PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ay Taktikleri ve Çekim Yasası...

ozy
12-02-2010, 15:43
Hiç düşündünüz mü bazı dileklerinizin hızla size gelirken, bazı dileklerinizi de hacı yolu gözler gibi beklemenize rağmen bir türlü gelmemesinin ay enerjisi ile ilgili olabileceğini ???
Astrolog Yurda Hal, bir gün oturmuş bütün eski defterleri açmış, gerçekleşen dilekleri, gerçekleşmeyen dilekleri incelemiş ve gerçekleşen dileklerinin hep yeni ay fazlarında diledikleri olduklarını farketmiş...
Ay taktikleri adlı kitabında tüm ay evrelerini anlatan Yurda Hal :
"O andan itibaren yeniden istekte bulunacağım zamanlarda hep bu basit sistemi dikkate aldım ve isteklerimi evrene doğru zamanda yeni ay fazında yolladım. İsteğimin rezonansının onunla aynı olduğu anları yakaladım. İstekte bulunduğum “An” ile isteğim bir bütün olduğunda, benim de isteğimin gerçekleşeceğine olan inancımın tam olduğunu, endişelerimin uçuşup yok olduğunu gördüm. Doğru zamanda, doğru şeyi istediğimde, çekim yasası benimle daha bir işbirliği içinde oluyordu…

Alıntı ...

14 Şubat Yeniayı yaklaşırken, herkesin yeniay enerjisinden en yüksek düzeyde faydalanmasını dilerim..Yeniay enerjileri max ilk 8 saat içinde en yüksek düzeye ulaşıyor. Evrenle aynı frekansta olmak dileğiyle..
Yeniay Kova burcunda 14 Şubat 2010 saat : 04.52

new_way
12-02-2010, 16:30
yeni ay mıydı bilmiyorum ama 2008 yılında hatta şubat ayının başlarıydı galiba bir yazı okumuştum. şu tarihte dilek dileyin gerçekleşme ihitmali yüksek diyordu. ve ben o an için imkansız olan bir şey dilemiştim. 2 yıldır görmediğim eski sevgilimi görmeyi dilemiştim, 2-3 gün sonra aniden gelişen olaylar sonucunda, iş için onun bulunduğu şehre gitmem gerekti ve onunla buluştuk.

keşke görmeyi değil, barışmayı dileseymişim :)

begüm
12-02-2010, 16:38
ben her zaman dileğimi gönderiyorum olacak mı olmayacakmı diye endişelenmiyorum.5 duyumla dileğimi imgeleyip serbest bırakıyorum ve inanın adrese teslim geliyor.
sevgiyle mutlu kalın

ozy
12-02-2010, 16:57
yeni ay mıydı bilmiyorum ama 2008 yılında hatta şubat ayının başlarıydı galiba bir yazı okumuştum. şu tarihte dilek dileyin gerçekleşme ihitmali yüksek diyordu. ve ben o an için imkansız olan bir şey dilemiştim. 2 yıldır görmediğim eski sevgilimi görmeyi dilemiştim, 2-3 gün sonra aniden gelişen olaylar sonucunda, iş için onun bulunduğu şehre gitmem gerekti ve onunla buluştuk.

keşke görmeyi değil, barışmayı dileseymişim :)

Dileklerimize sınır koymamayı ve doğru cümleler kurmayı zamanla öğreniyoruz sanırım New way...

ozy
12-02-2010, 21:06
Yılda 12 kez yeniay fazını yaşıyoruz, bu fazlar tam da 12 burca denk gelmektedir. Ve her yeniay farklı karakter taşır.
14 şubat yeniayı Kova burcunda gerçekleşecektir. Kova Burcu Yeniayının desteklediği ve enerjisinin yüksek olduğu alanlar :
Arkadaşlık talepleri, kalabalık ortamlara girme isteği, çocuk sahibi olma, önemli kişiler tarafından desteklenme, yaratıcılık, umut enerjisi , kova yeniayı umutlu her istek için uygundur....

