PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeter uleeeennn...

ziyazenden
02-02-2010, 18:34
Yeter uleeeeeeennnn….. yeteeeerrrrr…

Bugünlerde televizyondaki Yaban karakterini oynayan çocuğa muthiş özeniyorum,
Tabii ki onun boyuna posuna falan değil, o yönlerden benim yanımda esamesi okunmaz,

Ben onun rol gereği de olsa, bağırarak, çağırarak vurarak muthiş deşarj olmasına özeniyorum,
Ah diyorum keşke benim de böyle bir fırsatım olsa da döksem içimdeki tüm kurtları, şöyle
doya, doya , avazım çıktığı kadar bağırsam, vursam kırsam ,
şöyle bir sağlam osmanlı tokatı geçirsemmm, paaaattt, küüüüttt…..

ama nerdeeeee, nerde bizde o şans,

Adama özeniyorum çünkü aylardır, bağıra çağıra öyle deşarj olmuş, bilinçaltını öyle temizlemiştir ki,
taaa bebekliğinden kalma altına kaçırması kaynaklı rahatsızlıkların bilinçaltında kalan izleri bile kalmamıştır animallah,

Zannetmiyorum, ne EFT ne de virman bu yöntemin 10 da birini yapamaz,

Hatta ben bu yöntemi geliştirip üzerine kitap yazacağım, DST: duygulardan sıyrılma tekniği

Şimdi burada duralım ,

Yazımın burasına kadar okuyan bayanların, ki kendileri sitemizin % 90 gibi makul çoğunluğunu oluştururlar, sinir katsayılarınının tavan yaptığını ve kılıçları çekerek saldıraya geçmeye hazırlandıklarını hissediyorum ;

Hatta kendileri benim insan olamayacağıma ait ciddi kanaate vardıklarını söyleyebilirim,
İnşallah Vodo bu yazıyı ilk okuyanlardan olmaz, çünkü kendisi aynı zamanda bu yazıyı son okuyan kişi olacaktır eminim,

Şimdi ben yine de durun diyorum , idama giden insana bile son söz hakkı verilir,

Tabii ki buraya kadar yazdıklarım bir latifeden ibaret,
Ama malumunuzdur ki her latifenin ardında bir gerçek vardır,

O gerçek ise şu soruda saklı ;

Acaba kendimizi fazla mı kısıtlıyoruz ?

Olumlu düşünme, evrene ne gönderirsen onu alırsın, ne düşünürsen veya söylersen onu çekersin düşünceleri ile kendimizi fazla mı kısıtlıyoruz ?

Ben kendi açımdan sorarsam bu soruyu olumlu tavırı alışkanlık haline getirdiğimden uzun zamandır bu tür bir patlama ihtiyacı duymuyorum, sebepler bol olsa da,

Ama eski patlamalarım ve o patlamalardan sonra rahatlamalırım aklıma geliyor, o rahatlamanın yerini hiçbirşey tutmaz diyorum kendime,

Yani ben şimdi ihtiyaç duymasam da bu tür patlamalar yararlı olur gibi geliyor bana,
Bugümlerde onu düşünüyorum

Acaba kendimi fazla mı kısıtlıyorum,

Arkadaşlar burada ben tabii ki insanı hedef alarak, inciterek yapılan patlamayı kastetmiyorum ,
Bunun hiçbir yararı olmayacağına herkes mutabıktır,

Daha önce de insanları hedef alarak yaptığım patlamalar çok nadir di ?

Bu açıdan iş hayatımın ilk yıllarında, acemi iken yaptığım iki patlamayı hatorlıyorum, çok başımı ağrıtmıştı,

İkisi de işyerinde çalışanlara aşırı derecede mobbing uygulayan, her daim bağıran çağıran , bağırdıkça çirkinleşen ve kimse tarafından sevilmeyen iki bayan müdüre ait, benim müdürlerim

Kimselerin makul denebilecek sebepler ile ses çıkarmadığı bu bayanlara karşı herkesin içinde şöyle güzel bir patlamış rahatlamıştım,
Aman Allah ım nasıl patlama, o muthiş rahatlamanın yerini hiçbirşey tutamaz,
Birde o patlamalardan sonra kahraman ilan edilmiştim çalıştığım şirketlerde,
Ama sonra , sonra ayıkla pirincin taşını ?

Biri beni kovmaya çalışırkan kendisi kovuldu tesadüfen, diğeri ile de vazo tam anlamıyla kırılmıştı,

Tabii ki bu anılar çok geride kaldı, şimdi gayet sakinim sayılırım aslında, böyle daha iyi ,

Ben burada hepimize veya tek tek herkese soruyorum,

Kendimizi fazla mı kısıtlıyoruz ?
Patlamak gerekli midir bazen ?

