Orijinalini görmek için tıklayınız : nemesis
hemen gelir gelmez günlüğümü açıyım kimseden eksik kalmayayım istedim :D iyi ki tekrar biraradayız yoksa günlük yazmayı unutucaktım.şimdilik dişe dokunur bir hikayem yok bugün oldukça vasat geçti benim için hastalık dışında tabi.acaip grip olmuşum hapşırdıkça beynim yerinden fırlayacak sanıyorum :( aldım ilacımı yarına bomba olurum artık
ohh be özlemişimmm yazmayı saol hayal ablacımm
Stubborn
12-03-2009, 20:18
Gunlugun hayırlı olsun canım..inşallah hastalık degılde hep saglık lı haberlerını yazarsınn
Hayırlı olsun,yazılarınızı merakla bekliyorum :)
Valla özlemişim bende senin günlüğünde misafir olmayı...Geçmiş olsun bu arada canım benim...
Hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim...
Günlüğünüz hayırlı olsun..İnşallah güzellikler yaşayıp yazrsınız..
Hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun:)
Ah canım kıyamam hastamı oldun ,geçmiş olsun yine hep bir aradyız gelmene çok sevindim .Bende günlüğünden takip ederim .:)
hayalayaz
13-03-2009, 22:59
hemen gelir gelmez günlüğümü açıyım kimseden eksik kalmayayım istedim :D iyi ki tekrar biraradayız yoksa günlük yazmayı unutucaktım.şimdilik dişe dokunur bir hikayem yok bugün oldukça vasat geçti benim için hastalık dışında tabi.acaip grip olmuşum hapşırdıkça beynim yerinden fırlayacak sanıyorum :( aldım ilacımı yarına bomba olurum artık
ohh be özlemişimmm yazmayı saol hayal ablacımm
geçmiş olsun kuzum şifalar evrende kabul edilmeyi bekliyor, günlüğün hayırlı olsun, özledim yazılarını, muhabbetimiz bol olsun..
özlemboz
13-03-2009, 23:48
Günlüğün hayırlı olsun..:)
hava o kadar güzel kii nasıl anlatimm evreni kucaklayasım var yaa hahabu günlerde kendimi çok iyi hissediyorum herşeye olumlu tarafından bakıyorum.hayata geçirmek istediğim planlarım var ve bunlar için kendimi çok güçlü hissediyorum.daha güçlü ve daha kararlıyım istedim mi başaramayacağım şey yok :yc46nm18LX0wKIxTjY7
artık çekim yasasını daha iyi algılıyorum.her şey benden kaynaklı bu nedenle moralimi hep üst seviyede tutuyorum.kendimi ve insanları bir başka seviyorumm :smile (11):
Perilice
20-03-2009, 09:55
hava o kadar güzel kii nasıl anlatimm evreni kucaklayasım var yaa hahabu günlerde kendimi çok iyi hissediyorum herşeye olumlu tarafından bakıyorum.hayata geçirmek istediğim planlarım var ve bunlar için kendimi çok güçlü hissediyorum.daha güçlü ve daha kararlıyım istedim mi başaramayacağım şey yok :yc46nm18LX0wKIxTjY7
artık çekim yasasını daha iyi algılıyorum.her şey benden kaynaklı bu nedenle moralimi hep üst seviyede tutuyorum.kendimi ve insanları bir başka seviyorumm :smile (11):
:mshareketliifade385 sen ne zaman günlük açtın :mshareketliifade385
:s1 (5): Güle güle eskit günlüğünü :s1 (24):güzelliklerle neşeyle sevgiyle dolsun günlüğün :love0073:
:smile (11): seni çok seviyorum bacım benim :smile (11):
Stubborn
20-03-2009, 10:01
Şeker senın adına cok sevındım..bu arada ıkı nokta nasıl gıdıo:))
matrixe yazdım stubborn senin adında geçiyor :smile (11): artık enerjiyi hissedip dolayabiliyorum elleri
:mshareketliifade385 sen ne zaman günlük açtın :mshareketliifade385
:s1 (5): Güle güle eskit günlüğünü :s1 (24):güzelliklerle neşeyle sevgiyle dolsun günlüğün :love0073:
:smile (11): seni çok seviyorum bacım benim :smile (11):
tabi konu açmaktan benim günlüğü göremedin :s1 (25): çoktan açtım canımın içiiii saoll :smile (11):
Perilice
20-03-2009, 10:21
:smile103vm: Canım benim sen hep benim yanımdasın ya gözlerimi senden alamadığımdan günlüğü farkedemedim :smile (11):
:smile (11):özürdilerim desem affedermisin :love0073::smile (11):
oyy oyyy gelde kız şimdii :smile (11):
Perilice
20-03-2009, 12:18
oyy oyyy gelde kız şimdii :smile (11):
:ÖCanım
Perilice
21-03-2009, 23:26
nemesiss gel hadiiiiiiii :imafraid1gh:
Nemesis senin sınavın sonucu ne olmuştu .biraz kendini anlatsana .
Perilice
22-03-2009, 11:31
:wana_fuck: ablacım uzun süre buraya bakamaya bilir buluşma ayarlayıp kaçan kız o :smile (7):
serpil ablacım ben sınavı kazandım hemde tam düşündüğüm puanla çekimim süper oldu yani :mshareketliifade332 3 aydır da stajım devam ediyor :155ow:
:wana_fuck: ablacım uzun süre buraya bakamaya bilir buluşma ayarlayıp kaçan kız o :smile (7):
:) canım valla o nasıl enerjiydi acaip uykum geldi o ara kendimden geçmişim.arada içerden sesleri duyuyodum 'bu bilgisayarı kim açık bıraktı su yakımıyoo buu ' :smile (1):
Perilice
23-03-2009, 09:40
:) canım valla o nasıl enerjiydi acaip uykum geldi o ara kendimden geçmişim.arada içerden sesleri duyuyodum 'bu bilgisayarı kim açık bıraktı su yakımıyoo buu ' :smile (1):
:animation732xl9vh: bende uyumamak için direndim geldim randavuya benim ekmem gerekirken ev sahibi ekti :animation732xl9vh::smile (21):
:animation732xl9vh: bende uyumamak için direndim geldim randavuya benim ekmem gerekirken ev sahibi ekti :animation732xl9vh::smile (21):
bak hala iğneliyo yaa :s1 (18): ya canım ben aslında sözüne çok sadık biriyim ama nedense seninle alakalı bişeye söz verdiğimde mutlaka bir halt oluyor yani :mshareketliifade203
Nemesis deyince Aklıma Resident Evil oynadığım zamanlar aklıma geliyo...
