PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şifa dayanışma hattı

hayalayaz
10-03-2009, 23:54
Arkadaşlar
Bizler her zaman birbirimizin yardımına koştuk, gerek dertleşerek, gerek dualarımızla, gerek bildiğimiz şifa sistemleri ile daima birbirimizin yanında olduk.
Acil desteğe ihtiyacı olabilecek arkadaşlarımız için, inşallah kimsenin yardıma ihtiyacı olmaz diye, diye bu forumu açtım, inşallah kimsenin yardıma ihtiyacı olmaz, herkesin hayatı güllük gülüstanlık olur, ama burası yinede bulunsun. neme lazııııııım...hepinize saygılı sevgiler

ESS
11-03-2009, 00:33
İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz bu bölüme,ama çokda iyi düşünülmüş bir bölüm,teşekkürler..

ZİŞAN
11-03-2009, 08:56
Çok teşekkür ederim size ve bu forumu açmada emeği geçenler..
İnşallah yardımcı olursunuz her kesin her zaman bir şeyleri paylaşmaya ihtiyacı vardır bunu düşünmeniz büyük bir incelik...

Stubborn
11-03-2009, 09:23
Ablam herkesın sana ıhtıacı olur :)))) :pişin sakası bı yana .. inşallah cok kımse ıhtıyac duymaz bu bolume..

hayalayaz
11-03-2009, 12:22
Çok teşekkür ederim size ve bu forumu açmada emeği geçenler..
İnşallah yardımcı olursunuz her kesin her zaman bir şeyleri paylaşmaya ihtiyacı vardır bunu düşünmeniz büyük bir incelik...

Zişancığım öncelikle hoşgeldin safalar getirdin, ne kadar büyük emekler vermişsin, çok teşekkür ederim, bizler, bir anda, birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için tek yürek olabilen insanlarız, inşallah bu alışkanlığımızı , aramıza katılan yeni arkadaşlarımız birlikte, burada'da sürdüreceğiz, yeni arkadaşlarımızında bizim gibi olduğuna inanıyorum, çünkü benzer benzeri çeker, hoşgeldiniz ruh ikizlerim ve hasretle beklediklerim, hepinize saygılı sevgiler..

hayalayaz
11-03-2009, 12:24
Ablam herkesın sana ıhtıacı olur :)))) :pişin sakası bı yana .. inşallah cok kımse ıhtıyac duymaz bu bolume..

canım benim aslında kendi enerjinizin ne kadar büyük ve parlak olduğunu biliyorsun, ben sadece arada sırada sizlere, ayna oluyorum, inşallah ihtiyaçlarımız hep bu boyutta kalır..sizleri seviyorum saygılı sevgiler

ZİŞAN
11-03-2009, 14:25
Zişancığım öncelikle hoşgeldin safalar getirdin, ne kadar büyük emekler vermişsin, çok teşekkür ederim, bizler, bir anda, birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için tek yürek olabilen insanlarız, inşallah bu alışkanlığımızı , aramıza katılan yeni arkadaşlarımız birlikte, burada'da sürdüreceğiz, yeni arkadaşlarımızında bizim gibi olduğuna inanıyorum, çünkü benzer benzeri çeker, hoşgeldiniz ruh ikizlerim ve hasretle beklediklerim, hepinize saygılı sevgiler..

saygı bizden ablacım çok teşekkür ederim sizinle aynı portalda olmak büyük bir mutluluk...Sizden çok isitfade edeceğimden eminim..

gunes
19-06-2009, 11:45
arkadaşlar pisicik e saat 12 de güzel enerjilerinizi göndermenizi rica ediyorum. lütfenn

gunes
19-06-2009, 13:30
gönderen göndermeyen herkese teşekkürler. :73e4317106059nd:

hayalayaz
19-06-2009, 22:40
arkadaşlar ben her gün ihtiyacı olanlar alsın diye enerji gönderiyorum evrene..

