PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüksek Benlik / Üst Benlik

Aprilrose
23-12-2009, 10:46
ÜSTBEN

Etrafımdaki yalancı insanların varoluşuna isyan ettiğim, “Neden etrafımda bu kadar yalancı insan var?” dediğim bir gün, içimin çok derinlerinden bir ses duydum:

“Senin kendi yalancılıklarını bulman için...”

“Sen kimsin?” diye sordum.

“Ben senin kendi içini temizlemek için geldiğin bu yaşamındaki yol fenerinim. Bu yaşamında, içini temizlemek için sorduğun her sorunun cevabını benden alacaksın.”

O anda, bana yalancı olduğumu söylediği için ona çok kızmıştım. Ama sonra sevindim, çünkü o bana her sorumun cevabını kendi içimden o anda söyleyecekti. Üstelik içimde yüzlerce soru vardı: Kimler ne yapıyordu, merak ettiğim kişiler neredeydi ve nasıl yaşıyorlardı, bana ve onlara gelecekte neler olacaktı? Bütün bu sorularımın cevabını ondan alacağımı zannederek çok sevinmiştim. O ses bu sevincimi anlayıp,

“İşte bu sorularının cevaplarını aldığını zannettiğin ve her seferinde seni yanılttığı halde fark etmediğin ses, ben değilim.” dedi.

“Peki o kim, sen kimsin?” diye sordum.

“Başkası hakkında, senin ve herkesin geleceği hakkında bilgi veren, içindeki şeytanın sesidir. Ve sen bugüne kadar o sesle akıllı olduğunu ve her şeyi bilip kontrol edebildiğini zannederek yaşadın. Bugün bunları bırakırsan, benimle içini temizleme yolculuğuna çıkarsın. Ben de senin bu yaşamda kullandığın arabanda senin yanında sana yol gösteririm. Ben başkası hakkında ve gelecek hakkında bilgi vermem. Ben anda, sadece sana ait olan sorunlarının, senin içindeki sebeplerini bulmanda ve bu sebepleri nasıl değiştireceğinde sana yardımcı olurum. Ve seçimlerinde seni serbest bırakırım. Çünkü ben, senin içinde, senin yaratıldığın andan beri var olan özünün sesiyim. Ben zaten bu yaşamında sana senin için doğru olan yolu göstermek için o kadar yakınındayım.” dedi.

Onun sesini duymaya başladığım günden sonra o ses yaşadığım her olayın içinde bana korkularımı, hissettiğim duyguları, olumsuz bilinçaltı kayıtlarımı ve affetmem gereken her anımı ve kişileri bir bir göstermeye başladı. Ve birlikte uzun bir yol aldık. Bir gün “Sen neredesin?” diye çok sorup hiçbir şey duymadığım bir an, benim o olduğumu ve artık üstben olarak yaşayacağımı anladım. Ve bir gün herkesin üstben olduğunu hatırlayarak yaşayacağını biliyorum.

NiL Avunduk

psikanalist
23-12-2009, 11:32
Artık bu konudaki deneyimlerinle ilgili birşey soramayacaktım,çünkü paylaşmayacağını düşünmüştüm.Şimdi rehberlik ve yardım başlığına koyduğuna göre sorabilir miyim yani?:opt:73e4317106059nd:

Gardenya
23-12-2009, 13:34
Sevgili Aprilrose, paylasimin icin cok tesekkürler... Harikaydi;)

Aprilrose
23-12-2009, 15:42
Sevgili Aprilrose, paylasimin icin cok tesekkürler... Harikaydi;)

Rica ederim Gardenya,
Sevgiler,

Gülen
23-12-2009, 21:44
Çok Teşekkürler aprilrose. Hocaların hocası değerli hocam Sevgili Nil hn ın bu güzel anlatısını bizlerle paylaştığın için çok mutluyum. İşte benimde anlatmak istediğim bu. Üstben Üstben dediğim Nil hn ın bana bize tanıttığı ve iyikide tanıttığı Sevgili Üstbenim işte bu..
Nil Hanım cığımı çok özledim. Çok yakında yanlarına gidesim geldi. Hafta sonu mutlaka.
Sevgiler..

ÜSTBEN

Etrafımdaki yalancı insanların varoluşuna isyan ettiğim, “Neden etrafımda bu kadar yalancı insan var?” dediğim bir gün, içimin çok derinlerinden bir ses duydum:

“Senin kendi yalancılıklarını bulman için...”

“Sen kimsin?” diye sordum.

“Ben senin kendi içini temizlemek için geldiğin bu yaşamındaki yol fenerinim. Bu yaşamında, içini temizlemek için sorduğun her sorunun cevabını benden alacaksın.”

O anda, bana yalancı olduğumu söylediği için ona çok kızmıştım. Ama sonra sevindim, çünkü o bana her sorumun cevabını kendi içimden o anda söyleyecekti. Üstelik içimde yüzlerce soru vardı: Kimler ne yapıyordu, merak ettiğim kişiler neredeydi ve nasıl yaşıyorlardı, bana ve onlara gelecekte neler olacaktı? Bütün bu sorularımın cevabını ondan alacağımı zannederek çok sevinmiştim. O ses bu sevincimi anlayıp,

“İşte bu sorularının cevaplarını aldığını zannettiğin ve her seferinde seni yanılttığı halde fark etmediğin ses, ben değilim.” dedi.

“Peki o kim, sen kimsin?” diye sordum.

“Başkası hakkında, senin ve herkesin geleceği hakkında bilgi veren, içindeki şeytanın sesidir. Ve sen bugüne kadar o sesle akıllı olduğunu ve her şeyi bilip kontrol edebildiğini zannederek yaşadın. Bugün bunları bırakırsan, benimle içini temizleme yolculuğuna çıkarsın. Ben de senin bu yaşamda kullandığın arabanda senin yanında sana yol gösteririm. Ben başkası hakkında ve gelecek hakkında bilgi vermem. Ben anda, sadece sana ait olan sorunlarının, senin içindeki sebeplerini bulmanda ve bu sebepleri nasıl değiştireceğinde sana yardımcı olurum. Ve seçimlerinde seni serbest bırakırım. Çünkü ben, senin içinde, senin yaratıldığın andan beri var olan özünün sesiyim. Ben zaten bu yaşamında sana senin için doğru olan yolu göstermek için o kadar yakınındayım.” dedi.

Onun sesini duymaya başladığım günden sonra o ses yaşadığım her olayın içinde bana korkularımı, hissettiğim duyguları, olumsuz bilinçaltı kayıtlarımı ve affetmem gereken her anımı ve kişileri bir bir göstermeye başladı. Ve birlikte uzun bir yol aldık. Bir gün “Sen neredesin?” diye çok sorup hiçbir şey duymadığım bir an, benim o olduğumu ve artık üstben olarak yaşayacağımı anladım. Ve bir gün herkesin üstben olduğunu hatırlayarak yaşayacağını biliyorum.

NiL Avunduk

bbs1912
05-01-2010, 16:49
yazıda bi çelişki var bence ilk anda baskalarıyla ilgili bir bilgi yorum verilmiş yani diger insanların yalan vs.durumları hakkında ve hatta o kişi yine aklında baskalarıyla ilgili buna benzer bicok sorunun cevabını bulma ümidiyl sevinmiş ama sonraki yazılarda içimdeki ses dedigi şey ben baskaları ve gelecekle ilgili bilgi vermem diyor ve yine yol feneri sembolik anlamda onunu ve ilersini gormek anlamında deilmidir
içini temizlemek icin geldigimiz bu yasam ifadeside aslında kirli dogdumuz anlamı cıkar bana gore oysa her cocuk masumdur

Aprilrose
05-01-2010, 17:27
yazıda bi çelişki var bence ilk anda baskalarıyla ilgili bir bilgi yorum verilmiş yani diger insanların yalan vs.durumları hakkında ve hatta o kişi yine aklında baskalarıyla ilgili buna benzer bicok sorunun cevabını bulma ümidiyl sevinmiş ama sonraki yazılarda içimdeki ses dedigi şey ben baskaları ve gelecekle ilgili bilgi vermem diyor ve yine yol feneri sembolik anlamda onunu ve ilersini gormek anlamında deilmidir
içini temizlemek icin geldigimiz bu yasam ifadeside aslında kirli dogdumuz anlamı cıkar bana gore oysa her cocuk masumdur

Muhatab olarak hemen cevap vermek istedim. Nil hanım burada içimdeki ses diyerek üst ben'i anlatmış.Üst ben falcı olmadığı için başkalarıyla ilgili ve gelecekle ilgili bilgi vermez. Sadece kendi yolunuzu ve kendi içsel doğrunuzu gösterebilir üst ben. Yol feneri benzetmesi ise sadece yolu aydınlatmak anlamında kullanılmış. Bir fener kaç km. ileriyi gösterebilir ki ? İçini temizlek için geldiğimiz bu yaşam sözünden ben kirli doğduğmuz anlamını çıkartmıyorum. Karma'dan bahsediliyor. Yani geçmiş yaşamlardan gelen bizi olumsuz etkileyen kayıtlarımızdan söz ediliyor.Yardımcı oldum umarım.

psikanalist
05-01-2010, 17:33
aprilrose biliyo musun bu ruhsal büyüme kitabını bulamadım ben..o bölüme bikaç bişey daha ekleme şansın olabilir mi ki..arşivine güveniyorum,vardır dedim bikaç paragraf daha :0345:

isobel
05-01-2010, 17:34
Nil Hanımın diğer yazılarından da ekleyebilirsen çok seviniriz canım

Aprilrose
05-01-2010, 17:40
aprilrose biliyo musun bu ruhsal büyüme kitabını bulamadım ben..o bölüme bikaç bişey daha ekleme şansın olabilir mi ki..arşivine güveniyorum,vardır dedim bikaç paragraf daha :0345:

Kitabın yazarı Sanaya Roman'ın yazıları vardı galiba psikanalist. İstersen onlardan ekleyebilirim.

Aprilrose
05-01-2010, 17:41

Bakayım, bulursam memnuniyetle eklerim İsobelcim.

isobel
05-01-2010, 17:43
:Ö canımsın

Aprilrose
05-01-2010, 17:49

Konu: Geçmiş hayat çalışması ve Nil Avunduk

SORU:Nil Hoca, siz içinizi temizlerken geçmiş hayatlarınızı temizlediniz mi?

Eğer bunu yaptıysanız, tek başınıza mı yaptınız yoksa yardım aldınız mı?

Seminerlerinizden anladığım üzere tek başına geçmiş hayat karmasını temizleme çalışması yapmayı tavsiye etmiyor, bir hoca eşliğinde olmasını tavsiye ediyorsunuz. Bunun nedeni nedir?

CEVAP:Ben içsel temizliğimi yaparken geçmiş hayat çalışması yapmadım çünkü içsel temizliğimi yaparken önüme gelen her konunun içinde olayı kabul etmeyi bildim, sonra da olayın bana ne anlatmak için hayatıma girdiğini sordum ve bu olayı yaratan korkularımı tespit edip o korkuyu sevgiye dönüştürme çalışmasını çok ciddi, çok kararlı ve inanarak yaptım.

O olayı yaşatan bilinçaltımdaki olumsuz zihinleri büyük bir kararlılıkla ve özen göstererek bulup olumluya dönüştürdüm. En önemlisi bu çalışmaları yaptığım zaman içinde çalışma şeklinden keyif aldım ve saygı duydum.

Çalışmayı bu şekilde yaptığımın ertesi günü tabii ki üstben büyük bir titizlik ve maharetle önüme olayın bir benzerini çıkardı. Ben de o an bir gün evvel yaptığım çalışmadaki emeğime saygı göstererek büyük bir kararlılıkla yeni olayın içinden geçmem gerektiğini anladım ve geçtim.

Geçemediklerim için aynı gün büyük bir ciddiyet ve kararlılıkla tekrar çalıştım ve bu sefer geçemediğim için çalışmalarıma çocukluğumdan bu güne kadar yaşadığım benzer olaylardaki enerjilerimi ve korkularımı sevgiye dönüştürmeyi ekledim.