hayalayaz
12-02-2010, 21:58
astrolojiden hiç anlamam..bilenler bu gün enerji yüksek dedikleri zaman yüksek frekanslı enerjiyi kaçırmam.derhal enerji yükseltirim ve mevcut enerjinin gücüyle birleşirim..ancak biz reikicilerin bazen ikileme düştüğünü düşünüyorum.. isteklerimizin sadece belirli günlerde veya fazlarda dile getirdiğimiz de gerçekleşiyor, diğer günlerde gerçekleşmiyor kısmına katılmıyorum..

isteklerimiz için astrolog hanımın söylediği fazlarda enerji yükselttiğimizde, yükselttiğiiz enerji o fazın enerjisi ile birleşip , isteklerimizi daha hızlı gerçekleştiriyor olabilir, ama diğer zamanlarda gerçekleşmiyorsa bunun nedenini kendimizde aramalıyız diye düşünüyorum..

bizler reiki gibi akıllı ve şuurlu bir enerjiye kanal oluyoruz.. ben kendi adıma günün/ayın/senenin her saatinde her anında reikiye kanal oluyorum..ve şifa gönderiyorum. bu şifalar bazen hastalık için, bazen iş bulmak için, bazen başka bir şey için isteniyor. hepsi şifayı isteyen kişinin zihinsel süreçlerine göre hızla veya yavaş gerçekleşiyor. aynı gün bir kişinin isteği olup diğer kişinin istediği olmuyorsa ben bunun fazdan fuzdan değil.. kişinin kendi kararlarının net olmadığından ileri geldiğini düşünüyorum.. çünkü kişiyi; madem istemiyorsun benim vaktimi neden alıyorsun diye uyardığımda, kendisini enerjiye açıyor, veya istediği şey üzerine bir kez daha düşünüyor, netleşiyor....en kısa sürede onunda isteği gerçekleşiyor...

kanal olduğumuz enerji reiki,şuurlu, akıllı, saf ve çok güçlü bir enerji,biz kendisine kanal olduğumuzda, ve istediğimiz şey her ne ise.. net olduğumuzda...reiki'nin diğer enerjilere uyum sağlayarak, ve hiç bir engel tanımayarak isteklerimizi gerçekleştirdiğini biliyorum... önemli olan tek şey EMİN olmak..

ozy
12-02-2010, 22:19
Hayal Ablacım,
Ben de dileğimiz sadece belirli bir dönemde olur diğer zamanlarda olmaz fikrine katılmıyorum. Bu suçu yine başka şeylerde aramak olur... Yeniay enerjisinin herşeyin tohum atılma dönemi olduğunu biliyoruz... Yüzyıllardan beri insanlar ay'ı ve yıldızları takip ediyor..
Bazı dönemler ışıklı, bazı dönemler düşük frekanslı olabilir..Bu dönemleri takip etmek rüzgarı arkana alarak koşmak gibi geliyor bana... Evren ekstra bonus veriyor bu zamanlarda...

new_way
12-02-2010, 22:22
biraz da inançtan oluyor galiba. yani ben o zaman dilerken enerjiye çok güvenmiştim aslında hiç umudum yoktu ama.

hayalayaz
12-02-2010, 22:57
Hayal Ablacım,
Ben de dileğimiz sadece belirli bir dönemde olur diğer zamanlarda olmaz fikrine katılmıyorum. Bu suçu yine başka şeylerde aramak olur... Yeniay enerjisinin herşeyin tohum atılma dönemi olduğunu biliyoruz... Yüzyıllardan beri insanlar ay'ı ve yıldızları takip ediyor.. Bazı dönemler ışıklı, bazı dönemler düşük frekanslı olabilir..Bu dönemleri takip etmek rüzgarı arkana alarak koşmak gibi geliyor bana... Evren ekstra bonus veriyor bu zamanlarda...