yunan mitolojisine her zaman ilgi duymuşumdur bu tanrıçada favorim :155ow:
sevgili günlüğüm
bugün sana güzel şeyler yazmak isterdim ama bu işyerinde bulunan yapışkan ve bir o kadar da kıl şahsiyet yüzünden yine vücudumdan bir elektrik akımı geçti :argue23qn:adamı ne kadar görmezden gelmeye çalışsam o kadar benle uğraşmaya çalışıyor.sanırım ona hissettiğim yoğun tiksinme duygusu bunu tetikliyor.eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyrum bunu hatta eşeğide suda iyice oyalamak istiyorum :argue15rx:
neyse fazla abartmıyım :smile (24): psikopat falan değilim sadece azıcık sinirliyim
Stubborn
23-03-2009, 14:26
sevgili günlüğüm
bugün sana güzel şeyler yazmak isterdim ama bu işyerinde bulunan yapışkan ve bir o kadar da kıl şahsiyet yüzünden yine vücudumdan bir elektrik akımı geçti :argue23qn:adamı ne kadar görmezden gelmeye çalışsam o kadar benle uğraşmaya çalışıyor.sanırım ona hissettiğim yoğun tiksinme duygusu bunu tetikliyor.eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyrum bunu hatta eşeğide suda iyice oyalamak istiyorum :argue15rx:
neyse fazla abartmıyım :smile (24): psikopat falan değilim sadece azıcık sinirliyim
Valla oylelerı her yerde var canım yaa sen fazla takma mamya calıs bozma sınırlerını..:s1 (16):
sevgili günlüğüm
Oyy oyy sinirlenirmişte nemesiscim,sakin olmaya çalış arkadaşım,çekim yasasını çalıştır,gül meditasyonunu yap,sevgi gönder sevgi al,pozitif düşün hadi ama:mshareketliifade332
Perilice
23-03-2009, 16:13
:smile (1):sabahtan beri dinletemiyom ki tutturdu ille dövecem diye :smile (2): aha böyle edecek adamı :mshareketliifade118
nemesisss canımmmmm sevni çok seviyommmmmmmmmm:mshareketliifade445
Oyy oyy sinirlenirmişte nemesiscim,sakin olmaya çalış arkadaşım,çekim yasasını çalıştır,gül meditasyonunu yap,sevgi gönder sevgi al,pozitif düşün hadi ama:mshareketliifade332
saol canımm şimdi sakinim hava güzel insanlar güzell :VmY1EtEv3zxEqodNuT1
:smile (1):sabahtan beri dinletemiyom ki tutturdu ille dövecem diye :smile (2): aha böyle edecek adamı :mshareketliifade118
nemesisss canımmmmm sevni çok seviyommmmmmmmmm:mshareketliifade445
bir kere dövsem nolur kii :mshareketliifade411
şaka şaka canım geçti gitti sinirim bende seni seviyomm :s1 (6):
Perilice
23-03-2009, 16:40
bir kere dövsem nolur kii :mshareketliifade411
şaka şaka canım geçti gitti sinirim bende seni seviyomm :s1 (6):
:smile (11):
bugün kendimi çok dinamik ve mutlu hissediyorum.iş yerine gelene kadar yolda sarkı çığırıp durdum :smile (16): bahar geldi yaa off bu havaları çok seviyorum ben.insanın içi kıpır kıpır oluyor.
bu arada işten çıkmaya karar verdim.çekim yasasını çalıştırıp bişeyler yapma zamanı geldi artık :mshareketliifade466
bu sabah yağmur var istanbul daa içim kıpır kıpır oluyor bilinmez niyee :155ow: yağmur mağmur beni kimse hüzünlendiremez kardeşimm bugün.bugün kendimi çok hafiflemiş hissediyorum.dün 1 yıldır kafamı kurcalayan bir konuda yaradana sığınıp duruma el attım.gerçeği öğrenmek beni oldukça rahatlattı diyebilirim.beni geçmişimde bırakan bir kişiyle daha bağlarımı kopardım.kuş gibiyim :155ow:
evet artık yeni başlangıçlar zamanııı :wana_fuck:
Maşallah ALLAH daim etsin inşallah..
Mutlu birilerini görmek benide mutlu ediyor..
:s1 (9): evettt bugün kendimi daha iyi hissediyorum.nasıl kötü hissederim ki tartıda 1 kilo eksik çıktım.heytt bee bu iradeyle devam edersem 1 aya eski kiloma ve kıyafetlerime kavuşucam :smile (13):
dün yatmadan önce birini unutmak ve affetmek için ufak bir çalışma yaptım.şuan kendimi daha iyi hissediyorum :smile (13):bu akşamda bir eft yapıyım ki tam olsun.
Perilice
27-03-2009, 09:55
:smile (14): bende kilo veririmde daha el atmadım kilolarıma :smile (14):
Stubborn
27-03-2009, 10:01
:s1 (9): evettt bugün kendimi daha iyi hissediyorum.nasıl kötü hissederim ki tartıda 1 kilo eksik çıktım.heytt bee bu iradeyle devam edersem 1 aya eski kiloma ve kıyafetlerime kavuşucam :smile (13):
dün yatmadan önce birini unutmak ve affetmek için ufak bir çalışma yaptım.şuan kendimi daha iyi hissediyorum :smile (13):bu akşamda bir eft yapıyım ki tam olsun.
Senın adına cok sevındım canım benım boyle olumlu seylerı okumak okadar çok hoşuma gıdıoyrkı allah bozmasın hep boyle devam eder inşallah:mshareketliifade108
canım bir kere el attın mı gerisi geliyor.ben işe gelirken ve giderken arabaya bineceğim kısmı hızlı hızlı yürüyorum.zaten hızlı yürürüm bu şekilde resmen uçuyorum :wana_fuck:bu bile o kadar işe yarıyor ki
saol stubborncum sende en kısa zamanda şu dalgalı dönemini atlatır eski neşene kavuşursun inşallah :love0073:
Ohhh sefan olsun,gerisi gelir bunun yaza kadar sen merak etme :mshareketliifade508
Stubborn
27-03-2009, 10:10
saol stubborncum sende en kısa zamanda şu dalgalı dönemini atlatır eski neşene kavuşursun inşallah :love0073:
Su sıkıntımı atlattım atlatacam bı donemdeyım bununda farkındayım sagol canım bırbırımıze destek olup beraber atlatıoruz zaten herseyımızı mesela ben senın nesenden kendı payıma dusenı alıp mutlu oldum allah yuzunden gulumsemeyı eksık etmesın:mshareketliifade177
evet prenses senin gibi 48 kilo olucam bende :smile (13):yada 50 olsun hadi :wana_fuck:
Su sıkıntımı atlattım atlatacam bı donemdeyım bununda farkındayım sagol canım bırbırımıze destek olup beraber atlatıoruz zaten herseyımızı mesela ben senın nesenden kendı payıma dusenı alıp mutlu oldum allah yuzunden gulumsemeyı eksık etmesın:mshareketliifade177
amin canım hepimizin :love0073:
evet prenses senin gibi 48 kilo olucam bende :smile (13):yada 50 olsun hadi :wana_fuck:
Ya öyle deme nemesiscim,bence en ideal kilo 50-55 arası çok zayıf olmakta hiiiç iyi değil tavsiye etmiyorum,bak bende kilo almaya çalışıyorum:smile592os:
Stubborn
27-03-2009, 10:15
Ya öyle deme nemesiscim,bence en ideal kilo 50-55 arası çok zayıf olmakta hiiiç iyi değil tavsiye etmiyorum,bak bende kilo almaya çalışıyorum:smile592os:
Ya en guzel sey kılo almayaca calışmaktır bence yaa prenses sen ne dıon kızımmmm yaa ye bolbol cukulata işte hehehehehehe
stubborna katılıyorum prenses ne diyon sen canım yaa herşeyi yiyosun üstelik her istediğini giyiyosun daha ne olsun :smile (4):
Perilice
27-03-2009, 10:34
canım bir kere el attın mı gerisi geliyor.ben işe gelirken ve giderken arabaya bineceğim kısmı hızlı hızlı yürüyorum.zaten hızlı yürürüm bu şekilde resmen uçuyorum :wana_fuck:bu bile o kadar işe yarıyor ki
:smile (13)::smile (13): ama ben çok korkuyom bir kere çok zayıfladım hastanelik oldum :blush2:
Kızlar benim kadar yiyen yoktur herhalde :mshareketliifade281 yiyiyorum yiyiyorum alamıyorum,:)(şimdi iyice kızacaklar):smile (16):
:s1 (25)::mad::smile (17)::s1 (9):duygularımı anlatan smileyler prenses
Perilice
27-03-2009, 11:21
:love0073: prenses
:s1 (25)::mad::smile (17)::s1 (9):duygularımı anlatan smileyler prenses
:smile (13)::smile (13)::smile (13)::s1 (8)::s1 (8)::s1 (8)::73e4317106059nd::s1 (16)::Ö
Kızamazki :yc46nm18LX0wKIxTjY7
:love0073: prenses
:smile (11):
:smile (13)::smile (13)::smile (13)::s1 (8)::s1 (8)::s1 (8)::73e4317106059nd::s1 (16)::Ö
Kızamazki :yc46nm18LX0wKIxTjY7
:love0073: evet kızamam
:love0073: evet kızamam
:smile (11)::smile (11)::smile (11):Biliyordum:s1 (24)::yc46nm18LX0wKIxTjY7
Stubborn
27-03-2009, 14:25
Kızlar benim kadar yiyen yoktur herhalde :mshareketliifade281 yiyiyorum yiyiyorum alamıyorum,:)(şimdi iyice kızacaklar):smile (16):
Bak gelmıyım orayaaaaaaaaaa:breakeverything9xc:
Bak gelmıyım orayaaaaaaaaaa:breakeverything9xc:
:love0073:Bende seni seviyorum canım:smile (13):
:breakeverything9xc:Buda benimki ne biçim günlük yazıyorsunuz diye.