Böylece bir yandan da benzer olaylarda bu hayatımın içindeki yaşanmış günleri de sevgiye dönüştürmüş oldum. O sıralar tespit ettiğim 200'ün üstündeki affetmem gereken kişiyi büyük bir sabır ve kararlılıkla affettim ve en önemlisi çocukluğumdan bugüne kadar yaşadığım bütün olayların içindeki kendimi affedip sevgiye dönüştürdüm. Bunları yaparken bir kere bile "Bu çalışmalar ne zaman bitecek?

Öff, yine mi karşıma çıktı!" demedim hatta demek bile aklıma gelmedi çünkü bulduğum, keşfettiğim bu içsel çalışma şekli o sıralar ve halen benim için bir MUCİZE idi.

Mucize idi çünkü bir gün evvel yaptığım çalışma eğer doğru çalışılmış, doğru yerler çalışılıp dönüştürülmüşse ertesi gün yaşantım olumlu yönde tamamen değişiyordu. Eğer böyle çalışmış olmasaydım ve olayların içinden geçerken takılıp geçemeseydim o zaman sizleri çalıştırırken sorduğum büyük soruyu o sıralarda ben kendime de sorardım.

"Bu olayı ben daha evvel ilk nerede yaşadım?"

diyerek geçmiş hayatımda o sırada yaşadığım olayın nedenlerini arardım. Geçmiş hayatımda bulup dönüştürmem de benim bu hayatımda içinden geçmem gereken olayı rahatlatırdı.

Ben bu çalışmaları yapıp içimi temizledikçe, yani bedenimden yaşanmış olumsuz enerjiler çıktıkça onun yerine bende önce korkuları bulabilme ve sevgiye dönüştürme enerjisi başladı.

Ben içsel temizliğime bu enerji ile devam ettikçe ve gerçek dönüşümleri yaşamaya başladığımda içimden boşalan olumsuz enerjilerin yerine de geçmiş hayatları sevgiye dönüştürebileceğim enerji başladı. Yani ben korku çalışmalarını ve geçmiş hayat çalışmalarını herhangi bir seminerden öğrenmedim.

Dışarıdan eğitim almadım. Çünkü özellikle geçmiş hayat çalışması son derece ciddi ve dışarıdan başkası tarafından öğretilecek bir çalışma değil.

Ben yıllarca Park'ta benimle çalışan hocalara yaşantılarının içinde geçemedikleri konularda geçmiş yaşam çalışmalarını bu enerjiyle çalıştırdım. Ve şimdi de böyle çalışarak içsel temizliğini yapmış olan hocalar kendi değişimlerinin de tecrübesine dayanarak sizlere bu çalışmayı yaptırabiliyorlar.

Bu durumda dahi geçmiş hayat çalışmasını Park'taki hocalar benden öğrenmedi. Kendi içsel çalışmalarını bu şekilde yaparak kendileri bildiler ve zaten bu deneyimlerini de kendi gelişmelerini anlattıkları kitaplarında sizlerle paylaştılar.

Bir insanın karmalarını sadece ve sadece kendi sevgiye dönüştürebilir. Bir kişinin geçmiş hayatını sadece ve sadece o kişinin kendisi dönüştürebilir. Bu iki tarifim doğru yapılan bir geçmiş hayat çalışmasının sağlamasıdır.

Sizlerin geçmiş hayat çalışmasını tek başınıza yapmamanızı, Park'ta çalışma yaptıran hocalar ya da benimle yapmanınızı tavsiye etmemin sebebi şudur:

Çalışma sırasında sen yaşadığın bir olayın etkisiyle doğru fark edip üstbenle doğru diyalog kuramayacağın bir enerjide olabilirsin ve bu durumda da egon sana doğru olmayan görüntüler ve yaşamlar gösterecektir.

Senin yanında iyi bir enerjide olan bir hoca olduğunda doğru yeri görüp görmediğini, bulman gereken yeri doğru bulup bulmadığını sana fark ettirecektir. Sen çalışmalarını güzel bir ritimde yaparsan bir zaman sonra senin enerjin tek başına üstbenle çalışmaya yeter hale gelir ve o sırada da sen kendin için güzel bir çalışma temposuna girersin yani ilk zamanlar sana sunulan bu hizmeti kabul edersin, daha sonra da emeklemen biter, ayağa kalkıp kendin tek başına üstbeninle yürürsün.

Üstbeninle yürüyüp yürümediğini de yaptığın çalışmanın ertesi günü yaşantında gerçekleşen olumlu değişimlerden anlarsın.

Nil Avunduk

Aprilrose
05-01-2010, 17:50
Arkadaşlar, yazılarıma şekil veremiyorum.. özür dilerim. Bloklu yazıyorum ama böyle çıkıyor. Renk de veremiyorum :( Sizlerde durum nasıl ? Bende mi problem var acaba ?

Gülçin Şen
05-01-2010, 17:58
Eline sağlık canım.Azıcık düzelttim okunması rahat olsun diye.Sorunu Canbey'e iletirsen kısa zamanda çözer...

psikanalist
05-01-2010, 17:59
ben şimdi tereddüte düştüm arkadaşlar..neden derseniz r.şanal ın geçmiş hayatları temizleme ile ilgili bi cd sini almıştım atalardan özgürleşme..konuşarak yönlendiriyor ya o tek başına yapılmış sayılmaz mı yoksa tek başına mı yapılmış sayılır..ya da her uzman nil hanım gibi düşünmüyor olabilir mi...

isobel
05-01-2010, 18:01
Nil hanımla tanışıp çalışmayı çok isterdim

Aprilrose
05-01-2010, 18:01
Eline sağlık canım.Azıcık düzelttim okunması rahat olsun diye.Sorunu Canbey'e iletirsen kısa zamanda çözer...

Asıl senin eline sağlık, harika olmuş saol.Tamam Canbey'e iletirim, teşekkür canım.

isobel
05-01-2010, 18:03
canım yazılarına şekil vermek için mesajı yazarken alttan gelişmiş seçeneğine tıklıyorsun, sonra üstteki seçeneklerden dilediğini ekleyerek düzeltiyorsun

Aprilrose
05-01-2010, 18:10

canım yazılarına şekil vermek için mesajı yazarken alttan gelişmiş seçeneğine tıklıyorsun, sonra üstteki seçeneklerden dilediğini ekleyerek düzeltiyorsun

Yok olmuyor isobelcim ne yapsam.. bu arada son mesajları da göremez oldum. Devamlı check ediyor devamı yok.. devamlı check. Bişeyler oluyor ama, bakalım hayırlısı :)

Gülçin Şen
05-01-2010, 18:13
Yeni bir hosta geçtikya modemini açıp kapattınmı?

Aprilrose
05-01-2010, 18:16
Yeni bir hosta geçtikya modemini açıp kapattınmı?

Yok vallahi yapmadım, dur yapayım :) haberim yoktu öyle yapmam gerektiğinden.

Aprilrose
05-01-2010, 18:23
Olmadı arkadaşlar.. pc.yi de, modemi de açıp kapattım nafile.Bakalım belki Canbey bi çare bulur. Yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar dilerim.Kendinize iyi bakın.

hayalayaz
05-01-2010, 18:50
can biraz sonra eve gelcek baktırayım bi, sorun bizdeyse halleder..aprilrose de ise bi çözüm bulur mutlaka..

hayalayaz
05-01-2010, 20:13
canlar sorun siteden kaynaklanmıyor, can'a sordum mozilla kullanmıyorsa olabilir dedi..:LL

flz71
05-01-2010, 20:14
içimdeki yolculuk kitapları var bende. nil vunduk hanımın öğrencilerinin yazdığı seri kitaplar. kitabın ismi aynı. yazarlar farklı.
nil hanımdan alıntı bir çok bölüm var kitaplarda. ben reikiye başladığımda bu seri kitapları okuyarak başlamıştım. :)

Gülen
05-01-2010, 20:33
içimdeki yolculuk kitapları var bende. nil vunduk hanımın öğrencilerinin yazdığı seri kitaplar. kitabın ismi aynı. yazarlar farklı.
nil hanımdan alıntı bir çok bölüm var kitaplarda. ben reikiye başladığımda bu seri kitapları okuyarak başlamıştım. :)

Evet tavsiye ediyorum ve bu kitapların enerjisi o kadar yüksektirki bir konu hakkında sıkıştığında Üstbenine soru sorup kitaptan herhangi bir sayfayı aç o konu hk.da yaşadığın olumsuzluklar, korkular ve onlarla başetme çarelerini anlatıyor. Ben yıllardır gördüğüm anlam veremediğim rüyamı çözdüm o kitaplarla..
Zaten Nil Hanım neredeyse her satırında kitapların enerjisini kontrol eder. Eğer Yüksek ben le ilgisi yoksa o sayfayı kitaptan çıkartı yada iyileşene dek kitabın yeniden yazılmasını ister.Çok etkileyici.

hayalayaz
05-01-2010, 20:46
gülenciğim.nil avunduk hanımın muhteşem parkını başka bir yerde tanıtsaydın keşke..bu konuyla ilgili değil gibi geldi bana .. yanılıyormuyum????

Gülen
05-01-2010, 20:56
Yüksek Benlik ve Nil Hn ve buradaki bir çok kişi Nil Hn dan bahsedince ekledim. Ben de sizin gibi kar amacı gütmeden sevdiğim ve inandığım hjer şeyi paylaşmayı seviyorum. Kimseyi sizden ve sitenizden üstün görme gibi bir misyonum yok. Sizi ve yaptıklarınızı şimdiden her yerde anlatıyorum. Biliyorumki en kısa zamanda hayalini kurduğunuz niyetine girdiğiniz hayal ayaz köyü/ çiftliği kurulacak ve o sevgiyle kurulacağı için çok güzel olacağına şimdiden inandığım güzel çiftlik/köy evlerini ben her yerde ve üye olduğum her sitede zevkle ve sevgiyle anlatacağım. Sizin içinizde varolan anaçlık ve yüce sevginin böylesi bir olay nedeni ile içinize kurt düşüreceğini düşünemiyorum. Rahatsız oluyorsanız Nil Hn ın ismini ve anlattıklarını da sildirin ama sevgiden bahseden ve sevgiyle kurulan hiç bir yer ve hiç bir kişi sizin yüce gönlünüzü rencide edemez.
Her şey gönlünüzce olsun..
Ben artık Parktayım. Çünkü bu site hala dünyevi hırslarını barındırıyor..

Su_
05-01-2010, 21:26
Yüksek Benlik ve Nil Hn ve buradaki bir çok kişi Nil Hn dan bahsedince ekledim. Ben de sizin gibi kar amacı gütmeden sevdiğim ve inandığım hjer şeyi paylaşmayı seviyorum. Kimseyi sizden ve sitenizden üstün görme gibi bir misyonum yok. Sizi ve yaptıklarınızı şimdiden her yerde anlatıyorum. Biliyorumki en kısa zamanda hayalini kurduğunuz niyetine girdiğiniz hayal ayaz köyü/ çiftliği kurulacak ve o sevgiyle kurulacağı için çok güzel olacağına şimdiden inandığım güzel çiftlik/köy evlerini ben her yerde ve üye olduğum her sitede zevkle ve sevgiyle anlatacağım. Sizin içinizde varolan anaçlık ve yüce sevginin böylesi bir olay nedeni ile içinize kurt düşüreceğini düşünemiyorum. Rahatsız oluyorsanız Nil Hn ın ismini ve anlattıklarını da sildirin ama sevgiden bahseden ve sevgiyle kurulan hiç bir yer ve hiç bir kişi sizin yüce gönlünüzü rencide edemez.

saskinlikla okudum bunu...ozellikle beklemedigim arkadaslarin bu sekilde alinganliklarina sasiriyorum...seni seviyorum , ozur dilerim, lutfen beni affet , tesekkur ederim:spring_bees

hayalayaz
05-01-2010, 21:54
Yüksek Benlik ve Nil Hn ve buradaki bir çok kişi Nil Hn dan bahsedince ekledim. Ben de sizin gibi kar amacı gütmeden sevdiğim ve inandığım hjer şeyi paylaşmayı seviyorum. Kimseyi sizden ve sitenizden üstün görme gibi bir misyonum yok Sizi ve yaptıklarınızı şimdiden her yerde anlatıyorum. Biliyorumki en kısa zamanda hayalini kurduğunuz niyetine girdiğiniz hayal ayaz köyü/ çiftliği kurulacak ve o sevgiyle kurulacağı için çok güzel olacağına şimdiden inandığım güzel çiftlik/köy evlerini ben her yerde ve üye olduğum her sitede zevkle ve sevgiyle anlatacağım. Sizin içinizde varolan anaçlık ve yüce sevginin böylesi bir olay nedeni ile içinize kurt düşüreceğini düşünemiyorum. Rahatsız oluyorsanız Nil Hn ın ismini ve anlattıklarını da sildirin ama sevgiden bahseden ve sevgiyle kurulan hiç bir yer ve hiç bir kişi sizin yüce gönlünüzü rencide edemez.
Ben artık Parktayım. Çünkü bu site hala dünyevi hırslarını barındırıyor.
.

