Orijinalini görmek için tıklayınız : Myra der ki..
Merhaba sevgili günlük okuyucuları :) Evvela hasılı selam eder hepinizi kocaman öperim. İpek Ongun'un kitaplarından fena halde gaza gelip vaktiyle günlük tutmuştum lise 1 den 3. sınıfa kadar. Fakat takriben 4-5 yıldır o satırların bana ait olmadığına inandırmaya çalışıyorum kendimi.. Size de oldu mu hiç, sıkı bir şizofren adayı olduğunuzu düşünürsünüz zaman zaman hani?... Olmadı mı?? peki... offf Neyse, bu deneyim hakkında konuşmak istemiyorum daha fazla :boss
Ama şimdi yepyeni bir fırsat var karşımda olabildiğince az saçmalık içerecek başarılı bir günlük yazmak için, bu yüzden iyi hissediyorum...
Genelde başladığım işi bitirememek gibi bir sorunum vardır fakat şu anda kendimi çok kararlı hissediyorum, buraya yazmak bana iyi gelecek ve sürekli olacak sanırım. Evet çok kararlıyım.. :LL
Görüşeceğiz teytey
o halde mutlu paylaşımlar dilerim sevgili Myra:)
günlüğün hayırlı uğurlu olsun..
hayalayaz
01-02-2010, 19:29
sevgili myra
günlüğün mutlu paylaşımlarla dolsun..:flowes
hayat kadere inat
01-02-2010, 19:33
günlüküne ben renk katabilirimmi meyra?[Only Registered Users Can See Links]
canım günlünde birbirinden mutlu haberlerini okumak dileğiyle hep güzel şeyler yaşa...:Ö
günlüğüne hep güzel şeyler yazmanı diliyorum.
hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)
günlüküne ben renk katabilirimmi meyra?[Only Registered Users Can See Links]
tabi katabilirsin yorumların oldukça renklendirecektir :)
Öffff... Pöffffffffffffff......
Bugünün, bundan önceki 4 yıldan farklı yanı yok yine. Yine tepemde şu kulaklık, çevremde aynı insanlar, aynı uğultu.. Sıyırmamak mümkün değil, mümkünse de anlatsın bana biri.
Öğlen oldu, yurdumun güzide insanları dünyanın en önemli sorunlarına çözüm aramak için kudurmuş vaziyetteler yine. ''Faturam hani 30 gelecekti 30,80 gelmiş !'' ''Bana haiti deki deprem için ne diye bağış mesajı gönderiyosunuz banane bundan !!! '' ''Hanfendiiiiiii aloooooooo anlatamıyorum galiba, yağmur yağınca kontörlerim düştü diyorum gerizekalı mısınz''
evrene verdiğim siparişler bir an önce gerçekleşsin ve farklı bir departmana geçeyim şuan herzamankinden çok diliyorum bunu... Çok sıkıldım. ÇOK SIKILDIM büyük harfle yazınca daha mı iyi hissettim?
çabucak o departmandan kurtulup en iyi bölüme geçmeni diliyorum..:)
Aprilrose
02-02-2010, 12:34
Öffff... Pöffffffffffffff......
Bugünün, bundan önceki 4 yıldan farklı yanı yok yine. Yine tepemde şu kulaklık, çevremde aynı insanlar, aynı uğultu.. Sıyırmamak mümkün değil, mümkünse de anlatsın bana biri.
Öğlen oldu, yurdumun güzide insanları dünyanın en önemli sorunlarına çözüm aramak için kudurmuş vaziyetteler yine. ''Faturam hani 30 gelecekti 30,80 gelmiş !'' ''Bana haiti deki deprem için ne diye bağış mesajı gönderiyosunuz banane bundan !!! '' ''Hanfendiiiiiii aloooooooo anlatamıyorum galiba, yağmur yağınca kontörlerim düştü diyorum gerizekalı mısınz''
evrene verdiğim siparişler bir an önce gerçekleşsin ve farklı bir departmana geçeyim şuan herzamankinden çok diliyorum bunu... Çok sıkıldım. ÇOK SIKILDIM büyük harfle yazınca daha mı iyi hissettim?
Myra'cım, evet çok sıkılmışsın çok güzel ifade ettin bize :)
Ama kötü tarafı evrene de bu şekilde ifade ettin dileklerini.
Senin bu mesajınla evren ne anlıyor biliyor musun ?
Çok sıkıldım, çok sıkıldım, öffff püfffff, sıkıntı sıkıntı çok sıkıntı getir bana.....
Odağını huzura, sakinliğe istediğin güzelliklere değil, devamlı sıkıntıya yakınmaya, çevirmişsin sen maalesef.
Hadi hemen odağını değiştir bakalım.
Artık sıkıntı, öfleme, puflama yakınma zamanı değil, güzellikleri görme ve bunları evrene ilan etme zamanı. Titreşimini bu seviyeye getirmelisin hemen.