Peki nasıl patlamalı ?

Haydi arkadaşlar hep beraber patlayalım ,
kopalım,

Gülçin Şen
02-02-2010, 18:38
Tamam sana bişey demiycem ,burda bu sayfada istediğin kadar yeter uleynn diye bağırabilirsin....hihi

Gülçin Şen
02-02-2010, 18:41
Ahahaha ilk okuyanda ilk yazanda ben oldum ben oldummmm....:10ssm

hayalayaz
02-02-2010, 18:47
kim dedi sana bu yöntemin olmayacağını... tabiki bir insanı hedef almanı önermiyorum, sonra pirincin taşını ayıklamak zor oluyor..

bunu ben içgüdüsel olarak yapıyordum..kendimi diplerde sandığım zamanlarda.. küçük bir ormanın yakınında oturuyorduk çok dolduğumu hissettiğim zaman ( her gün) ormana gidip avaz avaz bağırıyordum.taşı toprağı tekmeliyordum..
sonra doktoruma bahsettim.. nerede okudun veya sana bunu kim öğretti dedi.. kimse öğretmedi..efelik kanımda var..

şimdi çok öfkelendiğim zaman..bu öfkeyi kibar kibar topraklanarak geçiremiyorsam.. ya eft olumlamamı küfürlü yapıyorum.. yada alıyorum elime bir yastık dövüyorum.. hiç bir zamanda ay ben yapmamalıyım, diye kendimi kasmıyorum..

e, tekrar hoşgeldin yanımıza.. ne demişler..
hacı hacıyı mekkede,
hoca hocayı tekkede..
deli deliyi dakkada bulurmuş.. buluştuk işte..

başklarına zarar vermeden ne istersek yapabiliriz.. bunu bile dengeli yapacağımıza inanıyorum ben..sevgiler

hayalayaz
02-02-2010, 18:48
teşekkürü aynı anda bastık vodoo... bu sayfada isteğini yap ziyazenden..

isobel
02-02-2010, 18:50
istediğin kadar bağırma izni çıktı bak ben de bağırabilirmiyim accık
hieeeeeeyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttt üleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyynnnnnnn:)
Ohhh iyi geldi

ziyazenden
02-02-2010, 18:51
Ablacım,

Çok haklısın senin yöntemlerini kullanacam,

Ama ben en çok ormanda bağırmanı tuttum,

İstanbul da nerede bağıracan, evde bağırsan apartmanda şikayetçi olurlar,

İyisi mi benim köye gitme vaktim gelmiş, orada deşarj olayım ,

Gülçin Şen
02-02-2010, 18:53
Neresi senin köy merak ettim ...:0332:

ziyazenden
02-02-2010, 18:55
Yeteeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr uleeeeeeeeeeeennnnnnnnn,
isyan ediyoruuummmmmmmmmm,

arkadaşlar
sizden başka türlü de yaratıcı patlamalar bekliyoruz,
tabiiki ölçüler dahilinde,,,

ziyazenden
02-02-2010, 18:57
Benim köy Samsun Çarşamba da Vodoo
Karadenizliyiz yani çarşambaya da karadeniz in teksası derler
ama ben pek tavsip etmem,

Var sa yoksa barış, kardeşlik,,,,,

Gülçin Şen
02-02-2010, 19:05

Benim eşimde Karadeniz'li Rize Çamlıhemşinli aynı bölgenin insanısınız demekki...

nefa
02-02-2010, 19:10

inanmıyorum hemşerim gelmiş siteye ulen.
hoşgeldin arkadaşım..
size tavsiyem bağırma içini rahatça boşaltmak için mitinge gidin,şöyle yasaklı değil yani izinli parti mitinglerinde sövüyorsun herşeye bağır çağır kimse seni duymuyor ve tanımıyor.

heyyyt ulen böyle düzene

**sirius**
02-02-2010, 19:18
valla ben sakin dingin bir insanım =) ama gerçekten kızarsam benim yanımda dolaşmayın :D gerçi arkadaşlarım çok tatlı ve komik gözüktüğümü söylüyorlar ama bilmiyorum =)) ev arkadşlarıma patlamıştım en son sanırım, (çok sağolsunlar) daha sonra benim patlamama gülüyoruz bir de öyle bir durum var =) ben çok biriktiğimde ve patlama noktasına geldiğimde çok konuşuyorum. O kadar konuşuyorum ki insanlığa kızıyorum kendime kızıyorum, onlara kızıyorum, havada uçan kuşa, alakasız bir konuya kızıyorum napıyorum bende bilmiyorum :D saçma salak birşey oluyor :argue23qn: ev arkadaşlarım da alınmadıklarını, hatta sempatik ve komik gözüktüğümü söylüyorlar. birde komikmiş :kop

