PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şifa rica ediyorum

Perilice
12-03-2009, 23:28
Şifa Talebi.....

ZİŞAN
12-03-2009, 23:32
Allah acil şifalar versin inşallah...Çok geçmiş olsun ...

hayalayaz
13-03-2009, 18:40
tabii ablacım sevgiyle gitti şifalar, şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun,

gunes
13-03-2009, 19:35
geçmiş olsun acil şifalar

gunes
13-03-2009, 19:36
benim çok ama çok sevdiğim arkadaşım göğüs kanseri kötü huylu olanından bende onun içi şifa rica ediyorum lütfen

ESS
14-03-2009, 00:34
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

ZİŞAN
14-03-2009, 01:10
benim çok ama çok sevdiğim arkadaşım göğüs kanseri kötü huylu olanından bende onun içi şifa rica ediyorum lütfen

En kısa zamanda sağlığına kavuşması duasıyla...Allah acil şifalar versin..

Perilice
14-03-2009, 10:24
Şifalarınız için teşekkürederim hayal ablacım arkadaşlar çok teşekkürederim
gunesim canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

PRENSES
14-03-2009, 11:00
Allah acil şifalar versin

hayalayaz
14-03-2009, 11:22

güneşim allah acil şifa versin, şifalar sevgiyle gitti, şifa olsun,şifa olsun, şifa olsun

ESS
14-03-2009, 16:34

güneşcim dualarımız onunla,allah şifalar versin

pisicikk
15-03-2009, 19:17
merhabalar , tam ben başlık açıcaktım ki perilice ve güneşin msjlarını gördüm. biz perilice ile her akşam 11de birlikte meditayon yapıyoruz...bu isimler içinde dua ediceğiz..
dostlar ben kendim için şifa istiyorum. güneş bilir yakın bi süreçte hastanelik oldum...haftalar geçti iyileşemiyorum. o yüzden msjlarıda geç okuyorum. iş koşullarım pek iyi değil. benim bünyede çok kuvevtli değil..:(
bir buçuk ay önce enfeksiyon ciğerlerimde idi ..şimdi soğuktan inmiş idrar yollarıma kadar inmiş..iki haftadır ağır bi antibiyotik tedavisi yapıyoruz.. daha iki haftam var...bir türlü iyileşemiyorum..enerjim yok , emrd,ven çıkamıyorum , uzun mesafe yürüyemiyorum , ders çalışamıyorum:(
banada enerji gönderin olurmu..bu bitkin halimden bıktım artık:(

gunes
15-03-2009, 19:20
hepinize çok teşekkür ediyorum. sevgiyle kalın

Perilice
15-03-2009, 19:55
merhabalar , tam ben başlık açıcaktım ki perilice ve güneşin msjlarını gördüm. biz perilice ile her akşam 11de birlikte meditayon yapıyoruz...bu isimler içinde dua ediceğiz..
dostlar ben kendim için şifa istiyorum. güneş bilir yakın bi süreçte hastanelik oldum...haftalar geçti iyileşemiyorum. o yüzden msjlarıda geç okuyorum. iş koşullarım pek iyi değil. benim bünyede çok kuvevtli değil..:(
bir buçuk ay önce enfeksiyon ciğerlerimde idi ..şimdi soğuktan inmiş idrar yollarıma kadar inmiş..iki haftadır ağır bi antibiyotik tedavisi yapıyoruz.. daha iki haftam var...bir türlü iyileşemiyorum..enerjim yok , emrd,ven çıkamıyorum , uzun mesafe yürüyemiyorum , ders çalışamıyorum:(

Canım benim ya her zaman aklımdasın :( kısa zamanda iyleşeceğine inanıyorum tüm medilerimde seninleyim :o

hayalayaz
15-03-2009, 20:15

gönderdim ablacım, hayalayazın gönderdiği şifayı sevgiyle kabul ediyorum de.

Su_
15-03-2009, 21:29
Sevgili Pisicik yuce rabbim sana ŞAFİ c.c.( Şifa veren)ismi tecelisiyle sifa versin

Sevgiler

Furina
16-03-2009, 03:40
Acil şifalar diliyorum bende tüm kalbimle ve ruhumla...