Yoksa sana yardımcı olamaz evrencik :)
Günlüğünde yakınmalar değil, sevgi ve güzellik sözcükleri duymak istiyoruz.
Çok zor değil bir iki kez dene, inanmasan bile yaz ve olacaklara hayret et...
Bekliyoruz ha gayret :)
Kolay gelsin,
:) :)
Bugünün, bundan önceki 4 yıldan çok farklı değil ama olsun. Hergün tepeme taktığım şu kulaklık da yakışıyor ama bana.. karizmatik hatun oluyorum vesselam.. çevremde aynı insanlar, yıllardır güven veriyor birçoğu,sonra hoş bir uğultu.. Hoşlanmamak mümkün değil, mümkünse de anlatsın bana biri. :)
Öğlen oldu, yurdumun güzide insanları dünyanın en önemli sorunlarına çözüm aramak için kudurmuş vaziyetteler yine. ''Faturam hani 30 gelecekti 30,80 gelmiş !'' ''Bana haiti deki deprem için ne diye bağış mesajı gönderiyosunuz banane bundan !!! '' ''Hanfendiiiiiii aloooooooo anlatamıyorum galiba, yağmur yağınca kontörlerim düştü diyorum gerizekalı mısınz''... Sağolsunlar monoton hayatıma renk katıyorlar canlarım benim :)
evrene verdiğim siparişler bir an önceecek ve farklı bir departmana geçeceğim :) Sevgili evren, istediğimi vereceğini biliyorum fakat acele etmen mümkün mü? Şimdi deriinn bir nefes alıyorum ve sakinleşiyorum...
Bu oldu sanırım Aprilrose :) nasıl
Aprilrose
02-02-2010, 13:42
Bugünün, bundan önceki 4 yıldan çok farklı değil ama olsun. Hergün tepeme taktığım şu kulaklık da yakışıyor ama bana.. karizmatik hatun oluyorum vesselam.. çevremde aynı insanlar, yıllardır güven veriyor birçoğu,sonra hoş bir uğultu.. Hoşlanmamak mümkün değil, mümkünse de anlatsın bana biri. :)
Öğlen oldu, yurdumun güzide insanları dünyanın en önemli sorunlarına çözüm aramak için kudurmuş vaziyetteler yine. ''Faturam hani 30 gelecekti 30,80 gelmiş !'' ''Bana haiti deki deprem için ne diye bağış mesajı gönderiyosunuz banane bundan !!! '' ''Hanfendiiiiiii aloooooooo anlatamıyorum galiba, yağmur yağınca kontörlerim düştü diyorum gerizekalı mısınz''... Sağolsunlar monoton hayatıma renk katıyorlar canlarım benim :)
evrene verdiğim siparişler bir an önceecek ve farklı bir departmana geçeceğim :) Sevgili evren, istediğimi vereceğini biliyorum fakat acele etmen mümkün mü? Şimdi deriinn bir nefes alıyorum ve sakinleşiyorum...
Harika işte buuu :)
İyiye güzele ve şüküre odaklanırsan alamayacağın hiç bir şey yok bu dünyada.
Hem ben de seni öyle kulaklığınla, gri yakalı gömleğinle, arkadan bağlı saçlarınla hoş bir hatun olarak hayal etmiştim :)
Harikasın, devam..
Şiddetle bekliyoruz bu güzelliklerin devamını :)
,shy
Teşekkür ederim .. gerçekten.. :)
Aprilrose
02-02-2010, 14:15
Teşekkür ederim .. gerçekten.. :)
:mx
alkisalkisalkis
hayat kadere inat
02-02-2010, 23:23
çabucak o departmandan kurtulup en iyi bölüme geçmeni diliyorum..:)
Oturup çalıştığım yerden Ankara'ya usul usul yağan kara ilişiyor bazen gözüm... Sakinim.
Aklıma geldi, yağan her kar tanesinin şekli farklı olurmuş ya hani, hiçbiri birebir aynı olmazmış. Ve bu mucize şu anda karşımda gerçekleşiyor. Bir mucizeye bakıyorum ben... ''Ne güzel, ne sessiz, ne eşsiz, ne duru'' diyen bir şarkı sözü geliyor aklıma. Evet ne güzel, ne sessiz, ne eşsiz, ne duru....
.......Ve güneş batarken, çocuklar uyurken
Baş uçumda bekleyen yorgun bir melektir
Ve her gece sabret diye
Saçlarımda dolaşan tanrının elleridir
Ne büyük ne derin ne siyah ne keskin
Ayrılık gibi o kırılgan gözlerin
Unutma, unutma dikecek yırtılan geceyi sabaha
Ne büyük ne beyaz ne eşsiz ne duru
Hep sarılıp sarıyor üşüyen ruhumu.....
