Orijinalini görmek için tıklayınız : Stubborn Günlüğü...
Stubborn
10-03-2009, 23:02
Harıka ya yenıden paylaşımlar baslıyor..gunlugume tekrardan kavusmak cok guzel..ılk yazan olmakta tabe harıka bir duygu..tekrar tesekurler ablamm bizi tekrar bıraraya getiridigin için...
Bugun hep ılklerle basladım hep boyle devam eder inşallah..ıkı noktayı ogrendım onu uygulayacagım bırazdan sabırsızlanıyorum..gelişmelerı ayrıntıları burada paylaşacak olmakta heyecanlandırmıyor degıl benı... yenıden gorusmek uzere gunlugum ..tekrar merhaba sanaa
hayalayaz
10-03-2009, 23:59
canım kuzum hoşgeldin safalar getirdin, günlüğün şimdiden her gün uğrayacağım bir yer, hayırlı olsun, senin yazdığın her mesajdan çok şey öğreneceğimi biliyorum. saygılı sevgiler
Canım günlüğün hayırlı olsun yeniden birlikte olmak çok güzel,en güzel şeyleri payşalım burada olurmu datanem:)
Stubborn
11-03-2009, 13:08
Kesınlıkle katılıyorum sana prenses ınsallah burda yazdıklarımız hep iyi ve mutluk dolu cumller olur bundan sonra..
Oyle çok yazacak sey varkı aslında Kasım ayından bu yana stub. ole cok degıtıskı..bunun en onemlı etkısıde hayal ablam sayesınde oldu..kendı tabırıyle bana ayna oldugun için çok teşekur ederım ablacım..hoş bu teşekur kelımesı bıle aslında bana yetmıyor fakat..kelımelerle ancak bukadar ifade edebiliyor insan..
Ayrıca sycorox prenses akın berk ozlem boz serpıl ablam ıda unutamam bu surecte bırbırıze oyle cok destek oldukku kolay yakalanamayaack bir bag olustu aramızda bırlıkte agladık bırlıkte gulduk ama hep ılerıye gıttık kendımıze hep yenı seyler kattık eksıltmedık cogalttık..Brbırını tanımayan ve farklı sehırlerde yasayıp bu kadar sıkı dost olabılen sayılı kişiler arasında olmak harıka bir duygu..şanslıyım..ve oyle cok ortak noktalarımız varkı ıyıkı tanıdım sızlerı ıyıkı varsınız..
Bu site bizi dahada baglıycak bırbırıne emınım ve daha fazla seyler katacak..sizlerı cok sevıyorum..
Hayırlı olsun,bol paylaşımlar dilerim....
Canımm bizim yüreklerimiz hepbirlikte attı bundan sonrada birlikte atacak çok şey paylaştık bundan sonra daha güzellerini paylaşacağız;)
HayırLı oLsun GünLüğünüz..
Stubborn
11-03-2009, 17:26
Tesekur ederım sagolunn;)
Stubborn
12-03-2009, 09:42
:)Bugun gune acaip enerjık basladım nedenını bılmıyorum..ama boyle uyandıgım gunlerde hep mutlu seyler oluyor..
Dun gene sycoo ıle ıkı nokta calısmalarına hız verdıkk bu konudada baya ıyı oldugumuzu ıddıa bıel edebılır duruma geldık heee:))
Zaten yapım geregı baya mutavazı oldugumuda soyledyebılrım:)
Sycoo ıle bırsey dıkkatımızı cektı ama ıkı noktayı yaparken sankı fılm ızlıyormusuz gıbı oluyor yanı bızım kontrolumuzde olmuyor gını bu normalmı bunu anlayamadık ama ıkımzdede aynı etkı oldu.. yanı hayal degılde sankı gerçekte konusuyormusuz gıbı.. hatta soelde denebılır sankı fılm ıslıyoruz..
Ama fılmı cevırenler acaip tanıdık ehueheuhe..bı yanlıslık yapmıyorsak bu işi kaptık sanırım..ama sycoo sen makarnayı sormayı unutmaaa puahahahah
Hafta sonu cok sevdıgım bı arkadsımın dogum gununu organıze ettım..baya guzel geçecek gıbı tabı agır konuklarımda olcak:)) tahmın edersınız kımınde gelecegını zor olmasa gerek.. ama hersey çok guzel oluyor ve benım ıstedıgım dogrultuda ılerlıyor bazenn ben bıle sasırmıyor degılım bu kadar yolunda gitmesınee.. ama artık bıldıgım bırsey var ben ne istersem oluyor:):) yeterkı sukretmesını bılıp hedefım dogrultusundan sasmadıgım surece..ama bazen doldugumdada ımdadıma herzaman oldugu gıbı hayal ablam hızır gıbı yetişiyor benı sakınleştırıyo..
İyikide varsın ablam..iyikide varsın sycooo....sizleri cok sevıyorummmm
Ne kadar güzel gelişmeler olmuş okuduğum kadarıyla. umarım mutluluğun daim olur stubborn.. Aslında forumlarda uzun yazıları okumaktan her zaman kaçmışımdır ama bu sitede bu fobimi yeneceğim kanımca :D
Stubborn
12-03-2009, 12:22
Kabus senı ıcın gunluge daha kısa yazmaya calısırm dermısım ehueheuheue;)
Enerjiniz hiç bitmesin,güzeldi ..paylaştığın için sağol..
Perilice
12-03-2009, 12:45
Günlüğün hayırlı olsun ... Güzelliklerle dolsun :p
Evet bundan sonra ikide birde iki nokta çalışmaları yaparız senle:)
Ya yokki nette sorayım makarnayı be hatun:S
Ya ne güzel şeyler paylaştık senle,dahada burda devam edeceğiz canım...
özlemboz
12-03-2009, 12:54
eveeeet.. günlüğümüz hayırlı olun canımmm.. sizleri tanıdığımdan beri kocamaan renkli bi pencere açıldı hayatımda..çıkarsız,tertemiz bir dostluk aradım hep..bunu karşılıksız verecek insanlar, çok isteyince buluyor seni işte...
çook güzel paylaşımlar yaşamamız dileğiyle.. her şey çok güzel oluyor..
Stubborn
12-03-2009, 13:25
Tekrar bırlıkte olmak guzel dıycemde bız zaten hiç ayrılmadık o ayrı konu;)
Sycoo makarnaa ve uyku uzerınde hala kaldım ben..:D
Stubborn
12-03-2009, 15:23
eveeeet.. günlüğümüz hayırlı olun canımmm.. sizleri tanıdığımdan beri kocamaan renkli bi pencere açıldı hayatımda..çıkarsız,tertemiz bir dostluk aradım hep..bunu karşılıksız verecek insanlar, çok isteyince buluyor seni işte...
çook güzel paylaşımlar yaşamamız dileğiyle.. her şey çok güzel oluyor..
Ayne canım benım ... hadısenınde yazacaklarını beklıyorz dort gozle bugunku gıbı guzel haberlerını paylaşırsın hep inşallahhhh;)
Canım benim günlüğün hayırlı olsun iyilik ve güzellik dolsun.
Sevginin gücü ile yine birleştik .
Eskiden bir çizgi filim vardı voltran diye yine birleştik bir bütün olduk.
Stubborn
13-03-2009, 16:37
Sızlerın bu içtenlıgı benı okadar mutlu edıyorkı ..İkinci ailem gibi oldunuz hepiniz..sagolun ıyı dıleklerınız için tekrar..
Dun akşam gene bı sok yarattı bana malum sahıs..yaw dusundugumde bukadarda olmaz be kızım dıyorum ama sonra olur olurrr buda bı gelişme dıyorum kasım ayından bu yana neler degıstı soyle bı donup baktıgımda..ogunlerde bugunler için dua etmıyormuydun dıyorum kendıme..ve tekrar sukretmeye baslıyorum ve tabıkı susyorumm dır dır etmıyorum:)) etmeyecemde soz verdım hayal ablama cenemı tutcagma dair:)) sycoroxada aramaycagma dair ve sozumu tutyorum ve umdugumdan daha kısa surede meyvelerını yemege basladım.. yarın akşam arkadsımın dogum gunu partısı var.. guzel bı gece gecırecegım.. ıyı olccak zaten 2 haftadırda gormuyorum (laf aramızda cok ozledım bee:) ıyı gececekk..
Gene bı suru sey yazdım kusura bakma kabus:)) susuyorum da okumaktan sıkıldma dıe ehueheuheu;)
özlemboz
13-03-2009, 23:39
Ayne canım benım ... hadısenınde yazacaklarını beklıyorz dort gozle bugunku gıbı guzel haberlerını paylaşırsın hep inşallahhhh;)
canım günlükler gerçekten çok hoş oldu..hepinizi takip edebiliyorum..merak ettiğim an klavyenin ucundasınız..(400 tl telefon faturasından sonra bu ilaç gibi bi haberleşme yöntemi oldu)
ben kendimi günlük yazmak için henüz hazır hissetmiyorum:(..biliyorsunuz...
ama bi günlüğüm olacak ilerde..mesela damacana sular dükkanıma gelir gelmez:D bu bomba gibi haberi,çekim yasamızın kanıtı olarak yazabilirim..:p
noluur gelsin artık,nolur benim gibi çok isteyin bunu,nolur nolur...
düşündüğükçe uykularım kaçıyor,internetten su ile ilgili herşeyi öğrenmeye çalışıyorum..her gün yeni bi fikir oluşturuyorum..biliyorum bi gelse ortalığı inletcem..ama hala bekliyorum...5 ay oldu ve ben 1 hafta sonra geleceğine hala inanıyorum..;)
Canım özlemim inşallah suların biran evvel gelir .Ozamdan beri damacana sayıyordun.
Stubborn
14-03-2009, 10:05
Ozlemın senın damacanalarla benım evlılık olcak bılıyoruz ama sadece zamanlaması tam bellı degıl okadar;) ama yuregımızde olacagına dair o his oldugu surece bunu gerçekleşesecegını zaten biliyoruuz:D
Bugun gune heyecanlı uyandım.. hatta herzaman uyandıgım saatten tam 1 saat once nedenını soleme gerek yok zaten artık bıktınız benım cenemden:D akşam partı var ve canım benı iş çıksı almaya gelecek yanı bu hafta sonu onunla geçirecegim.. bunu yazarken bıle oyle cok mutlu oluyorumkı.. allah nasıp ederse ılerleyen zamanlarda sadece hafta sonları degıl heran yanmda oalcak budur benım tek ıstegım..
Kendımde degısıkler yaptım geçen ay hem dıs gorunusumde(artık sıyah saclıyım mavıyıde yakında eklıycem sycoo:D) hemde dusuncelerımde..artık eskısı kadar ınce leeyıp sık dokumuyorum kendımı yemıyorum yanı ahh bu neden boyle ahh bunu neden bana bole soledı yada neden bugun benı armadı..boyle oldugu için daha rahatım bunu sızın sayenızde kazandım ve bundan sonrakı gunlerde dahada ıyı olacak bılıyorum..içimde artık korkularım yok..hayata daha pozıtıf bakıyorum ve herzaman dedıgım gibi hersey cok guzel oldu... ve dahada guzel oalcakkkkk;)
hayalayaz
14-03-2009, 10:48
canım günlükler gerçekten çok hoş oldu..hepinizi takip edebiliyorum..merak ettiğim an klavyenin ucundasınız..(400 tl telefon faturasından sonra bu ilaç gibi bi haberleşme yöntemi oldu)
ben kendimi günlük yazmak için henüz hazır hissetmiyorum:(..biliyorsunuz...
ama bi günlüğüm olacak ilerde..mesela damacana sular dükkanıma gelir gelmez:D bu bomba gibi haberi,çekim yasamızın kanıtı olarak yazabilirim..:p
noluur gelsin artık,nolur benim gibi çok isteyin bunu,nolur nolur...
düşündüğükçe uykularım kaçıyor,internetten su ile ilgili herşeyi öğrenmeye çalışıyorum..her gün yeni bi fikir oluşturuyorum..biliyorum bi gelse ortalığı inletcem..ama hala bekliyorum...5 ay oldu ve ben 1 hafta sonra geleceğine hala inanıyorum..;)
ablam gelecek o damacanalar, sen şu enerjiyi bir serbest bırakabilsen, kuzum benim su projesi yeteri kadar olgunlaşmıştır, sen şimdi onu gerçekleşmesi için evrene bırak, bak bakalım dükkanında su işiyle beraber yapabileceğin başka bir şey varmı, sen neler yapabilirsin, şööyle kendini takdir et her gün kendine, SEVGİLİ ÖZLEM BOZ SENİ ÇOK SEVİYORUM VE TAKDİR EDİYORUM, SEN ÇOK ESNEK BİR İŞ KADINISIN, HER YERDEN, VE HER DURUMDAN HEM KENDİNE HEMDE BAŞKALARINA FAYDALI OLACAK İŞ OLANAKLARI BULURSUN DE, başka şeylerle oyalan/ odaklan yayılsın damacanaların enerjisi evrene, hadi kuzum benim enerjiyi salmıyorsunuz ki.gitsin kendini tamamlayıp gelsin..hadi bize yeni iş projeleri üret, günün muhteşem olsun. saygılı sevgiler.
Stubborn
16-03-2009, 11:30
Gunaydın gunluk bu hafta sonu yoktum.. cunku burda degildim.. daha once soyledıgım gıbı canımla beraber dım..umdugumdan daha ıyı geçtı zaten artık bu cumleye ole cok alıstımkı umdugumdan daha ıyı!!!
ya haat bu işte hep birşeylerı umuyordum..eskıden umdugumdan kotuydu şimdi iyi ama umdugumdan kelımesını hala dagarcıgımdan cıakrtamadım yaaaaaaaa
Artık ummadan yasamam gereklı boyle oldugunda daha mutlu oluyorsun cunku beklentın olmamıs oluyor..!!
Ama sunu soyluyum harıka gelişmeler oldu..benı merak eden arkadslarım var bılıyorum cok mutluyum cok allah nazarlardan sakınsın ben bu gunlerı hayal bıle edemezdım..kasım ayından sonra hayatımı tamamen degıstırdım..hayal ablam ve sızler sayesınde tekrar tekrar cok tesekurler...
Yakında bende burda nısan haberı vermek ıstıyorum sızleree:D
Stubborn mutluluğun bizede yansıdı. senin adına çok sevindim. mutluluğunun artarak devam etmesini diliyorum.
Stubborn
16-03-2009, 11:40
Stubborn mutluluğun bizede yansıdı. senin adına çok sevindim. mutluluğunun artarak devam etmesini diliyorum.
cok sagol canım benım..hepımız cok mutlu oluruz ınsallahh
hayalayaz
16-03-2009, 11:56
:) bize söyleyecek bir şey bırakmamışsın, kendi kendine ne güzel söylemişsin, hadi göreyim seni, ummak bilincinden de böyle kolayca çık, ve hayatla birlikte ak, özellikle gönül işlerinde hayatla birlikte akmak çok keyiflidir, yani ben M.Ö ki deneyimlerden öyle olduğunu hatırlıyorum :D sen çok zeki çok akıllı bir kızsın, kendini mutlu etmeyi bilirsin, mutlu olduğun zamanda mutluluk senin peşinden koşacak, biliyorsun, bak bizi bile mutlu ettin sağol ablam.
Gunaydın gunluk bu hafta sonu yoktum.. cunku burda degildim.. daha once soyledıgım gıbı canımla beraber dım..umdugumdan daha ıyı geçtı zaten artık bu cumleye ole cok alıstımkı umdugumdan daha ıyı!!!
ya haat bu işte hep birşeylerı umuyordum..eskıden umdugumdan kotuydu şimdi iyi ama umdugumdan kelımesını hala dagarcıgımdan cıakrtamadım yaaaaaaaa
Artık ummadan yasamam gereklı boyle oldugunda daha mutlu oluyorsun cunku beklentın olmamıs oluyor..!!
Ama sunu soyluyum harıka gelişmeler oldu..benı merak eden arkadslarım var bılıyorum cok mutluyum cok allah nazarlardan sakınsın ben bu gunlerı hayal bıle edemezdım..kasım ayından sonra hayatımı tamamen degıstırdım..hayal ablam ve sızler sayesınde tekrar tekrar cok tesekurler...
Yakında bende burda nısan haberı vermek ıstıyorum sızleree:D
Canım ne kadar sevindim bilemezsin herşey gönlünce olsun,sen istedin ve kazandın,hayat seni daima güldürsün,
Perilice
16-03-2009, 12:18
Stubborn şimdiden hayırlı olsun :o
Canım benim senin adına çok mutlu oldum .Kendini rahat bırakırsan yapamayacağın şey yok sen güçlü bir kızsın iste ve al .İnşallah yakında iyi haberlerinide alacağız.
Stubborn
17-03-2009, 20:21
Merhaba gunlugum....
Bugun acaip yogun bı gun geçirdim..işyerim acaip yogundu..sabah kahvaltısı ıcın aldıgım simiti akşam yemegı olarak yıyorum suan:mshareketliifade259
Gunun bu kadar yogun geçmesi benı yormadı aslında ınsanın kafası rahat oldgunda yorulmuyor bıle...
En azından bi işim var hatta yorulabılecegım bı işim var diye sukredıyorum suan bunu bulamayanlar var...
Dun gece ablama mesaj yazacagım diye soz vermıstım sozumu tuttum:)
Tabı hemen cevap mesajı geldı :s1 (7):Ama benım ıstegım ben yazmadanda o mesajların gelmesı be ablam:blush2:
Bunuda yakında saglıycam emınım...
Şimdilik bu kadar gunlugum sımıdımı yıyıp karnımı doyurup yatmalıyım ki yarın yıne yogun bi gun benı bekliyorr
Stubborn
18-03-2009, 08:53
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yıne yorucu bı gune merhaba dedım ama mutsuz degilim..yorucu olması benı korkutmuyor yanı:)))
Dun gece aşkım aradı ..tum yorgunlugum geçtı zaten ehueheuheuheueh
Hayattan beklentılerım vardı ve hayat bu beklentılerımı bana vermeeye basladı artık o yuzden minnetarım..Tek bırsey daha yerlı yerıne oturmadı..şu dolndırıldıgım para..onunda nısan ayında cozulecegıne ınanıyorum artık.. bu yonde olumlamalar yapıyorum..ınsallah bıran once o olayda sonuca ulaşır ve ben rahat bı nefers alırım...
Gunlugum fazla yazamaycam işler benı beklıyor..gorusecegız yıne..
Stubborn
20-03-2009, 08:57
Gunaydın gunlugum....
Sana bı kaçgundur uzak kaldım cunku acaip yogun gunler geçiriryorum...
Dun gece bı arakdsımla içmeye gıttım..ve oyle guzel muhabet ettıkkı cok rahatladım ve onu cok rahatlattım..pozıtıf dusunmemnın ne kadar guzel oldugunu ınsannın kendını sevmeyı asla bırakmaması gerektıgını..sevgıye aç oldugunda bunu baskalarında degıl kendınde araması gerektıgını..hayatın aslında cok guzel oldugunu anlattım ona..dınledı gece boyunca benı..ve bana oyle cok tesekur ettıkı..ıyıkı varsın dedı ıyıkı dostumsun dedı senı ıyıkıde tanımısım dedı..tabı arada askımdanda konustuk..ve bana dedıkı senın kadar seven yoktur be kuzum dedı helal olsun dedı:smile (7): bende bunu daha once defalarca duydum dedım.. ben sevmeyı sevıyorum..benım sevgım oyle buyukku dedım belkıde benım kadar sevmeden olen kaç kişi vardır su dunyada dedım:))
Ama sunu ozelıkler belirttmek ıstıyorum stubborn o yle cok degısmmıskı bunu dun gece bırkez daha anladı..tam ıstedıgım gıbı olmusum stubbornun..Kendımı degıstırebıldım..hayata bakıs acımı dusuncelerımı beklentılerımı ısteklerımı herseyımı degıtırmısım...zaten ıstıoyurdıum ama hayata sokamıyordum bır turlu.. artık olmusum ben yaa harıka bişi...
Kendımı sevıyorum hayatı sevıyorum ..aynada kendıme gunaydınnnnnnnn dıe bagırıyorum artık..guler yuzumle kalkıp işe gelıyorummmm harıka bişi bu harıkkaaaaa
Sizlerede gunayıdnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Ö
Kuzuuum ne güzel yazmışsın içim açıldı okuyunca;)
:smile (11):
Sen değiştin ve her geçen günde daha çok değişiyorsun...Hayatının iplerini kendi eline aldın...
Sevmek gerçekten çok önemli ve hayatta insanı en güzel hissettiren şeylerden biri...Bunu yaşıyor olmak çok güzel...İyiki yaşıyoruz demi?
:love0072:
Stubborn
20-03-2009, 13:05
Kuzuuum ne güzel yazmışsın içim açıldı okuyunca;)
:smile (11):
Sen değiştin ve her geçen günde daha çok değişiyorsun...Hayatının iplerini kendi eline aldın...
Sevmek gerçekten çok önemli ve hayatta insanı en güzel hissettiren şeylerden biri...Bunu yaşıyor olmak çok güzel...İyiki yaşıyoruz demi?
:love0072:
Evet bıtanem bazen farkında olarak bazende farkında olmayarak kendımıze okadar cok sey katmısıszkı..bak mesela bugun aradı haftasonu gleıomusn dedı ehueheuheuhehaha
Gunaydın gunlugum....
Sana bı kaçgundur uzak kaldım cunku acaip yogun gunler geçiriryorum...
Dun gece bı arakdsımla içmeye gıttım..ve oyle guzel muhabet ettıkkı cok rahatladım ve onu cok rahatlattım..pozıtıf dusunmemnın ne kadar guzel oldugunu ınsannın kendını sevmeyı asla bırakmaması gerektıgını..sevgıye aç oldugunda bunu baskalarında degıl kendınde araması gerektıgını..hayatın aslında cok guzel oldugunu anlattım ona..dınledı gece boyunca benı..ve bana oyle cok tesekur ettıkı..ıyıkı varsın dedı ıyıkı dostumsun dedı senı ıyıkıde tanımısım dedı..tabı arada askımdanda konustuk..ve bana dedıkı senın kadar seven yoktur be kuzum dedı helal olsun dedı:smile (7): bende bunu daha once defalarca duydum dedım.. ben sevmeyı sevıyorum..benım sevgım oyle buyukku dedım belkıde benım kadar sevmeden olen kaç kişi vardır su dunyada dedım:))
Ama sunu ozelıkler belirttmek ıstıyorum stubborn o yle cok degısmmıskı bunu dun gece bırkez daha anladı..tam ıstedıgım gıbı olmusum stubbornun..Kendımı degıstırebıldım..hayata bakıs acımı dusuncelerımı beklentılerımı ısteklerımı herseyımı degıtırmısım...zaten ıstıoyurdıum ama hayata sokamıyordum bır turlu.. artık olmusum ben yaa harıka bişi...
