Orijinalini görmek için tıklayınız : bi hayır var ama neyse..
ya benim işlerim çok basit en olmıcak sebeplerden dolayı aksıyo, bir değil iki değil, yarın da çok kritik bi işim var dua edin hayalet kardeşinize...
Gülçin Şen
14-01-2010, 22:41
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun...Dua edicem söz....
**sirius**
14-01-2010, 22:47
umarım en yakın zamanda işlerin yolun girer, dualarımız seninle =/
her şey yoluna girecek rahat ol yeter:)
hayalayaz
14-01-2010, 23:13
:makemoney:meditation:ltı:confety:mx:aladdin
hayat kadere inat
15-01-2010, 00:36
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])allah kolaylık versin
all....işini rast getirsin
allahım seni korusun......
yaallah seni başarılı etsin
allah birini bin etsin
allah ..
tüm işlerin kolaylıkla ve sevgi ile olsun
Aprilrose
15-01-2010, 08:59
ya benim işlerim çok basit en olmıcak sebeplerden dolayı aksıyo, bir değil iki değil, yarın da çok kritik bi işim var dua edin hayalet kardeşinize...
Bu herkesin başına geliyor zaman zaman hayalet, sana tavsiyem bu dönemlerde, (içinde bulunduğun psikolojinden ötürü zor olsa da) olumsuza değil, olumluya odaklanıp, olumluya enerji vermen...
Zira, bu psikolojide olunca insan ister istemez hayatında aksayan şeylere odağını yöneltip, negatife enerji veriyor. Böyle olunca da çekim yasası gereği olumsuz giden şeyleri büyütüyor.
Acele odağınızı değiştirip, olumlu giden herşeye yoğun bir enerjiyle bakmanızı tavsiye ederim. Nasıl da büyüyecek güzel şeyler enerjinizi onlara akıtınca şaşıracaksınız. Olumsuzlarda birer birer kaybolup gidecek...
Güzel haberlerinizi bekliyoruz, sevgiler.
ya benim işlerim çok basit en olmıcak sebeplerden dolayı aksıyo, bir değil iki değil, yarın da çok kritik bi işim var dua edin hayalet kardeşinize.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Gardenya
15-01-2010, 11:02
sevgili hayalet, her sey iyiye gidiyor, hayatin her gecen gün dahada iyiye gidiyor... Sana dua ediyorum.... Sevgilerimle
herkese teşekkürler :)
aprilrose,
ben şu pozitife odaklanma kısmını nasıl becerecemki bu kendiliğinden oluuşup negatife kayıyor ama...
Aprilrose
15-01-2010, 15:22
herkese teşekkürler :)
aprilrose,
ben şu pozitife odaklanma kısmını nasıl becerecemki bu kendiliğinden oluuşup negatife kayıyor ama...
Siz negatifi düşünüp enerji vermezseniz kaymaz.
Hayatınızdaki güzel şeyleri düşünün, en ince ayrıntısına kadar.. Onları düşünüp şükredin, olumlu enerji gönderin, anında büyüyecek.
Siz bile şaşıracaksınız nasıl büyüdüklerine.
Mesela sağlıklı olduğunuz için, mesela bir işiniz olduğu, mesela mutlu bir evliliğiniz olduğu için, mesela güzel sağlıklı çocuklarınız olduğu için v.s. Örnekleri siz mümkün olduğunca çoğaltıp bunlara teker teker olumlu enerji gönderin. Bu sayede titreşiminiz güzelleşecek.
Daha sonra o kötü gittiğini söylediğiniz şey konusunda da bunu yapın, şimdi iyiye gidiryomuş gibi varsayıp, ona olumlu enerji gönderin. Aynı şekilde bu sefer negatiften pozitife çevireceksiniz olayı.
Kolay gelsin.
eğer pozitif le negatifin tam ortasında olsam pozitife kaymaya çalışırdım dediklerin güzel kesinlikle, ama ben sanki başta negatife yakın başlıyom..
bu bi konuda sadece, yoksa işimi vb seviyorum ama sanki birbiriyle bağlantısız gibi geliyo, hani iş güzel olunca ev de güzel olcak die bi durum yokkki dimi :)
Aprilrose
15-01-2010, 15:43
eğer pozitif le negatifin tam ortasında olsam pozitife kaymaya çalışırdım dediklerin güzel kesinlikle, ama ben sanki başta negatife yakın başlıyom..
bu bi konuda sadece, yoksa işimi vb seviyorum ama sanki birbiriyle bağlantısız gibi geliyo, hani iş güzel olunca ev de güzel olcak die bi durum yokkki dimi :)
Çalışmak lazım arkadaşım, çok çalışmak.
Birden bire olmaz tabii yılların alışkanlığını yok etmek. Çaba ve azim gerek.
Çok çalışmamız lazım, bu kalıpları kırmak için.
Kolay gelsin tekrar.
arkadaşlar bu akşam umuda yolculuk yapıyorum bizzat başkente gidip yazımı takip edecem, soğuk ve zorlu bi yol beni bekliyor, herkese sevgilerle, dua edin hayalet kardeşinizede...
arkadaşlar bu akşam umuda yolculuk yapıyorum bizzat başkente gidip yazımı takip edecem, soğuk ve zorlu bi yol beni bekliyor, herkese sevgilerle, dua edin hayalet kardeşinizede...
Allak kolaylıklar versin. bazen durup beklemek zor gelir, hareket iyidir :mshareketliifade177
hayalayaz
20-01-2010, 22:36
güzel haberlerle için sıcacık olsun ablam dualarım ve şifalar seninle kabul et emi..:opt
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.