İyi giden ne kadar çok şey var benim hayatımda ! Bir adım daha atıp birçok şeyin harika gittiğini söyletebilir bana yaşadığım hayat, ve bana verilenler.. Bir defa ben, acılarla büyümek zorunda kalarak iki çocuğunu aslan gibi sırtında taşımış, senelerce tek başına onuruyla çalışıp hayatını kurmuş bir annenin kızıyım. Yılların acısıyla hasta olmuş, ama artık iyileşmiş. Benim annem öyle güölüdür ki, kanseri bile yendi.. Ne büyük mutluluk bu, şükürler olsun... Sonra komik, sevimli , iyi yürekli bir kardeşe sahibim ben. Hırçın ve taşkın yaşıtlarına rağmen o iyi olmayı başarabilmiş, kalbinin güzelliği yüzüne yansımış bir çocuk. Benim kardeşim .. Şükürler olsun.
Sonra bana, her durumda aynı dilden konuşabildiğim, çukurlara düşmek üzereyken yakamdan sıkı sıkı tutan, yanımda destek olan, akıllı, iyi kalpli bir dost verildi. O iyi ki var. Şükürler olsun..
Ve Ali.. hiç ummazken karşıma çıktı O. Her an insan.. her an dost.. her an sevgili.... Kocaman yüreği var!!! , ve o yürekte olmak muhteşem bir his. Ben çok şanslıyım. Şükürler olsun.
Bana verilen herşey için şükürler olsun.. Dengemi kaybedip beylik laflar sarfedişlerim affola...
bu 'yaratıcı imgeleme' kitabı bana çok iyi geldi. enteresan bir şekilde ikametgah, makas ve şarj aleti arayışlarımda muvaffak oldum :) ya gerçekten işe yarıyor ya da tipik bir algıda seçicilik durumu benimkisi.. ama yok yok gerçek tabi sonuçta enerjiden ibaretsek aynı tür enerjilerin birbirini çekmesi olayı gayet de bilimsel. kuantum, çekim yasası, yaratıcı imgeleme bunlar aynı şeyin farklı isimleri anladığım kadarıyla. okuduğum yazıların birinde inanmanız gerekmiyor gibi bir cümle hatırlıyorum umarım gerçekten öyledir çünkü henüz tamamen inanabilmeyi başarmış değilim.
Yarın sevgililer günü!!! :)
-iyi akşamlar myra ben nasıl yardımcı olabilirim size?
-iyi ağşamlar bajii (bacı) ben hösain (hüseyin)
-iyi akşamlar hüseyin bey nasıl yardımcı olabilirim?
-baji bie (bana) otizbeşziksenden (3580) meşaz (mesaj) geliyi nedirbuyeaaa (nedir bu ya)
-hüseyin bey iptal yazıp 3580 e mesaj gönderirseniz gelmeyecek tekrar.
-otuzbeşziksen.....
-evet 3580 e iptal yazıp gönderiyoruz efendim.
-teemam. (tamam)
-peki başka bir konu var mı yardımcı olabileceğim?
10 saniye...
-hüseyin bey?
-hefendiim ...
-başka bir konu var mı yardımcı olabileceğim?
-yog. (yok)
-peki teşekkür ederiz bizi aradığınız için iyi akşamlar.
-Aloooovvvvvvvvvvv!!!!!!!
-(tırsmış halde) efendim hüseyin bey??
-hee baji meşazı sie mi gönderecek
-hayır bana değil 3580 e gönderiyosunuz..
-heeeıööooo (ya da klavyedeki hiçbir harfin ifade edemeyeceği garip sesler demek daha doğru) bajiiiii......
- (gerilir...)efendim hüseyin bey???
-bajii sen mi gönderin ben mi meşazı???
:936
deriiiinnn bir nefes alıyorum ...... yok yok seviyorum bunları da... gerçekten..
hayalayaz
25-02-2010, 01:50
düşün şimdi...
bilgili değilsin... kendini tam ifade edemiyorsun.. ve konuşulanı anlamıyorsun.. ne yaparsın??? sürekli sorarsın..
hani iki- üç yaşında, her şeyi öğrenmeye hevesli, meraklı bir veletler varya..hani o, soru sorar, verdiğin cevaptan yine bir soru çıkarır... bir kaç sorusuna cevap verirsin sakince, ondan sonra, sinirlenirsin ama bir yandanda güleceğin gelir... sonradan sorduğu sorulara bakarsın içsel zekasını görürsün ve takdir edersin...
hah....şimdi bundan sonra arayan herkesin küçük bir çocuk olduğunu düşün.. kendileriyle konuşurken asla gerilmediğin.. onların çocuk olduklarını ve öğrenme dürtüsüyle hareket ettiklerini bildiğin için karşılarında son derece relax olduğun, zekalarını takdir ettiğin minik adamlar ve kadınlar... sen öğretmensin insanların eğitimlerine katkıda bulunuyorsun..