hayalayaz
19-03-2009, 16:29
gönderdim bile şifa olsun

Perilice
21-03-2009, 14:15
Ablacım bana şifa yollarmısın :blush2:

hayalayaz
21-03-2009, 14:39
hemen yolladım ablam şifa olsun

pisicikk
26-03-2009, 22:16
herkese sevgi ve selam ile....
bir aile olmak ne kadar güzel ..dayanışmak , tutunmak ,umutla yeniden...sevgi var, umut var..biz varız..hep yanyanayız...rabbime binlerce şükürki sevenlerimiz var.ailemiz var, yaşasalarda yaşamasalarda biliyoruz hep biryerlerde yanlarımızda...biz varız..hayal ablamız var..dualarımızı duyan var...ben şifa gönderen her arkdaşıma teşekkürü az buluyor allah razı olsun diyorum..sağlığım için bir savaşım içindeyim...kendimi , benliğimi haklılığı kanıtlamak içerisindeyim. bein için , herşeyden çok annem için...bu halime dayanamayan anneciğim için...bu yapılanalrın bu ağrıalrın hiç birini haketmedim ben annecim bu , halımı görmeyide sen haketmedin...atlatıcam , bu savaştan hayırlısı ile alnımın akı ile , şifaların dostların desteği ile çıkıcam...her ezilenin yanıdna olucam...binlerce şükür ki kazandığım zamanlara... ve binlerece sözüm olsunki , diğer ezilen üzülenlerin yanında olacağıma...yanlarıdna olucağım, destek olcağım bu sevgiyi yayacağım...sevgi ve saygı ile şifalarınızı kabul ediyorum:)

Yesil
26-03-2009, 22:55
tüm dualarımız tüm şifalarımız seninle ve biz eminizki sen bu savaşı kazanacaksın çok güçlü ve çok iyisin çünkü tüm kalbimizle seninleyiz pisicik

hayalayaz
26-03-2009, 23:07
bir aile olmak ne kadar güzel ..dayanışmak , tutunmak ,umutla yeniden...sevgi var, umut var..biz varız..hep yanyanayız...rabbime binlerce şükürki sevenlerimiz var.ailemiz var, yaşasalarda yaşamasalarda biliyoruz hep biryerlerde yanlarımızda...biz varız..hayal ablamız var..dualarımızı duyan var...ben şifa gönderen her arkdaşıma teşekkürü az buluyor allah razı olsun diyorum..sağlığım için bir savaşım içindeyim...kendimi , benliğimi haklılığı kanıtlamak içerisindeyim. bein için , herşeyden çok annem için...bu halime dayanamayan anneciğim için...bu yapılanalrın bu ağrıalrın hiç birini haketmedim ben annecim bu , halımı görmeyide sen haketmedin...atlatıcam , bu savaştan hayırlısı ile alnımın akı ile , şifaların dostların desteği ile çıkıcam...her ezilenin yanıdna olucam...binlerce şükür ki kazandığım zamanlara... ve binlerece sözüm olsunki , diğer ezilen üzülenlerin yanında olacağıma...yanlarıdna olucağım, destek olcağım bu sevgiyi yayacağım...sevgi ve saygı ile şifalarınızı kabul ediyorum:)

canım benim özellikle sana hergün şifa gönderiyorum. ama sen bana özelden tam olarak neyin olduğunu yazarmısın? :love0073:

aley
26-03-2009, 23:28
Bende hem annem icin hemde tüm hastalar icin hep dua ediyorum.Allahım herkesi saglıklı mutlu etsin ınsallaah

hayalayaz
27-03-2009, 00:52
Bende hem annem icin hemde tüm hastalar icin hep dua ediyorum.Allahım herkesi saglıklı mutlu etsin ınsallaah

amin ablacım allah yatırıp yollara baktırmasın,kendi nuruyla şifa versin nerede varsa.

Perilice
27-03-2009, 09:21
:mshareketliifade272 bu ne güzel sevgi seli :mshareketliifade272

Stubborn
27-03-2009, 09:55

Canım benım bıran once saglıgına kavusursun inşallah allah acil şifalar versın sen boyle ısteklı oldugun ve umudunu yıtırmedıgın surece umdugundanda kısa surede duzelecegıne agrılarının hiç kalmayacagına ınancım sonsuz:mshareketliifade108

gunes
27-03-2009, 12:39
selam arkadaşlar. pisicik şu an dışarda olduğu için nete giremiyor. saat 3te bir görüşmesi varmış sizlerden şifa rica ettiğini söylememi istedi. herkese teşekkür ediyor.

pisicikk
29-03-2009, 22:09
herkese teşekkür ediyorum:))
abllacım sana özelden msj atmıştım ama hattım çokyavaz gitmemiş galiba , şimdi tekrar atıyorum iyi geceler herkese:smile592os:

pisicikk
29-03-2009, 23:00
yarın sabah senden şifa bekliyorum ablacım:mshareketliifade393

hayalayaz
30-03-2009, 17:43
herkese teşekkür ediyorum:))
abllacım sana özelden msj atmıştım ama hattım çokyavaz gitmemiş galiba , şimdi tekrar atıyorum iyi geceler herkese:smile592os:

yarın sabah senden şifa bekliyorum ablacım:mshareketliifade393

aldım ablam mesajını aklımdasın şifa gönderiyorum okuduğumdan beri hayırlısı olsun.

pisicikk
30-03-2009, 21:51
:73e4317106059nd:sevgi dolu tüm yüreklere teşekkür ediyor ,şifalarını sevgi ile kabul ediyorum:oys