Orijinalini görmek için tıklayınız : Sohbet
selam arkadaşlar. iki lafın belini kıracak kimse yokmu
Stubborn
13-03-2009, 21:45
slm gunes hosgeldınnn tekrar .. ben varım olurmu??
hoşbulduk tabiki olur neden olmasın :)
Stubborn
13-03-2009, 21:57
Super ozaman muhabet edecek bırılerı varmıs demı:))
Stubborn
14-03-2009, 10:13
Gunes kusura baka aksam elektrıkler gıttıgı ıcın baglantım koptu ama ne zmana muhabeet etmek ıstersen burdayız haberın olsunn;)
Günaydın güneş bol güneşli günlerinle hep burda ol sevgiler :D
Sohbet köşesi iyi oldu,bende böyle bir köşe açmaya niyetlenmiştim.
Burada herkes kendinden bir şeyler anlatsada birbirimizi daha iyi tanısak ,ne dersiniz..
ben başlıyorum.
Öncelikle bayanım :),42 yaşındayım,evliyim iki oğlum var,Ankara'da yaşıyorum..
şimdilik bu kadar yeter sanırım,bende sizleri tanımak isterim:)
Bence Bu konu saBitlense Süper olur ;)
herkeze iyi geceler Gece kahvesi isteyen varmı cok güzel kahve yaparım :) ben içdimde sizede yapıyım istiyosanız şimdi kim benim falıma bakacak :D
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Seni Mustang'a havale ederdim ama kendisi yattı,iyi fal bakar valla:)
merakdan catlarım :D neyse sabah bakar belki inş :D acaba falımda ne çıkmış bi kabarıklık var ama çözemedim :eek:
Bende isterim arkadaşlar...Ama kahve değil yeşil çaya hayır demem:D
hayalayaz
15-03-2009, 22:51
merhaba bende bayanım, bu sitenin ablasıyım, izmirde yaşıyorum. 22 yıl önce evlilikten istifa ettim. bir dahada o tongaya düşmedim, bu sitenin teknik sorumlusu olan oğlum kabusve canı isteyince bizde kalan, canı isteyince kendi evine giden özgürruh ablamla ile birlikte yaşıyorum, bir iki gün içinde oda aramıza katılır, kendisiyle tanışırsınız, site ortamında yaşamaya alışmayı sevmiyor, ama tiryakimiz olacak inşallah , yani öyle olmasını umuyorum ve diliyorum..neyse onun hakkında fazla bir şey yazmak sağlığım açısından iyi olmayabilir,:) geldiğinde kendisi yazar nasılsa,
hayalayaz
15-03-2009, 22:52
oy oy oy fal bakanda var..neyse haliiim o çıksın falım.
Bende isterim arkadaşlar...Ama kahve değil yeşil çaya hayır demem:D
gece gece aslında fal bakmak olmaz demi :D sana bi çay ısmarlayım buyur tavşan kanı sıcak sıcak iç afiet olsun kaç şeker ?
[Only Registered Users Can See Links]
merhaba bende bayanım, bu sitenin ablasıyım, izmirde yaşıyorum. 22 yıl önce evlilikten istifa ettim. bir dahada o tongaya düşmedim, bu sitenin teknik sorumlusu olan oğlum kabusve canı isteyince bizde kalan, canı isteyince kendi evine giden özgürruh ablamla ile birlikte yaşıyorum, bir iki gün içinde oda aramıza katılır, kendisiyle tanışırsınız, site ortamında yaşamaya alışmayı sevmiyor, ama tiryakimiz olacak inşallah , yani öyle olmasını umuyorum ve diliyorum..neyse onun hakkında fazla bir şey yazmak sağlığım açısından iyi olmayabilir,:) geldiğinde kendisi yazar nasılsa,
welcome to hayalayaz.com :D:D:D:D:D:D
özgürruh ablamızla tanısmayı sabırsızlıkla bekliyorum ablacıgım
hayal teyzem sen iyi anlarsınya baksana falımda ne cıkmıs yüregim kararmış resmen dibi kap kara :confused:
çok teşekkür ederim çay için keşkem yeşil olsaydı ben içmem ki bunu.:D
Neyse maksat muhabbet olsun..
onuda hallederiz hizmette sınır yok :) 7/24 hayalayaz.com un her turlu marketing asistanı :) buyrun efenim yeşil çayınız yalnız üfleyerek için sıcak biraz diliniz yanmasın
Aman efendim çok kibarsınız sizide zahmete soktum...Teşekkür ederim..
Bak bie şey daha söyliyecektim bu defa kesin beni muhabbeten kovarsın diye söylemedim:p
Rica edeRim efenim ne demek :) O çAy şimdi kuru kuru gitmez buyrun efenim kurabiyelerimizinde tadına bakın :)
Sağolda ya gece gece ne kurabiyesi bir sürü kalori şimdi..Zor bela verdim şu kiloları tekrar aldıracaksın sen bana.:D
Hayalcim teşekkür ederim kendini tanıttığın için,özgür ruh ablanızıda bekliyoruz sitemize :)
Ablam muhabbete hoş geldiniz..Sizi görmek ne güzel..
aaaa :D zehir olsa yenir yaaa ikram bu bak şimdi gece gece asıl gece yemek yenir surda bi mangal olacakdı off ne giderdi saat daha erken üstelik daha 11
Ahoooo valla ben akşam yemeklerini bırakalı yıllar oluyor...
Gece hep midemin sesiyle uyanırım:p
Oyyy biryeşilçay sever daha görmek beni mutlu etti:)
Biz Mustang'la az önce içmiştik...Bende yanına yeşiçaylı makaronlardan ikram edeyim bari;),inşallah bir gün niyet edip bende yapıcam bunlardan:)
zişan hocam yaş kaç nerden :d yoksa sende her seye rejim yapan birisimisin yee yeee can bogazdan gelir kan şekerin felan düşer
off off mangala bak yenmezmi bu kebap beee :))
aaaa :D zehir olsa yenir yaaa ikram bu bak şimdi gece gece asıl gece yemek yenir surda bi mangal olacakdı off ne giderdi saat daha erken üstelik daha 11
Hemde ne gider,ama tavuk mangal,mis gibi kokusu üstünde..
yeşil çayçıysanız keşke şuanda keşf ettiğim yeşil çayı içseydiniz o kadar yıldır yeşil çay içiyorum hiç böyle bir şey içmedim...
zişan hocam yaş kaç nerden :d yoksa sende her seye rejim yapan birisimisin yee yeee can bogazdan gelir kan şekerin felan düşer
patlıcanda var sende..offf..bayılırım..sağol:)
yeşil çayçıysanız keşke şuanda keşf ettiğim yeşil çayı içseydiniz o kadar yıldır yeşil çay içiyorum hiç böyle bir şey içmedim...
Nasıl birşey merak ettim doğrusu?
Hocam ben ş.urfalıyım..Valla kendimi bildim bileli diyetteyim..Övünmek gibi olmasın o kadar güzel yemek yaparım iki lokmadan başka yemem..
En son ne zaman doya doya yemek yedin dersen hatırlamam:D
Hemde ne gider,ama tavuk mangal,mis gibi kokusu üstünde..
Ablam yine yaptın yapacağını yav..:D
Hocam ben ş.urfalıyım..Valla kendimi bildim bileli diyetteyim..Övünmek gibi olmasın o kadar güzel yemek yaparım iki lokmadan başka yemem..
En son ne zaman doya doya yemek yedin dersen hatırlamam:D
Ablam yine yaptın yapacağını yav..:D
Zişanım amacım sana biraz yemek yedirmek,çok üzülüyorum :(
ESS Hocam En son geçen gün gittik işte öyle böyle yedik yaaa bi et yemişiz sorma senini mangalı görünce aklıma o geldi :)
Burdada közde patlıcan biber ve sogan közlüyordum offf gece gece fena acıkdım ben yaaa :D
süper bigci,közde patlıcana bayılırım..offf,bende acıktım sanki :(
Nasıl birşey merak ettim doğrusu?
Tam merak edilecek bir şey içtiğinizde hiç abartısız kendinizden geçiyorsunuz...
Muthiş bir rahatlama oluyor...Ama benim çayı burdan almıyorum özbekistandan geliyor bana..
Tam merak edilecek bir şey içtiğinizde hiç abartısız kendinizden geçiyorsunuz...
Muthiş bir rahatlama oluyor...Ama benim çayı burdan almıyorum özbekistandan geliyor bana..
İçeriği ne canım,kendimden geçmeye ihtiyacım var :(
süper bigci,közde patlıcana bayılırım..offf,bende acıktım sanki :(
ben yemeye başladım bile :D köz dfedinde yaz gelsede bi an evel mısır alsakda mangalda mısır közlesek ne guzel olur demi
sonra közde mısırı pişirdikden sonra mangalın üstüne kahve koysak közde kahve pişirsek off offf
bu arada közde patlıcan harbiden süper oluyor ocagın üstünde bazen yapıyorum ben kahvaltılarda bol soganlı felan salatası cok guzel oluyor :)
İçeriği ne canım,kendimden geçmeye ihtiyacım var :(
Ablam bilmiyorum ki içeriğini açayip bir şey..Özbekistandan geliyor..
