PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar yeni bir dayanışma çalışmasına var mısınız.

nur
06-01-2010, 23:28
can lar yeni bi rçalışmaya varmısınız.2010 nun ilk çalışması olur hem.

:0401::0401::0401:

hayat kadere inat
06-01-2010, 23:31
bence olur dayanışalım

psikanalist
06-01-2010, 23:32
ben varım nur:0400:

hayalayaz
06-01-2010, 23:32
ben varım hangi mediyi yapıyoruz..:meditation veya nasıl bir çalışma olsun..

psikanalist
06-01-2010, 23:34
hayal ablaa senin çekim yasası diye bir medin var ya yüksek benlikle bütünleştiğimiz.. o tarz olsun mu..tabi çoğunluğa uyarım:sirin

hayat kadere inat
06-01-2010, 23:35
meditasyon olmasa daha iyi olur

Subconscious
06-01-2010, 23:40
Bende varımmm :D enerjileri yükselttikçe yükseltelimmmm :D

**sirius**
06-01-2010, 23:43
bende katılabilirim =))

isobel
06-01-2010, 23:44
dayanışalım bakalım:)

Subconscious
06-01-2010, 23:47
Bunun çok olumlu örneklerini biliyorum ben, eğer aynı günde ve saatte herkes bir kişinin o isteğine odaklanırsa ama istikrarlı şekilde enerji o kadar yüksek olacak, çok güçlü ve hızlı bir şekilde tezahür edecek, buna okült kardeşlikte deniyor aslında, etkisi inanılmaz gerçekten, ama en önemli şey bir istek düşüncesini değiştirmeden istikrarlı imgelemektir =)

hayalayaz
07-01-2010, 00:05
Bunun çok olumlu örneklerini biliyorum ben, eğer aynı günde ve saatte herkes bir kişinin o isteğine odaklanırsa ama istikrarlı şekilde enerji o kadar yüksek olacak, çok güçlü ve hızlı bir şekilde tezahür edecek, buna okült kardeşlikte deniyor aslında, etkisi inanılmaz gerçekten, ama en önemli şey bir istek düşüncesini değiştirmeden istikrarlı imgelemektir =)

evrene siparişler diyerek yaptık biz bu çalışmayı..

Subconscious
07-01-2010, 00:17
Hııım kaçırmışım demek onu, buda öyle birşey olcak sanırım

nükü1
07-01-2010, 02:26
Arkadaşlar bende varım elimden geldiğince

new_way
07-01-2010, 07:51
bence yine ilk yaptığımız dayanışma çalışmasını yapalım. sonra kristal priamit. çok zevkliydi onlar. :mshareketliifade108

new_way
07-01-2010, 08:06
ayrıca benim bir önerim var. aslında bir süredir aklıma ama mantıklımıdır bilmem. şimdi diyorum ki herkesi problemlerine göre gruplara ayırsak. mesela ben ilişkiler konusunda pek iyi değilim, ama iş bulma gibi konularda şanslıyımdır. evliliği ilişkisi güzel gidenler bu konuda blokajı olmayanlar ilişki problemi olanlar için çalışma yapsın, iş konusunda şanslı olanlar işi olmayan, iş bulmakta zorlananlar için çalışma yapsın. yani kişi kendi isteği için değil de kendisinde iyi ve yolunda giden şeylerin, bu konuda problem yaşayan arkadaşlarında da gerçekleşmesi için enerji yükseltsin. başkası adına yaptığımız için hem kaygımız daha az olur, enerjiyi serbest bırakmakta zorlanmayız, hem de zaten başarılı olduğumuz bir alan olduğu için blokajlarımız da daha azdır. ayrıca biz de sürekli istediğimiz şeyi düşünmek yerine sahip olduklarımızı düşünerek daha pozitif ve şükür dolu oluruz. böyle bir şey yapılabilecek bir şey midir? :çiçek

ozy
07-01-2010, 09:20
Ben de varım arkadaşlar !! 2010 da yeni ve güçlü enerjilere açılalım :)