Yeniay enerjisinin herşeyin tohum atılma dönemi olduğunu biliyoruz... Yüzyıllardan beri insanlar ay'ı ve yıldızları takip ediyor.. Bazı dönemler ışıklı, bazı dönemler düşük frekanslı olabilir..Bu dönemleri takip etmek rüzgarı arkana alarak koşmak gibi geliyor bana... Evren ekstra bonus veriyor bu zamanlarda...
aynı fikirdeyim. zaten bende bu yüzden her hangi bir uyarı aldığımda..asla bu yüksek frekansları kaçırmam, benim itirazım sadece hem reikiye kanal olup, he ayın şu fazında hiç bir şey yapma diyenlere. düşük frekanslı dönemlerde reiki gibi bir enerjiye kanal oluyoruz zaten..

benim bu konuda esin uzer ile bir tartışmam var.. o da astrolojiyi yuttuğunu söyler ve aynı zamanda bir çok enerji sisteminin öğretmenidir, eh bende naçizane reiki öğretmeniyim astrolojiden anlamam ama iyi bir şifacı olduğumu biliyorum.. ve isteklerimizi evrensel yasalara uygun olarak dile getirerek reikiye kanal oldumuzda, gezegenlerin geri gittiği ve her şeyi olumsuz etkilediğinin söylendiği dönemlerde bile her şeyin bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde ve hızla gerçekleştiğini biliyorum... yüksek frekanslı günler bonus oluyor..

ozy
13-04-2010, 15:27
Evet sevgili çekimciler, yine yüksek enerjili bir yeniayla karşıkarşıyayız ...
14 Nisan 14. 28 de yeniay güçlü ve ateşli koç burcunda...
Bu yeniayda yine dileklerimize odaklanmamızın tam zamanı..
Yazımın başında burçlara göre isteklerde bulunabileceğimizden bahsetmiştim,
bu ateşli yeniay enerjisi çabuk olmasını istediğimiz işler, tutkulu aşklar ( kısa süreli olabilir dikkat !) macera, sosyal ilişkiler başarı alanlarında kısacası tutkunun ve ateşin olduğu her alanda kullanılabilir..
14. Nisan saat 14. 28 de yeniay dileklerimize yoğunlaşıyoruz..
Sevgili isobelin bahsettiği yöntemi de deneyebiliriz.. Herkese ateşli yeniaylar .)

isobel
13-04-2010, 19:35
canım yaz saati uygulamasından dolayı 15.29 deniyor saat için

ozy
14-04-2010, 10:13
Aaa hemen kontrol etmem lazım bendeki kitapta 5 yıllık ay hareketlerini gösteriyor orada 14. 28 yazıyor yaz saati hiç aklıma gelmedi doğrusu tşk cnm

Stubborn
14-04-2010, 10:26
Ben şunuda eklemk istiyorum..meselasuan dıleklerı yakabılecek yada kırmızı mum bulabılecek ortamda olmayanlar için tabiki benım ınancım..

Benım gibi işyerinde olup suan bunu yapamayalar.. ben yazdıgım kagıdı yırtacagım ınarak hatta yırtarken yaktıgımı hayal ederek eve gıttıgımde aksam yakacagım.. sonucla eylem degıl sonuc ve ınanmak onemlı olan.. o yazdıklarımızın olacagına yurekten ınandıktan sonra eylemın pekte onemı kalmıyor bence...

ozy
14-04-2010, 10:34
Çok haklısın cnm, ben de işyerindeyim kırmızı mum da yok ama bende dileklerimi kırmızı ile yazıcam.. Hem zaten yeniay enerjisi ilk 8 saat çok etkili.. Bu arada netten baktım 15. 29 a almış herkes :)

Yeni taktikler : "Yeniay enerjisi ile Koç enerjisi birbiriyle uyum içindedir. Her ikisi de yeni başlangıçları temsil eder. Bu yüzden, koç burcunda gerçekleşen yeni ay, çifte başlangıç enerjisi gücüne sahiptir. Koç burcunda gerçekleşen yeniayda dua, meditasyon, olumlamalar yapıp niyette bulunabiliriz. Bu dilek zamanlarında, Koçun yönü olan Doğuya dönerek uygulamalarımızı yapabiliriz. Dilekzamanlarımızda, Koç burcunun kırmızı rengini ve taşlarını da yanımızda bulundurabiliriz. Burcun ateş elementi olmasından dolayı da, dileklerimizi bir kâğıda yazıp sonra da yakabiliriz. Bu konuda herkes kendi içinden gelen yaratıcı uygulamalarını gerçekleştirebilir.