Kendımı sevıyorum hayatı sevıyorum ..aynada kendıme gunaydınnnnnnnn dıe bagırıyorum artık..guler yuzumle kalkıp işe gelıyorummmm harıka bişi bu harıkkaaaaa
Sizlerede gunayıdnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Ö
Canımmm sen değişmek istedin inandın ve kazandın senin dostluğunu bende çok iyi bilenlerdenim:smile (11):
Stubborn
20-03-2009, 13:18
Yuregımıze ınandık bız hepimiz.. ve allah gonlumuze gore verdı ve verıyorda ... sızlerı tanıdıgım için çok mutlyum:smile (11):
Evet bıtanem bazen farkında olarak bazende farkında olmayarak kendımıze okadar cok sey katmısıszkı..bak mesela bugun aradı haftasonu gleıomusn dedı ehueheuheuhehaha
Oooo varya bizimkiler baya atağa geçtiler varya:),çok sevindim canım...
Çok cadıyız biz çoook:)
Stubborn
20-03-2009, 13:24
Oooo varya bizimkiler baya atağa geçtiler varya:),çok sevindim canım...
Çok cadıyız biz çoook:)
Valla ya hayal ablanın dedıgı gibi OĞULLARINA yazık oluo ehueheuehuuehuehaha
hayalayaz
20-03-2009, 14:34
Valla ya hayal ablanın dedıgı gibi OĞULLARINA yazık oluo ehueheuehuuehuehaha
sen istersen benim oğullarımla fazla uğraşma, taraf değiştirirsem görürsün.:mshareketliifade212
Stubborn
20-03-2009, 14:43
Tamam tamam töbee:smile (11)::smile (11)::smile (11)::smile (11):
Sen yeterkı benım yanımda ol ablammmmmmmmmmm:smile (11):
maşallah arkadaşıma.kuzum okudukça okdr seviniyorumki senin adına nerden nereye değimi tam uyuyor senin durumuna.hepimiz için olacak inşallah,bu kadar net yaşayamayanlarda yaşayıp inanıp görecek.dediğim gibi herşey çok güzel çok da güzel olmaya devam edecek.seni seviyorum iyiki varsın.
Stubborn
21-03-2009, 09:02
Canım ebnım bende senı cok sevıyorummm sende ıyıkı varsın yesıl gozlumm..
Merhabalar gunluk bugun hafta sonu yanı askımla gorusecegım gun:))
Herzamankı gıbı acaip mutlu heyecanlı içim kıpır kıpır ve mutluyum ... hafta sonun iple cekıorum ve hemen bıtıo:( ama genede deger yaa onun yanında zaman cok cabuk gectıgı için pek bişi anlamıorum acıkcası::smile (11):
Ama tanrıma bınlerce sukurler olsunnnn onı bana verdı...:s1 (24)::s1 (24):
Şimdilik bukadar gorusmek uzereee
Stubborn
23-03-2009, 08:53
Gunaydın gunlugummm
Bir hafta daha baslıyor.. guzel bı haftasonundan sonra daha enerjık baslıyor ınsan... dun ıyı bır uyku cektıkten sonra gune sıkı bı kahvaltı ıle basladım yanımda hayatımdakı en degerlı kısı olduktan sonra aslında ne yedıgım yada ne yaptıgımda cokta onemlı degıldı acıkcası:)) aksam uzerı utu yaptım yaa ablam kızacaksın belkıde yaww ıyı guzelde su utu olayları hep olacak:(( tamam keyıflı onun utusunude yapma k ama bunada bı care bulursak ortada hiçbi problem kalmayacak...:))) ama valla hiç zorsunmadım:)) ama napim içimdekınıde solemssem duramam bılıosunuz ehuehue ..neyse utuden sonra karantına dıe bı korku fılmı ısledık yaww acıcık tıwsmadım degıl fılmde heee..içerden vuruslu bırı cıkar gıbıme geldı ehuehueheuehehehehe..
Sonrada işte burdayım malesef:((
Ya artık bu gitgeler olmasın yaa tamam tamam sukurler olsun dıyorummm amaaaaaa sabrım yok napımmmmmmmm:))):smile (11):
Şimdilik bu kadar gorusurz tekrar gunlugummmm
Stubborn
23-03-2009, 18:09
Ya soylemeden edemıycem hayal ablam ıyıkıde varsın sen yaa bunu burdan yazıyorum sakın bak nasılda yag cekıyor falan demesınler... hoş zaten senın yuregını bılen kısı demezde..fesatlardan bahsedıorum..bugun yıne ıcıme huzur verdın anında sorunuma care oldun allahım senın yuregının guzellıgını hayatına yansıtsın..tum dualarınız kabul etsın..bunu okadar çok içten dılıyorumkı bugun ıcımdekı sıkıntıyı atmama sebeb oldun sen..
Sycocum senı unuttum sanma senınde mailin benı acaip pozıtıf yaptı...(bak maılın ıcerının soylemıom reklam olmasın dıe kıymet bıl:)..senınıde varlıgın için teşekur ederım tanrıma...
Prenseess bugun senınlede konustuk ozlmısım senınle dedıkodu yapmayı yaa canlarım ıyıkıde varsınız..
Bi tek ozlemımle konusmadm bugun onada anlatacak o kadar çok seyım varkı huu ozlemmm nerdesın:))
Bunları yazmak geldı ıcımden tanrım tum dualarınızı kabul etsın yurekten dılıorummm
hayalayaz
23-03-2009, 19:33
Ya soylemeden edemıycem hayal ablam ıyıkıde varsın sen yaa bunu burdan yazıyorum sakın bak nasılda yag cekıyor falan demesınler... hoş zaten senın yuregını bılen kısı demezde..fesatlardan bahsedıorum..bugun yıne ıcıme huzur verdın anında sorunuma care oldun allahım senın yuregının guzellıgını hayatına yansıtsın..tum dualarınız kabul etsın..bunu okadar çok içten dılıyorumkı bugun ıcımdekı sıkıntıyı atmama sebeb oldun sen..
Sycocum senı unuttum sanma senınde mailin benı acaip pozıtıf yaptı...(bak maılın ıcerının soylemıom reklam olmasın dıe kıymet bıl:)..senınıde varlıgın için teşekur ederım tanrıma...
Prenseess bugun senınlede konustuk ozlmısım senınle dedıkodu yapmayı yaa canlarım ıyıkıde varsınız..
Bi tek ozlemımle konusmadm bugun onada anlatacak o kadar çok seyım varkı huu ozlemmm nerdesın:))
Bunları yazmak geldı ıcımden tanrım tum dualarınızı kabul etsın yurekten dılıorummm
o yazıyı pc de bulunca aklıma iki kişi düştü, hemen gönderdim ve arkasından siteye girdim, senin mesajını gördüm, eşzamanlılık diye buna derler:mshareketliifade508
Stubborn
24-03-2009, 09:16
Gunaydın gunlugum...
Dun gece eve gıttıgımde içimde acaip bi sıkıntı vardı nedenını bılemedıgım..atamadım bır turlu içimdedn acaip yorgundum bılgısayarı actım ama yazacak gucum yoktu sycoo ya baktım yok aman dedım konusacak kımse yok:) not yazdım sycooya ama uyuya kalmısım duymamısım ne telefonları nede yazılanalrı kusura bakma sycoo ama çok yorgundum ve sıkıntılıydım..askıma mesaj yazdım uyumadan oda cevaplamadı onuda merak ettım o sıkıntıyla uyudum..tabı ruyamda acaip sıkıntılıydı..
Sıze ruyamı yazmak ıstıyorum bana bılen varsa acıklasın benı cok etkıledı cunku..
2sene once anneannemın kız kardesı emıne teyze vefat etmıstı.cok severdım emıne nenemı.emıne nenem oglunun kaybettıkten 9 ay sonra oldu dayanmadı oglunu acısına..arkasından vefat ettı..benım oz anne annem hala sag allah uzun omurler versın o hem yıyenini hemde ablası kaybettı 9 ay arayla baay uzuntuluydu..neysee gece ruyama emıne nenm ve bı olen teyse daha ve nenem vardı..emıne nenem boynuma sarılıp aglıodu benım ya neden dıyordu neden oğlum oldu yusufumu neden tanrı benden aldı dıye aglıyordu..bende içimden dıyordumkı ya emıne nenecım sende oldun zaten hala neden aglıosunkı oglunun yanındasın sende yasamıosun ama bunu içimden dıyordum yuze soyleyemıordum olu oldugunu duyuramıordum..işin ilginç diger yanıysa nenem sag oldugu için bana dokunmaıodu ruyamda ama emıne nenemın yanında duran olmus olan aile dostu teyse benım kolouma dokunabılıodu....
Boyle bı ruya gordum içim dahda karardı..Ne demek istio bu ruya benı acaip etkıledı sabaha kadar emıne nenem boynumda agladı yaa:mshareketliifade272
hayıra yoralım stubborncum aklına kötü bişey gelmesin :smile (16):
hayalayaz
24-03-2009, 10:13
çok güzel bir rüya görmüşsün allah hayırlara çıkarsın, nenen, diğer yaşlı kadın ve nenenin kardeşi korunduğunu müjdeliyor, yusuf ismi aklıma yusuf peygamberi getirdi, biliyorsun sıkıntı çekmiş ama mısıra sultan olmuş, dürüstlüğünün mükafatını görmüş olan bir peygamber, ( dün bana söylediğin konuda) sende dürüstlüğünün mükafatını egörecaksin inşallah..
cnm bnm aklına kötü bişiler getirme ablamın dediği gibi hayra yor iyi şeyler düşün ii şeyler olsun.
Stubborn
24-03-2009, 16:13
Suan bıraz daha rahatladım...sagol ablacım olumlu yorumların için..ayrıca tesekur ederım sana..
bırde bugun neyı farkettım ben o parayı nısanda alacagım dıye bı hıs vardı ıcımde hep bunu soyluodum ve nısan yaklasıo sankı evren artık harakete geçemey basladı gıbı gelıyor olaylar yasadıklarım aldıgım haberler vsvs ınsallah bu olaydada hersey ıstedıgım dogrultuda gıder ve ben bunuda atlatırım cunku maddı anlamada benı gerçekten cok zorluyor ve zoruma gıdıo her ay havaya 850 ytl oduorum butun gun kaba tabırle eesek gıbı calıs elınde para kalmasın..yedıremıorum ve buda bana sıkıntı yaratıo o yuzden kendımı telkın etmek zorundayım bıran oncee
hayalayaz
24-03-2009, 16:21
Suan bıraz daha rahatladım...sagol ablacım olumlu yorumların için..ayrıca tesekur ederım sana..
bırde bugun neyı farkettım ben o parayı nısanda alacagım dıye bı hıs vardı ıcımde hep bunu soyluodum ve nısan yaklasıo sankı evren artık harakete geçemey basladı gıbı gelıyor olaylar yasadıklarım aldıgım haberler vsvs ınsallah bu olaydada hersey ıstedıgım dogrultuda gıder ve ben bunuda atlatırım cunku maddı anlamada benı gerçekten cok zorluyor ve zoruma gıdıo her ay havaya 850 ytl oduorum butun gun kaba tabırle eesek gıbı calıs elınde para kalmasın..yedıremıorum ve buda bana sıkıntı yaratıo o yuzden kendımı telkın etmek zorundayım bıran oncee
ablam yaşadığın duyguyu eft yap bir once ve .....çalışıyorum benzetmesinide unut, bir daha ağzına alma, bilinçaltını biliyorsun anlatmama gerek yok, ayrıca o insan için iyilik iste, eğer bu duyguları içinde büyütmeye devam edersen, oda iyilik bulamayacak. kendi enerjinin farkındasın bunu kendine neden yapıyorsun kuzum. bu yaşanan olayda seninde öğreneceğin bir şeyler vardır, onları yaz bir yere ve ben bütün bunlardan almam gereken dersi aldım de. bu sözleri söyleme artık hadi benim güzel kızım..onada kendineden pozitif enerji gönder.sen paranı alamıyorsun, oda mutlaka kazanamıyor, veya parayı bir eli görüyor, diğeri görmüyor sen böyle konuştukça, o paraya ulaşamadıkça sana olan borcunu ödeyemiyor. yapma yavrum..
Canım baktığım falı hatırla...O falda ne çıkmıştı,onu sen düşüncelerinle itiyorsun...Önce ona karşı düşüncelerini temizlersen eminimki ben bir anda elinde olacak o para...
Stubborn
24-03-2009, 17:15
Hakılısısınz farkındayım hatamında ama:(( işte bazen doluyorum...
Artık bu konuyu ıyıcene ele almam gereklı haklısınızz yardımlarınızı eksık etmeyın ebnde bende eft ıle onun nefretını atacagım kendı ıcımde afedecegım artık...
ben elimden geldiğince Eft konusunda yardımcı olurum canım,sen merak etme:)
Canım benim hayırdır İnşallah rüyada ölü görmek diri görmektir ,ağlamak gülmektir sevdiklerinden bir haber alacaksın ve içindeki sıkıntıların hafifleyecektir.Bu ara biraz fazla korku filmimi syrettin ne ...Kendine olumsuzlukları çekersin .Ben uzunsüredir kendimi yoracak filimler seyretmiyorum onlardaki negatiflik her tarafa bulaşıyor arınma yapmalısın .Ben adaçayı tütsüsü yapıyorum ara sıra evdeki ve bendeki negatifler gitsin diye birde burada deni olmadığı için tuzlu suyla duş alıyorum.Kendini kötü hissettiğinde bir duş al ve kafanı olumlu düşüncelerle doldur.
Stubborn
25-03-2009, 08:34
Sagol ablam haklısın belkıde bu aralr kafamı fazlaca yordum dusunceler ıle oyuzden bu kadar karma karısık ruyalar goruyorum..
Bu gun gune uykumu alarak uyandım hoş hala uykum var bıraksalar akşma kadar uyurum fakat iş olunca ınsan malesefkı kalkmak zorunda kalıyor..ben artık kendıme farklı ugraslar bulma cabasına gırdım salsa kursuna yazılacagım hobılerımı yapmak ıstıyorum artık kendım için ıson zamanlarda kendım ıcın hiçbirşey yapmadıgımı farkettım..kendıme daha uzun zaman ayırmaya karar verdım..haftanın ıkı gunu kursa gıdecegım artık..ayrıca havalarda ısınıyor sabah sahılde yuruyuslere cıkacagım bunları hep yapacagım dıye denız kenarında ev ttuttum ama yapmadım bunlarında hata oldugunu farkına vardım artık..hem zıhnımı bosaltırım hemde daha dınc olurum..askımla yolunda gıden bı ılışkım var artık..allahım bozmasın artık dıger para konusunuda atlattıktan sonra hayattan beklentılerımın aslında fazla bırşey olmadıgını fark etttım..şimdilık bu kadar gorusuruz gunlugumm
Canım serbest bırak içindekileri,sal gitsin affet,iyiyi düşün,pozitife yorumla gül ki güzel gülüşünü görelim hadeeee gül bakkem,sana gülmek çok yakışıyomuş ben öyle duydum:yc46nm18LX0wKIxTjY7
Perilice
25-03-2009, 10:52
Canım gerçekten üzüldüm... Herşey yoluna girecek buna inan o para senin ve sana geri dönecektir buna inanıyorum herşey gönlünce olsun ...
Stubborn
25-03-2009, 23:18
Suan yatagıma uzandım candan erçetın dinliyorum çokmu fazla bu sıtem calıyorr..kadını sesı harıak ya benı acaip dınlendırıo..suan kafam hem cok dolu hemde cok boş..hem çok sey dusunuorum sonra durup kendımı dınledıgımde bısı dusunmuyorum sankı..belkıde cok sorguluyorum kendımı son zamanlarda..ama haklıyım be gunluk su son zamanlarda oyle cok sey yasadımkı artık yorgun dustu bedenım..suan uyumak ıstemıoyrum cunku kendıme ayırdıgım zamanlar okadar kısakı..suan uyusam sabah olacak ve gene işe gidecem gene sanal yasamım baslıycak..askımle konustum demın msn de..oda yoruo benı cogu zaman..tabı benım sabırsızlıgımda cabası ..hayat artık benı yormasın dıyorum hata yapıorum..cok sey ıstemıorum be gunluk huzur .huzur ..huzur.. eskısı kadarda sorgulamıorum aslında kendımı.. ama suan gozyaslarım akıo gene nedenııde bılmıorum ..yorgunum belkıde be gunluk bedenım yorgun kalbım yorgun ruhum yorgun..8 senelık bı yorgunluk hayatımın hatta belkıde yasamadıgımın gençlıgımın..hep buyuk olamk zorunda olmak gıbı bısı sanırm bu yorgunluk bazende cocuk olasım var be gunluk..şımartılmak ıstıorum belkıde bıraz naz yapıp aglamak..küsmek ..naz yapmak..ama olmuyor be gunluk..amna ihtiacım var yaa ..artık sarıp sarmalanmaya ıhtıacım var ..savunmasız olmaya..korunmaya..sıgınmaya..çokmu sey ıstıorum ..
kıyamam ben sana kuzucummmm gül yüzlümm benim gel kuzucum sarılayım ben sana benimde ihtiyacım var cnm bnm:)ağlama ama kıyamam ben sana senin bünyen bazen herşeyin yolunda gitmesini kaldıramıyor ondandır belki de,hiç bişey yok cnm bnm herşey yolunda ve çok güzel daha da güzel olacak.
candan erçetin diyince bnmde aklıma geldi sabahın yedi buçuğunda işe giderken arabada dinlerdik ben mendebur bi suratla sanki beni zorla yatağımdan kaldırmışsın gibi seni dövmek isterdim:)bak ne çok şey değişmiş olumlu yönde şimdi de sarmalamak istiyorum beraber çalışmıyoruz ya ondan:smile (7):
cnm bnm seviyorum seni iyi ol mutlu ol hep de yanım da ol..
Stubborn
26-03-2009, 09:06
Dun gece kendımı acaip yorgun hısedıordum gunlugum bu sabahta oyle..
Nedense hala içimdekı yorgunlugu atabılmıs degılım..bıran once bu moddan cıkmalıyım bunuda farkındayım .. sorgulamaya basladım kendımı yıne..hata bu..akısına bırak kızım ya dıyorum bak oluoyr ıste ne ıstesen..offf yaaa offffffffffffffffffffffffff hatamında farkındayım ama canım ıstemıo gunluk canım ıstemıooooooooooooooooooooooo:mshareketliifade268
Sıkıntın her neyse inşallah en yakın zamanda düzelir...
Her neyse olumlu düşün ki olumlu olsun...,
Gözlerini kapat derin bir nefes al ve yüce yaradanın sana verdiği güzellikleri düşün eminim ki verilen güzellikler daha fazladır...Bunu farketmek büyük bir nimettir...Nefes alabiliyorsan sabaha sağlıklı bir şekilde kalkmışsan...bunlar mutlu olmana yetecek sebebler bence...hayattaki ufak tefek sıkıntılarda olmasa hayatta ki güzelliklerin ve huzurun değerini tam anlamıyla idrak edemeyiz...Biraz fazla uzattım kusura bakma...
Yanlış anlama nacizane düşüncelerim bunlar...
Stubborn
26-03-2009, 10:28
sagol canım ..ama bu aralr kendımı baya bıraktım sanırım yogunluktan.. dedıklerın dogru seyler ama uygulayamıorum:smile (6)::smile (6)::smile (6):
Bazen bir dönememiz tutuyo,sanırım enerji değişikliği yaşıyoruz,ve bu durumda ne hissedersek o oluyor,canım benim sen ne zorlukların üstesinden geldin seni çok iyi anlıyorum,herşey yoluna girecek ama sen inanırsan,şimdi üzerindeki yorgunluğu pozitif enerjiye dönüştürmeyi dene,sen yaparsın biliyorum,bırakma kendini,kocaman öpücük:mshareketliifade177
Stubborn
26-03-2009, 12:16
Haklısın akın..afetme olayını ıyıcene beynıme kazımalıyım...
Birde son ıkı gundur ben nerdeyım ne yapıoruma taktım .. bu kotu işte.. nedensız bı mutsuzluk kapladı içimi:(
Stubborn
27-03-2009, 08:54
Gunaydın gunlugummm
Dun gece cok sevdıgım bı kız arkadsımla dısarda yemege gıtıımm ılk once orda bı 4 kadeh içtim sonra bedii şaraplı dınlemey geçtık ordada 3 kadeh içtim... ama hala kendımdeydım ..stresımı attım sıkıntımı dun gece orada bıraktım gunlugum gece 4 te uyumama ragmen suan hiç uykum yok aksıne dune gore daha dınç bile kalktım denebılr.Bıde dun kendımde neyı fark ettm yanımda askım olmayınca kop ma olmuo bende son zamanlarda içtigimde kopmalar yasanıodu bende dun de olur dıe korktum aslında cunku ıstem dısı oluyor..ama dun okadar kendımde idimki her ayrıntıyı fazlasıyla hatırlıyorum.Dun bırseyı daha fark ettım bu sayede:) gune gulerek uynamak harıka be gunluk..bu arada laf aramızda yarın cumartesı heee geldı hafta sonu..bu nedemek askımla yarın aksam gorusecem demek gunlugum bu çok guzel bi duygu yaa:s1 (23)::s1 (23)::s1 (23):
Stubborn
27-03-2009, 14:27
Şuan kendımı kus kadar hafıf hısedıyorum gunlugum yaa harıka bi duygu bu bunalımlarım bıle ıkı gun suruo ehuehueehj
Şuan kendımı kus kadar hafıf hısedıyorum gunlugum yaa harıka bi duygu bu bunalımlarım bıle ıkı gun suruo ehuehueehj
Ben hiiiçççç sürmesin istiyorum senin bunalımlarının salise bile fazla sana :73e4317106059nd:
cnm bnm hep mutlu ol cıvıl cıvıl ol o güzel enerjilerini saç hep bizlere:)
Stubborn
28-03-2009, 08:50
Gunaydınnn gunlugummmmmm
Bugun cumartesıııııııııııı evet bugun akşam aşkımlayım demek:)) artık cumartesı =askım olarak goruyorum bu nekadar hoş bı duygu..dun eskı yazdıklarımı okudum sotyle bı dusundugumde nede çok yol katetmısım meger..ınsallah devam edecem bu ılerlermeye..tabı ılerlenkende eskı yaptıgım hataları yapmamalıyım en onemlısı tum ınsanları kendım gıbı sanmamalıyım..guvenmemlıyım..vs.vs.
Ama sunu bılıyorumkı..hersey çok guzel oluyor..olacakta...
Bana destek olan tum arkadslarıma cok tesekur ederım ıyıkıde varsınızzz:mshareketliifade108
Evet arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim...
İnsanları kendin gibi sanma gibi bir huya sahibim malesef..
İyi olmana çok sevindim inşallah hep böyle olur...
hayalayaz
28-03-2009, 10:15
güven olayını poranoya haline getirmeden, size karşı her hatayı yapma potnsiyeli olan insanlar olarak görmek daha uygundur diye düşünüyorum, nasıl ki bizlerinde isyerek veya istemeyerek bazı insanlara karşı hatalarımız oluyor. onlarında bize karşı olabilir. sanıyorum sizlerde benim yakın geçmişime kadar yaptığım hatayı yapıyorsunuz,
ben tanıdığım tüm insanlara 100 puan verirdim ve insanlar bu puanı bana karşı gösterdikleri samimiyetle korurlardı, samimi olmadıklarını hissettikçe/ gördükçe puanları eksilirdi. şimdi bunun hata olduğunu görüyorum. önce samimiyet görüp sonra puanları yükseltmek daha iyi oluyor.