Kimseyi sizden ve sitenizden üstün görme gibi bir misyonum yok.böyle bir şey söylemedim..

hayal ayaz köyü/ çiftliği kurulacak ve o sevgiyle kurulacağı için çok güzel olacağına şimdiden inandığım güzel çiftlik/köy evlerini ben her yerde ve üye olduğum her sitede zevkle ve sevgiyle anlatacağım.

eğer bu köyün kurulması murad edilmişse ki ben edildiğine inanıyorum..her yerde anılacaktır çünkü bu köy benim ekmek paramı kazandığım bir yer değil başkalarına yardım amaçlı kurulan bir yer olacaktır..

Sizin içinizde varolan anaçlık ve yüce sevginin böylesi bir olay nedeni ile içinize kurt düşüreceğini düşünemiyorum. Rahatsız oluyorsanız Nil Hn ın ismini ve anlattıklarını da sildirin ama sevgiden bahseden ve sevgiyle kurulan hiç bir yer ve hiç bir kişi sizin yüce gönlünüzü rencide edemez.

haklısın gülenciğim ben çok anaç'ım ve gerçekten sevgi doluyum..bu yüzden içime kurt düşmüş olabileceğini düşünmüş olmanı bir türlü anlayamadım.. sen yılabaşı öncesinde senin yaptığın bir şeyi tasvip etmediğim için yine böyle bir tavır takındın.. şimdi yine eleştirdiğimi düşündüğün için bana benim aklıma bile gelmeyen düşünceleri empoze etmeye çalışıyorsun... sen eleştirildiğini düşündüğünde senaryo yazıyorsun arkadaşım..

Ben artık Parktayım. Çünkü bu site hala dünyevi hırslarını barındırıyor.

haksızlık etmişsin kuzum ben dünyevi hırsları olan bir insan değilim.. ama kendi hırslarına yenilen bir insanı tanımayacak kadar aptalda değilim... ama OLduğunu söyleyen bir insanın dünyevi hırslarla böyle davranmasına da şaşırıyorum..
bence sen parkta kalmaya karar vermekle en doğru kararı vermişsin biraz yanlız kalarak veya başka bir yerde bu konu üzerine bir düşün..olurmu arkadaşım.. sana en son mesajımda, şu sözleri yazmıştım
bana çocukluğumdan beri öğretilen sevginin ışığında zeytin dalı uzatıyorum.. bu dalı tutacaksan sitede kal ve paylaşımlara devam et ablam.. aksi takdirde bir daha bu siteye gelme.. ve yazma.. bir **** yakışan tavır, bulunduğu yere huzursuzluk vermek değildir...

şimdi bu zeytin dalını geri çekiyorum.. çünkü ben burada bulunan hiç kimsenin bana tekrar, tekrar bu şekilde davranmasını hak edecek bir şey yapmıyorum.. kişisel gelişimle ilgilenen, senin söylediğin yolda yürüyen insanların hak edilse bile böyle davranmaması gerektiğini düşünüyorum..

burada olan ve beni biraz tanıyan insanların anaçlığımın, sevgimin bu kadar suistimal ettirmeyeceğimi anlaması gerektiğini düşünüyorum.. hele, hele seninle yaşadığımız anlaşmazlık yüzünden senin bunu herkesten daha iyi bileceğini sanıyorum...

yaradan senin hayat yolunu kendi nuruyla aydınlatsın diyerek yolumu senden ayırıyorum..sevgiler

Su_
05-01-2010, 22:03
böyle bir şey söylemedim..

şimdi bu zeytin dalını geri çekiyorum.. çünkü ben burada bulunan hiç kimsenin bana tekrar, tekrar bu şekilde davranmasını hak edecek bir şey yapmıyorum.. kişisel gelişimle ilgilenen, senin söylediğin yolda yürüyen insanların hak edilse bile böyle davranmaması gerektiğini düşünüyorum..

burada olan ve beni biraz tanıyan insanların anaçlığımın, sevgimin bu kadar suistimal ettirmeyeceğimi anlaması gerektiğini düşünüyorum.. hele, hele seninle yaşadığımız anlaşmazlık yüzünden senin bunu herkesten daha iyi bileceğini sanıyorum...

yaradan senin hayat yolunu kendi nuruyla aydınlatsın diyerek yolumu senden ayırıyorum..sevgiler

Ablam seni seviyorum.. inanki insanlara olan sevgini suistimal etmelerine cok uzuluyordum..
sen sesini cikarmadikca altdan aldikca insanlara biseyler oluyor
kim ne derse desin, ne dusunurse dusunsun almis oldugun bu kararina cok ama coook sevindim,shy

**sirius**
05-01-2010, 22:11
ben bu siteye sonradan geldim ve tamamen objektif bir şekilde bakıyorum. kimseyi tanımıyorum. ama hislerime kulak veriyorum. başkaları sizi cezbediyor olabilir hiç sorun değil ama ben bu ortam da hayal ayaz kadar manevi konularda ilerlemiş birini görmedim. bunu açık açık söylüyorum. Değerini çok iyi bilin çünkü hiçbir reiki master, size annelik yapmaz bu kadar emek harcamaz, günlüklerinizi tek tek okuyup hayatlarınızın içine dahil olmaz.

Hayal ayaz size hocalığın yanında ruhdaş ve yoldaş oluyor. Ruhdaş ve yoldaşlığın hocalıktan çok daha değerli olduğunu bir an gelecek farkedeceksinizdir (farkediyor da olabilirsiniz). O zaaman hayal ayaz'ı çok daha iyi anlayacaksınız, arayacaksınızdır. Egolarınızı ya da kişisel tatminliklerinizi bir kenara bırakıp gönlünüzle hissedin tek ricam bu :) Dediğim gibi kimseyi tanımıyorum ama benzer şeylerin bu sitede yaşandığını gördüm. Hayal abla'nın demek istediklerini bazılarının anlamadığını fark ediyorum.

Ben ayrı bir ekolden reiki master seviyesine geldim. Çalışmalar da yaptık. Farklı kişilerde tanıdım. Haliyle ne kadar inandırıcı olur bilmem ama az çok ortamı biliyorum. İnsanları tanıyorum. Öyle şeyler dönüyor ki, insanlar bunları çok iyi pazarlayıp muhteşem reklamlar yapabiliyorlar. Merkezler ya da birlikler kurup bunlardan rant kazanıyorlar. Kimisi sizde olanı size satarak değerini bilmenizi istiyor. Farklı birşey söylemiyor. Dışın görüntüsü insanları cezbediyor bazen. Kısacası bu ortamda adam akıllı yüreği temiz kalbi temiz ve reklam yapmadan, rant peşinde düşmeden, içten içe ama sağlam bir şekilde bu işi yürüten ve insanlara yardım eden çok az insan var. Hayal abla bu kişilerden biri. Böyle bir kişiyi dışarda zor bulursunuz benden söylemesi...

Koşulsuz sevgi, ilahi birlik, ilahi aşk, kozmik iletişim bunlar çok kolay reklamı yapılabilen kalıplar oldu artık. herkesin ağzına pelesenk oldu. Peki bunları kaç kişi yaşıyor? Kaç kişi bunları söylerken gerçekten bunlarıu hissediyor? Dikkat edin :) Bunları söylemek kolay ama yaşamak o kadar zor ki ve bunları yaşamda fark etmek, bunları deneyimleyecek seviyeye gelmekte bir o kadar zor. Kalıplar ile olmuyor :) Yoğun bir yaşam ve deneyimle oluyor. Bence bu sözcükleri sindirmiş ve yaşayan birini bulmuşken kaçırmayın dört elle sarılın derim ben =) Bilgelik cicili bicili sözlerde değil, hayatın içinde var olmuş, saf yürekli kişilerin döktüğü hayata dair sözlerde. =)

hayalayaz
05-01-2010, 22:31
Ablam seni seviyorum.. inanki insanlara olan sevgini suistimal etmelerine cok uzuluyordum..
sen sesini cikarmadikca altdan aldikca insanlara biseyler oluyor
kim ne derse desin, ne dusunurse dusunsun almis oldugun bu kararina cok ama coook sevindim,shy

canım benim suistimal edemedikleri için sinirleniyorlar zaten..ben sadece sabırlıyım.. yürüdüğümüz yolda kimseyi yargılamayacağız, suçlamayacağız ama eğer bize yanlış bir şey yapılırsa tabiiki bunu yapabildiğimiz kadarıyla/ elimizden gelenin en iyisi ile anlatmaya çalışacağız.. eğer gülen nil hanıma ait parkın resimlerini başka bir başlıkta açsaydı, sesimi çıkarmazdım..

mesajının sadece son satırına bakmak bile yargılamalarını/ suçlamalarını/ özellikle bana yamamaya çalıştığı dünyevi hırsları ve kendi içinde ne üretiyorsa hepsini görmek mümkün.. kişi nasıl bakıyorsa öyle görüyor.

dünyevi hırslarımız varmı? hayır yok, hiç birimizin yok..ben buradaki arkadaşlarımızın bir başka sitede hayalayazın reklamını yaptığını hiç duymadım.. kendi aralarında konuşuyorlarsa tavsiye ediyorlarsa bu da benim dışımda gelişiyor zaten..
ben bu güne kadar yediğim her bir lokmanın hakkını karşılığını verdim..aldığım her kuruşuda hak ederek aldım.. tüm bunları yaparkende attığım her adımda kimsenin hakkını yememeye gayret ettim.. benim öğrencilerim seminerde öğrenemediklerini seminer dışında öğrenme şansına sahip.. eğer hırslı bir insan olsaydım fabrikasyon uyumlamalar yapar yürür giderdim..

ben azimli insanım ve böyle insanları kendime çekiyorum,arada azimli olmayı, hırs sana insanlar aramıza gelse ve biz onları kendimiz gibi kabul etsek bile enerjimiz onları kabul etmiyor.. bu yüzden kendi hırslarına kapılan insanlar eninde sonunda hırslarına yenik düşüp kendilerini saklayamıyorlar..neyse yaradan herkese görmeyi ve bilmeyi nasip etsin..

hayalayaz
05-01-2010, 22:35
ben bu siteye sonradan geldim ve tamamen objektif bir şekilde bakıyorum. kimseyi tanımıyorum. ama hislerime kulak veriyorum. başkaları sizi cezbediyor olabilir hiç sorun değil ama ben bu ortam da hayal ayaz kadar manevi konularda ilerlemiş birini görmedim. bunu açık açık söylüyorum. Değerini çok iyi bilin çünkü hiçbir reiki master, size annelik yapmaz bu kadar emek harcamaz, günlüklerinizi tek tek okuyup hayatlarınızın içine dahil olmaz.

Hayal ayaz size hocalığın yanında ruhdaş ve yoldaş oluyor. Ruhdaş ve yoldaşlığın hocalıktan çok daha değerli olduğunu bir an gelecek farkedeceksinizdir (farkediyor da olabilirsiniz). O zaaman hayal ayaz'ı çok daha iyi anlayacaksınız, arayacaksınızdır. Egolarınızı ya da kişisel tatminliklerinizi bir kenara bırakıp gönlünüzle hissedin tek ricam bu :) Dediğim gibi kimseyi tanımıyorum ama benzer şeylerin bu sitede yaşandığını gördüm. Hayal abla'nın demek istediklerini bazılarının anlamadığını fark ediyorum.