:breakeverything9xc:Buda benimki ne biçim günlük yazıyorsunuz diye.
yemişiz serpil abladan paparayı :ttt:ttttamam ablacım geyiği sohbete yazıcaz :sirin
hayalayaz
28-03-2009, 11:36
yemişiz serpil abladan paparayı :ttt:ttttamam ablacım geyiği sohbete yazıcaz :sirin
sizler gerçekten ipek gibi insanlarsınız, hassas ve kıymetli hepinizi seviyorum iyiki varsınız, geyiği sohbette yaparsanız bizde nerede şakalaştığınızı bilir dooooğruca oraya geliriz, bu şekilde dağılıyoruz hanginiz nerede deneyimlerinizi yazmışsınız nerde şaka yapmışsınız şaşırıyoruz. çok yerinde bir karar almışsınız sağolun :mx:mx:mx:mx
Evet arkadaşlar hepiniz çok süper yazılar yazan ve paylaşan insanlarsınız bunu biliyorum...Çünkü çoğunuzu okudum...
Günlükte tabiki neşeli eğlenceli yazılar olmalı,ama birazda kendinizi anlatsanız...Çünkü bazen bir yaşadığınız olay,yada iç dökmeleriniz bize tercuman oluyor...Ben kendi adıma insanların günlüklerini okumaktan çok şey öğrendim...İlk Hayal ablanın günlüğünü okumuştum ve o bana çok ilham vermişti...Hayata tutunuşlarımda çırpınmalarımda büyük bir adım atmamda yardımcı olmuştu...Sonrasında benim günlüğümü okuyan insanların bana geri dönüşlerinde benimde onlara ilham verdiğimi gördüm...
Hepimiz birbirimize ilham veriyoruz,bir anlamda birbirimizin İlham Perileriyiz...
Onun için biraz daha paylaşımlar bekliyorum sizden...
Sizler çok başkasınız...
:Ö
Perilice
28-03-2009, 21:21
:kop biri peri dedi :kop
yine en sevdiğim saatlere yaklaşıyoruz soppi hemen eve gidip eşofmanımı giyip yürümeye başlamak için sabırsızlanıyorum.dünden beri yürüyorum.yaz saatine girmek çok iyi oldu benim için.hava iyice kararana kadar spor yapıyorum.kendimi iyi hissediyorum zaten yediklerime dikkat ediyordum.şimdi de spora başladım.hadi bakalım bu ay içinde 5 kilo vermeyi düşünüyorum.
Perilice
01-04-2009, 17:04
yine en sevdiğim saatlere yaklaşıyoruz soppi hemen eve gidip eşofmanımı giyip yürümeye başlamak için sabırsızlanıyorum.dünden beri yürüyorum.yaz saatine girmek çok iyi oldu benim için.hava iyice kararana kadar spor yapıyorum.kendimi iyi hissediyorum zaten yediklerime dikkat ediyordum.şimdi de spora başladım.hadi bakalım bu ay içinde 5 kilo vermeyi düşünüyorum.
Canım benim sen başarırsın kim tutar seni :mshareketliifade393
saol canım eft yide unutmadım aklımda :mshareketliifade108
soppikendimi herzaman ki gibi bugünde çok iyi hissediyorum.spor yapıyorum zayıflıyorum kendimi çok dinamik hissediyorum.ee yaz ayıda geldi atalım fazlalıkları.
bu işyerine başladığımdan beri herşeye çok sinirlendiğimi farkettim.bunu yakın bir arkadaşım daha söylemişti.'kızım sen kafayı yiycen bırak şu işi 'demişti.ama borçlar var işte diye bir kaç ay daha dayanıyordum.
bu aylarda kafama dank etti.o kadar kişisel gelişim çekim yasası kuantum diyosun.yine millete kafan bozuluyor :argue15rx: silkelendim ve kendime geldim.şuan hep iyi şeyler düşünüyorum.kendimi kurban gibi hissetmekten vazgeçince burası bile hoş geliyor gözüme.tatlı dille açılmayacak kapı yok :sirin şuan o beni çok sıkan şahısa bile kötü bişey hissetmiyorum.oda benimle uğraşmıyor.hj
Oyy canım bende spor olayına başladım birkaçgündür...İnsan kendini harika hissediyor ilk başladığında...
Sevmediğimiz insanlara karşı iyi düşünmeye başladığımız zaman,kısa sürede onlarında bize geri dönüşümü çok iyi oluyor...Hatta yavaş yavaş onlar bize öyle iyi şeylar yapıyorlarki vayy be dedirtiyor=)
Onun için önce onlar hakkındaki olumsuz düşüncelerimizden sıyırırsak kendimizi bize geri dönüşümü çok güzel olur...
Ama zaman zaman genelde ya onlar bize şunu bunu yaptı,niye ben safmıyımda iyi düşüneceğim diye hayıflanırız...Ama bunu onlar için değilde kendimiz için yapıyoruz aslında...
O yüzden doğru davranıyorsun canım...
Stubborn
03-04-2009, 12:26
Valla zayıflamak gıbısı yok gerçekten insan kendını kus gıbı rahat hısedıyor bende bu aralar baya kilo verdım gobegım yok denecek kadar azaldı..hala yok dıyemıorum ama:( genede baya bi gitti..ee yaz bikini..:) demı ama ahaha
Oyy canım bende spor olayına başladım birkaçgündür...İnsan kendini harika hissediyor ilk başladığında...
Sevmediğimiz insanlara karşı iyi düşünmeye başladığımız zaman,kısa sürede onlarında bize geri dönüşümü çok iyi oluyor...Hatta yavaş yavaş onlar bize öyle iyi şeylar yapıyorlarki vayy be dedirtiyor=)
Onun için önce onlar hakkındaki olumsuz düşüncelerimizden sıyırırsak kendimizi bize geri dönüşümü çok güzel olur...
Ama zaman zaman genelde ya onlar bize şunu bunu yaptı,niye ben safmıyımda iyi düşüneceğim diye hayıflanırız...Ama bunu onlar için değilde kendimiz için yapıyoruz aslında...
O yüzden doğru davranıyorsun canım...
evet syco spor yapan insan beynede hakim oluyor :sirin mutlu oluncada insanlara iyi yaklaşıyorum ve bana geri dönüyor :ci
Valla zayıflamak gıbısı yok gerçekten insan kendını kus gıbı rahat hısedıyor bende bu aralar baya kilo verdım gobegım yok denecek kadar azaldı..hala yok dıyemıorum ama:( genede baya bi gitti..ee yaz bikini..:) demı ama ahaha
aynen canım yaa denizde havuzda manda gölü balesi yapmak istemiyorum :animation732xl9vh:
işe yeni geldim etrafta kimse yok rahatım.çayımıda aldım önüme siteyi geziyorum ohh :)bu sessizliği seviyorum.bugün benim şalterlerimi attıran şahısta yok.hem mübarek cuma hafta sonu daha ne ister insan :cool
şu günlerde mediye falan acaip merak sardım.her akşam önce sporumu yapıyorum duşumu alıp mediye geçiyorum.o kadar iyi geliyor ki.düzenli olarakta reikiye devam ediyorum.sabah uyanınca ilk yaptığım iş kalbimi sevgiyle doldurmak ve pozitif enerjilere kendimi açmak oluyor.gerçi bugün otobüste baya sesimi yükselttim.sabah sabah herkeste bir stres niye o kadar sesim yükseldi onuda anlamadım ya neyse hehe sanki o tiz sesle bağıran kız bir başkası gibi geldi.bağırdım falan ama hiç sinir olmadı işin tuhafı.2 haftadır sinir falan yok yine tartışıyorum ama kan asla beynime hucum etmiyor.