çünkü insanlar kendilerine verilen 100 puanı görünce limit sınırsız sanıyorlar, oysa mesafeyi tanıdıkça kaldırdığımız zaman bizimde limitlerimiz olduğunu görerek daha dikkatli davranıyorlar.. sizde deneyin,
hemen 100 puan vermeyin bakalım hangi tutum daha iyi sonuçta tecrübe ediniyoruz, ama sevinerek tecrübe edinmeyi seçelim.yaşam bizim tercihlerimizle şekilleniyor, saygılı sevgiler
Çok güzel açıklamışsınız ablam...mükemmel bir yöntem diyebilirim...
Bende bundan sonra öyle yaparım...Teşekkürler..
Stubborn
29-03-2009, 15:49
Ya gunlukkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Neden neden nedennnnn dıyıp dıyıp duruorummmmmmm
Neden suan sıkılıoyorum gunlukkkk suan haytta en cok ıstedıgım yerdeyım neden be gunlukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
neden içerde degılım burdayım gunluk?????
cokmu soru soruyorum hayatıma be gunlukkkkkkkkkkkkkkk
Ne ıstersın daha hayttan dıosun demı bana gunlukkkkkkkkkkkkkkkk
offff yaa sende benı anlamıosun be gunlukkk ama normalllll
Ben bıle suan kendımı anlamıorumkııııı be gunlukkkkk neden de demıorum tamam tamam susorum gunlukkkkkkkkkk
Ya neden burdakı stubbb normal stub degıl be gunlukkkkkkkkkkkkkkk
Sycoooo nerdesınnnnnnnnn:((
Canım üzüldüm doğrusu...Ama maalesefki bunu yaşayacağını tahmin etmiyor değildim...Çünkü Hayal ablanında dediği gibi saplandın kaldın durumuna...İstiyorum,istiyorum,istiyorum dedin...Sadece buna odaklandın,tamam güzel iyi hoş odaklanmak ama sadece dünyanı o yaptın...Ve ondan çok şey bekliyorsun...O senin beklediğin şeyleri yapmak zorunda değil,o seni senin istediğin gibi sevmek durumunda değil...O şahsına münasır bir insan...Seni sevmiyor demiyorum,sadece kendi bildiği gibi seviyor...Onun bakış açısıyla seviyor ve davranıyor...Asıl olay o seni senin istediğin gibi sevmemesine rağmen senin ona bakış açının ne olduğu bence...
Ben kendi hayatımdan örnek verirsem şu anda çok güzel bir noktayı tutturdum...Başkalarınada şans veriyorum,başkalarınıda düşünüyorum...İlgim başka taraflara kaydı...Onu o olduğu için seviyorum ve ondan çok fazla birşey beklemiyorum...Hatta beni benim onu sevdiğim gibi sevmesini bile beklemiyorum...Beni anlamasınıda beklemiyorum...
Ve hayatımı insanlara,bölümlere ayırdım,geçen bi farkettim ona çok fazla kafa yormamaya başlamışım ben:)
Böylece objektif olarak daha rahat düşünmeye başladım...Niye onu seviyorum falan diye düşünmeye başladım,sorgulamaya kendimi...
Ve en önemlisinde çok rahat serbest bırakıyorum böylece...
Sende bunu yapsan canım benim,gerçi bi anlamda yapmaya başladın beni ondan daha çok düşünüyosun düşün yani:)
Stubborn
30-03-2009, 08:43
Gunaydın gunluk...
Dun karmancorman duygular yasadıgım bı gece geçirdim..gidim diıorum yok dıyor...kalmayı zaten ısteyen benım ama onun kal dedıgı gıbı kalmak ıstemıroum artık gunluk..gıt gel ıstemıorum artık...bak tekrar soyluoyrum..cok ama cok sevıyorummm bunu laf olsun yada ınat yaptıgım amacıma ulaşmaya calıstıgım için soylemıyorum gerçekten yurekten sevıyorum..bu aralar funda arar senden ogrendım ıle yusuf guney dınlıorum acaip guzel ıkı sarkı benı kendımden geçirıyor be gunluk..ama sen abkma benım bole bunalım tarzı yazdıgım seylere ben suan ne aglıyorum nede depresyondayım..aksıne içim rahat..bişide dusunmuyorum..ama o benı kaybetmemeyı dusunuyor suan napacagını karar veremesı gerekn o artık..cunku kendı ıstedıgı gıbıyse yokum artık biliyor..hayırlısı be gunluk hayırlısı ne ıse o olsun..bakalım zaman gosterecek herseyı..
Stubborn
30-03-2009, 15:52
Suan daha ıyyım..sabahtan yuregıme oturan bı yumru vardı yazarken sana gunluk..suan daha ıyıyım..yazdıgım mektıpları tekrar okuyup hepsını yırttım ve akşam eve gıttgımde ılk işim yakıp kullerını savurmak olacak..rahatlattı sankı benı suan yaptıgım sey..o yumrunun gıtmesıne nedenmı oldu acaba demıyor degılım..Suan benı dusunen bırı var kafası karsık napacagını bılmıyor..bıran onu koyuyorum oda haklı be gunluk..ama naparsın hayat işte..
Stubborn
31-03-2009, 08:55
Gunydın gunluk..
Dun eve gdıer gıtmek mektuplarımı yaktım..yakarkende medıtasyon yaptım içimde bi rahatlama oldu..psikolojıkmı bılmem ama ıyı hısettım kendımı yakarken..sonra erkenden yattım uyumam gereklıydı bu aralar cok yordum kendımı cunku..gece saat 2 gıbı uyandım..hatta sankı uyandırıldım hanı bişi olurya senı durter kalk dıe aynen ole oldu..bıraz nette takıldım sıgara içtim..uyumaya geçmeden once ablamın bana attıgı melek medısını yaptım yanıma geldıgını hısettım konustum melekle sonra benı yanına goturdu aşkımın ona anlattım onun rahatsız oldugunu hısettım ama kafası karısmıs ne dusunecegını ne yapması gerektıgını bılemez halde suan ıkı arada bı dere kalmıs..ama ben ona destek olmadım kendı aşmalı artık .. cunku butun hersey onun kararına bıraktım aslında ben ona desem o o nu yapacak bunuda bılıorum ama artık ben sunu yap bun yap demıycegım..
Stubborn
01-04-2009, 09:05
Gunaydın gunlugum..
Dun gece alışverısten sonra bı arkadsla kafaları çekmeye gıttık..iyi geldı valla kafamı dagıttım gerçekten en azından baska şeylerle ılgılendıgımde enerjımı serbest bırakıyor olmam bana avanataj saglıyor..eskısı gıbı kuruntuluda degılım artık..ahh bu nasıl olcak ah benı aramadı aa ya aramazsa falanda fılanda bıttı bende..artık telefonda kulnmıorum eskısı kadar sycoom :) sayesınde tabe..ıyıcene kendıne benzettı benı vallaha:)
Ama bılıyorumkı nasıl dusunursem oyle olacak hersey.
Ben kendımı sevıyorum..hayatı sevıyorum ve herseyın guzel olacagına ınanıyorum gunluk..
stubborn dün bende kafa çekmek istiyordum. ama gelecek kimse bulamadım. belki bugün yaparım o işi.
Stubborn
01-04-2009, 16:59
Bittii günlük..........bittiii........................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu cumle sakız oldu ama bitti..................................
İçim üşüyor...agladım agladım agladım ama suan sustum..biliyorum gene aglıyacagım ama susacagım elbette..........
Bugunden ıtıbaren bana dırek hıslerıyle gelmezse donus yok artık.....
Yardımlarınızı desteklerınızı beklıyorumm
:-( canım inan çok üzüldüm bu duruma.üzme kendini bu kadar kafanı dağıtacak bişeyler bul
hayalayaz
01-04-2009, 17:13
seni bekliyordum.
bu duygusal anlarda, hepimiz gerçek duygularımızdan bahsetmeyiz, aslında hayal kırıklığımızın, öfkemizin, üzüntümüzün vs. dile getirdiği en tehlikeli cümleleri söyleriz. ve maalesef bunlar direkt bilinçaltımıza giderler vebaşköşeye yerleşirler..YAPMA.
seni bu üzüntünün içinde daha fazla üzmek istemiyorum ama YAPMA şimdi düşünmemek için ne yapman gerekiyorsa git onu yap, yat uyu, git gez, yap bi şeyler ama sakın afaki cümleler üretme, zararı sana olacak.. YAPMA ABLAM söylediğin ne varsa iptal et.
Stubborn
01-04-2009, 17:27
seni bekliyordum.
bu duygusal anlarda, hepimiz gerçek duygularımızdan bahsetmeyiz, aslında hayal kırıklığımızın, öfkemizin, üzüntümüzün vs. dile getirdiği en tehlikeli cümleleri söyleriz. ve maalesef bunlar direkt bilinçaltımıza giderler vebaşköşeye yerleşirler..YAPMA.
seni bu üzüntünün içinde daha fazla üzmek istemiyorum ama YAPMA şimdi düşünmemek için ne yapman gerekiyorsa git onu yap, yat uyu, git gez, yap bi şeyler ama sakın afaki cümleler üretme, zararı sana olacak.. YAPMA ABLAM söylediğin ne varsa iptal et.
Ablam.. ona ne sıtem neden kotu bı laf edıyorum..sadece bitti.......diorum
Canım bişey diyemiyorum;söyleyemiyorum sana telefondada söyleyemedim zaten,biraz kafanı dinlemeni istiyorum sadece,nolur poizitif ol,elimden gelmiyo deme sakın ama ol olman lazım,iyiyi düşünmen lazım,ama en önemlisi hakkında hayırlısı ne ise o olsun,seni seviyorum.
hayalayaz
01-04-2009, 17:31
Ablam.. ona ne sıtem neden kotu bı laf edıyorum..sadece bitti.......diorum
bende SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS DİYORUM git yat uyu bir şeyler yap ne iyi nede kötü hiçbir şey söyleme, şimdi bir şey söyleme..düşünme, hçbir şey yapma. şu anda iptal et her şeyi
ben de böyle konuşmamanı tavsiye ederim. yarın, öbür gün, belki bir yıl sonra pişman olmanı istemem.
çünkü ben büyük konuşmanın cezasını çok çektim.
şimdi sen de İPTAL et ve hakkınızda hayırlısının olacağına inan. hayırlısı olsun.
Stubborn
01-04-2009, 18:50
Tamam abalm.. susyorum... bırakıyorum zamana eger benı sevıyorsa gelsın...eger yok olmayacaksa hayırlıs ıle bıtsın...ben onu sevmeyı asla bırakmayacagım..hep sevecegım..
cnm bnm gülüm bitanem güzel arkadaşım sakın üzülme ne olur.hakkında herşey en yüksek hayrına olacak şekilde olsun.herkesin de dediği gibi düşünme,hiçbirşey konuşma,kafanı dağıtabilceğin ne varsa onu yap.çık balkona deniz kokusu çek içine,şükret herşey için şükret öyle bir havayı tenefüs edebildiğin için bile şükret.
hepimiz yanındayız ve seni çok seviyoruz.
Stubborn
02-04-2009, 07:22
Tessekkur ederım sızlere ıyıkıde varsınız ıyıkıde desteksınız benı yanlız bırakamadıgınız ıcın tanrıya mınnetarım..
Dun gece dusundum..ya kızım dedım ne ıstesen oldu su ana kadar
bundan sonrada olacak az sabret..hemen yıkılma sua ana kadar tum ıstekerıne olumsuz cevap verdı hayal abalnında dedıgı gıbı am sonra hepsını uyguladı..evet aynen ole oldu...suanda geçiş donemi işte bir milat daha yasıyoruz..ve ben hısedıorum buda kabul gorecek..ve ben bu surecte kendımı asla bırakmayacagım dımdık ayakta guclu olacagım..sagolun dostlarım ıyım hemde cok ıyı..
Özellıkle bu gece verecegım sınavı alnımın akıyla geçecem emınım...
Stubborn
02-04-2009, 09:46
Hayalgucun ve orjinalliklerle dolu
Bu cumle yı aslında ben yazmadım ......
ya her gecen gun hep şaşkınlıklar yasıyorum az once bırı daha gerçektelştı.
Melek medıtasyonu yaptım melegımı cagırdım tam geldıgını hısettıgıdme işyerinde oldugum için gozumu acıp bılgısaya geçmek zorunda kaldım...
ve tusa bastıgımda yukarda yazdıgım kelıme cıktı bırden bıre..korktum bırden neden korktum bılmıyorum..sonra tekrar kapattım gozumu ellerım tıtrıyorduelelrımın arasına koydum basımı dıreyemedım..sankı basım saga sola sallaıyordu actım gozumu bırseklerım sabıt masada kıpırdamıo ama ben ım basım ellerımın arasıdna olmasına ragmen saga sola sallanıyordu...melek sankı bana konus hadı senı dınlıyorum cagrıdın geldım dıyordu..konustum ıstedıklerımı soyledım ben konusurken basımın sallanması geçtı..sustugumda tekrar basladı..gozlerımı acamıyordum konusurken..ısteklerımı soyledım..ve içimdekı sıkıntı bıranda bıttı..basım sallanmaamaya basladı ve rahatca gozlerımı actım...
Sizlerle hemen paylaşmak ıstedım garıp ama guzel bı deneyım oldu benım için..
Canım biraz daha iyi olmana sevindim,dün seni merak ettim ulaşamadım,herşey güzel olacak ben buna inanıyorum senin adına,sen neyi seçersen o olacak unutma ve birşey daha SEN ONU SEVDİĞİN SÜRECE O SENDEN GİTMEYECEK.::
iyi olduğuna çok sevindim cnm bnm.herşeyin en güzeli olacak unutma.
Stubborn
02-04-2009, 11:06
Canım biraz daha iyi olmana sevindim,dün seni merak ettim ulaşamadım,herşey güzel olacak ben buna inanıyorum senin adına,sen neyi seçersen o olacak unutma ve birşey daha SEN ONU SEVDİĞİN SÜRECE O SENDEN GİTMEYECEK.::
Ya prenses o cumle işte o cumle benı baglıyor... harıkasın sen ya kasımdan berı her sabah o cumleyı okuyorum....
Yesılım cok sagol...destegınıcın sızlerı cok sevıyorum..ya bız gucluyuz yaa hersey guzel olacak..emınımmm:kop
işte budur çok güçlü bnm arkdşım sen de söyledin neler geçti neler atlattık bunlar mı üzecek bizi tabi ki hayır.güçlüyüz,mutluyuz ve iyi ki varız hepimiz.
bilgisayara o kelime nasıl çıktı. çok ilginç. ürktüm. bu arada iyi olmana çok sevindim.
hayalayaz
02-04-2009, 11:17
canım benim iyi olmana sevindim.
bak ablam bir tek düşünceyi değiştirmek için telkin dinlediğimizde bunun21 gün tekrarlanması, ve medilerle vs. desteklenmesi gerktiğini söylüyoruz buna inanıyoruz, dün gece bize telkinleri veren dr. konuştum eğer 21 günde olabiliyorsa siz süpersiniz dedi ban, onlar en az 6 hafta dinliyorlarmış.
sen bu oğlandan bir şey istiyorsun, ve ona 3 gün bile vermiyorsun fikre alışması için. sen onun kişilik özelliklerini değiştiriyorsun, sabırlı olmak zorundasın. sen onun korkularının üzerine buldozer gibi gidiyorsun, yapma ablam zaman tanı, zaman tanı kuzum. evleneceksin ama başka yerden patlayacak, bu kötülüğü kendine ve ona yapma.
ondan istediğin her şeyde yerden göğe kadar haklısın seni tek haksız gördüğüm yönün sabırsızlığın. yavaş kuzum yavaş. sabırla koruk helva olurmuş.
bak ben sana tanıştığımız günden beri sabır diyorum, sen bundan bir gıdımcık ödün vermedin, tamam ablam, haklısın dedin karşımıza "ben bunu yaptım diyerek çıktın, bazen sevinerek tamam ılımlıydı dedin, bazen üzülerek bitti dedin" sabırlı ol ablam ne kendine nede ona bu kadar travma yaşatma. banada darılma emi kuzum. allah yüzünü güldürsün.
Stubborn
02-04-2009, 11:18
bilgisayara o kelime nasıl çıktı. çok ilginç. ürktüm. bu arada iyi olmana çok sevindim.
Bende hala anlamıs degılım çözemedım..bide pc yı yenı acmıstım hanı desem kopyalamısım bısıyı hayır..yahoo mailimim açacaktım o mail adresı yerı yazacagım yerı tıkladım o yazı cıktı
Stubborn
02-04-2009, 11:20
canım benim iyi olmana sevindim.
bak ablam bir tek düşünceyi değiştirmek için telkin dinlediğimizde bunun21 gün tekrarlanması, ve medilerle vs. desteklenmesi gerktiğini söylüyoruz buna inanıyoruz, dün gece bize telkinleri veren dr. konuştum eğer 21 günde olabiliyorsa siz süpersiniz dedi ban, onlar en az 6 hafta dinliyorlarmış.
sen bu oğlandan bir şey istiyorsun, ve ona 3 gün bile vermiyorsun fikre alışması için. sen onun kişilik özelliklerini değiştiriyorsun, sabırlı olmak zorundasın. sen onun korkularının üzerine buldozer gibi gidiyorsun, yapma ablam zaman tanı, zaman tanı kuzum. evleneceksin ama başka yerden patlayacak, bu kötülüğü kendine ve ona yapma.
ondan istediğin her şeyde yerden göğe kadar haklısın seni tek haksız gördüğüm yönün sabırsızlığın. yavaş kuzum yavaş. sabırla koruk helva olurmuş.
bak ben sana tanıştığımız günden beri sabır diyorum, sen bundan bir gıdımcık ödün vermedin, tamam ablam, haklısın dedin karşımıza "ben bunu yaptım diyerek çıktın, bazen sevinerek tamam ılımlıydı dedin, bazen üzülerek bitti dedin" sabırlı ol ablam ne kendine nede ona bu kadar travma yaşatma. banada darılma emi kuzum. allah yüzünü güldürsün.
Sabırı ogrenıyorum yavas yavas degısmek kolay degıl ablam:):P
Bu arada sabah kadar olanları dusundum hep..her ıstedıgım zaman içinde olmus megerse ama ben fark etmemısım..:sirin
hayalayaz
02-04-2009, 11:56
Sabırı ogrenıyorum yavas yavas degısmek kolay degıl ablam:):P
Bu arada sabah kadar olanları dusundum hep..her ıstedıgım zaman içinde olmus megerse ama ben fark etmemısım..:sirin
cadı sen kendine zaman tanıyorsun, melek bakışlarla yavaş yavaş ablam diyorsunda oğlandan bir gecede değişmesini nasıl istiyorsun tuttu gene kaynanlık damarlarım. tutmayın beni :mshareketliifade212
helal ablacım söyle söyle kim tutar seni:)
Stubborn
02-04-2009, 11:59
cadı sen kendine zaman tanıyorsun, melek bakışlarla yavaş yavaş ablam diyorsunda oğlandan bir gecede değişmesini nasıl istiyorsun tuttu gene kaynanlık damarlarım. tutmayın beni :mshareketliifade212
Valla tam dayaklıgım haklısın..:) bıde işin kotusu keşke bıraz az bılsemde bazı seylerı aaaa bilmiyodum dıyıp sıyırabılsem:)) o da yok valla..
Ama suan ıyıkıde konusmusum dıorum hala zamanı degıldı belkı ama pişmanlık yok..suan o nu kendıne bırakacagım..bıraz sındırsın evlılık kararını ehueheuehuehu ondan sonra zaten arayacak benı:firsat:firsat:firsat
hayalayaz
02-04-2009, 12:07
e hadi bakalım, senin biraz zaman dediğin kaç günlük bir zaman.. inşallah o şaşkında kararını vermiştir. yarın seni burada sevinç çığlıkları ile coşmuş bir halde görürüz. dua ediyorum
hadi melekler kızımın yanında durun. o çocukta çıldırmadan kararını vermiş olsun..anada yazık, esas ona yazık, biz bu cadıya destek verirken o garibim neye uğradığını şaırmış bir vaziyette, ortalıklarda dolaşıyor, yapacağı şey çok basit, kuyumcuya gidecek bir yüzük alacak, kızımın önünde diz çöküp benimle evlenirmisin diyecek..
bu kadarcık yaneee
Stubborn
02-04-2009, 12:37
e hadi bakalım, senin biraz zaman dediğin kaç günlük bir zaman.. inşallah o şaşkında kararını vermiştir. yarın seni burada sevinç çığlıkları ile coşmuş bir halde görürüz. dua ediyorum
hadi melekler kızımın yanında durun. o çocukta çıldırmadan kararını vermiş olsun..anada yazık, esas ona yazık, biz bu cadıya destek verirken o garibim neye uğradığını şaırmış bir vaziyette, ortalıklarda dolaşıyor, yapacağı şey çok basit, kuyumcuya gidecek bir yüzük alacak, kızımın önünde diz çöküp benimle evlenirmisin diyecek..
bu kadarcık yaneee
Ya varya agzından bal damlıyor bal...:)))
Ben bu gece hıçbi beklentı duymadan gıdecegım oraya dımdık ve acaip guler yuzlu eglenecem eglenebıldıgım kadar ve gene yuzumde koskoca bı gulumseme ıle gelecegım.. zaman sınırlaması yapmadım ona 1 gun 2 gun gıbı kısıtlamıycam yanı..zorlamıycam bastırmayacam zaten en onemlısı ben aramaycamkı artık onu..hoş zaten dogum gunum gelıyor fazlada zamanı yok malesef:)) saka bı yana senın herzaman dedgını yapacam ablam beklentı ıcerısıne gırmeden bu yolda dımdık yuruyecegım ve asla gucumumu yıtırmeyecegım farkında yım kendımın yeter artık odun verdıgım suan alma zamanı artık:)
Bu gece her gece yanında olsuduğumuzu unutma,tüm dualarım seninle olacak(ayrıca sana telefonda dediğimde olacak);)
Stubborn
02-04-2009, 13:48
Bu gece her gece yanında olsuduğumuzu unutma,tüm dualarım seninle olacak(ayrıca sana telefonda dediğimde olacak);)
Canımsın benım yaa destegın varlıgın ıcın tesekurler ... olacak tabı bız ne ıstesek olmadımı umudumuzu yıtırmeyecegızzzzzzzz::D
Canımsın benım yaa destegın varlıgın ıcın tesekurler ... olacak tabı bız ne ıstesek olmadımı umudumuzu yıtırmeyecegızzzzzzzz::D
Oldu tabi hemde en güzeli en iyisi,şimdi daha daha iyisi olacak evren biz ne istersek gerçekleştiriyor:):ttt
Oyyy canım benim bugün git oraya bizim yerimizede eğlen...
Mutlu ve huzurlu dimdik dur karşısında...Görsünki eskisi gibi sorunlu ve bağımlı insan olmadığını...Kendi kendine yetebilen,güçlü karakterli kişi olduğunu...