hayalayaz
07-01-2010, 10:22
ayrıca benim bir önerim var. aslında bir süredir aklıma ama mantıklımıdır bilmem. şimdi diyorum ki herkesi problemlerine göre gruplara ayırsak. mesela ben ilişkiler konusunda pek iyi değilim, ama iş bulma gibi konularda şanslıyımdır. evliliği ilişkisi güzel gidenler bu konuda blokajı olmayanlar ilişki problemi olanlar için çalışma yapsın, iş konusunda şanslı olanlar işi olmayan, iş bulmakta zorlananlar için çalışma yapsın. yani kişi kendi isteği için değil de kendisinde iyi ve yolunda giden şeylerin, bu konuda problem yaşayan arkadaşlarında da gerçekleşmesi için enerji yükseltsin. başkası adına yaptığımız için hem kaygımız daha az olur, enerjiyi serbest bırakmakta zorlanmayız, hem de zaten başarılı olduğumuz bir alan olduğu için blokajlarımız da daha azdır. ayrıca biz de sürekli istediğimiz şeyi düşünmek yerine sahip olduklarımızı düşünerek daha pozitif ve şükür dolu oluruz. böyle bir şey yapılabilecek bir şey midir? :çiçek

teklif gyet güzel hatırlarsan iki nokta yaparken ben böyle bir şey önermiştim ve çokta başarılı olmuştu..

mazegul
07-01-2010, 13:53
Bende varım 2010'a harika bir başlangıç olur !! Yalnız şu konuda şanslıyım diyebileceğim özel bir şey yok:( bu durumun sevinilebilecek tek yanı hangi grup olursa katılırım olsa gerek :)

hayalayaz
07-01-2010, 13:56
Bende varım 2010'a harika bir başlangıç olur !! Yalnız şu konuda şanslıyım diyebileceğim özel bir şey yok:( bu durumun sevinilebilecek tek yanı hangi grup olursa katılırım olsa gerek :)

canım hoşgeldin nasılsın?* çok sevindim seni gördüğüme..:dellek

Gülçin Şen
07-01-2010, 14:18
Kristal Pramit medirasyonu yapmayı teklif ediyorum.Katılım hem fazla enerjide mükemmeldi.Gece katılabilirim zira benim kocabeyi 11'inde yolcu edeceğiz sanırım....:0365:

hayalayaz
07-01-2010, 14:25
Kristal Pramit medirasyonu yapmayı teklif ediyorum.Katılım hem fazla enerjide mükemmeldi.Gece katılabilirim zira benim kocabeyi 11'inde yolcu edeceğiz sanırım....:0365:

şimdiden allah kavuştursun ablam, oğlumada güle güle gitmek ve dönmek nasip olsun..

Gülçin Şen
07-01-2010, 14:29
Sağol abla...İşler yolunda giderse sömestirde yanına gidebiliriz.Ofis eve çok yakın ,normalde eve yemeğe gelmez ama son 1 haftadır her öğlen evde çocuklarla yemek yiyip zaman geçirmek için çabalıyor.Kokularını iyice içime stoklayayım deyince ben banyoya ağlamaya kaçıyorum...üü;

hayalayaz
07-01-2010, 14:31

newway'in önerdiği çalışmayı kabul ederseniz kristal piramit medisini bir elden geçirmek lazım diye düşünüyorum..bu doğrultada düşündüklerinizi yazarsanız bu akşam çalışmayı tamamlamaya çalışırım..kısa zamanda çalışmaya başlarız..:008

hayalayaz
07-01-2010, 14:33
Sağol abla...İşler yolunda giderse sömestirde yanına gidebiliriz.Ofis eve çok yakın ,normalde eve yemeğe gelmez ama son 1 haftadır her öğlen evde çocuklarla yemek yiyip zaman geçirmek için çabalıyor.Kokularını iyice içime stoklayayım deyince ben banyoya ağlamaya kaçıyorum...üü;

ağlama ablam sevin, ve dua et birbirne bağlı bir aile olduğunu için şükür et..ki sevincin sana sevinçler getirsin..:dellek

ozy
07-01-2010, 14:55
Hayal ablacım, bende problemlerin tiplerine göre ayrılmasını düşünüyorum ancak her akşam bir arkadaşı çalışmak yerine, mesela aşkta sorunlu arkadaşlar aynı saatte aşk enerjini yükseltmek için çalışma yapıp bünyelerine kabul etseler, yükselmiş tüm enerjiyi herkes alsa, ve bunu sık tekrarlasak nasıl olur ???