neyse dediğim gibi gerçekten birikmem lazım =))) bu da zor oluyor. çünkü genelde insanlarla akşam konuşurum. tabi onlar yok, ben hayali konuşuyorum =) onlara ne demek isteidğimi anlatırım gerekirse özür dilerim hatta gerekirse onlara özür dilettirimr kendi düşünce dünyamda bunu yaparım sonra konu hallolmuş olur =) o da bir realite nasıl olsa! düşünüyorum öyleyse varım.. öyleyse yaratırım :rewatwater

ama belli bir safhada kendimi kısıtlamak zorunda hissediyorum. İsa demiş ya "düşüncelerinizden de sorumlusunuz" gerçekten öyle. hele düşüncelerinizin gerçekleşme süresi kısa ise daha da dikkatli olmalısınız. yani bence bir günlük hatta birkaç günlük bunalımlar sorun değil ama bu bunalım süresi ve olumsuzluk bir aya kadar çıkarsa o zaman kısır döngü oluyor. ben o yüzden bir olumsuzluğu en fazla bir hafta yaşarım ondan sonra mutlaka kendimi toparlamam gerektiğine dair içsel motivasyon yaparım ya da bir işaret gelir.

Düşüncelerimiz normal koşullarda hemen olmaz, üzerine yoğunlaşmak gerekir, istemek gereki vs.. vs... uzun süreli düşünceleri yaratmaya başlarız. ama sanırım reikiden kaynaklanıyor bende, hele hele ev arkadşalarımla yan yana geldiğimiz de herşeyin olması daha da kolaylaşıyor. hatta sabahına söyleyip düşünüp öğlene olduğu oluyor. yani rahat rahat olumsuz düşünemiyor insan hemen o olumsuz düşünce yaratılıyor. aynı şekilde olumlular da yaratılıyor, boş otobüs gelsin diyorsun boş geliyor, o olsun diyorsun o oluyor bu güzel tarafın yanında ciddi sorumluluğu da var. sanırıyorum ki hayal abla da aynısını yaşıyordur ve ne demek istediğimi anlıyordur. çünkü reikide belli bir seviyeden sonra düşüncenin gerçekleşmesi çok daha kolay oluyor. en azından benim deneyimlerim bu yönde...

hele 3 tane farklı potansiyel farklı dünya yani farklı kişilik birbirini tamamlayıp aynı anda aynı şeye odaklanırsa olması daha kolay oluyor. Mesela örnek vereyim;

babam bize fotoğraflar yolladı postayla. biz dalga geçtik. şimdi dedik fotolar kaybolurmuş yollara saçılırmış insanlar görürmüş falan. ertesi gün bir haber bizim fotolar yolda bulunmuş dört bir tarafa saçılmış..... polislerle falan uğraştık o boyuta ulaştı =)

tabi bana göre bizim oturduğumuız o evin altında yatır olma olasılığı da var :mshareketliifade370:butterfilles

çünkü ne söylersek hemen oluyor :2083:aladdin haliyle olusmzu bir olaya fazla odaklanmak benim açımdan pek hoş olmuyor :D

jaunty
02-02-2010, 19:41
Ben yastığı ağzıma dayayıp bağırmıştım.Müzik ya da tv sesini az açarak bunu yapmak güvenli diye düşünüyorum.
Efor gerektiren sporlar çok etkili..:dusunceli1eb:Sevdiğiniz şarkıda dansetmek etkili.Sıcak ılık arası duş almak da fena değil.Çıplak ayak çimlere basabilirsiniz.Aklıma gelen bunlar..
sevgiler:throw

isobel
02-02-2010, 20:00
ben kedimi kucağıma alıyorum, onun guruldamasıyla bişiyciğim kalmıyor:)

psikanalist
02-02-2010, 20:16
benim babam da samsun çarşambalı..hemşeri sayılırız:) arada bağırmak iyi oluyo çünkü bastırıldığı zaman bikaç kez, sonra patlaması kötü oluyo, saçma sapan bişeye kızıp birden parlayıp pişman olacağımız şeyler yapıyoruz..ya da haklıyken haksız duruma düşüyoruz, belki de hiç hak etmeyen birini kırıyoruz..başkalarının acısını sevdiklerimizden çıkarıyoruz.. o yüzden hemen zamanı gelince gerekeni yapmalıyız değil mi..hayal ablanın tekniklerini ben de tuttum..yapmak lazım valla..kendine ve bi başkasına zarar vermeden insanı rahatlatabilecek bi yol..sevgiler

