PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : antalya

lulu
17-12-2009, 14:39
Antalya var mı??????????

isobel
17-12-2009, 15:49
Bodrum versek:)

nefa
17-12-2009, 20:12
ben antalyada yaşamak isteyenlerdenim,bunun için uğraşıyorum.antalyadan filiz var,oda çok iyidir .sen yenisin herhalde hoşgeldin mutlu sitemize lulu..

lulu
18-12-2009, 17:27
bodrumdan geldim bende isobel hatta bayramda ordaydım yine, canım bodrum nasıllar??bodrumun hangi şahane beldesindesin belki tanıyoruzdur birbirimizi....antalyadan filizzzzzzzzzzzzzzz beni duyuyomuuuuuuuuu

isobel
18-12-2009, 17:56
canım merkezdeyim ben. Umurca da. Valla Bodrum da kaç gündür sel var, bu sabahta dolu yağdı, aslında dolu da değil yumruk büyüklüğünde buz yağdı, ödümüz koptu camlar kırılacak diye valla, o kadar büyüktü

lulu
18-12-2009, 20:44
sevgili nefa hoşbuldummm, inşallah gelirsin buraya ben pek istemeyerek geldim biraz zorunlu oldu, şehir yaşamına hala alışamadım özellikle apartmanda yaşamaya ama yinede sevilebilecek yanlarını bulmaya çalışıyorum, en azından burada aradığım her türlü kitabı bulabiliyorum, sahaflara bayılıyorummmmmmmmm.

sevgili isobel buralarıda seller götürüyor sanırım ülke geneli böyle,havalar düzelince denizciler kahvesinde benim içinde çay iç olur mu.......

'''yokuş başına geldiğinde Bodrum'u göreceksin
sanma ki sen geldiğin gibi gideceksin''

isobel
18-12-2009, 22:16
haklısın kitap işi zor burda, hiç bulamıyorum. Senin için bir çay içeceğim söz denizcilerde:)

filiz
20-12-2009, 22:03
bodrumdan geldim bende isobel hatta bayramda ordaydım yine, canım bodrum nasıllar??bodrumun hangi şahane beldesindesin belki tanıyoruzdur birbirimizi....antalyadan filizzzzzzzzzzzzzzz beni duyuyomuuuuuuuuu

evet lulu ben antalya dayım. son gunlerde hayatımdakı yogunluk ve degısımlerden dolayı nete gıremedıgım ıcın takıp de edemedım sıyeyı. ben buralardayım. antalya ya nefa da gelmek ıstıyor. bır gelınde tanısalım. buralar cok guzel. bodrum ve marmarıs te de yasadım. burası da fena degıl.

dileklara
14-05-2011, 14:10
selam,
antalya için yeni form açmak istedim ama açık olduğunu görünce burdan yazayım dedim; antalya daki arkadaşlar yada antalyadan kimler var buradan görüşmek isterim...aynı şehirdeyiz nede olsa güzel paylaşımlarımız olur düşüncesindeyim...benim çevremde bu tarz konularla ilgili konuşup fikir alışverişi yapabileceğim kimse yok malesef... şükür ediyorum siteyi keşfettim ...hayal ablacığımın sesini duydum dün çok enerji verdi bana günüm çok mutlu geçiyor :flowes

simka
15-05-2011, 11:19
Merhaba, ben de Antalya'dayım, herkese buradan sevgiler...

dileklara
15-05-2011, 15:14
sevgiler simka :flowes

esra inanoz
15-05-2011, 22:52
selamlar ... ben de antalyadanım :)))))

dileklara
15-05-2011, 22:58
selam esra .... hayal abla sağolsun bir konu başlığı oluşturdu bize "antalya" adında... oradan yazışalım diye ... bilgilendirmek istedim... sevgiler..

simka
16-05-2011, 00:28
Sevgiler dileklara, ayrıca tüm dostlara da...

JULJA
16-05-2011, 10:58
Slm arkadaşlar.. Eğer kabul ederseniz ben de Antalya dayım.. Kapım ve yüreğim herdaim açık herkese severek tanışmak isterim..Bu davetim herkes için geçerli..Antalya ya gelmek isteyenler sevgiyle misafir etmek mutlu eder beni.... sevgiler....

dileklara
16-05-2011, 12:03
juliacım aynı hisleri paylaştığımız dostlarla herzaman görüşmek isterim kendi adıma...seni tanımak beni çok mutlu eder....
(antalya adında konu başlığımız bu konunun başında açıldı bu arada)
sevgiler...:Ö

filizmerve
01-06-2011, 23:55
bende antalyadanım tanışıp bu konularda sohbet etsek ne güzel olur

filiz
02-06-2011, 00:47
bende antalyadanım tanışıp bu konularda sohbet etsek ne güzel olur

Filizcim ben daha önce sana telımı göndermıstım.. geri dönemedin sanırım. Bu arada Hayal abla semıner vermek ıcın Antalya'ya gelecek ...