hadi bakalım kolay gelsin..,shy
Bir eğitim almıştık biz işe başlarken ablacım orada da senin tespitine benzer şeyler öğretmişlerdi. Hatta bağıra çağıra gelen müşteri için içinden ''kıyamam kontörü mü düşmüş de sinirlenirmiş canım benim' ... gibi telkin metinleri ezberlemiştik 4 yıl önceydi tabi. Zaman geçtikçe kemikleşiyor bu işi yapan insanların öfkesi. Her geçen gün daha çekilmez bir hal alıyor böyle giderse. Çok haklısın düşünmek lazım, bazen diyorum ki ''işte sana sinirine hakim olman, sabrını sağlamlaştırman için en uygun iş. öğren yaptığın işten....' Kendine hakim olabilmek zor. Sanırım bununla ilgili de olumlamalara ihtiyacım var. Farkına varmamı sağladın yine, üzerine düşünmenin vakti geldi. Teşekkür ederim, iyi ki varsın.. :Ö
Stubborn
27-02-2010, 10:12
Yazdıklarını okuyunca kendımden bı kaç parça buldum.. soyledıgını anlamayan ınsanlara hiç tahammulum yoktu benımde cıleden cıkıyordum bı kere soyluyorum ıkı kere soyluyorum ucuncu tekrara gerek kaldıgında burnumdan dumanlar cıkıyordu.. dayanamıyordum sınırım tepeme cıkıyordu... ama buda tabıkı işime yansıyor ısımden sogumama neden oluyordu..
sonra dedımkı kızım karsındakını kendın zannetmenden kaynaklanıyor bu.. herkezın algısı bılgısı kulturu yasam tarzı farklıdır bırı bı kerede anlar dıgerı 10 kerede..bu okulda bıle boyleydı ..o yuzden karsındakı hiç bişi bilmıyormus gıbı dusun ve o na yenı bıse ogretmenın mutlulugunu yasa...
Boyle dusunmeye basladıgımdan beri hayat bana kolaylaştı bılıyormusun..
Dert ettıgım seyın ne kadar kucuk ama benı ne kadar etkıledıgını fark ettım.. sende benım taktıgı dene bak ozaman ne sınır kalıyor ne bişi:))
Hataa o kadar komık seyler çıkıyorkı gulcek malzemen oluyor :))),
İişini daha fazla sevemye baslıyorsun.. işini sevınce hayat tabıkı daha guzl ve anlamlı olur..
Benım nacızane fıkrım budur yazmak ıstedım sana..
Çok haklısın Stubborn, Hayal abla yazdıktan sonra yavaş yavaş sorgulamaya başladım 2 gündür, daha sakinceyim :0319: daha iyi olacağını biliyorum ,
sevgiler ,shy
baya olmuş yazmayalı, hadi Bismillah;
Her an kendimi daha fazla geliştirmemi sağlayan muhteşem işim, tüm yoğunluğuyla devam ediyor :008 bu konuda fazla birşey yazmayacağım zira az olumlu şeylerden fazla bahsetmemek gerektiğinin ne kadar önemli olduğunu anladım. Üzerinde fazla durmayınca daha iyi oluyor. :LL
erkek arkadaşımı annemle tanıştırdım. :blush2: Güzel annem moralimi bozacak birçok yorum yapmış olmasına rağmen karakterine takacak bir kulp bulamadığı için mutluyum::Dİstanbul'da yaşıyor olmasını yeterince sorun ediyorken yaza nişan düşündüğümüzü nasıl söyleyeceğim düşündükçe afakanlar basıyor.... nasıl olacak nasıl dile gelecek kara kara düşünüyorum günlerdir...
neyse iyi olacak güzel olacak, oluyor...
hayat kadere inat
29-03-2010, 00:05
-iyi akşamlar myra ben nasıl yardımcı olabilirim size?
-iyi ağşamlar bajii (bacı) ben hösain (hüseyin)
-iyi akşamlar hüseyin bey nasıl yardımcı olabilirim?
-baji bie (bana) otizbeşziksenden (3580) meşaz (mesaj) geliyi nedirbuyeaaa (nedir bu ya)
-hüseyin bey iptal yazıp 3580 e mesaj gönderirseniz gelmeyecek tekrar.
-otuzbeşziksen.....
-evet 3580 e iptal yazıp gönderiyoruz efendim.
-teemam. (tamam)
-peki başka bir konu var mı yardımcı olabileceğim?
10 saniye...
-hüseyin bey?
-hefendiim ...
-başka bir konu var mı yardımcı olabileceğim?
-yog. (yok)
-peki teşekkür ederiz bizi aradığınız için iyi akşamlar.