Ben ayrı bir ekolden reiki master seviyesine geldim. Çalışmalar da yaptık. Farklı kişilerde tanıdım. Haliyle ne kadar inandırıcı olur bilmem ama az çok ortamı biliyorum. İnsanları tanıyorum. Öyle şeyler dönüyor ki, insanlar bunları çok iyi pazarlayıp muhteşem reklamlar yapabiliyorlar. Merkezler ya da birlikler kurup bunlardan rant kazanıyorlar. Kimisi sizde olanı size satarak değerini bilmenizi istiyor. Farklı birşey söylemiyor. Dışın görüntüsü insanları cezbediyor bazen. Kısacası bu ortamda adam akıllı yüreği temiz kalbi temiz ve reklam yapmadan, rant peşinde düşmeden, içten içe ama sağlam bir şekilde bu işi yürüten ve insanlara yardım eden çok az insan var. Hayal abla bu kişilerden biri. Böyle bir kişiyi dışarda zor bulursunuz benden söylemesi...

Koşulsuz sevgi, ilahi birlik, ilahi aşk, kozmik iletişim bunlar çok kolay reklamı yapılabilen kalıplar oldu artık. herkesin ağzına pelesenk oldu. Peki bunları kaç kişi yaşıyor? Kaç kişi bunları söylerken gerçekten bunlarıu hissediyor? Dikkat edin :) Bunları söylemek kolay ama yaşamak o kadar zor ki ve bunları yaşamda fark etmek, bunları deneyimleyecek seviyeye gelmekte bir o kadar zor. Kalıplar ile olmuyor :) Yoğun bir yaşam ve deneyimle oluyor. Bence bu sözcükleri sindirmiş ve yaşayan birini bulmuşken kaçırmayın dört elle sarılın derim ben =) Bilgelik cicili bicili sözlerde değil, hayatın içinde var olmuş, saf yürekli kişilerin döktüğü hayata dair sözlerde. =)

canım çocuğum çok sağol.. çok güzel parklar,evler, bürolar, merkezler kurulabilir.. kurulsunda, buna en çok sevinenlerden biri de benim.. ancak oraları kuranlarda, oralara gidenlerde ilk başta şunu öğrenseler ne olur..

kimin kiminle yolu kesişecekse zaten çooook önceden ayarlanmıştır.. kimsenin böyle canhıraş reklamlar yapmasına gerek yoktur..özellikle bu konuda ruhsal büyüme yolunda yürüyen insanların herkesten daha fazla relax olması lazım.. onların öğrencileride fizanda olsa gelip onları bulacaktır.. flotens avusturyadan buldu beni..bir başka öğrencim kanadadan..bir başkası avustralyadan ben onlarla buluşmak için evden dışarıya bile çıkmadım.. bir öğrencim kayseriden ankaradan vs, insanlar gerçekten rahat olmalı..saf niyetle hizmet etmeyi hedeflemeli.. evren daima devrede.. bunu bilerek hareket etmeli..en önemlisi gece yatağa yattığında, ben ve benim gibiler, gibi huzurla uyuyabilmeli.. inşallah herkes huzurla uyusun..

isobel
05-01-2010, 22:54
Gülen benim Nil hanımı tanımak isterdim sözüme istinaden koydu sanırım o resimleri, burda kötü niyeti olduğunu sanmıyorum.
Ama sonrasında yazdıkları beni de incitti, çünkü ben Hayalin dünyevi hırslarına sahip bir insan olduğunu nasıl söyleyebildiğine şaşırdım. Hayalin itham edileceği en son konu bu. Eğer dünyevi hırslara sahip olsaydı, şimdi çok başka yerlerde olurdu buna da eminim.
Gülencim, bence dur ve yazdıklarını tekrar bir düşün. Alınganlıkla düşünmeden yazdığımız şeyler, özellikle sanal ortamda çok yanlış ve kırıcı olabiliyor.

Hayalcim sen de eminim kafana çok fazla takmayacaksın, takmamalısın da. Dediğim gibi, bence Gülen de alınganlıkla düşünmeden yazdı onları. Senin nasıl bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz.

**sirius**
05-01-2010, 22:56
Ben diyordum ki, seni bulmuşlar hayatta bırakmazlar. Gördükçe şaşırıyorum... Çok doğru söylüyorsun hayal abla, zaten planlanmış bunlar, telaşa da gerek yok. usui sensei'in en büyük vesayeti reklam yapmayın olmuştur zaten. :)

amin hayal abla. En önemli şey o. Gece kafanı yastığa dayadığında şöyle huzurlu olmak, ne kadar güzel söyledin :)

hayalayaz
05-01-2010, 23:07
Gülen benim Nil hanımı tanımak isterdim sözüme istinaden koydu sanırım o resimleri, burda kötü niyeti olduğunu sanmıyorum.
Ama sonrasında yazdıkları beni de incitti, çünkü ben Hayalin dünyevi hırslarına sahip bir insan olduğunu nasıl söyleyebildiğine şaşırdım. Hayalin itham edileceği en son konu bu. Eğer dünyevi hırslara sahip olsaydı, şimdi çok başka yerlerde olurdu buna da eminim.
Gülencim, bence dur ve yazdıklarını tekrar bir düşün. Alınganlıkla düşünmeden yazdığımız şeyler, özellikle sanal ortamda çok yanlış ve kırıcı olabiliyor.

Hayalcim sen de eminim kafana çok fazla takmayacaksın, takmamalısın da. Dediğim gibi, bence Gülen de alınganlıkla düşünmeden yazdı onları. Senin nasıl bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz.

yok canım arkadaşım neden kafama takayım..çok şükür ki böyle şeylerin üzerinde durmamayı uzun zaman önce öğrendim.. resimleri neden koyduğu aklıma bile gelmedi.. sadece yanlış yerde olduklarını düşündüm.. ancak onun mesajından sonra neden koymuş olabileceğini de düşündüm.. varsayımlarımıda ondan sonra ürettim.. buraya gülen gibi insanlar gelecek gidecek.. ama gülen derin düşünmeyi başka yerde yapacak artık umarım içine döne döne buradaki yaşadığı durumlarında farkındalığını kazanır en azından affetme çalışmasının nasıl yapıldığını da öğrenir.... gülen benden gitti artık isobelim.. mahalle kavgalarının bile belli bir seviyesi vardır, olmalı diye düşünüyorum.. bir kişisel gelişim sitesinde, kişisel gelişimle, hatta daha derin ve daha iyi olduğunu iddia ettiği yolda yürüdüğünü ve bir çok şey bildiğini söyleyen insanlar tarafından, seviyenin bu kadar canla başla neden düşürülmek istendiğinide anlamıyorum.. anlayamadığım insanları çözmeye çabalamaktan vazgeçtim.. ve artık üzerlerine düşmeyeceğim.. ben anlayabildiklerimle yoluma devam etmeyi seçiyorum..sevgiyle..sevgiyle sevgiyle..

isobel
05-01-2010, 23:29
ben gene kendimi suçlu hissetmiştim,benim yüzümden kondu resimler diye, burda da bunu farketmem gerekiyormuş demekki, her yerde her olayda suçluluk duymaktan vazgeçmeliyim artık

begüm
05-01-2010, 23:34
harika paylaşım için teşekkür ederim:confety

ebru197528
05-01-2010, 23:42
hayal ablama bir msj attım beni hiç tanımıyordu,yardım istedim ve yardım etti.hem de hiç karşılık beklemeden sorgulamadan tanımadığı biriydim yardım etmeyebilirdi ama o sevecenliğiyle koşulsuz yardım etti.ve ben hala onun bana vermış olduğu yardımla çalışıyorum...kesinlikle haklısın hayal abla kim ne derse desin burası senin siten ve burda sadece sen ve senin sevgin var öyle de olmalı zaten kimse seni bu yüzden suçlayamaz...sen o tatlı canını sıkma bizler seni çok seviyoruz...sevgiyle kal hayal ablam:)))

hayalayaz
05-01-2010, 23:48
ben gene kendimi suçlu hissetmiştim,benim yüzümden kondu resimler diye, burda da bunu farketmem gerekiyormuş demekki, her yerde her olayda suçluluk duymaktan vazgeçmeliyim artık

hayır isobelciğim senin yüzünden olan bir şey yok..
bak rehberlik konusunda, rehberliğin nasıl yapıldığını yaşayarak öğreniyoruz..rehberleri hep ışık varlıklar olarak algılarız/ algılamayı seçeriz ya..rehberlerimiz her zaman sevgi dolu yöntemlerle öğretemeyebiliyor.. bu gün burada yaşadığımızda bir rehberlik.. bana iyi niyeti yanlış anlayanlar var dedi.. ben nasıl yani dedim.. sitede gezerken resimleri gördüm.. aklım hala daha gelen mesajda olduğu için, farkında olmadım.. artık farkında olmam için kafama balyoz gibi inmesi gerekmişti.. indi..:tv

bu konuyla ilgili değil gibi geldi bana .. yanılıyormuyum???

demişim ya, aslında en doğru yerde... bize rehberlerin bir insan olabileceğini göstermek için yapıldı bu.. bana daha başka mesajlarıda var, ben onları içselleştirmem için zamana yaydım.. :mx

psikanalist
05-01-2010, 23:52
karışmiim dedim ama söylemeden geçilmez hayal abla ile dünyevi hırslar kesinlikle yanyana gelemez..çünkü hayal ablanın öyle bir tarzı yok bence..üç beş yazısını okuyan anlar..maddi anlamda desek,o da mümkün değil..sitenin bi köşesine reklam koysa tıklayın hergün bi defa dese tıklamayacakmıyız,tıklarız ne biçim de para getirir..ama yok reklam..bu kadar nazik bir uyarıya böylesi ağır ve kestirip atan bi cevap yazılınca insan şaşırıyor haliyle,çok ilginç ..şaşırdım ya

hayalayaz
06-01-2010, 00:09
karışmiim dedim ama söylemeden geçilmez hayal abla ile dünyevi hırslar kesinlikle yanyana gelemez..çünkü hayal ablanın öyle bir tarzı yok bence..üç beş yazısını okuyan anlar..maddi anlamda desek,o da mümkün değil..sitenin bi köşesine reklam koysa tıklayın hergün bi defa dese tıklamayacakmıyız,tıklarız ne biçim de para getirir..ama yok reklam..bu kadar nazik bir uyarıya böylesi ağır ve kestirip atan bi cevap yazılınca insan şaşırıyor haliyle,çok ilginç ..şaşırdım ya

ay ablam reklam deme, ben onlara herkesten fazla sinir oluyorm booo reklamlarda ne zaman soğudum biliyormusun..ben bir konu araştırırken zihnim, bedenim ruhum her şeyim o konuya akar..eh internet elimizin altında sınırsız bir kütüphane tam konuyu bulmuşum..sevineceğim..cart diye çıkıverir o reklamlar.. booo hadeee al başını git kadıya.. booo bu yüzden siteye koymuyorum.. siz tam bir konuya odaklanmışsınız sevinçle sayfayı açıyorsunuz, tam keyifle hah :mshareketliifade108 diyorsunuz, reklam penceresi cart diye açılıyor.. hadi bakalım hayal ablanın hatırı için ve site kazansın diye tıklayın ve o reklamı seyretmeye mecbur kalın..e hani nerde kaldı ilgilendiğiniz konuya olan alaka, o reklam yüzünden sabun köpüğü gibi söndü.. ben bunu çok yaşadığım için kimseye yaşatmayı istemedim.. ben en yisine layığım, herkeste benim gibi en iyisine layık.. sitemiz çok küçük çok fazla üye sayımız yok.. çok fazla olacağına çok kaliteli olsun.. bu yüzden istediğimiz serverde yer buluyoruz.. büyük olmadığımız ve üye sayımız çok olmadığı içinde burada yaptığım telkinlerden gelen siteyi ayakta tutmaya yetiyor.. lisans alırken biraz nasıl olacak falan dedim ama evrene bırakınca hallediverdi sağolsun.. işte bu yüzden reklama ihtiyacımız olmuyor bizim çok şükür..:çiçek

psikanalist
06-01-2010, 00:15
hayal ablaaa öyle önüne önüne açılmayan reklamlar var hemen kenarcıkta duruyo bi tıklıyosun liste gibi bişii açılıyo kapatıyosun çarpıdan tamam.. ben de sinir oluyorum ötekilere bi de çarpı koyuyolar güya kapatıyosun o açma şeyi aslında falan..ya da reklamı tıklamadan açmıyo..onlar öyle evet:1850

hayalayaz
06-01-2010, 00:27
hayal ablaaa öyle önüne önüne açılmayan reklamlar var hemen kenarcıkta duruyo bi tıklıyosun liste gibi bişii açılıyo kapatıyosun çarpıdan tamam.. ben de sinir oluyorum ötekilere bi de çarpı koyuyolar güya kapatıyosun o açma şeyi aslında falan..ya da reklamı tıklamadan açmıyo..onlar öyle evet:1850

boşver kuzum reklamı.

