Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim hiç günlüğüm olmadı....
Evet arkadaşlar ben hayatımda hiç günlük tutmadım. keşke tutsaymışım. nedense duygu ve düşüncelerimi bir yere yazmak bana hep itici geldi. yani yüzleşemiyorum galiba kendimle bile. Nedense. burada yazan arkadaşları görünce bir şevk geldi. yada artık kaçmıyorum kendimden. ''insanın kendi duygu ve düşüncelerinden kaçması'' ne demekse...... kaçamadım, sobelendim bir yerlerde. ama şükrediyorum. başkalarının duygu ve düşünceleri benim için her zaman daha ön planda oldu galiba bu güne kadar. boşa çaba. şimdi kendimi dinlemeyi öğreniyorum yavaş yavaş. çooooooook işim var. bu yüzden başkalarını artık dinleyemeyeceğim kusura bakmasınlar artık. herkese iyi geceler diliyorum.....:meditation
hayalayaz
19-01-2010, 00:31
flizciğim günlüğün hayırlı olsun mutlu deneyimlerle dolsun :73e4317106059nd:
filiz, yazdıkların adeta beni anlatmış, düşüncende haklısın artık kendine daha fazla zaman ayır :)
iyi geceler :)
Gülçin Şen
19-01-2010, 08:57
Off o ne günlük girişiydi etkilenmedim dersem yalan söylerim...Hadi hayırlı olsun günlüğün ,istediklerine tek tek ulaşacağına ben inanıyorum kolay gelsin....:0398:
,shygünlüğün hayırlı olsun.
içi istediğin haberlerle dolup taşsın.
sevgiyle mutlu kalıp hep sobelenesin......
canım günlüğün hayırlı olsun...bundan sonraki yaşamında artık hep günlüğün olsun ve birbirinden mutlu,güzel olayları yazmak nasip olsun umarım...:bby
Günlüğün hayırlı olsun Filiz, ben eskiden çook günlük tutardım ama nedense günlük tutmak sanki küçükken yapılan birşeymiş gibi bir inanç vardı bende. Aslında içimizdeki çocuk ile yüzleşmekten korktuğumuzdan, büyüdüğümüzde ya da büyüdüğümüzü sandığımızda günlük tutmaktan kaçıyoruz galiba...
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
**sirius**
19-01-2010, 18:59
günlüğün hayırlı uğurlu olsun =) ben de hiç günlük tutmadım, tutamadım. Her gece kendi kendime düşünürüm tüm olanları yüzleşirim ama bunları yazıya aktarmak gelmedi aklıma. Rüyalarımı yazıyorum rüya günlüğü tarzında, deneyimelrimi de yazıyorum kafama esince de yazıyorum ama günlük yazmıyorum =) Yazmak gerekiyor aslında, olayın gidişatı nasıl olur ona bakmak gerekiyor. Gerçi en son günlüğüm de şuna benzer birşeyler yazmışım;
"dedem vefat etti. gerçekten çok üzüldük ama arkadaşım burak'la konuştum onun iki dedis de vefat etmiş. Hem de aynı zamanda. Onun deneyimi daha acı ona üzüldüm. Benim bir dedem hala yaşıyor. Buna şükretmeliyim... Ama osman dedemi çok arıyorum"
ve bir hafta soınra benim öbür dedem de vefat etti :) Allah rahmet eylesin ikisine de..
günlüğün hayırlı uğurlu olsun =) ben de hiç günlük tutmadım, tutamadım. Her gece kendi kendime düşünürüm tüm olanları yüzleşirim ama bunları yazıya aktarmak gelmedi aklıma. Rüyalarımı yazıyorum rüya günlüğü tarzında, deneyimelrimi de yazıyorum kafama esince de yazıyorum ama günlük yazmıyorum =) Yazmak gerekiyor aslında, olayın gidişatı nasıl olur ona bakmak gerekiyor. Gerçi en son günlüğüm de şuna benzer birşeyler yazmışım;
"dedem vefat etti. gerçekten çok üzüldük ama arkadaşım burak'la konuştum onun iki dedis de vefat etmiş. Hem de aynı zamanda. Onun deneyimi daha acı ona üzüldüm. Benim bir dedem hala yaşıyor. Buna şükretmeliyim... Ama osman dedemi çok arıyorum"
ve bir hafta soınra benim öbür dedem de vefat etti :) Allah rahmet eylesin ikisine de..
canım çok teşekkür ederim. başın sağolsun. ben ölen büyüklerimin hala mezarlarına gidemedim. neden bilmiyorum gidemiyorum. mezarlık korkum olduğundan değil. sebebini bilmiyorum. sen bana şimdi yeni bir konu çıkarttın:) :meditation
**sirius**
20-01-2010, 00:28
canım çok teşekkür ederim. başın sağolsun. ben ölen büyüklerimin hala mezarlarına gidemedim. neden bilmiyorum gidemiyorum. mezarlık korkum olduğundan değil. sebebini bilmiyorum. sen bana şimdi yeni bir konu çıkarttın:) :meditation
teşekkürler, Allah hepsine rahmet eylesin.
derler ki bir kişyi en son nasıl gördüyseniz, hep öyle hatırlarsınız. Bu yüzden kimisi cenazelere, mezarlara öyle hatırlamamak hep diri hatırlamak için gitmez. belki bu yüzdendir....
ben dedemlerden birini kendi evinde sigara içerken görmüştüm en son, hala o hali var.
osman dedemi ise hep tabutuyla hatırlıyordum ta ki rüyama girip özlem giderene kadar. Ondan sonra hep rüyamda gördüğüm gibi hatırlamaya başladım =)
ben de o tespit doğru, bir kişiyi en son nasıl gördüysem öyle hatırlıyorum.
ben büyüklerim öldüğünde çok da büyük değildim. o zaman tek endişem annemin ve babamın çok üzülmesiydi. kızmıştım onlara annemle babamı ağlattılar diye. Annem bir süre kendine gelememişti. çok kötüydü. onu hatırlıyorum sadece. ben büyüklerimi çok severdim ama ben üzülürsem annem daha çok üzülecek diye ağlayamamıştım bile. çocukluk işte. bana neleri hatırlattın arkadaşım. sana teşekkür ederim. belki de bir blokajımı ortadan kaldırıcam bu sayede. sana çok teşekkür ederim.
:73e4317106059nd:selam arkadaşlar. farkında yaşamakla ilgili oldukça güzel deneyimler yaşıyorum son zamanlarda. Bir kaç gün önce çok sıkıldığım bir zamanda, yine gözlerimi kapadım ve ''rehberlerim ve meleklerim bana yardım edin, bu konuda işin içinden çıkamıyorum'' diyerek (bu arada sürekli hooponopono yöntemini de uyguluyorum)yardım gelmesini bekledim. cevap bir arkadaşımın maili ile geldi. başlık şöyleydi. Sorunları ya sorun olarak görürsünüz, yada bir fırsat. bakış açısının önemi hakkında bir yazıydı. Hatta ben bu sitedede paylaştım bu yazıyı. Farketmek çok önemlgerçekten istediğinizde cevap geliyor. hem de çok kısa bir sürede. sadece bakmasını bilin arkadaşlar, farkında olun.
sonra bir kaç deneyim yaşadım. arka arka gelen sorun yumakları şeklinde. Eskiden olsa karaları bağlayacağım durumlar açıkçası. ama asla öyle olmadı. önce kabul ettim yaşadığım durumu. Her haliyle kabul dedim içimden, vardır bunda da bir hayır. göreceğim ve öğreneceğim bir şeyler var bu durumdan. hemen hooponopono yöntemini uygulamaya başladım. her zaman yardım istediğim yönteme başvurdum. ve bugün tekrar yaşadığım durumla ilgili bir mail aldım. tam da benim içinde olduğum durumun nedenlerini anlatan bir maildi. (Bu ara benim rehberim mailler oldu galiba. bu rehberler çok komik olabiliyor)yani kısacası arkadaşlar yaşadığınız her ne olursa olsun bakış açınız çok önemli. bir de bakmasını bilmeniz. yardım istemek çok önemli, yardım istemekten çekinmeyin. kapatın gözünüzü, kendinizi akışa bırakın. hayatımız deneyimlerle dolu.Ama iyi ama kötü. hepsine kabul......
:klo
merhabalar... pek alışık değilim, günlüğüm olduğunu unutuyorum. Ben hayal abladan öğretmenim olmasını istedikten sonra onun verdiği bilgiler sayesinde hayatımın günlük akışında çok büyük değişiklikler oldu. onun verdiği eğitimler neticesinde günlük yapmam gereken çalışmalarım var artık. Başta bu bir görevmiş gibi geldiyse de (sıkıntı anlamında değil)zaman içinde farkında olmadan alışkanlık olmaya başladı. ilk başta farkındalık inanılmaz artıyor arkadaşlar. bakmasını ve görmesini bilmek derler ya, aynen öyle durumlar oluyor. Hayal ablanın medilerini indirmiştim. Ben her gün onları dinliyorum. İllaki bir odaya kapanıp, uygun ortamı hazırlayıp medileri öyle yapmak gerekmiyor bana göre. çünkü ben spor yaparken de mp3 üme yüklediğim bu medieri rahatlıkla dinleyebiliyorum. Bu da bir alternatif. gözümü kapattığım anda medinin içindeyim çünkü. o anda yürüme bandında olmak veya bisiklet çevirmekle ilgili olmuyorum. yürürkende, yemek yaparken de dinliyorum bazen. bana çok iyi geliyor. tv izlerken çakra dengelemesi yapabiliyorum artık. zorunluluk değil bunlar benim için, bilakis keyif alıyorum. Bir de en komik olan toplum içindeyken bana basan bir olaya eft yaparken karate noktasına çaktırmadan vurmanın çok çeşitli türevlerini geliştirdim:) takıldığım bir nkta olduğunda hayal ablama ve buradaki gerçekten birbirinden değerli arkadaşlarıma sorabilme lüksüne de sahibim daha ne isterim:) burası rehber dolu arkadaşlar:))) iyiki varlar.....herkese iyi geceler dilerim....
selam günlük. kusura bakma seni unutuyorum.Bir ölüm insana ne çok şey anlatıyormuş meğer. daha geçenlerde büyüklerimizin ölümlerinden bahsediyorduk ki kayınpederimi kaybettik. Tesadüf diye bir şey olmadığına şimdi daha da inandım artık. Ben büyüklerimin kayıplarıyla ilgili aşmam gerekn şeyler üzerinde çalışırken yeni bir deneyim olarak bu geldi. Ve bana daha neler neler öğretti. şükürler olsun. artık başka gözle görebilmeyi, ölümün bir son olmadığını, olamayacağını düşünmeye başladım. ben bu olayları düşünürken sevgili arkadaşlarım ban çok güzel yazılar gönderdiler veya yazdılar. sevgili mevlananın bir çok sözü ve şiiri bana bu konuda rehber oldu. sevgili aprilrose un yazısı ve arkadaşlarımın yorumları tam da bu sırada yazılmasının bir anlamı olsa gerek. bakmasını bilmek gerek diye söylüyorum her zaman. şükürler olsun. artık anda kalmanın önemini daha çok anladım. gelecek bizim için olmayabilir. bir saniye sonrası için garantimiz yok. böyle düşündüğümüz zaman dünyasal şeyler artık çokta önemli olmuyor. tabiki yaşam devam ediyor. ama hiç bir şeyin garantisi yok. tek hatırlanan sevgi, arkadaşlık, dayanışma geri kalan her şey boş. yanına kar kalan yaptığın iyilikler.
flz71 canım başınız saolsun Allah rahmet etsin hepimize
aynen öyle ölümler hatırlatıyor herşeyi...
canım yeni gördüm başın sağolsun, mekanı cennet olsun
**sirius**
12-02-2010, 17:57
selam günlük. kusura bakma seni unutuyorum.Bir ölüm insana ne çok şey anlatıyormuş meğer. daha geçenlerde büyüklerimizin ölümlerinden bahsediyorduk ki kayınpederimi kaybettik. Tesadüf diye bir şey olmadığına şimdi daha da inandım artık. Ben büyüklerimin kayıplarıyla ilgili aşmam gerekn şeyler üzerinde çalışırken yeni bir deneyim olarak bu geldi. Ve bana daha neler neler öğretti. şükürler olsun. artık başka gözle görebilmeyi, ölümün bir son olmadığını, olamayacağını düşünmeye başladım. ben bu olayları düşünürken sevgili arkadaşlarım ban çok güzel yazılar gönderdiler veya yazdılar. sevgili mevlananın bir çok sözü ve şiiri bana bu konuda rehber oldu. sevgili aprilrose un yazısı ve arkadaşlarımın yorumları tam da bu sırada yazılmasının bir anlamı olsa gerek. bakmasını bilmek gerek diye söylüyorum her zaman. şükürler olsun. artık anda kalmanın önemini daha çok anladım. gelecek bizim için olmayabilir. bir saniye sonrası için garantimiz yok. böyle düşündüğümüz zaman dünyasal şeyler artık çokta önemli olmuyor. tabiki yaşam devam ediyor. ama hiç bir şeyin garantisi yok. tek hatırlanan sevgi, arkadaşlık, dayanışma geri kalan her şey boş. yanına kar kalan yaptığın iyilikler.
Allah rahmet eylesin...
dostlar sağolsun. teşekkür ederim
Uzun bir süreden sonra artık günlüğüme zaman ayırabilirim nihayet. Arkadaşlar çok şükür kurtulduk bu sınav maratonundan. hepinize ve özellikle hayal ablama desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. :love
Bu sabah uyandığımda bir baktım kızım salonda bizim siteyi açmış olumlamaları okuyor. Bir yandan da sürekli ileri geri sallanıyor. çocukları bu hale getiren sisteme tabiki kzıyorum ama bir yandan da bir çok şeyi görmeme sebep olduğu için şükrediyorum.
nedense çocuklar ve özellikle de gelecekleri söz konusu olduğunda ego hemen devreye giriveriyor. öğrendiğiniz her öğreti ve bilgi aklınızdan uçuveriyor. çok çabuk telaşa kapılıp akıştan çıkıveriyoruz. ve en önemlisi bu onların hayatı, deneyimlemesi gereken şeyleri deneyimlemeliler diyemiyoruz. diyorum ya analık zor zanaat. bir türlü çokcukalrımızla bağlarımızı koparamıyoruz. ya da kendi adıma konuşayım ben yaptığım onca bağ bırakma çalışmasına rağmen bıraakamadığımı farkediyorum.
kızımı sınava babasıyla beraber götürdük. eşim arabada kaldı onu içeri ben soktum. ayrılırken başladı ağlamaya. çok stresliydi zaten. Moralim bozuldu tabi ki ama başladım hopo yapmaya. o zaman rahatladım. sınav bitiminde kızım çok mutlu çıktı içerden. sınavının iyi geçtiğini söylüyor. bense kızıma çok şükür kızım geçmiş olsun dedim. oğlum arkadan oh be yaşasın kurtulduk hepimiz demez mi. tabi 1 yıl boyunca hepimiz hazırlandık bu sınava. ister istemez herkes etkileniyor. bütün planlar ve hayatın akışı bu sınava göre planlanıyor.
Aslında hepimiz bir hayat sınavındayız, bunu biliyoruz bilmesine de dünya telaşına kapılıveriyoruz işte. akışa güvenemiyoruz. lafta herşey hayrımıza diyip duruyorum o zaman kabul nerde? olanı olduğu gibi kabul nerde? of of kendimle çok işim var:)
sınavdan geldikten sonra bir yatmış uyumuşum inanın tam 4 saat.schlaff ama müthiş dinlenmiş olarak kalktım. şükür uykusuna yattım diyorum. hayırlısıyla bu sınavda bitti diye. sağ salim bu sınavı da atlattık. hayat sınavın da da başarılı olmak dileğiyle........:mx
hayalayaz
28-06-2010, 01:07
canım benim hepinize.... hepimize geçmiş olsun(*yıldız) akışa uyamadığımız, akışta olamadığımız zamanlar hep olacak.. biz bunları görüp dersler alacağız.. neyse ki bitti..haaa hemen sorayım seneye yine var dimi (*yıldız) ay neyse bu yıl atlattık ya seneye allah kerim..ben şimdiden enercileri depolamaya başladım.. çocuklar seneye sınava girerken ayakları yerden kesilmiş olarak girsinler..ben hepsini başarılarından dolayı candan ciğerden kutluyorum.. ama seneye yine stres yaparlarsa bu sınavın ne kadar başarılı geçtiğini hatırlatacağımıda şimdiden duyuruyorum... sen en iyisi bu seneki sınavın başarısını hiç unutturma.. bu günkü sevinç ve başarı onlara söylenebilecek en kıymetli olumlama..çünkü bunu birebir yaşadılar.. hadi bakalım güzel bir tatili hak ettiler artık hiç bir şey düşünmeden mutlu olsunlar..mutlu oldukları bir tatil geçirsinler..onları öp benim için..sevgiler:spring_bees
Gülçin Şen
28-06-2010, 10:18
Geçmiş olsun hepimize Filizciğim...Sistemden girip memleket meselesinden çıkmamak için ben en iyisi susayım...:vuhu
canım benim hepinize.... hepimize geçmiş olsun(*yıldız) akışa uyamadığımız, akışta olamadığımız zamanlar hep olacak.. biz bunları görüp dersler alacağız.. neyse ki bitti..haaa hemen sorayım seneye yine var dimi (*yıldız) ay neyse bu yıl atlattık ya seneye allah kerim..ben şimdiden enercileri depolamaya başladım.. çocuklar seneye sınava girerken ayakları yerden kesilmiş olarak girsinler..ben hepsini başarılarından dolayı candan ciğerden kutluyorum.. ama seneye yine stres yaparlarsa bu sınavın ne kadar başarılı geçtiğini hatırlatacağımıda şimdiden duyuruyorum... sen en iyisi bu seneki sınavın başarısını hiç unutturma.. bu günkü sevinç ve başarı onlara söylenebilecek en kıymetli olumlama..çünkü bunu birebir yaşadılar.. hadi bakalım güzel bir tatili hak ettiler artık hiç bir şey düşünmeden mutlu olsunlar..mutlu oldukları bir tatil geçirsinler..onları öp benim için..sevgiler:spring_bees
Geçmiş olsun hepimize Filizciğim...Sistemden girip memleket meselesinden çıkmamak için ben en iyisi susayım...:vuhu
bana verdiğiniz destekten dolayı sizlere çok teşekkür ederim. ben de size iyi tatiller diliyorum. :throw
geçmişler olsun.... sınav dönemleri hakikaten stresli geçiyor. ama emeklerin karşılığını alabilmenin tadı da bir başka oluyor. tebrikler ve başarıların devamını dilerim. keyifli ve huzurlu bir tatil olsun...
geçmişler olsun.... sınav dönemleri hakikaten stresli geçiyor. ama emeklerin karşılığını alabilmenin tadı da bir başka oluyor. tebrikler ve başarıların devamını dilerim. keyifli ve huzurlu bir tatil olsun...
teşekkür ederim.....:Ö
arkadaşlar başıma ne geldi bilseniz. benim notebook format yedi ve bana yedekleyeceklerini söyledikleri herşey gitti. onca emek. özellikle kaç senedir topladığım onca bilgi,dosya,medi,e kitap,olumlamalr,eft,resim vb.....
of ya ağladım resmen. ben şimdi nerden bulurum onca şeyi tekrar. çok moralim bozuldu inanın. bu arada yazlığa gideceğimden dolayı zaten sizlerle görüşemeyeceğim için sıkıntılıydım bir de üstüne bu geldi. Ay reiki dökümanlarım da gitti:mshareketliifade272:mshareketliifade272:msha reketliifade272
zaten dün akşam balkonda düştüm. ama ne düşmek resmen duvarı öptüm. etrafımda nasıl bir enerji dolaşıyor anlamadım. bütün gün doktordaydım. çünkü düşerken sol tarafımı karnımdan göğsüme kadar duvarın sivri yerine geçirdim resmen. gülmeyin gerçekten çok canım yandı. 5 dakika falan nefes alamadım. bugün ise her tarafım mor içinde. bana morda yakışıyormuş:)
ama asıl endişem sol göğsüm çok kötü darbe aldı. doktor ultrason istedi ama acıdan çektiremedim. gazi oldum....
sizleri ve bu siteyi çok seviyorum. arada internet bulduğum yerde sizleri ziyaret edeceğimi umuyorum. görüşmek üzere......:mx:mx:mx
hayalayaz
03-07-2010, 08:30
canım benim geçmiş olsun.. reiki gönderyorum..kabul et şifa olsun... güzel bir tatili hak ettiniz..allah içinize sindirsin..:mx
Çokk büyük geçmiş olsun...