-Aloooovvvvvvvvvvv!!!!!!!
-(tırsmış halde) efendim hüseyin bey??
-hee baji meşazı sie mi gönderecek
-hayır bana değil 3580 e gönderiyosunuz..
-heeeıööooo (ya da klavyedeki hiçbir harfin ifade edemeyeceği garip sesler demek daha doğru) bajiiiii......
- (gerilir...)efendim hüseyin bey???
-bajii sen mi gönderin ben mi meşazı???
:936
deriiiinnn bir nefes alıyorum ...... yok yok seviyorum bunları da... gerçekten..
önemli olan ne zaman yazdığın değil ne zaman okuduğun diyerek ve izninle
:1592:1592:1592
dur daha yetmedi
puhapuhapuha
bu daha iyi geldi
modigliani
29-03-2010, 01:01
baya olmuş yazmayalı, hadi Bismillah;
Her an kendimi daha fazla geliştirmemi sağlayan muhteşem işim, tüm yoğunluğuyla devam ediyor :008 bu konuda fazla birşey yazmayacağım zira az olumlu şeylerden fazla bahsetmemek gerektiğinin ne kadar önemli olduğunu anladım. Üzerinde fazla durmayınca daha iyi oluyor. :LL
erkek arkadaşımı annemle tanıştırdım. :blush2: Güzel annem moralimi bozacak birçok yorum yapmış olmasına rağmen karakterine takacak bir kulp bulamadığı için mutluyum::Dİstanbul'da yaşıyor olmasını yeterince sorun ediyorken yaza nişan düşündüğümüzü nasıl söyleyeceğim düşündükçe afakanlar basıyor.... nasıl olacak nasıl dile gelecek kara kara düşünüyorum günlerdir...
neyse iyi olacak güzel olacak, oluyor...
Myracığım, ben bi ara erkek arkadaşının ismini okudum gibi geldi, tam bi daha foruma dönüp, ben bu ismi çok severim, güzel olur bu ismdeki insanlar dicektimkiii, birde baktımki değişmiş. neyse =) sölemiim sır olsun :P
myracım anneler hep böyledir, mükemmeli ister çocukları için haklı olarak. ama karakterini beğendiğine göre çok önemli değil sanırım. bence bir an önce söyle kurtul :)
:$ modigliani evet sildim ismini sonradan vazgeçtim:) ama evet Ali ler hep çok hoş, yakışıklı, anlayışlı, tatlı olurlar bence de :opt
new way evet sanırım en kısa zamanda söylesem iyi olacak gün geçtikçe stres yapmasından iyidir:pull_hair
Bu sabah acayip birşey oldu!!
Dün gece Sevgili Hayal ablanın yükselttiği şifadan yararlanarak kubera meditasyonu yaparak uyudum. Ve dolunay konusundan hatırlayacağınız gibi bir dilek tuttum. Dileğim işyerimde bir an evvel uzun süredir geçmek istediğim data servislerine pozisyon açılması ve oraya kaydırılmamdı.
Sabah maillerimi bir açtım!!
''
Arkadaşlar merhaba ;
Data ekibine destek vermek isteyen 10 Müşteri Yetkiline ihtiyac var . Destek verebilecek Müşteri Yetkililerine eğitim aldırarak gerekli durumlarda Monitoring ekibi tarafından "Data "skill tanımlaması yapılacaktır. '''
Ve data servislerine 9 aydır hiç pozisyon açılmıyor!!! İnanamıyorum bu kadar çabuk mu??? Bu mucize gerçekten mucize :trrrt
Şimdi sıra bu 10 kişi arasına girmeye geldi, Sevgili Hayal ablacım ve arkadaşlar, şifalarınıza ihtiyacım var...
hayalayaz
25-08-2010, 09:58
Bu sabah acayip birşey oldu!!
Dün gece Sevgili Hayal ablanın yükselttiği şifadan yararlanarak kubera meditasyonu yaparak uyudum. Ve dolunay konusundan hatırlayacağınız gibi bir dilek tuttum. Dileğim işyerimde bir an evvel uzun süredir geçmek istediğim data servislerine pozisyon açılması ve oraya kaydırılmamdı.
Sabah maillerimi bir açtım!!
''
Arkadaşlar merhaba ;
Data ekibine destek vermek isteyen 10 Müşteri Yetkiline ihtiyac var . Destek verebilecek Müşteri Yetkililerine eğitim aldırarak gerekli durumlarda Monitoring ekibi tarafından "Data "skill tanımlaması yapılacaktır. '''
Ve data servislerine 9 aydır hiç pozisyon açılmıyor!!! İnanamıyorum bu kadar çabuk mu??? Bu mucize gerçekten mucize :trrrt
Şimdi sıra bu 10 kişi arasına girmeye geldi, Sevgili Hayal ablacım ve arkadaşlar, şifalarınıza ihtiyacım var...
hadi bakalım hüplet şifaları..ben kanalım...şifa OLsun OLdu bile çok şükür..