o küçüklerde dikkat çeksin diye şavkıyıp duruyo..yada ben hep böylelerine denk geldim..tam okucan gözünün kuyruğunda alakasız bi şey..şavkıyo..biz şimdilik iyiyiz..yeni serverimiz sordu, kaç bin kişiliksiniz diye, o zaman anladım..biz onbinler falan olsak hiç bir yerlere sığmayacağız.. belki kendimiz server kurmak zorunda kalacağız.. veya daha pahalı servere geçmek zorunda olacağız.. ama ben reklam işini yinede düşünmüyorum çünkü telkin yaptıran sayısı illa ki bu sitenin masrafını karşılayacaktır.. bende reiki öğreterek lokmamı/nafakamı kazanacağım.. kendimizi sıkıntıya sokmadan yürüyecek burası.. bundan eminim.. bak rehberlerimizin nasıl olduğu konusunu konuşuyorduk..evren bize rehberleriniz ete kemiğe bürünerekte karşınıza çıkar dedi.. ve gösterdi..reklam seyrederken sinirden bukıymetli farkındalığı kaçırırdık biz..şimdilik rahatız ya.. ilerisi içinde maddi açıdan herşeyimizin garantilendiğinden eminim.. evren bizim dikkatimizi dağıtmadan an'da kalabilmemiz için tüm imkanları seferber ediyor, bu gün iyiyiz yarın bu günden daha iyi olmayada hazırız.. çok şükür..:opt

psikanalist
06-01-2010, 00:31
haklısın hayal abla ben o şekilde düşünmemiştim tabii (bak yine bakış açımı deniştirdin:0319:)

hayalayaz
06-01-2010, 00:44
haklısın hayal abla ben o şekilde düşünmemiştim tabii (bak yine bakış açımı deniştirdin:0319:)

:0526: :flowes huzur kuzum huzur.. burada olduğumuzdan daha pozitif olmayı öğreniyoruz.. en azından burada enerji dolalım ki başka yerkerde veya durumlarda an'da kalabilelim.. hani bir yerlere gidip geldikten sonra annem şöyle söyler.. evceeeziiim evceeeezim, sen bilirsin halceeezim.. internet bambaşka bir evren... gezip dolaşıp buraya geldikten sonra böyle söyleyebiliyorsanız işte o zaman ben amacıma ulaştım demektir.. ben burayı kurarken tek amacım buydu.. başarmış olabilirim ama bu huzuru daha fazla büyütmeyi ümit ediyorum elbirliği ile inşallah.. arada huzurumuz kaçar gibi olsada..eee öğreniyoruz ya. her evde tencere tabak tıngırtısı olur.. sessizliğin huzurun sevginin değerinide böyle öğreneceğiz.. :spring_bees

Gardenya
06-01-2010, 00:55
Isobelim sen neden sucu üzerine aliyorsun, hep bahsederiz ya, sadece karsimizdakine ayna tutariz... Sen yine aynalik görevini yapmissin... :)))

Burada kisisel alinacak bir sey yok bana göre, gayet objektif, natürel bir kisisel gelisim sitesi... Biz burada dünyanin her bir yerinden olusmus Hayal Abla'nin sayesinde koskocaman bir aileyiz... :73e4317106059nd:

hayalayaz
06-01-2010, 00:58
Isobelim sen neden sucu üzerine aliyorsun, hep bahsederiz ya, sadece karsimizdakine ayna tutariz... Sen yine aynalik görevini yapmissin... :)))

Burada kisisel alinacak bir sey yok bana göre, gayet objektif, natürel bir kisisel gelisim sitesi... Biz burada dünyanin her bir yerinden olusmus Hayal Abla'nin sayesinde koskocaman bir aileyiz... :73e4317106059nd:

:spring_bees seni seviyorum beeen :spring_bees

Gardenya
06-01-2010, 01:04
:spring_bees seni seviyorum beeen :spring_bees

:flowesAblacigim Indira Gandhi gibi kadinsin vallahi, yine gipta ettim sana..., hic bir seye kirilmayip, incinmiyorsun... Senden ögrenecek cok sey var... Asil ben seni daha cok seviyorum, hani seni tanimasammmm, bilmesemmmm... Karsiliksiz, kosulsuz sevgi ve sifa dagitan bir meleksin ya[Only Registered Users Can See Links] Iyiki bu siteyi tesadüfen bulmusum, iyiki hayatima girmissin ablacigim... :flowesIyiki varsin ve bu siteyi kurmussun...:spring_bees

hayalayaz
06-01-2010, 01:19
babam hastanede yatarken..son günleriydi.. çok ağrıları olmalı..ama gık çıkarmıyor.. gücü yettiği kadar benimle sohbet ediyor.. babacığım ağrın varmı dedim.. çünkü diğer odalarda insanlar inliyor.. ağrılarada alıştık çocuğum dedi..biraz nefes aldı.. bunada çok şükür dedi.. indira gandhi gibimiyim? yoksa başka biri gibimiyim? beni seviyorsunuz çok şükür..takdir ediyorsunuz çok şükür.. kırılmayı aştım çok şükür..

çünkü kırılan insan serttir.. sert olanı kırmak çok kolaydır.. bu yüzden kişisel gelişimde, reiki yolunda..tasavvufta esnek ve geçirgen olmak öğütlenir..bende buna çalışıyorum.. ve galiba çalışmalarımdan biraz olumlu sonuç alabilmişim.. evvelden en ufak bir şeyde midem kasılırdı..daha önceleri günlerce öfkeden deliye dönmüş bir vaziyette dolanır dururdum.. şimdi anda kalıp neyin farkında olmam gerektiğini anlamaya çalışıyorum...böyle olunca kızıp öfkelenmeye, kırılıp dökülmeye vakit ve luzum kalmıyor.. her şey bizim öğrenmemiz için.. çok şükür..:spring_bees

isobel
06-01-2010, 01:54
evcağızım sen bilirsin halcağızım:)
Sizleri çok seviyorum ben ya

Aprilrose
06-01-2010, 08:49
canlar sorun siteden kaynaklanmıyor, can'a sordum mozilla kullanmıyorsa olabilir dedi..:LL
Teşekkürler Hayal Abla, öyle yapıyorum sorun yok şu an.

Sanırım windows explorer'den kaynaklanan bir durumdu halloldu.

Aprilrose
06-01-2010, 09:20

Gülen Kardeş , dünyevi hırs gütmeyen insan (Nil Avunduk) bir seansta 100.-TL almaz. Süresine göre de artıyormuş. Bunlar 7-8 ay önceki fiyatlar üstelik. Şu anda durum nedir bilmiyorum bir yakınım gitmişti.

Tamam Nil Hanımın da bir misyonu var bişeyler öğretiyor ama lütfen biraz objektif olalım. Hayal Abla burda bir sürü meditasyon seslendirip siteye koyuyor, o da bize bir sürü şey öğretiyor bu sitede, beş kuruş para mı alıyor ?

İnsanları yargılarken objektif olalım lütfen.

brcuysal
06-01-2010, 09:49
hani ben yoktu ,hani biz vardı..biz bir bütünün puzzle parçaları değilmiyiz.o ne kadar kötü davransa da onun yeri yokmudur ? yoksa biz onu görmeseydik diğer arkadaşlarımızın kıymetini nasıl anlardık ...velakin kötü söz söyleyen insan içindekini yansıtır onda varsa o hırstan karşındakini öyle görür...hayal ablacım ses bile vermemeliydi ama bir bildiği var sanırım :) .....onu avucumuzla öpüp gönderelim bize güzelliliği ve iyiyliği kırıcı sözlerle de olsa gösterdiği için teşekkür edelim .....üç günlük dünya ya hiç kırılmaya üzülmeye değermi ?yarın dünyayı tekrar görebilceiğimiz bile garanti değilken

lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkür ederim
seni seviyorum

Gülçin Şen
06-01-2010, 10:20
Ayyy akşamları girmiyorum sabahtan bakınca ağzım açık kalıyor kapatamıyorum....

Olması gereken oldu.Neyse yolumuza bakalım.Bu yolda daha ne çok olaylar,ne çok kişiler karşımıza çıkacak bize mesaj verecektir.

Hayal ablanın dünyevi hırsı olduğunu tespit eden sevgili arkadaşıma söyleyecek tek bir kelimem yok olamaz.

Hayal Ayaz ile yolu gerçekten kesişen ve onunla bir çok olaya farklı perspektiften bakmaya başlayan biri olarak, kurulan bu cümlenin ne kadar boş olduğunun altını neyle çizsem azdır.

İyiki varsın abla....

hayalayaz
06-01-2010, 12:01
hani ben yoktu ,hani biz vardı..biz bir bütünün puzzle parçaları değilmiyiz.o ne kadar kötü davransa da onun yeri yokmudur ? yoksa biz onu görmeseydik diğer arkadaşlarımızın kıymetini nasıl anlardık ...velakin kötü söz söyleyen insan içindekini yansıtır onda varsa o hırstan karşındakini öyle görür...hayal ablacım ses bile vermemeliydi ama bir bildiği var sanırım :) .....onu avucumuzla öpüp gönderelim bize güzelliliği ve iyiyliği kırıcı sözlerle de olsa gösterdiği için teşekkür edelim .....üç günlük dünya ya hiç kırılmaya üzülmeye değermi ?yarın dünyayı tekrar görebilceiğimiz bile garanti değilken

lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkür ederim
seni seviyorum

hayal ablacım ses bile vermemeliydi ama bir bildiği var sanırım
canım benim çok iyi bir tesbit yapmışsın.. ses vermesem iyiydi..ancak arkadaşımıza ben bir kere bana haksızlık ettiğinde zeytin dalı uzatmıştım..ve o zaman yaşanan durumdan onunda aynı benim gibi farkındalığını geliştirecek fırsatları görmesini dilemiştim.. o sadece beni affettiğini söyledi kendisinde affetmesi gereken yönü görmek istemedi.. kendisini affetmesi gerektiğini düşünmediği için geldiğimiz nokta yine aynı yer oldu...burada maalesef yapılan hataların kişi farkındalığını geliştirinceye kadar sürdürülmesine izin veremiyorum.. çünkü hiç bir şeyden haberi olmayan sizlerin huzuru nuda düşünmek zorundayım..zeytin dalını sadece bir kere uzatabiliyorum..aynı şey tekrarlandığında sizleride düşünmek sorumluluğunu üstlendiğim için geri çekmek durumunda kalıyorum.. şu anda aramızda değil.. dün akşam kendisinin üyeliğini hemen silmedim..verdiğim cevapları okuması, ve eğer isterse cevap yazması için siteye girmesini engellemedim. konuyla ilgili en son mesaj yazıldıktan sonra saat 23. 07 de girmiş ve okumuş..gece yarısına kadar bekledim cevap yazmasını.yazmayınca üyeliğini iptal ettim. dün akşam bize rehberlik ettiği kesin, .dilerim beni suçladığı hiç bir şey karşısına çıkmaz.yolu açık olur..sevgiler

Betim
06-01-2010, 12:48
Ego tatmin etmek için kendisine abla dedirtmeye çalışan ve aynı yaştaki katılımcılara bile kuzularım diye hitap eden hayal ayaz site sahibi olduğu için istediği kişileri silme hakkına sahip olduğunu kanıtlamış oluyor böylece. Gülen arkadaşınızda hayal ayaz ın şişik egosunun ve üyeleri silme gücünün sonuna kadar farkına varıyordur. Farkındalık keşke bu sitede anlatıldığı kadar küçük ve basit olabilse. İsobel yazdıkların için teşekkürler. Evet suçlanma korkun var. Bunu farketmiş olman çok güzel. Üstben in sana biraz daha yaklaşmış. Çünkü sana korkularını göstermeye farkettirmeye başlamış..

brcuysal
06-01-2010, 12:53
:cat

hayalayaz
06-01-2010, 13:17

**sirius**
06-01-2010, 13:25
Ego tatmin etmek için kendisine abla dedirtmeye çalışan ve aynı yaştaki katılımcılara bile kuzularım diye hitap eden hayal ayaz site sahibi olduğu için istediği kişileri silme hakkına sahip olduğunu kanıtlamış oluyor böylece. Gülen arkadaşınızda hayal ayaz ın şişik egosunun ve üyeleri silme gücünün sonuna kadar farkına varıyordur. Farkındalık keşke bu sitede anlatıldığı kadar küçük ve basit olabilse. İsobel yazdıkların için teşekkürler. Evet suçlanma korkun var. Bunu farketmiş olman çok güzel. Üstben in sana biraz daha yaklaşmış. Çünkü sana korkularını göstermeye farkettirmeye başlamış..

sevgili gülen yada betim ya da her kim isen :)

üstbenliğinle irtibata girdiğinde sana söyleyeceği en öz şey şudur ; karşında gördüğün kusurlar senin aynandır, sende ki kusurlardan başka birşey değildir.