Koç Burcunun Taşları: Bukalemun taşı, demantoit, Lal, hematit, labradorit, tüm kırmızı taşlar, kükürt taşı, karneol, titan demir.

Koç Burcunun Renkleri: Kırmızının açık bağıran ve canlı tonları" Alıntıdır...

ebru197528
14-04-2010, 13:57
arkadaşlar çalışmalarımızı 15.29 da mı yapıcaz sevgiler...

ozy
14-04-2010, 14:03
Evet cnm, Türkiye saati ile 15. 29

ebru197528
14-04-2010, 14:05
canım çok teşekkürler....:=)

nükü1
14-04-2010, 14:16
ama bunda bir yanlışlık var sanırım ozycim çünki yurdahal hanımın bana verdiği kağıtta 14:28 yazıyor bir saat uzatabiliyorsun demişti şimdi ne yapmak gerekli peki

hayalayaz
14-04-2010, 14:28
ben gittim simli mimli kırmızı bir mum aldım ( düz kırmızı yoktu) demekki dileklerim ışıltılı ışıltılı geliyor ( aslan burcusuyuz ya illa değişik ve göze hoş gelen bi şey olcek) şimdi mavi kalemle bir eşkenar dörtgen çizeceğim..(gerçekleşmesini istediğimiz dilekler, kareye, özgürleşmek istediğimiz her şey üçgen içine yazılır) dileğimizi kırmızı ile yazacağız ya, kırmızının dağılan, enerjisini mavi renk stabilize eder... dileğimizi 4 kere kırmızı kalemle yazıyoruz, 5. ci cümle.( dilediğiniz şeyi yazın) ilgili insanların ve benim en yüksek harımıza olacak şekilde gerçekleşmesini emrediyorum şimdi şimdi şimdi olacak haydi hepimize kolay gelsin..

ozy
14-04-2010, 14:46
ama bunda bir yanlışlık var sanırım ozycim çünki yurdahal hanımın bana verdiği kağıtta 14:28 yazıyor bir saat uzatabiliyorsun demişti şimdi ne yapmak gerekli peki

Nükücüm ben de o kitaptan bakarak 14. 28 yazmıştım ama sonra İsobel uyardı , bende nete girdim birçok yerde 15. 29 yazıyor yaz saatini uygulamışlar cnm. .

new_way
14-04-2010, 14:49
ya bu yeniay bana hiç iyi gelmedi sanki :mshareketliifade268
sizin dilekleriniz gerçek olur inşallah

ozy
14-04-2010, 14:52
ben gittim simli mimli kırmızı bir mum aldım ( düz kırmızı yoktu) demekki dileklerim ışıltılı ışıltılı geliyor ( aslan burcusuyuz ya illa değişik ve göze hoş gelen bi şey olcek) şimdi mavi kalemle bir eşkenar dörtgen çizeceğim..(gerçekleşmesini istediğimiz dilekler, kareye, özgürleşmek istediğimiz her şey üçgen içine yazılır) dileğimizi kırmızı ile yazacağız ya, kırmızının dağılan, enerjisini mavi renk stabilize eder... dileğimizi 4 kere kırmızı kalemle yazıyoruz, 5. ci cümle.( dilediğiniz şeyi yazın) ilgili insanların ve benim en yüksek harımıza olacak şekilde gerçekleşmesini emrediyorum şimdi şimdi şimdi olacak haydi hepimize kolay gelsin..