burdaki malum şahısla yine tartışıyoruz ama bu sefer sinirden kuduran o oluyor.ben lafımı ortaya söylerim beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar hehe
Stubborn
10-04-2009, 09:20
Harıka yaa bu kadar enerjık olmana oyle cok sevındımkı canım..:73e4317106059nd:
Harıka yaa bu kadar enerjık olmana oyle cok sevındımkı canım..:73e4317106059nd:
:ttt:ttt:tttsaol canımmm :73e4317106059nd:
hayalayaz
10-04-2009, 09:38
işe yeni geldim etrafta kimse yok rahatım.çayımıda aldım önüme siteyi geziyorum ohh :)bu sessizliği seviyorum.bugün benim şalterlerimi attıran şahısta yok.hem mübarek cuma hafta sonu daha ne ister insan :cool
şu günlerde mediye falan acaip merak sardım.her akşam önce sporumu yapıyorum duşumu alıp mediye geçiyorum.o kadar iyi geliyor ki.düzenli olarakta reikiye devam ediyorum.sabah uyanınca ilk yaptığım iş kalbimi sevgiyle doldurmak ve pozitif enerjilere kendimi açmak oluyor.gerçi bugün otobüste baya sesimi yükselttim.sabah sabah herkeste bir stres niye o kadar sesim yükseldi onuda anlamadım ya neyse hehe sanki o tiz sesle bağıran kız bir başkası gibi geldi.bağırdım falan ama hiç sinir olmadı işin tuhafı.2 haftadır sinir falan yok yine tartışıyorum ama kan asla beynime hucum etmiyor.
burdaki malum şahısla yine tartışıyoruz ama bu sefer sinirden kuduran o oluyor.ben lafımı ortaya söylerim beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar hehe
canım benim sen öfkeni, sakin sakin diğer insanlara projekte ediyorsun, onlar sözle/ hareketle ifade ediyorlar,
başkalarına duyduğun ve onların sana veya başkalarına yansıttıkları öfkelere reiki ver.
yanılıyorda olabilirim ama, yaptığın bir çok güzel şeye rağmen tatmin olamadığını düşünüyorum.
şu anda özellikle o malum kişiye karşı rüzgar ekiyorsun..tabii bundan başkalarıda nasibini alıyor, bu konu hakkında düşün emi. saygılı sevgiler.
canım benim sen öfkeni, sakin sakin diğer insanlara projekte ediyorsun, onlar sözle/ hareketle ifade ediyorlar,
başkalarına duyduğun ve onların sana veya başkalarına yansıttıkları öfkelere reiki ver.
yanılıyorda olabilirim ama, yaptığın bir çok güzel şeye rağmen tatmin olamadığını düşünüyorum.
şu anda özellikle o malum kişiye karşı rüzgar ekiyorsun..tabii bundan başkalarıda nasibini alıyor, bu konu hakkında düşün emi. saygılı sevgiler.
hiç bu açıdan düşünmemiştim hayal abla.o kişiye karşı hala öfkem var ama eskisi gibi değil.öfkemede hiç oturup reiki vermedim.bu akşam yapıcam teşekkürler güzel tavsiyen için :73e4317106059nd:
Perilice
10-04-2009, 11:43
hihi aman iyi ol canım gerçi öfkelenmemen bir benim işime yarıyor hihi
duyanda hergün gırtlağını sıkıyoruzz sanır hihi neyse uzaymıyım da olay sohbete bağlanmasın
Perilice
10-04-2009, 12:51
duyanda hergün gırtlağını sıkıyoruzz sanır hihi neyse uzaymıyım da olay sohbete bağlanmasın
:mshareketliifade370 burası günlük sohbet yasak hihi
selam günlüğüm sana yazmayalı epey olmuş.yetim kalmışsın yokluğumda ahh garibimm hihi
şuan güzel bir ofisteyim.bu ofisi mükellef bulmak için değerlendiriyoruz.ilk bir kaç hafta müşteri falan yoksa ne gidip durayım ofiste dedim ama saçmalamışım.nedir çekim yasasındaki durum işin varmış gibi ,varolan müşterilerin varmış gibi git gel.elbet birgün yağacak müşteri (şemsiyeni açmayı unutma )hihidün kendimi çok iyi hissettim oturdum imgelememi yaptım.sürekli olumlu cümleler kuruyorum.olacak çok yakında herşey düzene girecek:ups
Perilice
09-06-2009, 10:37
selam günlüğüm sana yazmayalı epey olmuş.yetim kalmışsın yokluğumda ahh garibimm hihi
şuan güzel bir ofisteyim.bu ofisi mükellef bulmak için değerlendiriyoruz.ilk bir kaç hafta müşteri falan yoksa ne gidip durayım ofiste dedim ama saçmalamışım.nedir çekim yasasındaki durum işin varmış gibi ,varolan müşterilerin varmış gibi git gel.elbet birgün yağacak müşteri (şemsiyeni açmayı unutma )hihidün kendimi çok iyi hissettim oturdum imgelememi yaptım.sürekli olumlu cümleler kuruyorum.olacak çok yakında herşey düzene girecek:ups
İşte benim bacımmmm :73e4317106059nd:
hayalayaz
09-06-2009, 11:37
sana ne yapman gerektiğini özelden yazdım. bir daha nasıl olsa iş yok diye işe gitmediğini duymayayım zopa..dükkan kapısı hak kapısıdır, açacaksın ki hakkın içeri gelsin.. dükkanın kapalı olursa gelen geri döner. yapacak işin yoksa,bu günlerini kitap okuyarak, eft yaparak vs değerlendir yarın öbür gün başını kaşıyacak vaktin olmayacak..allah hayırlı işler, bol ve bereketli sevinçle kazandığın paralar versin..
:oys değerlendiriyorum hayal ablacımmm :73e4317106059nd:
Hayırlı işler ve eşler...
