öpüyorum
eline sağlık canım, güzel bir yazı olmuş gene, düşündürücü. Bayılıyorum yazdıklarını okumaya, ama şunu söylemezsem çatlarım, method değil metot, o kadar hata kadı kızında da olur:)
Keyifle okumaya devam edeceğim, yazmaya devam
Aprilrose
22-02-2010, 13:50
canim tebrik ediyorum, yine her zamanki gibi duygularini, bilgilerini ustalikla tuslara vurmussun... Zevkle ve ilgiyle okudum... Öpüyorum
Saol canım benim, çok çok teşekkür ederim.
,shy
Aprilrose
22-02-2010, 14:30
eline sağlık canım, güzel bir yazı olmuş gene, düşündürücü. Bayılıyorum yazdıklarını okumaya, ama şunu söylemezsem çatlarım, method değil metot, o kadar hata kadı kızında da olur:)
Keyifle okumaya devam edeceğim, yazmaya devam
İsobelcim, canım benim çok teşekkür ederim.:0319:
Evet canım şimdi baktım, method değilmiş, metot'muş :)
Ben ingilizce düşünmüşüm o sırada her nedense ve ingilizcesini yazmışım :)
Uyarın için saol canım, bende başka bir kelime hatası buldum, ama henüz kimse fark etmedi.:mshareketliifade281
İnan o kadar da çok kontrol ediyorum ki, oluyor işte.
Görüşmek üzere canım, tekrar teşekkürler.
psikanalist
22-02-2010, 14:32
pratik yollardan biri mi..:)
kendimedoğru
22-02-2010, 14:48
Çok sade, yalın, dolambaçsız ve akılda kalıcı bir yazı. Okumak çok keyifliydi. İlk bizlerle paylaştığın için ayrıca :throwteşekkürler...
Aprilrose
22-02-2010, 14:57
pratik yollardan biri mi..:)
Evet psikanalistcim :) kutluyorum seni.
Gördün de kibarlığından söylememişsindir sen eminim :)
Aprilrose
22-02-2010, 14:58
Çok sade, yalın, dolambaçsız ve akılda kalıcı bir yazı. Okumak çok keyifliydi. İlk bizlerle paylaştığın için ayrıca :throwteşekkürler...
Yayınlandığını ilk size duyurdum, rica ederim..
Beğenmenize çok sevindim, eksik olmayın. Kucak dolusu sevgiler..
:throw
psikanalist
22-02-2010, 15:05
Evet psikanalistcim :) kutluyorum seni.
Gördün de kibarlığından söylememişsindir sen eminim :)
Algıda tamamlama diye bişey var.. o fark edilmezdi bile sen dedin diye yazdım..ben tekrar tekrar okuduğum için (önce hızlı bi solukta:)) gördüm..canım benim bu hata bile sayılmaz..metot da öyle, sadece kelimenin orijinalini yazmışsın..sen çok güzel yazıyorsun aprilim, muhteşemsin..mcx
Aprilrose
22-02-2010, 15:15
Algıda tamamlama diye bişey var.. o fark edilmezdi bile sen dedin diye yazdım..ben tekrar tekrar okuduğum için (önce hızlı bi solukta:)) gördüm..canım benim bu hata bile sayılmaz..metot da öyle, sadece kelimenin orijinalini yazmışsın..sen çok güzel yazıyorsun aprilim, muhteşemsin..c
Yok canım estafurullah, karalıyorum sadece.... daha çok yol var...