Sevgiyle kabul ettim ablam çok teşekkür ederim :),shy herşey için..
:loveHayal abla şifaların yerini bulmaya başladı hemen:)
Seçilecek 10 kişi için aday olmam konusunda şefim onay verdi :p
umarım açıklanan isimler arasında ben de olurum , birkaç güne belli olur..
pozisyon açılması bile hala mucize.... bu gece de yatmadan kubera meditasyonunu yapacağım , insan en nihayetinde hayırlısını istiyor ama, inşallah olur... :ks
hayalayaz
26-08-2010, 02:30
inşallah OLsun ceylan bakışlım..en iyisi OLdu bie çok şükür
bugün belli olmasını bekliyoruz sonuçların,
fazla heyecanlıyım...
hayalayaz
30-08-2010, 19:29
bugün belli olmasını bekliyoruz sonuçların,
fazla heyecanlıyım...
kapat gözlerini kendini 10 kişinin arasında hayal et.. senin için en iyisi ne ise o OLsun, OLdu bile çok şükür..ben kanalım..
az önce mülakata girdim, nasıl geçtiği hakkında fikrim yok ama bilmiyorum..
yarın belli olacakmış hayırlısıyla...
hayal ablacım şifaların için çok teşekkür ederim :)
isobelciğim sana da desteğin için çok teşekkürler :)
hayalayaz
31-08-2010, 02:00
az önce mülakata girdim, nasıl geçtiği hakkında fikrim yok ama bilmiyorum..
yarın belli olacakmış hayırlısıyla...
hayal ablacım şifaların için çok teşekkür ederim :)
isobelciğim sana da desteğin için çok teşekkürler :)
mükemmel ötesi geçmiştir o mülakat...enerjiyi göndermeye devam ediyorum kuzum..senden bir haber varmı diye girdim siteye..senin için en iyisi OLsun..OLdu bile çok şükür...
hala haber bekliyorum ses seda yok daha,
ama yolladığın şifalardan sonra en hayırlısı neyse o olacağını biliyorum hayal abla eksik olma başımızdan inşallah ...
çok ama çok teşekkür ederim :)
hayalayaz
02-09-2010, 22:01
rahat oooooolllll
10 gün oldu son mesajı yazalı hala haber yok.. bugün yarın bugün yarın derken birtürlü açıklamadılar hayal abla hala bekliyorum ...
hayalayaz
12-09-2010, 19:56
şimdi şöyle düşün...
ablam sabırlı ol... kendi kökünü baltalıyorsun... bu memleket bu güne kadar muazzam bir çekişme içindeydi.. tüm işverenler...istisnasız hepsi verecekleri en ufak kararı bile askıya alıp sonucu beklediler... bir çoğu almış oldukları kararlardan bile vazgeçip yeni uygulamalar getirecek... şu an söylediklerim senin şahsında tüm işi olupta değişim isteyen çocuklarıma..mevcut işinize her gün yüz kere teşekkür edin... değişiklik istedim hala haber yok diyerek sabırsızlık etmeyin... akışa uyun..hayatla birlikte akın...olurmu...sevgiler
teytey:008:dellek:confety:confety:kop:kop:0402::04 02:
Ve işte beklenen an !!!!! kihkih
Hayal Abla sen haberi aldın ama bir kez de burada teşekkür etmek istedim :0401:
Her detayıyla bir dizi mucize oldu ,,,, o dileği dilediğim gecenin sabahı , olmayacak şekilde pozisyon açıldı, başvurmam uygun görüldü, mülakat hakkında ne olur bilemedim ama sonuca bakınca demekki çok iyi geçmiş :) ve nihayet bugün belli oldu!!! benden çok daha eski ve daha iyilerinin bulunduğunu düşündüğüm 23 kişi arasından 5 kişi alındı ve ben de varım üü;hihi
ve biliyor musun, senin yolladığın güzel şifalar olmasa tek başıma asla yapamazdım....
sen şifaya başladıktan sonra şefim arkamda durdu, hakkımda oldukça olumlu şeyler söyledi, eskiden çok samimiyetimin olmadığı insanlar birden destek olmaya başladılar, sürekli sordular, araştırdılar kimler alınabilir diye, herkes çok uğraştı, çok emek verdi..
ve dediğin gibi son dönemlerde herşey olumlu gitmeye başladı hayatımda,,, şükürler olsun...... Çok teşekkür ederim, binlerce kez teşekkür ederim... Sen bizim şansımızsın..
:throw
Sevgili arkadaşlarım, sizin de desteklerinizi hep hissettim , hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.. umarım her birinizin dilekleri çabucak gerçekleşir çünkü bu harika bir his :73e4317106059nd:
Gülçin Şen
16-09-2010, 22:14
Canı gönülden tebrik ediyorum myracım...