Hayal ablanın dediğine katılıyorum bir anlamda oda zor durumda ve aklı karşık...Ve dahada karşışacakk nihahah:)
Ben sadece dün seninle konuştuğum şeyleri ele almanı istiyorum...Hani şu kutupsallık olayını...Onu içinde çözümlemelisin,yoksa hayat döngünde dönüp dolaşıp o takıldığın noktaya geleceksin her ilişkinde...Eft'yi öneririm..Yada Deep Peat'ı...
Stubborn
02-04-2009, 13:58
Oyyy canım benim bugün git oraya bizim yerimizede eğlen...
Mutlu ve huzurlu dimdik dur karşısında...Görsünki eskisi gibi sorunlu ve bağımlı insan olmadığını...Kendi kendine yetebilen,güçlü karakterli kişi olduğunu...
Hayal ablanın dediğine katılıyorum bir anlamda oda zor durumda ve aklı karşık...Ve dahada karşışacakk nihahah:)
Ben sadece dün seninle konuştuğum şeyleri ele almanı istiyorum...Hani şu kutupsallık olayını...Onu içinde çözümlemelisin,yoksa hayat döngünde dönüp dolaşıp o takıldığın noktaya geleceksin her ilişkinde...Eft'yi öneririm..Yada Deep Peat'ı...
Tamam sycomm sızın dedıklerınızı asla kulak arkası etmıyorum zaten..eksılerımı bı yana topladım hepsını artıya donusturecegım...
bugece için daha guclu hısedıorum kendımı ve inşallah umdugumdan daha ıyı gececek..hatta prenses bı duygusunu soyledı eger o olursa bende ole hısedıorum harıka oalcak ehueheuehue:firsat
Stubborn
03-04-2009, 10:15
Evetttt buyuk gece sabah 5 :30 sularında bıttı...
Suan 1 bucuk saatlık uykuyla işyerındeyım..
Gece nasılmı geçtı...sankı bız hiç ayrılmadık pardon ablam yanlış cumle
Bastan alıyorum sankı bız hıç tartışmadık hersey yolunda gıdıyor gıbı geçtı..
Bu arada laf aramızda gecenın en guzel kızının kavalyesı olma serefıne nail oldugu için bı havalardaydı paşamıs(valla mütavazi olemiycem..:)
Gece baya gırgır geçtı hoş bı ortam vardı muzıkte cok ıyıdı..
Tabı ben prensesın dedıgın gıbı tam karşısına oturdum:))
Dans ettık ..dun o ben ..bende o olduk roller degıştı....!
Aslında onun gıbı olmak guzelmıs....
Dun bırkez daha anladım..zamanla sindirecek bazı şeylerı dıger isteklerımı de zamanla sinidirip yerine getirdigi için ..
Bende çenemı tutacam ...dır dır yok.. bıraz onu kendını dınlemesını saglıycam
Geceden iki öenmı ayrıntı yazarak bitircem..
Birincisi benım en sevdıgım kokusunu boca etmiş ustune öyle gelmiş uzun zamandır sıkmıyor dıye soylenıodum bitmişti..:)
İkinciside ps oyunu için ikinci kol almış bu hafta sonu beraber oynarız dıyemiş efendım..
Ama ben bu hafta sonu işim var gidemeyecem:P
Şimdilik bu kadar hersey cok guzel oluyr..oldu olacak..artık ne kelıme uyarsa eheuheuehu
İşte buduralkisalkisalkisama,ama,ama bu söylediklerine sende inanacaksın ve uygulayacaksın hanımefendi anlaştık mı?Azıcık sabır edeceksin ve onu da anlayacaksın,en ufacık birşeyde( pire yi deve yapıp büyütmeyeceksin,pire için yorgan yakmayacaksın artık hangi deyim ve atasözü uygunsa):;şimdi herşeyin iyisini düşün onun içinde kendin içinde ve onu sıkboğaz etme,herşey daha güzel olacak canım benim,kocaman öpücükler benden sana,mutluluğun daim olsun :73e4317106059nd:
hayalayaz
03-04-2009, 11:22
ay sen bana neler ettiğini bir bilsen, uykumdan seni düşünerek uyandım, naaaptı bu kız aceba diye, sersem sepelek yatağın içinde oturdum baktım saat daha 7, hadi yat daha yazmamıştır dedim. ablam çok sevindim güzel bir gece geçirdiğine, olay kişilik savaşına dönüştü, artık toparla, öyle olmadığını göster..her şey her zamankinden daha güzel şimdi..çok şükür.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Oyyy kuzuuum biliyodum böyle olacağını:kahkah
Afferim gitme haftasonu kendi kendine bi o joystickle bi öbürüyle oynasında kıymetini anlasın=)
Valla bende akşam napıyo bu kız acaba,diye düşündüm baya,sora sabah kalktım acaba napmış diye merakla açtım burayı...
Valla pembe dizi gibi oldun bize ehuheheh...:sirin
oy oy oy negüzel haberler bunlar.
Stubborn
03-04-2009, 12:24
Sadece suan çok guclu olmamm ve karsıma cıkacak olan olumsuz cumlere hazırlıklı olup moralımı bozmama gerekıyor...tek yapmam gereken bu..
Benım tek kotu yanım olaylardan acaip cabuk etkılenmem ve hemen moralman çökmem...bu surec sancılı olacak benım için biliyorum ama inşallah kısa surer...
aferin bunları biliosun bi de uygulamalarını görmek istiyoruz kuzucum.hemen bittiiiiiiii bittiiiiii diye herkesin yüreğini hoplatma.herşey güzel olacak,oluyor da pozitif pozitiffff:)
Sadece suan çok guclu olmamm ve karsıma cıkacak olan olumsuz cumlere hazırlıklı olup moralımı bozmama gerekıyor...tek yapmam gereken bu..
Benım tek kotu yanım olaylardan acaip cabuk etkılenmem ve hemen moralman çökmem...bu surec sancılı olacak benım için biliyorum ama inşallah kısa surer...
sen güçlü kızsın stubborn yoluna koyarsın herşeyi :mshareketliifade108
Stubborn
03-04-2009, 13:24
sen güçlü kızsın stubborn yoluna koyarsın herşeyi :mshareketliifade108
Bazen gucumun kalmadıgını hısedıorum o durumalrda işte ısyan bayragını alıyorum elımeee
Bazen gucumun kalmadıgını hısedıorum o durumalrda işte ısyan bayragını alıyorum elımeee
hepimizin hayatından o dönemler geçiyor canım:sirin bu kadar sabretmişsin sevmişsin ganimetini alıcaksın sonunda hj
O isyan bayrağını ben gelip çöpe atıcam ha:)
İsyan falan yok,isyan edeceğine çalışmalarına başla...
Sen güçlü kızsın birçok şeyi aştın ve dahada birçok şeyi aşacağına inanıyorum...
Daha önce dediğim gibi herşeyin bir olgunlaşma zamanı var...
Ve o zaman gelince göreceksinki,iyiki böyle olmuş herşey diyeceksin...
Stubborn
03-04-2009, 13:48
O isyan bayrağını ben gelip çöpe atıcam ha:)
İsyan falan yok,isyan edeceğine çalışmalarına başla...
Sen güçlü kızsın birçok şeyi aştın ve dahada birçok şeyi aşacağına inanıyorum...
Daha önce dediğim gibi herşeyin bir olgunlaşma zamanı var...
Ve o zaman gelince göreceksinki,iyiki böyle olmuş herşey diyeceksin...
Haklısın canım ama nedense sana demınde yazdıgım gıbı gucum gıttı o konusmadan sonra gene toparlanmalıyım kafamı boşaltmalıyım mutsuz maymun modundan acılen cıkmalıyımmm..ama bugun uykusuzlugunda etkısı vardır bende ama hemen atmalıyım içimden o sıkıntılı konusmayı moralımı duzeltmelıyım
Stubborn
03-04-2009, 16:52
Ya anlık degişim yasamamam gereklı cevreye tamamen kulaklarımı tıpamalıyım..hislerım kuvvetlı benım ve buna guvenmelıyım...daha ıyı ruh halıne sahıbım suan kapattım kulagma pamuk...:dusunceli1eb:
Stubborn
04-04-2009, 14:26
Merhaba gunluk..
Bu sabah acıkogretım sınavım vardı..nasıl geçtı dersen..benım yazdıgım cevaplar dogru ıse cok guzeldı:kahkah:kahkah:kahkah
Bugun cumartesı ve ben akşam evde olacagım..haftaya istanbula gidiyorum egıtım varmıs...
Bu gunlerde kendımı ıyıcene toparlamalıyım..işime vermelıyım kendımı ..
Bu zamanımı cok ıyı bı ruh halıyle geçirmelıyım..
Bu arada sabah telefonla gorustuk ıstanbul donusu benı alacak..
Ama akşam için daha mesaj gelmedı bakalım arıycakmı?
Şimdilik bukadar gorusuruz..
bende seninle geliyimmi gene:)
hehe
canım muhakkat iyi geçmiştir...dediklerimi yabana atma İstanbuldanda Deep Peat kitabını ediniyosun ödev sana:)
valla bi alma kutupsallaştırırım seni:smile (10):
Zaman zaman hayatımızda dengemizin bozulması ve anımız anımız tutmaması aslında çok normal birşey...İnsanız ve aynı çizgide olamıyoruz...Önemli olan bunun düşük seviyede yaşıyor olmamız...Kendine bak eskiden ne kadar dalgalandığını düşün...Şu ana bence senin dengenin bozulması minimun düzeyde gerçekleşiyor...
Hayatının ve olayların ipleri artık senin elinde...Ne kadar güzelmiş bu değilmi?:)
Stubborn
04-04-2009, 16:29
bende seninle geliyimmi gene:)
hehe
canım muhakkat iyi geçmiştir...dediklerimi yabana atma İstanbuldanda Deep Peat kitabını ediniyosun ödev sana:)
valla bi alma kutupsallaştırırım seni:smile (10):
Zaman zaman hayatımızda dengemizin bozulması ve anımız anımız tutmaması aslında çok normal birşey...İnsanız ve aynı çizgide olamıyoruz...Önemli olan bunun düşük seviyede yaşıyor olmamız...Kendine bak eskiden ne kadar dalgalandığını düşün...Şu ana bence senin dengenin bozulması minimun düzeyde gerçekleşiyor...
Hayatının ve olayların ipleri artık senin elinde...Ne kadar güzelmiş bu değilmi?:)
Kesınlıkle oyleee bunalımalrım bıle en fazla bır gun suruyor yahuu:))
tabıkı sende gelıyorsun ıstanbula uck bıletını ıkı kişilik aldım bilem puahahha:P
Stubborn
04-04-2009, 17:47
Bir dilek tutun ve bırakmayın peşini..hayal edin ve peşinden gidin..hayal ettiginiz hersey gerçektir..peşinden gittiginiz sürece...
Ya ben bunu boşunmaı yazdım yaaa...
Her hayalım suan gerçekleşmiş durumda ve ben hala şımarıklık yapıorum aslında..
Stub kendıne gel şöle bi silkelen ve herseyın istedigin dogrultuda gidecek bunu bılıosunda neden kendını bu kadar sıkıyorsun dıyorum suan kendıme...
Birazdan işten cıkacagım evım denız kenarında benım ama uzun zamandır denızı gormedım desem yerıdır ınecegım sahıle ohh mıs gıbı bı hava gunluk guneşlık hemde..yuruyecegım hatta ayaklarımı denıze bıel sokabılrım...
Ya aslında ben oakdar sanslıyımkı bunu kıymetını bılemıoyurm artık elımdekılerın kıymetını daha fazla cıkaracagım ortaya..
karamellim
05-04-2009, 10:44
Canım,hep başkalarının yerinde olmak isteriz ya..gözümüzün önündekini göremeyiz,halbuki çok daha fazlasına sahiptiriz ama bardağın hangi tarafına baktığımıza bağlı...şükretmek her zaman daha fazlasını hayatımıza çekecek..Ve biz farkındayız artık...:;
Bir hayalimiz vardır,mesela yeni bi araba...Hayal ederken o kadar doyurucu bir mutluluk yaşarız ki, bi arabayı kullanırken hayal etmeye zaman ayırırız ve çok büyük bir zevk duyarız bundan... günü gelir bir arabamız olur...ama hevesimiz,hayal ettiğimiz zamandan çok daha kısadır..bir zaman sonra olağan olur bu da diğerleri gibi..ama şimdi düşünsene geçmişteki hayal ettiğin şeylere sahipsin...ve çok büyük bi mutluluk duymalıyız çünkü artık hayal gerçektir..sadece farkında olmak gerekiyor...
Stubborn
05-04-2009, 10:58
Canım,hep başkalarının yerinde olmak isteriz ya..gözümüzün önündekini göremeyiz,halbuki çok daha fazlasına sahiptiriz ama bardağın hangi tarafına baktığımıza bağlı...şükretmek her zaman daha fazlasını hayatımıza çekecek..Ve biz farkındayız artık...:;
Bir hayalimiz vardır,mesela yeni bi araba...Hayal ederken o kadar doyurucu bir mutluluk yaşarız ki, bi arabayı kullanırken hayal etmeye zaman ayırırız ve çok büyük bir zevk duyarız bundan... günü gelir bir arabamız olur...ama hevesimiz,hayal ettiğimiz zamandan çok daha kısadır..bir zaman sonra olağan olur bu da diğerleri gibi..ama şimdi düşünsene geçmişteki hayal ettiğin şeylere sahipsin...ve çok büyük bi mutluluk duymalıyız çünkü artık hayal gerçektir..sadece farkında olmak gerekiyor...
Aynen ole canım benım..senınle bu yola basladıgımızdan berı kaç km kaç ettık bı baksana..neler neler degıstı..bazılarını farkına vardık bazılarını varamadık..çunku ılerıye bakıoduk hep arada durup bıraz gerıyede bakmalı ınsan ben bunu dusunuyorum..ama gerıye bakarken geçmişe dalmak degıl demek ıstedıgım..olan ve olmasını ıstedıgımız seylerın nedurumda olduguna bakmak..yanı aracın dıkız aynası kulanmalıyız...canım dun yazdıklarını okuyuncaacaip mutlu oldum..zaten ben sana hep soyledım olacak olacak..bunu bılıyorum dedım sana ve sonunda oldu damacanaların geldı..ve ummadıgın kadar gelır getırecek san bunadan hiç şüphem yok..
Ben bugun sınav için erkenden kalktım gırdım sınavıma geldım..suan evımde kendıme acaip bı kahvaltı hazırladım uzun zamandır kendımı bole şımartmamıstım..(hep bırıne hazırlıodum:) sıkı bı kahvaltı yaptım suan cayımı yudumlayıp keyıf sıgaramı yaktım.dısarda yaz gıbı bı hava var mıs gıbı denız kokusu burnuma gelıyor ve ben kendımı acaip huzurlu hısedıyorum..içim rahat duygularımı serbest bıraktım bılıyorumkı benım yuksek hayrıma olacak sekılde evren bana o duygularımı gerı dondurecek..ve karamale sycoo gıbı bende ıstedıklerıme kavustum tanrım sana tekrar tesekur ederım..
Canım benim sizler arasındaki bu güzel iletişim beni çok mutlu ediyor ve sizleri takip ediyorum .
Ben sana kelebeğin sabrını diliyorum ,hani kelebek kozasından çıkarken kanatları ile kozayı yırtıp açarmış buda kelebeğin kanatlarının güçlü olmasını sağlarmış ve güçlü bir şekilde uçarmış .Sen herşey çarcabuk olsun istiyorsun ve yardım alıp bir an önce uçmak istiyorsun .Ancak zamanla kendi çabanla uç .Hayata bazen çok istediğimiz şeyler yeterince olgunlaşmadığı zaman istediğimiz mutluluğu bulamayız ...
Mesela olgunlaşmadan yediğimiz bir elma acıdır ağızımız da kötü bir tat bırakır ve karnımızı ağrıtır ancak olgulaşınca tatlı ve sulu hale gelir.
Senin sabırsızlığını çok iyi anlayabiliyorum çünki bende 20 yaşlarımda senin gibi sabırsızdım ve bu sabırsızlığım gereksiz yere çok yorulmama neden oldu yavaşla hayatın tadını çıkar kendinden emin adımlaral herşeyi içine sindirerek yoluna devam et ...
Sen çok aklı başında bir kızsın ve yavaşlarsan önüne çıkan engelleri ve güzellikleri görürsün .Bak ben 45 yaşındayım eskiden senin gibi koşarak yürürken hızıma kimse yetişemezdi .ancak görmeden geçtiği okadar çok şey olmuşki .Şimdi normal akışı ile gidiyorum ve ne çok şeyin farkına varıyorum içime sindirerek yaşıyorum .
Sabırlı ol ve kendi akşına bırak.:mxHaa birde deniz kenarına gidince Gamze'yle benim için bir keyif kahvesi iç.
Stubborn
06-04-2009, 08:38
Çok sagol serpil teyzecım..sabah yazını okuyarak baslamak harıka bi duygu oldu benım için..çok haklısın hep hayatımda acelecılıgım yuzunden kaybettım bazı seylerı..sonradan ekşke keşke dedım hep...
Ama sızın soyledıkelrınız artık kulak arkası yapmıyorum ve can kulagıyla dınlıyorum..Artık zamana yayamanın onemını daha ıyı kavrar oldum sayenızde..ayrıntılara fazla takılmamayı ögrendım mesela..
Destekelrınız için çok teşekur ederım hepinize..iyikide varsınızz:73e4317106059nd:
günaydınlar. :mx hepinize mutlu güzel neşeli kıpır kıpır bir hafta diliyorum. soppi:lovepuhateytey
yanlış yere yazdım. ama olsun. stubbornun günlüğünden olsun bugünkü günaydınım. :mshareketliifade393
Stubborn
06-04-2009, 09:23
Gunaydın gunescıgım hoş geldın gunlugumee:Ö
Bugun gune enerjık basladım..gece hernekedar 3 te uyusamda moralım duzgun olunca pek uykusuzluk moral bozucu bı hal almyor...
Gece sycomla uzun zamandır etmedıgımız kadar muhabet ettık ve yenı cekımlere basladık ..okadar egelenıyorumkı ben sycoo ıle basaramayacagımız sey yk bunu bı kez daha anladık..inanamak basarmanın yarısı sözunden yola çıkarak..yenı seylere dogru yol almaya basladık...
Bu hafta sonunda ıstanbula gidecegim aslında bi yandan ıyı oldu kafamı dagıtacagım ..
Bugun pazartesı olmasından dolayı bıraz gıcıgım ama fark ettımkı çokta etkılemıomus aslında benı.sycoom sagolsun...ha tabı hayal ablayı gece kalpten goturecektık ama allahtan cok tepkı vermedı yaptıklarımıza hoşş bazılarınıda eksık anlattık aman aramızda kalsın duymasın sakın:):animation732xl9vh::animation732xl9vh:
Zılgıt yemekte nkorkuoduk ondan sadece o bızı dızgınlıyebılıyor cunku;)
Neyse çok cene yapmıyım gorusurz tekrar gunlugumm
Canııım ne eğlendik değilmi dün gece,çok güldüm valla,kıkır kıkır:)
Arada yapalım böyle konuşmaları çok iyi geliyor...
Çalışmalara ben başladım,durmak yok valla yola devam...
Akşam görüşürüz :)
Stubborn
06-04-2009, 12:53
Canııım ne eğlendik değilmi dün gece,çok güldüm valla,kıkır kıkır:)
Arada yapalım böyle konuşmaları çok iyi geliyor...
Çalışmalara ben başladım,durmak yok valla yola devam...
Akşam görüşürüz :)
Aynen valla hem dogru yoldayız hiç şüphem yok...
Bu arada hala msn ye eklemedı bırılerı:)) ben onuda ihmal etmıorum bu arada ehuehueehueue
Neyse fazla cene yapmıyalımda sonuclara bakalım:smile592os:
Stubborn
07-04-2009, 10:08
Gunaydın..demek lazım ama ben bugun butun gun yatacagım..
İşe gidemedım..sizden tek ıstegım benım suankı durumu için dua etmenız geçmeli .....geeçcek ben gucluyum bunuda atlatacam bılıyorum..ama suan cok taze..canımı acıtıo hafiften..sizlere ihtiacım var enerjınıze..
Gunaydın..demek lazım ama ben bugun butun gun yatacagım..
İşe gidemedım..sizden tek ıstegım benım suankı durumu için dua etmenız geçmeli .....geeçcek ben gucluyum bunuda atlatacam bılıyorum..ama suan cok taze..canımı acıtıo hafiften..sizlere ihtiacım var enerjınıze..
Canım geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum,ne oldu sana kıyamam :mshareketliifade268
kuzucummm günaydın ne oldu tatlım sana?
Stubborn
07-04-2009, 19:04
Tekrar merhaba.....
dun geceden berı cok zor zamanlar geçiriyorum..ama kendımle basbasa kalma fırsatını yakaladım..uzun suredır kendımle konusmamısım..hep baskalrından konusmusum..ıstekerım artık ınada bınmıs hatta bazı seylere ulaşmak benı dıger ınsanların (begenmedıgım kişilkte olan) duyguları ıle kaplamıs hırs bencınlık ..bukadar agır eleştırıorum kendımı suan ..yatırdım amelyat masasına duygularımı alıyorum bır bır..ılk once çıkarttıgım duygu ne dersenız..tatmınsızlık ıkıncısı hırs ucuncusu ınat..bole devam edıyor lıste ama içimde bı tek sevgıyı sokamadım o o raya oyle bı yapışmışkı kalbımı cıkartabıldım onu çıkartamadım işte..kalbımı cıkartsam yasayamayacagım ıcın tekrar koydum kalbımı ıcıme..ama sevgımle kalbım yapışık kalbımı tek basına kullanamadıgımı fark ettım bu sayede.. napacaktım tek bı secımım vardı tabıkı oylece bıraktım ıcımde secgımı dıktım karnımı yenıden..
Ben 8 senedır neler atlattım bee ne acılar geçtı 19 yasımdakı aldıgım sorumlugug yada mantıgı suan 45-50 yasına gelmıs bı çok ınsan kaldıramaz soyle bı uzunn uzunn dusundum..okadar sey atlattın kızım sen dedım bunumu atlatamaycaksın..ha bu seferkını belkıde sokemedıgımden acısı benı mahfedı ıcten ıce ama ben alıştım ya acılara ..
Bugun bunalım olmamın son gunu olacak yarın kalkacagım guzel bı dus alacagım gıyınıp işime gudecegım herkeze gulucukler sacacagım..işime konsatre olup geregınden fazlasını yapacagım..aileme daha fazla zamanayıracagım arkadslarımada tabı..en onemlısı kendıme dhaa fazla zaman ayıracagım artık..
Ama yukarda alllah var içimi biliyor herseyın gunu gelecegını okadar ıyı bılıyorumkı..kurban oldugum allahım her ser de bıze yasattıgı bı hayır vardır bunun için ona sukredıyorum suan aglıosam aslında bu ebnım yuksek hayrıma oldugu için ağlıyorum bu yuzden asla isyan etmıyorum neden ben dıe .. demekkı bu ebnım için suan için hayırlıkı ben bu durumdayım..