hayal ayazın gönderdiği enerjiden hastalığıma/ içinde bulunduğum şu duruma, (durumun adını söyleyin) hakkım olanı sevgiyle kabul ediyorum demeniz yeterli. pisiciğime şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun.

gülcan
04-12-2011, 00:34
meraba hayal abla tesadüfen dayanışma hattını buldum ve sizden yardım istiyorum eger kabul ederseniz ben sizleri tanıdıgım günden beri beynimde birsürü adeta hayatımı etkiliyen şey yaşadım zaten çok şükreden biriydim şimdi dahada bilinçli istemeyi şükretmeyi imgelemeyi mediyi vs daha bi çok şeyi ama hala çok eksigim var biliyorum ben şükürler olsunki bi çok istegimi gerçekleştirdim bi kaç şey hariç ben yeni bi eve taşınmayı istiyorum uzun zamandır bunun için sizin söylediginiz herşeyi yaptım hemen hemen arkadaşlarıma bahsetmiştim bundan onlarda evlerinden taşınmayı istiyolarmış dedimki arkadaşlar çok istersek olur biz üç kafadar emlakçıları gezmeye başladık bi çoguna bizi aramaları için numaralarımızı bıraktık bu arada ben izinli günlerimde evimdeki eski işe yaramaz ne varsa attım yeni eşyalar için yine üçümüz mobilya bile baktık ve ne oldu biliyomusunuz ben hariç iki arkadaşımda yeni evlerindeler inanın onlar adına çok sevindim ama kendim için biraz burugum nerde hata yaptım neyi yalnış yaptım bilbiyorum abla işte böle yardımına ihtiyacım var abla ama vazgeçmicem tabi biliyorum ben hakediyorum dimi abla teşekkür ederim teşekkür ederim

hayalayaz
04-12-2011, 01:04
meraba hayal abla tesadüfen dayanışma hattını buldum ve sizden yardım istiyorum eger kabul ederseniz ben sizleri tanıdıgım günden beri beynimde birsürü adeta hayatımı etkiliyen şey yaşadım zaten çok şükreden biriydim şimdi dahada bilinçli istemeyi şükretmeyi imgelemeyi mediyi vs daha bi çok şeyi ama hala çok eksigim var biliyorum ben şükürler olsunki bi çok istegimi gerçekleştirdim bi kaç şey hariç ben yeni bi eve taşınmayı istiyorum uzun zamandır bunun için sizin söylediginiz herşeyi yaptım hemen hemen arkadaşlarıma bahsetmiştim bundan onlarda evlerinden taşınmayı istiyolarmış dedimki arkadaşlar çok istersek olur biz üç kafadar emlakçıları gezmeye başladık bi çoguna bizi aramaları için numaralarımızı bıraktık bu arada ben izinli günlerimde evimdeki eski işe yaramaz ne varsa attım yeni eşyalar için yine üçümüz mobilya bile baktık ve ne oldu biliyomusunuz ben hariç iki arkadaşımda yeni evlerindeler inanın onlar adına çok sevindim ama kendim için biraz burugum nerde hata yaptım neyi yalnış yaptım bilbiyorum abla işte böle yardımına ihtiyacım var abla ama vazgeçmicem tabi biliyorum ben hakediyorum dimi abla teşekkür ederim teşekkür ederim

hiç buruk olma gülcancığım.. belkide senin için doğru zaman değildir.. veya arkadaşların enerjiyi senden daha kolay serbest bırakmışlardır.. ben sana şifa göndereyim.. sende ev konusunu düşünmeye biraz ara ver... enerji evrene bi yayılsın... olurmu.. sevgiler

kraliçe
04-12-2011, 01:11
Öncelikle çok teşekkürler, çok güzel, çok ince düşünülmüş. Dünyanın neresinde kimin ne şifaya ihtiyacı varsa tüm şifa enerjileri üzerine olsun diyelim. Çorbada bizimde tuzumuz olursa değmeyin keyfimize...