Aprilrose
03-07-2010, 10:10
Filizciğim çok geçmiş olsun, böyle durumlarda biraz tuz bulundurmanı öneririm yanında. (Tuz negatif enerjiyi blocke ediyor.)
Evin de muhtelif yerlerine tuzlar yerleştir ve 2-3 gün sonra da değiştir, yararını göreceksin canım, tekrar çok geçmiş olsun.
Küfkedisi
03-07-2010, 12:06
arkadaşlar başıma ne geldi bilseniz. benim notebook format yedi ve bana yedekleyeceklerini söyledikleri herşey gitti. onca emek. özellikle kaç senedir topladığım onca bilgi,dosya,medi,e kitap,olumlamalr,eft,resim vb.....
of ya ağladım resmen. ben şimdi nerden bulurum onca şeyi tekrar. çok moralim bozuldu inanın. bu arada yazlığa gideceğimden dolayı zaten sizlerle görüşemeyeceğim için sıkıntılıydım bir de üstüne bu geldi. Ay reiki dökümanlarım da gitti:mshareketliifade272:mshareketliifade272:msha reketliifade272
zaten dün akşam balkonda düştüm. ama ne düşmek resmen duvarı öptüm. etrafımda nasıl bir enerji dolaşıyor anlamadım. bütün gün doktordaydım. çünkü düşerken sol tarafımı karnımdan göğsüme kadar duvarın sivri yerine geçirdim resmen. gülmeyin gerçekten çok canım yandı. 5 dakika falan nefes alamadım. bugün ise her tarafım mor içinde. bana morda yakışıyormuş:)
ama asıl endişem sol göğsüm çok kötü darbe aldı. doktor ultrason istedi ama acıdan çektiremedim. gazi oldum....
sizleri ve bu siteyi çok seviyorum. arada internet bulduğum yerde sizleri ziyaret edeceğimi umuyorum. görüşmek üzere......:mx:mx:mx
Çok geçmiş olsun Filiz .çok üzüldüm okuyunca hayır olsun inşallah...en kısa sürede iyileşmen dileğiyle ...sevgiler :mybutterfly
çok geçmiş olsun canım...umarım şimdi daha iyisindir...
geçmiş olsun canım,iyisindir umarım
psikanalist
03-07-2010, 21:48
çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, çok üzüldüm
failiz71belkide bütün araştırmalarını kaybetmenin bir anlamı vardır en baştan tekrar arşiv oluşturmaya çalışırken daha evvel atladığın yada gereken önemi gösteremediğin bir noktayı tekrar bulman yada hiç tanışmadığın bir bilgiyi keşfedip bambaşka bir farkındalık edinmen gereklidir..
Kimbilir belki artık çalışmalarında yeni bir dönemece gelmişsindir.
Bende sürekşi morlarla gezen bir dalgınım o konuda da geçmiş olsun sanırım bakıp göremiyoruz...:mshareketliifade108
Gülçin Şen
05-07-2010, 10:45
Çok geçmiş olsun canım..İyi tatiller.
Selam canım arkadaşlarım. bugün eve geldik ailecek. hemen bilgisayarı açtım ve yazılanları okumaya başladım. inanın sizleri çooook özledim. benim yazlıkta internet yok ve olmaması bir derece iyi bence, bütün kış zaten bunun başındayız.
Ben kızların tercihleri için döndüm. maşallah ikiside bir yere yerleşecek gibi gözüküyor. hakkımızda hayırlısı olsun. tabi gönderdiğiniz şifalar işe yaradı:):güz
allah herkesten razı olsun. umarım diğer sınava girenler de başarılı olurlar. herşey gönlünüzdeki gibi olsun. amin.
Küfkedisi
16-07-2010, 02:01
Selam canım arkadaşlarım. bugün eve geldik ailecek. hemen bilgisayarı açtım ve yazılanları okumaya başladım. inanın sizleri çooook özledim. benim yazlıkta internet yok ve olmaması bir derece iyi bence, bütün kış zaten bunun başındayız.
Ben kızların tercihleri için döndüm. maşallah ikiside bir yere yerleşecek gibi gözüküyor. hakkımızda hayırlısı olsun. tabi gönderdiğiniz şifalar işe yaradı:):güz
allah herkesten razı olsun. umarım diğer sınava girenler de başarılı olurlar. herşey gönlünüzdeki gibi olsun. amin.
Hoşgeldiniiiiz :) gece kuşu bir ben varım sanırım hehe
hayalayaz
16-07-2010, 08:30
hoşgeldin filizcim, çocuklar için en iyisi ne ise o olsun ablam.. ( ben en iyisinin olacağından eminim)
ŞİFACINIZ SİZSİNİZ
[Only Registered Users Can See Links] 18_n.jpg
Kendinizi bir tek siz iyileştirebilirsiniz. Tamamen bunu yapabilecek yetenektesiniz. Aslında kişisel bir hastalığı iyileştirme süreci, kişisel bir güçlenme eylemidir. Kişisel bir yolculuktur; karşınıza çıkabilecek en büyük öğrenim araçlarından biri olarak kendiniz tarafından tasarlanan bir inisiyasyon törenidir. Tabii ki şifa yolculuğunuz, holistik (bütüncül) şifanın size önerebileceği en iyi araçların yanı sıra iyice düşünülmüş olmayı gerektirir ve çağdaş tıbbın size sunabileceği en iyi araçların kullanımını da içerir.
Daha derin bir bakış açısından söylersek, hastalığa neden olan, yerine getirilmemiş özlemdir. Hastalık ne kadar derindeyse, özlem de o kadar derindir. Bir biçimde, bir yerlerde kim olduğunuzu ve amacınızın ne olduğunu unuttuğunuzu gösteren bir mesajdır. Unuttunuz ve özünüzden gelen yaratıcı enerjinin amacından koptunuz. Hastalığınız aslında bir belirtidir. Hastalık sizin yerine getirilmemiş özleminizi temsil eder. Demek ki her şeyin ötesinde, her zaman yapmak istediğinizi yapmak, her zaman olmak istediğiniz kişi olmak, zaten olduğunuz kişiyi en derin, en geniş ve yüksek gerçeklikten tezahür ettirmek ve ifade etmek için hastalığınızı kullanmalısınız.
Eğer gerçekten hasta olduğunuzu keşfettiyseniz kendinizi değişime hazırlayın; en derin özleminizin yüzeye çıkmasını ve meyve verecek hale gelmesini bekleyin. Artık korkmayı bırakmak ve dönüp -bu sizin için ne anlama geliyorsa- içinizdeki kaplanla yüzleşmek için kendinizi hazırlayın. Hastalığınızın anlamını bulmak için en iyi başlama noktası olarak önerim, kendinize şunu sormanızdır:
“Özlediğim ama yaşantımda hala yaratmayı başaramadığım şey nedir?”
Yerine getirilmemiş özleminiz ve hastalığınız arasında er geç doğrudan bir bağlantı bulacağınızı öneriyorum.
Bu temel sağlık ve şifa tablosu içinde sağlığınıza kavuşabilirsiniz. Burada sadece fiziksel bedeninizin sağlığından söz etmiyorum çünkü bu aslında ikinci sırada gelir. Sözünü ettiğim ruhun sağlığıdır, can sağlığıdır. Bu gerçeklik çerçevesi veya benzetmesi içinde tüm yaşam ve hastalık meseleleri ele alınabilir. Çünkü fizikteki yaşam sevgi içinde yaşamak, yüksek niteliklerimizi geliştirmek ve ilahi olanla birleşmek içindir. Yaşantınızdaki koşullar şu an ne olursa olsun, işte yaşam bunun içindir. Acı, sorun ya da hastalık her ne ise bu bir öğretmendir. Bir sevgi öğretmenidir ve size ilahi olduğunuzu hatırlatır. Bu sizin Işığınızın Doğuşudur.
=Barbara Ann Brennan=
[“Özlediğim ama yaşantımda hala yaratmayı başaramadığım şey nedir?”
Yerine getirilmemiş özleminiz ve hastalığınız arasında er geç doğrudan bir bağlantı bulacağınızı öneriyorum.
Ben hiç bu yönden düşünmemiştim. bana çok ilginç geldi... :mshareketliifade108
Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı)
Onaylamalar ya da diğer adıyla olumlamalar bildiğiniz gibi olumlu düşünmeye yarayan ve şimdiki zaman ifadesiyle kurulan cümlelerdir.
Örneğin:
ideal kilomdayım...
isteklerime sahip olmayı seçiyorum
mutlu ve huzurluyum gibi cümle yapıları olumlamadır olumlama yapan arkadaşlar yaptığımız olumlamalardan nasıl daha verimli sonuç alabiliriz diye merak etmeleri beni bu yazıyı yazmaya itti
olumlamalarınızın etkili olmasının koşullarına aklımıza geldikleri kadarıyla değinelim
1 olumlamalarınız şimdiki zamanda olmalı
2 olumlamalarınız direnç yaratıyorsa hergeçen gün-gittikçe sözünü ekleyin. sadece sağlıklıyım demek direnç yaratıyorsa hergeçen gün daha sağlıklı oluyorum gittikçe sağlığıma kavuşuyorum gibi
3 olumlamalarınızı yaparken çaba göstermeden yapın sonuç beklentisini askıya alın şarkı söyler gibi fazla önemsemeden tekrarlayın
4 olumlamaya güç katan tekrardır tekrarlarla kendinizi bir yalana bile inandırabilirsiniz ve şimdi kendinize defalarca tekrarlayın hergeçen gün daha mutlu daha Başarılı ve daha sağlıklıyım(dünyadaki en kapsamlı olumlamalardan biridir) ilişkilerim sevgi dolu....şans yıldızım parlaktır ve buna benzer olumlamalarınızı sürekli tekrarlayın
5 olumlamalarınızı alfa dalgasında gevşemişken hipnozdayken ya da meditasyondayken yapın işte bu zamanlar beyin sünger gibi olumlamaları emer...beyin aliıcı konumdadır
6 olumlamalarınızı uyumada önce yapın ki bilinçaltına attığınız olumlama tohumları sizin sağlık,mutluluk ve başarı ağacınız olsun
7 olumlamalarınızı gün içindeki rutin işlerinizi yaparken kullanın diş fırçalarken yemek yaparken yolda yürürken otobüs beklerken v.b bekleme zamanlarınızı bilinçaltınızla dostane ilişkilerinizi arttırmak için bir fırsat olarak kullanın
8 olumlamaların anlamını düşünerek ve düşünmeyerek tekrarlayın ikiside etkilidir hem anlamını düşünerek hemde mekanik olarak düşünülmeden tekrarlanan olumlamaların birbirini tamamlama özelliği vardır
9 olumlama yaparken negatif duygular oluşursa sedona-eft gibi tekniklerle duyguyu boşaltın ve sonra olumlamaya devam edin mevcut duygusal çöplüğünüzü boşalttığınızda yeniye ve olumluya yer açılır
10 olumlamalarınızı imgelerle-resimlerle-hayal panosuyla,kurduğunuz hayallerle boyayın kelimeleri resimlerle canlandırın
bilinçaltı resimlerden anlar bir çin atasözü der ki bir
resim bin sözcüğe bedeldir
kelimelerinizin resimlerini hem zihninizde canalandırın hemde hayal panonuzda
alıntıdır
Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim...
Ne hissettiysem onu söyledim, onu yaşadım...
Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım...
Asla keşkelerim olmadı...
Hiçbir zaman kendimle vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalmadım...
Karşıma bazen gerçek yüzler, bazen sahteler çıktı ama, olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım..
Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim, ya da asla birini severken karşılığını beklemedim... Dostluğuma değer biçmedim, sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim...
Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem, öldürse de hasreti, geriye dönmedim...
Bazen çok kırıldım, bazen belki de kırdım...
Ama hata insana mahsustur dedim...
Affettim, af diledim...
Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim..
Onlar belki beni saflıkla yargıladılar. Belki de içten içe sinsice güldüler...
Ama asıl unuttukları şuydu...
Ben aldanmadım...
Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar:
Bir insan kaybının ne olduğunu bilemedikleri için...
Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için......
Oysa ben hiç insan kaybetmedim...
Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar...demek isterdimmmmmmmmmmmm:mshareketliifade332
sevgili günlük son zamanlarda seminer seminer gezmeye başladım dersem yeridir. geçen hafta R.ŞANAL ın kuantum seminerine katıldım. çekim yasası ve bilinçaltımız temel konulardı.
bu hafta ise taksim bilgi paylaşım derneğinde bir seminere katıldım. seminer başlamadan önce çakralarımızın açık olup olmadığına ve enerji alanımıızn ne kadar olduğu ölçüldü. benim sadece kök çakrada hafif bir kıpırdanma oldu. öteki çakralarda tık yoktu inanın. enerji alanım ise ayağımın biraz ötesi denecek kadar dar bir alandaydı.Çalışma tek kelimeyle müthişti. çakraları açmak için nefes çalışmaları yaptık ve bunu hopono ile birlikte birleştirmeyi öğrendik.
bilinçaltı temizliği yaptık. Toplu bir çalışmaydı. yaklaşık 30 kişi ile beraber yapılan bir çalışma oldu. çakra açmak için meditasyon yaptık. nefes çalışmasını öğrendik şöyleki çakraları açmak için 7 lik bir nefes çalışması yaptık. . daha açık bir ifadeyle
7 ye kadar sayarken diyaframdan nefes al,
7 ye kadar sayarken nefesini tut,
7 ye kadar sayarken nfes ver,
7 yekadar sayarken nefes tut
bu şekilde en az 10 kere tekrar yap / gözler kapalı. bu çalışma çakraları açıyor.birde çakra dengelemesi yapmak ve reiki vermek iyi oluyormuş çakralara.
birde arzın enerjisini alarak çakralara çekme çalışması yaptık. aynı nefes çalışması gibi 7 kere ayaklarımızın altından arzdan aldığımız enerjiyi ilk önce kök çakra ya ,oradan bütün çakralara aktardık.tabi nefesi çakraya alıyoruz ve verirkende çakraya veriyoruz.sonra medi ye geçtik. kendimiz altın bir çemberin ortasına koyuyoruz ve çemberin etrafında rehberlerimiz var. tam ayrıntıları hatırlayamıyorum çünkü hoca hanım bu arada bir sürü olumlama söyledi ve her olumlamadan sonra hopono kelimelerini söyledik. yani burası biraz karışık bende tam çıkaramıyorum. bir kere daha gidersem tam oturacak.
Aşağıda yapılan çalışmanın duyurusu var.
çalışma bittikten sonra tekrar ölçüm yapıldı ve inanın alet her çakrada fıldır fıldır döndü. ve enerji alanı herkesin çok büyüdü.ama müthiş bir enerji akışı oldu. özellikle benim 3. göz kıpır kpır kıpırdadı.
Dt. BELMA YENER
Hipnozla sigara bırakma uygulayıcısı Belma Yener Sigara ile Savaşanlar vakfı üyesidir. Hipnoz Eğitimini Erl Morrel- Stinson MT, Hypnosis Master Trainer'den almıştır.
Gerçek mesleği olan Diş Hekimliğini bırakarak hipnoza gönül vermiş ve bir çok kişinin sigarayı bırakarak sağlıklı yaşama geçmesini sağlamıştır.
Hipnoz uygulamanın yanı sıra NLP, EFT, DOĞAL TAŞLARLA ŞİFA,ACMOS ENERJİ DENGELEME ile ilgilenerek sigara bırakma konusunda gerekli olduğu zamanlarda bunlardan yararlanmaktadır.
HO’OPONOPONO ile CHAKRALAR ve ENERJİ ALANLARININ ARINDIRMA ÇALIŞMASI
BELMA YENER
3 Kasım Çarşamba saat 19.30
[Only Registered Users Can See Links] hepimiz chakralar ve enerji alanlarımız hakkında birçok bilgiye sahibiz. Bu konuda birçok enerji çalışmasına katıldık. Chakra açma çalışmaları nedir –nasıl yapılır enerji bedenimiz nasıl temizlenir hepimiz az çok biliyoruz. Ama çoğu kez bunu kendimize düzenli uygulamıyoruz. Ya da uygulasak bile tekrar kısa zamanda ritminin bozulduğunu görüyoruz.
Bunun sebebi çarka ve enerji alanlarımızda ki bu tıkanmaların sırrı bilinçaltımızda gizli.
ARINMA… ARINMA… ARINMA… tek yapmamız gereken ARINMA…
Enerji alanlarımızda ve chakralarımız da ve tıkanmaların bilinçaltında ki nedenlerine yapacağımız güçlü bir arınma evrenden almamız gereken enerjileri rahatça almamızı ve yapılan bütün çalışmalardan maksimum fayda sağlamamıza neden olur. Ki bu bizim için yeniçağın burnumuza kadar yaklaştığı bu günlerde son derece önemlidir.
Bu ARINMA çalışmalarının toplu grup halinde yapılması arınmanın tek başına yapılmasından çok çok daha güçlü bir etki yarattığı gerçeğini de bu arada hatırlatmakta yarar var
Enerji alanlarımız ve chakralarımızda ki bu ARINMA çalışması ile doğuştan bizde var olan sağlık, huzur, neşemizi açığa çıkarır.
Bilinçaltı arınması ile FARKINDALIK ve ALGILAMA gelişir…
ARINALIM ARINALIM ARINALIM tek ihtiyacımız bu….
· Bu workshop’ta chakralarımızın ve enerji alanlarımızın ölçümleri yapılacak…
· Chakralarımızın spiritüel anlamda ki anlamları hakkında kısa bir sohbet…
· Chakraların temizlenmesi için uygulamalı çalışma…
· Z-PONOPONO ile bilinçaltı temizlenmesi…
Paylaşımınız çok güzel:0458:
R. Şanal la yaptığınız çalışma yada seminer faydalı oldu mu? Siz hangi çalışmayı daha yaralı buldunuz?
denizcim ben r. şanal ı pek beğenmedim açıkçası. seminerden çok stand up yaptı. garip garip espriler, dengesiz mevzular, daldan dala kondu. bir konuyu bitirmeden ötekine atladı. allahtan kitaplarını okumuştum da ne söylediğine vakıf olabildim. bir de müzik bestelemiş. grupla beraber mevlana ve yunus un şiirlerini söylediler. yani kuantum la ilk kez tanışan biri geldiyse hiç bir şey anlamamıştır. bunu ayrıca sitesinde onunla da paylaşıcam. çünkü biz oraya beklenti içinde gittik. bir ücret ödedik. zamanımızı ayırdık ve tam bir fiyasko yaşadık. benimle beraber oraya giden diğer insanlarında tepkileri bu yöndeydi. eee aklın yolu bir nede olsa. bir şey yapmaya çalışmış ama kendide işin içinden çıkamadı.