Her gecenın bı sabahı her karanlıgın bır aydınlıgı var bunuda oyle ıyı bılıyorumkı allah dermansız dert vermesın dusmanıma bıle dılemem..saglıklıyım allah sukur işim var çok ıyı bı ailem var sızler ıgbı dostlarım var bana destek olan daha ne isteyımkı benımkisi artık bı raddeden sonra şımarıklıga gırıyor..
İnsan hayatta hep olmayanı istermiş..cok dogru ben hep olmayanı cazıp gordum hatam buydu olmayanı oldurtana kadar elımden gelenı yaptım sonrada olunca kıymetını bılmedım..kendımı eleştıremey baslayınca bunlar çıktı ortaya..elımdekılerın kıymetını kaybedınce anlıyan bı tıp..olmamalı yanlış yol gene dogru yola geçmelıyım hemde geç olmadan...
İnancım sonsuz benım hersey guzel olacak bunu bılıyorum ve tanrıma
Benım için hayırlısı ne olacaksa o olsun dıye dua edıyorum suan...
Hayal ablam allah senden razı olsun...
hayalayaz
07-04-2009, 19:43
canım benim
kendimizi mahkemeye verdiğimizde çok insafsızca yargılayabiliyoruz, sıraladığın hatalarını görebilmen hele hele tam da üzüntünün göbeğinde iken takdir edilecek bir şey..kendine insafsızlık etme olurmu.. bunları yapman önemli değil tekrarlamaman çok önemli
ablam su akar yolunu bulur..bu su akacak ve yolunu bulacak..emin ol... geçmişte yapmaman gerekenleri bulduğunda, bir daha bu yüzden üzülmemeye karar ver. seni çok seviyorum ve takdir ediyorum.:73e4317106059nd:
Stubborn
08-04-2009, 09:14
Evet gunluk hayatıma donmelıydım bu sabah suan işyeındeyım
Ama huzursuzum soyluyum mutsuzum..burdakı bı kaç şeyde zaten canımı sıkıyordu gene sabah dakka bir gol bir oldu...
Yanı herzaman dedıgımız gıbı hersey ustuste gelıo... ha ebnım hatam bende oalcagını bılıp ustume cekmıo degılım..
Sabaj bı mesaj trafıgı oldu ucak ıcın bı arkadsı godnerecem falan dedı yok dedım .. vsvs
Ya bu kadarmı olur ınsan dedırtıo yaa yazık dedım bu sefer ıkı gundur ılk defa ama sustum gene..bılıorum cunku suankı sınırımde geçecek o yuzden susmanın zamanı suan
Duygularımı serbest bırakmam gereklı hayal abla bangır bangır bagıro dusunmeee rahatla bırakkk akışına bırakkk..ablamm keske keske yaa ama ıste bı tek dusuncelerımden arınamıyorum..
Ama bıraz daha toparlıyım kendıme yenı ugraslar bulacagım söz verdım kendıme..
Stub bu kadar seyden sonra yıkılmaz be .. ama acı çekıyor bu acı yuregını acıtıo ..bu hep kalacak..ama zamanla kabuk baglayacak..hayatıma bakmaya baslıyacagım onsuzda yasanabılıyoru kanıtlamalyım kendıme..
Ama onu unutmayacagım asla gunluk sevmeyı bırakmayacagım ama artık sadece sevecegım ve sevgı gosterecegım baska onun için artık hiç birşey yapmayacagım..sevecegım....
Obana bızı yapmadı zatenkı ben suan bişi kaybetmedım aslında..bunu farkına varıp bu bılıncte gıtmelıyım..
Bu gunlerde geçecek bılıyorum..ama aslında bunu yasamak bıle olgunlaştırıyor ınsanı ya..allahım bundada vardır bı hayır
Şükürler olsun sana
inşallah bu sıkıntılarını en yakın zamanda atlatırsın. böyle durumlarda ho" oponopono yöntemini kullanmaya başladım. işe yarıyor.
seni seviyorum
özürdilerim
lütfen beni affet
teşekkür ederim.
hayalayaz
08-04-2009, 09:38
ACI, ÜZÜNTÜ, HUZURSUZLUK, UNUTMAYACAĞIM,
bu sözleri söylüyoruz ve söylediğimizi unutuyoruz. ama öyle bir zamanda ve öyle bir ruh haliyle söylüyoruz ki, bilinçaltı bunları mıknatıs gibi anında çekiyor ve unutmuyor.
ve tüm bunları kimin için söylüyoruz, bizim üzüleceğimizi bile bile bize bu acıları yaşatan için söylüyoruz.
Sonra gün geçiyor, biz onun geri dönmediğini görünce gerçekten unutuyoruz, ve hayatımıza daha iyi bir yerden devam ediyoruz.
Sonra ya ben artık iyi birini hayatıma çekeyim düyoruz, işte o zaman çuvallıyoruz, bilinçaltı hadi yeniden dediğimiz zaman karşımıza acı çektiren, üzüntü yaşatan, huzursuz eden vs. yapan kişileri çekiyor, ve biz diyoruz ki eeeee, ben onu unuttum , bak gerçekten unuttum, sen unuttunda bilinçaltı söylediğin hiç bir şeyi unutmadı.. çocuklar allah aşkına, bunu kendinize yapmayın. neyi unutmuyorsun, kim unutmadığın, senin duygularına zerre kadar değer vermemiş biri, üzüleceğini bile bile , kendisi senden ayrı duramadığı halde, sadece imza atmamak için, seni kendi istediği şeyi yapmaya zorlamak adına, bu kadar üzen biri, değermi? değerse neden bu kadar mücadele verdin , yaşasaydın onunla onun istediği gibi. değmezse kendine bu kötülüğü neden yapıyorsun.YAPMAYIN her şeyi bile bile kendinize yaptığınızı gördükçe üzülüyorum, sevgi kişileri birbirine bağlayan bir olgudur, bir imza ile bağlanmıyorsa, bağlanmayı göze almıyorsa, sevmiyor demektir. sizinle oynamak istiyor demektir..peki siz kendinizi neden sevmiyorsunuz.?
50 yaşındayım ve unutmadığım, en azından bana o, ilk günkü acıyı yaşatmayan tek bir hatıram bile yok, bir çoğunu gülerek hatırlıyorum,( bana yapılan kötülüklerde dahil) sizlere bir şey söylüyorsak, inanın bir şeyleri bildiğimiz için söylüyoruz.. HAYATTA HER ŞEY VE HERKES UNUTULMAYA MAHKUMDUR.
şu an olaylar çok sıcakken sizi anlıyorum, duygularınızıda, bunları yaşıyorsunuz ve yaşamamak elde değil..ama bu duyguları söyleyerek, vede yazarak pekiştirmeyin kurban olayım ben size, kendi değerini bilemeyen, birinin değerini başkaları nasıl bilsin, kendinize bu kadar insafsızca davranıyorken başkaları size neden insaflı davransın.. HEPİNİZ ÖZÜNÜZDE MUHTEŞEM İNSANLARSINIZ ÖZELLİKLE BÖYLE BİR DEVREDE KENDİ DEĞERİNİZİN FARKINDA OLUN..LÜTFEN ABLAM ..
Stubborn
08-04-2009, 17:07
Demın bı haber aldım gunluk..benı dolandıran adam 15 gundur içerdeymıs ve actıgımız davadan dolayı 1 sene 8 ay ayrıca ceza almış...
Bunu duyunca ıcıme su serpıldı resmen ohh dedım yaa bırazda sıkıntı cekme sırası onların olsuun..ben hep basından berı nısan ayında para ban gelmeye baslıycak dıodum bak işte evren bana donemye basladı..
hayalayaz
08-04-2009, 17:17
diğer nesajı okuyunca, ailesi devreye girdi sandım, inşallah oda olur..tez saatte.
Stubborn
08-04-2009, 17:19
Yarın babası ıle gorusulecek adamalr devreye gırıolar ız suruldu bulundu..artık rahatları bozuluo cunku bız davayı gerı cekmezsek yatacak bızdende 1 sene 8 ay sıkıstılar yanı..yarın babası ıle gorusecekler yanı aıle bu asamda zaten devreye gırecek.. o evmı ne vardı artık satsınlarda rahatlıyalım yaa
karamellim
08-04-2009, 23:34
Canımmm işte dostluk böyle bir şey, hiç görmeden bilmeden bütün iyi niyetinle kalbini sonuna kadar açmak..Senin varlığın için de teşekkürler..Her ihtiyacım olduğunda yanımdaydın..Sanki seni çektim ben..ve bugün hepimiz senin yanındayız..
Bazen çok ağır durumlarla karşılaşırız hayatta.. bazen yaşadığın çok ağır olayları bile unutursun..detayları bırak olayı hiç yaşanmamış gibi kabul edersin..çünkü bilinçaltı kaldıramayacağı bi duyguyu yok saymıştır,yaşanmamış gibi taa derinlere atmıştır...İşte bu olayları,bilinçli olarak hatırlamak ve çözmek bi yerde bütün düğümü çözmek demek oluyor...
The secret da İlişlkilerin sırrı bölümünde, kendini sevmek anahtar cümle olarak kullanılmış..İşte burda çok can alıcı bir nokta var..İnsanlar seninle birlikte senin benliğini seviyor..Onlardan biri eksilse sen yine seveceksin kendini..,,
SEN KENDİNİ SEVMELİ VE İÇİNDEKİ SEVGİ BOŞLUĞUNU DOLDURDUKTAN SONRA ÖZGÜR BİR İLİŞKİ YAŞAMALISIN..
Ama sen kendini sevmeyi başkasına bıraktığın anda, o başkası senin vazgeçilmezin oluyor,senin her şeyin oluyor,hatta onsuz olmak ölümle bile özdeşebilir..
İnsanın yaşayabileceği en kötü , en derin acılardan birisi BENLİĞİNİN REDDEDİLMESİDİR..
Kendini sevme görevini verdiğin kişi sana sırt çevirdiğinde benliğin reddedilmiş olur ve o anda çook güçsüz çook aciz hissedersin kendini..
Bende tam çekebileceğim acının en üst sınırında farkettim bunları.. X kişi benimle birlikte beni seviyordu ve o şimdi gitti ve ben yine kendimi seviyorum..Onun hayatımdan çıkması benim varlığımı , değerimi eksiltmedi çünkü ben kendimi sevmeyi ona bırakmamıştım...
Seni iyi edecek düşünce tarzını çok iyi biliyorum ve dilim döndüğümce anlatmaya çalıştım..umarım seni daha iyi hissettirir..
Stubborn
09-04-2009, 13:28
Bugun yenı bı sayfa actım..
Tamam bu sayfadada eskılerden bazı olaylar oalcak ama ben ayaga kalktım suan gerçekten ıyı hısedıyorum kendımı guclu
Destegınız için teşekurler hepinize ettıgım bu teşekur az kalır ama suanlık sadece elımden tesekur edıp sızın gıbı dostlarım oldgu için tanrıma sukredıorum..
Sycoo hayal ablam prenses karamellıım hepınız okadar degerlısınızkı gozumde..
Artık tekrar kendıme donup yapmam gereknelerı sıraladım bu sabah kendıme
Ilk once mektubumu yazdım ve okadar duygulu bı mektup yazdımkı sankı ben yazmadım yuregım yazdı ınanarak sadece ben kalemımı harakett ettırdım...
Mektuptan sonra el ısıtma yontemını denedım evet ya kızım dedım sen bu iş ibasarıosun ellerımın uzerı nasıl kızardı gormelıydızı kendımı bir kez daha taktır ettım..isteyıpta basaramayacagım bırsey olmadıgı ıcın
Ayrıca her gece noktalama yapıorum bu benı rahatlatıyor hatta alışkanlık bıle oldu dıyebılrım..
Tabıkı sycoo ıle yaptıgımız deneyın sonucunuda merak etmıo degılm
Yanı anlıyacagınız ben rutın hayatıma tekrar gerı dondum ve bılıyorumkı hersey cok guzel oalcak ve hersey benım gonlugum istedıgı dogrultuda gıdecek ve ben ızın vermssem kımse benım canımı dahı acıtmayacak..
ne güzel seni burda görmek
sabahtan beri forumda bir sessizlik hakimdi. geldiğine ve iyi olduğuna çok sevindim :73e4317106059nd: ayrıca seni kararlı olduğun için de takdir ediyorum. hemen yeni bir mektup yazmışsın. ben daha birinciyi yazamadım.
seni seviyorum ve herşeyin gönlünce olacağına ben de inanıyorum.
Stubborn
09-04-2009, 14:15
ne güzel seni burda görmek
sabahtan beri forumda bir sessizlik hakimdi. geldiğine ve iyi olduğuna çok sevindim :73e4317106059nd: ayrıca seni kararlı olduğun için de takdir ediyorum. hemen yeni bir mektup yazmışsın. ben daha birinciyi yazamadım.
seni seviyorum ve herşeyin gönlünce olacağına ben de inanıyorum.
Sagol canım benm dualarınız sayesınde gun geçtıkce daha ıyı oalcagıma ınanıyorum..
Ben bu sefer tekrar sıl bastan yaptım ve mektupla basladım aslında baktıgımda bırazda ıyı oldu bu baslangız artık farkındalıgım dahada arttı cunku..
Sanada tavsıyem karar ver ve uygula ortada kalma.. en kotusu o oluo cunku 3 gun ortada kaldım ama farkındalıgım gelıstıgı ıcın bı kaarar vermem gerektıgını kendıme soyleyıp o dogutuda gıtmem gerektıgıne ınandım..
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Canım iyi olduğuna sevindim...
Yeni bir mektup,yeni bir başlangıç yapmışsın...
Açıkçası her ne kadar iyi olduğuna sevinsemde seni bu konuda desteklemiyorum...O kişi ile ilgili ciddi anlamda olumsuz düşünceler oluştu beynimde ve bundan sonra sana dua ederken hayırlısı neyse o olsun diyeceğim...
Öbür olayada pek sevindim,olacağını ve çözüleceğini biliyordum zaten...
Olaylara daha objektif bakacağın zamanlar gelecek...Syco demişti dersin...
Işık ve sevgi seninle olsun...
Stubborn
09-04-2009, 15:29
Canım benım benım mutlu oldugumu gormek senı mutlu edecek bunu bılıyorum ben uzuldugumde sende uzuluyorsun hakılsıın bende senın yerınde olsam negatıf dusuncelere sahıp olurdum bu konuda asla sana edecek bı lafım yok
sadece suna ınan ben mutlulugun nerede oldugunu bılıyorum ve bu dogrultuda gıtmem gerektıgıne ınanıyorum.. benım mutlu olacagıma ınanmanı ve bu dogrultuda dua etmenı ısterım herzmaan oldugu gıbı hep derız senınle ınsanlar kendı cehennemlerını kendılerı yaratırlar dıye..ben cehennemımı yarattım ama cenntı gorebılıyorum ve bu dogrultuda ozellıkle senın ne kadar cok destegıne ıhtıacım oldugun bılıyorsun..herne dusunuyorsan haklısın ama senden rucam benım için o olumsuz dusuncelerınden ne olur arınmaya calıs en azından asgarıye ındır ve benım yuregımın sesı dogrultusunda gıdelım..
Gun gelecek ve basardım dıyecgımden emınım ben zamana yayacam gerçekten ılk hatalarımı gordum acelecılıgımı herseyın bıran once olması gerektıgını falan geçtım artı ksındıre sındıre gıdecegım bu yolda daha dıkkatlı olarak daha az hata yaparak..
Senın destegıne ıhtıacım var ebnı bu yolda yanlız bırakmayacagına bana dayanamayacagınıda bılıorum:oys:oys
Senı sevıyorum ..ben sevdımmı yurekten sevıyorum bılıyorsun bu boyle surup gıdecek bende ben sevmeyı bıraktıgım an ortada kalıyorum ama artık tek kısıye degıl herkese yayacagım sevgımı tek merkezden ıdare edılmeyecek benım hayatım..
Tekrar soyluorum benm ıcın hayrıma dua edecegını bılıyorum ama gonlumun dogrultusunda etmeye devam et oldumu kuzummm
Bak yakında yanına gelecem bekle benı ankara:73e4317106059nd:
hayalayaz
09-04-2009, 15:45
kararların yanlış veya doğru ne olursa olsun yanında olduğumu bil. sen benim kuzumsun..
önce bunu söyleyerek başladım söze ki sonrası için aklına yanlış bir şey gelmesin.
ancak inşallah yanılıyorumdur, ama sen özeleştirini yaparken, bilinçaltı temizliği yapman gerektiğini göz ardı ediyormuşsun gibi bir kanıya kapıldım. yakın geçmişte yaptığın hataları gördüğünü ve bunları yapmayacağını söylüyorsun, ya kaybetme korkun için ne yapacaksın? bence hazır boşluk varken biraz bunların üzerine eğil. senin aceleciliğin gökten kucağına düşmedi, bunun bir sebebi var, o ne ? bunun cevabını vermiş gözüküyorsun, ama üstünü yeni ve değişik girişimlerle örtüyorsun, yaptığım hataları gördüm bir daha yapmayacağım derken yine kaybetme korkusuyla hareket ettiğini düşünüyorum. ..kaybetme korkusu üzerine git , altından başka şeyler çıkarsa onlarında üzerine git, hiç olmazsa ilişkin yeniden başladığında daha rahat ve özgürce doya doya yaşa güzellikleri emi ablam..bir kaç gün yokum dediğinde üzülmüştüm geldiğini görünce çok sevindim allahta seni sevindirsin..:73e4317106059nd:
Stubborn
09-04-2009, 16:16
Ablam bende bu kadar kısa surede toparlayacagımı dusunmuyordum..Ama guclu oldugumu bırkez daha kendıme kanıtlamıs oldum...
yazdıkarını her zaman dıkkate aldıgmı bılırsın ve okadar haklısınkı herzaman oldugu gıbı..ben eft yaptıgımı yazmayı unutmusum
Hatta bugun işyerınde sonsuzaa eft nın ayrıntılarını anlatıyordum..
Kaybetme korkum için yaptgımı eftlere zaten ara vermedım ve o korku eskısı kadar yok uzerımde bun bılmenı ısterım...
Tabıkı eksıklerım var ama kısa surede bunlarıda toparlıyacagımdan emın olabılırsınız tabıkı sızın destegınızle..
Kendımı bır surelıgıne sessızlıge verecegımı belirtmiştim ama suan gecekı yaptıgım eft sayesınde ve kendıme odaklanmam sayesınde sabah gune gulerek uyandım..bu benım ıcın gerçekten buyuk bı sınavdı ve ben bu sınavıda alnımın akıyla astıgımın farkındayım
Sunu özellıkle belirtmek ıstıyorum artık hayatım tek merkezlı olmayacak.. yanı sevılmeyı dusunupte goremeyınce hayal kırıklıgı yasmaaycagım
Stubbron kendını sevmeye baslıycak tekrardan ve sevgıyı baska yerden goremedıgınde tökezlemıycek..ha tabı ekstra sevgıelrede herzaman acık oalcak o ayrı:)
Ama sızden tek rucam ne olur bu yolda benım yanımda olun ve yuregme ınanın..bılıyorum benı mutlu gormek sızıde mutlu edecek ama ben mutlu olacagıma ınanıyorum..
Stubborn
09-04-2009, 17:27
Acı yoksa kazanç ta yoktur. Acıyı kabullenin, o zaman gelecek
sizin için daha verimli olacak yaptığınız işin size zahmet, ızdırap verdiğini düşünmeyin,
çünkü bu iş ve zahmet için herzaman bir sebep vardır, o halde acı ile karşı karşıya gelmekten çekinmeyin,
göğüslediğiniz bu acı için, ileride mutlak bir mutluluk sizindir..."
resimlere bakın sözden daha güzel anlatmış..."
Resimler için not: Eski çağda insanlar asılacakları haçı taşırmış (İsa'da dahil)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=2&fn=pic12829.jpg)
pic12829.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=2&fn=pic12829.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=3&fn=pic17655.jpg)
pic17655.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=3&fn=pic17655.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=4&fn=pic20793.jpg)
pic20793.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=4&fn=pic20793.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=5&fn=pic31790.jpg)
pic31790.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=5&fn=pic31790.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=6&fn=pic29073.jpg)
pic29073.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=6&fn=pic29073.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=7&fn=pic15959.jpg)
pic15959.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=7&fn=pic15959.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=8&fn=pic25126.jpg)
pic25126.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=8&fn=pic25126.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=9&fn=pic25988.jpg)
pic25988.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=9&fn=pic25988.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=10&fn=pic10104.jpg)
pic10104.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=10&fn=pic10104.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=11&fn=pic29730.jpg)
pic29730.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=11&fn=pic29730.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=12&fn=pic12929.jpg)
pic12929.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=12&fn=pic12929.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=13&fn=pic13948.jpg)
pic13948.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=13&fn=pic13948.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=14&fn=pic10421.jpg)
pic10421.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=14&fn=pic10421.jpg)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=15&fn=pic25922.jpg)
pic25922.jpg ([Only Registered Users Can See Links] tEQAAAYZSbZcMwIXqUCORMI%2C1_5626_AHrFtEQAAWpESbZZq Q3pxFu4THU%2C1_5047_ALDFtEQAAPvuSaap9QWlBBurncI%2C 1_4402_AETFtEQAAIkwSZZy3Qn6uk9VmkU%2C1_3962_AGjFtE QAAQydSXxhLgi19hV9pvs%2C&hash=09d2488b4e0993df21fee29ac332afc6&.jsrand=3&needG=&enc=auto&cmd=msg.scan&pid=15&fn=pic25922.jpg)
Perilice
09-04-2009, 17:48
resimler yok ki :ups
hayalayaz
09-04-2009, 18:14
stıbborn cuğum işte bize öğretilen doğru bildiğimiz yanlışlardan biride budur. acı yoksa kazançta yoktur demiş. yaşam bizim tercihlerimizle şekillenir, biz neyi seçersek onu deneyimleriz, sence yukarıdaki mesajının ilk cümlesi çekim yasası ile bağdaşıyormu. hani biz sevinçlerle yaşamayı seçmiş insanlardık..???:dusunceli1eb:
Stubborn
09-04-2009, 18:16
Bırebır o cumleye takılmadım sadece acıyı kabullenın dıyor.. bu benım anahtar cumlem...
Hanı bi laf vardıryaa: Acılar denızınde kulaç atıp yorulmadan ulaşamzasın cennete...
Bundan yola cıkıyorum..sadece begendıgım için koydum o yazıyı oraya..
Ama burda eklemek ıstedıgım bı not daha var allah kuluna her 40 gunde bı dert verırmıstı onu hatılayalım dıye..