dün doğum günümdü ve gerçekten güzel bir gündü.sevildiğinizi arkadaşlarınızın olduğunu bilmek güzel.geçen hafta bir arkadaşımın doğum günüydü ve kimse tarafından hatırlanmadığından yakınıyordu.bunu düşününce deli gibi şükrettim.arayanların soranların haddi hesabı yok.hatta hiç ummadıklarım bile hatırlamış.ee feyzbuk saolsun hihi evde sade bir kutlama yaptık akşam.pastamda güzeldi hani :oys bugünde bir kaç arkadaşımla dışarda takılıcaz.dün o kadar mutluydum ki pastamı yedikten sonra kardeşimle kolbastı oynamaya çalıştık.oynamaya çalışmak bile güzel mideme kramplar girdi gülmekten yaa hihi ama becerikli kızım gördüğüm hareketi hemen kaparım :oys
gelelim mükellef olayına :) dün çokk sevdiğim bir kız arkadaşım defterlerimi veririm sana ne zaman alım dedi.oyy canım benim yaa.zaten hiç şüphem yoktu onunla alakalı.ilk mükellefim o olsun zaten çok iyi niyetlidir.inşallah onun gibi bana inanan güvenen bir sürüüüü mükellefim olucak :ups
Perilice
12-06-2009, 08:40
soppisoppisoppiEvet benim bacım başaracağını biliyordum :firsat şimdi gelin mükellefler :firsat
selammm eyy sevgili günlükkk hihi
bugünlerde acaip çekim yapıyorum insanlar üzerinde.kimi düşünsem ya arıyor ya msj atıyor yada bir mekanda karşılaşıyorum :cool çok hoşuma gidiyor bu durum hee
bu arada eft lere hız vermiş durumdayım.özellikle para konusunda internetten bulduğum bir kaç cümle üzerine çalıştım.nerdeyse anıra anıra ağlıyordum.hiç bir eft cümlesi bu kadar etkilememişti beni.hemen 5 seans yaptım üstüne rahatladım.eft yaparken para kazanmamın zorluğunda annemin etkisini farkettim.bir kaç kalıbı daha temizledikten sonra anneme öfkeme çalışıcam :)
Perilice
16-06-2009, 10:20
bugünlerde acaip çekim yapıyorum insanlar üzerinde.kimi düşünsem ya arıyor ya msj atıyor yada bir mekanda karşılaşıyorum :cool çok hoşuma gidiyor bu durum hee
bu arada eft lere hız vermiş durumdayım.özellikle para konusunda internetten bulduğum bir kaç cümle üzerine çalıştım.nerdeyse anıra anıra ağlıyordum.hiç bir eft cümlesi bu kadar etkilememişti beni.hemen 5 seans yaptım üstüne rahatladım.eft yaparken para kazanmamın zorluğunda annemin etkisini farkettim.bir kaç kalıbı daha temizledikten sonra anneme öfkeme çalışıcam :)
alkis alkisalkisalkisalkisalkis
Stubborn
16-06-2009, 16:29
B u durumu bu aralar bende cok sık yasıyorum harıka bişi hep devam eder ıns kımı kalbımden geçirsem o arıo yada yazıo yada hebr alıoyrum
selam sevgili günlüğüm uzun zamandır yazamadım sana pek keyfimde yoktu zaten.ama bu izmit gezisi süper oldu.bol bol güneşlendim ve denize girdim.eskiden niye korkarmışım ki sudan sanki.nasıl yüzdüm nasıl yüzdüm anlatamam.bıraksalar suda buruşucak duruma gelicem.ama ablam saolsun iki de bir hadi çık hadi çık deyip durdu.yüzmek dışında ilk defa sırtüstü suda durmayı yapabildim.eskiden su beni kaldırdığında suyu göremediğim için kendimi kasıp batıyordum.heralde kontrolü kaybetme korkusu olsa gerek.ama artık o korkudan da eser yok hihi nasıl bir çoşkudur bu ya.tuzlu su insandaki negatifi aldığı için müthiş hafiflemiş hissediyorum kendimi.:)
bu aralar yine yeni kararlar aldım.bakalım yakın zamanda uygulamaya geçicem.herkese sevgilerrr
hayalayaz
03-07-2009, 20:07
hoşgeldin ablam, aldığın kararları başarıyla uygulamanı diliyorum, hep yanında olduğumuzu unutma emi.. :73e4317106059nd:
aldığın karaları başaracağına inamıyorum nemesis. haydi durmak yok yol bizim canım :0511::0511: :73e4317106059nd:
hoşgeldin ablam, aldığın kararları başarıyla uygulamanı diliyorum, hep yanında olduğumuzu unutma emi.. :73e4317106059nd:
unutur muyum ablam :73e4317106059nd:
aldığın karaları başaracağına inamıyorum nemesis. haydi durmak yok yol bizim canım :0511::0511: :73e4317106059nd:
saol semcetcimmm :73e4317106059nd:
Sen nasıl bir kızsın ya ...Sorunlarına ne güzel çareler bulursun ...Kendini ne çok aştın ...suda batma korkusu bendede var ayağım yerden kesilmiyecek kesilirse garantilerim gider gibi geliyordu...Bak sen aşmışsın darısı bana...
hayalayaz
04-07-2009, 09:12
aslında suyun üzerinde kalmayı başaran herkes, her türlü derinlikte yüzebilir..deniz memleketinde yaşıyoruz, küçükken yüzme öğreneyim diye denize atmışlar korkmuşum ve bir daha suya girmemişim..arkadaşlarım balık gibi yüzerlerdi ben seyrederdim..almanlar izmirli olduğumu duyunca beni balık kız falan sanırlardı, yüzme bilmiyorum demeye utanırdım..sonra 4 arkadaş buna bir son vermeye karar verdik.. başka insanların bizimle dalga geçmesini engellemek için havuz kapattık.. 4 kerede baya baya yüzmeyi öğrendim..ama boyumu geçen yerde yüzemeyeceğim konusunda çok iddialıydım.. bir gün marmariste arkadaşlarla yat turuna çıktık, durduğumuz koylarda ben denize giriyorum ve gayet güzel yüzüyorum... arkadaşın biri yanıma geldi..hayal sen boyunu geçen suda yüzemzdin değilmi dedi... ben evet dedim..e burada nasıl yüzüyorsun? burasının derinliği en az 30 metre. dediği anda ben jump denizin dibine düştüm..sanki yüzmeyi unuttum birden..sonra..orada öyle batmış şoka girmiş bir şekilde suyun üzerine çıkmaya çalışıken..aklıma geldi..kendi kendime salak aslında yüzebiliyorsun ne korkuyorsun dedim.. sakinleşip suyun yüzüne çıktım..ha. siz şimdi bu anlattıklarıma bakara, beni olimpiyat yüzücüsü oldum sanıyorsanız...yok canıııım..sigara içiyorum ya nefesime güvenmiyorum..bu yüzden kıyıya paralel yüzüyorum... ama, ama, ama, dün gece ben ne yaptım? mustafa kartalın yeteneklerini ödünç istedim verdi sağolsun..nefes alırken 20 ye kadar sayabildim..tutarken 20 verirken 20 tutarken yine 20 saydım..ben nefes alırken 6 ya kadar saydığımda 3. turda başka yerden nefes almaya başlıyordum..dün 15 dakika falan sürdürdüm nefes çalışmasını mustinin yetenekleriyle..daha denize gidemedim.. denize gittiğimde bir olimpiyat yüzücüsünün yeteneklerini ödünç almaya niyetliyim.... e napayım isteyenin yüzü bir kara vermeyen kunta kinte, dimi ama:73e4317106059nd:
Sen nasıl bir kızsın ya ...Sorunlarına ne güzel çareler bulursun ...Kendini ne çok aştın ...suda batma korkusu bendede var ayağım yerden kesilmiyecek kesilirse garantilerim gider gibi geliyordu...Bak sen aşmışsın darısı bana...