:smile592os: Tahmin edebiliyorum. Programlarını izliyorum, biraz katı bir anlatımı var. Hatta bu bana "hakikaten çekim yasası var. Normalde benim tarzım bir kişi değil ama izliyorum. Bunu Şanal Bey başardı" diye düşünmüşümdür.
Diğer çalışma harikaymış inşallah banada gitmek kısmet olur. Teşekkürler
ŞÜKÜR DUASI...
Şimdi şükrediyorum. Yaşadığım her şey için.
Özellikle de başlangıçta kötü sandığmı her şey için.Gözyaşlarım, korkularım için.
Onların benim tarafımdan yaratıldığını kabul ediyorum.
Onları kucaklıyorum.
Onlar benim gelişmem ve kendimi farketmem için kullandığım araçlardı.
Yanlışlarımı ve doğrularımı kucaklıyorum.
Yaptıklarımı ve yapmadıklarımı...
Onlardan gerekli dersi çıkardım.
Şimdi ancak beni gerçekten iyi hissettiricek duygu ve düşünceleri seçiyorum.
Bütün yaşadıklarım arasından deneyimin özünü ve anlamını alıyor, bilgeliğini alıyor ve ağırlıklarını bırakıyorum..
Yaşadığım her anı kutsuyorum.Bunlar için kendimi kutluyorum.
O, beni her zaman en iyi yerde barındırdı ve en iyi şekilde korudu.
Şimdi ben özümdeki o olağanüstü parlaklığı fark ediyorum.
Gücümü fark ediyorum ve kullanıyorum.
Onlar sayesinde; geçmişde yaptığım yanlışlıklar ve deneyimler sayesinde bu anlayışa erdim.
Tanrıya teşekkür ediyorum bana bu imkanı verdiği için.
Seçtiğim özgürce ve seçimlerin sonuçlarını yaşadım kahramanca.
İnsan olmanın onurunu yaşadım.
Hayatı yanlız başıma, doğru ve yanlışın açık ve net olarak orada olmadığı bir yerde denedim.
Düşe kalka öğrendim. Ağlaya güle.
Kah korktum yerimde çakılı kaldm, kah birilerinden medet umdum, kah başkalarının dümen suyunda yaşadım.
Olsun! Onlar benim hayatımdı...
Bütün bunları denemeye hakkım vardı ben de denedim..
Hiçbir bahanenin ve mazeretin arkasına saklanmadan ortaya çıkıp sorumluluğumu kabul ediyorum.
Kimseyi kınamıyor, suçlamıyorum ve kızmıyorum.
Kucaklıyorum bütün deneyimlerimi..
"Keşke"demiyorum"ama!" demiyorum.
Sadece "EVET !" diyorum.
--Alıntıdır--
ŞEFKAT & BAĞIŞLAMA DUASI
Varlığımın içine akan İlahi Sevgiden, bugün çağırdığım tüm Varlıkların tüm veçheleri ve Varlığımın tüm veçhelerinin burada hazır bulunmalarına niyet ediyorum.
Varlıklarımızın bütünlüğünün (yekununun) bu şifaya katılması için çağırıyorum.
Yargılamış olduğum tüm Varlıkları, ben sizin önünüzde Sevgi içinde dururken, benim önümde durmaları için çağırıyorum.
Tüm yargılamalarımı Koşulsuz Sevgiye dönüştürüyorum.
Kendim için ve herhangi bir şekilde yaşamıma dokunmuş olan tüm varlıklar için şefkatimi, saygımı ve bağışlamamı onaylıyorum/kabul ediyorum.
Sizi Sevgi ile kucaklıyorum, ve paylaştığımız dersler için size teşekkür ediyorum.
Şimdi aramızdaki tüm bağları Koşulsuz Sevgiye dönüştürmeyi seçiyorum,
Ve tüm engelleyici enerjileri Yaratıcı Sevginin ilahi ifadesine dönüştürmeyi seçiyorum.
Huzur içinde olmanızı diliyorum
Ve öyledir.
ALINTIDIR..
:red_flower
hayalayaz
06-11-2010, 15:43
yüreğine sağlık..:spring_bees
canım Filiz'im emeğine yüreğine sağlık.çok teşekkürler...:73e4317106059nd:
Şifa Olumlaması
İlahi ışık şimdi beni iyileştiriyor. Hücrelerin sağlık ve enerjiyle titreşiyor. Ben şifa gücüyüm. Allah’a sağlığım için şükrediyorum. Allah’ın şifa gücünü şu anda kabul ediyorum. Sağlıkla kutsanıyorum. Allah’ın sevgidi bana doğru akıyor ve beni iyileştiriyor. Sen şifalısın. Her geçen gün daha güçlü ve sağlıklı oluyorum. Allah’ın gücünün beni iyileştirmesine izin veriyorum. Vücudum her gün daha iyi hissediyor. Sen şifayı hakediyorsun. Ben mükemmel ve iyi olmayı hakediyorum. Işık her zaman benimle. Sağlığa kavuşuyorum. Sen şimdi iyi olacaksın. Savaşmayı bırakıyorum ve sağlık enerjisine kavuşuyorum. Sağlık ve mutluluk benim doğal hakkım. Allah’ın elleriyle şifa buluyorum.
Bayram deyince aklıma nedense hep çocukluğum gelir ve çocukluğumun bayramlarını özlerim nedense....Çocukluğum deyince bana gelen bir paylaşımı paylaşmak istedim sizlerle...
Benim çocukluğumda annelerimiz çalışmazdı.
Okuldan eve geldiğimde boynumdaki anah...tarla kapıyı hiç açmadım.
Hatta babanım bile anahtarı yoktu. Annem evimizin bir parçası gibiydi,hep evdeydi.
Her yere birlikte giderdik, zaten öyle çok da gidilecek bir yer yoktu ki
En büyük eğlencemiz sokaklarda oynamaktı.
Sokakta oynamak diye bir kavram vardı yani.
Cafelerde, alış veriş merkezlerinde buluşmazdık.
Okula arkadaşlarımızla gider, birlikte çıkar, oynaya, zıplaya yürüyerek gelirdik.
Servis falan yoktu. Ayakkabılarımız eskirdi.
Hatta öyle olurdu ki; çantalarımızı kaldırımlara koyar oyuna bile dalardık.
Annelerimiz bu durumu bildiklerinden,
kardeşlerimizle bizlere ekmek arası bir şeyler hazırlar gönderirdi.
Mahallemizdeki teyzeler annemiz gibiydi. Susayınca girer evlerine su içerdik.
Ya da pencereden bir sürahi bir bardak uzatır, hepimiz aynı bardaktan kana kana içerdik.
Kısacacı evine girip gelen (ki sadece çişi gelen giderdi evine) elinde mutlaka yiyecekle dönerdi.
Anneleri o arada çocuğuna verdiği şeyden bizlere de gönderirdi.
Bu bazen bir kurabiye bazen bir meyve olurdu.
Cebimizde harçlığımız olduğunda düşmesin diye çıkarır çantamızın üstüne koyar oyun bitince geri alırdık.
Çok garip ama kimse almazdı. Sokaklarımız evimiz kadar güvenli idi.
Düşünce kaldırırlar, kavga edince barıştılırdık. Polisler gelmezdi
kavgalarımıza, zabıtlar tutulmazdı.
Sonra kavgalarımız da öyle ustura, falçata ile olmaz,
onlar nedir bilmezdik bile, asla kanla falan da bitmezdi,
en fazla saçlarımızdan çeker, hayvan adları sayar, tekme atar, yine oyuna dalardık.
Birbirimizin suyundan içer, elmasına diş atardık.
Misket oynamaktan parmaklarımız kanar yine de mikrop kapmazdık.
Azar işitip, acillere taşınmazdık.
Düşerdik ekmek çiğner basarlardı alnımıza, oyuna devam ederdik.
Röntgenlere, ultrasonlara girmezdik.
Ben bizim çocukluğumuzu çok özledim.
Sokaklarımız ruhsuzlaştı sanki.
Komşumu tanımıyorum ama evinin camında temizliğe gelen kadını haftada bir görür kolay gelsin der konuşurum.
Onun dışında orada kim oturur hiç bilmem.
Evimizi kendimiz temizlerdik, kapı silmece; bilmem kaç kuruş
hepimizin elinde bezler güle oynaya bitirirdik işleri.
Evlerimiz var içinde yaşayan yok.
Parklarımız var içinde oynayan çocuk yok.
Ama her yıl sökülüp yenilenen kaldırımlar, lüks binalar, ışıl ışıl vitrinler, girip çıkan yapay insanlar…
Ruh yok, buz gibi buz, bu biz değiliz..
Tahta iskemlelerimiz de oturan yaşlılarımız, onlara dede, nene diye hatırını soran çocuklarımız yok oldu.
Ben kapılarında ” vale ” lerin, ” bady ” lerin beklediği yerlerden hep korkmuş çekinmişimdir.
Kapısını çarparak örtüyor diye çocuğuna kızıp, taksidini bitiremediği arabanın anahtarını, hiç tanımadığı birine vermek ters gelir bana.
Benim değildir bu kültür.
Ne ruhuma, ne kültürüme ne de cüzdanıma hitap eder.
Nedir bunlar?
Reklamlarla desteklenen beyni, ruhu ele geçirilmiş insanlar olduk.
Birbirimize yabancı, yalnızlıklarımızla yaşar olduk.
İyi de neden böyle olduk ?
Biz mi istemiştik?
Yoksa hak mı ettik?
nazan erten
15-11-2010, 01:46
ne güzel geçmişe götürdünüz beniii:)))
21 günlük sabah akşam okunması gereken kişisel gelişim uygulaması
Kimse bana kötülük yapamaz çünkü her şeyi ben seçiyorum.... Bağışlıyor ve bırakıyorum.Anlıyor ve biliyorum.
Kendi hayatımın yaratıcısıyım.
Secerek planlayarak bu yaşamımı ve birlikte olacağım yol arkadaşlarını seçtim.Annemi,babamı ve diğerlerini.
Benim için en faydalı sonuçları almak üzere ince planlar yaptım.
Yüksek benlik düzeyinde en uygun araçları yarattım, Benim hayat amacıma en uygun kişileri.
Daha çok anlayış daha çok bilgelik,daha çok sevgi.ve ifade özgürlüğü için.
Bu amaç bilinçaltımın derinliklerinde benimonu keşfetmemi bekliyor.
Her an,her deneyim bu planı açığa çıkaran bir kurgu aslında, Zafiyetimi güce,acıya sevince,yenilgiyi yengiye dtönüştürmek için,
Anlıyor bağışlıyor ve teşekkür ediyorum.
Bu hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve meleklere teşekkür ediyorum.
ve bütün bu olanakları bana sunduğu için Tanrıya...
Bana sevgisini sunmayanlar içimdeki sevgiyi,beni onaylamayanlar kendimi keşfetmeyi ,beni anlamayanlar ifade gücümü artırmak için benimleydiler... Onlara teşekkür ediyorum,,,,
Bu rolü onlara ben vermiştim.Onlarda benle oynamak istediler.
Beni üzen beni yoran bana haksızlık eden beni aldatan insanlar yapabileceklerinin en iyisini yaptılar.
Daha fazlasını ve daha başkasını yapamazlardı.Zaten ben onları bunun için seçtim.
Bende yapabileceğimin en iyisini yapıyorum...
Bağışlıyor ve teşekkür ediyorum.
Aynı sahneyi paylaşan oyuncular gibiyiz onlarla Şimdi bu anlayışımdan doğan ışığı onların varlığına gönderiyorum.
İhtiyacım olan kaynakların şimdi kendi içimde olduğunu kabul ediyorum.
Onları kullandıkça başka insanlara duyduğum bağımlılık kayboluyor ve onlarla gerçek bir sevgiden beslenen gerçek bir ilişki kuruyorum.
Hayatımın efendisi olduğumu biliyorum.
Mutluluğu kendimi ifade etmeyi seçiyorum.
Her düşüncenin ,her davranışımın hayatıma şekil veren araçlar olduğunu bilerek yaşıyorum.
Hayatımla inançılarım arasında birebir ilişki ye giriyorum. Bu yüzden dikkatlı özenli ve düşünerek yaşıyorum.
Mazeret aramadan ertelemeden ve küsmeden devam ediyorum yoluma Kimse beni kıramaz üzemez ve kötülük yapamaz eğer ben izin vermezsem.
Şimdi gücümü kabul ediyor ve ele alıyorum
sevgili günlüğüm. Bayramdan beri moralim bayağı bir bozuk. çünkü bir arkadaşım artık son günlerini yaşamakta. tabi ki allahtan ümit kesilmez fakat doktorların dediklerine göre öyleymiş. yanına gittim fakat keşke gitmeseydim diyorum şimdi, çünkü ben onu sağlıklı haliyle hatırlamak isterdim. yanına gitttiğimden beri en son hali gözümün önünde. ailesi perişan, 2 kızı var ve daha küçükler. yani insan ne düşüneceğini şaşırıyor, ister istemez hayatı sorgulamaya başlıyorsun. ve ben hemen negatife düşüyorum böyle durumlarda. hiç birimiz bu hayatta kalmayacağız tabi ama söz konusu insan genç olunca üzüntüsü daha fazla oluyor.
hayalayaz
26-11-2010, 19:18
filizcim bu durum onun seçimi.. sen yine onu en güzel haliyle hatırla.. çünkü buradan giderken eski, hasta bedenini bırakarak gidecek... ölümde bir şifa bunu devamlı hatırla olurmu canım benim.. sevgiler
BEN'lik BİLDİRGESİ...
Ben benim!
Tüm dünyada bana tıpatıp benzeyen başka birisi daha yok.
Bazı insanların bana benzeyen yanları var, ama hiç kimse “Ben” değil.
İşte bu yüzden; yaptığım her şey bana özgüdür, çünkü onları yapmayı ben seçiyorum. Bende ki her şeyin sahibi benim.
Bedenim benimdir, yaptığı her şeyde;
Aklım benimdir, içindeki tüm düşünceler ve fikirlerde;
Gözlerim benimdir, gördükleri her şeyde;
Duygularım benimdir, kızgınlık,neşe,düş kırıklığı, sevgi ve heyecanda,
Dudaklarım benimdir, onlardan çıkan tüm sözcükler: kibar, tatlı ya da sert, doğru ya da yanlış;
Sesim benimdir, alçak ya da yüksek
Ve tüm yaptıklarım, kendime ya da başkalarına, hepsi benimdir.
Tüm düşlerimin, tüm umutlarımın, tüm korkularımın sahibi benim.
Tüm başarılarımın ve zaferlerimin, tüm başarısızlıklarımın ve hatalarımın sahibi benim.Kendime sahip çıktığım için, kendime daha yakın olabilirim ve böyle yaparak kendimi sevebilirim, içimdeki tüm parçalarımla dost olabilirim.
Kendim için en iyisini yaratmak adına “ Ben”imi ortaya koyabilirim. Biliyorum, bazı yanlarım var ki, bir bilmece gibi ya da bazı yanlarım var ki hala bilmediğim.
Ama kendimi sevdikçe ve kendimle dost oldukça, bilmecelerim için çözümler arayabilir, kendimi keşfetmek için yeni yollar bulabilirim. Her hangi bir zamanda nasıl görünürsem görüneyim, ne söylersem söyleyeyim, ne yaparsam yapayım bu benim.
Bunların hepsi bana özgüdür ve yaşamda, o anda nerede olduğumu belirler. Daha sonra tüm bu yaptıklarımı, hissettiklerimi, düşündüklerimi, söylediklerimi, incelediğimde, bazı yanlarımın bana uymadığını fark edebilirim ve onları atıp, yerine bana uyduğunu düşündüğüm başka şeyler koyabilirim. Görebilirim, duyabilirim, hissedebilirim, düşünebilirim, söyleyebilirim ve yapabilirim.
Yaşamak için bir sürü donanımım var, başka insanlara yakın olabilirim, üretebilirim.
Dünyayı, başka insanları ve kendimi daha iyi yapabilmek adına her şeyi yeniden gözden geçirebilirim.Kendimin sahibi “Ben”im, kendimi yeniden yaratabilirim.Ben benim, ben iyiyim ve ben değerliyim.
Kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum.
Virginia Satir
Kimi dinlerseniz dinleyin herkeste bir şikayet bir şikayet… Herkes kendi mutsuzluğuna bahane üretmekte ve diğerini mutsuzluğuna neden olduğu için suçlamakta çok mahir.İnsan zannediyor ki eşi değişse her şey yoluna girecek. Kayınvalidesi değişse eşiyle ilişkisi mükemmel olacak…Çocuklar değişseler, söz dinleseler, anne babanın istediği gibi olsalar anne baba mutluluktan uçacaklar…Hepsi yalan …Mümkün olmadığı için değil mümkün olsalar da yalan…
Değiştiremeyeceğimiz için değil sadece dünya değişse de biz değişmeden dünyamıza mutluluğun gelmeyeceğini yerçekiminin gerçekliği gibi algılamadığımız sürece mutluluk bize uğramayacak! Çoğumuz kendi zanlarımızın mahkumuyuz…
Bir sevgilim olsa… Hayalini kurduğum son model arabam olsa… Tatilde beş yıldızlı bir otele gitsem, Deniz kum, güneş…Çocuklarım bir an önce büyüseler…Zayıflasam herkes bana imrense…Arkadaşlarım her gün ben arasalar, telefonum hiç susmasa…Güzel olsam, akıllı olsam sanki mutlu olacağım sanıyorum…Yalnızca aldanıyorum, aldanıyoruz…
Nereye gidersem gideyim kendimi de götürüyorum. Aynı ben, aynı algılama biçimim.İnsanlar ve olaylar ne kadar değişirse değişsin sahip olduklarımın sayısı ne kadar artarsa artsın, ben aynı olduktan sonra sonuç yine aynı oluyor. Sonucun değişmesi benim değişmeme bağlı,benim dışımdakilerin değişmesine değil.
Önce niyet etmek gerekiyor.” Ben mutlu olmak istiyorum ”demekle başlamak. Ben mutlu olmayı istiyorsam gelen her şeyi de bu niyetime göre algılamaya başlıyorum. Bu iyi niyet ve olumlu bakış açısı olumlu olan her şeyi görmeyi sağlıyor. Ben olumlu görme eğilimi taşıdıkça dünya da, dünyadaki herkes de benim gönderdiğim bu olumlu sinyale göre şekilleniyorlar.
Pozitif düşünmenin bilinen anlamıyla pozitif etkisinden bahsediyor değilim. Doğru niyet etmenin eşyayı dönüştürücü bir etkisi olduğunu söylemeye çalışıyorum. Güzel göreme niyeti taşıyanın güzel gördüğünü, güzel görenin güzel düşündüğünü, güzel düşünenin de güzellikleri hayatına çekmeye başladığını söylemeye çalışıyorum. Mutluluk ve lezzet almak dediğimiz şeyde bu zaten…
İnsanın gerçek manada mutlu olması, maddi anlamda rahatlığa değil, manevi rahatlığa ve huzura bağlıdır. Eğer böyle olsaydı bütün zenginlerin mutluluktan uçuyor olması gerekirdi.İnsan fakir ya da zengin olsun kendi içinde mutlu değilse huzurlu değilse durum zenginlikle veya fakirlikle ilgili değildir.Otobanın kenarındaki bir tutam yeşillikte piknik yapan bir ailenin , Hidiv kasrında akşam yemeği yiyen bir aileden daha az mutlu olduğunu söyleyemeyiz…
Sokaktaki kediler de, güvercinler de mutlular… Dut ağacı da vişne ağacı da çok mutlu görünüyor… Mutluluklarının nedeni kendilerine verilen hayatı olduğu gibi kabullenmelerinden dolayı…Kabullenmek hayata coşku katıyor.