Keşke size ualştırma imkanım olsaydı..
ben yemeye başladım bile :D köz dfedinde yaz gelsede bi an evel mısır alsakda mangalda mısır közlesek ne guzel olur demi
sonra közde mısırı pişirdikden sonra mangalın üstüne kahve koysak közde kahve pişirsek off offf
bu arada közde patlıcan harbiden süper oluyor ocagın üstünde bazen yapıyorum ben kahvaltılarda bol soganlı felan salatası cok guzel oluyor :)
sende tam yiyicisn hani gece gece bu ne yemek muhabbeti yav..Bu arada hocam sende nerelisin bizim buraların yiyicisine benziyorsun:D
Asrım yozgat ama doğma büyüme angaralıyım :) arabaşını bilinmi kele sen ?
Asrım yozgat ama doğma büyüme angaralıyım :) arabaşını bilinmi kele sen ?
Af buyur anlamadım ben?
arabaşı diyom yemek dedinyaa :D:D google amcana sor anlatsın asrım derken annem ve babam yozgatlı yani asıl memleketim ora ama ben ankarada doğdum büyüdüm burda okudum burda iş hayatımı kurdum burada yaşıyorum ama yemek konusundan yapmayıda severim yemeyide :D bi güveç yaparım dillere destan
Bende Ankara'lıyım :)
arab aşınıda duydum,hamur yemeği...:D
hamuruda birden yutman gerekiyormuş,doğrumu:D
Ablam bilmiyorum ki içeriğini açayip bir şey..Özbekistandan geliyor..
Keşke size ualştırma imkanım olsaydı..
Valla bir yeşilçaysever olarak bende merak ettim içeriğini:)
ya son zamanlarda bakıyorumda yeşilçayın lattesine kadar yerşeyini yapıyorlar...
Bu arada mangallar falan kurulmuş bu saattte yemeyin hiç sağlıklı değil:cool:
evet Yozgata has bi şey bu yemegin kökeni ava dayanır taaa yıllar evel avcılar bulmus hamuru cignemeden yutucan şimdi herkez tavukla yapıyo ama aslı yani yozgat geleneklerine göre şibi ((ördek )) yada boduyla yapılır (( kaz )) cok guzel bi yemek :D angaranın neresindesin aheyy ben saz felanda calıyom ben hüseyin gazide büyüdüm sonra abim liseyi kazanınca k.örene tasındık orda büyüdüm sayılır sonra ben askerden gelince batıkente taşındık sen neresindesin ?
Valla bir yeşilçaysever olarak bende merak ettim içeriğini:)
ya son zamanlarda bakıyorumda yeşilçayın lattesine kadar yerşeyini yapıyorlar...
Bu arada mangallar falan kurulmuş bu saattte yemeyin hiç sağlıklı değil:cool:
İşte acıkınca yiyenlerdeniz biz..
mangal veya ne olursa..can boğazdan gelir :D
arabaşı diyom yemek dedinyaa :D:D google amcana sor anlatsın asrım derken annem ve babam yozgatlı yani asıl memleketim ora ama ben ankarada doğdum büyüdüm burda okudum burda iş hayatımı kurdum burada yaşıyorum ama yemek konusundan yapmayıda severim yemeyide :D bi güveç yaparım dillere destan
Anladım ama yeni duydum doğrusu...Yozgatlı arkadaşlarım var ama hiç bahsetmediler..
gamze hemşo can bogazdan gelir walla :d hiç acımıyorum kendime mangallar bu saatte yanar asıl hafifden demi köz olacak aslnda varya gamze sende angaralısın ess sende angaralısın bu saatte ne yenir biliyonuzmu
ciftlige gideceksin simdi
kokareç yiyeceksin tam havası havada buz gibi bi giderki bu satte kokareç malum angaranın kokereçi cok meşhurdur offf offf aklıma geldi ben kokareç yemeye gitsemmi acaba yaa :D
İşte acıkınca yiyenlerdeniz biz..
mangal veya ne olursa..can boğazdan gelir :D
Ablam aynı zamanda can boğazdanda gider bunu unutmayın:D
gamze hemşo can bogazdan gelir walla :d hiç acımıyorum kendime mangallar bu saatte yanar asıl hafifden demi köz olacak aslnda varya gamze sende angaralısın ess sende angaralısın bu saatte ne yenir biliyonuzmu
ciftlige gideceksin simdi
kokareç yiyeceksin tam havası havada buz gibi bi giderki bu satte kokareç malum angaranın kokereçi cok meşhurdur offf offf aklıma geldi ben kokareç yemeye gitsemmi acaba yaa :D
Hay maşallah yav doymak bilmiyon ha...Hadi bendende bir çiğ köfte olsun:D
:D zişan sıfır bedensin demi sen bunu sezdim :))
yaş kaç ?
Hay maşallah yav doymak bilmiyon ha...Hadi bendende bir çiğ köfte olsun:D
benim bi oktay abim vardı büyük sanayide dükkanım vardı benim darphaneydim para basıyordum ş..iz i.. m. gökcek kaldırtdı büyük sanayiyi önce ivedik org tasındım olmadı sonra gimata gittim her neyse orda oktay diye bi usta vardı bi cig köfte yapardı varya tırnaklarını kemirirdin resmen evde özel bi sos yapardı ketçapla felan isot gibi bi şey ama isotun degişik bi versiyonu ona ozelmiş o biliyomus sırrını 1 tane yiyodun azındaki acıyı yok etmek icin 1 litre ayran iciyodun xDo geldi aklıma ama wallaha aklıma takıldı simdi ciftlige gitsemmi acaba diye ama gitmesem iyi olur ben ne zaman ciftlige gitsem 2-3 tane extra yuvarlamadan gelmem :d töbeliyim sözüm var
:D zişan sıfır bedensin demi sen bunu sezdim :))
yaş kaç ?
Ya ne demezsin sıfır beden sezgilerin hiç kuvvetli değilmiş:D
yaşın kücükse sende kilo kompleksi vardır kesin 14 15 yaşında başlar 21 22 yasına kadar gider her genç kızda vardır bu ama 17 18 de tavan yapar bu kilo kompleksi :)
ben hiç utanmam gocunmam :) 188 boyum 116 kiloda agırlıyım can bogazdan gelir yemeye devam :)
yaşın kücükse sende kilo kompleksi vardır kesin 14 15 yaşında başlar 21 22 yasına kadar gider her genç kızda vardır bu ama 17 18 de tavan yapar bu kilo kompleksi :)
ben hiç utanmam gocunmam :) 188 boyum 116 kiloda agırlıyım can bogazdan gelir yemeye devam :)
Ohoooo çokmuş be şunuda unutma can boğazdanda gider çoğu zaman allah muhafaza...Yav ben o kadar küçük değilim yaş kemale erdi artık.:D
hayalayaz
16-03-2009, 00:21
bigciiiii, gecenin bu saatinde ne kebabı ne köftesi ablam yaa, çok karnın acıktısa iki lokma ekmek yersin oda mide asidini durdurmak için ondan sonra yatarsın, şimdi gençlik var tabii, ama sonradan çok üzülürsün bu gece yemeklerine, iki lokma ye ve yat, daha fazlası olmaz, hem bu resimleri koyup insanın iştahını açma, günaha giriyon bak..söylemedi ablam deme...
:) Ben boydan kurtarıyorum boyum uzun oldugu için aile ortamı olsun dısarda olsun muhabbet yemekten acıldıgı zaman şanslıyım arslan tosun bilmem ne yırtıyoruz :)) bende fazla yaslı degilim 25 e yeni girdim :) ama askerde çok dayak yedim :(( hemde baya bi dayak yedim komutan herkezden daha cok bana bagırırdı zayıflattıda ama jandarma özel harekattım kilodan askere almazlar diye gönüllü gittim bingölde baya bi zayıfladım askerde 88 e kadar düşdüm 122 kilo gittim ama şimdi geri almaya basladık geri şükür bu aralar topladık gene cok kiloluydum askerden ilk geldigimde birden aldım kilo
hayal abla kokareç yemeyi düşünüyordum bende yaa ank nın ciftligi ve kokareçi meshurdur gitsemmi die dusunuyodum :))
bigciiiii, gecenin bu saatinde ne kebabı ne köftesi ablam yaa, çok karnın acıktısa iki lokma ekmek yersin oda mide asidini durdurmak için ondan sonra yatarsın, şimdi gençlik var tabii, ama sonradan çok üzülürsün bu gece yemeklerine, iki lokma ye ve yat, daha fazlası olmaz, hem bu resimleri koyup insanın iştahını açma, günaha giriyon bak..söylemedi ablam deme...