Kokoş aslanlar siiziiiiiiii :) ben de okuldayım allahtan o saatte dersim yok , öğrencinin biri falan gelip beni görmesin diye kapıyı gözlüyorum :) Kitlesem mi acaba kendimi odaya... Kırmızı mumum yok ama bende çakmakla yakıcam artık ...Kırmızı ojem ilişti gözüme şimdi onla da efektler mi versem acaba, yakarken okulu yakmayım kihkih

ozy
14-04-2010, 14:53

Noldu kuzu ???

nefa
14-04-2010, 15:05
kırmızı mumu oğluma ısmarladım.anneeeeeeee gene ne yapıyosun sen dedi ve aldı getirdi sağolsun,kırmızı kalemide kızın çantasından aldım herşey hazır çok şükür..
herkesin dileği kabul olması dileğiyle..

ozy
14-04-2010, 15:10
Yine enerji yükselticez bu arada gönlümüzden birbirimizi de geçirelim , tüm arkadaşların dilekleri için hayırlı olsun.. Ben şimdiden enerjik oldum ...)

hayat kadere inat
14-04-2010, 15:32
yaptım kırmızı mum yoktu hayalcanımın dediği gibikare içine yazdım.
ama kırmızı çakmakla yaktım oldu oldu oldu şükür

hayalayaz
14-04-2010, 15:35
yaptım kırmızı mum yoktu hayalcanımın dediği gibikare içine yazdım.
ama kırmızı çakmakla yaktım oldu oldu oldu şükür

valla bende kırmızı mum bulamasaydım kırmızı çakmakla yakacaktım.. aklın yolu bir niyet önemli iyi yapmışsın kuzu..:59884

Gardenya
14-04-2010, 15:37
herkesinki en yüksek hayırlara vesile olsun, kabul olsun, içindede bizimki...

hayalayaz
14-04-2010, 15:38

ben seni mutlu imgeledim.. ne oldu şimdi..???? anlat bakayım bana..

Kokoş aslanlar siiziiiiiiii :) ben de okuldayım allahtan o saatte dersim yok , öğrencinin biri falan gelip beni görmesin diye kapıyı gözlüyorum :) Kitlesem mi acaba kendimi odaya... Kırmızı mumum yok ama bende çakmakla yakıcam artık ...Kırmızı ojem ilişti gözüme şimdi onla da efektler mi versem acaba, yakarken okulu yakmayım kihkih

kırmızı oje fena fikir değil aslında yap kız...modern çağdayız, yaratıcı olcaz tabe..

nefa
14-04-2010, 15:40
bende yaptım,küllerini gökyüzüne savurdum çok şükür..

hayalayaz
14-04-2010, 15:40
herkesinki en yüksek hayırlara vesile olsun, kabul olsun, içindede bizimki...

:meditation oldu, oldu, oldu teşekkür ederim, amiiiiiiin ( amin bilinçaltıma yönelik..annasın artık)

ozy
14-04-2010, 15:54
Ben de yaptım oldu çok şükür Amin amin amin,
Yapmadan önce içime sordum bu dileğim için bi engelin var mı diye ?? Öyle bir sordum ki ( varsa seni gebertirim ) gıkı çıkmadı zavallının cılız bir sesle yook apla dedi...
Ben de elimdeki malzemeyle yazdım çizdim, hayal ablanın mavi karesini çizdim, kırmızı yazılarımı yazdım ojeyle efekt yaptım, ( bu arada kimyasal madde ya alev alırsam diye korkmadım diil ) kırmızı mum bulamadım diye hayıflanıyordum çakmakla yaktım ama şimdi bir baktım ki çakmak mavi !!!! bu kadar olur yani ..Dengeledik sanırım ..
Şimdi bir çay içesim geldi...) E yorulduk tabi bulup buluşturucaz malzemeleri diye..

nükü1
14-04-2010, 16:07
tüm dileklerimiz, benimkide dahil en yüce hayrımıza oloacak şekilde kabul l olsun oldu oldu oldu amin