aşarsın sende serpil ablacım ben yaparsam herkes yapar.eskiden su kulağıma geldiğinde deliriyordum.şimdi yine kulağım suyla tıkanıyor ve sadece nefes alış verişimi duyuyorum meditasyon yapar gibi çok müthiş bir duygu :; gitmeden eft yapim öyle gideyim dedim ama zaman bulamadım.bende korkularımın üstüne üstüne gittim oldu hihi
aslında suyun üzerinde kalmayı başaran herkes, her türlü derinlikte yüzebilir..deniz memleketinde yaşıyoruz, küçükken yüzme öğreneyim diye denize atmışlar korkmuşum ve bir daha suya girmemişim..arkadaşlarım balık gibi yüzerlerdi ben seyrederdim..almanlar izmirli olduğumu duyunca beni balık kız falan sanırlardı, yüzme bilmiyorum demeye utanırdım..sonra 4 arkadaş buna bir son vermeye karar verdik.. başka insanların bizimle dalga geçmesini engellemek için havuz kapattık.. 4 kerede baya baya yüzmeyi öğrendim..ama boyumu geçen yerde yüzemeyeceğim konusunda çok iddialıydım.. bir gün marmariste arkadaşlarla yat turuna çıktık, durduğumuz koylarda ben denize giriyorum ve gayet güzel yüzüyorum... arkadaşın biri yanıma geldi..hayal sen boyunu geçen suda yüzemzdin değilmi dedi... ben evet dedim..e burada nasıl yüzüyorsun? burasının derinliği en az 30 metre. dediği anda ben jump denizin dibine düştüm..sanki yüzmeyi unuttum birden..sonra..orada öyle batmış şoka girmiş bir şekilde suyun üzerine çıkmaya çalışıken..aklıma geldi..kendi kendime salak aslında yüzebiliyorsun ne korkuyorsun dedim.. sakinleşip suyun yüzüne çıktım..ha. siz şimdi bu anlattıklarıma bakara, beni olimpiyat yüzücüsü oldum sanıyorsanız...yok canıııım..sigara içiyorum ya nefesime güvenmiyorum..bu yüzden kıyıya paralel yüzüyorum... ama, ama, ama, dün gece ben ne yaptım? mustafa kartalın yeteneklerini ödünç istedim verdi sağolsun..nefes alırken 20 ye kadar sayabildim..tutarken 20 verirken 20 tutarken yine 20 saydım..ben nefes alırken 6 ya kadar saydığımda 3. turda başka yerden nefes almaya başlıyordum..dün 15 dakika falan sürdürdüm nefes çalışmasını mustinin yetenekleriyle..daha denize gidemedim.. denize gittiğimde bir olimpiyat yüzücüsünün yeteneklerini ödünç almaya niyetliyim.... e napayım isteyenin yüzü bir kara vermeyen kunta kinte, dimi ama:73e4317106059nd:
o denize atma durumunu bende de denemek istemişlerdi hayal abla.ama gözümdeki o ifadeyi görünce cesaret edemediler.sonuçta bir yolunu bulur ordan çıkardım ama bu onlar için hiç iyi olmazdı hihi
bende yüzerken kardeşimin yeteneklerini ödünç istemiştim.bir dahakine şu amerikalı 9 tane madalya alan yüzücü varya onun yeteneklerini ödünç alalım hihi
Perilice
06-07-2009, 12:47
hihihihihihi olamaz ya biz çalışalım yüzmeyi öğrenelim hanfendiler yetenek ödünç alma ile işi iki dk çözsünler :0511: ben bu bilgilerimi daha önceden öğrenmiş olsaydım helede izmirde yaşarken biliyor olsaymışım vay be şimdi nerelerdeydim hihi Ama genede memnunum halimden her zamanın her dakikanın başka öğretileri var ...
Nemesiscim canım bir tanem benm yeni aldığım kararları uygulayacağına eminim nerden eminsin diye sorarsan çünkü benim arkadaşımsın uygulamama gibi bir seçeneğin yok yoksa benden çekeceğin var kesin hehe hehe :0399: :0399: :0399:
hihi yok kuşum uygulıycam meraklanma sen
az önce çok güzel bir haberle uyandırıldım.bir haftadır havuza gitmenin çekimini yapıyordum.ama parasal sıkıntılardan erteleyip durdum.ama az önce bir arkadaşım beni havuza davet etti.önce kem küm ettim ama bunun benim çekimim olduğunu sonradan anladım.hem şu denizde keşfettiğim potansiyeli birde havuzda deneyelim bakalım hihi işin diğer ilginç tarafı annem beni uyandırmadan önce bu arkadaşımı rüyamda görüyordum :)
Perilice
07-07-2009, 10:17
az önce çok güzel bir haberle uyandırıldım.bir haftadır havuza gitmenin çekimini yapıyordum.ama parasal sıkıntılardan erteleyip durdum.ama az önce bir arkadaşım beni havuza davet etti.önce kem küm ettim ama bunun benim çekimim olduğunu sonradan anladım.hem şu denizde keşfettiğim potansiyeli birde havuzda deneyelim bakalım hihi işin diğer ilginç tarafı annem beni uyandırmadan önce bu arkadaşımı rüyamda görüyordum :)
hihihihi harikasın canım benim :73e4317106059nd:
Canım faceste resimlerini gördüm ne güzel bir kızsınsen ya ...Seni seviyorum...:73e4317106059nd::73e4317106059nd:
Canım faceste resimlerini gördüm ne güzel bir kızsınsen ya ...Seni seviyorum...:73e4317106059nd::73e4317106059nd:
:73e4317106059nd::73e4317106059nd: çok güzel bir bayandan bunu duymak ne güzel :optbende seni seviyorum serpi ablaa
Dün felaket bir rüya gördüm hatta kabus diyelim biz buna hihi Yakın bir erkek arkadaşım bana aşkını ilan ediyor.Ama bu nasıl ilan etmek 'yıllardır sana aşığım 'diye ayaklarıma kapanıyor.Amanin kaçacak delik arıyorum bütün rüya pardon kabus boyunca kaçıyorum çocuktan.hihi Kabusta biraz da gerçeklik payı var sanırım.Tabi öle sular seller gibi olmasada hafif bir ilgi sezersiniz ya öle bişey.Eskiden kadın erkek arkadaşlığına inanmam diyen tiplere hep muhalefet olurdum ama sanırım bu sözde biraz gerçeklik payı var.Geçen acılı bir erkek arkadaşımın yaralarına merhem olmaya çalışırken onda da bişey sezinledim :0326: Bu yüzden kardeşim kelimesine daha bir vurgu yapar oldum. Okuldayken bir anım geldi aklıma şimdi hihi Ense tokat tabir ettiğim bir durumdayız çocukla.Yani o halimizi düşününce o çocuk benim neremden hoşlanıyordu diyorum hala.Birgün okul çıkışı cafenin birinde açılmaz mı bu.Senden çok hoşlanıyorum zart zurt.Tabi şok onu hiç öyle düşünmediğim için kalbinide kırmak istemiyorum.Kendimce kalbini kırmayacağım güya en güzel sözü söyleyip başımdan savıcam ya hihi Sen benim KARDEŞİMSİN deyiverdim.Off ya çocuğun o yüzünün hali gözümden gitmiyor.Keşke hoşlanmıyorum deseydin dedi bana.Eee napalım Allahın her günü birini reddetmiyoruz hehe
Bugün bir çekim defterime bir kaç çekim daha yazdım.Baya uzun oldu ama içimden neyi istiyorsam yazdım.Geçmişte 6 ay önce kadar yaptığım bir çekimin olduğunuda gördüm.Şahsın birini istemiştim.Tıpatıp aynısı hayatımda ama gel gör ki aşk kısmı açıkta kalıyor.Tamam beni seviyor ama yeterli değil ki.Bende ona aşık değilim ama olabilirim de belli olmaz bu işler.Tam yeter ya dediğim bir gün saolsun falcının biri yine aklıma soktu bunu offf.Yok efenim biraz zor olacakmış beyimizin bana gelmesi ama geldiğinde eşşekler gibi aşık olucakmışşş mışş mışş.Neyse askerden bir dönsünde bakarız hala sevgilim yoksa neden olmasın :0399:
Bunlar dışında reikiye tekrar kafayı sardım.Bir ara sadece kendime ve yardım isteyenlere yolluyordum.Şimdi çakralarımdaki sorunları çözmeye çalışıyorum.Kök çakramdan başladım bende.Kök çakramdaki sorunun gerçek nedenine diye yolluyorum.Biraz genel bir niyet ve uzunda sürebilir ama olsun.Bir haftadır yapıyorum ve ciddi değişim var.Yemek yeme isteğim azaldı ve hatta 1 kilo kaybettim.Ayrıca karanlık korkum azaldı.Eskisi gibi ışığı kapatınca deli gibi ışık aramıyorum.Kapattığım anda odanın içinde bir aydınlık beliriyor sanki :ups
Amannn ne uzun yazdım okuyana sabır diliyorum hihi
Stubborn
23-07-2009, 17:29
Oyle bi aşk yasıyacagızkı sevgıyı tum iliklerimizde hisedecegiz canım benım o falcılara fazla kafa yorma cunku ıster ıstemez etkısınde kalıyor ınsan kendımden biliorum hihihihi oyuzden herkeze baktırmıyorum artık.. ama sakın içinde umutsuzluga dusme benı sevenı ben sevmıyorum falan dıye bunlar artcılar yakında buyuk deprem olacak:opt
Oyle bi aşk yasıyacagızkı sevgıyı tum iliklerimizde hisedecegiz canım benım o falcılara fazla kafa yorma cunku ıster ıstemez etkısınde kalıyor ınsan kendımden biliorum hihihihi oyuzden herkeze baktırmıyorum artık.. ama sakın içinde umutsuzluga dusme benı sevenı ben sevmıyorum falan dıye bunlar artcılar yakında buyuk deprem olacak:opt
Amin canımmmm olucak hatta oluşum aşamasında şuan hihi
ama sakın içinde umutsuzluga dusme benı sevenı ben sevmıyorum falan dıye bunlar artcılar yakında buyuk deprem olacak:opt
ben de aynısını düşünüyorum. ufak ta olsa bu konuda gelişme kaydetmemiz bilinçaltımızdaki değişimleri gösteriyor. :oys
Ben bu gün çakralarla ilgili bir yazı okurken renklerinde çakralar üstünde etkisi olduğunu gördüm kök çakra için kırmızı çamaşır ve etek pantolon giyinmek gerkiyormuş etkili oluyormuş ...birde kalp çakrası için pembe renkte bir şey giyinmek sevgiyi çekiyormuş bende okuduğumun yalancısıyım ancak denemekte yarar görüyorum...