Ya ablam bende öyle diyorum ya dinleyen yok...Belki büyük sözü dinlerler..
yaa :d ben kilo sorunu yasayan biri degilim yaa gündüzleri cok hareketliyim felaket calısıyorum yakıyorum yediklerimi :):):)
evet 122 kilo ve yaşamıyorsun..Hay maşallah çok barışıksın kendinle..
o askerden evelki kilom askerde zayıfladım baya askerden gelincede aslında zayıflardım da bi takım psikoloji sorunlarıyla birlikde bi takım haplar kullanmaya basladım sonra tedavi vs birden zayıflayıp geri almaya basladım bi alıp bi veriyorum ben gun içersinde surekli hareket eden birisiyim :) sanayide uyusuk uyusuk duramazsın cok hareket ediyorum canlı bi bedene sahibim :) ordan yırtıyorum
116 kiloyum simdi 188 boyum dedimya yukarda :D
Yine de fazla 90 olman gerekiyor...bu kadar yemeye devam edersen 150 bulursun bence:D
hayalayaz
16-03-2009, 00:48
hayal abla kokareç yemeyi düşünüyordum bende yaa ank nın ciftligi ve kokareçi meshurdur gitsemmi die dusunuyodum :))
sen beni kokoreç sevmiyorum sanıyorsun ama, yanılıyorsun, çok severim hele içinde kadıya mok yedirende varsa bayılırım, ama herşeyin bir vakti saati var, gece çok acıkırsam iki lokma kuru ekmek yerim ve yatarım,
:D wallaha benim her zaman yeme düzenim bozukdur cohu zaman kahvaltı yapmam bazen öglen yemek dahi yemeden aksam yemeye geçerim suraklı aktif bir iş hayatım oldugu için yani işçi oldugum için sureklı hareket kazanıyorum ve vucudum dirençli ha senin dedigin doru nasıl dogru memur veya dengi bi işim olsa idi eyw mesela bu gun sabah sadece 1 adet pohaca yedim öglen yemek yemedim aksam üstü bi tabak corba icdim :D ve aksama kadar calısdım bu gun kesin sabaha kadar otururrum ve bi şeyler tepişirim :D her gün sabah 7 de kalkıp eve 7 gibi gelirim gece 1 den aşşa uyumam :D ama cogunlukla sabaha kadar otururum sen beni tanımıyon zamanında malum bi zıkkım kullanıyordum o baya eritmişdi beni :A onu bırakdım ilaç tedavisi iştahımı açdı
hayal abla ama yenmicek seymi :d ama onun özelligi gece yiyceksin bazen benim motorcu arkadaslarla motorbisikletlerimize atlarız maksat muhabbet olsun ciftlikde muhabbet ederek yeriz onun özelligi gece yiycen :D:D:D ama abla beni dusunuyorsun biliyorum yok yaa fazla bi şey yemedim sadece srda kola içiyorum :D yaptıgım bi şey yok
Cümletten iyi geceler dilerim...
teşekkürler zilan kardşeim güzel bi muhabbet oldu kendine iyi bak tatlı rüyalar tanışdıma memnun oldum ;)
Bende tanıştığıma memnun oldum kardeşim...Muhabbet için sağol..
hayalayaz
16-03-2009, 01:17
ben ikinizede teşekkür ederim iyi geceler
sağol ablacıgım ama daha burdayım ben :D kaçmıyorum henuz öyle bi dalmısımki okeye okey oynamakdan hoslanırsan buyur gel 4. müz ol ablacım ;)
Perilice
16-03-2009, 10:48
Günaydın :o
hayalayaz
16-03-2009, 11:05
günaaaaydınnnn
:D Hepinize kocaman bir günaydın diyorum,bol güneşli,neşeli,bolluk ve bereket dolu bir haftaya birlikte başlamak ne güzel,gününüz güzel geçsin:):):)
Perilice
16-03-2009, 11:53
Nasılsınız gününüz güzel hayatınız harika sevinçleriniz bol çekimleriniz başarı ile hayelinizde hayatınız harika olsun :D
Stubborn
16-03-2009, 12:00
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee
İçimden bagırmak geldıııııı:D
Bağırak ozaman hepberaber günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn,:D
evet Yozgata has bi şey bu yemegin kökeni ava dayanır taaa yıllar evel avcılar bulmus hamuru cignemeden yutucan şimdi herkez tavukla yapıyo ama aslı yani yozgat geleneklerine göre şibi ((ördek )) yada boduyla yapılır (( kaz )) cok guzel bi yemek :D angaranın neresindesin aheyy ben saz felanda calıyom ben hüseyin gazide büyüdüm sonra abim liseyi kazanınca k.örene tasındık orda büyüdüm sayılır sonra ben askerden gelince batıkente taşındık sen neresindesin ?
Bende batıkent :D
Biraz geçte olsa sanada günaydın arkadaşım...Güzel dileklerin için sağol..
Bigci sen yozgatlımıydın?
Cümletten merhabalar hayırlı ve güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle ..
hayalayaz
16-03-2009, 16:07
eh ben tünaydıııın diyeyim yeni gördüm çünkü
Selam Millet İyi Geceler Naber Nasılsınız Pffff fenaa derecede yorucu bi gündü eve henuz girdim beynimde su anda filler tek kale maç yapıyo :D
günaydınlarr hepinize mutlu ve sevgi dolu bir gün diliyorum.:VmY1EtEv3zxEqodNuT1
Hepinize günaydın,,,mutluluk dolu birgün bizlerle olsun:smili:
Hepinize güneşli bir gün diliyorum,günaydın:)
Cümletten günaydınlar...Hayırlı ve huzurlu bir gün diliyorum herkese:Ö
Perilice
17-03-2009, 10:34
:ÖGünaydın
Günaydın prenses,bol güneşli günler :)
hayalayaz
17-03-2009, 10:54
günaydııııın gününüz aydın olsun
Oooo süpersin Akın bir türlü izleyemediğim filmdi,artık izlerim;)
Perilice
17-03-2009, 11:51
Günaydın bu ne filmi acaba :smile (14):
Stubborn
17-03-2009, 20:40
Herkeze ıyı akşamlar dıyebıldım bugun ben:))
Selamlar HErkeze iyi akşamlar iyisinizdir inş ;)
Stubborn
17-03-2009, 22:04
Yorgunluk var biraz bende yogun bı gundu sız nasılsınız?
bende baya yorgun geçdim yaa resmen terledim haa öglen yemek dahi yemedim bir gün tam 3 adet araba topladım ama deydi paramı aldım :D yorucu bi gündü ama alın teri dolu bi gündü işde baya hırpalandım yani
herkese günaydın arkadaşlar,biraz sitede dolanıp kursuma gidecem,burdan nasıl ayrılırım bakalım...
Stubborn
18-03-2009, 08:49
Hepinize kucak dolusu gunaydınnnnnnnn:73e4317106059nd:
Gününüz dününüzden güzel geçer inşallahhhhhh:mshareketliifade177
sizede günaydın Stubborn ;) guzel bi uyku uyumussunuzdur inş ;) nerdendiniz siz izmir demi şimdi izmirde olacakdın nefis bi kordon havası ahh ahhh özlüyorum izmiri :D umarım herkez mutlu bi gün geçirir
günaydınlaaar mutlu bir gün diliyorum hepinize
günaydınn guneş ablişgom naber nabiorsun nasılsın ne var yok :D
Stubborn
18-03-2009, 10:19
sizede günaydın Stubborn ;) guzel bi uyku uyumussunuzdur inş ;) nerdendiniz siz izmir demi şimdi izmirde olacakdın nefis bi kordon havası ahh ahhh özlüyorum izmiri :D umarım herkez mutlu bi gün geçirir
yok ben mersınden... amabızımde kordonumuz var..meshur adnan menderes...bulvarııı
günaydın bigci çalışıyorum sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor hayat
Günaydın güzel sitemizin nadide insanları hepinize bol güneşli bir gün,ve bitmk tükenmek bilmeyen huzur diliyorum :smile (11):
gunes ablam sagol ya bende aksama kadar calıs calıs wuwww :A
stubborn ablam hani su hurmaya benzeyen meyve vardıya adı neydi onun ya :D adını hep unutuyorum böyle domates gibi bi şey keşke buralardada bulunsa yaw onlardan ye ye tadına doyulmuyor onların :D
cennet elması mı :mshareketliifade385
akın kardeşim lafı agzımdan aldın dilimin ucundaydı wallaha ya evet cennet elması yaa yok böyle bi tatlılık yaaa ama hurma demi diger adıda ilk gördügümde domates sanmısdım evet :s1 (7):
Stubborn
19-03-2009, 08:59
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hepinizeeeee yogun bı gun benı beklıyor gune baslamadan sie gunaydın demek ıstedımmmmmmm
günaydanlaaaar. güne mutluluğu seçerek başladım. bugün çok güzel bir gün olacak.
neşeli :smile (13):ve huzur dolu bir gün diliyorum hepinize:s1 (7):.