Stubborn
14-04-2010, 16:13
Bende mavı kalemle eskenar dortgen cizip kırmızı ole yazdım içini kırmızı cakmakla yaktım entresean olan cercevenın dısınıa tasmadan yandı kagıt yanı ben kagıdı katlayıp ustunede sukurler olsun tesekur eederım yazmstım tum yazılar yandı etrafı kaldı o an ates sondu vayy be dedım :)) enteresan bı deneyım oldu tum dıleklerımde kabul oldu:)) valla kafiyelide oldu.. ay yeter susayım ben:))

ozy
14-04-2010, 16:29
Bende mavı kalemle eskenar dortgen cizip kırmızı ole yazdım içini kırmızı cakmakla yaktım entresean olan cercevenın dısınıa tasmadan yandı kagıt yanı ben kagıdı katlayıp ustunede sukurler olsun tesekur eederım yazmstım tum yazılar yandı etrafı kaldı o an ates sondu vayy be dedım :)) enteresan bı deneyım oldu tum dıleklerımde kabul oldu:)) valla kafiyelide oldu.. ay yeter susayım ben:))

Süper olmuş Stubcım seninkide bizimkilerle birlikte olmuş bile...:)
Ben şimdi birde 1 ay boyunca yapmam gereken çalışmaları yazmayı düşünüyorum düzenli bir şekilde yapıcam inşallah, özellikle imgeleme kısmını her gün en az 15 er dakika imgeleme yapmayı planlıyorum.
Sonra olumlamaları da ( sesli yaparsak daha etkili oluyormuş diye duydum) hergün düzenli olarak tekrarlıcam ödevlerim çok bu ay :) Şu bilinçaltımdııır nedir onu alt edicem bir de geçmiş yaşam temizliği varki daha 11 yaşına yeni geldim :)
Bu sınavı geçmeye kararlıyım .. Yarıda bırakırsam hatırlatın olur mu kuzular ???

dnzege
14-04-2010, 19:26
selam arkadaşlar biz (dnzege-era) bu gün çalışmalardan sadece kırmızı mum ve dilekleri yakabildik. :bitik çünkü bu saate kadar elektiriklerimiz yoktu. yeni geldi ve ne kaçırdığımızı araştırmaya başladık.dileklerimizin kabulü için gerekli olan diğer aşamaları(madeni para...)yeni gördük ve hemen uygulamaya geçicez.hepimiz adına tüm isteklerimizin hemen gerçekleşmesini diliyoruz.:güzlkz

hayalayaz
14-04-2010, 19:48
selam arkadaşlar biz (dnzege-era) bu gün çalışmalardan sadece kırmızı mum ve dilekleri yakabildik. :bitik çünkü bu saate kadar elektiriklerimiz yoktu. yeni geldi ve ne kaçırdığımızı araştırmaya başladık.dileklerimizin kabulü için gerekli olan diğer aşamaları(madeni para...)yeni gördük ve hemen uygulamaya geçicez.hepimiz adına tüm isteklerimizin hemen gerçekleşmesini diliyoruz.:güzlkz

canım benim kırmızı mumla yapılan çalışmayı yapmışsınız zaten..eşzamanlı olarak demir parayıda yapabilseydiniz iyi olurdu ama onun saati olmadığı için her zaman yapma olanığına sahipsiniz.. bende dileklerimi kırmızı mumla yaktım diğerlerini sakin sakin yapıcam..

nazan erten
14-04-2010, 22:03
yaaa ben bu sefreki yeni ay saatini kaçırdım.okuduklarımdan anladığım kadarıyla.
ama önümüzdeki yeni ay döneminde önceden haberim olsun ki bende tekrarlıyayım dileklerimi
:)))sevgilerimle:mshareketliifade393

hayalayaz
14-04-2010, 22:07
yaaa ben bu sefreki yeni ay saatini kaçırdım.okuduklarımdan anladığım kadarıyla.
ama önümüzdeki yeni ay döneminde önceden haberim olsun ki bende tekrarlıyayım dileklerimi
:)))sevgilerimle:mshareketliifade393

olsun sen yinede yap

isobel
14-04-2010, 22:11
valla ben hem 14.28 de hem de 15.20 da yaptım:) Garantiledim yani,sonra da külleri denize attım

ozy
15-04-2010, 11:46
valla ben hem 14.28 de hem de 15.20 da yaptım:) Garantiledim yani,sonra da külleri denize attım

ne güsell denize atabilmeyi çok isterdim.. Ben de odamdan okul kantininin bahçesine doğru öğrencilerin kafasına doğruatabildim külleri :) umarım görmemişlerdir :)

