Gülen
07-11-2009, 18:15
Farklı yazarların aynı isim altında içlerine yaptıkları farkındalık yolculuklarını anlattıkları enerjisi yüksek güzel kitaplar
Tavsiye ederim
İçimdeki Yolculuk Nedir?
Kendi içimde ilerlemektir
Dışarıda var olduğunu ve beni ben yaptığını zannettiğim herşeyin dışında, bir ben olduğunu farketmektir
İçimdeki adımlar, bunun ne olduğunu anlamaya götürür NİL Avunduk
Bir nehrin akışını izliyordum
O sırada, nehrin üzerine doğru uzanmış ağaçtan bir yaprak düştü
Yaprak bir çalıya sarılıp, bir kayaya takıldı, kendi etrafında hızla dönmeye başladı Bir girdap içinde olduğu yerde dönüp duruyordu
Arkadan nehrin akış ritmi ile kendi yolunda tutunmadan gelen bir küçük dal ona dokundu
Yaprağın da bu akış içinde, kendi yolunda, kendi hızında keyifle akmasını sağladı
Bu kitaplar olduğu yere takılmış akamayan bütün yapraklara dokunuş olacak
Yolunuz açık olsun
Nil Avunduk
Kitaplar
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) İçimdeki Yolculuk -1-
Yazar: M Fatih Koçak
Yayın Tarihi: Kasım 2006
Sayfa Adedi: 179
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) İçimdeki Yolculuk -2-
Yayın Tarihi: Temmuz 2007
Sayfa Adedi: 219
Web Kitap
İçimdeki Yolculuk -1- (Webkitap / pdf)
Yazar: Esra Hekimoğlu
Webkitap Yayın Tarihi: Ağustos 2008
Sayfa Adedi: 228
İÇİMDEKİ YOLCULUK 1
Yazarı: MÜZEHHER PAT
Çeviren:
Hazırlayan:
Açıklama:322 SAYFA / BAZI SATIR ALTLARI ÇİZİLİDİR
Ben seçimimi yaptım, ben kendimi değiştirmeyi seçtim
Değişim yolunda zaman zaman tökezledim Kendimi sorguladım, hafiften kaçtım, gerildim ama hep önüme baktım
Ben kendime değişim sabrı gösterdim Ben hep yeni beni merak ve keyifle izledim Bugüne kadar hiç tanımadığım gerçeğimi görmeye başladım artık Gördükçe keyifleniyorum Keyiflendikçe, içimde yeni keşifler yapıyorum Eski ben nasıldım, çok iyi biliyorum yaşadıklarımı neden yaşadığımı biliyorum artık Ben tekrar onları yaşamak istemiyorum Değiştikçe hafifliğin, huzurun güzelliğini biliyorum Ben her anımda bunu istiyorum Artık isteğim yeni ben'le yol almak
Ben bana inanmayı seçtim, beni bulmayı seçtim Ben unuttuklarımı hatırlamayı seçtim Tam ve bütünlüğümü seçtim Ben benle olmayı seçtim, ben bende kalmayı seçtim Ben tarifsizliğimi seçtim Ben oyundan çıkmayı seçtim Ben "bütün'e doğru"yu seçtim Unuttuğum beni hatırlama yolculuğumdur bu Bu kitapla ben, yolculuğumun resmini çizdim, gerçeğimin renklerini kullandım, inanç, kabul ve şükürdü yol arkadaşlarım
(Tanıtım Yazısından)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Tavsiye ederim
İçimdeki Yolculuk Nedir?
Kendi içimde ilerlemektir
Dışarıda var olduğunu ve beni ben yaptığını zannettiğim herşeyin dışında, bir ben olduğunu farketmektir
İçimdeki adımlar, bunun ne olduğunu anlamaya götürür NİL Avunduk
Bir nehrin akışını izliyordum
O sırada, nehrin üzerine doğru uzanmış ağaçtan bir yaprak düştü
Yaprak bir çalıya sarılıp, bir kayaya takıldı, kendi etrafında hızla dönmeye başladı Bir girdap içinde olduğu yerde dönüp duruyordu
Arkadan nehrin akış ritmi ile kendi yolunda tutunmadan gelen bir küçük dal ona dokundu
Yaprağın da bu akış içinde, kendi yolunda, kendi hızında keyifle akmasını sağladı
Bu kitaplar olduğu yere takılmış akamayan bütün yapraklara dokunuş olacak
Yolunuz açık olsun
Nil Avunduk
Kitaplar
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) İçimdeki Yolculuk -1-
Yayın Tarihi: Kasım 2006
Sayfa Adedi: 179
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) İçimdeki Yolculuk -2-
Yayın Tarihi: Temmuz 2007
Sayfa Adedi: 219
Web Kitap
İçimdeki Yolculuk -1- (Webkitap / pdf)
Yazar: Esra Hekimoğlu
Webkitap Yayın Tarihi: Ağustos 2008
Sayfa Adedi: 228
İÇİMDEKİ YOLCULUK 1
Yazarı: MÜZEHHER PAT
Çeviren:
Hazırlayan:
Açıklama:322 SAYFA / BAZI SATIR ALTLARI ÇİZİLİDİR
Ben seçimimi yaptım, ben kendimi değiştirmeyi seçtim
Değişim yolunda zaman zaman tökezledim Kendimi sorguladım, hafiften kaçtım, gerildim ama hep önüme baktım
Ben kendime değişim sabrı gösterdim Ben hep yeni beni merak ve keyifle izledim Bugüne kadar hiç tanımadığım gerçeğimi görmeye başladım artık Gördükçe keyifleniyorum Keyiflendikçe, içimde yeni keşifler yapıyorum Eski ben nasıldım, çok iyi biliyorum yaşadıklarımı neden yaşadığımı biliyorum artık Ben tekrar onları yaşamak istemiyorum Değiştikçe hafifliğin, huzurun güzelliğini biliyorum Ben her anımda bunu istiyorum Artık isteğim yeni ben'le yol almak
Ben bana inanmayı seçtim, beni bulmayı seçtim Ben unuttuklarımı hatırlamayı seçtim Tam ve bütünlüğümü seçtim Ben benle olmayı seçtim, ben bende kalmayı seçtim Ben tarifsizliğimi seçtim Ben oyundan çıkmayı seçtim Ben "bütün'e doğru"yu seçtim Unuttuğum beni hatırlama yolculuğumdur bu Bu kitapla ben, yolculuğumun resmini çizdim, gerçeğimin renklerini kullandım, inanç, kabul ve şükürdü yol arkadaşlarım
(Tanıtım Yazısından)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])