Günaydın gunes. Mutluluğun ve neşen eksilmesin :yc46nm18LX0wKIxTjY7
canbey çok teşekkürler. sizinde mutluluğunuz hep daim olsun.
kulagım inliyor yawww uykudan yeni kalkdım saten bi kaç saat uyudum sabaha kadar telefonda nette offf bu kafayla işe git şimdi :D millet 8de iş başı yapıyo biz patronuz nasılsa 11 de gidiyoz işe ama gece 12 de geliyoz zuhahAhA :D ne ise mutlu gunler herkeze arkadaşlar daha dorusu abiler ablalar diyim forumun en ufak yaslısı benim her hal 25 olarak :D herkeze hayırlı işler bu arada angara bem beyaz yaa kar yagmıs yada ben serap goruyorum :D
wuwww kimse yokmu forumda:d sabahdan beri kims eyokdu galiba gece 2 gibi geldimya eve su an beyaz duvarlar bana mor gozukuyor :D tabi anason etki ediyo bedene :D canım sıkıldı gece gece kahve falıma bakacak birisi varmı forumda :D
günaydın sevgili site sakinleri bol güneşli bir istanbul sabahından herkese kucak dolusu sevgilerr :smile (13): inşallah bugün hepimizin günü süper güzel ve bol kazançlı geçer :love0073:
nemesis sanada günaydın iyi ve guzel bir uyku cekmişsindir gece inş ;) bu arad diger herkezede gunaydın inş aydın bi gün geçirirsiniz
Stubborn
20-03-2009, 09:01
Gunayıdnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizeeeeeeeeee
Harıka bı gun geçirmeniz dilegiylee
teşekkür ederim bigci :mshareketliifade393
hayalayaz
20-03-2009, 09:26
günaydıııııııın
bu günaydın muhabbeti beni bi kaç gündür ilk okul yıllarıma götürüyo nie acaba :D:D:D
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr
türkümmm dogruyum calıskanım
::D:D:D:D hey gidi ilk okul gunlerım cocuk gunlerım tombiş yanaklı bi şeydim ya dügünlerde felan buyuk ablalar ayy ne kadar seker bi cocuksun felan diyip yanaklarımı felan mıncıklardı :D
bu arada sanada gunaydın hayal ablişgomm
Perilice
20-03-2009, 10:25
:smile103vm: Günaydınn:smile103vm:
günaydınlarrr
:smile (11)::smile (11)::smile (11):
güneş ve perilice ablam günaydın kahvaltı yaparken petek dinçözün programına bakdım söle bi astral seyahat dan felan bahsediyor :a izleyin bence :D ney ise hadi herkeze tatlı günler huzurlu mutlu günler ben işe gider pffff calısmak nye bu kadar zor yaaa allahdan 11 de gidiyorum :d sabah kahkmaya tahamulum yok mali mülkü satıp bi taksi plakası alıp onu kraya vercem aslında :D 3 bin liradan gidiyomus en aşşa taksi plakası :d kira bedeli
Stubborn
20-03-2009, 13:38
güneş ve perilice ablam günaydın kahvaltı yaparken petek dinçözün programına bakdım söle bi astral seyahat dan felan bahsediyor :a izleyin bence :D ney ise hadi herkeze tatlı günler huzurlu mutlu günler ben işe gider pffff calısmak nye bu kadar zor yaaa allahdan 11 de gidiyorum :d sabah kahkmaya tahamulum yok mali mülkü satıp bi taksi plakası alıp onu kraya vercem aslında :D 3 bin liradan gidiyomus en aşşa taksi plakası :d kira bedeli
Ya ben mı yanlış okudum sen 11 de işe gıdıosun sikayet edıosun yaww biz napalım saat 7 de ayaktayız:blush2:
Merhaba arkadaşlar bol muhabbetler dilerim..
Stubborn
20-03-2009, 13:59
Merhaba arkadaşlar bol muhabbetler dilerim..
hoşgeldın zısan nasılsın
Teşekkür ederim sizler nasılsınız..:smile (11):
Bizim 2008 hastalıklı bir yıl oldu artık hayırlısı bakalım..:confused:
Perilice
20-03-2009, 14:32
:mshareketliifade466 Kızlar muhabbete burdan devam edelim yoksa hayal abla hepimizi kapı dışarı edecek ele başı nemesis :mshareketliifade466
Eee kızlar hadi sohbet etmiyormuyuz:yc46nm18LX0wKIxTjY7
Perilice
20-03-2009, 15:06
Eee kızlar hadi sohbet etmiyormuyuz:yc46nm18LX0wKIxTjY7
Prensesim ayıpsın etmezmiyiz edelim nemesisin işi gücü benle uğraşmak ya
ee canım sen nasılsın
Nasıl olayım perilicem uğraşıyorum iş güç işte :blush2:biliyomusun güneş çok güzel fal bakıyormuş :mshareketliifade370nemesissss nerdesinnnn
arkamdan dedikodu hee :s1 (25):
selam prenses nasılsın canım
Valla ben etmedim,perilice seni sevdiğinden yapıyo kızmaaa ama:love0073:iyiyim canım sen nasılsın:yc46nm18LX0wKIxTjY7
Perilice
20-03-2009, 15:17
Nasıl olayım perilicem uğraşıyorum iş güç işte :blush2:biliyomusun güneş çok güzel fal bakıyormuş :mshareketliifade370nemesissss nerdesinnnn
Evet canım ya duydum bakalım güneşi nasıl yakalayacağız :smile103vm:
Nemesis :mshareketliifade370 sus kız bak şurda dedi kodu yapıyoz seni arkandan çekiştiririmiyim oy oy gülüm benim :smile (11):
Ya perilicem senin kurabiyeler ne alemdehahahala onlardan göndercen hee
ne kurabiye mii bacın burda acından ölsün sen kurabiye ye simit yee :mshareketliifade195
prenses sen hangi şehirdesin
Perilice
20-03-2009, 15:25
Ya perilicem senin kurabiyeler ne alemdehahahala onlardan göndercen hee
:smile (11): aa ayıpsın canım ya ne zaman istersen yollarım ben sen adresi ver bana kargoyu buğün gönderirim :love0073:
:smile (7):Senin haberin yokmu yoksa perilice nin kurabiyeleri meşhurdur,
prenses sen hangi şehirdesin
Bursa dayım şekerim:yc46nm18LX0wKIxTjY7sen?
:smile (11): aa ayıpsın canım ya ne zaman istersen yollarım ben sen adresi ver bana kargoyu buğün gönderirim :love0073:
Tamamdır,kaptım kurabişleri:D
Perilice
20-03-2009, 15:31
ne kurabiye mii bacın burda acından ölsün sen kurabiye ye simit yee :mshareketliifade195
Yo bacım ben ilk geldiğimde bir kurabiye vardı aklımı başımdan almıştı hergün didip kurabiye alıyordum prenses o zamanları hatırladı :))
Prensesim evet kurabiyelerim meşhurdur oyy kokusu geldi amanin kilo alacam diye alamıyom :mshareketliifade370
şimdi de simidi ünlü prenses :animation732xl9vh:
Perilice
20-03-2009, 15:33
Tamamdır,kaptım kurabişleri:D
:mshareketliifade370 kimselere deme yoksa burda yetiştiremem kurabiye :mshareketliifade370
Hatta gidip adamdan tarifi bile almıştım tarifi verene kadar yol etmiştim pastanenin yolunu :smile (1):
Perilice
20-03-2009, 15:34
şimdi de simidi ünlü prenses :animation732xl9vh:
Yaaa şimdide simit çekti canım uff kızlar beni burda öldüreceksiniz :smile (1):
hahaYaşasın kötülük benimde canım çekti ama şimdi ne yapcaz:mshareketliifade370
Perilice
20-03-2009, 15:39
hahaYaşasın kötülük benimde canım çekti ama şimdi ne yapcaz:mshareketliifade370
haha bende bilmiyom ama çare bulmamız lazım buna hahanemesis sen iki noktayı öğrenmiştin le iki nokta yapta simirler kurabiyeler gelsin gı :s1 (24):
kızlar valla kurabiye dediniz dediniz mutfakta buldum valla misafire almışlar :s1 (5):
iki noktayı tam yapim seni uzay boşluğuna ışınlıycam perilice haha
ben istanbuldayım prenses :yc46nm18LX0wKIxTjY7
Benimde canım istiyo kurabiye falan off kim çıkıp alıcak iki noktalasakta onlar bize gelse:)
kızlar valla kurabiye dediniz dediniz mutfakta buldum valla misafire almışlar :s1 (5):
iki noktayı tam yapim seni uzay boşluğuna ışınlıycam perilice haha
:smile (1):Nemesis alemsin ne istiyorsun kızdan çok güldürdün beni ALLAH da seni güldürsün emi canım benimhaha
Benimde canım istiyo kurabiye falan off kim çıkıp alıcak iki noktalasakta onlar bize gelse:)
Oyy oyy oyy kimlerde gelmiş canım sen nerelerdesin:73e4317106059nd:hadi hepberaber iki noktalayalım yoksa kan şekerim düşecek bayılcam iş yerinde :mshareketliifade328
Perilice
20-03-2009, 15:48
Prenses görüyonmu biz istedik nemesis aldı ya :mshareketliifade195
sycorox hiç sorma canımız kurabiye çekti tüh yakın olsaydık hep beraber cümbürcemaat pastaneye diderdik ya sycorox sen iki nokta biliyon le şeker kendin için yaparken prensesle benide düşün :wana_fuck:
yok prenses bişey istemiyorum periliceden ayı yavrusunu severken öldürürmüş ya bizim ki o hesap :smile (4):
Perilice
20-03-2009, 15:50
:smile (1):Nemesis alemsin ne istiyorsun kızdan çok güldürdün beni ALLAH da seni güldürsün emi canım benimhaha
Ben boşunamı diyom benle uğraşıyor diye birde hem suçlu hem güçlü merdane ile geliyor :mshareketliifade118
hoşgeldin sycocum sende aramıza bir kurabiye canavarı daha hj
Prenses görüyonmu biz istedik nemesis aldı ya :mshareketliifade195
sycorox hiç sorma canımız kurabiye çekti tüh yakın olsaydık hep beraber cümbürcemaat pastaneye diderdik ya sycorox sen iki nokta biliyon le şeker kendin için yaparken prensesle benide düşün :wana_fuck:
:smile (1):He kız şimdi boğazından geçiyomu nemesis bizsiz bizede gönder valla şimdi çıkıp alacam he az kaldı nerden geldiyse aklıma kurabiye falan:mshareketliifade281
ya sizsiz gider mi boğazımdan o son kurabiyeyi nasıl yedim bir ben bir de allah bilir :smile (4):
Birde yedin ha hain nemesis:s1 (25):sen görürsün bak ben iki noktalıyormuyum şimdi en güzel kurabiyeleri haha
Perilice
20-03-2009, 15:56
:smile (21): birde son kurabiyeymiş görüyonmu
Noktala prensescim görsün nemesis
Şşşş:mshareketliifade370 geldiği zaman söyle emi kurabiyeler,,,ayyy kurabiyeeeeeee
Perilice
20-03-2009, 16:05
Şşşş:mshareketliifade370 geldiği zaman söyle emi kurabiyeler,,,ayyy kurabiyeeeeeee
Tamam geldiğinde söylerim üstü cevizli değilmi :smile (11):
kızlar yedim ama hala açım 4 kurabiyeyle bu bünye doyar mı yaa :mshareketliifade268
selam ahali ne kurabiyesi bu yav zorla aldırtmayın şu kiloları bana::D
kilo deme zişan kilo demee :s1 (19): yaza kadar tereyağı gibi erimem lazım :s1 (5):
Tamam geldiğinde söylerim üstü cevizli değilmi :smile (11):
neyy aşkolsunn :s1 (25):
Perilice
20-03-2009, 16:10
kızlar yedim ama hala açım 4 kurabiyeyle bu bünye doyar mı yaa :mshareketliifade268
:smile (13): bizsiz yemeseydin sana ceza işte :smile (13):
:smile (13):zişan cevizli kurabiyelerden :smile (13):
:smile (1):nemesis kilo kilo kilo :smile (1):
Ne kilosu yaa,benim daha çook kurabiye yemem lazım ki gelinliğin içinde dönmeyeyim:s1 (5):ayıptır sölemesi 48 kiloyumda nemesisciğim:smile (10):,ayrıca o 4 kuarbiyeden senin hakkın olan sadece bir tanesiydi gerisi benim,perilicenin di
kilo deme zişan kilo demee :s1 (19): yaza kadar tereyağı gibi erimem lazım :s1 (5):
Muhabbet yemek olunca direk aklıma kilolar geliyor ve bütün iştahım kapanıyor:DYemeyin şu kurabiyeliri:s1 (25):
Perilice
20-03-2009, 16:13
neyy aşkolsunn :s1 (25):
:smile (13):kurabiye kurabiye kurabiye kurabiye :smile (13):
oo Prenses şanslısın incecik güzel bir gelin olacaksın canım ya :smile (11):
Ne kilosu yaa,benim daha çook kurabiye yemem lazım ki gelinliğin içinde dönmeyeyim:s1 (5):ayıptır sölemesi 48 kiloyumda nemesisciğim:smile (10):,ayrıca o 4 kuarbiyeden senin hakkın olan sadece bir tanesiydi gerisi benim,perilicenin di
Görüyormusunuz buda nisbet yapıyor.:smile (2)::smile (14):
:smile (13):kurabiye kurabiye kurabiye kurabiye :smile (13):
oo Prenses şanslısın incecik güzel bir gelin olacaksın canım ya :smile (11):
Zayıflıkta kötü be perilicem eridim bittim bu düğün telaşından iyice
Perilice
20-03-2009, 16:15
Muhabbet yemek olunca direk aklıma kilolar geliyor ve bütün iştahım kapanıyor:DYemeyin şu kurabiyeliri:s1 (25):
:smile (13):kurabiye kurabiye kurabiye :smile (13):
48 kilo musun sen prenses :mshareketliifade385 hemen koşmaya başlıyorum ben işten eve koşarak gidicem
Perilice
20-03-2009, 16:17
Zayıflıkta kötü be perilicem eridim bittim bu düğün telaşından iyice
:smile (11): olurmu canım ne güzel herşeyden yiyeceksin hem düğüne kadar hafif toparlanırsın herşeyi sitres etme :smile (11):
Görüyormusunuz buda nisbet yapıyor.:smile (2)::smile (14):
hahaYaaa zişancım sendemi burdaydın,ben nemesisi kızdırıyorum ama yemiş kurabiyeleri bizsiz,napim nispetim onahahahahahaha
ya evde bozuk para bulamadım allam ya,yoksam gidip biskrem alıcaktım,iki noktalasammı ne?=)
:smile (13):kurabiye kurabiye kurabiye :smile (13):
:animation732xl9vh::s1 (10):
Bende şimdi ofisi altüst etmeye gidiyorum kızlar,bana gülüyorlar ya kurabiye arıyorum diyehaha
Bir koşu git al gel ne yoruyorsun kendini:D diğer kilolarıda kurabiye aramaktan vereceksin şimdihaha
Uçtuk ha kurabiye diye=) forumca kurabiye krizine girme bu olsa gerek:smile (10):
Bir koşu git al gel ne yoruyorsun kendini:D diğer kilolarıda kurabiye aramaktan vereceksin şimdihaha
:smile (1): Haklısın zişancım çıksammıki ama çok uzakta şimdi yürü yürü bitmez bu yol,du bi bakim
Uçtuk ha kurabiye diye=) forumca kurabiye krizine girme bu olsa gerek:smile (10):
Niye böyle oldukki forumca kan şekerimiz mi düştü acaba sycocum:animation732xl9vh:
tamam kızlar sakin oluyoruz mutfağa gidip bir kesme şeker atıyoruz ağzımıza :imafraid1gh:
Hayırrrr,perilicem üzgünüm ama ben bisküvit buldum :s1 (24):onu yiyeceğim başka çarem yok maalesef azıcık bastırır en azından
tamam kızlar sakin oluyoruz mutfağa gidip bir kesme şeker atıyoruz ağzımıza :imafraid1gh:
bu kadar basit işte ne uğraşıyorsunuzhaha
Perilice
20-03-2009, 17:37
:mshareketliifade370 bulamadım kızlar aha ben eve kaçıyom kurabiye yapmaya :smile (11): en iyi çekim yasası sanırım eyleme geçmek :smile (1):
O zaman sana afiyet olsun şeker öptüm bende kaçıyorum artık:smile (11):
Ne yaptığını anlayamadım affethahahahahaha
sevgili Akin Berk ne kadar cabuk ogrendin, bi ogrenmek istidigini okudum, simdide ogrenmis halini :mshareketliifade508
bende cok denedim oynamaya Hopdeki fakat yok yapamadim...:imafraid1gh:
Ya ben mı yanlış okudum sen 11 de işe gıdıosun sikayet edıosun yaww biz napalım saat 7 de ayaktayız:blush2:
:D ben ileri sürüş teknikleri uzmanıyım asıl meslegim fakat servisde bulunmam icap ediyo teknik sorumluyum ben oglene dogru gidiyorum gece en az 10 11 e kadar calısıyorum :d bak saat 4 ben yeni geldim 3.30 gibi :D:D böylesi daha kötü :D 7 de gidip aksam 7 de gelmek fazla zevk vermiyo bana :D millet gidince kapıları kapatıp calısmayı cok seviyorum :D haaa bide dükkan benim oldugu icin sorun yok :D babam gider onden dukkanı açar elmanlar gelir ben oglen giderim babam aksam eve doner ben calsıırm ellmanlar dagılır ben hala dukkandayım gece arkadaslar gelir sanayinin icinde 4. caddede kaçak yarıslar yaparız felan :D
Stubborn
21-03-2009, 09:08
Gunaydınnnnn hepinize iyi hafta sonları dılıyorummmmmmmmmm
Perilice
21-03-2009, 09:19
sevgili Akin Berk ne kadar cabuk ogrendin, bi ogrenmek istidigini okudum, simdide ogrenmis halini :mshareketliifade508
bende cok denedim oynamaya Hopdeki fakat yok yapamadim...:imafraid1gh:
Neyseki hadise sivaslı olunca bizim kanımızda var sıkıntı çekmiyoz oyunda haha
Günaydın herkeze :smile103vm:
Günaydın millet ahuuu ne guzel bi gün mutlu güneşli hafif rüzgarlı aheyy tam sinemalık bi gün :D ne yapsam sinemayamı gitsek askımla acaba ne ise iş var :d sinemaya yarın gideriz ama bu gun hava cok super otesi bir şey ya :D
Hepinize günaydın dostlarrr,bol güneşli,keyifli bir gün ve hafta sonu olsun,bugün mutlu olmayı seçiyorum:s1 (24)::s1 (24)::s1 (24):
Sevgiyle kalın:smile (11):
Perilice
21-03-2009, 10:08
selam herkeze hadi muhabbete devam buğünlük muhabbetin konusu nedir haha