hayalayaz
07-01-2010, 15:00
Hayal ablacım, bende problemlerin tiplerine göre ayrılmasını düşünüyorum ancak her akşam bir arkadaşı çalışmak yerine, mesela aşkta sorunlu arkadaşlar aynı saatte aşk enerjini yükseltmek için çalışma yapıp bünyelerine kabul etseler, yükselmiş tüm enerjiyi herkes alsa, ve bunu sık tekrarlasak nasıl olur ???

ablam bu şekilde olursa her gruba ayrı ayrı meditasyon hazırlamam gerekir.. ben ortak çalışılabilecek bir medi hazırlycam ve herkes istediği enerjiyi yükseltsin..

ozy
07-01-2010, 15:05
Ben lafımı ortaya korum diyosun isteyen istediği gibi alsın...
olur ablacım o da olur.. sen yeterki enerjiyi yükselt !

semcet
07-01-2010, 17:33
ağlama ablam sevin, ve dua et birbirne bağlı bir aile olduğunu için şükür et..ki sevincin sana sevinçler getirsin..:dellek

sevgili vodoo ablamın dilekşerine yürekten katılıyorum canım... seni seviyorum... o güzel gözlerinden akan sevinç damlaları yuvanı doldursun canım...

bende kiristal medi yi yapalım diyenlerdenim ....

Gülçin Şen
07-01-2010, 17:36
sevgili vodoo ablamın dilekşerine yürekten katılıyorum canım... seni seviyorum... o güzel gözlerinden akan sevinç damlaları yuvanı doldursun canım...

bende kiristal medi yi yapalım diyenlerdenim ....

Güzel yürekli güzel arkadaşım iyiki varsın seni seviyorum...

Yine Kristal Pramitte ,beyazlar içinde ellerini çırparken görürüm inşallah seni....:love0079:

semcet
07-01-2010, 17:39
Güzel yürekli güzel arkadaşım iyiki varsın seni seviyorum...

Yine Kristal Pramitte ,beyazlar içinde ellerini çırparken görürüm inşallah seni....:love0079:

aminnnnnnnnnn canım benim

psikanalist
07-01-2010, 17:47
vodoo Allah kavuştursun sayılı gün çabucak geçer..(söylemesi kolay tabi)

Gülçin Şen
07-01-2010, 17:49
vodoo Allah kavuştursun sayılı gün çabucak geçer..(söylemesi kolay tabi)

Sağol canım.Ama pek sayılı gün değil bizimki.Yeni bir oluşum için uzun bir müddet yurt dışında olacak eşim.

psikanalist
07-01-2010, 17:57
yurt dışı mı..of çok zormuş ya..ama sonunda hayır olsun daha iyi olsun herşey ..evlatlarımız için..yurtdışı dendi mi sunulan ekonomik imkanlar daha yüksek oluyo..hem gidersiniz yanına ziyarete ne güzel yeni yeni yerler tanır,keşfedersin

isobel
07-01-2010, 18:02
canımmmmmm Allah kavuştursun tez vakitte, ağlama kıyamam sana ben güzel yürekli arkadaşım

carmenn
07-01-2010, 19:13
arkadaslar bende katilmak istiyorum... daha önce hic yapmadim, ilk olacak...özel ve is alani anlaminda karmasa yasiyorum. faydasi olacagini söyledi hayal ablamiz, beni de araniza alir misiniz?:)

isobel
07-01-2010, 19:29
canım aramızdasın elbet, Hayal hazırlıyor yeni çalışmayı

ceylinn
07-01-2010, 19:44
Ben de katılmayı çok isterim...Tabi kontenjan dolmadıysa...:0365:

hayalayaz
07-01-2010, 20:14
Ben de katılmayı çok isterim...Tabi kontenjan dolmadıysa...:0365:

kontenjan geniş çünkü gruplara ayrılacağız.. örneğin işi olanlar iş isteyenler..mükemmel ilişkisi olanlar, mükemmel ilişki isteyenlere çok sağlıklı olanlar hasta olanlara ben hepinize çalışcağım..:59884 bu yüzden ihtiyacınız hangi doğrultuda ise yazın şimdiden gruplar kurulmaya başlansın..:dbe