Dilerim hızlanarak terfilerin artsın işinde gelebileceğin en mükemmel konumlarda olasın....:0401:
hayalayaz
16-09-2010, 22:18
ceylan gözlüm ben senin başaracağından hep emindim.. yalnız sana birşey söylemek istiyorum demekki sen en iyi yirmibeşnten ayrılan en iyi 5. in içindesin.. eh bana benim yanımada en iyi olan yakışır zaten... kuzu çok sevindim daha büyük başarılarını görelim inşallah.. yaratan hayat yolunu kendi nuruyla aydınlatsın.
bu arada telefonda sevinçten söylemeyi unuttum.. kardeşin izmire gelince beni arasın..ona telefonumu ver...kalacak yer aramasın hemen yurtta yer bulamazsa... burada onunda evi var...yurt işi hemen olsa bile hafta sonları, çamaşırı falan olursa ev yemeği özlerse.. işte gerisini bilemedim... ne zaman isterse ben yanındayım olurmu..
canım ablacım saol :D sen ne kadar iyi, ne kadar zarifsin... yurt sıkıntısı şimdilik yok Hayal abla ama çok teşekkür ederim, bir sıkıntısı olduğunda kapını çalabileceğini bilmek bile çok huzur verici, çok teşekkür ederim...
hepimize ne kadar iyiliğin dokunduysa, hepsi katlanarak sana dönsün inşallah... :love0079:
Canı gönülden tebrik ediyorum myracım...
Dilerim hızlanarak terfilerin artsın işinde gelebileceğin en mükemmel konumlarda olasın....:0401:
sevgili vodoo, çok teşekkür ederim :love0073:
inşallah hayat hepimiz için daha nice mutluluklar getirsin....
Canım işindeki bu pozisyonu ne kadar çok istediğini o kadar net anlatmıştın ki o yüzden şimdi heyecanını ve sevincini tüm içtenliğimle paylaşıyorum.Allah yolunu her zaman açık etsin hep böyle mutlu ve başarılı ol.alkis
teytey:008:dellek:confety:confety:kop:kop:0402::04 02:
Ve işte beklenen an !!!!! kihkih
Hayal Abla sen haberi aldın ama bir kez de burada teşekkür etmek istedim :0401:
Her detayıyla bir dizi mucize oldu ,,,, o dileği dilediğim gecenin sabahı , olmayacak şekilde pozisyon açıldı, başvurmam uygun görüldü, mülakat hakkında ne olur bilemedim ama sonuca bakınca demekki çok iyi geçmiş :) ve nihayet bugün belli oldu!!! benden çok daha eski ve daha iyilerinin bulunduğunu düşündüğüm 23 kişi arasından 5 kişi alındı ve ben de varım üü;hihi
ve biliyor musun, senin yolladığın güzel şifalar olmasa tek başıma asla yapamazdım....
sen şifaya başladıktan sonra şefim arkamda durdu, hakkımda oldukça olumlu şeyler söyledi, eskiden çok samimiyetimin olmadığı insanlar birden destek olmaya başladılar, sürekli sordular, araştırdılar kimler alınabilir diye, herkes çok uğraştı, çok emek verdi..
ve dediğin gibi son dönemlerde herşey olumlu gitmeye başladı hayatımda,,, şükürler olsun...... Çok teşekkür ederim, binlerce kez teşekkür ederim... Sen bizim şansımızsın..
:throw
Sevgili arkadaşlarım, sizin de desteklerinizi hep hissettim , hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.. umarım her birinizin dilekleri çabucak gerçekleşir çünkü bu harika bir his :73e4317106059nd:
myracım çok çok tebrik ederim. çok sevindim.. başarıların katlanarak artsın..
psikanalist
17-09-2010, 18:55
tebrikler!! :rewatwater başarılarının devamını dilerim
canım gerçekten çok sevindim...tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum...:mx
Sevgili Myra ; Günlüğünü yeni okudum başından sonuna kadar.Hissettiklerini ve duygularını ne kadar güzel anlatmışsın...Sizlerle beraber burada bu güzellikleri paylaşmak benim için de çok farklı bir duygu . Düşlerinin gerçek olması beni çok sevindirdi.Dilerim bundan sonra ki düşleriniz de en kısa anda gerçeğe dönüşür...