Mutsuzluğumuzun nedeni, çoğu zaman hırslarımız ve kıskançlıklarımızdan besleniyor. Sürekli bir kıyaslama ve daha iyisi olarak düşündüğümüz duruma veya şeye doğru koşma eğilimimiz yaşadığımız anın güzelliğini fark etmemizi engelliyor. Doğru bir niyetle ve hayatı verildiği şekliyle kabulle başlayabiliriz. Sonsuz isteme yeteneğimizle ve elimizden geldiğince gayret ederek isteyebilir ve ne verilmişse verilene kanaat ederek duruşumuzu değiştirebiliriz. Bunu denersek ve böyle yaşarsak mutluluk denilen şey her neyse o biz olacağız. Mutluluk aradığımız ve kovaladığımız biz kovaladıkça kaçan, kaçtıkça kovalayıp daha da hırslandığımız bir durum olmaktan çıkacak.
Biri bize gelip bizi mutlu etme gücüne ve yeterliliğine asla sahip değil.Yaşamımızın kontrolü bir başkasına verilmiş değil. Sadece neden olabilir ama bu neden bir zorunluluk olamaz.Biz istersek etkileyebilir,ancak hiçbir şekilde belirleyici olamaz.
O halde mutluluğu ararken mutsuzluğumuzun mimarı olmayı bırakarak hayatı ve kendimizi yeniden tanımlayalım, duruşumuza yeniden bir konum belirleyelim.En önemlisi de yeniden niyet edelim.
‘’Niyet etim mutlu olmaya ‘’ ya siz…
Alıntı
sevgili günlük. bugün hem çok güzel,hem çok yorucu,hem bilgilendirici,hem çok enerjili bir gün oldu benim için. eee okadar çok guru nun, öğretmenin,enerjicinin arasında olursanız böyle oluyor.:)Ben bugün naturel 2010 fuarına gittim. müthiş enerjiyle doldum. seminerlere katıldım. her standda vakit geçirdim. sorular sordum.
cevaplar aldım. süperdiiiiiiiiiii. istanbul da oturuyorsanız gitmenizi tavsiye ederim. pazar günü son. enerjimi ölçtüler, bazı arındırıcı terapiler uyguladılar, nefesimi doğru kullanıp kullanmadığıma baktılar yani orada ne tanıtılıyorsa hepsini test ettim. :ttt himalaya tuzu tanıtımı çok güzeldi, çakralarıma baktılar. melek terapistleri vardı. melek terapileri tanıtımlarına katıldım. sipirütüel ve kişisel gelişimle ilgili bu kadar çok yayın olduğunu bilmiyordum. sayısız kaynak mevcut. arayıp ta bulamadığınız her kitabı orada bulabilirsiniz. ayrıca sağlık ürünleri,çaylar,içecekler de mevcut.japonlar bir su arıtıcı yapmışlar suyun ph değerini çok yükselterek alkali su yapıyor.suyu içtiğiniz de su değil de başka bir şey içmiş gibi oluyorsunuz. enerjinizi ve direncinizi yükseltyor. ayrıca negati iyonlu süper ürünler çıkmış. kısacası gezilmesi ve görülmesi çok zevkli bir fuar.tavsiye olunur efendim.
slm günlük .Bugün benim büyük kızımın doğum günü. 18 yaşında oldu artık. tabi bizim zamanımızda 18 yaşında olmakla, bu zamanda 18 olmak arasında bayağı bir fark var. tabi ben kendimi biraz tuhaf hissediyorum. en büyk çocuğum büyüdü. ben kendim daha büyümediğimi düşünürken bir bakmışım kızım büyümüş ve bana arkadaş olmuş. artık herşeyi konuşabiliyoruz,beraber alışverişe çıkıyoruz,daha da önemlisi artık bana akıl vermeye başladı.ben onu daha çocuk olarak görürken aslında bir baktım ki herşeyi ona danışır sorar oldum. bu gurur verici bir şey. nice yaşlara hep beraber ulaşırız umuduyla.......:2059
slm günlük. dün norbekov seminerine başladım nihayet. bunun için hayal ablama çok teşekkür ederim. beni bu işin içine o soktu.):mx
iyiki de sokmuş. müthiş bir seminerdi. o kadar çok güldük ve o kadar çok ağladım ki. öğretmenlerim süper. o kadar sevgi dolu, neşeli, düşünceli insanlar. hele kabulcan bey süper. müthiş dans ediyor.:) dans diyorum evet çılgınlar gibi dans ettik. o kadar doğal bir şekilde o kadar insan arasında ben edemem diye düşünmeyin. her şey kendiliğinden oluyor. bir harekete başlıyorsunuz sonra bir bakıyorsunuz ki göbek atmaya başlamışız.yaptığımız hareketler dans gibi çünkü.
daha önce bu seminere katılıp deneyimlerini anlatan kişiler çok hüzün veriyor. ms hastası bir bey artık normal yürümeye başlamış mesela. diyaliz hastaları iyileşmiş. bir de her hareketi gülümseyerek yapıyorsunuz. gülümsemezseniz yaptırmıyorlar.:)
katılımcılarda süper di bu arada onu da belirteyim. beylere çok güldük.
dün akşam ilk seminerdi. dersler asıl bugün başlıyor. bakalım ayrıntıları yazarım.
slm günlük. dün norbekov seminerine başladım nihayet. bunun için hayal ablama çok teşekkür ederim. beni bu işin içine o soktu.):mx
iyiki de sokmuş. müthiş bir seminerdi. o kadar çok güldük ve o kadar çok ağladım ki. öğretmenlerim süper. o kadar sevgi dolu, neşeli, düşünceli insanlar. hele kabulcan bey süper. müthiş dans ediyor.:) dans diyorum evet çılgınlar gibi dans ettik. o kadar doğal bir şekilde o kadar insan arasında ben edemem diye düşünmeyin. her şey kendiliğinden oluyor. bir harekete başlıyorsunuz sonra bir bakıyorsunuz ki göbek atmaya başlamışız.yaptığımız hareketler dans gibi çünkü.
daha önce bu seminere katılıp deneyimlerini anlatan kişiler çok hüzün veriyor. ms hastası bir bey artık normal yürümeye başlamış mesela. diyaliz hastaları iyileşmiş. bir de her hareketi gülümseyerek yapıyorsunuz. gülümsemezseniz yaptırmıyorlar.:)
katılımcılarda süper di bu arada onu da belirteyim. beylere çok güldük.
dün akşam ilk seminerdi. dersler asıl bugün başlıyor. bakalım ayrıntıları yazarım.
flzcim,senin ve bütünün en yüksek iyiliğine olsun yeni çalışman..ki oluyorda zaten..ne kadar iyi etmişsin başlamakla..bende çok istiyorum..
senin ve hayalablamın deneyimlerini ve paylaşımlarını bekliyorum..hadi bakalım kolay gelsin..özden sevgiler:)
Gülçin Şen
21-12-2010, 09:08
Hayırlı olsun eğitimin Filizciğim...Neticesinde mükemmel sağlığına kavuşmanı can_ı gönülden diliyorum...
flzcim,senin ve bütünün en yüksek iyiliğine olsun yeni çalışman..ki oluyorda zaten..ne kadar iyi etmişsin başlamakla..bende çok istiyorum..
senin ve hayalablamın deneyimlerini ve paylaşımlarını bekliyorum..hadi bakalım kolay gelsin..özden sevgiler:)
Hayırlı olsun eğitimin Filizciğim...Neticesinde mükemmel sağlığına kavuşmanı can_ı gönülden diliyorum...
çok teşekkür ederim canlarım. hayal abla maalesef eren'in rahatsızlığı nedeniyle gelemedi. o izmirdekine katılacak hayırlısıyla.
voodo cum inan bende bunu can ı gönülden iştiyorum. herşey bizim elimizde . seminer başladığından beri bize söyledikler tek şey biz bir şey yapmıyoruz siz yapıyorsunuz oldu. onlar sadece tekniğini öğretiyorlar be öğretirken de moral gücünün ne kadar önemli olduğunu tekrar tekrar vurguluyorlar. her şey de olduğu kişi kendisini severse üstesinden gelemeyeceği hiç bir şey yok.
dün akşam bir çok meditasyonda yapıldı. benim ağlamam sebep olanı vücudun bütün uzuvlarıyla iletişime geçerek onlara teşekkür edilendi. farkında olmadığımız, atladığımız en önemli şey kendimiziz aslında.
hayalayaz
21-12-2010, 10:04
ben gidemedim hülyacığım...
2 sefer erteledim semineri...
bence 1. neden bu sistemi anlatan kitabı okuduğumda buna öncelikli olarak rahatsızlığı olanların gitmesi gerektiğine kendimi inandırmam...
2. neden ise beni canı gönülden misafir edecek bir yığın insan olmasına rağmen benim kendimi 10 gün boyunca hiç bir yere sığdıramamam oldu...
erenin yanındayken çok düşündüm... bundan sonra gerçekten neyi nasıl istiyorsam öyle çekim yapacağım... ve tam zamanında yapacağım..
seminer için orada olan şermin hanımla konuştum martta izmirde seminer olacağıda garanti değilmiş.. ama evren bundan sonraki seminer nerede olursa olsun bana en uygun olan ne ise onu olduracaktır..
ilk başta düşündüğüm ve söylediğim gerçekleşti... şu an orada olması gerektiğine inandığım insanlardan en azından birisi... filizciğim orada... çok şükür... filize de mükemmel sağlık yakışıyor çünkü... ben şimdilik onun deneyimlerini okuyarak heyecanlamayı, ve bundan sonraki seminere hazır olmayı seçiyorum...
filizciğim lütfen deneyimlerini detaylı yaz olurmu, sıkı takipçin olacağım sevgiler
bence 1. neden bu sistemi anlatan kitabı okuduğumda buna öncelikli olarak rahatsızlığı olanların gitmesi gerektiğine kendimi inandırmam...
2. neden ise beni canı gönülden misafir edecek bir yığın insan olmasına rağmen benim kendimi 10 gün boyunca hiç bir yere sığdıramamam oldu...
erenin yanındayken çok düşündüm... bundan sonra gerçekten neyi nasıl istiyorsam öyle çekim yapacağım... ve tam zamanında yapacağım..
seminer için orada olan şermin hanımla konuştum martta izmirde seminer olacağıda garanti değilmiş.. ama evren bundan sonraki seminer nerede olursa olsun bana en uygun olan ne ise onu olduracaktır..
ilk başta düşündüğüm ve söylediğim gerçekleşti... şu an orada olması gerektiğine inandığım insanlardan en azından birisi... filizciğim orada... çok şükür... filize de mükemmel sağlık yakışıyor çünkü... ben şimdilik onun deneyimlerini okuyarak heyecanlamayı, ve bundan sonraki seminere hazır olmayı seçiyorum...
filizciğim lütfen deneyimlerini detaylı yaz olurmu, sıkı takipçin olacağım sevgiler
senin için en iyisi ne ise o olsun ablacığım:)
eminim doğru zamanda doğru yerde olursun..açıkcası bende çok merak ediyoorum..filizciğimin eline kaldık desene..rica etsem detaylı anlatır mısın?:0459:
hehehehehehe
tabikii işin espirisi:opt
hadi filizim göreyim seni bizi bu konuda öğrendiklerinle aydınlat emi..bende sımsıkı takipçinim:cat:cool:çıkmkı
senin için en iyisi ne ise o olsun ablacığım:)
eminim doğru zamanda doğru yerde olursun..açıkcası bende çok merak ediyoorum..filizciğimin eline kaldık desene..rica etsem detaylı anlatır mısın?:0459:
hehehehehehe
tabikii işin espirisi:opt
hadi filizim göreyim seni bizi bu konuda öğrendiklerinle aydınlat emi..bende sımsıkı takipçinim:cat:cool:çıkmkı
evet arkadaşlar biliyorum benden haber bekliyordunuz ve bende geldim. fakat inanın çok yoğun bir çalışmadan çıktık. tam 3 saat boyunca sadece arada 15 dakika çay ve ihtiyaç molası vererek çalıştık. bu gün asıl çalışma yapacaklar belli oldu ve dün akşam yapılan tanıtım seminerine katılanların hemen hemen hepsi çalışmalara devam kararı aldı. salon 40 kişi kapasiteli ve dolu.
bugün gerçek anlamda çalışmamızın ilk günü idi ve derse başlamadan önce bize ilk söyledikleri şey burada yapılan çalışmaların asla dışarı sızdırılmaması ve hiç bir şekilde bir yerde yayınlanmamasıydı., kayıt ve not tutturulmuyor. eğer dışarı sızacak olursa veya bunu tespit ederlerse hukuki işlem başlatılacaktır diye açıklama yaptılar. ve böyle bir örnekte mevcutmuş.telif hakları varmış çünkü.bu onların tercihi ve ricasıydı. ben de buna saygı duyuyorum ve sadece yüzeysel anlatma kararı aldım. zaten bu sistem kişiye özel arkadaşlar.
eğer günün birinde norbekova katılmaya karar verirseniz ki kesinlikle tavsiye ediyorum, göreceksiniz ki sadece kişiler üstünde tek tek çalışılıyor. örnek vermek gerekirse herkesin görme bozukluğu aynı değil. bize eğitim veren insanlar bu konuda özel eğitilmiş ,( gerçekte de üniversitede öğretim görevlisi) hocalar oldukları için kişiye özel çalışma yaptırıyorlar. yaptıkları görme testinde herkese ayrı çalışma yaptırıldı. benim sorunum başka, bir diğerinin başka. yani genel bir sağlık yaratmak için tek tek sorunlu bölge üstünde ayrı ayrı çalışma yaptırılıyor. o yüzden ben burda size sadece kendimle ilgili olanı anlatabilirim ki çok alakasız bir şey olur.
fakat bu kursu alıp başarıya ulaşmayan insan yok gibi bir şey. inanın ms hastası bile iyileşmiş.
bize verdikleri formlar ve günlüğümüz tamamen bizle ilgili kişisel bilgileri içeriyor ve günlük bu bilgiler alınıyor onun analizi yapılıyor.. bu bilgiler doğrultusunda çalışmalar yapılıyor ve günlüklere bakılıyor. her gün idrarımızın bir kısmını alıyoruz ve onun bazı ölçüm kriterleri var. bedenimizle ilgili bir sürü ölçüm yapıyoruz gün gün. bunlar bizim dosyalarımız. ve bu sonuçlar üzerinden çalışmalarımıza yön veriliyor.
yoğun bir çalışma programımız var ve ödevlerimiz oluyor. bu yüzden arkadaşlar çok üzülerek onların isteklerine saygı duyuyorum ve sadece yüzeysel olarak anlatım apabilirim. buna saygı duyacağınıza eminim. hepinizi seviyorum ve lütfen kendinizi sevmeyi unutmayın:))):hgk
hayalayaz
22-12-2010, 00:51
doğru zaman ve yerde ben bu seminere gideceğim... izmirde olmasını talep ediyorum evren bu işe el atsın en kısa zamanda...:throw
[Only Registered Users Can See Links]
arkadaşlar bu videoyu açarsanız, yaptığımız temel egzersizleri göreceksiniz.
hayalayaz
22-12-2010, 11:08
filiz dün geceden beri tüm sorularıma yanıt veriyorsun... harika bir şey bu... sağol canım arkadaşım... :spring_bees:73e4317106059nd:
Evrene norbekov seminerine katılmak için sipariş veriyorum,ŞİMDİ OLSUN:)
sevgili evrenciğim dostlarımla birlikte bende sesleniyorum..doğru zamanda ve yerde norbekov sistemine dahil olalım..olduk bile:)çok şükür..
selam . bu akşam yine yoğun bir çalışmadan çıktık. ama bir o kadar keyifli ve dolu dolu geçti. bugün çok olumlu gelişmeler oldu. artık arkadaşların göz numaraları 1 2 numara düzeldi. hepimiz çok sevindik. herhangi birimizdeki olumlu bir gelişme hepimizi çok mutlu ediyor. ve bir gerçek var ki arkadaşar bu başarılar tamamen kişinin kendisine bağlı. düzgün çalışır, çalışmaları boşlamadan yaparsanız oluyor.
bu sitede bunu başarmış bir çok insan var aslında bu bana o kadar da yabancı bir şey değil:)hevesle çalışmalarımıza devam ediyoruz.
bu arada size söylemek istediğim bir şey var. her gece ve her sabah mutlaka duş almalıyız. bu bir.
ikincisi her gece yatmadan önce ve sabah kalkınca mutlaka sıcak su ama çay sıcaklığında bir bardak su içiyoruz.
her sabah uyanırken keyifle gerinip gülümseyerek olumlu ne kadar şey varsa aklımızdan geçiriyoruz. sonra aynanın karşısına geçip gözlerimizin içine bakarak ne kadar güzelsin seni seviyorum diyoruz.
gece yatmadan önce içtiğimiz suyun sonuçlarını görmeniz için lütfen ilk idrarınızın bir kısmını alın ve bakın . gördüğünüz her şeyi kaydedin.
bunlar aklıma gelen bazı ayrıntılar.
bir de kilo vermek isteyenler için yemekten 10 dakika önce 1 bardak oda sıcaklığında su içiyoruz. ve yemek esnasında asla sıvı tüketmiyoruz. çorba içebiliyoruz. ancak yemekten 40 dakika sonra sıvı tüketmeye başlamalıyız.
çalışmaların temel prensibi tamamen imajinasyon. her şeyi imajine ederek çalışma yapıyoruz. örneğin bir uzuv üzerinde çalışacaksak ilk önce ona odaklanıyoruz. ve onu ısıtın dediklerinde o uzuv öyle bir ısınıyor ki şaşar kalırsınınız. aslında bizim çok da yabancı olmadığımız şeyler arkadaşlar. fakat tekniği ve sırası önemli.
bir de tabi toplu olarak çalışıldığı için oluşan sinerji süper.
:throw:throw:throw
şubatta da ankara'da seminer var. ve ben de uzun süredir almak istiyorum, şimdi sipariş listeme ekleyeceğim, iyice merak ettim okuyunca, çok teşekkürler paylaştığın için:)
hayalayaz
23-12-2010, 01:00
hımmm...sabah kendime övgü yağdırırım..gülümsemeyi, güne gülerek başlamayı bu sayede öğrendim.. sıcak suyu gün içinde tüketmenin yararını çinli amcalardan öğrenmiştim ama yatmadan ve karga kahvaltısını etmeden önce tüketmeye dikkat ederim bundan sonra..hatta şu anda suyum ısındı bile...
wc ye bi kavanoz koyyim barii...evde eldiven olcaktı... kimyager edaları ile bakarız artıkın sidiğe... yoksa mide bulanmadan olcak iş değil..