Gardenya
16-04-2010, 10:36
16,04,2010 saat 13:37'de büyümekte olan Ay Venüs'le Boğa burcunda kavuşuyor. Hemen ardından Jüpiter ile sekstil açısı olacak. Yani birkaç saatliğine güzel ve keyifli bir zaman dilimi yaşayacağız. Gökyüzündeki Satürn Uranüs gerginliğini bir süreliğine unutabiliriz.

Venüs (aşk, güzellik,sanat, yaratıcılık, ilişkiler), Ay (duygular, madde olmayanı/maddeye dönüştürme aracı) arasındaki birliktelik. Ardından Jüpiter (bolluk ve bereket, abartı)'den gelen güzel destek.

Bu saatte ayrıca, para, aşk, kalıcı olmasını istediğiniz konularla alakalı dilekte bulunabilir, hatta Merkür henüz geri gitmezken kalıcılık ve güzellikle alakalı ya da para ile ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeniay kadar büyük bir etkisi olmasa da, hafife alınacak bir açı değil.
Hazır yukarısı bu saydığım konulara duyarlıyken, biz de gerekli çalışmaları yapalım bence:)

Tabii zevk ve sefada abartıya kaçma, fazla alışveriş yapma arzusu, ,aşırı iştah, genel anlamda keyif veren konularda abartı da bu saatlerde gözlenebilir.

Bu saatleri ayrıca sevdiğiniz insanlarla birlikte keyif içinde geçirmek ya da zamanı kendinize ayırıp kendinizle barışmak için kullanabilir, doğada huzur dolu zaman geçirebilir hatta sevgi meditasyonu yapabilirsiniz. Bu saatlerde yapacağınız meditasyon vizyonunuzu açacak, dünyanızı renklendirecektir.

Sevgiler
Yurdahal Topdemir

new_way
16-04-2010, 11:43
16,04,2010 saat 13:37'de büyümekte olan Ay Venüs'le Boğa burcunda kavuşuyor. Hemen ardından Jüpiter ile sekstil açısı olacak. Yani birkaç saatliğine güzel ve keyifli bir zaman dilimi yaşayacağız. Gökyüzündeki Satürn Uranüs gerginliğini bir süreliğine unutabiliriz.

Venüs (aşk, güzellik,sanat, yaratıcılık, ilişkiler), Ay (duygular, madde olmayanı/maddeye dönüştürme aracı) arasındaki birliktelik. Ardından Jüpiter (bolluk ve bereket, abartı)'den gelen güzel destek.

Bu saatte ayrıca, para, aşk, kalıcı olmasını istediğiniz konularla alakalı dilekte bulunabilir, hatta Merkür henüz geri gitmezken kalıcılık ve güzellikle alakalı ya da para ile ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeniay kadar büyük bir etkisi olmasa da, hafife alınacak bir açı değil.
Hazır yukarısı bu saydığım konulara duyarlıyken, biz de gerekli çalışmaları yapalım bence:)

Tabii zevk ve sefada abartıya kaçma, fazla alışveriş yapma arzusu, ,aşırı iştah, genel anlamda keyif veren konularda abartı da bu saatlerde gözlenebilir.

Bu saatleri ayrıca sevdiğiniz insanlarla birlikte keyif içinde geçirmek ya da zamanı kendinize ayırıp kendinizle barışmak için kullanabilir, doğada huzur dolu zaman geçirebilir hatta sevgi meditasyonu yapabilirsiniz. Bu saatlerde yapacağınız meditasyon vizyonunuzu açacak, dünyanızı renklendirecektir.