Pratik hatalı yazılmış, method'da nedense ingilizce düşünmüşüm :)
Sermeye başladım şimdiden :)
psikanalist
22-02-2010, 16:03
işte, yeteneği olan insanlar, bunu herkeste var zannedermiş..cem yılmaz ı izlemiştim bi programda..diyodu ki: "işte ben karikatür çiziyorum sürekli evde..zannediyorum ki herkes çiziyo evinde, ne var bunda..basit bişey..diyordumm ki öyle değilmişş.." o yüzden bu konuda mütevazi olmamanı rica edicem. Karalıyorum sadece deme çünkü çok daha fazlası var..sana haberlerim var April, sen tarzı olan çekici bi yazarsın:love
Aprilrose
22-02-2010, 16:07
işte, yeteneği olan insanlar, bunu herkeste var zannedermiş..cem yılmaz ı izlemiştim bi programda..diyodu ki: "işte ben karikatür çiziyorum sürekli evde..zannediyorum ki herkes çiziyo evinde, ne var bunda..basit bişey..diyordumm ki öyle değilmişş.." o yüzden bu konuda mütevazi olmamanı rica edicem. Karalıyorum sadece deme çünkü çok daha fazlası var..sana haberlerim var April, sen tarzı olan çekici bi yazarsın:love
hmm ilginç bir örnek :)
Canım benim çok saol moral veriyosun vallahi, iyi ki varsın :)
:love:love
Bence yakın zamanda bir kitap kokusu var havada:)
Aprilrose
22-02-2010, 17:06
Bence yakın zamanda bir kitap kokusu var havada:)
İsobelcim, bunlar benim hayalimdi biliyor musun ?
Ve çok şükür ki hayalimi gerçekleştiriyorum..
Evet kitap da hayalim, itiraf ediyorum.
Çalışmalarım da var. Ama sanırım biraz zamana ihtiyacım var, doğru kitabı sizlerin beğeninize sunmak için...
Çok teşekkürler yüreklendirici mesajların için canım, iyi ki varsın.
:love
kitap işi oldu bile:) Öyle düşün
Aprilrose
22-02-2010, 17:31
kitap işi oldu bile:) Öyle düşün
İstersem hemen de olur, ama bunun benim ve bütünün hayrına olacak en uygun zamanda ve en uygun haliyle şekillenmesini istiyorum..
Şu an, o an değil.. bunu hissediyorum.
Doğru zaman gelince olacak inşallah.
canım yine çok beğenerek okudum tebrikler...:0330: hatta an da kalmayı başaramadığımız zamanlar mutlaka okunması gereken bir yazı olduğunu düşünüyorum... sevgilerimle...:throw
hayat kadere inat
22-02-2010, 19:47
ben hemen üye oldum ve yorumumu o tarafa yazdım
h.k.i :))
canım benim yine çok güzel bir yazı çıkarmışsın..yorumumu oraya değilde buraya yazmak istedim..bir kez üye olmaya çalışmıştım olmadı..ikinci kez denedim yine olmadı..bende olmayınca zorlamam hiç..üçüncüde olur inş..oraya yazamasamda buradan yazıyorum nasılsa:)
ve beğenerek okuyorum yazdıklarını..seni tebrik ve takdir ediyorum..yolun aydınlık ve açık olmaya devam etsin..özden sevgilerimle:)
Aprilrose
23-02-2010, 08:43
canım yine çok beğenerek okudum tebrikler...:0330: hatta an da kalmayı başaramadığımız zamanlar mutlaka okunması gereken bir yazı olduğunu düşünüyorum... sevgilerimle...:throw
Ceylinncim canım benim, çok teşekkür ederim.
Kucak dolusu sevgiler... :throw
Aprilrose
23-02-2010, 08:44
ben hemen üye oldum ve yorumumu o tarafa yazdım
h.k.i :))
Gördüm HKİ.'ciğim, ben de sana yazdım. Eksik olma çok teşekkürler, iyi ki varsın canım.
:throw
Aprilrose
23-02-2010, 08:45
canım benim yine çok güzel bir yazı çıkarmışsın..yorumumu oraya değilde buraya yazmak istedim..bir kez üye olmaya çalışmıştım olmadı..ikinci kez denedim yine olmadı..bende olmayınca zorlamam hiç..üçüncüde olur inş..oraya yazamasamda buradan yazıyorum nasılsa:)
ve beğenerek okuyorum yazdıklarını..seni tebrik ve takdir ediyorum..yolun aydınlık ve açık olmaya devam etsin..özden sevgilerimle:)
Ben seni üye yaparım Hülyacım :)
Çok teşekkür ederim arkadaşım, iyi ki varsın.
Gönülden sevgiler :0319:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.