Gülçin Şen
23-12-2010, 10:08
Anaaaa her sabah kavanozamı işiycez şimdi?(*yıldız)hihi
hayalayaz
23-12-2010, 10:27
heee..ben bu gün mal mal baktım... :dusunceli1eb:bayaa sidik işte...:dusunceli1eb: ama gelecek günlerde bi değişiklik olursa kategori bile açabilirim... sidiğimizdeki hikmet... booosidiğimizdeki keramet diye..booo. ( şaka bir yana vardır mutlaka bi şey ama ben henüz anlamadım onu)
Gülçin Şen
23-12-2010, 10:33
heee..ben bu gün mal mal baktım... :dusunceli1eb:bayaa sidik işte...:dusunceli1eb: ama gelecek günlerde bi değişiklik olursa kategori bile açabilirim... sidiğimizdeki hikmet... booosidiğimizdeki keramet diye..booo. ( şaka bir yana vardır mutlaka bi şey ama ben henüz anlamadım onu)
Onu kavanoza koyduktan sonra pek kıymetli olur sonra dökemem falan koleksiyon merakı başlarmış bende....Kavanoz kavonoz sidik banyoda ve evin muhtelif yerlerinde..Çok iğrencim ....:butterfilles
Onu kavanoza koyduktan sonra pek kıymetli olur sonra dökemem falan koleksiyon merakı başlarmış bende....Kavanoz kavonoz sidik banyoda ve evin muhtelif yerlerinde..Çok iğrencim ....:butterfilles
:kahkah:kahkah:kahkah
hah bir sidiğimize bakmadığımız kalmıştı oda oldu çok şükür..iyide ben daha kendi evime geçmedim yahu kayınvalidemdeyim hala ev bitmedi çok şükür..her gün sidiği gizli gizli incelemem gerekecek..eldiven,kap alıp wc ye gittiğimde gizli gizli operasyona gider gibi gitmem gerekli..zaten sıyırdı bu gözleriyle bakıyorlardı şimdi damgalı,mühürlü olacağım desenize..yaşasın!deli olmak çok güzel(*yıldız)(*yıldız)
bu arada filizciğim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..dilerim dileyen herkese bu seminere gitmek çok kolay ve basit olur..gereken herşey elimize ayağımıza kolayca ulaşsın..
ahh şu evrenin deposunda adıma kayıtlı bekleyen paracıklar elime bir ulaşsın tez zamanda norbekovu ayağınıza getirmezsem ne olayım..:çıkmkı
yanınıza bol bol eldiven ve idrar kontrol şişesi getirmeyide unutmayın anacım..hihi
:coolGöz numarası düzeliyormuş ya. Hemen bende verdim siparişi, Ankaradaki arkadaşalar birlikte gitsek ne güzel olur.
Şimdi ben biyoloğum ya bakayım kavanozlarınıza ne var ne yok söylerim.:0399::0399::0399:
İşin şakası... Sanırım anormal bir şey görülürse sorun vardır. İşte kırmızılık, koyuluk, bulanıklık, yani normalden farklı birşeyler.
:coolGöz numarası düzeliyormuş ya. Hemen bende verdim siparişi, Ankaradaki arkadaşalar birlikte gitsek ne güzel olur.
Şimdi ben biyoloğum ya bakayım kavanozlarınıza ne var ne yok söylerim.:0399::0399::0399:
İşin şakası... Sanırım anormal bir şey görülürse sorun vardır. İşte kırmızılık, koyuluk, bulanıklık, yani normalden farklı birşeyler.
şimdi hepsini anladım da idrara nasıl bakıcaz onu anlamadım zaten..yanii baktığımızda renginin değişim gösterip göstermediğini mi kontrol edeceğiz?günden güne rapor tutup,bu gün şu renkteydi berraktı falan diye mi yazacağız..off bu eğitim şart oldu..keşke detayları anlatma imkanı olsaydı filizin..ama emir büyük yerden onlarında haklarına girmemek lazım..emek işi bu neme lazım hak almak istemem..
istemem diyorum ama bir taraftanda kızıyorum..yahuu kardeşim gidebilen var gidemeyen var..bu evren bizim değil mi?amacımız bilinçlenmek ve bilinçlendirmek herkesi aynı seviyeye getirmek değil mi?herkesin sağlıklı ve daha bilinçli bir ortamda mutlu bir şekilde yaşamasına yardımcı olmak değil mi?bilenler bilmeyenlere öğretse suç mu olur?gidebilen zaten buradan öğrenebilmek için k....nı yırtmayacak herhalde..çünkü buradan öğrenmek daha zor..görmediğimiz duymadığımız için tadbikte zorlanırız doğal olarak..kızdım bak susayım ben en iyisimi?:breakeverything9xc:
son bir söz daha,ben olsam olandan alır,olmayana sevgiyle sunardım ne varsa..birde öğrettikleri bilgileri söylemesinler diye peşin sözleşme yapıyorlar sağolsunlar..ve olandan alıp olmayana sen öğrenme paran oluncaya kadar bekle diyorlar..değiş dünya değiş artık..az kaldı biz değiştireceğiz seni yaptığımız gibi:grin
hayalayaz
23-12-2010, 13:14
hülyacığım mesele para değil..bak benim paralar orada kuzu kuzu yatıyor... ama ben izmirdeyim..gidemedim yani... mutlaka ilk önce kendi hakları söz konusudur...ama bir şeyi ehlinden öğrenmediğimizde neler olabileceğini bilecek kadar sağduyuluyuz... başta da söylediğim gibi meselenin sadece para olmadığını, aksine kişinin ne kadar hazır olduğuyla ilgili olduğunu düşünüyorum...
yok diyen..ben yapamam diyen... gidemiyor.. öğrenemiyor...
tamda bolluk bereket çalışması yaptığımız bu günlerde "parası olmayan" sözünü iptal et istersen..evrende hepimiz için yeterli para var bize düşen sadece onu almak...
hülyacığım mesele para değil..bak benim paralar orada kuzu kuzu yatıyor... ama ben izmirdeyim..gidemedim yani... mutlaka ilk önce kendi hakları söz konusudur...ama bir şeyi ehlinden öğrenmediğimizde neler olabileceğini bilecek kadar sağduyuluyuz... başta da söylediğim gibi meselenin sadece para olmadığını, aksine kişinin ne kadar hazır olduğuyla ilgili olduğunu düşünüyorum...
yok diyen..ben yapamam diyen... gidemiyor.. öğrenemiyor...
tamda bolluk bereket çalışması yaptığımız bu günlerde "parası olmayan" sözünü iptal et istersen..evrende hepimiz için yeterli para var bize düşen sadece onu almak...
buda doğru tabii..senin olumlu bakış açına bayılıyorum..ok..İPTAAAAL..dedim:)
evrende hepimiz için yeterli para var..benim anlatmak istediğim aslında paranın olmadığı değildi ablacığım..sanırım şu anki bakış açımdan baktım dünyaya..içten bakınca sen haklısın tabii..dıştan bakmamak lazım:vuhu
Ay çok almesiniz ya. benim anlattıklarımdan anlaığınız sadece sidik miydi? :)hahahahahakihkih
tabi size anlatamadığım bir şey var. biz ilk gün böbrek ve karaciğere arındırma yaptırdık. sonrada suları içmeye başladık. kihkih kususra bakamayın ya. tabi ki siz nerden bilecektiniz. biz hala o arınmanın etkisinde olduğumuz için bize hergün bakın ve not alın diyolar. vücudumuzun nasıl arındığını anlamamız için. Ay çok güldüm ya. aslında bizim bu ekibin hep beraber gitmesi lazım dı ki gör sen gırgırı şamatayı. çok güzel olur du ya....
bu arada bu arınmayı haftada bir yapıyoruz . daha erken yapamıyoruz. yapılan bu çalışma o kadar etkiliki hala karaciğerim ve böbreklerim sıcacık, yanıyor resmen.....çok iyi geliyor ama.
bu sabah çok yorgun ve moralsiz kalktım. hasta gibiydim. böyle olması bekleniyor zaten dönem önem. çünkü solar pleksus üzerinde de çok duruluyor.
bu ruh hallarimiz bize neyin nasıl olduğunu anlatıyor. ona göre ne yapmamız gerektiği, nasıl çalışacağımızı anlatıyorlar. her gün günün kritiğini yaparak çalışmalara başlanıyor. malum ev ödevlerimiz var. :mshareketliifade332
hayalayaz
23-12-2010, 16:51
Ay çok almesiniz ya. benim anlattıklarımdan anlaığınız sadece sidik miydi? :)hahahahahakihkih
tabi size anlatamadığım bir şey var. biz ilk gün böbrek ve karaciğere arındırma yaptırdık. sonrada suları içmeye başladık. kihkih kususra bakamayın ya. tabi ki siz nerden bilecektiniz. biz hala o arınmanın etkisinde olduğumuz için bize hergün bakın ve not alın diyolar. vücudumuzun nasıl arındığını anlamamız için. Ay çok güldüm ya. aslında bizim bu ekibin hep beraber gitmesi lazım dı ki gör sen gırgırı şamatayı. çok güzel olur du ya....
bu arada bu arınmayı haftada bir yapıyoruz . daha erken yapamıyoruz. yapılan bu çalışma o kadar etkiliki hala karaciğerim ve böbreklerim sıcacık, yanıyor resmen.....çok iyi geliyor ama.
bu sabah çok yorgun ve moralsiz kalktım. hasta gibiydim. böyle olması bekleniyor zaten dönem önem. çünkü solar pleksus üzerinde de çok duruluyor.
bu ruh hallarimiz bize neyin nasıl olduğunu anlatıyor. ona göre ne yapmamız gerektiği, nasıl çalışacağımızı anlatıyorlar. her gün günün kritiğini yaparak çalışmalara başlanıyor. malum ev ödevlerimiz var. :mshareketliifade332
e tabii içtiğimiz ve su ile sidik arsında bağlantı kurduk.. su+ben= sidik oldu sen deseydin bazı organlarımızda arınma yaptıktan sonra su içip sidiğe bakcaz..ben sabah sabah, sidik seyranını, unutup kahvaltı yapmak için o kadar zaman harcamazdım... yalnız bie şey sorucam ben jimnastiğe başladım dünden beri... iki gündür yapıyorum... barsaklarımın gurultusundan ev yıkılacak nerdeyse..ve sonrasında karnım acıkıyor benim.. sende de böyle oluyormu?
kihkih:1592 Çok güzeldi bu, annem de yarın sabah doktora gidecekmiş 5 litre almış bir bidon ben de onu inceledim ....:1592
Ya ben sizi çok seviyorum. gerçekten çok alemsiniz. iyiki varsınız. arkadaşlar bu işin sırrı sevgi. aynı reikide olduğu gibi.
bugünkü dersler daha güzeldi. çünkü artık vücut belli bir ritme girdi. alıştı yani bu sisteme. bugün yine arkadaşlardan gözleri daha düzelenler oldu. deli gibi alkışladık. çok seviniyoruz. bir aile gibi olduk.
özellikle jinekolojik ve ürolojik masaj tekniği var ki bu hayati önem taşıyan bir teknik. bunu düzgün uygulamak çok önemli. neden derseniz bütün organlar ve rahatsızlıklarımız hara çakrayla çok alakalı. bu bölgenin çalıştırılması göz bozukluğundan tutunda,kalp rahatsızlıklarına, üremeden tutunda prostat böbrek karaciğer hatta troid rahatsızlıklarına kadar tedavi ediyor.
bir de biz bu çalışmalarımızı grup olarak yaptığımız için oluşan sinerji ve olumlu enerjiler başarının hızlı olmasını sağlıyor. biz şöyle bir şey farkettik ki birimizde olan bir değişme hepimizde aynı oluyor. yani biri bugün bir sorun veya olumlu bir şey yaşıyorsa hepimiz o kadar benzer şeyler yaşamışızki şaşırıp kalıyoruz. anladık ki ben biz olmuşuz. hocalarımızın bize sürekli söylediği bir şey var. siz ne kadar güzel çalışır ve bunu oturtursanız iyileşme o kadar çabuk olur ve mutlaka yanınızdaki , ailenizdeki , yaşamınızdaki insanlarda bundan olumlu etkilenip iyileşecektir. yani senin miden düzediğinde sana yakın olanların da mideleri düzelecektir. bize oturtmaya çalıştıkları düşünce bu. böyle bir sevgiyle çalışacaksınız diyorlar bize. önce siz kendinizi düzelteceksiniz sonra gerisi gelir diyorlar
öğrendiğim başka bir şey de. bu sitedede çok işlendi bu konu. hatta jaunty nin bir paylaşımını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. biriyle aranızda bir sorun var diyelim o kişiye gün boyu sevgi yolluyorsunuz. hopo gibi. ona pembe , kırmızı kalpler yollayabilirsiniz gibi. bir yerinizmi ağrıyor hemen sevgi yollayın ona
ağrı gececektir. hangi organınız da rahatsızlık varsa onunla konuşarak sevgi yollamak çok önemli. şimdlik benden bu kadar...
Ya ben sizi çok seviyorum. gerçekten çok alemsiniz. iyiki varsınız. arkadaşlar bu işin sırrı sevgi. aynı reikide olduğu gibi.
bugünkü dersler daha güzeldi. çünkü artık vücut belli bir ritme girdi. alıştı yani bu sisteme. bugün yine arkadaşlardan gözleri daha düzelenler oldu. deli gibi alkışladık. çok seviniyoruz. bir aile gibi olduk.
özellikle jinekolojik ve ürolojik masaj tekniği var ki bu hayati önem taşıyan bir teknik. bunu düzgün uygulamak çok önemli. neden derseniz bütün organlar ve rahatsızlıklarımız hara çakrayla çok alakalı. bu bölgenin çalıştırılması göz bozukluğundan tutunda,kalp rahatsızlıklarına, üremeden tutunda prostat böbrek karaciğer hatta troid rahatsızlıklarına kadar tedavi ediyor.
bir de biz bu çalışmalarımızı grup olarak yaptığımız için oluşan sinerji ve olumlu enerjiler başarının hızlı olmasını sağlıyor. biz şöyle bir şey farkettik ki birimizde olan bir değişme hepimizde aynı oluyor. yani biri bugün bir sorun veya olumlu bir şey yaşıyorsa hepimiz o kadar benzer şeyler yaşamışızki şaşırıp kalıyoruz. anladık ki ben biz olmuşuz. hocalarımızın bize sürekli söylediği bir şey var. siz ne kadar güzel çalışır ve bunu oturtursanız iyileşme o kadar çabuk olur ve mutlaka yanınızdaki , ailenizdeki , yaşamınızdaki insanlarda bundan olumlu etkilenip iyileşecektir. yani senin miden düzediğinde sana yakın olanların da mideleri düzelecektir. bize oturtmaya çalıştıkları düşünce bu. böyle bir sevgiyle çalışacaksınız diyorlar bize. önce siz kendinizi düzelteceksiniz sonra gerisi gelir diyorlar
öğrendiğim başka bir şey de. bu sitedede çok işlendi bu konu. hatta jaunty nin bir paylaşımını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. biriyle aranızda bir sorun var diyelim o kişiye gün boyu sevgi yolluyorsunuz. hopo gibi. ona pembe , kırmızı kalpler yollayabilirsiniz gibi. bir yerinizmi ağrıyor hemen sevgi yollayın ona
ağrı gececektir. hangi organınız da rahatsızlık varsa onunla konuşarak sevgi yollamak çok önemli. şimdlik benden bu kadar...
aslında bu anlattıklarına hiç yabancı değilim,eminim bir çok arkadaşımda öyledir..ve anlatılanları hopoyla çok eşleştirdim..sanki hoponun kutusunun açılmış halini anlatıyor gibisin..çünkü hopo yaparken ben herşeyle konuşuyorum ve biliyorum ki bende düzelen herşey çevremde de düzeliyor..sorumluluk almak bu yüzden çok önemli..herşeyin sorumluluğunu alıyorsunuz..
bu yöntemin işlevini görmek çok güzel filizcim..senin norbekovu deneyimlemen ve bir gözlemci olarak bize anlatabildiğin kadarını bile anlatman çok güzel..çünkü bizlerde ki inancın kat be kat artmasına vesile oluyorsun..tekrar teşekkür ediyorum..yüreğine sağlık..tam anlatmana izin verilmiş olsaydı bile ben yinede bu sistemi öğrenmek için gitmeyi isterdim..çünkü anladığım kadarıyla 100 maymun fenomeninde ki gibi bir kişide ki değişiklik etrafında kileri de etkiliyor..işte buda toplu çalışmanın ne kadar önemli olduğuna dair bize bir örnek olsun..açıkcası bende toplu çalışmalardan büyük haz alıyorum..ne mutlu bize ki buradayız ve bir aradayız:)
dediğin gibi hepimizin bir arada norbekov sisteminde olduğumuzu düşünüyorum da..sanırım 3 güne kalmaz dünyayı iyileştirmiş olurduk..sevgili evrenciğime duyurulur..özden sevgilerimle:)
hayalayaz
24-12-2010, 00:30
evet birimizde olan hepimizde gerçekleşiyor... filiz iyileştikçe bizde iyileşiyoruz... çok şükür...
evet birimizde olan hepimizde gerçekleşiyor... filiz iyileştikçe bizde iyileşiyoruz... çok şükür...
ablam benim yaa süpersin valla..zekanı seveyim ben senin..doğru!filiz iyileştikçe bizde iyileşiyoruz..çünkü bizde onun ailesiyiz ve enerjimiz bir yerde mutlaka bağlanıyor..yiiihuuuuu:59884
aman filizim iyi çalış derslerine dilersen bizde yardımcı olalım sana..:10ssm:clening:ser
:kahkah:kahkah:kahkah
yanınıza bol bol eldiven ve idrar kontrol şişesi agetirmeyide unutmayın anacım..hihi
Arkadaşlar çok komiksiniz valla. Ben bayadır siteye girmiyordum, sizlerin yazılarını okurken gülmekten yarıldım... Sizler beni güldürdünüz, Allah'da sizleri güldürsün emi.. Bu arada filizciimede paylaşımı için teşekkürler... muucccuks:ççk :throw:Ö :animation732xl9vh: :animation732xl9vh: :animation732xl9vh: :flowes hihi hihi
Evet sevgili günlük. seminerin bitmesine 3 gün kaldı. ben çok alıştım öğretmenlerime ve arkadaşlarıma. nasıl ayrılacağım bilmem. iyi ki hayal ablam bu seminerden bana bahsetmiş diyorum.
seminere başta katılanları şimdi gördüğümde yaratılan bu mucize karşısında gözlerim yaşarıyor. onları ve kendimi çok seviyorum çünkü bunu hep beraber başardık. bütün çalışmalar birbirimizi iyileştirdiğimizi bilerek yapıldı çünkü.
her şeyden önce bedenimizin farkına vardık. kendimize gereken değeri vermeyi öğrendik. organlarımızın da bizimle konuştuğunu farkettik. birbirimize güç verdik. enerjimizi yönlendirmeyi öğrendik. her şeyden önemlisi başımıza her ne gelirse gelsin gülümsemeyi bilmeyi öğrendik. sevgiyle nelerin başarılabileceğini ve ışığımızı nasıl yaratabileceğimizi öğrendik.
inanılmaz bir coşku var içimde. kendime 10 üstünden 100 veriyorum arkadaşlar.
kendimi büyük bir coşkuyla , neşeyle, sevinçle ve sevgiyle alkışlıyorum.
iyiki varım ve ben im. çok şükürler olsun.
not: kanser hastası olan arkadaşımız artık yemek yemeye ve bizimle dans etmeye başladı. çok sevinçliyim. herkes artık gözlüksüz okuyabiliyor. ciltteki hasarlar geçmeye başladı. içine kapanık arkadaşları bir görseniz artık ça_ça yapıyorlar. ve daha neler neler....:ttt
kanser hastası olan arkadaşımız artık yemek yemeye ve bizimle dans etmeye başladı. çok sevinçliyim. herkes artık gözlüksüz okuyabiliyor. ciltteki hasarlar geçmeye başladı. içine kapanık arkadaşları bir görseniz artık ça_ça yapıyorlar. ve daha neler neler....:ttt
ayyy yüreğim kabardı filizim sevinçten..ağzından bal damlıyor..yaa yerimden hopladım resmen..[Only Registered Users Can See Links](13).gif
yanımda eşim ve kayınvalidem var ve onlar halime bakınca anlattım..eşimde hemen devresinin eşine söyleyelim gitsin dedi..eşi çok hasta çünkü..