Myra cım 9 Ekimde görüşmek üzere diyorum:mx
:0319:Tebrik ediyorum canım... SEvincini yazında o kadar belli etmişsinki sanki yanımda anlatıyormuşsun gibi oldu.... Hayat yüzüne daima gülsün canım yolun ışıkla dolsun...."Tebrikler"....alkis
Canım işindeki bu pozisyonu ne kadar çok istediğini o kadar net anlatmıştın ki o yüzden şimdi heyecanını ve sevincini tüm içtenliğimle paylaşıyorum.Allah yolunu her zaman açık etsin hep böyle mutlu ve başarılı ol.alkis
dnzege çok teşekkür ederim :) paylaştıkça daha da güzelleşiyor.. Allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah...
myracım çok çok tebrik ederim. çok sevindim.. başarıların katlanarak artsın..
new_way ciğim çok çok teşekkür ederim:) :0361:hepimizin güzel haberleri gelsin çabucak :)
tebrikler!! :rewatwater başarılarının devamını dilerim
sevgili psikanalist, çok teşekkür ederim :mx iyi ki varsınız..
canım gerçekten çok sevindim...tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum...:mx
canım benim ceylinciğim çok teşekkür ederim :0361: öpücüğünü de aldım, bir öpücük de benden sana :mx
Sevgili Myra ; Günlüğünü yeni okudum başından sonuna kadar.Hissettiklerini ve duygularını ne kadar güzel anlatmışsın...Sizlerle beraber burada bu güzellikleri paylaşmak benim için de çok farklı bir duygu . Düşlerinin gerçek olması beni çok sevindirdi.Dilerim bundan sonra ki düşleriniz de en kısa anda gerçeğe dönüşür...
Myra cım 9 Ekimde görüşmek üzere diyorum:mx
Sevgili Ataz, çok teşekkür ederim ne kadar incesin :0361: aranızda olduğum ve Hayal Ablayı, tüm güzel insanları tanıdığım için kendimi hep çok şanslı hissettim ben, ve biliyorum ki daha pek çok şey paylaşacağız her birimizin düşleri gerçekleştikçe..
9 Ekimde görüşmek üzere :mx
:0319:Tebrik ediyorum canım... SEvincini yazında o kadar belli etmişsinki sanki yanımda anlatıyormuşsun gibi oldu.... Hayat yüzüne daima gülsün canım yolun ışıkla dolsun...."Tebrikler"....alkis
nazz cım çok çok teşekkür ederim :) benim için o kadar önemliydi ki belli etmemek mümkün değil :) hayat hepimize hep gülsün, her gün hepimiz için gerçekleşen yeni bir dileği kutlayalım hep beraber :0361:
şimdi oukudum canım başarını tebrik ediyorum sevincin daim olsun. Hayatın ışıkla dolsun.... :confety:ltı
şimdi oukudum canım başarını tebrik ediyorum sevincin daim olsun. Hayatın ışıkla dolsun.... :confety:ltı
sevgili semcet çok teşekkür ederim :flufy05 iyi ki varsınız..
merhaba sevgili günlük,
amma da zaman geçmiş yazmayalı tam 3 ay olmuş... en son , evrenin isteğimi mucizevi biçimde ayağıma getirmesinin coşkusunu paylaşmışım sizlerle:love0073: tekrar okuyunca yine hissettim aynı sevinci, çok şükür, binlerce kez şükür... şimdi sırada başladığım pozisyonun kadrosunu almak var, benden öncekiler en az 8 ayda kadro alabilmişler içlerinde 1 yıl bekleyenler de var... benim 3 ay oldu ama şimdiden sinyaller gelmeye başladı bile:) önümüzdeki 1-2 ay içinde gerçekleşeceğine %100 eminim , ve bunun için çok şanslıyım ben ...
2011 e 4 gün kaldı :confety geriye dönüp bakınca 2010 senesi büyük ölçüde mutluluklarla geride kaldı. Annem artık tamamen iyileşti hatta işe bile başladı, kardeşim okulu kazandı, ben istediğim bölüme geçtim, borçlarımızın neredeyse tamamı bitti, hayatımdaki kötü enerjiler, depresyon, ilaçlar, huzursuzluklar, eziklikler, keşkeler, pişmanlıklar.... hepsi ama hepsi bitti! bu yıl 24 yıldır farkına varamadıklarımı kısacık zaman diliminde anlamayı, sindirmeyi, kabullenmeyi öğrendim ben. evet hala hatalarım var, hala pişmanlıklarım, keşkelerim var fakat artık onları , bana kendimi kötü hissettirmek mecburiyetinden kurtardım. çünkü anladım ki o duygulara yüklediğim enerji kadar hissediyorsam eğer , bana kendimi tükenmiş gibi hissettirmelerini seçmek zorunda değilim. sadece yararlanılmış ve bundan sonra ihtiyacım olmayan tecrübeler olarak kalmalarını seçiyorum, ve onları da seviyorum.
2011 için acayip tasarılarım var ve bunları düşünme özgürlüğüne bile sahip olmak şükretmeme yetiyor...
daha çok yazmak isterdim ama işe gitmem gerekiyor... hepinizi öpüyorum böyle kocaman kocaman :73e4317106059nd:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.