kraliçe
04-12-2011, 01:18
Sevgili Gülcan,
Sana kalbimden tüm içtenliğimle pembe şifa enerjileri yolluyorum. En kısa sürede istediğin eve kavuşacaksın emin ol. Evine taşınınca güzel haberlerini bekliyoruz.Sevgiyle...

victoria
04-12-2011, 20:09
eşimle tanışmanızı tavsiye ederim:mshareketliifade185 şaka bir yana,umarım en kısa sürede gönlünüze göre sağlam bir ev nasip olur:bby

gülcan
04-12-2011, 20:28
teşekkür ederim hepinize sevgiler dedigini yapıcam abla sagol iyiki varsınız

gülcan
04-12-2011, 23:19
çok teşekkür ederim kıraliçe victoria buranın güzelligi işte bu ne güzel dilekler birbirimizi hiç tanımamıza ragmen aslında tanıyozuz bütün güzel yürekler burda hepinizi çok seviyorum iyiki burda sizinleyim bir gün umarım o güzel yüreklerinizi yakından tanır görürüm bunu çok isterim teşekkür ederim

adaletsoykok
18-12-2011, 18:34
kardeşim özlem depresyon hastası ve bu günlerde yine ataga geçti hastalık . hepberaber hoopo yaparak şifalarınıza talibim...

Eğer yaradılışımızın başlangıcından şu ana kadar, ben, ailem, yakınlarım ve atalarım sana, ailene, yakınlarına karşı düşüncelerde, sözlerde, eylemlerde ve hareketlerde suç işlediysek/kırdıysak, bağışlamanı diliyoruz

Bunun temizlenmesine, arınmasına, salıverilmesine, tüm negatif anıların, blokların, enerjilerin ve titreşimlerin kesilmesine, silinmesine izin ver ve bu istenmeyen enerjileri saf ışığa dönüştür. Ve oldu

lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkür ederim
seni seviyorum

(ben böyle yazdım ama düzeltilmesi gereken bir şey varsa siz düzeltirseniz sevinirim ben acemi çaylak)

hayalayaz
18-12-2011, 18:40
Eğer yaradılışımızın başlangıcından şu ana kadar, ben, ailem, yakınlarım ve atalarım sana, ailene, yakınlarına karşı düşüncelerde, sözlerde, eylemlerde ve hareketlerde suç işlediysek/kırdıysak, bağışlamanı diliyoruz

Bunun temizlenmesine, arınmasına, salıverilmesine, tüm negatif anıların, blokların, enerjilerin ve titreşimlerin kesilmesine, silinmesine izin ver ve bu istenmeyen enerjileri saf ışığa dönüştür. Ve oldu

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederim

yeliss
18-12-2011, 18:41

lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkür ederim
seni seviyorum

edabulut
18-12-2011, 18:45
adalet'cim..geçmiş OL'sun..an'da şifa OL'sun..

Bana kendisini sitede adalet soykok olarak tanıdığımız arkadaşımızın kardeşi özlem de depresyon hastalığı olarak kendini gösteren sebepler her ne ise,ben bunların tüm sorumluluğunu alıyor ve kabul ediyorum..
Şimdi ve burada arınmaya niyet ediyorum..bunlara şahit olmama sebep içimde her ne var ise,geçmiş karmalardan,atalardan akaşik kayıtlarımdan ve dna sarmallarımdan gelen sebepler ne ise,bildiğim bilmediğim neler olmuş ise tüm bunlardan arınıyorum..kendimle birlikte bağlantısı olan herkesi şifalandırıyorum..herşey için lütfen beni affet,özür dilerim..şifalanmama sebep olan herşeye teşekkür ederim..seni seviyorum..

lütfen beni affet..
özür dilerim.
teşekkür ederim..
seni seviyorum..

leylla1
18-12-2011, 18:56
Eğer başlangıçtan şu ana kadar, ben, ailem, yakınlarım ve atalarım sana, ailene, yakınlarına karşı düşüncelerde, sözlerde, eylemlerde ve hareketlerde suç işlediysek/kırdıysak, bağışlamanı diliyoruz