bu harika birşey..
dilerim gitmek isteyen herkesin gitmesi için gerekli olan ne varsa eline ayağına kolayca gelsin..evreeeenn seni seviyorum..lütfen yolumuzu aç..açıyor çok şükür:)
hayalayaz
27-12-2010, 00:06
Evet sevgili günlük. seminerin bitmesine 3 gün kaldı. ben çok alıştım öğretmenlerime ve arkadaşlarıma. nasıl ayrılacağım bilmem. iyi ki hayal ablam bu seminerden bana bahsetmiş diyorum.
seminere başta katılanları şimdi gördüğümde yaratılan bu mucize karşısında gözlerim yaşarıyor. onları ve kendimi çok seviyorum çünkü bunu hep beraber başardık. bütün çalışmalar birbirimizi iyileştirdiğimizi bilerek yapıldı çünkü.
her şeyden önce bedenimizin farkına vardık. kendimize gereken değeri vermeyi öğrendik. organlarımızın da bizimle konuştuğunu farkettik. birbirimize güç verdik. enerjimizi yönlendirmeyi öğrendik. her şeyden önemlisi başımıza her ne gelirse gelsin gülümsemeyi bilmeyi öğrendik. sevgiyle nelerin başarılabileceğini ve ışığımızı nasıl yaratabileceğimizi öğrendik.
inanılmaz bir coşku var içimde. kendime 10 üstünden 100 veriyorum arkadaşlar.
kendimi büyük bir coşkuyla , neşeyle, sevinçle ve sevgiyle alkışlıyorum.
iyiki varım ve ben im. çok şükürler olsun.
not: kanser hastası olan arkadaşımız artık yemek yemeye ve bizimle dans etmeye başladı. çok sevinçliyim. herkes artık gözlüksüz okuyabiliyor. ciltteki hasarlar geçmeye başladı. içine kapanık arkadaşları bir görseniz artık ça_ça yapıyorlar. ve daha neler neler....:ttt
ben sana 10 üzerinden 1000 puan ve daha fazlasını veriyorum... çok sevindim böyle olacağını hissettim ben..keşke daha fazla arkadaşımız oraya gitseydi.. ve tabiii keşke bende seninle birlikte orada olsaydım...
orada olan tüm insanlara sevgilerimi gönderiyorum... lütfen benide çeksinler oraya...,shy
ben sana 10 üzerinden 1000 puan ve daha fazlasını veriyorum... çok sevindim böyle olacağını hissettim ben..keşke daha fazla arkadaşımız oraya gitseydi.. ve tabiii keşke bende seninle birlikte orada olsaydım...
orada olan tüm insanlara sevgilerimi gönderiyorum... lütfen benide çeksinler oraya...,shy
benide çeksinler..:)
abla seni şimdi anlıyorum..buraya neden bu kadar fazla gitmek istediğini..boşuna değilmiş demek..dilerim en kısa zamanda gidersin..engel olan herşey kolayca çıksın hayatından ve norbekov için her fırsat ayağına eline kolayca gelsin..ki inanıyorum mutlaka gelir:)
sevgili filiz paylaşımların süper,çok teşekkürler.bir süredir siteye giremedim.bilgisayar problemi yaşıyorum.evren 2011 de yeni bilgisayarımı getiriyor.filizcim seminerde ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum.iyileşenleri sen yazdıkça benim sevinçten gözlerim yaşardı.allah herkese şifa versin.iyileşen gözlerde göz tembelliği olan varmıydı,benim bir gözümde göz tembelliği var ,ameliyat olamıyormuş 8 yaşına kadar fark edilseymiş o zaman tedavi edilebilirmiş.şu an beyinden gelen görme sinirleri körelmiş,hangi dr.duyduysam gittim.hepsinin söylediği aynı bozuk göze gözlük takarsın,lens takarsın görürsün ,bunda ne takarsan tak bulanık görmen düzelmiyor ,bende ne takarsan tak kafaya takma felsefesini uyguluyorum.ama senin yazdıklarını okuyunca heyecanlandım.benim sorunum gibi olan varmı?onların durumu ne alemde yazarsan sevinirim.hayalcim sen gelemedin kısmet olursa ocak ayının 15 inden sonra ben izmire geleceğim,seni ararım .çok geç olmuş ben yatayım ,uykumu alayımda sabah kendime bakıp çok güzelsin diye iltifat edeyim.çok güzelim çooook ,çok sağlıklıyım çooook bizi yaratana şükürler olsun.............
hayalayaz
27-12-2010, 09:57
ayşenciğim göz kusuru ne olursa olsun düzeliyor diye biliyorum..ama tabiii en doğrusu filizin vereceği haber...beklerim arkadaşım..başımın üzerinde yerin var..sevgiler
şimdi ben şöyle desem.. burada bu seminere katılmak isteyen herkesle bir liste oluştursak. bize özel bir seminer yapsalar istediğimiz yerde.. bize özel makul fiyatla yer de ayarlanacak. neden olmasın :P siparişi verdim gitti.
hayalayaz
27-12-2010, 11:04
şimdi ben şöyle desem.. burada bu seminere katılmak isteyen herkesle bir liste oluştursak. bize özel bir seminer yapsalar istediğimiz yerde.. bize özel makul fiyatla yer de ayarlanacak. neden olmasın :P siparişi verdim gitti.
new_wayciğim kesinlikle indirim yapmıyorlar..hatta istanbul dışına gittiklerinde 100 lira daha fazla alıyorlar... ( hak ettiklerinden 5 kuruş aşağısına razı olmuyorlar) ama sen şanslısın galiba bursada bir bayan bursa seminerlerini düzenliyor.. nevagelişim diye yazarsan siteden bilgi alabilirsin..
istersen sana özelden norbekov semineriyle ilgilenen bayanın telini gönderirim...
yaa çocuklar aslında seminer çok ucuz... her şeyi bir yana bırakıp göz doktoru, gözlükçüye verdiğimiz parayı hesaplayın, ben hesap yaptım... can'ın gözlüğüne daha fazla para veriyorum... çünkü can'ın gözlük camları kalın mecburen inceltilmiş ve bir yığın özelliği olan cam kullanmamız lazım.. eh bu camlar da pek ucuz değil.. bu camlara vıttırı vızzık bir çerçeve alınmıyor.. dolayısı ile sadece göz olayında norbekova ödediğimiz para kendisini helal ettirerek gidiyor... diğer hastalıkları saymıyorum bile...hem sadece hastalık olarak düşünmeyin...
adamın sloganı şu, hiç kimsenin hasta, çirkin ve fakir olmaya hakkı yoktur..
siz bu cümleyi genişletebildiğiniz kadar genişletin...
bence herkes herşeyden önce bu semineri listesine almalı.. ben öyle yaptım.. sevgiler
sevgili filiz paylaşımların süper,çok teşekkürler.bir süredir siteye giremedim.bilgisayar problemi yaşıyorum.evren 2011 de yeni bilgisayarımı getiriyor.filizcim seminerde ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum.iyileşenleri sen yazdıkça benim sevinçten gözlerim yaşardı.allah herkese şifa versin.iyileşen gözlerde göz tembelliği olan varmıydı,benim bir gözümde göz tembelliği var ,ameliyat olamıyormuş 8 yaşına kadar fark edilseymiş o zaman tedavi edilebilirmiş.şu an beyinden gelen görme sinirleri körelmiş,hangi dr.duyduysam gittim.hepsinin söylediği aynı bozuk göze gözlük takarsın,lens takarsın görürsün ,bunda ne takarsan tak bulanık görmen düzelmiyor ,bende ne takarsan tak kafaya takma felsefesini uyguluyorum.ama senin yazdıklarını okuyunca heyecanlandım.benim sorunum gibi olan varmı?onların durumu ne alemde yazarsan sevinirim.hayalcim sen gelemedin kısmet olursa ocak ayının 15 inden sonra ben izmire geleceğim,seni ararım .çok geç olmuş ben yatayım ,uykumu alayımda sabah kendime bakıp çok güzelsin diye iltifat edeyim.çok güzelim çooook ,çok sağlıklıyım çooook bizi yaratana şükürler olsun.............
Ah ayşen ablacım. keşke ben seni arasaydım. belki de sen de benimle gelirdin. tabiki göz sorunu ne olursa olsun düzeliyor. sonra konuşuruz seninle olur mu ablam.byeee.
Filizciğim seminere katıldığından haberim yoktu senin adına çok sevindim...hayırlı olsun canım benim...umarım sen ve seminere katılan herkes en yüksek şifayı alır...katımak isteyen kim var sa da tez zamanda katılmak nasip olur inşallah...için de Hayal ablam,ben ve sitedeki tüm arkadaşlarımla beraber...:trrrtOL du bile...
Filizciğim seminere katıldığından haberim yoktu senin adına çok sevindim...hayırlı olsun canım benim...umarım sen ve seminere katılan herkes en yüksek şifayı alır...katımak isteyen kim var sa da tez zamanda katılmak nasip olur inşallah...için de Hayal ablam,ben ve sitedeki tüm arkadaşlarımla beraber...:trrrtOL du bile...
güzel temennilerin için teşekkürler cnm. ben yarın mezun oluyorum arkadaşlar.
seminerden sonra mezuniyet töreni ve parti var. hepiniz davetlisiniz.
çok süper bir grup olduk ve herkes bugün birbirinin iletişim bilgilerini almak için yarıştı resmen. çok güzel bir sinerji yarattık hep beraber. göz numaraları sıfırlandı arkadaşlarımızın. bize mi öyle geliyor bilmiyorum ama herkesin görüntüsü süper. bir ışık geldi herkesin üzerine. şöyle söylemem gerekirse bu seminer anlatılmaz yaşanır arkadaşlar.
tabiki mezuniyetle beraber işimiz bitmedi. her gün yapmamız gereken çalışmalar var. özellikle belirli rahatsızlıkları olanlar çalışmaya devam edecekler. ama öyle bir içimize işlediki bunu görmezden gelmek imkansız. bedenimizi,ruhumuzu,zihnimizi nasıl iyileştireceğimizi biliyoruz. bedenimizi sevmeyi öğrendik. darısı başınıza tez zamanda olsun. amin
hayalayaz
29-12-2010, 00:11
çok şükür filizcim bende şubatın 3 de taksimdeyim..bu gün şermin hanımla konuştum..şubatın 3 de yeni seminer var dedi... tam gaz geliyorum... bu sefer beni kimse tutamaz çünkü nobekov ve akıl hocaları yanımda destek olacak hissediyorum...
filiz abla ve hayal ablam ikinize de yazmak istedim öncelikle filiz ablanın günlüğünü karıştırmasam bu seminerden haberim olmayacaktı vede en önemlisi benim çalıştığım otele çok yakın bir otelde seminerim veriliyor olması ve hayal ablaya ulaşmak için izmir e nasıl giderim derken ustamın benim yanıma gelmesi nasıl ifade edilir bilemiyorum ama teşekkürler olmayan günlük ve teşekkürler allahım
hayalayaz
29-12-2010, 00:32
filiz abla ve hayal ablam ikinize de yazmak istedim öncelikle filiz ablanın günlüğünü karıştırmasam bu seminerden haberim olmayacaktı vede en önemlisi benim çalıştığım otele çok yakın bir otelde seminerim veriliyor olması ve hayal ablaya ulaşmak için izmir e nasıl giderim derken ustamın benim yanıma gelmesi nasıl ifade edilir bilemiyorum ama teşekkürler olmayan günlük ve teşekkürler allahım
ben bu seminerleri ya haziranda duyurdum yada temmuzda ablam..doğru zaman şimdiymiş demekki... her şey doğru zamanda oluyor... ben şubatta oradayım nasipse...
inşallah ,inşallah canım hayırlı gel hayırlı git sağol:0458:
orada olacağın şekilde herşey eline ayağına gelsin ablacığım:)
darısı tüm isteyenlerin başına..
hayalayaz
29-12-2010, 10:08
inşallah ,inşallah canım hayırlı gel hayırlı git sağol:0458:
orada olacağın şekilde herşey eline ayağına gelsin ablacığım:)
darısı tüm isteyenlerin başına..
:spring_bees
Filizciğim çok tebrik ediyorum...parti de iyi eğlenceler...mezuniyetin keyfini doya doya yaşa...bu seminere ben çok inanıyorum ama rahatsızlıklarım çok çok fazla ve ileri derece olduğu için ben de doğal olarak çareler arıyorum...yakın çevreme bu tarz seminerlerden bahsedince çok inandırıcı gelmiyor...o zaman herkes gider orada tedavi olurdu tarzı konuşmalar oluyor...artık bu seminerle ilgili en güçlü referansım sensin...ben şimdiden senin anlatabildiklerini uygulamaya başladım bile...bunun için de sana ayrıca çok teşekkür ediyorum... :ciben de artık çevremde rahatsızlığı olmayan kişilere de bu semineri almalarını şiddetle tavsiye edeceğim...:) umarım benim yaşadığım şehirde de bir an önce bu seminer verilir ve ben de katılabilirim...10 gün şehir dışında kalmak biraz zor çünkü...:0365: bir de sana şunu sorabilir miyim kronik ağrılar da da etkili oluyor mu?...
hayalayaz
29-12-2010, 19:03
ceylin filiz sana mutlaka cevap yazacaktır...ama şu linki takip edersen orada daha fazla bilgi var, seminere katılanlar hikayelerini yazmışlar..
[Only Registered Users Can See Links]
ceylin filiz sana mutlaka cevap yazacaktır...ama şu linki takip edersen orada daha fazla bilgi var, seminere katılanlar hikayelerini yazmışlar..
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
:ci:73e4317106059nd:
Ben de göz bozuklukları düzeldikçe gözlükleri olanlar ne yapıyor diye soracaktım atıyorum 3 ... olan 2 oldu ne yapıyor düzelenler? Hayır kendim gözlüksüz soru bile cevaplayamam da o yüzden soruyorum :) Bir de tamamen gözleri düzelen oldu mu? Teşekkürler...
Filizciğim çok tebrik ediyorum...parti de iyi eğlenceler...mezuniyetin keyfini doya doya yaşa...bu seminere ben çok inanıyorum ama rahatsızlıklarım çok çok fazla ve ileri derece olduğu için ben de doğal olarak çareler arıyorum...yakın çevreme bu tarz seminerlerden bahsedince çok inandırıcı gelmiyor...o zaman herkes gider orada tedavi olurdu tarzı konuşmalar oluyor...artık bu seminerle ilgili en güçlü referansım sensin...ben şimdiden senin anlatabildiklerini uygulamaya başladım bile...bunun için de sana ayrıca çok teşekkür ediyorum... :ciben de artık çevremde rahatsızlığı olmayan kişilere de bu semineri almalarını şiddetle tavsiye edeceğim...:) umarım benim yaşadığım şehirde de bir an önce bu seminer verilir ve ben de katılabilirim...10 gün şehir dışında kalmak biraz zor çünkü...:0365: bir de sana şunu sorabilir miyim kronik ağrılar da da etkili oluyor mu?...
Ben de göz bozuklukları düzeldikçe gözlükleri olanlar ne yapıyor diye soracaktım atıyorum 3 ... olan 2 oldu ne yapıyor düzelenler? Hayır kendim gözlüksüz soru bile cevaplayamam da o yüzden soruyorum :) Bir de tamamen gözleri düzelen oldu mu? Teşekkürler...
arkadaşlar bu akşam mezun oldum. diploma bile aldım. çok gururluyum. çok sevinçlyim. her zaman söylediğim gibi bu seminer anlatılmaz yaşanır. muhteşem bir final yaptık. aman allahım o ne güzel çalışmalardı öyle. en güzellerini en son güne saklamışlar.
arkadaşlar her ne sorununuz, ağrınız,probleminiz,bozukluğunuz olursa olsun her şeyi halledebilirsiniz. bu sizin elerinizde. içinizdeki enerjiyi açığa çıkarıp istediğinizi yapabilirsiniz ve bakın bu seminer sadece belli egzersiz ve çalışmaları içermiyor. bizi gün be gün alıştırdılar bir çok şeye ben burdan ne anlatırsam anlatayım orası gibi olmaz. bu akşam benimle olup arkadaşlarımızı bir dinleseydiniz. neler başarmışlar bu on günde. bir özgüven patlaması oldu herkeste her şeyden önce. sesinin çok çirkin olduğunu düşünen bir arkadaş çıkıp şarkı söyledi. sağdan sola dönemeyen insanlar 180 derece vücutlarını döndürebiliyolar artık. ağrılarımızı yok emeyi öğrendik. tamamen içimizden aldığımız güç ve enerji ile.
gözlük takanlar 1.5- 2 numaraya kadar küçülttüler gözlüklerini. geri kalanda verdikleri 30 günlük planla tamamen ortadan kalkacak. bir arkadaşımız ben sevgiyi hep başkalarından beklerdim. artık kendimi sevmeyi, kendime bakmayı, ruhumla bütünleşmeyi öğrendim dedi. bu ne kadar güzel bir his anlatamam arkadaşlar. biz bu seminerde insan olmayı , bedenimizi keşfettik. ruhumuz bir yerde biz bir yerde değiiz artık. ruh beden zihin birleşti. bunu dışardan kimse yapamaz.
bakın biz bir çok bilgi alıyoruz ve bir çok kitap okuduk diyelim. ama uygulamadan, o uygulamayı görüp o hisleri yaşamadan o bilgi tam değil. bizi burda tamamladık bir çok bilgiyi. görmeden yaşamadan olmuyor ne anlatılırsa anlatılsın. ben ce başarı burada yatıyor.
herkesin yolunun açık olması dileklerimle.....,shy
filizim hayırlı uğurlu olsun diploman..eminim bundan sonraki yaşamında daha sağlıklı daha mutlu daha sevinçli günler yaşayacaksın..çünkü şifreyi kırdın..bedenini bir nevi çözdün..ruh+beden+zihin üçlemesinin birleşmesiyle:)
darısı tüm isteyenlerin başına..bende istiyorum hemde çok..gerekli kaynakların bana ve isteyen herkese kolayca akmasını diliyorum..seninde dediğin gibi anlatılmaz yaşanır..anlatsan bile yeteri kadar kavrayacağımızı sanmıyorum...dünden beri döşümde ağrı olan yere yapmadığım çalışma kalmadı..senin anlattıklarını da uyguladım ancak beceremedim..
sizin orada yaşadıklarınız toplu enerjiyle kendi enerjinizi birleştirerek uyguladığınız şeyleri evde kendi kendimize uygulamamız zaten kolay olmaz..öyle olsaydı kitabını yazarlardı diye düşünüyorum..
bakın biz bir çok bilgi alıyoruz ve bir çok kitap okuduk diyelim. ama uygulamadan, o uygulamayı görüp o hisleri yaşamadan o bilgi tam değil. bizi burda tamamladık bir çok bilgiyi. görmeden yaşamadan olmuyor ne anlatılırsa anlatılsın. ben ce başarı burada yatıyor.
bu cümlelerine aynen katılıyorum..bilgi ne kadar içimizde mevcut olsada o bilgiyi elle tutulur hale getirmediğimiz sürece bilgi deposu olarak kalıyor maalisef..tıpkı okuduğumuz ama hayata geçirmediğimiz kitaplar gibi..
belkide norbekovu hepimiz biliyoruz..belkide bilmeden uyguladık bazen..ancak bilmeden yaptığımız için sistemi nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz..öğrenmekten ziyade tatbik etmediğimiz içinde yaşamda yürürken ayaklı kütüphane gibi dolaşıyoruz..norbekov bize belkide tüm bildiklerimizi nasıl kullanacağımızı örneklerle ve uygulamalarla öğretiyor..ve toplu bir enerji var..bu enerji sayesinde kolay öğreniliyor da olabilir..birinizin bir hastalıkta düzelmesi o an orada olan herkesi düzelttiğine göre enerji zincir halkası gibi bağlı ve oldukça etkin..
merakım çoğaldı,isteğim arttı..evrenciğime duyurulur..tez zamanda norbekovda isteyen herkesle birlikte eğitim almayı istiyorum..:)
hayalayaz
30-12-2010, 02:16
filizcim hayırlı ve uğurlu olsun... evet ruh+beden+zihin bu üçlemeyi tam buluşturmak gerekli... bu zamana kadar el yordamıyla aradığımız sistemi norbekov veriyor diye düşünmüştüm.. doğru tahmin etmişim... tekrar hayırlı uğurlu olsun... darızı bizim başımıza...
