Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendi kullandığım bir yöntem
Subconscious
13-02-2010, 12:27
Merhaba arkadaşlar, istediğimiz olayları tezahür ettirmek için birsürü teknik ve yollar var ama en güzeli zamanla kendimizin geliştirdiği oluyor, örneğin ben gün içinde 2 saniye bile olsa o istediğim durum şuanda olsaydı nasıl bir duyguda olurdum diye düşünüp anında o duyguya giriyorum, gün içinde imgeleme yapmıyorum çekim yasası için, zaten imgelemedeki asıl konu duyguları daha net hissetmek, evrenin dilide duygular olduğundan sadece duyguyu hissedipte uyguladım, imgeleme tabikide yapılsın mükemmel olur, ama tam konsantre olamayanlar için birazda bu anlattığım, ben zamanımın olmadığı günlerde kullanıyorum daha çok ve sonuçlar inanılmaz, arkadaşlarımın imkansız dediği 3 şeyi bu yöntemle gerçekleştirdim, 3 haftada 4 farklı iş teklifi bile aldım, buna benzer bir sürü olaylarda arkasından geldi, duyguları kontrol etmenin ne kadar önemli olduğunu bu süreçte daha da iyi anladım, ve farkettiğim farklı bi konuda, hırsla istememek, rahatça istemek, olmazsada olur der gibi =)
'arkadaşlarımın imkansız dediği 3 şeyi bu yöntemle gerçekleştirdim, 3 haftada 4 farklı iş teklifi bile aldım'
çok güzel ya bu uyguladığın yöntemi biraz daha anlatırmısın subconscious. özellikle İş konusunda yaptıklarını paylaşırsan sevinirim:) hoşcakalın
Subconscious
14-02-2010, 03:19
Paylaşırım tabi :; çok basit zaten, istediğin durumdaki işe şuan sahip olsaydın hangi duyguda olurdun, o duyguya geç ve bırak, imgelemedeki amaçta zaten duyguyu daha net almak için ortam hazırlamak bence, mesela kendini işte çalışırken imgelersin o duyguyu yine alırsın ama bazen bu risklidir sonuçları tam imgelememişsindir çünkü, mesela bir şirkette çalışmak için imgeleme yaparsın hergün ama iş arkadaşların beter çıkabilir bunu aklından bile geçirmemişsindir çünkü, ama bunda anlattığım egzersizde imgeleme yapmıyorsun, sahip olduğun birşeyi anımsayınca oluşan duyguyu yaratıcaksın sadece, herşeyiyle mükemmel bir iştesin şuan, işte tam bu cümleyi okuyunca oluşan duygu tamamlar herşeyi diye düşünüyorum, gün içinde sabah ve gece 1 kere yapmak bile süper etkiler gösterdi bende, umarım aynı etkiyi sizde görürsünüz =) bu arada imgeleme yönteminide kullanıyorum genelde tabi =)
"2 saniye bile olsa o istediğim durum şuanda olsaydı nasıl bir duyguda olurdum diye düşünüp anında o duyguya giriyorum"
Subconscious, ben de şurayı anlayamadım, yani nasıl 2 saniyede o duygu durumuna girebiliyorsun, 2 saniye çok kısa bir süre değil mi ? İmgeleme yaparken de bayağı zorlanıyorum o yüzden orada bahsettiğin duygu durumuna girme olayını pek anlayamadım açıkçası, konuyu biraz daha açarsan sevinirim :)))
Subconscious
15-02-2010, 04:21
Mesela bir olumlamayı yaparken o cümlenin arkasındaki duyguyu anlaman çok önemlidir, sana bir kelimede duyguyu yaşattırır bir imgelemde, olumlamaları okurken mesela sadece okumak değilde o anda duygusunu hissetmeye çalışıpta oku hergün, ben aylardır olumlama cümlelerini hergün aksatmadan okurum ve o anda kelimenin arkasındaki duyguyu hissetmeden geçmem, bu kesinlikle o anlık duygularımı geliştirdi, eskiden zorlanırdım şuanda rahatça hissedebiliorum, sende bu şekilde yaparsan kesinlikle gelişir bence =)
zuzu_jujum
15-02-2010, 11:59
olumlamaların kesinlklee çok fazla etkisi var bende yapıyorum ama hiç o anı yaşar gibi hisetmedim kendimi birde onu dnemem lazım :)
Subconscious
17-02-2010, 13:45
Dene tabii =) etkiler mükemmel olacaktır =)
Aprilrose
17-02-2010, 14:06
Kendi geliştirdiğim bir yöntemi paylaşmak istedim.