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederim

nazan erten
18-12-2011, 20:18

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederiml

bilgendilo
19-12-2011, 10:44

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederiml

yeliss
19-12-2011, 14:36
Eğer başlangıçtan şu ana kadar, ben, ailem, yakınlarım ve atalarım sana, ailene, yakınlarına karşı düşüncelerde, sözlerde, eylemlerde ve hareketlerde suç işlediysek/kırdıysak, bağışlamanı diliyoruz

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederim

adaletsoykok
19-12-2011, 22:27
arkadaşlar, şifalarınıza gönülden teşekkür teşekkür ederim .:mx

flz71
19-12-2011, 23:24

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederiml

yeliss
20-12-2011, 09:25

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederim

nila
20-12-2011, 17:57

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederim

edabulut
20-12-2011, 19:23

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederim

bilgendilo
21-12-2011, 09:48

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederim

edahamide
22-12-2011, 05:22
Sevgili dostlar,14 şubattaki projeme şifa gönderir misiniz lütfen?
Herkese sevgil[Only Registered Users Can See Links]

yeliss
22-12-2011, 07:51

lütfen beni affet
özür dilerim
seni seviyorum
teşekkür ederim

hayalayaz
22-12-2011, 10:02
Herkese sevgiler [Only Registered Users Can See Links] .gifer... 2074

ben kanalım edahamidecim..şifa olsun..:çoçok

bilgendilo
22-12-2011, 11:53
umarım 14 şubattaki projen başarıyla sonuçlanır edahamidecim..

edabulut
22-12-2011, 20:08

sevgili edahamide..projen için hayırlısı OL'sun..:sirin

ama ben anlamadım..sevgililer günüyle alakalı bir proje mi bu?
yada leylekler..yoksa bebiş falan mı :)

nazan erten
22-12-2011, 21:24

şifa olsun .dilerim herşey gönlünce isteğince gerçekleşsin.oldu bile:))

adaletsoykok
23-12-2011, 02:17

14 şubatdaki projene şifa olsun şifa ya kanalım oldu bile...

adaletsoykok
23-12-2011, 02:23
kardeşim özlem için için gönderdiginiz şifalara çok teşekkür ederim ogluşu kaan ile beraber 5 gün bende kaldıkdan sizlerinde destegiyle bu gün kendini daha iyi hissederek evine döndü

hayalayaz
23-12-2011, 08:01
geçmiş olsun adaletciğim..

mavimor
23-12-2011, 20:50
sevgili hayal ablacım yaşlı ananem için şifa göndermeni rica ediyorum,annem banyo yaptırırken düşmüş aşırı kilolu köprücük kemiği ve parmağı kırılmış ...

Gülçin Şen
23-12-2011, 20:52
sevgili hayal ablacım yaşlı ananem için şifa göndermeni rica ediyorum,annem banyo yaptırırken düşmüş aşırı kilolu köprücük kemiği ve parmağı kırılmış ...

Geçmiş OLsun,şifa OLsun anneannenize...

edabulut
23-12-2011, 20:55
anneanneciğinize çok geçmiş OL'sun..şifa OL'sun..

mavimor
23-12-2011, 20:56
çok teşekkür ederim..

leylla1
23-12-2011, 20:57
Acil şifa olsun.

yeliss
23-12-2011, 21:24
şifa olsun mavimor..

bilgendilo
24-12-2011, 10:13
çok geçmiş olsun, şifa olsun, umarım tez zamanda sağlığına kavuşur, oldu bile, vassa...

libra
24-12-2011, 11:06
Allah en kısa zamanda şifa versin

Küfkedisi
24-12-2011, 15:07
Acil sifalar diliyorum.gecmis gitmis olsun...

hayalayaz
24-12-2011, 17:30
ben kanalım şifa OLdu mavimor... VAS SAAAAAAAAAAAAA

filiz
24-12-2011, 19:03
Geçmiş olsun . Acil şifa dilerim.