Gülçin Şen
30-12-2010, 11:07
Diploman hayırlı olsun arkadaşım kendim almış kadar mutlu oldum....Bundan sonra hayatını en mükemmel sağlıkla geçirmeni can_ı gönülden diliyorum ve istiyorum...
diploman hayırlı olsun canım benim...buradan kazandığın bilgi ve tecrübeyi ömrünün sonuna kadar en verimli şekilde kullanmanı,hep sağlıklı yaşamanı diliyorum...:mx darısı tüm isteyenlerin başına,içinde bizlere :)...
şu an çok üzgünüm. arkadaşımı kaybettik. allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
hayalayaz
19-01-2011, 23:03
şu an çok üzgünüm. arkadaşımı kaybettik. allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
ablam başın sağolsun..nur gölünde dinlensin..
Allah rahmet eylesin,başın sağolsun...
ablam başın sağolsun..nur gölünde dinlensin..
Başınız sağ olsun.
Allah rahmet eylesin,başın sağolsun...
teşekkür ederim. allah çocuklarına uzun ömür versin. küçük kızı 13 yaşında ve annesine çok düşkündü. benim aklım en çok onda.:2506
hayalayaz
20-01-2011, 00:42
teşekkür ederim. allah çocuklarına uzun ömür versin. küçük kızı 13 yaşında ve annesine çok düşkündü. benim aklım en çok onda.:2506
filiz allah önce kayırır, sonra ayırırmış...şu an sen allahın himayesinde olan bir çocuğu düşünüyorsun ve sende 3 tane olduğunu unutuyorsun... diye düşünüyorum.. haksızlıkmı ediyorum?
Gülçin Şen
20-01-2011, 09:21
Başınız sağolsun arkadaşım...Allah çocuklarına sağlıklı bir ömür versin...
Bugün arkadaşımı yolculadık. tabiki genç olması herkesi daha derinden üzdü. çocukları çok perişan oldular. bunlar hayatın gerçekleri. arkadaşımın hayatı film şeridi gibi gözümün önünden geçti. sanki dün gibi evlenmesi,çocuklarını kucağına alması. tabiki çok zor bir gün oldu benim için. ama arkadaşımla vedalaştım ve ölümünü kabullendim. allah geride kalanlarına sabır versin. annesine ve ablasına sabır versin.
Mekanı cennet olsun ...Allah sevdiklerine sabır versin......
hayalayaz
20-01-2011, 19:40
nur içinde yatsın, allah geride kalanlara sabır versin ablam..
Allah rahmet eylesin canım benim..yolu ışıkla dolsun..geride kalanlara sabır diliyorum..
canım başın sağolsun çok üzüldüm:(
başınız sağolsun..
filiz allah önce kayırır, sonra ayırırmış...şu an sen allahın himayesinde olan bir çocuğu düşünüyorsun ve sende 3 tane olduğunu unutuyorsun... diye düşünüyorum.. haksızlıkmı ediyorum?
Başınız sağolsun arkadaşım...Allah çocuklarına sağlıklı bir ömür versin...
Mekanı cennet olsun ...Allah sevdiklerine sabır versin......
nur içinde yatsın, allah geride kalanlara sabır versin ablam..
Allah rahmet eylesin canım benim..yolu ışıkla dolsun..geride kalanlara sabır diliyorum..
canım başın sağolsun çok üzüldüm:(
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
sevgili günlük. uzun aradan sonra sana yazıyorum. çok hayırsızım ben , çoooook. bugün benim evlilik yıldönümüm. hemde 20. yıl. fakat ben akşam sekiz buçukta farkettim. neden acaba?:)
zaman ne kadar çabuk geçiyor. bunca yıl nasıl geçti anlamadım. yaşlandım mı ne?:mshareketliifade185
Ama eşimi ve çocuklarımı çok sevdiğim düşünüldüğünde iyi olmuş demek ki.*hayal*
20. yıl ne yılı oluyor du onu bilmiyorum ama benim için yeni araba yılı olabilir.:idea
nice senelere kavuşmak dileğimle.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...
hayalayaz
24-02-2011, 21:39
:gunas*kutlarım filizciğim...daha uzun senelere huzur, mutluluk, bolluk bereket ve sağlıkla ulaşmanızı dilerim:gunas*
bolluk yılı olsun 20.yıl:)
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...
:gunas*kutlarım filizciğim...daha uzun senelere huzur, mutluluk, bolluk bereket ve sağlıkla ulaşmanızı dilerim:gunas*
bolluk yılı olsun 20.yıl:)
Teşekkürlerrrrr:mx
Gülçin Şen
25-02-2011, 09:09
20.yılın senin ve bütünün hayrına olacak bir yıl olsun.....:idea
Yıldönümünüz kutlu olsun canım, sağlık ,huzur ve mutlulukla nice yıllar geçirin inşallah...:çıkmkı
20.yılın senin ve bütünün hayrına olacak bir yıl olsun.....:idea
Yıldönümünüz kutlu olsun canım, sağlık ,huzur ve mutlulukla nice yıllar geçirin inşallah...:çıkmkı
teşekkürler...:mx
Kıskanç ve haset "BEN".
Zayıf...
Zayıf ki ne zayıflık...
Hani kurumuş kalmış derler ya, aynen öyle...
Küçücük, incecik, buruşmuş bedeni, saçları dökülmüş, geriye azıcık, yolunmuş bir kaç tüy kalmış...
Ağlıyor, gözlerinden istemsiz yaşlar dökülüyor.
Kırış kırış yüzü, alnında iki kaşının arası nasıl da buruşmuş hep surat asmaktan.
"Kıskançlık, haset insanı bitirip tüketiyormuş demek ki" diye geçiyor içimden.
Onu alıyorum, kucaklıyorum.
Kollarımın arasında sallıyorum.
"Hiç bir şeye ihtiyacın yok" diyorum sessizce.
"İhtiyacın olan herşey sende var zaten" diyorum, "başkalarında olup da sende olmayan bir şey yok".
"Bak "BEN" buradayım" diyorum, "ben bütün ihtiyaçlarını, isteklerini, arzularını, dileklerini, özendiklerini karşılamak için buradayım".
"Ben sana söz veriyorum" diyorum, "seni seviyorum" diyorum tekrar tekrar.
Defalarca.
Yüzü gülene kadar, gözleri ışıyıncaya kadar.
"Seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum"...
Uyutuyorum onu, yüzündeki huzur ifadesini gözlüyorum.
Gözyaşlarını kuruluyorum, öpüyorum, seviyorum tekrar tekrar.
Kırmızı bir kutuya yatırıyorum onu, yumuşacık, hep rahat edeceği bir yere.
Kutunun kapağını kapatıyorum, üzerine kırmızı kurdelalar takıyorum, süslüyorum, değerli şeylerimi sakladığım rafa kaldırıyorum onu...
Öfkeli, kızgın "BEN".
Uzun, zayıf, saldırgan...
Koşuyor, sürekli koşuyor, koşarken bağırıyor, bağırırken tükürükler saçıyor etrafa, yumruklar atıyor boşluğa.
Oturuyorum, elimde bir şişe su...
O koşuyor.
Önümden geçiyor, "yavaşla" diyorum sakince.
Duymuyor.
Koşmaya devam ediyor.
Ben, sabırla bekliyorum.
Yine önümden geçiyor, "yavaşla, biraz su iç" diyorum suyu göstererek.
Duymuyor yine, yumruklar atarak, çığlıklar atarak koşmaya devam ediyor.
Hiç bitmeyecek bir maraton koşar gibi.
Ben de sanki kenar hakemi, saattlerce günlerce koşmasını seyrediyorum.
Yorulmuyor.
Öfkesi dinmiyor.
Bıkmadan, sabırla "yavaşla" diyorum, "sakin ol, biraz su iç, nefes al".
Koşuyor, koşuyor, koşuyor, bin, milyon maraton koşuyor sanki.
Sesimi duymaya başlıyor, yavaşlıyor.
Koşmaya devam ediyor hala ama sakinliyor sanki?..
"Sakin ol" diyorum sabırla, "sakin ol, yavaşla, nefes al, al biraz su iç".
Duruyor sonunda.
Küçülüyor, durdukça, yavaşladıkça küçülüyor.
Su içiyor, nefes almaya çabalıyor.
Kucağıma alıyorum...
Okşuyorum sakince, öpüyorum "seni seviyorum" diyorum.
"Seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum".
"Seni her halinle seviyorum" diyorum.
"Her şey yolunda" diyorum.
"Her şey tam olması gerektiği gibi".
"Teslim ol, yaşamın akışına teslim olabilirsin artık, güvendesin, bak ben buradayım" diyorum.
Gülümsüyor.
Yorgun ama inaçlı gülümsüyor.
Huzura kavuşmasını bekliyorum, seyrediyorum, öpüyorum, sarılıyorum, onu sevdiğimi söylüyorum defalarca, bıkmadan usanmadan.
Onu da kutusuna yatırıyorum.
Üzerini kurdelalarla süsleyip, rafına kaldırıyorum.
Kontrol delisi "BEN".
Dev bir kontrol merkezi, yuvarlak büyük bir masa, üzerinde milyonlarca düğme, ortasında kocaman bir sandalyede onu görüyorum.
Bir şeyleri kaçırma telaşı ile deli gibi düğmelere basıp duruyor.
Parmakları hariç heryeri kocaman.
O kadar şişmanlamış ki, korkudan biriktirdiği herşeyi üzerinde taşıyor.
Herşeyi üzerine almış, herşeyi o yapmak zorunda sanki, tüm dünyayı o idare ediyormuşcasına büyük bir sorumluluk yüklenmiş, bu yük bütün bedenine yayılmış.
"Dur, sakin ol" diyorum arkasından yaklaşarak...
"Dur, bir dakika ara ver" diyorum, "biraz konuşalım".
"Hayır!" diyor büyük bir panikle.
"Hayır, duramam, yapmam gereken şeyler var, duramam, olanaksız".
"Durabilirsin" diye ikna etmeye çalışıyorum sakince, sabırla.
"Durabilirsin, herşey ve herkes güvende, inan bana, bak ben buradayım, bak ben senim, ben "BEN"im, bak ben nasıl rahatım".
"Hayııırrr!" diye panikle bağırarak düğmelere basmaya devam ediyor,
bir sürü şey sıralıyor
"bunun yıkanması,
şunun kurulanması,
şunun atılması,
bunun çıkarılması,
şunun aranması,
bunun şuraya götürülmesi,
şunların alınması,
bunların pişirilmesi,
şunların hesaplanması,
o yapamaz,
bu bunu beceremez,
şuna bunu emanet edemem vs. vs.".
Gülüyorum, onu sakinleştirmek için omuzlarına ellerimi koyuyorum,
"seni seviyorum" diye fısıldıyorum kulaklarına
"seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum".
"bir saniye durmayı denemek istemez misin?"
diyorum, "bir saniye rahatlamak istemez misin?".
"Bir tek düğmeye basmasan ne olur ki sanki?"
diye ekliyorum.
Bir an duruyor.
Bana bakıyor.
Gözlerinden yaşlar akıyor.
"Bak gördün mü?" diyorum
"hiç bir şey yapmak zorunda değilsin,
hiç bir şeyi zorunlu olduğun için yapma,
istersen,
seni mutlu edecekse yine gel bas düğmelere ama gel,
biraz yürü,
hareket et,
bu karanlık odadan çık,
bak ben seni çok seviyorum" diyorum.
Yavaş yavaş küçülmeye başlıyor.
Birlikte bahçeye çıkıyoruz.
Bir banka oturuyoruz.
Onu kucağıma alıyorum.
Seviyorum, sarılıyorum, sallıyorum sevgiyle.
"Seni seviyorum" diyorum bıkmadan, defalarca, yüzlerce, binlerce kere.
"Seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum".
Kendini bırakıyor.
Yüzünde mutlak bir huzur ifadesi görene kadar bekliyorum.
Onu da kutusuna koyuyorum, üzerini en sevdiğim kurdelalarla süslüyorum, rafa kaldırıyorum.
Şükürler olsun...
Her an farklı benleri iyileştirebildiğim için...
Alıntıdır.
evet günlük bugün 40 oldum. hep merak ederdim 40 olmak nasıl diye. Aylin kotil'in aşağıdaki yazısı duygularıma tercüman olmuş sanki....
40 yaşıma bugün girdim. 40’larda 50’lerde hep söylenir, yazılır; şöyle hissediyorum, şunları şunları öğrendim diye... Ben de adet yerini bulsun istedim J
40 olmanın en büyük artısı büyümek. 20’li yaşların o kararsızlıkları, gel-gitleri olmuyor artık. Yoran ruh halleri, inişler çıkışlar bitiyor.
40 yaşımın ilk gününde ne istediğimi çok net biliyorum artık. Daha da önemlisi neleri istemediğimi de biliyorum.
20’lerde, 30’larda kurulan hayallerin gerçeğe dönüşebildiğini de gördüm. Kimi hayal diyor, kimi hedef. Ne dendiği umrumda değil. Ancak gerçekleşebiilyor. Bu yüzden hayal kurarken dikkat ediyorum artık J
Mutlu olmak için başkalarının bir şeyler yapmasına gerek yok, bunu da öğrendim. Kimse beni mutlu edemez, kimse beni üzemez. Ben izin vermediğim sürece... Her şeyi kendimin yaptığının farkındayım.
Neden bunlar başıma geliyor, neden beni buluyor dönemleri de bitti. Bu başıma gelenden ne öğrenmem gerekiyor dönemi içersindeyim. Bu durum 50’ime gelince nasıl bir hal alacak merakla bekliyorum.
Sözlerin gücünün farkındayım artık. Direkt hedefe kitlendiklerini biliyorum.
Göz temasının ne kadar önemli olduğunun da. Konuşurken göz teması kurmayanlardan uzaklaşma eğilimindeyim...
Ön yargı kötü, bunu hepimiz biliyoruz. Ancak 40’aıma geldiğimde ön yargı sadece kötü değil, berbat. Bunu iliklerime kadar biliyorum.
Yanlış anlaşılmaktan korkmuyorum. Hatta umrumda değil. Bu, bana inanılmaz bir özgürlük duygusu veriyor.
Kendim olmanın keyfini sürüyorum. Sürdükçe de kendimdeki potansiyelle karşılaşıyorum.
Bilgilenmenin en büyük tatminlerden biri olduğunu keşfettim. Herşey tükenebiliyor. Tüketemediğimiz tek şey bilgi.
Kendimi dövmeyi bıraktım. Olduysa oldu. Bırak artık kendini dövmeyi dedim. Bununla beraber öz takdiri öğrendim. Kendimi takdir etmenin ayıp bir şey olmadığını, çok doğal bir durum olduğunu öğrendim.
Herşeyi yüklenmeyi de bıraktım. Bütün Dünya’yı sırtımda taşımanın anlamsızlığını... Yüklerimi hafiflettim.
Kimseye ihtiyacım yokmuş gibi dursam da, en az herkes kadar benim de bir omuza yaslanmaya ihtiyacım olduğunu önce kendime itiraf ettim.
Eğlence yaratmanın beni yeniden doğmuş gibi şarj ettiğini gördüm. Herkes eğlenirken arada kaynamak kolay. Ancak kimse eğlenemiyorken, eğlence yaratabiliyorsan oldun demektir.
Sağlıklı olmanın ne demek olduğunu içimde hissettim Bunu tecrübe etmek iyi. Ancak nereye kadar iyi, bir tek buna karar veremedim.
Hiçbir şeyi kişiselleştirmiyorum. Bana bunu nasıl yaptı dönemi bitti. Bana bişey yaptığı falan yok. O, öyle...
Aradığım, ancak piyasadan kalkmış olduğunu öğrendiğim kitabı bulmanın beni ne kadar mutlu ettiğini öğrendim. Çok alışılmış bir cümle belki ama; mutluluk uzağımda değil, hemen yanı başımda.
Öfke ve kızgınlıklarımla yüzleştim. Onların üstüne gittim. Bir de baktım ki, ne öfke kalmış kızgınlık. Kuş gibiyim.
Hayatımdaki herkes, benim hayat sahnemde bana deneyim yaşatmak ve öğretmek için bir takım roller üstlenmişler. Bunu da öğrendim. Hepsi de rolünü başarıyla oynayan aktörler.
Vermeyi sevenlerdenim ben. Vererek mutlu oluyorum. Almak zor gelirdi. Ancak vermek ne kadar doğal ve normal ise almak da öyleymiş. Alıp vermenin sihrini keşfettim. Bununla beraber müsade etmeyi de...
Kaderin ne olup ne olmadığını öğrendim. Müthiş keyifli. Dahası Allah’ın korkulan değil sevilen olduğunu deneyimledim. Korkmaktansa yakın olmanın ( kendime göre), keyfini çıkarıyorum. Daha çok baş başa kalma arzum var. Aramıza kimsenin giremeyeceğini de biliyorum. Zaten biliyordum. Ancak teori ile uygulama farklı şeyler...
Allah’tan istediğim herşeyin olmuş olduğunu gördüm. Olmayanları ise henüz istememişim. Kendi kendime istemişim ama O’ndan değil. Bunu nasıl olurda bu kadar geç fark ettiğime şaşırdım.
40’ıma girmeden 1 yıl önce, hayatımı değiştiren, iki cümlelik bir kontratın altına imzamı attım. Aslında özümde var olan bir durumdu. Ancak zamanla ve yaşadıklarımla kaybettiğim... Onu yeniden hatırlamış olmayı da kutluyorum bugün.
Kontratımı merak edenlere: Ben değerliyim.
aylin kotil
harikasin
01-06-2011, 01:03
flz, dogum gunun kutlu olsun , daha nice mutlu yillar diliyorum :ci
flz, dogum gunun kutlu olsun , daha nice mutlu yillar diliyorum :ci
teşekkür ederim..:çiçi6
selam günlük. bayağı bir vakittir bir şey yazamadım ama sanılmasın ki hiçbir şey yaşamadım. yaşadım, hem de neler neler.
uzun süren evdeki tadilat nedeniyle ciddi sabrımın denendiğini düşünüyorum. ama yeteri kadar birlikte olamadığım kardeşimle uzun bir zaman geçirdim. ne kadar uzak kalsak da kardeş kardeştir. bunu anladım. çok özlemişim kardeşimi.
sonra oğlumun sınav maratonu son hızla devam etti. ve nihayet pazar günü sınavı da atlattık. şükürler olsun...
sınavdan bir gün önce arkadaşım müjgan'ın ablasını kaybettiğini öğrendim. ister istemez çok üzüldüm. daha 48 yaşındaydı ve oğlunun kınasından dönerken trafik kazası geçirmişler. yani düğün günü cenaze vardı. hayat işte sürprizlerle dolu. şaka gibi.tabi ki arkadaşım yıkıldı. nasıl yıkılmasın ki. kardeş acısı yaşadı. allah mekanını cennet etsin. nur gölünde yatsın.......
bu genç ölümler ister istemez etkiliyor beni. alışamıyorum hemen nedense.......
yaşadığımız her an çok önemli. farkında yaşamak gerekiyor bir kez daha anladım. hiç bir şeyi dert etmemek en iyisi. bir de onu öğrenebilsek.
boş vermeyi bilmek ve öğrenmek en önemli hayat kuralı bence.....
hayalayaz
06-06-2011, 23:38
başınız sağolsun filizciğim.. müjgan benim diğer face sayfasında ekliydi.. yeni sayfamda yok...taziyelerimi iletirsen sevinirim..
başınız sağolsun..yaradanım geride kalanlara sabırlar versin filizciğim..