Ben cok acı cektıgım anlar oldu ama sonunda hep bi ohh dedım tanrıma sukurler olsun
hayalayaz
09-04-2009, 18:33
olumlu düşünme tarzını benimsediğim andan beri, yaradanın kendini hatırlatmak için bizi acılar içinde kıvrandırdığına inanmıyorum. yaradanın 40 günde bir dert verdiğinede inanmıyorum. yaradan bize daima iki hatta bir çok seçeneği bir arada sunar, fakat biz, yaşadıklarımıza o kadar dar pencerelerden bakıyoruz ki, her şeyin eş zamanlı olduğunu görmüyoruz. hayatımız boyunca özellikle biz kadınları ayıp, yasak, günah deyimleri ile çizdikleri sınırlar içinde yaşattılar. biz bunlara inandık, ve yaradanı tepemizde duran ve bizi bir sıkıntıdan çıkarıp diğerine sokan, canavar imgesini yarattık. senelerdir NEYE İNANIRSAN OSUN sözlerini bire bir yaşıyorum, yaşayanları görüyorum, bu yüzden artık ben yaradanın sevgi dolu bir varlık olduğuna inanıyorum, ve her şeyi eş zamanlı olarak, benim için kötü saydığım neticeler getiren seçimler yaptıysam, ve bu doğrultuda deneyimler yaşadıysam, bu yaradanın sorumluluğunda değil benim sorumluluğumdadır. AKIL, FİKİR VE ÖZGÜR İRADE ile neyi seçiyorsak onu yaşıyoruz.
yaşadığımızı tabikii kabullenince her şey daha kolay oluyor, çünkü yaşadığımız/ hissettiğimiz her şey bizim seçimlerimizin sonucu, bu sevinçte olabilir acı da.
Stubborn
09-04-2009, 18:49
Ablacım sana katılıyorum..bızım secımlerımız bızı bu noktaya getırıyor zaten bunda hemfikiriz..
Zaten ayetlerdede derkki: Ey insanlar düşünmezmisinizki.. yaa dusun ve mantıklı olanı sen sec..
Kadercı olmadıgımı sende bılıyorsun sadece bazı anlar olurki.. ya neden ben derdım neden hersey ust uste gelıyor neden ben bu acıalrı cekıorum ne gunah işledımkı dıye dertlenırdım kendımce
Ama artık oyle degıl artık herrseyın nedenın benden kaynaklandıgını bılıyorum..Hayatımı cennete yada cehenneme cevırecek olan benım bunu bilincindeyim...
Senın bana katacagın daha cok sey var ablam bılıyorum her gecen gun senden bırseyler daha ogrenıp yoluma devam edecegımıde bılıyorum...
Ama bazı durumlarda bakış açıları degişebılıyor ınsanların ama farkındalıgımız artıkca olaylarda aslında bızım baktıgımız pencereden gorundugu gibi olmayabılyor..
Dedıgın gıbı dar pencereden bakmamlıyız..
Pozıtıf dusun pozıtıf olsun... :))
Stubborn olayları cok yakınen bılmıyorum yasadıklarını anck gunlugunden bıraz anlayabılıyorum. Guzel sevındırıcı haberler almıssın adına cok sevındım umarım her gunun boyle guzel gecer.Paran konusunda haksızlıga ugradıgını okumustum.Buna ınanıyorsun haklısında ve sana gelıcegınden kesın emındın.Bak bu harıka bı cekım yasası ornegı oldu bana da.Kısılerle ılgılı ozel hayatınddada en mutlu kımle olcaksan en hayırlısı kımse Allahım onu cıkarsın karsına en kısa zamanda..
Canım benim sizler çekim yasasını uygulamak istiyorsunuz ancak içinizde okadar sınırlamalar varki onları aşmadan yok etmeden çekimleriniz sizleri mutlu etmeyecek .
Ben bir çok yerde yazdım canım hayalim kaç yerde yazdı sizler düşüncelerinizde bile olumsuzluk içerseniz çekim yasası olumsuz etkilenir .Sizler evrenden ne isterseniz onu verir iyi kötü ayrımı yapmaz onun ayrımını yapmak size düşüyor.
Biz saykoyla iki yıldır bu olumlama olumlu olma çalışması yapıyoruz sen kurduğun cümlelerle olumlu olduğunu zannederek bir çok olumsuzu kendine çekiyorsun.
Mesela:Acıyı kabullenmek acıyı kendine çekmekten başka bir şey getirmez sana ,sen sağlıklı ve fiziksel olarak güçlü bir kızsın elin ağrır kabullen ayağının üstüne benim gibi basmakta zorlanırsın kabullen ancak yaşamına acıyı çekmeyi kabullenme.
Hayatımı cennete veya cehenneme çevirecek benim bu çok olumsuzluğu barındıran bir cünle ben hayatımı cennete çevirmeyi seçiyorum .bunu kulllansan kendine olumsuzluğu çekmezsin .
Şimdi diyeceksinki Serpil abla napıyorsun ben sizin kadar rahat yaşamıyorum diye bilirsin .ancak bizde olmaya çalıştığımız kadar rahat yaşamıyoruz .Bir çok maddi problem yaşıyor bir çok insanın sorumluluğunu taşıyoruz .Biz kendimizle uğraşmadan önce ben kendimi sayko kendini bir anlatsa acırsın çok kötü durumdaydık .Hala sıkıntılarımız var ,ancak şimdi huzurlu ve ne yaşasak yaşayalım kendimizi ihmal etmeyen kişiler olduk .Bunun için çok çaba sarfettik ve sabırla yürüdük yılmadık .
Canım benim ben sana haytaından olumsuzluk içeren herşeyi olumlularla değiştirmeni tavsiye ediyorum .Sendeki en büyük sorun şimdilik bu birazda sabır diliyorum .
Canım seni kocaman öptüm yolun aydınlık ve açık olsun.:mx
Stubborn
10-04-2009, 08:42
Ablam haklısın kurdugum cumlelerın ne kadar olumsuz gorundugunu farkındayım ama sunu bılmenızı ısterım o cumlelerı yazarken ınarark degıl sadece yazmak ıstedıgım ıcın yazdım dun kendıme eft yaparkende gerçekten o dusuncelerden bırkez daha arındıgımım ıcınde barındırmadıgımı anladım bu guzel gelişme benım için...
Ben suan gerçekten pozıtıf dusunen bırıyım hayatımda okadar sey oldu ahh ahh vahh vahh dıyen bırı kalmadı artık yenı bırını geliştirdim ve bu yonde haraket edıoyrum artık pozıtıflık hayatımın bı parçası halıne bıle geldı hatta sunu soyluyum benle bazen dalga bıle geçtı arkadslarım aman pozıtıf pozıtıf elektırık gonder stubb dıe..ama dedım kızım ba k dogru yoldasın ınsanlar bıle artık senın ne kadar hayata tutundugunu ne kadar pozıtıf dusundugunu kavradılar bu cok guzel bı gelişme..hatta yakın cevrem bana moral vermek ıcın yanımdan ayrılmaz oldular bunun gibi olaylar benı oakdar mutlu edıyorkı..
Sadece dun sycoonunda dedıgı gıbı tek eksıgım kaldı..baskalarını cumlerınden cok etkılenıyorum ve ayrıntılara takılıorum bazen kendı dıgrumu bıel o cumleler sayesınde anlık olarak negetıfe donusebılıyor..bunu aşmam gereklı bunuda asarsam ortaya fevkaledenın fevkınde bişi cıkcak bana gore:)
Ne kadar uzattım lafı sabah sabah yaww..ama gune yıne umutla basladım..
Ya bıde eger ruyadan anlıyorsanız bıse soracam ben yıne ruyamda balık kızartıyordum ve balık servısı yapıyordum tum gece balık fırında balık kızartması ugrasıp durdum:)
Ama enteresan olan ne zaman sıkıntılı bı donem geçirsem balık goruyorum ruyamda geçenkı ayrılıgımdada balık vardı ..bunu anlamını bılen varsa banay azarsanız cok sevınırım.
Şimdilik bu kadar gorusmek uzere..
hayalayaz
10-04-2009, 09:13
balığın ayrılıkla bir ilgisi yok, balık, maddi ve manevi her yönde kişinin ayağına gelen nasiptir kısmettir, allah hayırlara çıkarsın.
hayırdır inşallah cnm bnm iyiye yoralım kısmet bolluk diye biliyorum ben de balığı.
günlüğünü işgal ediyorum ama beni de bi arkadaşım rüyasında görmüş,namaz kılıyormuşum rüyasında o kdr şaşırıyormuş ki bu duruma sanki hristiyan birinin namaz kılması kadar şaşkınlıkla seni seyrediyordum diyor sanırım güzel birşeydir namaz kılmak bi bilgisi olan varsa bekliyorum ben de yorumları.
hayalayaz
10-04-2009, 13:04
kızlar hazinelerinizi o kadar büyük bir hovardalıkla harcıyorsunuz ki şaşırıyorum, rüyalar kişiye özeldir, anlatılmaz, hadi sanada bir yorum yapayım ama bir daha rüyalarınızı burada görmek istemiyorum haberiniz olsun.
namaz kılamak şükür edeceğin bir durumu yaşayacağını gösteriyor, arkadaşın bu kadar hayret ettiğine göre ummadığın bir sevinç yaşayacaksın.
Dünde söylediğim gibi senin en büyük problemin başkalarının etkisinde fazlaca kalıyorsun...
Mesela benim senin olayındaki gözlemim ne yaparsan yap değişmeyecek,çünkü senin tavrın bana ters geliyor...Ama bu benim düşüncem...Aslında bunları sana yansıtmamayı düşünüyordum ama o kadar üstüme üstüme geldinki,yok enerjin olumsuz geliyor bana vs. vs. diye,söylemek durumunda bıraktın beni...
İşte bu bağlamda bak kendine...İnsanların üstüne fazlaca düşüyorsun...Fazla önemsiyorsun düşüncelerini...Buna kafayı yorduğun zamanı kendine ayırabilirsin mesela...
Ve ben açık ve net olarak söyleyim,bu olaydan önceki Stubbornla bu olaydan sonraki Stubborn arasında zerre kadar fark görmüyorum...Sanki bu yaşadığın şey seni daha çok kamçıladı gibi...Daha çok hırslandın...Ve bunu görmekde beni üzüyor açıkçası...Dünde demiştim,ben rol yapamam,görmediğim birşeyi görüyormuşum gibide davranamam...Ya sessiz kalırım,yada direk söylerim...
Ha şimdi benim düşüncelerim bu yönde diye,benim düşüncelerimi değiştirmeye çabalaman saçma geliyor bana...Çünkü biz ayrı insanlarız,farklıyız...
Belki sen yanılırsın belki ben yanılırım bunu zaman gösterir...
Bu olayıda biraz zamana bırak,üstünde çok fazlasıyla yoğunlaşmadınmı sence?
Başka şeylere aç hayatını,başka insanlara...İstediğin birinin özelliklerini düşün,ne istiyorsun ne bekliyorsun...En ince ayrıntısına kadar düşün...Onları yaz bir kenara,düşün üstüne...Ve sonra bırak gitsin evren doğru olan kişiyi sana getirir....
Evrene hava balonlarını yollama zamanın geldi artık...
kızlar hazinelerinizi o kadar büyük bir hovardalıkla harcıyorsunuz ki şaşırıyorum, rüyalar kişiye özeldir, anlatılmaz, hadi sanada bir yorum yapayım ama bir daha rüyalarınızı burada görmek istemiyorum haberiniz olsun.
namaz kılamak şükür edeceğin bir durumu yaşayacağını gösteriyor, arkadaşın bu kadar hayret ettiğine göre ummadığın bir sevinç yaşayacaksın.
bilmiyordumkine ben anlatılmaması gerektiğini derler ya hep iyi yorumlayan birine anlatın rüyalarınızı diye burda mutlaka iyi yorumlanır diye anlattım ablacım.tşk ederim umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur
Stubborn
10-04-2009, 15:26
Sycoocum sanırm dunku sana takıldıgım sakayı gerçek olarak almıssın tabıkı burda hepimiz birer bireyız ve hepimiz dusuncelerı farklı..zaten aynı olsaydık bırbırımıze hiçbirşey katamazdık benım senden senın benden ogrenecegımız baya sey var..
Senın için dogru olan ban yanlış olabılır yada bizim için yanlıs olan digerlerı ıcın dogru bunda hemfikiriz zaten..benım suan kendımı anlatmam yanlıs olur zamanla goreceksınız ama hırs yapmıssın falan dıye yazmıssın buna bı acıklık getırmek ıstıyorum aksıne hırsımı bıraktım..hırs yaptıgımı anladıgım için hemde..
Suan kendıme eft ıle ıcınde bulundugum kotu ruh halınden arınma calışmaları yapıorum..
Sunu yurekten belırtmek ısterımkı ben suan gerçekten rahat ve huzurluyum..kafamdada sadece oadam yok ..hatta sunu dıyım suan haftaya olan dogum gunu partım için planlar yapmaktayım...
Yanı belkı sıze yanlısta yansıtıyor olabılırım suankı durmumu ama gerçekten içimdekı huzuru yasıorum suan..
Ve bana destek oldugunuz için size tesekur ederım ıyıkı varsınız..
Stubborn
10-04-2009, 16:25
Demın bır telefon aldım.arkadsını aramıs bugun.ve bu telefonu bu kadar kısa surede beklemıyordum..ya canı cok sıkkınmıs moralı bozukmus kafası karsıkmıs ne yapacagını bılemıyormus benı kaybetmek ıstemıyorumus haftaya dogum gunummus oysa ne planları varmıs..mış.mış.mış...
Ya tanrım sana sukurler olsun ... ama du daha yenı yasıyor bunları zaman geçmelı daha fazla benı kaybettıgını acısını yuregının derınlıklerınde hısetmelı..allahım sen buyuksun yuregımı bılıosun..
Sadece zaman bıraktım ve zaman ban herseyı hayırlısı ıle gosterecek buna ınanyorum...sizinle paylaşmak ıstedım:73e4317106059nd:
ya canım senin adına çok sevindim ama acısını yüreğinde hissetsin derken seni sevdiğini farketsin demek istiyorsun değil mi. ama sanki biraz ağır olmuş bu cümle. bunu söylediğim için umarım kızmazsın. çünkü sinirle söylenen bu cümleler dönüp dolaşıp bizi bulabiliyor bazen. nerden biliyorum dersen yaşadım.
inşallah senin için en hayırlısı olsun. öptüm :73e4317106059nd:
işteeeeeeeeee buuuuuuuuu.ne dedim ne dedim odaklanmana sadece onu düşünmene bile gerek yok dönüp dolaşıp anlıyıp gelicek.sıkıntı yapmaya pes etmeye tüm buhran hallerini tekrar takılmaya gerek yok bi da seni öle görmek istemiyorum.
Stubborn
11-04-2009, 09:20
Selam gunluk....
Suana kadar geçirdigim herseyı senınle paylaştım belkıde kurdugum cumlerı ters kurdum ama ıfade yanlışlıgından dolayı kendımı bazı zamanlarda demek ıstedıgımden farklı yonlerde gostermıs olabılırım..
Ben son 6 aydır hemen hemen hayata bakış açımı degıstırdım..en kucuk ornek normelde bakıldıgınıda cok suratsız bı tıpımdır yuzum gulmez nbenı tanımayanlar aa ne kadar kendını begenmıs soguk nevale burnu havada ukala...dıe adlandırırlardı sonradan benı tanıdıklarında aa sen hiçte dusundugumuz gibi biri degilsin demişlerdir..
Bunu yazarken taa orta okuldakı bı anım geldı aklıma koyde yasayan bi arkadsıma ders calışmaya gıtmıstım ve hayatımda ılk defa koy gorme heyecanıyla gıtmıstım onların evıne ınekler tavukalr ay ne mutlu olmustum benı bı gorsenız..sonra yeme k ıcın yere masa ortusunu serıdler tabakları falan koydular sonra arkadsım bı sandalye bı masa getırdı dıger tum arkadslarım yere oturdu bende tam oturacakken dur sana masa sandalye getırdık sen alışkın degılsın yerde falan oturamassın dedı ..bı afalladım ılk once sonra dedım aa neden oturamayım bende en az sızın kadar kabılıyetlıyım bak işte oturabılıyormusum dedım guldm..o gunden sora ev sahıbı kızla aramızda bı bag olustu ve ban dedıkı asla gorundugun gibi bırı degilsin çok sıcakkkanlı ve samımısın...suan mamatamatık orgretmenı ve ıkızlere hamıle allahım onu bı nefeste kurtarsın ınsallah..
Neyse bunu anlatmamaın nedenı artık yuzumde bı tebessumle dolşaıyorum canımı acıtan yada sıkan bırsey oldugunda eskısı gıbı suratımı sarkıyım 3 veya 45 gun etkısındede kalmıyorum..amannnn demeyı ogrendım eskıden hiç kullanmadımıgım bı kelımedır...AMANNNNNNNNNNNNN nolcak yaa takma bu kadar kafana dıyorum cevremdekılere ılk baslarda bende agzımdan cıkana ınanamazdım ama artık benım için vazgeçilmez bi kelimee AMANNNNNNNNNNN allah daha buyuk dert veremsın..AMANNNNNNNNN...sonunda olum yok yaaa AMANNNNNNN da aman :))
Bıtek seyde cok sabıt kaldıgımın farkındayım ve benım uzulmemı ıstemedıgınız ıcın benı sarıp sarmalamaya calısıyorsunuz haklı olarak bu kadar dık bakma bıraz cevrene bak hayatın tadını al..vs.vs. Dun kuzenımdeydım o bıle tam kuramasa bıle cumleye bana alternatıflerden falan bahsedıyor caktırmadan caktırmadan...
Canlarım hepınızı gerçekten cok sevıyorum.. ama ben boyle mutluyum ya tamam arada aglıycam sıze bu goze lazım dımı ama:) arada kusecez bunları hayatın her anında yasamadıkmı ...
Şimdi bu yazdıgımı hayal ablanın okudugunda bak işte aglamak uzuntu dıo allh bu kızaakıl versın dedıgnı duya gıbıyım... ablam artık sana korkumdan konuamyı bırakcam heee... sadece kendımı burda yazarken ıfade ettıtgım ve kısa zmanada yazmak zorunda kaldıgım için bole oluo napimmm..yoksa suan yuzumde gulucukler var :)
Ben sevmeyı sevıyorum ben onun hayalımde yasatmayı onunda bana nasıl baglı oldugunu caktırmadan gostermesını sevıyorum sevdımde.. ama bu cumllerı artık degiştiriyorum...
Ben artık diyorumkı sukurler olsunkı tanrım sana..&&&&....nımı bana bagısladın varlıgını taa kalbımın derınlıklerınde hissetmemı sagladın.bana olan sevgısını kendı ozbenlıgınde hisetmesıne neden oldun.Benden kopamayacagını anlamasını sagladın.Bundan sonrakı yasamımızda bızı tek vucut halıne getırdıgın için minnetarım tanrım sana..şükürler olsunkı sevgımız gun geçtikce buyuyor ve tukenmeyen bır baglılıkla birbirimize sımsıkı sarılıyoruz... ..
&&&&...nımın yuregınde koskaoca bi stub aşkı yerleştırdiğin için mınnettarım ..teşekur ederım teşekur ederım tesekur ederım..
Bu artık benım duam..bunu her gunlugumun altına yazacagım bundan sora..yuregım bunu dıyor agzım bunu soyluyor...
Stubborn
25-05-2009, 00:22
Gunlugum tekrardan merhaba sana
Bu ayrılık hepımızı uzdu ama tekrar burda olmak cok guzel..Gorusmeyelı baya degısıkler oldu herkezde ve bende merakla okumayı beklıyorum suan
Bana sorarsanız bu aralar baya zor bı donem geçiriyorum işyerınde sıkıntılarım var hanı bazen hersey ust uste gelır derler ya ayana o durumdayım suan ama yınede ısyan etmıyorum eskısı gıbı dıoyrumkı bundada bı hayır vardır.Yasanması gerekıyor ve yasanıyor..
Bu arada bay x aradı ıkı ay sonunda..telefona bı baktım 3 cevapsız cagrı..sonra bıdaha caldı..havadan sudan muhabet ıcın aramıs yanı bana oyle gosterdı..ama ıkı ay sonra sesını duymak benı karıstırmadı degıl..karıstırmak derken yanlış anlamayın ve ne olur kızmayın bana kolay degıl yasadıklarım 4 sene mı sılemem bır anda ama konusamam gayet sakındım ve umdugu kısıyı karsında goremedı o..
Neyse zaman bakalım daha nelerı gosterecek bana
Bugun hayal abla ıle sycoo mustang buluşmasında bende olmayı cok ısterdım yaa asıl benı uzen bu oldu:((
Ne guzel geçmiştir kımbılır darısı basıma dıyerek nokta koyuyorum gunlugum gorusmek uzere
Stubborn
25-05-2009, 23:42
slm gunlugum...
Bugun yıne yogun bi şekılde calıstım..basım agrıyor yorgunluktan
Ama bi işim oldugu için şukretmeyı ıhmal etmıyorum.Basımda agrısa .. suan hayatımı duzene oturtmaya calısıyorum ve evren bana yıne degısımlerıı sunmaya basladı..serbest bıraktıgım hersey bana greı donmeye basladı..teker teker..ve bendekı cekımı daha fazla hısseder oldum..kendımı her gecen gun bıraz daha tanıyor sınıyor ve ogrenıyorum.Gerçekten taktırde ettıgım bı çok seyım oldu..helal sana kızım dıyorum neler atlattın neler yasadın ve hala dımdık ayaktasın..bunları soyleyebılmek bıle harıka..suanhersey havada oldugu için çok fazla ayrıntıya gırmek ıstemıoyrum ama son zamanlarda soyledıgım gıbı hersey çok guzel oluyor ve olacakta...hayat devam edıyor ve yasanılası oyle cok guzel sey varkiii...tanrım sana sukurler olsun hersey için..ben mutlu olmayı secıyorum kabul edıyor ve onaylıyorum..
İiyi geceler gunlugum
tebrikler canım tüm yaşamında bu güzellikleri deneyimlemeni diliyorum :73e4317106059nd:
hayalayaz
26-05-2009, 00:20
nisan ayının ikinci yarısında yaşamak istediğimiz değişiklerde büyük bir hızlanma olmaya başladı, bunun için çok seviniyorum, hepimiz için daha büyük hayırları çağırıyorum..ve şimdi, şimdi, şimdi olsun diyorum
Senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun,canımmmmm benim :73e4317106059nd:
Stubborn
31-05-2009, 02:17
Slm gunluk sana bugun blogumdan bişiler yazmak ıstedım ...
hayat bitti dedigimiz anda başlar..Ve perdeee acılıyor ([Only Registered Users Can See Links])
Blog bu aralar kendımde degılım ben.Aslında hem kendımde hemde degılım bu yoruyor benı.Bazen ıkılemde kalıyorum boyle olunca ya kendımde olmamam gerekıyor yada tamamen kendımde olmam ..bunun arasında kalında ıkılem yasıyorum cok fazla gel gıt oluyorum.Karmancormanlık desem degıl belkıde suan durumumu anlatacak kelımeler bıle yetersız kalabılır blog.Aslında kotu degılım ama ıyıde degılım uzgunde degılım mutludda degılım neselı degılım uzuntulude degılım degılımde degılım be blog.Aslında cumlerı tersten yazdıgımın farkındayım ..ama anlık yasıyoru mdesem oda degıl sankı herseyı çok bılırken bazen hıçbıseyı bılmeyerek yasamanın tadını ozler oldum ..