Sen hayal ayaz'da kendi kusurlarını gördün :) onu suçlamak yerien içine dön ve kendini düzelt. Bu siteye girmek zorunda değilsin, insanlarla konuşmak zorunda değilsin ama yükseliş istiyorsan KENDİNİ YARGILAMAK zorundasın :) bu sadece senin değil hepimizin zorunluluğu. eğer sen bu kadar rahat suç ataibliyorsan veya konuşuyorsan egona kendini bırakmışsın demektir ve buram buram hissediliyor, kusura bakma :) biraz sakin ve dingin ol bir kendini dinle =)

Açık fikirli olmazsanız, egonuza teslim olursanız önünüzde acayip bir tehlike vardır; alt benliğinizin sesini (nefsin sesini) üst benliğinizin sesi sanabilirsiniz.

objektif olmak zorundayız, hırslarımızla konuşmalarımızla ettiğimiz her hareket bize hata olarak geri dönüyor. evrenin bize bazı şeyleri göstermesi çok daha ağır ve serttir. evren size öğretmeden siz görmeyi seçin bence :)

herkesin yolu açık olsun

dipnot: niye bu kadar rahat konuşuyorum çünkü hayal abla ile ilk tnaıştığımız da abla muhabbeti geçti. o ne demek istiyorsan de dedi. ister abla, ister teyze ister başka birşey. benim için önemli değil dedi ve ben abla demeyi seçtim =) bu seçimi ben yaptım o da onayladı. Bir zorlama yoktu =) Kendim birebir şahit olduğum için bunun yersiz olduğunu biliyorum. Lütfen dikkat edelim, huzur herşeyin başı, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda

semcet
06-01-2010, 13:26
ayna ayna söyle bana... ayna sadece gördüğünü yansıntır...
Sevgili Betim keşke bu kadar kişisel gelişimde bildiğin şey varken bir kısmını kendine uygulasaydın.
hep yazarken çok kormuşumdur bir konuda tam bilmeden yazmamak için. o yüzdende bazı konularda sadece izleyici ve takipçi oldum..
ama bildiğim bir şey varki oda tam olduğu için yazıyorum. Hayal abla ablamız kimseyi hiç bir şey için zorlamıyor, tam aksine herkes içinden gelen akışla davranıyor. biraz eski mesjları okursan görürsün herkes gönüllü olarak biz sana abla diyebilirmiyiz demiştir. bu hırs ne canım biraz derin nefes al...
sevgimle

psikanalist
06-01-2010, 13:47
bu siteden daha önce de gidenler oldu, onlar sevgi ve ışıkla iyi dileklerle teşekkür edip gittiler..hani derler ya yedik içtik,dargın ayrılmayalım diye..o kadar saati başbaşa geçirdiğin biriyle az da olsa hak geçmiştir,keşke hakaret etmeseydin..senin ağzından böylesi hakaretler duyduğuma inanamıyorum hayal kırıklığına uğradım..zaten betim diye bi ad alıp üye olmak, girip yazmak hakaret etmek gibi bir çocukça hareketin de seni rahatlatacağını düşünmüyodun herhalde..

Gülçin Şen
06-01-2010, 14:33
Altıncı Kural : Şu dünyadaki çatışma, önyargı ve husumetlerin çoğu dilden kaynaklanır. Sen sen ol, kelimelere fazla takılma. Aşk diyarında dil zaten hükmünü yitirir. Aşık dilsiz olur.

Bunu da buraya ekleyeyim bariii...Mesaj kaygısımı taşıyorum ne.....:ups

new_way
06-01-2010, 14:39
biz Güleni çok sevdik. her geleni nasıl karşılıyorsak onu da sevgiyle karşıladık. yazdıklarına söylediklerine ve kendisine değer verdik. onu arkadaşımız kardeşimiz gibi gördük. arkadaşlar kardeşler birbirine bu kadar çabuk kırılır mı anlamıyorum. uyarı bile yok ortada. hayal ablamızın bir ricası var, konunun sadece başka başlıkta yazılması için hepsi bu. nasıl bu kadar büyüyor anlamıyorum. artık birisine bir şey derken korkmaya başlayacağım ben de. alınır mı, kırılır mı diye. lütfen söylenenlerde art niyet aramayalım.

hayat kadere inat
06-01-2010, 14:42
HAYAL AYAZDAN ALINTIDIR

sağolun canlarım yaaa, sağolun ben sizi ne yapayım nasıl edeyimde gönlünüzü hoş edeyim.. canımla beslesem yetermi

bu sözler bizedir ve onun için yaptığımız bir şeyin karşılığıda değildir
süzgeçten küçük işe yaramayan parçalar süzülüyor e güzel

isobel
06-01-2010, 14:44
Bence artık bu konuyu kapatalım, almamız gereken dersleri hep birlikte alalım, ve yolumuza sevgiyle devam edelim ne dersiniz canlarım, okudukça hepimiz üzülüyoruz çünkü yaşananlara. Sitemizin misyonu bu değil ki, burası yuvamız bizim. Ben öyle görüyorum, yuvama girdiğimde huzur doluyorum.
Hayal de benim ahiretliğim o kadar:) Hayalcim ahiretliğin gerektirdiği her şeye varım ben senle canım benim

isobel
06-01-2010, 14:47
Ama şunu da yazmdan geçemeyeceğim çatlarım valla, Hayal bize kuzularım dediğinde benim içim titriyor. Abla vasfını ise o istemedi, bizler verdik, gönüllü olarak.
Hayalcim kuzum demeyi sakın bırakma, bana öyle büyük sevgi duygusu veriyor ki bu.
Gülen, ya da Betim son yazdıklarınla çok ayıp ettin be canım. Gerek yoktu, yakışmadı sana.

hayat kadere inat
06-01-2010, 14:53
yok yaa kapatmayalım aslında tartışalım

bence buradan umduğunu bulamayanlar bir şekilde sorun yaratıp gitmeyi uygun görüyorlar .
hoşuna gitmedimi git neden bir yerlere iğne sokma gereği duyuyorsun ben başka bir forumdan kendi isteğimle ayrıldım hemde çok güzel bir şekilde sadece bir daha yazmadım ve pek girmedim kimseyle muhatap olmadım iyi kötü bazen dönmem için rica ediyorlar böylesi daha güzel değilmi?
ama bunların yaptığının altında yatan sebep BENCE oh ne güzel yaptık diye aralarında zaman geçirmek olsa gerek :

isobel
06-01-2010, 14:54
Bizim birliğimizi ve huzurumuzu, içimizdeki sevgiyi kimse söndüremez ki.
Ben bu olaya da her zamanki gibi almam gereken ders olarak bakıyorum. Hepimizde öyle yapmalıyız bence

flz71
06-01-2010, 16:45
:mxBen de şimdi girdim siteye neler olmuş böyle. Ben başlattım gibi olmadı değil mi? öyleyse çok üzülürm. ben sadece adı geçince yazmak istedim. bir de kimseyi eleştirmek bana düşmez ama ben o hanımın öğrencilerinden birinden aldım eğitimleri ve gerçekten çok pahalı kaldıramadım. ve dediğim gibi çakra dengelemeyi bile öğrenemedimve reiki 2 yim. sağlsun hayal abla bu siteyi kurmasa ben yine bişey öğrenemeyektim. burdan çok şey öğreniyorum. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. karşılıksız bir şey varsa oda hayal abla dır bana göre.( hakkını helal et diyince çok tepki veriyor ama canım ablam başka ne diyimki )seni seviyoruz......

hayalayaz
06-01-2010, 16:57
:mxBen de şimdi girdim siteye neler olmuş böyle. Ben başlattım gibi olmadı değil mi? öyleyse çok üzülürm. ben sadece adı geçince yazmak istedim. bir de kimseyi eleştirmek bana düşmez ama ben o hanımın öğrencilerinden birinden aldım eğitimleri ve gerçekten çok pahalı kaldıramadım. ve dediğim gibi çakra dengelemeyi bile öğrenemedimve reiki 2 yim. sağlsun hayal abla bu siteyi kurmasa ben yine bişey öğrenemeyektim. burdan çok şey öğreniyorum. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. karşılıksız bir şey varsa oda hayal abla dır bana göre.( hakkını helal et diyince çok tepki veriyor ama canım ablam başka ne diyimki )seni seviyoruz......

bu durum daha öncedende vardı ablam.. yeni değil sadece gerçekleri görmemek için, gözler sıkı sıkı kapatıldığı için..başka yerden patladı.. sen kendini üzme..:mx

cengo
06-01-2010, 17:27
Merhaba arkadaşlar. Konuyu okudum gerçekten tatsız sözler geçmiş ama sadece o kadar. olması gereken olmuş burada olmasaymış başka bir konuda olacakmış gibi bir mesaj verdi bana. Hayal hocam siteniz gerçekten güzel ben kendi adıma çok memnunum size ve diğer arkadaşlara anlayışlarından dolayı teşekkür ederim. sadece bir konuya dikkat çekmek istiyorum mesaj kötüde olsa bir çok arkadaş teşekkür ediyor lütfen arkadaşlar beğenmediğiniz mesaja teşekkür etmeyin bu daha çok mesajı yazan kişiyi yanıltır, cesaretlendirir ve kontrolünü kaybetmesine neden olabilir birine iyi davranmak yaptığı yanlışı onaylamak anlamına gelmiyor. lütfen teşekkürünüzü bizlere yeni bir şeyler verebilen bizlerle yeni bilgileri paylaşan arkadaşlara yapın birine tepki vermek için kötü söze gerek yok bazen nötr kalmakta bir tepkidir. Tabi bu tamamen benim düşüncemdir katılırsınız veya katılmazsınız o ayrı...

psikanalist
06-01-2010, 17:44
cengo o (bana göre) teşekkürden ziyade -yazılanı okudum- anlamında bişey ..en azından ben o amaçla basıyorum o butona :)

isobel
06-01-2010, 17:45
aynen, ayrıca onları yazan da aslında bizim bir şeylerin farkına varmamızı sağladığı için teşekkür. Ama biraz da katılmıyor değilim sana düşününce

Gardenya
06-01-2010, 17:46
ben tesekkür etmiyorum... Cengoya katiliyorum, okudugumu mesaj yazarak bildiriyorum bir sekilde. Veya diger arkadaslarin yorumlarina tesekkür ediyorum...

cengo
06-01-2010, 17:55
(psikanalist;33370]cengo o (bana göre) teşekkürden ziyade -yazılanı okudum- anlamında bişey ..en azından ben o amaçla basıyorum o butona :))

o zaman benim bir önerim var arkadaşlar beğendiğimiz mesaja teşekkür ediyorsak beğenmediğimiz veya uygun bulmadığımız mesaj içinde bir uyarı veya tenkit butonu koysunlar yada adını ne koyarlarsa (teknik olarak mümkün olursa) çünkü doğal olarak yazılan fakat uygun olmayan mesaja moderatörler müdahale ediyor bu sefer kötü kim oluyor siteyi kuran ve yönetenler böylece onları da bu sorumluluğun altına sokmamış oluruz yazana da deriz ki mesajını okudum ama doğru bulmadım bu mesajı yazana da iyilik olur site sorumlularına da..