Gülçin Şen
07-06-2011, 19:29
Başınız sağolsun Filizcim...
Filizciğim başınız sağolsun...
Başınız sağolsun Filizcim .Allah sabır versin.
başınız sağolsun filizciğim.. müjgan benim diğer face sayfasında ekliydi.. yeni sayfamda yok...taziyelerimi iletirsen sevinirim..
başınız sağolsun..yaradanım geride kalanlara sabırlar versin filizciğim..
başınız sağolsun canım
Başınız sağolsun Filizcim...
Filizciğim başınız sağolsun...
Başınız sağolsun Filizcim .Allah sabır versin.
teşekkürler. inanın arkadaşım üzüldüğü için ben daha da üzgünüm. onun perişan sesini duydukça içim acıyor.
Hay allah. iremin sayfası açıkmış. ordan cevap yazmışım:)
Upuzuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra tekrar buradayım.:65750 ben yazı bitirdim, artık evdeyim.(aklım saros' ta kaldı gerçi ama:))
ne yazdı be! dedirtecek nitelikte bir yaz oldu bu yaz. Zaten baharda ilk gelen leylekleri ben görmüşüm galiba. 2074
kışın çocukların sınavıydı, okuluydu, yok evin tadilatıydı derken bayağı yoğun ve yorucu geçmişti benim için. okullar tatil olduktan sonra da doğru yazlığa saros' a koştum resmen.
uzun zamandır hayal abla'dan matrix eğitimi almak istiyordum. ben nedense uzaktan anlatılanla veya telefonla konuşmakla anlamıyorum.illaki tatbiki olacak.:mshareketliifade177
sağolsun hayal ablam beni kırmadı kalktı ta yazlığa geldi. şu kadar söyleyebilirim ki matrix enerjisi müthiş bir enerji sistemi.:mshareketliifade332 uygulaması ve öğrenilmesi çok kolay ve bir o kadar da etkili bir uygulaması var. değişim ve dönüşüm anında oluyor. ben çocuklarım için yarattığım kaygı yüzünden(hayal ablayla yaptığımız terapi sonucunda ortaya çıkan sonuç) bacağmda kist oluşmuş ve topallayarak yürüyen bir haldeydim. daha ilk uygulamada bacağımdaki ağrı kayboldu be ben merdivenleri koşarak çıktım. bana ilk başta şaka gibi geldi.o kadar şaşırmıştım ki.:mshareketliifade195
sonraki bir kaç gün boyunca hayal ablam resmen gestapo subayı gibi bana nefes aldırmadan çalışma yaptırdı. defter kitap öğrenci oldum.sadece yemek ve temel ihtiyaçlar için mola verdik. ama ne çalışma oldu. neler neler ortaya çıktı. içimde benim etkilenmedim sandığım neler birikmiş meğerse. darısı hepinizin başına .
Hayal ablam gittikten sonra çok eski bir dostumun düğünü için Datça'ya gittik ailecek. uzun bir araba yolculuğundan sonra harika bir yer olan datça'ya vardık ve arkadaşımın düğününe tanıklık ettik. çok eğlendik. arkadaşım da bizi yanında gördüğü için çok mutlu oldu tabi.
dönerken bir çok yerden geçtik. benim ilk defa ve bu yaşta gittiğim için bir başka gözle gördüğüm yerler. harika bir doğası olan gökova, derin uçurumları olan dağların ardından ortaya çıkan marmaris, muhteşem bodrum, yazlık evlerle boğulmuş didim, olağanüstü dağlar ve ormanlar. yani biz çok güzel bir ülkede yaşıyoruz ve bunun için çok şanslyız. :güzneden herkesin gözünün bizim ülkemizde olduğunu bir kere daha anlamış bulunuyorum. şimdi çok geç oldu ve yarın devam edeceğim inşallah.. :bby
hayalayaz
02-09-2011, 08:35
hoşgeldin sefalar getirdin.... özlemiştik valla..:çiçi2
Gülçin Şen
02-09-2011, 14:34
Hoşgeldin mastercım yuvana...
Sıra artık İstiklal'de Kadınlar Kahvesi veya Melekler Kahvesinde keyif yapmaya geldi...:0477:
Hoşgeldin canım. uzun süre oldu oralara gıtmeyeli 3-4 sene kadar...hatta bazı yerler daha fazla. Yazdıklarını okudukca özlemim arttı.Gerçekten çok güzel yerlerdir. :)
victoria
02-09-2011, 15:27
hoşgeldin filiz:)
hoşgeldin canım,buluşmanızı ekime saklayın,geliyorum hayırlısıyla:)
Gülçin Şen
02-09-2011, 21:25
Anaaaaaa gel bacım...İstiklal'de tarihe adımızı yazdıralım....:smile (14):
hoşgeldin sefalar getirdin.... özlemiştik valla..:çiçi2
Hoşgeldin mastercım yuvana...
Sıra artık İstiklal'de Kadınlar Kahvesi veya Melekler Kahvesinde keyif yapmaya geldi...:0477:
Hoşgeldin canım. uzun süre oldu oralara gıtmeyeli 3-4 sene kadar...hatta bazı yerler daha fazla. Yazdıklarını okudukca özlemim arttı.Gerçekten çok güzel yerlerdir. :)
hoşgeldin filiz:)
:çiçi4Hoşgeldin Filizz
hoşbuldummmmm:mx
new_wayciğim kesinlikle indirim yapmıyorlar..hatta istanbul dışına gittiklerinde 100 lira daha fazla alıyorlar... ( hak ettiklerinden 5 kuruş aşağısına razı olmuyorlar) ama sen şanslısın galiba bursada bir bayan bursa seminerlerini düzenliyor.. nevagelişim diye yazarsan siteden bilgi alabilirsin..
istersen sana özelden norbekov semineriyle ilgilenen bayanın telini gönderirim...
yaa çocuklar aslında seminer çok ucuz... her şeyi bir yana bırakıp göz doktoru, gözlükçüye verdiğimiz parayı hesaplayın, ben hesap yaptım... can'ın gözlüğüne daha fazla para veriyorum... çünkü can'ın gözlük camları kalın mecburen inceltilmiş ve bir yığın özelliği olan cam kullanmamız lazım.. eh bu camlar da pek ucuz değil.. bu camlara vıttırı vızzık bir çerçeve alınmıyor.. dolayısı ile sadece göz olayında norbekova ödediğimiz para kendisini helal ettirerek gidiyor... diğer hastalıkları saymıyorum bile...hem sadece hastalık olarak düşünmeyin...
adamın sloganı şu, hiç kimsenin hasta, çirkin ve fakir olmaya hakkı yoktur..
siz bu cümleyi genişletebildiğiniz kadar genişletin...
bence herkes herşeyden önce bu semineri listesine almalı.. ben öyle yaptım.. sevgiler
Hayaaaal ablaa, filiz ablaaa
Nasıl ulaşabilirim kendisine, gündemde semireri var mı biliyor musunuz?
Benim bebeklikten gelen göz tembelliğim var.
Tembel olan gözümün %5-10 görme oranı var.:2506
Diger gözüm içinde %30-40 diyorlar.(lens yada gözlükle %100 şükürler olsun).
Dr. Barlett bir çocuğun gözündeki tembelliği düzeltmiş kitabında okuyup ümitlenmiştim.
hayalayaz
04-09-2011, 17:14
nete norbekov yaz bulursun...ama egzersizlere sürekli bir şekilde devam etmen gerekiyor... flz 71 sana en sağlıklı bilgiyi verir..o katıldı çünkü seminere..
Buldum Hayal abla.
Sanırım 1. derece seminerlerine katılmak gerekiyor.
Sevgiler..
Sevgili Evren,
Bana kendimi tırtıldan kelebeğe
Beşer'den Kamil'e
Madde'den maneviyata giden yolu aç!
Işık olmama kendimi aydınlatırken
Evrendaşlarımı da aydınlatmama izin ver!
Bana ışık tutan dostlarımı, kadim bilgeleri
anlamama izin ver!
Dönüşürken ışık saçmayı seçiyorum!
Dönüşürken yol açmayı seçiyorum!
Dönüşürken yaraya merhem, düşmanlığa barış
olmayı seçiyorum!
Ben ihtiyacı tamamlayan,
gerekli olanı birbirine harmanlayan olmayı seçiyorum!
Yüce yaradan senin bana uygun gördüğünü
sevgiyle kabul etmeyi seçiyorum!
Sana doğru yol alırken,
yolun hem geride kalan
hem de önümde olan bölümü ile bir olmayı seçiyorum!
Yaşadıklarıma ve yaşayacaklarıma
ÇOK ŞÜKÜR! diyorum.
Sınırlı sorumlu dünyanın farkında olmayı kabul ediyorum!
Ve ÖYLE OLSUN!
sevgili günnük sana yazacak çok şey var. fakat şu anda içimi dökmeye çok ihtiyacım var. saat gecenin 3 ü oldu ve ben hala ayaktayım. uyku tutmadı çünkü.
çünkü ne düşüneceğimi bilemiyorum. çok kızgınım,çok öfkeliyim. bir yandan şükür duygusu hakim.
Bu akşam hastahaneye gittim. doktor son kontroller için çağırmıştı. şükürler olsun yarada bir sorun yok, temiz. artık sargıyı çıkarabiliriz,açık kalsın dedi. fakat doktor benim ameliyatımı yapan doktor değil, başka bir nöbetçi cerrah.
ben yaramı tam olarak göremediğim için eve gelince aynada bakma fırsatı buldum. Aman ALLAH o da ne .resmen karnımı baştan aşağı yarmış adam. bir de yamuk yumuk kesmiş. sanki yastık kılıfı dikiyormuş gibi üst üste getirmiş deriyi öyle dikmiş. korkunç bir dikiş velhasıl. şoka girdim resmen, ne düşüneceğimi bilemedim.
Bir de bu doktor yavuz hırsız, şimdi anlıyorum. Daha ben ameliyat masasındayım, ayılmamışım bana bir kızdı bu adam. vay efendim neymiş,karnım çok yağlıymış,ulaşamamış,benimle çok uğraşmış. bana bir bağırdı ameliyat masasında.
sonra odama çıkıyorum sedyeyle, bu koridorda bekleyen ne kadar akrabam varsa bağıra bağira onlara karnımın çok yağlı olduğunu, onu çok uğraştırdığımı, işte ulaşamamış falan apandiste. ezdi de ezdi manyak herif.
ya belki de öyledir. onun dediği gibidir. ama ben rahim aldırmadım, ben midemi aldırmadım, ben böbreğimi aldırmadım.be insafsız karın o kadar deşilmez ki. resmen en az 15 cm var yarmış . kasap demek daha doğru. zaten göbeğin yanından apandiste ulaşmaya çalışmak nasıl bir mantık. kesik göbeğimin yanından aşağı doğru yamuk yumuk 15 cm kesilmiş bir yara.ve çok çirkin dikilmiş.
apandist sağ tarafta olmaz mı.oradan kesmesi gerekmez mi. zaten onun kestiği yerden apandiste ulaşmak zayıf bir insan için bile zor.
bahaneside ben şeker hastasıymışım. onun için dikişi öyle atmış. ya ben şeker hastasıysam , şeker hastası insanı sen o kadar nasıl kesiyosun. hiç mi korkmadın bu yara ne olacak diye.
Arkadaşlar dua edin, onun yaptığı bu ameliyat normal olarak böyle yapılıyor olsun. Yani başka doktor da bana evet bu ameliyat böle yapılır. başka türlü olmazdı desin.( bana hiç öyle gelmiyor ama.)
şimdi başka bir doktora gidip gösterme kararı aldım.emin olmak istiyorum.Aksi olursa eğer o doktorun benim elimden çekeceği var.
eşim de bana sen şükret bu kadar ayağa kalktın. ne istiyorsun Allahtan diyor.
ben şükürsüzlük etmiyorum arkadaşlar. bu adam eğer yanlış bir şey yaptıysa benden başkasına bir daha yapamasın.
eğer ben güzelliğine düşkün işte ne bileyim bu konularda çok hassas bir insan olsam size yemin ediyorum intihar ederdim. o kadar kötü gözüküyor yani.
bu kadar kesilmesi çok mu gerekliydi. ben bunu sorguluyorum. düşünsenize göbeğinizin yanından aşağı doğru en az 15 cm üst üste dikilmiş bir kesik. ve burası özel bir hastane.
Daha ne söyleyeyim bilemiyorum. şu anda çok kızgınım belkide yarın böyle düşünmeyeceğim.
hayalayaz
29-01-2012, 09:50
şükür etmek başka bir şey, hakkını aramak başka bir şey.. hatırlıyormusun yaranın kapanması durumunu konuşuyorduk..ben sana kaç apandist yarası gördüysem hepsinin küçük olduğunu söylemiştim hepsi küçük ve sağ taraftaydı.. hakkını ara...
çok geçmiş olsun. çok üzüldüm filiz ablacım.. bencede hakkını araman lazım. dikişler sol tarafta mı?
Gülçin Şen
29-01-2012, 13:04
Kendini üzme arkadaşım..Git başka doktorlardan fikir al ve anlat herşeyi...
Haklıysan sonuna kadar da hakkını ara...
Canım bende çok üzüldüm, yıllarca İlaç firmalarında çalışmış ve medikal bilgisi (bir doktor kadar olmasa da) olan biri olarak geçirdiğin ameliyatla ilgili mutlaka başka bir doktordan daha fikir alman gerektiğini düşünüyorum.
Hepimiz insanız, doktorlar da öyle, hata yapma lüksü olmadığına inansam da diyelim ki hata yapmış olsun, hiç bir doktor kalkıp ta hastasına ya da hasta yakınlarına "çok yağ vardı, beni çok uğraştırdı" diyecek kadar profesyonellik dışı davranamaz.
Hemen başka bir doktorun daha fikrini al ve hakkını ara lütfen..
Ama bu arada kendini çok yıpratma, iyileşme sürecin bittikten sonra dikişlerin görünümüyle ilgili bir çözüm bulunabilir belki.
Çok çok geçmiş olsun diliyorum.
Sevgiyle..
şükür etmek başka bir şey, hakkını aramak başka bir şey.. hatırlıyormusun yaranın kapanması durumunu konuşuyorduk..ben sana kaç apandist yarası gördüysem hepsinin küçük olduğunu söylemiştim hepsi küçük ve sağ taraftaydı.. hakkını ara...
çok geçmiş olsun. çok üzüldüm filiz ablacım.. bencede hakkını araman lazım. dikişler sol tarafta mı?
Kendini üzme arkadaşım..Git başka doktorlardan fikir al ve anlat herşeyi...
Haklıysan sonuna kadar da hakkını ara...
Canım bende çok üzüldüm, yıllarca İlaç firmalarında çalışmış ve medikal bilgisi (bir doktor kadar olmasa da) olan biri olarak geçirdiğin ameliyatla ilgili mutlaka başka bir doktordan daha fikir alman gerektiğini düşünüyorum.
Hepimiz insanız, doktorlar da öyle, hata yapma lüksü olmadığına inansam da diyelim ki hata yapmış olsun, hiç bir doktor kalkıp ta hastasına ya da hasta yakınlarına "çok yağ vardı, beni çok uğraştırdı" diyecek kadar profesyonellik dışı davranamaz.
Hemen başka bir doktorun daha fikrini al ve hakkını ara lütfen..
Ama bu arada kendini çok yıpratma, iyileşme sürecin bittikten sonra dikişlerin görünümüyle ilgili bir çözüm bulunabilir belki.
Çok çok geçmiş olsun diliyorum.
Sevgiyle..
Akşam görüntü karşısında uğradığım şok neticesinde bayağı bir uykusuz kaldıktan sonra yaşadığım bu her neyse serbest bıraktım.
zaten başka bir doktora gitme kararı almıştım. evet dediğiniz gibi başka bir doktora daha gideceğim ve onun da fikrini aldıktan sonra baacağım ne olacaksa olacak.
ilginizden dolayı çok teşekkürler. iyi ki varsınız...
Çok geçmiş olsun, acil şifa diliyorum....:çiçi3
acil şifalar diliyorum....:çiçi2
edahamide
30-01-2012, 01:09
:çıkmkı:Ö:mel4
Akşam görüntü karşısında uğradığım şok neticesinde bayağı bir uykusuz kaldıktan sonra yaşadığım bu her neyse serbest bıraktım.
zaten başka bir doktora gitme kararı almıştım. evet dediğiniz gibi başka bir doktora daha gideceğim ve onun da fikrini aldıktan sonra baacağım ne olacaksa olacak.
Şifa ve güzellikler dilerim...Lütfen kalbinizi ferah tutun...sevgiler...
Çok geçmiş olsun..şifalar tüm hücrelerine dolsun..
bu ne saçmalık yahu..yakışır mı bir dr.a bu sözler..ameliyat yarasının derinliği doğru mudur bilemem..dr.değilim..lakin sarfettiği sözler büyük ayıp..
çünkü o kadar çok hasta var ki hem kilo fazlalığı olan ve hemde şeker hastası olan..lakin hiç birine bu tarz bir yaklaşımla yaklaşılmaz..
lütfen hakkını ara arkadaşım..mutlaka başka bir dr.a görün..
sanırım bende kızdım..paylaşımlarını görünce..
bilgendilo
30-01-2012, 17:28
ben de çok kızdım doktora, bilgim yok, dikiş doğru yerde mi, şekli doğru muydu, bunun için bişiy diyemiycem, ama tavrına çok kızdım ve hiiiiiiiiiç yakıştıramadım, bi kere, bildiğim kadarıyla narkozun etkisinde olan bi insanın bilinçaltı açık olur ve bütün söylenenleri duyar, bence de hakkını ara filiz ablacım, ama sakın kendini üzme, olanı olduğu gibi kabul et, sen herşeyden değerlisin, senin gibi bilinçli bi kadınla mücadele edeceği için o doktor korksun canım ablam :Ö
Küfkedisi
30-01-2012, 19:38
Çok geçmiş olsun filiz ablacım ,ne dicemide bilemedim o doktora açıkçası ya, o nasıl tavır öyle hastaya karşı.
Acil şifalar diliyorum :çoçok
edabulut
30-01-2012, 20:17
filiz hanım çok çok geçmiş olsun..
bu arada bir hastaya böyle davranmaya hiçbir doktorun hakkı yok...
demek ki doktor olmuş,ama insan olamamış diyorum..
evet bence de başka bir doktora görünmeniz çok iyi olur..ve
ondan sonra da hakkınızı aramalısınız..
tekrar geçmiş olsun..acil şifalar dilerim..
sevgiler,
eda
Filizcim tekrar çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşmeni dilerim. Doktor hakkında da diyecek bir şey bulamıyorum. Arkadaşlarıma katılıyorum. Sevgiler.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.