Hayata erken atılmanın yararlarımı yoksa dezavantajlarımı suan onun yorumunu yapamıycam blog yada yapmak ıstemıyorum yada yapmalıyım aslında aman be blog yazmak ısteyıpte yazamamk arasındayım susmak ısteyıpte susamamamk aglamak ısteyıp aglayamamak gulmek ısteyıp gulememk hep bişiler engel gıbı ama ılerde ne olacagını bılıyorsun ya guleceksın ya aglıycaksın dıe kehanettede bulunmuyorum aslında Çok bılmek ıyı degıl bazen ve nedesen cıkması son zamanlarda gene cok bılen olmaya basladım blog aslında bıldıgım seyın olup olmamasınıda ısteyıp ıstemedıgımıde bılmez durumdayken hemde..
Şuan gecenın bılmem kacı ve kurdugum cumlelerın ne kadar anlamsız oldugun bıle bıle yazıyorum sana belkıde sessız çıglıktan daha ıyı gelır dıye bısısler sacmalıyorum ama aslında sacmalamadıgımıda bılıyorum bu yazdıklarımın altındakı yatan seylerıde okadar ıyı bılıyorumkı blog.Hayatın yuku ustumde gıbı ama ıstersem kus gıbı rahat davranan ben ne yapmak ıstedıgımı bılerek bılmeyıp gıbı yasama taraftarı olup çıktım çok çalışıyorum su aralar blog hemde cok yoruluyorum saclarım beyazladı kaslarım beyazladı bu yasta aslında takmıyor gıbı gorunsemde takıyorum sanırım ama o beyazlarında her bırını hıkayesı var benı olgunlaştırdı onuda bılıyorum blog
Mutlu olmayı aramıyorum mutlulugun nasıl yakalandıgınıda bılıyoru myada ne yapmam gerektıgınıde susmak ıstıyorum aslında hıç konusmamak ama susmaktanda sıkılıyorum konusmak ıstedıgımde karsımdakıne kendımı anlatmakta ıstemıyorum blog cunku fark ettım benı en ıyı anlayan kısıler bıle aslında benım ızın verdıgım kadar benı anlayabılıyorlar yada anlamak ıstedıkelrıne cekıyorlar larlar lar okadar çok kelıme kuruyorumkı gun ıcınde sacmada olsa ıyıde olsa konusuyorum hem işimde hem ozel hayatımda ama aslında konusmak ıstedıklerımın bu olmadıgınıda cok ıyı bılıyorum blog..dedımya demın keske daha az bılsem belkıde daha az uzulurdum
Bunu okuyanlar aha kız gene bunalım olmus psıye baglamıs ahha vahh demeyın sakın aksıne olmadıgım kadar kendımdeyım hemde fazlasıyla duygularla haraket etmeyen bı ben varım suan banada pek uymayan aslında maa artık ınatla yada hırsla yada ne bılım buna benzer bı tavırla davranmıyorum.Herşey olması gerektıgı gıbı olamsı gerekn zamanında olyor.Ve tum bu yasadıkalrımın benım ıyılıgım dogrultusunda gıttıgını bılıyorum ama blog bazen soruyorum kendıme senın ıyılıgın olan seyı senmı ıstemedın acaba suana kadaryada acı yasarken ıcının acısını bastırmak acısındanmı bu tarz yollara basvrurp bu suruma soktun kendını demekten alamıoyrum.Çok soru sorup cok cevap almak bazen ıyı oluyor bazende kotu.Cevaplarını bıldıgım soruları neden kendıme soruyorum yada cevapları kendıme verırken durust oluyormuyum yada vermek ıstedıgım cevaplar ıle verdıgım cevaplar bırbırını ortuyormu acaba be blog..
Hayat bıtttı dedıgımız an baslarmıs blog ben cok bıttım hemde ne cok son 8senedır sole bı baktıgımda demekkı ne çok hayat yasamısın aslında farkındalıklarımı arttırdıktana sonra bunu onemını bı kez daha anladım be blog.Benım hayatım bıttıgı yerden hep basladı baslarken baana yenılıkler sundu belkıde ben hep alışılmıs haytıma donme cabası ıcınde oldugum ıcın basa sardım hep fılmı..bakalım yenı bı fılm daha baslıyor suan yazılar geçiyor oyuncular geçiyor ve jenerık donmeye basladıbasrolde yıne ben ve hernekadar konusunubılsemde tekrar ızlemey deger dıyorum
Ve fılm baslıyor..
Stubborn
05-06-2009, 16:14
Merhaba gunlugummmm
Bugunlerde kendımı ıyıden ıyıe guclu enerjık ve pozıtıf hısseder oldum her nekadar işyerınde cok yogun calıssamda bakış açımı degıstırdıgım anda herseyın ne kadarda ıyı oldugunu gorur oldumm buda benım bırkez daha ne kadar guclu oldugumu kendıme kanıtlamıs oldugumun bı gostergesı oldu ve benı acaip mutlu ettı.
Hayatımda ısteklerım oldugunu bılıyorum ornegın su bekledıgım ve bı turlu alamadıgım para oalyı bılıyorsunuz benı acaip sıkıntıya dusuruyor.. ve farkettımkı o paranı ngelecegını bılıyorum fakat yanlış sekılde beklıyorum yanı o para bana gelecek.. dıye cumle kurar olmusum aaa dedım ne kadar ayıp be kızım sanaaa nasıl bı cekımdır bu hep ılerı tarıhe atıyorum hal boyle olunca alacagım parayı hemen bı dejavu yapıp cumlelerımı duzeltmeye ve yenı bı ıstek lıstesı yapmaya karar verdım bu gece temız bı sayfa açıp sıfırdan cekımlerıme baslamam gerektıgını kendıme aşıladım..
Ben 2 ay içerisinde tum borclarımı kapatıp huzur içinde yenmı alacagım arabanın rengıne karar vermem gerektıgını farkında vardım:) aracım rengı sıyah 1.6 motor 90 hp hdı oldugu için bırazcık hız yaparım artık:) eylul gıbı yenı arabam ıle bır hafta tatıle cıkacagım soyle bı akdenız turu tabıkı yan koltuktada benı benden cok seven sevgılım olacak:) ben şımaracagım ona o dıycekkı bıraz yavas sur su aracı ehueheu kısaca bunalr olacak tatıl ayrıntılarını anlatırım dha sonra yıne san gunlugum şimdilik bu kadar gorusmek uzereee:73e4317106059nd:
Perilice
05-06-2009, 16:38
canım ne güzel gelişmeler bunlar tebrikederim seni :73e4317106059nd:
arka koltukta biz oluruz kuzummmm.hiç utanmıyorum sevgilileri rahat bırakalım falan da demiyorum ama arabada yalnız olun biz arkadaki arabayla geliriz:mshareketliifade118
Stubborn
05-06-2009, 21:52
arka koltukta biz oluruz kuzummmm.hiç utanmıyorum sevgilileri rahat bırakalım falan da demiyorum ama arabada yalnız olun biz arkadaki arabayla geliriz:mshareketliifade118
olur bebegeemm ıkı araba gıderız hatta super olur ıyı eglenırız valla bızım sevgılılerde ıyı anlaşıyorlar nasıl olsa hihihihihihi
wonderful
05-06-2009, 22:16
boyle guzel seyler yazdıgında o kadar cok mutlu oluyorum kı......senın ıcın dua edıyoru ve tum olumlu enerjılerımı sana gonderıyorum umarım sana faydası oluyordur:)
Stubborn
05-06-2009, 22:17
boyle guzel seyler yazdıgında o kadar cok mutlu oluyorum kı......senın ıcın dua edıyoru ve tum olumlu enerjılerımı sana gonderıyorum umarım sana faydası oluyordur:)
sagol canım benım bende herzaman hıssedıoyorum senın dualarını..inş hepımız tez zamanda herseyın ustesınden gelecegız
wonderful
05-06-2009, 22:34
senın herseyın ustesınden gelebılmen ıcın ınana bana tum gucmle tum ınancımla duam ve enerjımi yolluyorum sana ıse yaradıgına sevındım ve yurcıgım her zman senın yanında bunu sakın unutma..........:73e4317106059nd::73e4317106059nd: :73e4317106059nd::73e4317106059nd:
Stubborn
13-06-2009, 09:02
Gunlugum ..sana ne zamandır ugramıyorum
Çunku su sıralar hayatımı oturtmaya calısıyorum..
Hem ozel hayatımı hemde iş hayatımı..dun işyerınde acaip kotu bı gun geçirdim.sinirlerime hakım olamadım ustune oturup bı saat agladım ehdme hıçkıra hıçkıra..
Bu aralar sınırlerıme artık hakım olamıyorum..
Ama geçecek bu gunlerde bılıyorum ama yasarken ne kadar az yara alsam ıyı dıyorum kendıme..
Evımın onundekı havuz doldu sonunda artık iş çıkıslarında yuzup en azından stresımı su ıle atacagım..
Ama benım aslında solee 1 haftalık bı tatıle oyle cok ıhtıyacım varkiii
Stubborn
16-06-2009, 14:10
selammmmmmmmmm Gunlugummmmmmmmmmmm
Bu sabah cok mutlu uyandım uzun zamandır bu kadar mutlu uyanmamıstım.İçimde bi huzurla kalktım gece okadarda geç yatmama ragmen hemde..
Geldım işyerıne her nekadar sınır katsayım bıraz artsada burda yınede iyiyyim:)
Paylaşmamk ıstedım senınle be gunluk hanı uzun zamandır gorusmedıgım ızını kaybettıgım arkadsımlada konustuk akşam ..
Bana ıhtıacı oldugun çok ışman oldugunu vs
vs
soyledı ya ben bu lafları artık duymak ıstemıorum be gunluk aslında neden dersen ılk basta kır kır sonra stub sana hiçbişi olmamsı gıbı davransın..! ama tabee yıne affedıcı taraf oldum ben..
Neyse dedımki kızım bak kıymetını bıl kendı kendının baskaları senden ozur dılıyorlar senı kırdıkları üzdükleri için ama sen kendınden ozur dıleyıp tekrar kendını uzme bu saatten sonra dedım..
Burda en onemlı konu daha acıga cıktı tabe..ben artık kendı kendımı üzmeyecegım..kendıme saygı duyup sevgı verecegım...
Olay budur iştee yaa
Dun gece bıde bı msn gorusmesı yaptım oda mutlu ettı acıkcası benı solemeden edemıycemm ya ılgı ve sefkat vardı o gorusmede özlemişim ben bunu yaa:) bende trıp yapmadan bozmadan hatta alttan alarak bıle desem:) yerıdır ehueheu konustum o bile şaşırdı bu halıme yaww dedı ben senı bole tanımamsıım kıymet bılmemesıı m falan dedı cocuk ayy bılmıokı ben ondan hınç aldım baskasına kızıp..:) dusundumde yazık etmısım ona suan ıyı davranıoyum bakalım neyse cok cene yaptım ben gorusuruz gunlugum...
Burda en onemlı konu daha acıga cıktı tabe..ben artık kendı kendımı üzmeyecegım..kendıme saygı duyup sevgı verecegım...[/FONT]
Olay budur iştee yaa
Dun gece bıde bı msn gorusmesı yaptım oda mutlu ettı acıkcası benı solemeden edemıycemm ya ılgı ve sefkat vardı o gorusmede özlemişim ben bunu yaa:) bende trıp yapmadan bozmadan hatta alttan alarak bıle desem:) yerıdır ehueheu konustum o bile şaşırdı bu halıme yaww dedı ben senı bole tanımamsıım kıymet bılmemesıı m falan dedı cocuk ayy bılmıokı ben ondan hınç aldım baskasına kızıp..:) dusundumde yazık etmısım ona suan ıyı davranıoyum bakalım neyse cok cene yaptım ben gorusuruz gunlugum...
ne güzel şeyler yazmışsın canım benim içim açıldı ve işte yapmam gerekenlerden biri dedim. ilgi görmek düşünülmek sevildiğini bilmek ne güzel bir duygu hayatın boyunca hep yaşa canım hep yaşayalım :73e4317106059nd:
Stubborn
16-06-2009, 22:34
Sagol canım gun geçtikçe hepimiz daha iyi olacagız emınım buna ben..
Stubborn
25-06-2009, 03:50
slm gunluk
Suan gecenın bılmem kacı ben acaip yorgun oldugum için ılk akşamdan uyumustum ve suan oyuzden ayaktayım bu hafta bası ıstanbuldaydım egıtım için 22 saatlık uykusuz bı zaman geçirdim ama degdı dıyebılrıım test surusu vardı kartıng yaptım en eglencelı kısmıda oydu zaten yaa en komıgı de ben bayan oldugum için benı hafıfe aldılar ama herkezın tozunu attırdım ehuehueh
ben ıstanbulda sıze bahsettıgım kısı ıle gorusecektım ama demkkı kısmet degılmıs gelemedı son anda sırketınde bı problem cıktı ve mesaı yapmak zorunda kaldı.uzuldu baya hemde artık mersıne gelecek farz oldu falan dedı bakalım artık
Birde orda bı ınsan gunah cıkardı bana onumde agladı ya dedı bana ne olur sırtını donme bana kucak açman gereklı ama yok bılmıokı eskı stub yok karsınıda..
şimdidlik bu kadar gunluk uyumalıyım yarın gorusuruz pardon 5 saat falan sonraa:kahkah
buluşamamanıza üzüldüm canım yaa , kısmet mersineymiş hayırlısı olsun bakalım :)
Stubborn
25-06-2009, 21:29
selam gunluk ve arkıdıslerımmm
bugun aldıgım bı habere gore yenıden ıstanbula gıdıyorum haftayaaa
ya bı cekım daha işte dedım ben haftaya gıdecem tekrar dıye ve evet oldu:)
mutluyum valla tam zamanında geldı bu egıtım eğitim şart :) dıe bosune dememişler degılmı ehuehuehue sonuna kadar bu egitimleri desteklıyorum:)
prenseeesssss bu sefer kahvaltı kesın:))))
haftaya pazar gunu :)
selam gunluk ve arkıdıslerımmm
bugun aldıgım bı habere gore yenıden ıstanbula gıdıyorum haftayaaa
ya bı cekım daha işte dedım ben haftaya gıdecem tekrar dıye ve evet oldu:)
mutluyum valla tam zamanında geldı bu egıtım eğitim şart :) dıe bosune dememişler degılmı ehuehuehue sonuna kadar bu egitimleri desteklıyorum:)
prenseeesssss bu sefer kahvaltı kesın:))))
haftaya pazar gunu :)
Büyük cadı :0479:heveslenmiyeyim diyorum olmuyo,geçende geleceğinde yedi sülaleye kadar söledim,gel artık be...
Şu eğitimlerde olmasa işimiz yaş,bende katılıyorum eğitim şart :0459:
Hadi bak salında çok heyecanlandım yine:ttt:ttt:0361:
Stubborn
26-06-2009, 12:39
Ya demekkı fazla ıstemmısın gelemedım bak:)
sımdı ıyıcene cekte geleyım artık yanına:=) ehuehueeh:73e4317106059nd:
Ya demekkı fazla ıstemmısın gelemedım bak:)
sımdı ıyıcene cekte geleyım artık yanına:=) ehuehueeh:73e4317106059nd:
Hadi ordan cadı,asıl sen gelmek istememişsin,azıcık sen de çek hihige hadüüüü:73e4317106059nd::0511:
Stubborn
26-06-2009, 13:44
Hadi ordan cadı,asıl sen gelmek istememişsin,azıcık sen de çek hihige hadüüüü:73e4317106059nd::0511:
Vallaaa kuzu bu sefer gorusecegız ben oyle hısedıorum
hıslerımde son zamanlarda yanılmadım..gene bi çekım yaptım çekımde anlatacam mutluyum baya ehueheu
Stubborn
26-06-2009, 23:11
Bugun yıne için acıdı hemde taa derınden bi acı hısettım bılıorum bu yasadıgım depremın artcıları eskısı kadar etkısı olmuyor fakat içimn yandıgını hısettım .. ondan haber aldım gecen gun buraya gelmıs arkadslarmla gorusmus ortak olanlar var kız agzından kacırdı aslında soleyıp benı uzmek nıyetınde degıller hiçbiri cunku..ama duyunca bı kotu oldum bızım mekana gıtmısler vsvs
Ha sakın yanlıs anlamayın atlattım bı kaç saat sonra sındırdım sadece bıraz agırlık yaptı bunyemde bunlarda normaldır kızım dedım kendımı tesellı ettım sen nelerı astın bunumu asmayacan dedım
Gececek bu gunlerde geceke bılıorum bu hısettıgım acıda kalmayacak sadece bi tebessum kalcak ama ıste yasarken agır gelıo be gunluk okadar yasanmıslık ama hak etmeyecek bı ıcın bunu bıldıgım için kendımı toparlıyorum tekrardan
Biliyorumkı hersey çok ama çok guzel oluyor..beni çok guzel bi sevgı beklıyorrrr suan nerde kımse hangı zamanda bılmıyorum ama bunu hısedıyorum
Harikasınn sennn sakın unutma bunu..Yaptıklarını cekimlerinii günlügünü okuyup ımrenıyorum sanaa.:73e4317106059nd:Uzulme ne olursa olsun cunku muhtesemsınnnnnnn :oys
Stubborn
27-06-2009, 08:39
Harikasınn sennn sakın unutma bunu..Yaptıklarını cekimlerinii günlügünü okuyup ımrenıyorum sanaa.:73e4317106059nd:Uzulme ne olursa olsun cunku muhtesemsınnnnnnn :oys
tesekur ederım canım yaa hepimiz neler neler asacagız bunu bılıorum :73e4317106059nd:
Stubborn
30-06-2009, 14:10
slm gunlugum
bgun bende bı enerjı patlaması var anlatamammmmmm
bole zıp zıp içim kıpır kıpırrrr
Ortada bişi oldugu yok hee ama yerımde duramıorum
Böle bide aşık olasım var kor kutuk hemde gozum kararsın (hayal abla duymasın yolar benı::) ama iliklerime kadar aşık olasım varrrr
:0326::0326::0326::0326::0326::0326:
cumartesı ıstanbula ıgıdıorum bıraz degısıklık olacak benım için
Planlarımı yaptım en ınce ayrıntıısına kadar degerlendırceemmm
slm gunlugum
Böle bide aşık olasım var kor kutuk hemde gozum kararsın (hayal abla duymasın yolar benı::) ama iliklerime kadar aşık olasım varrrr
soppi:tttteytey:0313::kop:0402::0400::0401:hahasen i anlatan tüm simile lar,bu enerjin hiççççççç bitmesin emiiiiii,:mx
hayalayaz
30-06-2009, 15:36
slm gunlugum
:0511:aradan çok zaman geçti ama, bi sorayım aşk dedikleri zaten kör kütük bir durum değilmi? :0511:
:0511: bi gözü açık bi gözü kapalı yaşanan şey/aşk 70-80 yaşında oluyormuş.. :0511:
yaniiii daha benim bile körkütük aşık olma potansiyelim çok yüksek..hihi:0501:haa..ne kadar göze alınır..bak bu tartışmaya açık...:0501:
Stubborn
30-06-2009, 16:14
Ablam valla dıye dıe senı asık etcem ben kalacam ortada heeee:0399:
Ikı gun sonra ben asık oldum dersen sasrımayacam ehuehue senıde kendımıze benzettın sonunda yasasınnnnnhihihihihihi
Valla ole bı potansıyel var içimde sankı aşık oldum olcam:=)
da olacagım kişiyi bulamadım daha secemedım yanı eheuheuehuehihi
hayalayaz
30-06-2009, 16:27
Ablam valla dıye dıe senı asık etcem ben kalacam ortada heeee:0399:
Ikı gun sonra ben asık oldum dersen sasrımayacam ehuehue senıde kendımıze benzettın sonunda yasasınnnnnhihihihihihi
Valla ole bı potansıyel var içimde sankı aşık oldum olcam:=)
da olacagım kişiyi bulamadım daha secemedım yanı eheuheuehuehihi
aynı durumdayız, potansiyel her zaman var da, adamını bulamıyoruz... :0511: işte bööööle örgüler örüyoruz... :0511:ne dersin börekler açayım sana şarkısını söylesek gelirlermi acep..cana söleyelimde börek açan bi smiley bulsun..adam kandırcezzzz..adam gelincede börekleri ona açtırırız...
Stubborn
30-06-2009, 16:58
Ya o adamı bulalımda sarkı bıle bestelerız be ablam ehueheu
şöle içimizi kıpır kıpır etsın ayaklarımızı yerden kessın bızı alıp tum sıkıntılarımızı unuttursun..:oys
Olacak ama hısedıyorum benım hıslerım ıyıdır bilirsinizhihi
bu aralar asık olma donemlerımız haberınız olsun kızlarrrhihihihi
tamam sıradayım bilesinizhihi
sen bugün tükana gelmedin ektin ya beni ondan kıpır kıpırlığın:D
hep beraber kıpır kıpır olalım hep beraber aşık olalım ohhhh havada aşk kokusu var hadi kızlar:oys
ohhh ne güzel sizleri böyle canli görmek hep böyle neşeli
ve kıpırtılı olsun yüreğin canım :love:0401:
Stubborn
01-07-2009, 22:57
tesekur ederım hepinize hepimiz inşallah hep bole mutlu oluruz..
Ben bu gunlerde gerçekten ıyıyım bıraz kafam bulanık olsada bazı seyler oturmaya baslı artık yerlı yerıne..bu hafta sonu ıstanbula ordanda prensese gıdıom:) daha haberı yok benımde bugun oldu cunku hihi gelgıtlerle dolu bı zaman gecırdıgım için hersey karmancorman oldu ama suan hıslerımle harket edıorum mantıgımı koydum kenara dedım stub canın ne ıstıo sole bana oda dedıkı bana karısık ama sanırm gıt dedı yasa gonlune gore yapabılecegın tek bı hayatın var kasma sorma sorgulama bukadar kaybedecegın biş iyok akışına bırak işte dedı bende onun sozunu dınledım bakalım iyiym gunluk hemde uzun zamandır olamdıgım kadar ıyıym..artık kendımı fazla sıkmıorum cunku sıka sıka tum vucudum sıvılce doldu benım bı tane sıvılcem yoktu ergenlıkte bıle cıkmadı desem yerıdır ama suan kolum sırtım heryerım leke içinde saclarımında bembeyazlıga aday olma yolunda ılerlemesınden bahsetmıorum bıle..dedım kızım toparlan boel olamyacak senı ngıdısın gıdıs degıl sıkmıorum dıosun kendını bak vucut dengen bozuldu ...
