Orijinalini görmek için tıklayınız : perilicem şulecime şifaaaaaaaaa :((((
pisicikk
24-11-2009, 15:29
şimdi şulecimle konuştum..çok hastaymış..öksürüyo.... hastaneye gitmiş..kuzuma oksijen falan vermişler..sanırım hala acilde... biz konuşurken şimdi buhar falan veriyolar ciğerlerim dolu diyordu...millet şulecimeşifa gönderelim
Gülçin Şen
24-11-2009, 15:42
Canım pisicik,konuşursan çok selamlarımı ve geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim....Şifa olsun,şifa bulsun peri kızı....:73e4317106059nd:
pisicikk
24-11-2009, 15:45
şarjım çok az dedi, devamlı kapanıyordu .. bende konuşmayalım cebi kapat lazım olur dedim, ciğerleri bi dolmuş bi dolmuş.nasıl ökürüyo..üşüttü mersinlerde. akşam konuşayım yazarım gene.
ah canımmm hemencecik iyileşsin birtanem şifa olsun
Kankama büyük geçmiş olsun. Ona en güzel şifaları yolluyorum.
Çok geçmiş olsun. Tüm iyi dileklerim sizinle olsun. Pembe çiçekler ve şifalı sular gönderiyorum hayalimde..,shy1:oys:73e4317106059nd:,shy:red_flow er:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek :çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:ç içek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiç ek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek :çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:çiçek:ç içek:çiçek
blondberry
24-11-2009, 18:06
geçmiş olsun kuzuma ben de nie msn de göremedim diodum.
geçmiş olsun kuzuma ben de nie msn de göremedim diodum.
msndeydi birden rahatsızlandı hastaneye gitti. çok üzüldüm :(
oyy kıyamam kuşuma şifa mı istedi nedir yolda gelirken akşam kuşuma şifa yollarım diyordum içimden
Canım yaa çok geçmiş olsun. acil şifalar.:73e4317106059nd:
Perilice
28-11-2009, 16:05
:thvll Ay ay canlarım ballarım çok teşekkürederim . Buğün itibari ile yataktan kalkabildim bir tek ses diddi sanırım fazla hasta olinca oda aldı başını tatile çıktı artık tatilden dönmesini bekliyecem .
Herkeze çok teşekkürler .
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.