new_way
06-01-2010, 18:03
cengo o (bana göre) teşekkürden ziyade -yazılanı okudum- anlamında bişey ..en azından ben o amaçla basıyorum o butona :)

ben de. okudum anlamında. ama bazen kızdığımda basmayayım diye düşünsem de, sonradan basıyorum yine. yoksa saygısızlık yapmışım gibi geliyor.

hayalayaz
06-01-2010, 18:10
Merhaba arkadaşlar. Konuyu okudum gerçekten tatsız sözler geçmiş ama sadece o kadar. olması gereken olmuş burada olmasaymış başka bir konuda olacakmış gibi bir mesaj verdi bana. Hayal hocam siteniz gerçekten güzel ben kendi adıma çok memnunum size ve diğer arkadaşlara anlayışlarından dolayı teşekkür ederim. sadece bir konuya dikkat çekmek istiyorum mesaj kötüde olsa bir çok arkadaş teşekkür ediyor lütfen arkadaşlar beğenmediğiniz mesaja teşekkür etmeyin bu daha çok mesajı yazan kişiyi yanıltır, cesaretlendirir ve kontrolünü kaybetmesine neden olabilir birine iyi davranmak yaptığı yanlışı onaylamak anlamına gelmiyor. lütfen teşekkürünüzü bizlere yeni bir şeyler verebilen bizlerle yeni bilgileri paylaşan arkadaşlara yapın birine tepki vermek için kötü söze gerek yok bazen nötr kalmakta bir tepkidir. Tabi bu tamamen benim düşüncemdir katılırsınız veya katılmazsınız o ayrı...

sevgili cengo
haklısın ama burada olan herkes şunu çok iyi bilir. teşekkür butonları..cevap yazamadığımız zaman, en azından ilgilendiğimizi göstermek amacıyla kullanılıyor..

bazı sitelerde karizma artışı ve getirisi olan bir şey, ama buradaki amacı bu..
ayrıca ben gittim buradan dediği için üyeliği silinmiş bir insanın başka bir isimle gelip istediğini yazması gösteriyorki, gerçekten cesaretlenmesi için bizim teşekkür butonunu kullanmamız gerekmiyor...
eğer insan öfke gibi, önce kendisini zehirin etkisinde ise ne yapsak boş..allah yolunu açık etsin

hayalayaz
06-01-2010, 18:15
(psikanalist;33370]cengo o (bana göre) teşekkürden ziyade -yazılanı okudum- anlamında bişey ..en azından ben o amaçla basıyorum o butona :))

o zaman benim bir önerim var arkadaşlar beğendiğimiz mesaja teşekkür ediyorsak beğenmediğimiz veya uygun bulmadığımız mesaj içinde bir uyarı veya tenkit butonu koysunlar yada adını ne koyarlarsa (teknik olarak mümkün olursa) çünkü doğal olarak yazılan fakat uygun olmayan mesaja moderatörler müdahale ediyor bu sefer kötü kim oluyor siteyi kuran ve yönetenler böylece onları da bu sorumluluğun altına sokmamış oluruz yazana da deriz ki mesajını okudum ama doğru bulmadım bu mesajı yazana da iyilik olur site sorumlularına da..

bu gün can eve gelince söyliyeyim, teknik olarak mümkünse koysun, gerçi o böyle şeyleri çok sevmez her eklenti sitede açık bir kapı bırakıyormuş..ama dediğin doğru.. onaylamadığımız bir şey olduğunda uzun uzun polemik yapacağımıza bu şekilde tepki veririz..

:mshareketliifade212 veya buna benzer bir icon kullanırız.. hele can eve bi gelsin..ben sorayım..

cengo
06-01-2010, 18:38
Tabi ki Hayal hocam amaç yazanı tukaka yapmak değil sadece mesaj yazacak arkadaşlara da düşünme fırsatı vermek ... İnsanın bazı şeylerle yüzleşmesi zordur ama gerekiyorsa yüzleşmelidir. Heykeli bile taşı yontarak yapıyoruz :2073

hayalayaz
06-01-2010, 20:02
Tabi ki Hayal hocam amaç yazanı tukaka yapmak değil sadece mesaj yazacak arkadaşlara da düşünme fırsatı vermek ... İnsanın bazı şeylerle yüzleşmesi zordur ama gerekiyorsa yüzleşmelidir. Heykeli bile taşı yontarak yapıyoruz :2073
tabiiki amacımız düşünmeyi sağlamak ablacım, burada sevginin ve saygının ağırlıklı duygular olması için çabalıyoruz.. ezilerek üzülerek büyümek en başta benim seçmediğim bir durum...

can eve geldi..söyledim senin önerini..şöyle bir şey söyledi.. gerçi o daha iyi anlatacaktır... bu teşekkürler ve diğer butonlarla veri yüklemesi oluyormuş.. veriler yüklenirken ilk başlarda bir şey fark etmiyormuş..ama sonradan veriler yüklendikçe sitede sayfa çılması, mesaj yüklenmesi ağırlaşıyormuş.. bu yüzden bu sistem kendisini ayda bir sıfırlayacak.. ay içinde herhangi bir uyarının ay başlarında kaybolduğunu görürseniz irite olmayın olurmu..her ne kadar anlatamadıysam da anladın sen onu.:mshareketliifade177 sevgiler.

ceylinn
06-01-2010, 20:25
sevgili gülen yada betim ya da her kim isen :)

üstbenliğinle irtibata girdiğinde sana söyleyeceği en öz şey şudur ; karşında gördüğün kusurlar senin aynandır, sende ki kusurlardan başka birşey değildir.

Sen hayal ayaz'da kendi kusurlarını gördün :) onu suçlamak yerien içine dön ve kendini düzelt. Bu siteye girmek zorunda değilsin, insanlarla konuşmak zorunda değilsin ama yükseliş istiyorsan KENDİNİ YARGILAMAK zorundasın :) bu sadece senin değil hepimizin zorunluluğu. eğer sen bu kadar rahat suç ataibliyorsan veya konuşuyorsan egona kendini bırakmışsın demektir ve buram buram hissediliyor, kusura bakma :) biraz sakin ve dingin ol bir kendini dinle =)

Açık fikirli olmazsanız, egonuza teslim olursanız önünüzde acayip bir tehlike vardır; alt benliğinizin sesini (nefsin sesini) üst benliğinizin sesi sanabilirsiniz.

objektif olmak zorundayız, hırslarımızla konuşmalarımızla ettiğimiz her hareket bize hata olarak geri dönüyor. evrenin bize bazı şeyleri göstermesi çok daha ağır ve serttir. evren size öğretmeden siz görmeyi seçin bence :)

herkesin yolu açık olsun

dipnot: niye bu kadar rahat konuşuyorum çünkü hayal abla ile ilk tnaıştığımız da abla muhabbeti geçti. o ne demek istiyorsan de dedi. ister abla, ister teyze ister başka birşey. benim için önemli değil dedi ve ben abla demeyi seçtim =) bu seçimi ben yaptım o da onayladı. Bir zorlama yoktu =) Kendim birebir şahit olduğum için bunun yersiz olduğunu biliyorum. Lütfen dikkat edelim, huzur herşeyin başı, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda

:mx :mx :mx Sevgili Sirius bu sözlerinden başka ne denilebilir ki...Ama biliyorsun anlatabildiklerin,karşıdakinin anlayabileceği kadardır ...o yüzden sevgili gülen ya da betim arkadaşımız :) anlamazsa üzerine alınma olur mu...:;

Bir de yine burada bir arkadaşımızın yazdığı kim olduğunu hatırlamıyorum kusura bakmasın bir söz vardı hoşuma giden
yeri geldi yazmak istedim... :)

Söylenen her güzel ve her berbat laf söyleyene ve onun iç dünyasına aittir…
Onun penceresinden dünyasına bakışıdır...

hülyaa
06-01-2010, 20:46
başından sonuna kadar okudum nihayet..doğru anlamak için tekrar tekrar okudum..anlamak istediğim şekilde anlıyor olmayayım diye hecelere böldüm okudum..bölsemde çıkarsamda olmadı.. karşı tarafa hak verebilmek için bir olumlu sözü ikiyle çarpmaya çalışsamda olmadı..kim ne derse desin,kim ne söylerse söylesin içim yandığı için susamıycam maalisef..
biz daha doğrusu şahsım adına ben..buraya gelen herkezi sevgiyle kucaklamaya ve kardeşim gibi görmeye çalışıyorum..kaldı ki aslımız bir zaten sadece unuttuk ve ben her defasında unuttuğum bu şeyi hatırlamaya çalışıyorum..hep söylerim ya kimsenin yerine kendimi de koymam,kimseyi anlamak için çaba da sarfetmem diye(tabi bu söz sadece olumsuz durumlar için geçerli )yaşamın içinde, gözlemlediğimiz herşeyin içinde zaten biz varız..

huzuru mutluluğu sevgiyi düzeni bir arada tutmak için, her birimize, yuvamız dediğimiz bu yerde ayrı ayrı sorumluluklar düşüyor..bizler yani ben OLdum artık demeyenler elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz..çıkarsız menfaatsiz..
çoğumuz birbirimizi hiç görmedik,hiç tanımadık bile..ama görmeden sevmeyi öğretti bu site bize..belki aramızda zengin de çok,kanaat getireni de..belkide çok yakından tanıdıklarımızda vardır burada..hatta yazarlarımız,ünlülerimiz,belki bir hırkayla kışı geçirenlerde vardır aramızda..veya şöminesi başında pc takip edende..hatta soğuktan üşüyen parmaklarıyla buralara bişeyler yazmaya çalışan sevgi dolu kalplilerimizde vardır aramızda..veya şuan aklıma gelmeyen herkez burdadır..bilmiyoruz..sadece birlik inancı içinde,kimin ne olduğunu düşünmeden,kim olursa olsun birbirimize kucak açıyoruz..ayırt etmeden..kimseyi kimseden üstün görmeden..ne olduğumuzun ve kim olduğumuzun farkına vararak olmadığını düşünsek bile hak tanıyarak içimizde zaten var olan sevgiyi paylaşıyoruz burada..
bildiğimiz tek şey bu sitenin diğer sitelerden farklı oluşu..ve bu sitede en önemli olan şeyin sevgi ve dürüstlük olduğu..özü sözü bir olduğu için sevdik biz burayı..
çıkarcı bir dünya olduğu öğretilmiş belleklerimize,farklı bir dünyanında olduğunu ispat etmek için burdayız..en önemlisi de kendimizi geliştirmek için burdayız..bu yüzden çok şey biliyorum diyenlerin zaten burada yapacağı bir şey yok..gidişleri beni üzmez,aksine sevindirir..çünkü burada öğrenecek bir şeyi yok demektir..bizler kimin ne olduğunu,kim olduğunu sorgulamadan sevgi ve saygı çerçevesinde paylaşımlarımızı yapmaya çalışıyoruz..ara sıra anlaşmazlıklarımız oluyor ancak ben OLdum demeyenler yanlışlarını fark edip kendini yüceltmesini de biliyor özür dileyerek..
burada ne benim,nede başka bir arkadaşımın avukatlığını yapmaya ihtiyacı var..çünkü bizler aynı zamanda özgüveni öğrenme çabasındayız..ve özgüveni olan bir kişinin de avukatlığını yapmak hiç birimize düşmez..(kaldı ki özgüvenim var deyip ispat etmeye çalışanlarda saldırı niteliğinde yazılar yazmaya başladı son günlerde..özgüven sahibi olmak,kendince haksızlık olarak gördüğü her şeye saldırmak demek değildir..özgüven kendine saygı duyduğu gibi bir başkasının da haklarına saygı duymakla başlar..)
öyleyse neden savunuyoruz?(bazıları savunmak olarak görüyorlar)çünkü seviyoruz,çünkü biliyoruz eminiz,kendimizden emin olduğumuz gibi..savunmak demek değil bu,bu sevdiği kişinin hak etmediği sözleri söylendiğini duyduğunda bildiği ve gördüğü gerçeği söylemektir aslında..