Hoptek kuzum sorulurmu hiçhahabenim düğünde onu oynucaz ya:s1 (24):
ben sinema bölümüne bi konu acıyorum şimdi alın size muhabbet haha
Perilice
21-03-2009, 10:25
Hoptek kuzum sorulurmu hiçhahabenim düğünde onu oynucaz ya:s1 (24):
ooo prensesim kaçarmı haha damat halayınıda dikkate al derim :smile103vm:
Bigci sinema ile aram pek iyi değildir bende kitap hastalığı vardır kitap okumayı sinemaya tercih edenlerdenim :smile103vm:
tam tersi bendede :D yaa bu arada benim dügünümde oynamıcanızmı yaa a ehüüüüü aglarım bak hüüü sunun surasında ne kaldı bi kaç ay :)
ooo prensesim kaçarmı haha damat halayınıda dikkate al derim :smile103vm:
Bigci sinema ile aram pek iyi değildir bende kitap hastalığı vardır kitap okumayı sinemaya tercih edenlerdenim :smile103vm:
Perilicem Bursada damat halayı meşhurdur :smile (10):bende öğrendim aralarına girince malum,nişanda bile damat halayı oynamıştık hep:yc46nm18LX0wKIxTjY7
Perilice
21-03-2009, 10:47
Perilicem Bursada damat halayı meşhurdur :smile (10):bende öğrendim aralarına girince malum,nişanda bile damat halayı oynamıştık hep:yc46nm18LX0wKIxTjY7
ooo prensesim o zaman hepimize sen öğretiyorsun jlay başı sen sin :smile103vm:
bigci elbetteoynarızda önce prensesin düğünü olacak sıranı bekle :mshareketliifade370
ooo prensesim o zaman hepimize sen öğretiyorsun jlay başı sen sin :smile103vm:
bigci elbetteoynarızda önce prensesin düğünü olacak sıranı bekle :mshareketliifade370
Öğretmemmi perilice sen iste kaptım ben oyunu akıyo zaten bi başlarsan,haha
Bigci sen de mi evleniyorsun tarih ne zaman:yc46nm18LX0wKIxTjY7
oo ooo üsküdarda sabah oldu :D:D haziranın 21 inde ankara altın park dügün salanunda ben su an EVLİYİM SATEN ama allah katında simdilik imam nikahımız cokdan oldu nikah dügün vs 21 hazirana kadar bekliyoz işte :D allah bi yastıkda kocatsın inş boy boy cocuklarınız olur torunlarınız gormeyi nasip eder allah inş ;)
Oyy oyy ne güzel düğünler arka arkaya desene ALLAH hepimizi bi yastıkta kocatsın ozaman :yc46nm18LX0wKIxTjY7herşey gönlünce güzel olsun
amin allah bana hem güzelini hem dürüstünü tam aradıgım gibi bi kız nasip etti senin dügün ne zaman ? sen izmirliydin demi
Allah utandırmasın arkadaşım,ben AYDIN lıyım,ama Bursada oturuyorum,18 NİSAN AYDINDA,26 NİSAN BURSADA düğünlerim:D
allah cocugunla torunlarınla uzun yıllar yasamak nasip etsin
yeni bursadan geldim inegöl yada uludağ tasınmayı dusunuyodum ben orda bi iş gorusmesine gittim hemde ev aradım cok soguk ya bide cok entel dantel dolu yada ben entel dantel mahallelerde ev aradım guzel yer bursada bende ankaralyım ama asren yozgatlıyım beklerim ankaraya :)
:yc46nm18LX0wKIxTjY7allah cocugunla torunlarınla uzun yıllar yasamak nasip etsin
yeni bursadan geldim inegöl yada uludağ tasınmayı dusunuyodum ben orda bi iş gorusmesine gittim hemde ev aradım cok soguk ya bide cok entel dantel dolu yada ben entel dantel mahallelerde ev aradım guzel yer bursada bende ankaralyım ama asren yozgatlıyım beklerim ankaraya :)
Amin arkadaşım hepimize inşallah,inegölü pek sevmem ben ama bursa güzeldir,dediğin gibi entel dantel çok bursada ama her yerde olduğu kadar her kesimden insan var anlayacağın,göçmen şehri derler ya zaten,acaba sen üniversite öğrencilerinin kaldığı yerlerde mi ev aradın çoğunluk orda çünkü,ben Altıparmakta oturuyorum bursanın en güzel yeri :yc46nm18LX0wKIxTjY7nişanlımın sınavı için gelmiştim bir kere Ankara ya kızılay daydık pek gezme fırsatımız olmadı inşallah yolumuz düşer bir dahaki sefere sen misafir edersin bizi,:yc46nm18LX0wKIxTjY7
benim işler çok karışık :D annem beni istemiyo kovuyor git kendine ev bul diyo kovuyo derken yani ayrı eve cık diyo o yuzden ev arıyorum söylemesi aip bir az bütçem var 150 160 bin civari bi kereye mahsus ev alıp orda yasamak istiyorum madem paramız var ev alıcam bende sehir degişdirsemmi diye dusundum bursada da bi iş teklifi aldım universitenin oralarda felan evet cok gezmişdim sevmedim mühidi şimdilik kendi semtim batıkent ve ank. k.örende ev aramaya devam işte 2 ev var sımdı ya batıkent ya dikmen onlardan birini alıcam :D ama bursa cok guzel ankaraya gelirseniz seve seve misafir ederim sizi balıyı yapmayı planlıyormusunuz ?? biz manavgat sidede yapcaz :D kısmetse balayını
Perilice
21-03-2009, 11:17
:smile103vm: Ay ne güzel düğünler şenlikler bu sene harika olacak harika bende işe yerleşem çekimleimi evlilik nüne çevircem eş ruhumu beni mutlu edecek kişinin karşıma çıkmasını diliyorum :smile (24):
Ben yaşadıklarımdan sonra dedimki evlensem bile en az 3 sene nişanlı kalacam şimdi bana 21 hazirani beklemek cehennem azabı gibi geliyo bi an evel dügün bitsin istiyorum :) inş sende aradıgın kişiyi bulursun
Perilice
21-03-2009, 11:21
Ben yaşadıklarımdan sonra dedimki evlensem bile en az 3 sene nişanlı kalacam şimdi bana 21 hazirani beklemek cehennem azabı gibi geliyo bi an evel dügün bitsin istiyorum :) inş sende aradıgın kişiyi bulursun
Kısmet ben işe girmeden evlilik vs yapmam dedim iş olursa zaten dileğim gerçekleşmiş olacak sonrada evlilik dileklerimi yapacağım çünkü uzun süre çıkma vs pek sevmiyom
benim işler çok karışık :D annem beni istemiyo kovuyor git kendine ev bul diyo kovuyo derken yani ayrı eve cık diyo o yuzden ev arıyorum söylemesi aip bir az bütçem var 150 160 bin civari bi kereye mahsus ev alıp orda yasamak istiyorum madem paramız var ev alıcam bende sehir degişdirsemmi diye dusundum bursada da bi iş teklifi aldım universitenin oralarda felan evet cok gezmişdim sevmedim mühidi şimdilik kendi semtim batıkent ve ank. k.örende ev aramaya devam işte 2 ev var sımdı ya batıkent ya dikmen onlardan birini alıcam :D ama bursa cok guzel ankaraya gelirseniz seve seve misafir ederim sizi balıyı yapmayı planlıyormusunuz ?? biz manavgat sidede yapcaz :D kısmetse balayını
Üniversitenin oraları dağınık yerleşim alanları bigcim sen keşke bursanın içini gezseydin,neyse artık doğduğun yermi doyduğun yermi hesabı senin,kısmetin nerdeyse ordan yiyeceksin arkadaşım,,,balayıda antalya düşünüyoruz kısmetse bakacağız artı,sizde bursaya gelin beklerim :yc46nm18LX0wKIxTjY7
bende az bucuk ski merakı var boardski snowboard yani :D bazen ben burda geredeye felan kacıyom :D aslında iyi bi uludağ güzel gider ama :D:D ya ben satne hemen evlenir evlenmez coluk cocuk olayına girmeyi dusunuyorum :A isimleri bile hazır
2 kız 1 oglan kızlar
1) nefes nefesimiz
2) hayat hayatımız
3) son cocuk oglan hüseyin efe efemiz :D
Perilice
21-03-2009, 11:44
bende az bucuk ski merakı var boardski snowboard yani :D bazen ben burda geredeye felan kacıyom :D aslında iyi bi uludağ güzel gider ama :D:D ya ben satne hemen evlenir evlenmez coluk cocuk olayına girmeyi dusunuyorum :A isimleri bile hazır
2 kız 1 oglan kızlar
1) nefes nefesimiz
2) hayat hayatımız
3) son cocuk oglan hüseyin efe efemiz :D
:smile (1): bide hanım kızımıza sormak gerekir bu isimleri oda istiyormu ben istemem mesala haha benim ismim kura çekilerek verilmiş ee demokraside çareler tükenmemiş herkes istediği isimleri yazmış benim elimi torbaya koymuşlar ismimi çekmişin işin en güzel tarafı ise bizimkiler benim ismimi kabul etmemişler üç kez aynı ismi çekmişim tabiki üçüncü kezde aynı isim çıkınca elleri mecbur koymuşlar :smile103vm:
:smile (1): bide hanım kızımıza sormak gerekir bu isimleri oda istiyormu ben istemem mesala haha benim ismim kura çekilerek verilmiş ee demokraside çareler tükenmemiş herkes istediği isimleri yazmış benim elimi torbaya koymuşlar ismimi çekmişin işin en güzel tarafı ise bizimkiler benim ismimi kabul etmemişler üç kez aynı ismi çekmişim tabiki üçüncü kezde aynı isim çıkınca elleri mecbur koymuşlar :smile103vm:
nefese bayıldı hemde :D istemek ne kelime cok romantik bi anlam tasıyo nefesss nefesimiz canımız :D:D aynı kadari paylasıyoruz bende kurayla secilmisim
annemle babama hep kızıyom abimle ablam yurt dısında dogmuslar benide turkiyeye kesin dönüş yaptıkdan sonra dunyaya getirmiş annem :D benim annemde temizlik hastalıgı var tam bi hijen teyze :D simdi doktorlar bu cocuk beyin özürlü olacak alalım bunu diyolar annemin inadı tutuyo aldırmıyo bana hamileyken temizlik manyaklıgı yuzunden perdeleri yıkıyo perde asarken ben 8.5 aylıkken düşüyo perdeden hemen hastaneye kaldırıyo lar annemi beni sezercikle doguruyolar ama cok geç dogdugumda benim kalbim atmıyo sonradan kalbim atıyo bende cocukluk felci var bide:D guya felc neresi felcse en saglam kolum sag kolum 1 ay kusur vermiyolar aileme beni kuvezde kalıyorum bizim hududda yani ankara hüseyin gazide ki ben dogudugumda bi gecekondu mahallesi 10 aile felan anca var saten 7 8 i akraba yani bizim sulale ben gelince eve kavga cıkıyo birisi diyo bunun ıcın bir umut yasamak dunyaya mucize eseri geldi umut olsun diyo babam oglum 30 agustosda dogdu adı zafer olacak diyo annem cok guclu benim oglum guclu olsun diyo abim serhat demiş sonra felan derken :D aynen o sekilde kura üsülü serkan olmus :d ben 4 yasıma geldikden sonra adımı koyan dayım :D şike yaptım demiş sulale birbirine girmiş hatta babam mahkeme kararıyla adımı degiştirtmek bile istemiş ama olayın ustunden yıllar gecincee kalmıs işte adım serkan diye ne guzel ad
ama ban sorsalardı adımı oktar isterdim ne guzel bi ad oktarr :D
Perilice
21-03-2009, 12:35
:mshareketliifade195 bigci şoka uğradım yani resmen mucize seninki :mshareketliifade195
eski çocuk hastanesi şimdiki adıyla ankara dış kapı hastanesinde ne kadar eski doktor varsa hala beni konusuyo :D eski bi doktor hala ara sıra gorsuyoruz eger bu cocuk kuvezden cıkarsa meslegi bırakacam diye yemin etmiş adam :D ama sımdı ondan daha saglıklıyım cok enteresan bi şey anne karnında ters dönmüşüm galiba
bide ben 5.5 kilo dogdum haha :):D öldürmeyen allah öldürmüyo
nefese bayıldı hemde :D istemek ne kelime cok romantik bi anlam tasıyo nefesss nefesimiz canımız :D:D aynı kadari paylasıyoruz bende kurayla secilmisim
annemle babama hep kızıyom abimle ablam yurt dısında dogmuslar benide turkiyeye kesin dönüş yaptıkdan sonra dunyaya getirmiş annem :D benim annemde temizlik hastalıgı var tam bi hijen teyze :D simdi doktorlar bu cocuk beyin özürlü olacak alalım bunu diyolar annemin inadı tutuyo aldırmıyo bana hamileyken temizlik manyaklıgı yuzunden perdeleri yıkıyo perde asarken ben 8.5 aylıkken düşüyo perdeden hemen hastaneye kaldırıyo lar annemi beni sezercikle doguruyolar ama cok geç dogdugumda benim kalbim atmıyo sonradan kalbim atıyo bende cocukluk felci var bide:D guya felc neresi felcse en saglam kolum sag kolum 1 ay kusur vermiyolar aileme beni kuvezde kalıyorum bizim hududda yani ankara hüseyin gazide ki ben dogudugumda bi gecekondu mahallesi 10 aile felan anca var saten 7 8 i akraba yani bizim sulale ben gelince eve kavga cıkıyo birisi diyo bunun ıcın bir umut yasamak dunyaya mucize eseri geldi umut olsun diyo babam oglum 30 agustosda dogdu adı zafer olacak diyo annem cok guclu benim oglum guclu olsun diyo abim serhat demiş sonra felan derken :D aynen o sekilde kura üsülü serkan olmus :d ben 4 yasıma geldikden sonra adımı koyan dayım :D şike yaptım demiş sulale birbirine girmiş hatta babam mahkeme kararıyla adımı degiştirtmek bile istemiş ama olayın ustunden yıllar gecincee kalmıs işte adım serkan diye ne guzel ad
ama ban sorsalardı adımı oktar isterdim ne guzel bi ad oktarr :D
Ya elektrikler kesildi arkadaşlar sohbete uzak kaldım,kusuruma bakmayın bigci bende şaşirdım şimdi okuyunca,ALLAH ın sevgili kuluymuşsun seni ALLAH korumuş,bu arada nefes ismi de çok romantik dediğin gibi,eğer ikinizinde onayı varsa neden olmasın,bu arada bir ortak yanımız varmış biz 4 kız kardeşiz ben en küçükleriyim 3 ablam Almanyada doğmuş ben de kesin dönüş kurbanı olarak burda doğmuşum,yani 3 ablam DM,bende TM deriz hephahahahahaha
wallaha o zamnlar cok kücükmüşüm büyük olsam bana enteresan gelirdi mesela büyük bi kaza atlatsam ama ben dogdugumda oldugu icin bilmiyorum bana enteresan gelmiyo sadece ailem anlatıyo bide annemin sandıgında doktorun yazdıgı dogum raporu ver baya bi eskimiş kagıtta ordan biliyom :D annem ölsün bu cocuk diye duva etmiş doktorlar annemi korkutmuslar bu cocuk beyin özürlü olacak diye :D ne ise mevzu derin anlıycan
sendemi öylesin bu arada :D yaa bizimkiler sen git senelerce calıs orda para biriktir gel burda beni yap yaa ne guzel millete hava atardım yaa ben avrupada dogmus adamım diye pehh şans olsa saten :D:D neyse yurt dısının hıymetlerini biz yiyoz yememişler biriktirmişler :D ama ben simdi tüm kaynakları çökertdim :D almanyadan kalan tek sey dükkan ve oturdugumuz daire :D
Perilice
21-03-2009, 14:50
Ben çıkıyorum arkadaşlar herkeze iyi tatiller dilerim :smile103vm:
Periliçe ablam aeo kib gorusuruz byeee : hava buz gibi ankarada yaw birden sogudu ordada sogukdur aman sıkı giyin
Ben çıkıyorum arkadaşlar herkeze iyi tatiller dilerim :smile103vm:
Güle güle sanada iyi tatiller perilice:smile (11):
Neyse arkadaşlar hadi herkeze iyi tatiller gorusmek uzere ;) bugun işe cok geç gidiyim dedim nasdılsa iş yok diye gidiyimde su tahsilatları yapayım bari ordan dukkana geçerim ordanda her hafta hobim olan seyi yaparım haymanaya kaplıcaya giderim ank lı arkadaslar bilir ankaranın haymanasını her hafta gidip sıcak su havuzunda yüzüyorum cok güzel geliyo cok hosuma gidiyo hamamın sıcaklıgı sauna gibi sabaha kadar orda kalıyorum cok guzel oluyo :D herkeze tavsiye ederim haymanayı ne ise hadi bayyy iyi tatiller ;)
Bende gidiyorum artık herkese kocaman öpücükler,mutlu,huzurlu hafta sonları diliyorum herkese,sevgiler:Ö
Herkeze Günaydınnnn Herkeze Mutlu Pazarlar ankarada hava çok güzel ben duramam bu gun yerimde fıldır fıldır gezeriz :D aslında şimdi istanbulda olacakdık bogazda kahvaltı süper olurdu :D
Gerçi istda olsakda :) bogazda kahvaltı için bi ailenin bir aylık geçim parası lazım :D cokda gozumuz yok bogaz havası alsak simit peynir de yeter bize maksat sevdigimizle el ele aynı yerde olmak :D
Günaydın çok güzel bir kahvaltı olmuş böyle hazıra konmayalı neçok oldu .Keşke biri bana da hazırlasa ne gezer herkes benden bekliyor ama olsun birlikte kahvatının tadı başka oluyor.:love0072:
Her keze Günaydın millet guzel mutlu bi hafta sonu geçirdiginizi diliyorum dün cok yorulmusum her halde erkenden uyudum yaff :=) guzel basladı gun ankarada hava her ne kadar buz kessede acık ve guzel bi hava var herkeze mutlu haftalar hayırlı işler diliyorum
Stubborn
23-03-2009, 08:40
Gunayddıınn nhepinize ıyı haftalar dılıyorum
Günaydınlaaaaaaaar. hepinize mutlu huzurlu neşe dolu bir hafta diliyorum.