Sevgiler
Yurdahal Topdemir

yeni aydan nasiplenemedim. bari bu anda bir dilek dileyeyim :güzlkz

ozy
13-05-2010, 23:01
Eveet yine bir yeniay vakası ile karşıkarşıyayız, vakası diyorum, her yeniayda bıkmadan istiyorum ya, birini tutturucam ama :)
Boğa burcunda yeniay 14.Mayıs 2010 saat : 04.04
Evet bu yeniay farklı benim için en azından, malum M. yi bilmeyen yok kendisi bu boğa burcunda olup, tam da doğumgününde yani 14 mayısta yeni ay boğa burcunda... Bana da kaçırmak düşmez tabi..
Tüm herkes için yeniay enerjisi istedikleri konulara yoğunlaşması için gerekli..Boğa burcuna air yeniay dilekleri : Kalıcı ilişkiler ve evlilik talepleri, maddi konular, duygusal hazlar, mülk edinme, sanat.. Yani bu dünyaya ait hertür zevk, değer, estetik güzellik dilekleri.. Ne de olsa Venüs yönetiyor.

Gelelim yapılacaklara :
" Bu saatte kalkıp nasıl istersek öyle dileklerde bulunup evrenin ritmine kendimizi bırakabiliriz. Bu saatte dua edebilir, imgeleme-canlandırmalar, olumlamalar ve meditasyon yapabiliriz. İsteklerimiz gerçekleşmiş gibi kendimizi ona sahipmiş gibi canlandırmalar yapabiliriz. Nasıl olacağını sorgulamadan, sadece bütün samimiyetimizle isteyebilirsek, bize düşeni yapmış oluruz, gerisini de verecek olana bırakmış oluruz.

Bu yeniayda neler yapabileceğimiz hakkında örnek vermek istersek; mesela isteğimiz paraysa, bir kumbara alıp o saatte içine atabiliriz. Sabah ilk saatlerde bir banka hesabı açabiliriz. İhtiyacı olan birisine para verebiliriz. Ev isteyen birisine anahtar veya ev simgeli hediyeler, anahtarlıklar verebiliriz. Araba istiyorsak o gün istediğimiz arabaya bakabilir, içine oturup sahipmişiz gibi düşünebiliriz. Ev, bahçe, arsa istiyorsak gidip isteğimize uyan yerleri gezebilir, sahipmişiz gibi içinde kendimiz hayal edebiliriz. Hayatımıza hangi güzelliği katmak istiyorsak, ona uygun konularla ilgilenebiliriz, o isteğe uygun düşünce ve davranış içinde olabiliriz. İsteklerimizin resimlerini duvarlarımıza asabiliriz. Eğer gerçekten isteğimizin olmasını istiyorsak, sadece isteyip gerisini yaratana bırakabiliriz.
Boğa burcunda gerçekleşen yeniayda Boğa enerjisi taşıyan konular, meslekler, organlar, çevre ve yönle ilgi dilek ve isteklerimizle ilgili olan, ilk başlangıç adımını atabilir ve yine bu konularla ilgili dua, derin düşünme, olumlamalar yapıp niyette bulunabiliriz.

Taşları: Agat, mercan, mermer, safir, rubizel, yade.

Renkleri: Tüm açık yeşil tonları, açık mavi tonları ve beyaz renkler.

Yön: Kuzey doğu, doğu "

Alıntı : Yurda hal , Mukadder Altaylı

new_way
13-05-2010, 23:29
teşekkürler ozy :ci

jaunty
14-05-2010, 00:20
[Only Registered Users Can See Links]

Bu linkede göz atabilrisniz..:ci

ozy
14-05-2010, 09:13
Sabah saatlerini kaçıranlar, yeniay enerjisi ilk sekiz saatte de güçlüdür, sevgiler..

modigliani
14-05-2010, 12:33
gece alarmı kurup yattım :) tabiki zıplayarak uyandım :) istediğim işte çalışıyormuşumda yorgunluktan uyanmışım gibi hissettim kendimi:) içimden dedim arabamda çok güzel,işimdede çok mutluyum, aşkta kapımı hiç beklemediğim bir anda çalmakla kalmadı kapıyı kırdı :p sonra o komik mutlu halimle uyumuşum :)

isobel
14-05-2010, 21:00
kaçırmışım tüh