Öyle kaçmakla olmaz insan azıcık naz yapardı ...Böyle kaçakaça kimse kalmayacak elinizde...:73e4317106059nd:
Aman kaçsın serpil abla zaten evren boşluğu sevmiyor kaçanın yerini hemen dolduruveriyor hihi
Perilice
23-07-2009, 21:17
hihihihi biri beni cimciklesin bu uzun yazan nemesis mi ya hihihihi
tüh ya ben didince garibim soluğu günlüğünde almış :0347:
Napim kuşum senle laklaka başlayınca günlüğümü münlüğü unutuyorum hihi
Perilice
23-07-2009, 21:22
Napim kuşum senle laklaka başlayınca günlüğümü münlüğü unutuyorum hihi
hihi sen burdamıydın bir tanem :73e4317106059nd: gel şöyle yanıma sohbetin belini kıralım :73e4317106059nd:
Bugün içim kıpır kıpır acaip mutluyum acep sipariş sırası bende diyemidir nedir herkesi öpesim var.Sabahtan beri herkese sevgilerimi yollayıp duruyorum ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum.Dün çok eğlendim belkide onun etkisidir ne bilim :)
Bu arada hayal abla dün iki noktalama yazını görünce içimden öyle bir mutluluk fışkırdı ki dün kulaklarını iyi bir çınlattım diye düşünüyorum :73e4317106059nd:
Daha yazacaklarım var ama çıkmam lazım neyse mucuu
Gülçin Şen
27-07-2009, 14:06
Sende bana her zamankinden daha güzel görünüyosun bugün datlummm.
Dur bende seni öpeyim bari:opt
Siparişlerin en kısa zamanda gerçekleşsin inşallahh:para
Perilice
27-07-2009, 16:37
Şeker diddinmi ya neyseki buğün evde kalacam nete girecem erken gelde az kaynatalım hihihihi
Sende bana her zamankinden daha güzel görünüyosun bugün datlummm.
Dur bende seni öpeyim bari:opt
Siparişlerin en kısa zamanda gerçekleşsin inşallahh:para
oyy oyy herzamankinden daha güzel hee :73e4317106059nd:
Şeker diddinmi ya neyseki buğün evde kalacam nete girecem erken gelde az kaynatalım hihihihi
bir kaynatamadık kuşumm yarın havuzdayım akşama artık :opt
Canım bütün dileklerin gerçekleşir umarım ...
Bugün yataktan kalkmayı hiç istemedim.Sanki iki kişi tutmuş 4 kişi dövmüş gibi ( annemin lafıdır bu çok gülerim )Dün sen bir yüz bir yüz birde üstüne malak gibi yan.Dişlerim ve gözlerim en belirgin yerlerim yani :0399:Büyükada da çok güzel bir koya geçtik motorla.Bunu sık sık yapmalıyız diye düşünüyorum.Eee tabi evde olmanın yararları seviyorum miskinliği :oys
Bugün iki noktalama tekniği üzerinde çalışıcam biraz.Denemelik birşeyler yapıcam bakalım neler olucak.
Gardenya
29-07-2009, 11:12
Bugün yataktan kalkmayı hiç istemedim.Sanki iki kişi tutmuş 4 kişi dövmüş gibi ( annemin lafıdır bu çok gülerim )Dün sen bir yüz bir yüz birde üstüne malak gibi yan.Dişlerim ve gözlerim en belirgin yerlerim yani :0399:Büyükada da çok güzel bir koya geçtik motorla.Bunu sık sık yapmalıyız diye düşünüyorum.Eee tabi evde olmanın yararları seviyorum miskinliği :oys
Bugün iki noktalama tekniği üzerinde çalışıcam biraz.Denemelik birşeyler yapıcam bakalım neler olucak.
canim büyük adanin neresinde... hemsererimiyiz ne?:opt
prenses koyu gardenya sen istanbulun neresindensin :sirin
Gardenya
29-07-2009, 11:22
prenses koyu gardenya sen istanbulun neresindensin :sirin
canim ben atasehir ve büyükadaliyim, ya sen?
ooo yakınız gardenya bende kayışdağında oturuyorum ataşehire bağlı bilirsin sanırım.vay vay vayyyy :opt
Gardenya
29-07-2009, 11:32
biliyorum canim kayidagini... ama ben yurtdisinda yasiyorum 31 senedir, tatilden tatile gidiyorum Istanbul'a...
aaa evet şimdi hatırladım gardenya sen almanyadaydın
Gardenya
29-07-2009, 11:38
aaa evet şimdi hatırladım gardenya sen almanyadaydın
evet canim almanyadayim...
Perilice
29-07-2009, 11:48
nemesis bak benden duymuş olma 6 agustosta istanbul gardenya :0399:
Gardenya
29-07-2009, 11:49
nemesis bak benden duymuş olma 6 agustosta istanbul gardenya :0399:
askim benim, nasilda bilir Istanbul a gelecegim tarihi...:73e4317106059nd:
yaa aslında istanbul buluşması ayarlasak ne güzel olur hee :cathatta il il buluşma yapsak yani bizim başımız kel mi diğer site yapıyor bizde yapalım.
Perilice
29-07-2009, 11:52
askim benim, nasilda bilir Istanbul a gelecegim tarihi...:73e4317106059nd:
:kız:mx
Gardenya
29-07-2009, 11:56
yaa aslında istanbul buluşması ayarlasak ne güzel olur hee :cathatta il il buluşma yapsak yani bizim başımız kel mi diğer site yapıyor bizde yapalım.
süüüüüüppeer olur, ben varim... 8 eylüle kadar vaktim var, hadi kizlar ayarlayin bir seyler, ben varim:73e4317106059nd:
ooo bol vaktin varmış gardenya süperrrr :optevettttt sevgili arkadaşlarım istanbulda oturan veya gelmek isteyenlerrr ayrıca hayal abla ve sevgili modcanlarımm ne diyorsunuz yapalım mı ?