psikanalist
07-01-2010, 20:21
abla beni hankı gruba dahil etçen bilmiyom valla, benim isteğim ailemin (annem babam) benim ailemin (eşimle yaşadığım) yaşadığı şehre taşınmasını istiyom.İlişki, sağlık mükemmel derecede olup,bolluk ve bereket bilinci henüz tam aşılanmamış ama bu konuda çalışan biriyim,sevgiler:)

psikanalist
07-01-2010, 20:24
bu alana mı yazacaktık,titreşen yıldız konusunun altına mı yazacaktık:0316::eee

hayalayaz
07-01-2010, 21:11
bu alana mı yazacaktık,titreşen yıldız konusunun altına mı yazacaktık:0316::eee

imgelerinizi titreşen yıldız medisinin altına yazın.. bir şekilde toplayalım konuyu

ceylinn
07-01-2010, 21:28
kontenjan geniş çünkü gruplara ayrılacağız.. örneğin işi olanlar iş isteyenler..mükemmel ilişkisi olanlar, mükemmel ilişki isteyenlere çok sağlıklı olanlar hasta olanlara ben hepinize çalışcağım..:59884 bu yüzden ihtiyacınız hangi doğrultuda ise yazın şimdiden gruplar kurulmaya başlansın..:dbe

ablacığım ben de mükemmel olan bir şey yok maalesef... :) iş desem çok şükür var ama hayallerimdeki gibi değil ;sağlık desem binlerce kez şükürler olsun hastalıklarıma rağmen kendimi sağlıklı görüyorum hele de çok kötü durumdaki hastaları görünce... ama o kadar çok rahatsızlığım var ki doktora gittiğimde bile söylemeye utanıp söylemiyorum hastalık hastası sanacak diye... :) idare edip gidiyoruz rahatsızlıklarımla :) mükemmel ilişki desem tek gördüğüm tüm günüm iş yerinde geçtiği için oradakiler anti-sosyal oldum olacağım hatta oldum son kararım :) tek mükemmel olan umudum...bunun altını çizmek isterim...şükür en azından mükemmel birşey buldum... :) bir de konuyla alakasız ama şükürler olsun demenin bana acayip bir enerji verdiğini hissettim...içimden söyleyip söyleyip duruyorum neden acaba... :) yani ablacığım ben bulamadım hangi grupta olmam gerektiğini...:mshareketliifade268 siz bulursunuz umarım:butterfilles

isobel
07-01-2010, 21:34
malumunuz işve para+sağlık. İlişkim iyi şükür

hülyaa
07-01-2010, 23:56

para
sağlık
ilişki_iyi ama daha iyi olabilir:)
eee benim hepsine ihtiyacım ne olacak şimdi:$

filiz
08-01-2010, 00:12
ben tıtresıme yazdım bıle,shy

hayalayaz
08-01-2010, 00:15
ablanız şifalarda geliyor enerjiler kabul edin emi...şifa olsun..oldu bile çok şükür..:meditation

carmenn
08-01-2010, 01:03
simdi arkadaslar benim beden sagligim allaha cok sükür iyidir, bu konuda enerji verebilirim:)
onun disinda issizim:( is konusunda yardima ihtiyacim var, kendi ayaklarim üzerinde durabilmemi saglacak bir is istiyorum.
iliski anlaminda da karmasa yasiyorum erkek arkadasimla, aslinda is olayi ve özel iliskim birbirine derinden bagli... bu konularda enerjiye ihtiyacim var anlayacaginiz...

mazegul
09-01-2010, 18:04
canım hoşgeldin nasılsın?* çok sevindim seni gördüğüme..:dellek

Hoşbulduk ablacıım bomba gibiyim :P hehe ama kimse pimimi çekmesin küserim..:confety Bende sevinçliyim, aslında özelden mesaj yazmıştım sana ama serverin değişme zamanına denk geldiği için okuyamadın sanırım :) ossunn ben yine yazarım:P hem evime döner dönmez günlüğümü yazmaya başlayacağım o zaman hastane günlerimi ve sizlerden öğrendiğim şeylerin nasıl mucizeler yarattığını uzun uzun yazacağım. Hepinizi çok seviyorum ve kocamaaaann öpüyorum. Bu çalışmayla ilgilide epey şeyler yazılmış henüz tamamını okumadım, okumaya devam ediyorum :sirin