Bende çok kitlendiğim bir dilek olduğunda ister istemez blocke ediyorum.
Bunu önlemek için şöyle bir yöntem geliştirdim.
Aynı anda iki önemsiz dilek daha belirliyorum kafamda.
O iki dileği de düşündüğüm için, diğer önemli dileğimi daha az düşünüp, blocke olmasını engelliyorum.
Bu da işe yarıyor, tavsiye ederim :)
kendimedoğru
17-02-2010, 14:29
Merhaba arkadaşlar, istediğimiz olayları tezahür ettirmek için birsürü teknik ve yollar var ama en güzeli zamanla kendimizin geliştirdiği oluyor, örneğin ben gün içinde 2 saniye bile olsa o istediğim durum şuanda olsaydı nasıl bir duyguda olurdum diye düşünüp anında o duyguya giriyorum, gün içinde imgeleme yapmıyorum çekim yasası için, zaten imgelemedeki asıl konu duyguları daha net hissetmek, evrenin dilide duygular olduğundan sadece duyguyu hissedipte uyguladım, imgeleme tabikide yapılsın mükemmel olur, ama tam konsantre olamayanlar için birazda bu anlattığım, ben zamanımın olmadığı günlerde kullanıyorum daha çok ve sonuçlar inanılmaz, arkadaşlarımın imkansız dediği 3 şeyi bu yöntemle gerçekleştirdim, 3 haftada 4 farklı iş teklifi bile aldım, buna benzer bir sürü olaylarda arkasından geldi, duyguları kontrol etmenin ne kadar önemli olduğunu bu süreçte daha da iyi anladım, ve farkettiğim farklı bi konuda, hırsla istememek, rahatça istemek, olmazsada olur der gibi =) Alıntı
Evrenin sadece bir dili vardır. O da duygulardır, hissettiğimiz şeylerdir... O yüzden bu yöntemin başarılı olması kaçınılmazdır:) Sevgilerimle...
Stubborn
20-04-2010, 13:32
Yontem super bende oyle yapıyorum..mesela suan yenı son model arabam kaının onunde:))) akşama yıkatmaya goturcem kırlenmıs ehueheuhe:ltı:ltı:ltı
Gardenya
20-04-2010, 13:38
Yontem super bende oyle yapıyorum..mesela suan yenı son model arabam kaının onunde:))) akşama yıkatmaya goturcem kırlenmıs ehueheuhe:ltı:ltı:ltı
Stubborn'cugum, araban ne renk ve hangi marka? Koltuklari deriden mi? Kac kapili... Direksiyonu nasil, ici nasil, tam teskil her sey mevcut mu? :love0073::confety
Stubborn
20-04-2010, 14:05
PEUGEOT 5008 1.6 110 HP HDI CANIM OTOMATIK SEDEFLI BEYAZ VIDEO PAKETLI DERI KOLTUK ALTTAN ISITMALI PANAROMIK CAM TAVANLI OLANLARDAN SEKERIM :mybutterfly
Bende korkularımdan arınmak ıcın bir kaç gündür bir yöntem geliştirdim. Daha doğrusu içimden geldi ve aksamları yapıyorum.
önce korktugum seylerı bır yere yazdım. sonra onların herbirini bir balonun üzerine yazıp cokurey cizip veda ediyorum. gökyüzüne gönderiyorum. şimdilik imgeleme ile yapıyorum. insallah yakın zamanda gercekten balon bulup üzerlerine yazıp gercekten göndermeyi düşünüyorum. şimdilik iyi gidiyor. :62td8
gerçekten süper birşey.hemen uyguladım.bundan sonra da devam edeceğim.çok kolay oluyor.teşekkürler.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.