Perilice
29-07-2009, 12:07
:0399: sayısal lotodan 6 lı tutarsa gelirim yollayın bakalım bu hafta enerjileri bana :0399:
offf delircemm sevgili günlük bugün çok tuhaf hissediyorum kendimi.geçen hafta bizim eve çok yakın bir yerde iş görüşmesine gittim.ama yoğunluk ihracat üzerine ve tüm sorumluluk bana ait olucakmış.yaparım derim dedim ama eve gelince zorlanabilirim diye düşünmeye başladım.dünde işsizlik tavan yapınca oturup ağladım sinirimden.az önce o yerden telefon ettiler patronla görüştürüceklermiş.içimede doğmuştu bunların arayacağı işin tuhafı.şimdi çok garip bir haldeyim olurda bu işe alınırsam yapamamaktan tırsıyorum ee bir yandan da iş bulmuşsun git çalış diyorum.offfff kafam oldu kazan canım çok sıkkın yaa ay tutulması mıdır nedir bu yaa.başlıycam ama bu salak durumuma :0326: hayal ablaaa nirdesinnn bir akıl ver
Perilice
10-08-2009, 13:58
Sen akıllı bir kızsın hepsinin üstesinden gelirsin bence boşuna sitres yapıyon kendine ama hayal ablaya sormak gerekli :73e4317106059nd:
hayalayaz
10-08-2009, 14:04
sen bi msn e gel ablam..:73e4317106059nd:gel bi öpeyim seni:73e4317106059nd:
hayalayaz
10-08-2009, 14:23
tamam nemesis şimdi yazacak ben şifadayım:73e4317106059nd:
hey millet ben geldimm hihi az önceki ezik gitti yerine acaip moral bulmuş kız geldi.öncelikle hayal ablama çok teşekkür ediyorum benim moralimi düzeltmek için verdiği uğraştan dolayı :73e4317106059nd: hayal ablacımm seni çok seviyorum hızır gibisin maaşallah.Allahım seni başımızdan eksik etmesin canımm benimm :73e4317106059nd:
ve kuşum seninde kafanı ütüledim ama geçtii durum çok iyiyim bomba gibiyim hepinizi çok seviyorumm :73e4317106059nd::73e4317106059nd::73e4317106059nd :
hayalayaz
10-08-2009, 14:28
bende sizleri çok seviyorum kuzular iyiki varsınız. çok büyük uğraşlar vermedim, allahtan hepiniz sağduyulu insanlarsınız..şifayı programladım kuzum şimdiden almaya başladın zaten görüşme süresince akacak.. hayırlı olsun :73e4317106059nd:
:73e4317106059nd::73e4317106059nd: saol ablammm benimmm
Amanın kuzum okuyunca inanamadım bu bizim tutuğunu koparan nemesismi diye sakın kendini az görme sen onlara fazlasın bile senin bilgilerin yeterde artar bile...
Yetmediği yerde dualar iki noktalar enerji verir takviye yaparız ...Seni çoooooook seviyorum canım yolun açık vede aydınlık olsun...
Perilice
10-08-2009, 21:40
hihi cadı çabuk gel şimdi kafa ütüleme sırası bende hihi
2 haftadır çalışıyorum ve doğal olarak uğrayamıyorum ne günlüğe ne siteye.işte olduğum için nete fazla girmemeye özen gösteriyorum ee eve gelincede başlıyor bir ağırlık.gerçi işle ev arası 10-15 dk yürüme mesafesi.yakın olması ve haftasonunun olmamasını yoğun şekilde istemiştim ve gerçek oldu :oysşimdilik fena gitmiyor şirket işleyişini tam olarak kavramaya çalışıyorum.ithalat ve ihracatıda tam olarak öğrendim mi tutmayın beniiii :0326:çalışanlarla da aram iyi bunuda çekmiştim.yalnız patron enteresan adam bana onla ilgili komik komik olaylar anlatıyorlar yerlere yatıyorum.işin kötü yanı çok borcları var ya gün geçmiyor ki bir alacaklı aramasın :0326:dur bakalım bişeyler öğreneyim eğer böyle olmaya devam ederse topuklarım bende napim.yoksa topuklarımdan vurulmak an meselesi booo
Oyy canım çok sevindim adına...
Tam istediğin gibi herşey demekki...Şimdi burayı okuyan Stubborn'da örnek alsın bakalım=) Bak böyle iş çekelim onada...
İtalat,ihracatıda sen hemen kaparsın canım benim kaçarmı senden...Çalıştığın insanlarlada huzurlu olman çok iyi...
Öpüyorum kocaman:73e4317106059nd:
saol canım benimm:opt yoğun şekilde isteklere yoğunlaşırsak oluyor stubba duyurulurr :oys
hayalayaz
23-08-2009, 22:01
e sende onların borçlarına ve alacaklılarına şifa gönder ablam, iş yerini ışıkla doldur, iş gelsin para gelsin..,shy
:0326:bazen reikiyi unutuyorum Hayal abla iyi ki hatırlattın hihibugün gönderiyim şifalarıı :opt
Perilice
25-08-2009, 10:48
:73e4317106059nd: oh oh balım en sonunda yazdı nemesis şimdi senin cumartesi de mi tatil bana dememiştin bunu :fhiter
:optdemişimdir kuşumm sen unuttunn
Stubborn
25-08-2009, 22:37
saol canım benimm:opt yoğun şekilde isteklere yoğunlaşırsak oluyor stubba duyurulurr :oys
oy kuzum bnımmm
yakında yanında olcam kafanı yorma iş cıkıslarında bulusup yemek yıycez:923
elini çabuk tut stubb bekliyorumm :opt
Perilice
10-09-2009, 21:30
:923 ohoo hanfendi yok olmuşşş alooo hanfendi ses ver bi ya :73e4317106059nd:
pisicikk
12-09-2009, 01:01
:923 ohoo hanfendi yok olmuşşş alooo hanfendi ses ver bi ya :73e4317106059nd:
şule.... bak bunlar bizsiz buluşup istanbullarda yemek yiyorlar... hanımlar... bu küçük hanım Ankarayı kazanınca oohooo biz neler yapıcaz... ama bizede gelin... buraların tozunu alırız:73e4317106059nd:
yok canım hemen kıskanmayın daha görüşemedik.zaten bu yağmurda dışarı çıkmayı ancak ördekler göze alır hihi
selam günlüğüm
uzun zamandır sana yazamıyorum işten güçten.insan yeni bir şeye başlarken düzeni oturtması biraz zaman alıyor tabi.ama şu aralar iyiyim maaşıda alınca ekonomik olarak biraz rahatladım.hele bu ayın maaşıyla tam rahatlayıp canımın istediğini yapabilicem.Allahıma şükürler olsun ki çalışıyorum para kazanıyorum ve mutluyum.o kadar zaman işsiz kalınca insan kendini önemsiz değersiz hissediyor.çalışınca kendime geldim hem kendime faydam dokunuyor hem çevremdekilere :0511:
bu işe başlarken ilk bir iki hafta tereddütte kalmıştım.ama şuanda seviyorum ortamını insanlarını.geçen gün işyerinde toplanıp muhabbet ediyorduk.bir anda onlar arasında ne kadar mutlu olduğumu farkettim evet aslında tamda istediğim şeydi bu.çekim defterime haftasonu olmayan çalışma arkadaşlarımla çok iyi anlaştığım ortamın rahat olduğu bir yer diye yazmıştım.bunların hepsi var demek ki neymiş gönülden inanıp isteyince alıyormuşuz.
bu yüzden istediklerinin olmadığını düşünen arkadaşlarıma sesleniyorum.gönülden isteyin ve olacağına inanın :opt
senin adına çok sevindim canım..
insanın istemesi ve olduğunda bunu farketmesi çok güzel..bu doğrultuda hepimizin isteklerinin olacağına yürekten inanıyorum..ve bunlara burda şahit olmakta beni ayrıca sevindiriyor..dilerim daha bir çok sevince hep birlikte şahit oluruz..bir olduğumuzu düşünürsek senin sevincin benim sevincim oluyor nasılsa:)sevgilerimle:73e4317106059nd:
saol canımm :optbende kim ne başarıyorsa kendim başarmış gibi mutlu oluyorum.dediğin gibi yine güzel haberler duyacağız sitemizden
hayalayaz
12-09-2009, 16:21
saol canımm :optbende kim ne başarıyorsa kendim başarmış gibi mutlu oluyorum.dediğin gibi yine güzel haberler duyacağız sitemizden
bende aynı duyguları yaşıyorum nemesisim..allah hepimize güzel günler ve ortamlar nasip etsin..:73e4317106059nd:
Canım mutlu olmana çok sevindim ...İyiki öteki işten çıktında kendince bir iş buldun...
Stubborn
13-09-2009, 12:23
Super ya hepimizin gonlune gore oluyor hersey oyle cok mutluyumkı
Perilice
13-09-2009, 22:31
:) canım güzel haberlerine sevindim ,shy
güzel haberler almak benide çok mutlu etti.mutlu olun, olalım,olsunlar:73e4317106059nd:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.