Günaydınlarrrr,hepinize iyi haftalar,mutluluk dolu bi hafta hepimizin olsun:smile (11):
Perilice
23-03-2009, 11:41
:mshareketliifade445:mshareketliifade445 günaydın prenses hadi gel cevizli kurabiyeden aldım nemesis kız sen nerdesin hadin kızlar gelin bakın siz olmayınca yiyemiyommm erinmedim diddim aldım geldim yaa :smile (15):
:mshareketliifade445:mshareketliifade445 günaydın prenses hadi gel cevizli kurabiyeden aldım nemesis kız sen nerdesin hadin kızlar gelin bakın siz olmayınca yiyemiyommm erinmedim diddim aldım geldim yaa :smile (15):
geliyoruımmm
Perilice
23-03-2009, 13:05
geliyoruımmm
:mshareketliifade332 gel canısı gel :mshareketliifade332
nasılsın bu arada :s1 (18):
hayalayaz
23-03-2009, 13:16
1 saat önce karakoldan çağırdılar... Dedim ""hayrola ne iş"... dediler "askerlik..."
"yahu" dedim. "Hani açık öğetim fakültesi öğrenim belgemi yollayacaktı şubeye... genelde hepimizin böyle deilmi"... "Ben bilmem valla" dedi.... Ben hemen en güzel kıyafetlerimi hazırlayıp duşa girdim... Duşta aklımdan geçenler çok komikti... "Askerliği nerede yapacam acaba" dedim... "En iyisi arkadaşlara haber verip şoka sokmayım... sessizce gideyim " dedim...
Sonra bağırarak "ohaaa" dedim... "ben 2011 de gidicektim hani... hayaller... hedefler..."
sonra nasıl ikna ederim ona odaklandım... neyse karakola gittim... öğrenim belgesi istediler... yarın getir helledelim dediler... bende yarın sabah bir öğrenim belgesi alayım bari... neyse sorun yok :D
öğrenim belgeni götürdüğünde mesele kalmıyor, can'da yüksek lisans yaparken okul evrağı göndermedi diye, askerlik yoklamasına çağrılmış, bu işleri kendiniz takip edeceksiniz başka çare yok. okullardaki öğrenci işleri yakip edemiyor herhalde ki bu aksaklıklar yaşanıyor. siz yine dua edin türkiyede askerlik yaşı 20 diğer ülkeler 18 de gidiyorlar askere. gerçi gidenler ne kadar genç gidilirse okadar kolay diyorlar ya, bu konuda tecrübem yok, neyse geçmiş olsun.
:mshareketliifade332 gel canısı gel :mshareketliifade332
nasılsın bu arada :s1 (18):
İyiyim canım ama yorgunum pazarım bayağı bi yoğun geçti,birde bugün hafta başı işler yoğun çok şükür,arada bi uğrayabiliyorum buraya,sen nasılsın bakalım şeker:smile (24)::smile (24)::smile (24):
Stubborn
23-03-2009, 15:59
açıköğretim çalışıyorum... Ya ben açıköüretim fakültesi ile ilgili çok güzel bölümler gördüm onlardan okuyamamammı... Mesela ben halkla ilişkilerde okumak istiyorum...
Okuyammmı derken ????
Perilice
23-03-2009, 16:18
ben şimdi işletme öğrencisiyim... Ama aynı zamanda halkla ilişkilerde okumak istiyorum... Sanırım ÖSS ile almıyo.. ama resmi sitede bu bölümün olduğunu gördüm
Onu bende denedim :L kural açık öğretimden ayrı bölümler seçemezsin bir tek bölüm okuyabilirsin fakat bir başka ünüversitenin örgün eğitimi okurken açık öğretimi ikinci ünüversite olarak okuma hakkına sahipsin ve bir bölümü seçerken öss şart olmuyor :155ow:
Perilice
23-03-2009, 16:20
İyiyim canım ama yorgunum pazarım bayağı bi yoğun geçti,birde bugün hafta başı işler yoğun çok şükür,arada bi uğrayabiliyorum buraya,sen nasılsın bakalım şeker:smile (24)::smile (24)::smile (24):
Bendede aynı yoğunluk var birde ilçe olunca siyasette dorukta :smile (16): anlıyacağın bu hafta nefes almak yok siyasetçiler yüzünden kafamda şişti :smile (16):
ben şimdi işletme öğrencisiyim... Ama aynı zamanda halkla ilişkilerde okumak istiyorum... Sanırım ÖSS ile almıyo.. ama resmi sitede bu bölümün olduğunu gördüm
Açıköğretimde bir bölüm okurken,yine açıköğretimde başka bir bölümde okuyamassın,bu sadece örgün öğretimde olabiliyo,yani örgün öğretim işletme ve açıköğretim halkla ilişkiler gibi,ben 4 senelik örgün öğretimden sonra açıköğretim halkla ilişkiler okuyorum mesela,bunun gibi yani:smile (24):
Perilice
23-03-2009, 16:23
Açıköğretimde bir bölüm okurken,yine açıköğretimde başka bir bölümde okuyamassın,bu sadece örgün öğretimde olabiliyo,yani örgün öğretim işletme ve açıköğretim halkla ilişkiler gibi,ben 4 senelik örgün öğretimden sonra açıköğretim halkla ilişkiler okuyorum mesela,bunun gibi yani:smile (24):
:Ö tek bu yolu deneyen ben değilmişim :mshareketliifade351
:Ö tek bu yolu deneyen ben değilmişim :mshareketliifade351
Hatlar karıştı ben yazarken sen çoktan ayzmışsın bile canım :smile (11): ÇOOOK yoruldum bugünn ben pericik:mshareketliifade268
Perilice
23-03-2009, 16:25
himmm saol kuzu :imafraid1gh:
bende kitaplarını alır okurum... bi ton pdfleri var.... :smile (2):
:mshareketliifade370 kitapları nasıl almayı düşünüyorsun ki :smile103vm:
Perilice
23-03-2009, 16:28
Hatlar karıştı ben yazarken sen çoktan ayzmışsın bile canım :smile (11): ÇOOOK yoruldum bugünn ben pericik:mshareketliifade268
O zaman şöyle arkaya yaslan gözleri 5 dk kapat zihnini boşalt güzel şeyler düşün negatifin bedeninden ayrıldığını imgele derin nefs al hemen işe yarar bu çok iyi dinleniyorsun :smile (11):
himmm saol kuzu :imafraid1gh:
bende kitaplarını alır okurum... bi ton pdfleri var.... :smile (2):
İstersen kitapları paylaşabiliriz,bilgi paylaşımı yani:smile (13)::mshareketliifade466
O zaman şöyle arkaya yaslan gözleri 5 dk kapat zihnini boşalt güzel şeyler düşün negatifin bedeninden ayrıldığını imgele derin nefs al hemen işe yarar bu çok iyi dinleniyorsun :smile (11):
Yapiim bari dediğini,akın açıköğretim kiatplarını alabailir tabi pericim 2.el kitap satan yerlerden :Ö
Perilice
23-03-2009, 16:45
yazıcıya dökebiliyormusun birde her kitap yok olmayanlarda var yazıcı denen veletten çıkaramadım ben :goingmad1ds:çıkmış sınav sorularını çıkartıp çalışayım dedim olmadı:goingmad1ds:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.