sadece içim yanmadı bu yazılanları okurken,yüreğim ağzımda okudum..egom tavan yaptı,öfke ve sinirlerim hat safhaya ulaştı..ancak buraya yazmaya başlarken onu sol omzuma oturtmadan klavyemi elime almadım..çünkü yazacağım her olumsuz kelimenin ilerde karşıma deneyim olarak çıkacağının farkında ve bilincindeyim..
Ona hayalablammm dedim,hiçbir zaman bana abla de demedi..aksine ben onu 3 yıl önce tanıdığımda size abla dememin bir mahsuru var mı sorusuna karşılık elbette ne istersen onu söyle,içinden geldiği gibi davran diyen ve bana özgürce konuşmanın ilk ışıklarını yakan kişidir ablam..kuzum dediğinde yağlarım erir..söyle ablam dediğinde sarılasım gelir..onu nasıl anlatayım ki..sevginin en dibine vurur hisslerim..ve bunu dünyanın hangi parasal kaynaklarını getirirseniz getirin bir kişinin kalbine hisettiremezsiniz..işte maddiyatın yapamayacağı ve karşısına duvar gibi çıkacağı tek güçtür sevgi..
ve hayalabla bu sevgiyi vermeyi başarmış nadir insanlardan biri..kaç kişi bu kadar özverili sevgiyi bedava dağıtır bilmiyorum..36 yaşımdayım ve bu güne kadar çok nadir insanlarda gördüm gerçek sevgiyi..hayalablam benim her zaman yanımda oldu..tatlı sesi huzur veren yüreğiyle kalbime hep ışık oldu..
böyle bir insana yapılan sözleri kendime yapılmış gibi görmemde bir mahsur yoktur umarım..ve kendime yapılan bu ağır sözleride sadece kınıyorum..söylenecek çok şey var ama yakışmayacağı için uslübumu bozmadan yazmaya gayret ediyorum..çünkü hayalayazın öğrencisi bile sınırları aşmaz!
sevgi kardeşlik barış huzur diyen bir çok site var değil mi?hepimiz girer çıkarız zaman zaman..hadi yazın bakalım oradaki site sahibine bu denli kelimeleri..size nasıl davranacak?ommm deyip sevgiyle kucaklamayacaktır sanırım..helal olsun ki ablam her zaman ki gibi kendini tutmayı yine başarmış..sadece üyeliğini iptal etmekle yetinmiş..
yazacak çok şey var bu konuyla ilgili..ancak devam edemiycem..sanırım egomu omzumda ancak bu kadar tutabildim..özden sevgilerimle...

hayalayaz
06-01-2010, 21:48
:kahkah :kahkah :kahkah bu arada hepimizin nur topu gibi eksi puanları oldu..:kahkah :kahkah :kahkah

flz71
06-01-2010, 22:18
aa niyeki ben hep artıya basıyorum??????

hayalayaz
06-01-2010, 22:30
aa niyeki ben hep artıya basıyorum??????

canım benim yukarıdaki butonu mesaj yazan arkadaşımızın yazdığı mesaj hakkında düşünmesini sağlamak amacıyla koyduk.. bundan sonra beğendiğimiz mesajlarda teşekkür butonuna basalım, arkadaşımızın düşünmesini sağlamak amacıylada yukardaki butonun eksi olan (aşağıya doğru olan ok ) işaretine basalım..ben cana söyledim ama canın bu gün, yarına yetişmesi gereken raporları var.. anne olmuyor dedi çıktı işin içinden .. şimdi biz karmaşa yaşadıkça o hem raporunu yazacak hemde varsa çözüm üretecek..butonlara tekrar basarak puanları geri alabilirsin.. ama yapmasanda olur.. nasıl olsa bu ilk gün..hepimiz şööööle bi içimize dönelim..:meditation kendimizle bir kucaklaşalım.. :0401:

hülyaa
06-01-2010, 22:51
ablaaaa ben bişey anlamadı yaa..hehe

hayalayaz
06-01-2010, 23:11
ablaaaa ben bişey anlamadı yaa..hehe

biliyorumhehe bak şimdi.. sevgili cengo uyarı veya tenkit butonu koyalım dedi ya haklı olaraktan ( millet gelip anamıza sövse biz okuduğumuzu belli etmek için teşekkür butonuna basacağız) bende cana annem bize bi tenkit butonu yap dedim..

can'a yine boyunu aşan raporlar kitlemişler iş yerinde,

can'ım kuzum hafta sonu yapayım diyemedi, önce bi sıyrılmayı denedi tabii.. çok veri yüklenir site ağırlaşır falan dedi..bende her ay bu butonun kaydettiği veriler otomatik olarak kendisini sıfırlasın dedim..

öyleya canım..tenkitimizi alıp şööööyle iyice kendi içimize dönüp düşündükten ve özeleştirimizi yaptıktan sonra o tenkitin vicdan azabı gibi orada durmasının alemi yok ki,

can baktı ben ona daha fazla iş çıkarcem..bizim site koskoca mng nin raporlarından daha önemli.. oraya bi buton yapındırdı..

fakat butonumuzun fazlası var, biz eksi veren buton istedik o artısıyla birlikte yaptı.. ve sadece eksi istediğimde rapora dalmış olmuyor anne dedi.. sıyrıldı.. olsun ...

o şimdi bir yandan raporunu yapar diğer yandan düşünür gerçekten sadece eksi veren bir buton imkanı varsada yapar.. o zamana kadar biz beğendiğimiz ve okuduğumuzu belli etmek için teşekkür butonumuza basacağız.. eğer arkadaşımızın düşünmesi sağlamak istiyorsak yukarıdaki butonun eksi okunu kullanacağız... butonlarımız hayırlı ve uğurlu olsun..:dnssss

isobel
06-01-2010, 23:53
çok karışık oldu ya, biz şimdi artıya basıyoruz diye habire eksimi verdik yane:)

**sirius**
06-01-2010, 23:55
çok karışık oldu ya, biz şimdi artıya basıyoruz diye habire eksimi verdik yane:)

yok haıyr artı vermiş oluyorsunuz ama hayal abla diyor ki lütfen artı puan vermeyin onun yerine teşekkür butonuna basın. O sağ köşedekiyle sadece - puan verin. tenkit etme amaçlı yani. + puan yerine teşekküre basın + puan vermeyin karışmasın diyor :0365: :mshareketliifade351

isobel
06-01-2010, 23:59
itiraf ediyorum ben bunu sevmedim, beğenmediğimize teşekkür etmeyiz olur biter diycem ama gerekiyormuş ki oldu.
Negatif hiç bişeyi sevmediğimden

hülyaa
07-01-2010, 00:05
delüüüülerin anlayacağı şekilde anlatıyorumhehe

diyelim ki ben bir yorum yaptım...yaptım mı yaptım..ne dedim?dedim ki delüüülerin anlayacağı şekilde anlatıcam dedim..dimi?şimdi bunu okuyan benim bu yaklaşımımı veya tutumumu beğenmemiş yada tasvip etmemişse..yazımın sağüst köşesindeki -(eksi)yazan yere tık yapıcak..tık yapınca ne olcak???

hiiiii:sirin ben bir bakıcam benim paylaşımım yerlerde geziyorrrr..eyvahhh dicemm bu kadar kişi bana eksi vermişse bende vardır bir anormallik(sanki normalimde)hemen kendime bir bakayım diyeceğim..sonra aynaya geçip kendime bakıcamhehe

durun yaaa tabiikii aynada bön bön kendime bakmıcam..alla alla aynadan içime bakıcam..bendeniz anlamışsam tüm delülerrr ve kendini delüüü hissedenlerde anlamıştır nasılsa..hiçç boş yere anlamadukk demeyin..yimezlerhehe

hayalayaz
07-01-2010, 00:09
ben baş delü olaraktan çok iyi annadım.. fakat bu konu nereden başladı nerelere geldi demektende kendimi alamıyorum..:0331:

psikanalist
07-01-2010, 00:12
bence iyi olmuş bu böyle, çünkü bazen katılmadığım bir düşünce oluyor,eleştirirken incitmekten korkup bişey yazmıyorum mesela..peki hayal abla kimin eksi verdiği anlaşılıyo mu :)

hayalayaz
07-01-2010, 00:15
bence iyi olmuş bu böyle, çünkü bazen katılmadığım bir düşünce oluyor,eleştirirken incitmekten korkup bişey yazmıyorum mesela..peki hayal abla kimin eksi verdiği anlaşılıyo mu :)

bende ilk olarak ona baktım hehehehe hayır kimin eksi verdiği görülmüyorhehehehe

bu sadece arkadaşların kendi öz eleştirilerini yapabilmeleri için oluşturuldu..polemik yaratmak veya arkadaşlarımızı üzmek istemiyoruz..

hülyaa
07-01-2010, 00:16
ben baş delü olaraktan çok iyi annadım.. fakat bu konu nereden başladı nerelere geldi demektende kendimi alamıyorum..:0331:

yavv elleşme ablacım yaaa...şurda güneş tutulmasına ne kaldı? sal gitsin bizihehe
konuyu dallandırdık budaklandırdık ki sitedeki olumsuzluklardan eser kalmasın..ne kadar gülersek tılsım o şekilde devam eder..her zaman mı böyleyiz sankii:0365:
arada bir de olsun..beni hemen ciddi moduma döndürme hemen..bir başlarım şimdi yazmaya,destan destan sitedeki herkez uykuya gider ablacımhehe

hayalayaz
07-01-2010, 00:20
saldım zaten...bu arada verdiğim eksi puanlarıda topluyorum..hehehehe

hülyaa
07-01-2010, 00:26
saldım zaten...bu arada verdiğim eksi puanlarıda topluyorum..hehehehe

eneeee ben onları unuttum..en çok ben vermişimdir kesin:0365:

çok değerli vede sevgili arkideşlerim..
ben yeni birşey gördümmü yeni bir çalışma yeni bir uygulama balıklama daldığım için bazen yanlışlar yapabilmekteyim..bunu farkına az önce vardığımdan dolayı kimlere daha fazla artısı olsun diyerek ne verdiğimi hatırlayamadığımdan dolayı buradan açıklama yapmayı uygun gördüm..şayet hayalablamın eksilerini topladıktan sonra hala eksiniz varsa bu bana aittir..bundan dolayı özrümü kabul görmenizi arz ederim..özden sevgilerimle:ci

isobel
07-01-2010, 00:28
bende varım o eksilerin içinde ama kime verdiğimi hatırlamıyorum, güya artı vermiştim de:)

hayalayaz
07-01-2010, 01:07
bende varım o eksilerin içinde ama kime verdiğimi hatırlamıyorum, güya artı vermiştim de:)

rakam gördüğün yerde eksiye bas, sen orada artıya bastıysan rakam eksiliyor..çözdüm ben işi.. butonu yapan can'ada vermişiniz puanları hayırı olsun çocuuuma.. ben benimkini hemencecik geri aldım..çaktırmadan..hihi

isobel
07-01-2010, 01:26
neyse buldum aldım eksileri geri:)

new_way
07-01-2010, 07:54
itiraf ediyorum ben bunu sevmedim, beğenmediğimize teşekkür etmeyiz olur biter diycem ama gerekiyormuş ki oldu.
Negatif hiç bişeyi sevmediğimden

ben de pek sevmedim aslında. bir şey söylemeden etmeden eksi veremem ben. söylediysem de ayrıca eksi vermeme gerek kalmayacak. ama mutlaka kullanacak arkadaşlar olacaktır. bu nedenle hayırlı olsun.

Minel
07-01-2010, 09:32
bence, beğenmediğimiz olumsuz düşüncelere hemen cevabımızı yazıyoruz zaten
yada çok ilgilendiğimiz konuya hemen kaptırıyoruz kendimizi ve ne kadar da yazmışız fakında bile olmuyoruz.
Açıkcası ben okuduğum her msja tşk butonunu kullanıyorum bu sadece okudum ilgilendim anlamında
siteyle ilk tanıştığımda tşk etme olayını çok sevmiştim gerçekten benim için anlamlı bir olaydı, katılsakta katılmasakta bir fikre senin farkındayım demek bence çok güzel
eksi puan verme uygulaması belki işe yarayabilir
insanoğlu söylenen sözleri bile anlamak istediği gibi anlıyorken eksi puana da pek farklı bakacağını düşünmüyorum yinede denemeliyiz

hepimize hayırlı olsun