Oyuzden kararlar aldım bır haftadır rejımdeyım rejım derken yanı cukulata ve kola içmıorum :) akşam yemegı oalrak hihi duzensız beslenme bıde alkol bende ıyıcene bı gobek yapmıs durumda hemen gıtması gerek hihi
Bakallım benden sımdılık bukadar gorusuruz gunluk ayrıntıları yazarım
Son muhabbetten sonra,illaki gelcen sen buralara şekerimhihi
Stubborn
09-07-2009, 16:43
SELAM GUNLUGUM
Suan İstanbuldayımm ve cok ama cok mutluyum sıze donunce yazacaktım dayanamdım.cok guzel 5 gun geçirdim ve hayatımda uzun zamandır olmadıgım kadar mutluyum ve bunu için şükredıorum tanrıma..yanılmısam artık bana ruuh ikizimi verdi:) sımdı burda cekım yasası ıle kurdugum cumlleer celıscek dıe cok cumlede kurmak ıstemıorum ama mutluyum ya mutlu :) :73e4317106059nd:
oyyy oyyy canım adına çok mutlu oldum.zaten beklenen bir haberdi pekte şaşırmadım hihi
hayalayaz
09-07-2009, 19:34
canım mutluluğun daim olsun inşallah:73e4317106059nd:
Pek mutlu oldum canım...İnşallah daha güzel şeyler bekliyoruz:):73e4317106059nd:
Stubborn
10-07-2009, 09:33
oyyy oyyy canım adına çok mutlu oldum.zaten beklenen bir haberdi pekte şaşırmadım hihi
ama ayrıntılara şaşıracaksın sekerjım:)
sagolun canlarım ıns artık hersey yoluna gırdı ve cok guzel olacak:73e4317106059nd:
Mutluluğun daimi olsun canım,sevindim,hep mutlu ol:73e4317106059nd:
stubborncum seni mutlu görmek ne güzel :73e4317106059nd:
Stubborn
11-07-2009, 00:58
yok ya yok...ben adam olmam..guvenme ınsanlara der der kendım guvenırım daha sonra.. uzulen sıkılan ben oluyorum ..gene aynı senaryo gene ne oldu demeyın fılm baslmadan perde kapattı hıslerım agır bastı yıne ve gene yanılmadım korkulrım dogru cıktı .. ama en azından perde çok aralanmamıstı ..ama ıcım usuyor suan gerçekten .. bı fırsat ver dedım hayata akısına bırak ama yok ya hata yaptım yıne hayat bu aralar gerçekten benden yana degıl.. ne olur sakın bana yanlış cumle kuruosun demeyın ama ıcımdekı hıs hep cıkıo .. kızım sen boşuna cabalama o huzur sana uzak dıo hep o hıs vede hep aynı noktaya cıkıo sakın sen yaratıosun o hıssıde demeyın serbest bıraktım ama ne zaman bısıler yolunda gıtmeye basldımı bı suphe oluo aslında suphede degıl bılıorum olmayacak .. ve olmuo ha olmayacak dıe baslamıyorum tabı olsun hemde cok guzel olsun dıe baslıyorum ama ama ama aramıorum o gelıp benı buluo aslında amabenı uzup cıkıyor hayatımdan .. suan buz kestım artık uzulmek aglamak ta yok tepkısızım duygusuzum boşum boşluktayım ....ama ıkı gram mutlu oldum cabuk bıttı bu mutluluk..hayatımın duzenı oturmuyor ben aramıorum aslında bişiler gelıp bana yapışıo hiç hesapta yokken hemde suan gene karamsar olma durumuda yım ama degılım okadar alışmısımkı bu seylere karamsar bıle olmuyor içim ama dedımya artık vucudum yorgun dusuyor.. takatim gucum kalmıyor suan yazarken kolum uyusuyor...ama ben hala duzelecek dıorum haayt bole gıtmeyecek dıorum ..
hayalayaz
11-07-2009, 02:15
ne olduğunu anlatırsan, belki yardımcı olmaya çalışırız..balım üzme kendini..tek başına halletmeye çalışarak..:73e4317106059nd:
Stubborn
11-07-2009, 09:05
gozlerım doluyor sbaha kadar ama bı damla gozyası akmadı belkıde aksa rahatlıyacagım ama zehır gıbı gerı ıcıme dusuo kanıma karısıo tekrar ıstanbula gıtıgımde uzun suredır tanıdıgım bırı vardı onunla gorustuk olaylar farklı gelişti oda bende akısına bıraktık bırazda sanırım sonra ben ona dedım dur ben tekrar uzulmek ıstemıorum hayatıma yenı bırını sokamam hazır degılım buna tekrar yara almak ıstemıorum dur dedım oda bu yenı sayfa herkez bır degıl bole yasayamassın sende bende yenı sayfa actık ve yenı seyler yazacagız dedı hatta buna karamellı bıel sahıt oldu ona da soledı hersey cok guzeldı ılgı alaka benı sakın bırakma deyıp deyıp duruodu benı toparla sana ıhtıacım var duzenlı bı hayat ıstıyorum artık sen benı duzene soktun deyıp durdu ..ama o suan benım duzenımı bozdu yıne gelınce aradı vardınmı sneı sımdıden ozledım dıe..ama dun gece neye sıkılmıssa yapamaycam dedı yenımı farkına vardın bıel demedım hanı sozler bıle dedımedı msadece dınledım dınledım dınledım bana bırsey demıycekmısın dedı yok dedım tamam sen nasıl ıstıyorsan dedım.. yeter artık kafanın bulandıgı uzuldugun kahır cektıgın dert dınledıgın suan dudagım ucukladı sabaha kadar uyumadım dusun dusun dusun suan yuzumde ne mimimk var nede bişeye tepkı hıssız gıbıyım sankı narkozu vermısler vucudum buz kesmıs kalakalmısım oyle geçecek buda dayan dıe telkın edıorum kendımı geçecegınıde bılıyorum ama doldum ya sakın arayıs ıcınde falan sanmayın benı olaylar nasıl gelişti ben bıle anlamadım zaten ama artık noluoya sana demeye basladım nedır bu kadar ust uste yasadıkalrın yeter be hayat gelme ustume artık yeter yeter yeeter..:0326::0326::0326::0326:
bıran once ıs bulup gıtmek ıstıyorum buralardan ne olur duanızı eksık etmeyın bendennnnn
Gülçin Şen
11-07-2009, 12:54
Stubborn ne olur önce sakin ol.Duygularını kontrol altında tut azıcık.
Senin ne istediğini bilen yönün azmin benim hep beğenimi almıştır.Neşeli halini seviyorum senin bu halinde gelip geçici farkındayım.
Üste üste geliyor demişsin ya bunun arkası çok aydınlık sen çok ferahlayacaksın sana koşarak gelen bir dileğin var bunu hissetim.Senin için elimden geleni yapmaya hazırım dualarım seninle seni seviyorum canım benim.:opt
Senin bu kadar üzülmene dayanamıyorum,bırakma kendini,sakin olmaya çalış,herşey düzelecek vodoo nun da dediği gibi,sadece umudunu yitirme:73e4317106059nd:
Stubborn
11-07-2009, 13:46
Salı gunu için benım adıma iş için gorusulecek sızlerden yardım beklıyorum ne olur salı gunu o iş olsun ve ben artık gıdeyım
Ve guzel olna yan dun be bu işyerının adını yerını arstırıken o işyerınden bır kızı işten cıkardıkların ıduydum..bu tesadufmu cekımmı her ne ise işte
Salı gunu bi tanıdıgım oraya benım adıma gorusmek ıcın gıdecek ve ben o gun için odaklanıp sonucun olumlu olması ııcın elımden gelenı yapacagım..
Sizlerdende destek beklıorum benı yanlız bırakmayın nolurrr
voddoo bana dogru gelen bı dılegın oldugun hısetmıssın ınsallah o dılek budurr yaa
İnşallah olur canım,olacağına inan herşey yoluna girer...Sen eftlerini yap moralini yüksek tutmaya çalış...
Gardenya
11-07-2009, 14:03
Stubborn'cum tüm iyi dileklerimle yanindayim. Sali günü icinde bak tüm arkadaslarin senin yaninda, dualarim seninle. Öyle salma kendini bakayim... Sen güclüsün. Hakkinda hayirlsi neyse o olsun canim benim...:73e4317106059nd:
Stubborn
11-07-2009, 15:27
Teşekur ederım hepinize..
Salı gunu yenı işimin temellerını attırdıgın için sukurler olsun sana tanrım.yenı işime kavustum sonunda tum dıleklerım bu işte oldugu gibi kabul oldu ve olmaya devam edıyor tesekur ederım tesekur ederım tesekur ederım..
bunu yapıyorum suan..
hayalayaz
11-07-2009, 16:25
allah tamamına erdirsin canım benim...daha iyi haberlerinide bekliyoruz..:73e4317106059nd:
Hadi bakalım hakkında hayırlısı ne ise o olsun kendini üzme rahat bırak ...
karamellim
14-07-2009, 15:06
Canıım..seninle birlikte hissediyorum inan,senin için seviniyor , senin için üzülüyorum...ona ve ondan öncekilere ve karşına çıkacak yeni insanlara değeri de değersizliği de sen verdin .. ve onların , senden bağımsız davranışları için,yapabileceğimiz bir şey yok...seni etkilemesinin tek nedeni,onların senin gözündeki yeri..bu yeri sen değiştirebilirsin kolayca..
hayatta güzel şeyler de oluyor bak...güzel umutlar,güzel başlangıçlar..seni sewiyorum bee, Stubborn...
Stubborn
14-07-2009, 16:40
bende senı cok sevıyorum karammellım bılıyorum benımle aynı duyguları paylaştıgını cunku bendede aynısı var bılıosun.. hayatta herseyı yasamalı ınsan aslında bu bızı olgunlaştırıyor bakma sen bana bız gucluyuz ben bunu farkındayım ve suan gerçekten ıyıyım..
Fark ettıgım sey aslında ben korkularımı yaratıp hayatıma geçiriyorum bılınc altında sakladıgım hataa kendıme bıle solemekten kortugum seyler su ustune cıkıo bunu için eft yapıorum rahatladım ılk gun baay korktum basım agrıdı mıdem bulandı ama yuzleştım yuzleşecemde bastırmayacagım içime farkında olmadan yapmısım aslında ama gun geçtikçe daha ıyıye dogru gıttıgımızın farkındayım canım
biz istemedıgımız surece hiçbirkimse hatta nesne bizi uzemez bunu bılıroum ama hayata aglamakta var gulmekte bunu en derınden yasadım hayatımın her anında ve yasmaayada devam decegım ınsanlar ustunde ıyı bı etkı bırakıosam ne mutlu bana asıl onemlı olan da bu zaten sen mutlu oldugunda bende mutlu olabılıosam sayet olay bıtmıstır...senı sevıyorum kendımı sevıyorum bu sıtedekı herkezı ayrı ayrı sevıyorum herkesın yerı ayrı ve doldurulamaz..
biz burda kısmenın yapamayacagını hatta kardesın kardeşe bıle yapmıyacagı paylasımları desteklerı verıoyruz bırbırımıze hayal ablam basta olma uzere okadar kıymetlı ınsanlar varkı burda ıyıkı varsınız ıyıkı varız daha ne ısterkı ınsan onemlı olan ıyıe dogru yol alabılmek en kucuk sarsıntıda yıkılmamak bız bunu ogrendık ..
Ben kendımı sevıyor kabul edıyor ve onaylıyorum..
canım benim geç kalmışım kuzucummm,biliosun yüreğim yanında aklımdasın kaç gündür ne yaptı bu kız diye,sana hep söylüyorum en zorunu en acısını yaşamışken bu yürekler böyle durumlar vız gelip tırıs gider bunu sende biliosun,yaşamış olduğun onun yapması değil farkındayım aynı şeyleri yaşamak yoruyor biliyorum,yoksa yapan kişinin bi önemi yok senin için tekrarlanması can sıkıcı ama o kadar yer edioki aklında inan bunu da sen çekmiş oluosun böylece.ben de yapıyorum aynı şeyleri biliyorum yeni biri girsede hayatımıza aklımızın bi yerinde ya herkes gibiyse ya giderse düşüncesiyle aynı şeyleri çekiyoruz ve yaşıyoruz malesef.ama silkelenme zamanıdır derim toparlanıp kendimize gelme zamanıdır.seni çok seviyorum canım benim herşey güzel olacak ve sen okadar mutlu olcaksınki bu günlere hep birlikte gülüp geçicez eminim buna.
Stubborn
14-07-2009, 23:26
ınsallah bıtanemmm oyle olacak bılıyorum fakat bazen yasarken ınsan yeter moduna gırıo ıster ıstemez ama bız gucluyuz ve bunu bıldıgımız surece ustesınden gelemyeceımız sey yok neler atlattık be yesılım bunlar nedırkı yaww bızı kesseler acımaz artık ehuehe:)
hadi eve yeter artık.aklım orda kaldı ama yeter hadi eve.en kısa zaman da tekrarlayalım canım iyi geldi dilimiz şişmiş:ups
Stubborn
17-07-2009, 17:09
Sessiz bekleyişim sürüyor...sustukca susmalarım bitmiyor.....
karameelım yanımda...allahtan akşam onunla rahatlıycammm
sahıle ınecegız denız kokusu arınacagfız tekrar herseyden....................
degısım kabuk degıstırme modundayım......... hayatımın donum noktası ..
yenı baslangıclara adım..........yenı bı ten yenı bı yasam..............
suan beklıyorum...........bılıyorum duyacaklarımı ama..............
beklıyorum...........bu konusma zaten oldu..........
Stubborn
18-07-2009, 11:50
Dun gece harıkaydı yuzduk saat 2200 ye kadar karamellımle superdııı
sonra dusumuzu alıp kendımızı sokaga attık ona bıraz mersın turu attırdım sonra bı bara geçtık ıkı tek attık ayıptır sölemesihihihihi ben pek içmeyı sevmem bilenler bilirhihihihihihi ama eşlık edeyım dedım napim hihi
Sonra eve geldık aynı yatakte yattık birbirimize dokunarak hemde..elektırıgımız superdı ya oakdar rahat ve huzurlu bı uyku cektımkı o kadar gec yatmama ragmen sabah bomba gıbı kalktım..benı ugurladı karamellım:) akşam buluşmak uzere ayrıldım evden..
bıde annemle bı kanka oldular sormayın sımdı beraber kahve içiolarmıs carsı yapacaklarmıs tantunı yıyceklermıs falan ohh dedım valla ben çalışım siz gezin:0326: tabe saka onların mutlu olması benıde mutlu edıyor..
Akşam olmasını ıple çekıorum biran once eve gidip akşamkı planımızı hayata geçirmeyı..ya ınsan sevgılısıne gitmek için sadece bukadar isteklı olur dıe dusunurdum hep yok yaa hiçte oyle degılmıs..dun bardan eve donerken muzigi açtık son ses bagııra bagıra sarkı soledık arabanın içindeee o kadar mutluydukkı huzur budur dedık .. haa tabe o6 plaka aracın ters yonde park halınde gorenlerde olamdı degıl ehueheueh sonra dıreksıyone geçtım allahtan ehueheu
ço kmutlu ve huzurluyum..bekledıgım telefonun gelmesı hakkında hiç olumsuz degıldım ve haklıymısım cunku daha gorusme olmamıs suan oluyor arkadslar enerjılerınızı ıstıyorum benden esırgemeyın olurmuuuu:73e4317106059nd:
Stubborn
20-07-2009, 10:17
[Only Registered Users Can See Links]
MUTLULUĞUN RESMİİİİİ:73e4317106059nd:
DOSTLUK NE GÜZEL ŞEY YAAAAAAAAAA:73e4317106059nd:
Karamellım senı çok seviyorum iyi geldin.... harıka bi hafta sonu geçirdik arkadslar...su ıkı gunde toplam 3 saat uyuduk diyebiliriz...cumartesi sabahı sahılde sabahladıkkk:) sonra bagıra bagıra sarkı soyledık içtik gulduk agladık korktuk sasırdıkk laf attık laf yedıkkk hihiama en onemlısı hayatı ne kadar çok sevdıgımız anladık..
Ablam bunu bize yasattıgın için tesekurler sanaa...boyle dostlarım oldugu için çok mutluyummm..
hayalayaz
20-07-2009, 10:21
daha büyük güzellikler yaşamanızı diliyorum..bu arada söylemeden geçemeyeceğim ikinizde fıstık gibisiniz çok güzelsiniz..:73e4317106059nd:
Gülçin Şen
20-07-2009, 10:37
Fıstık gibisiniz maşallahhhh.Ohh safanız olsun iyi yapmışsınız afferin size:)
Harika çıkmışsınız kızlar,çok güzel bir dostluk örneği gerçekten,her daim mutlu olmanızı dilerim:73e4317106059nd:
yaw çok istedim kısmet olmadı yüreğim yanınızdaydı işten fırsat bulup kaçamadım.karemellimin ani geldiğinden planlarımı da iptal edemedim:( ama çok üzüldüm inşallah bi dahaki gelişinde görüşürüz tatlım çok öpüyorum ikinizi de güzeller.
Stubborn
21-07-2009, 08:37
he he çok şekersiniz :)
daha büyük güzellikler yaşamanızı diliyorum..bu arada söylemeden geçemeyeceğim ikinizde fıstık gibisiniz çok güzelsiniz..:73e4317106059nd:
Osizin şekerliğinizzzz canım ablammm senden bulaştı
z:73e4317106059nd:
Fıstık gibisiniz maşallahhhh.Ohh safanız olsun iyi yapmışsınız afferin size:)
Oyyy oyyy oyyy tesekur ederımmm:73e4317106059nd:
Harika çıkmışsınız kızlar,çok güzel bir dostluk örneği gerçekten,her daim mutlu olmanızı dilerim:73e4317106059nd:
sagol canm evet bu dostluk harıka bişi:73e4317106059nd:
yaw çok istedim kısmet olmadı yüreğim yanınızdaydı işten fırsat bulup kaçamadım.karemellimin ani geldiğinden planlarımı da iptal edemedim:( ama çok üzüldüm inşallah bi dahaki gelişinde görüşürüz tatlım çok öpüyorum ikinizi de güzeller.
inşallah bidakı sefere canım benım:73e4317106059nd:
karamellim
21-07-2009, 19:21
Şimdi o kadar duygulandım ki...kalp atışlarım hızlandı,yüzümde bi tebessüm:)Teşekkür ederim hepinize..
Hayatımda belki de ilk defa böyle , birden bire bir kararla hareket ettim ve hayatımın en güzel 3 gününü geçirdim..hayatı hiç bu kadar yoğun , dolu dolu yaşamamıştım..
Her şey için ne kadar minnet duysam azdır..Pek çok şey öğretti bana bu 3 günlük kafa iznim..Bi kere Stubborn'umu gördüm,sanki bendim o..Ve o kadar candan ağırladılar ki beni, sanki aileden biriydim ve beni çok özlemişlerdi..:))
En güzellerinden biri de kankamın (stubborn'umun annesi) yemekleri...hmmmm ağzım ballandı bak..Sölemeyim şimdi neler yaptığını ayıp olur..Ellerine sağlık,evine bereket...
Bu üç gün içinde öğrendiklerimin arasında çok önemli bi felsefe var...Çok doğal ve çok iyi insanlar tanıdım..Ve onlardan , aslında insanların iyi yönlerinin,yaptıkları fedakarlıkların,düşünceli oluşlarının taktir edilmesinin ne kadar önemli olduğu öğrendim..Bu çok önemli bi kavram .. çünkü aslında annemin nasılda taktir edilmesi
gereken bi kadın olduğunu bilmekle , ona bunu söylemek arasındaki farkı anladım...
Arkadaşının senin için yaptıkları fedakarlıkları bilmekle ona bundan dolayı ne kadar mutlu olduğunu söylemeyi öğrendim..
Stubborn'um seni daha da çok seviyorum..Delikanlı derlerya işte öylesin,harbisin,gerçeksin,seni seviyorum...
hayalayaz
21-07-2009, 20:55
şimdi size heyy buda nereden çıktı şimdi diyeceğiniz bir şeyler yazacağım.. resimlerinizi gördüm..telefonda konuştuk biraz..harika günler geçirmişsiniz... daha güzellerinide yaşayın inşallah..
bana göre arkadaşlıklar öyle olmalı ki.. birlikte içilen bir yudum suyun bile hatırı olmalı..bir yudum su yu arkadaşıyla birlikte içen, yeri geldiğinde dertlerini, sevinçlerini paylaştığı kişiyi hayatı boyunca taşıyabilmeli..arkadaşalıklarda hiçmi yanlış anlaşılma olmaz..olur, hatta arkadaş, arkadaşına yanlışta yapar, tabii ki bilerek isteyerek değil..ama yapar..gününüzde değilsinizdir.sizin deyiminizle trip yapar... hatta kıskanır bile, bunun ismi benim lugatımda gıpta etmektir.. eğer siz ikiniz stubbornum ve karamellim yaşadığınız bu 3 günü, ve daha yaşacağınız bir çok günlerin ve deneyimlerin hatırını ilerideki hayatınızada taşıyabilirseniz, yaşadığınız anlık duyguları bu günlerin hatırına tolore edebilirseniz sizi ileride alnınızdan öperek tebrik edeceğim..ve sizlere diyeceğim ki..arkadaşlığın, dostluğun sınavını başarıyla verdiniz tebrik ederim..
uzaktaki bir gün, eğer birbirinize veda ettiğinizde, o benim iyi niyetimi suistimal etti demeden, iyilikler dileyerek özgür bırakabilirseniz sizi alnınızdan öpeceğim.. sevgiler
Stubborn
22-07-2009, 08:51
Çok dogru seyler yazmıssın ablam..
Önemli olan bir şeye ulaşmak istmeek degildir.Ulaştıgındada onu isteyebilmektir..
Yanı bı dostluk bı arkadslık yakaladık biz bu sitede ve aile sıcaklıgı içinde yasıyoruz.ben bu sıteyı apartman dairesıne benzetiyorum.hayal ayaz sitesi b2 blok 4 kat ta oturuyorum:) ve kocaman bi ailenin mensubu olmak benı çok mutlu edıyor.Apartman yonetıcımız hayal abla harıka biri..sitenın kurallarını okadar iyi oğrettıki bize evden dısarı cıktıgımızda bunu bilincinde olmak harıka..
Burdakı herkezı oyle çok sevıyorumkı iyiki varsınız ıyıkı hepinizi tanıdım bunu için hayal ablama ne kadar tesekur etsem azdır.burda kendımızı bulduk yenıden dogduk dostlukların ne kadar onemlı oldugunu birbirimize destek olmanın ne kadar erdem oldugunu birkez daha hatırlattı bize.Birinin uzuntusuyle hepimiz uzulduk birinin sevinciyle hepimiz sevindik sevinmeyede devam edecegız..hepimiz farklı farklı sehırlerde olmamıza ragmne sankı senelerdır tanısyor gıbı bı bag olustu bizde..
Ama dedıgım gibi bunu senelere tasımak bizim elimizde ole zamanlar olurkı belkıde birbirimizden hiç haber alamaz hale gelsek bile elımızı yuregmıze koydugumuzda o insanları kalbımızde tasıdıgımızı bildikten sonra gerisi onemlı degıldır..
Stubborn
22-07-2009, 14:07
Gunlugummmm
bugun bı mail aldım ben dolandıran kişiden bende hesap numaramı ıstedı parayı odemek için....
enerjılerınızı beklıyorum hepınızden bılıyorum o paranın elıme gecegını...
dualarınızı eksık etmeyın benden tez zmaanda hesapa yatırsın o parayı..
Artık bılıyorum hersey cok guzel oluyorr:73e4317106059nd:
Gardenya
22-07-2009, 14:17
o parayı hesabına yatırılmış gibi davran... Mutlu ol canım... Duacıyım senin iyiliğine. Sevgilerimle
para hesabında,ne zaman istersen çekebilirsin:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.