Furina
02-02-2010, 20:16
Yabana bende bayılıyorummm bu aralar hep dilimde ulennnnnnnnnnnnnn puha
Ne güzel bir başlık olmuş ya...bende bağırcam banane..hele şu çekim yasası vardında niye kimseler bize demedi ulennnnnnnnnnnnnnn bunca sene absürd şeyleri çektik durduk kendimize ulennnnnnnn ama yeter düşünce gücümü kullancem ulennnnnnnnzopa:0326:

ziyazenden
02-02-2010, 22:06
Valla mesajlar o kadar sıcak ve samimi ki,
bundan anladığım herkesin bağırmaya ihtiyacı var ,

Bağıralım arkadaşlar bağıralım insanlara zarar vermeden ara sıra bağıralım ,
sesimiz kısılana kadar, tüm mesele uygun yer bulmakta ,

Yalnız dikkat Bu yöntemin adı DST: Duygulardan Sıyrılma Tekniği ,
Bu yöntemi aşırı uygularsak duygulardan sıyrılacağız derken tam sıyırabiliriz yani, kafadan,

O yüzden haftada bir en fazla iki ,

Bazı arkadaşlar bağırmak değil de, alternatif başka yöntemlerden bahsetmişler,
Olmaz arkadaşlar olmaz , bağırmanın yerini hiçbirşey tutmaz,

Bağıralım arkadaşlar bağıralım,
Çakralarımız açılsın, sesimiz açılsın,egoyu yerle bir edelim, karizma dağılsın, şöyle bir kendimize gelelim,

Bunu yaparak herzamankinden farklı şey yaptığımızdan beynimiz şaşıracak ve daha fazla çalışmaya başlayacaktır,

Bu gece hep birlikte bağıralım, kopalım, alayına isyan,,,

hayat kadere inat
02-02-2010, 22:54
bu ne leeeeeeeeeeen
konuşma leeeeeeeeeeeen

[Only Registered Users Can See Links]

hayalayaz
02-02-2010, 23:04
canınız bağırmak istediğinde kendinizi kasmayın.. ama ben çakra meditasyonu yapıyorken bu sesleri söylüyorum.. bu seslerle çakra meditasyonu yapın, reikiciler önce reiki ile bağlantı kurun.. ellerinizi çakraların üzerine koyduğunuzda bu sesleride uygulayın..

U sesi kök çakrayı dengeler..
Ou sesi hara çakrayı dengeler..
O sesi solarpleksüsü dengeler
A sesi kalp çakrasını dengeler, koşulsuz sevginin sesidir.. (fa sesinden söylenmelidir)
E sesi boğaz çakrasını dengeler sol den söylenmelidir..
İ sesi 3. göz çakrasını dengeler..la sesiyle söylendiğinde yukarı doğru hareket başlatır, esin gücünü ve durugörüyü arttırabilir..
M sesi taç çakrayı dengeler si sesinden söylenir

Furina
02-02-2010, 23:14
Tmm hayal ablam harikasınnnn ben bilmiyodum bu seslerin hangi çakraya iyi geldiğini..ellerine sağlıkkk...
oooo aaaaaa eeeeee arada ulennnnnnnnnnnnnn de olurmu puha puha

flz71
03-02-2010, 01:25
AAAA. ya ben genelde çocuklara ara sıra da olsa avazım çıktığı kadar bağırıyorum. o sayılır mı? tabi ben bağırınca bütün Acıbadem duyuyoda. Vah vah zavallı kadın 3 çocukla kafayı yedi diyolardır. valla ben bağırmam gelince hiç kendimi tutmuyorum. beni kabul eden böyle etsin napim. gerçi sonra boğazım çok ağrıyor ama olsun değer:))))))))))

ziyazenden
03-02-2010, 01:35
sen doğru yoldasın flz71 ,
aynen öyle devam et ,

ama çocuklara bağırma, gerçekten çok zararlı, hele hele 0-6 yaş arası çocuklar korku denilen şeyle hiç tanışmamalı mümkünse,,,,

bizde bağırma gurusu kesildik milletin başına, tövbe tövbe,,

böyle giderse milleti isyana teşvik etmekten ceza alacaz,,

flz71
03-02-2010, 01:43
sen doğru yoldasın flz71 ,
aynen öyle devam et ,

ama çocuklara bağırma, gerçekten çok zararlı, hele hele 0-6 yaş arası çocuklar korku denilen şeyle hiç tanışmamalı mümkünse,,,,

bizde bağırma gurusu kesildik milletin başına, tövbe tövbe,,

böyle giderse milleti isyana teşvik etmekten ceza alacaz,,

Yok ya benimkiler kazık kadar oldular. ve nedense artık benden hiç korkmuyolar:))))