PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İçimdeki Yolculuk Nedir?

Gülen
07-11-2009, 18:15
Farklı yazarların aynı isim altında içlerine yaptıkları farkındalık yolculuklarını anlattıkları enerjisi yüksek güzel kitaplar
Tavsiye ederim

İçimdeki Yolculuk Nedir?
Kendi içimde ilerlemektir
Dışarıda var olduğunu ve beni ben yaptığını zannettiğim herşeyin dışında, bir ben olduğunu farketmektir
İçimdeki adımlar, bunun ne olduğunu anlamaya götürür NİL Avunduk

Bir nehrin akışını izliyordum
O sırada, nehrin üzerine doğru uzanmış ağaçtan bir yaprak düştü
Yaprak bir çalıya sarılıp, bir kayaya takıldı, kendi etrafında hızla dönmeye başladı Bir girdap içinde olduğu yerde dönüp duruyordu

Arkadan nehrin akış ritmi ile kendi yolunda tutunmadan gelen bir küçük dal ona dokundu
Yaprağın da bu akış içinde, kendi yolunda, kendi hızında keyifle akmasını sağladı
Bu kitaplar olduğu yere takılmış akamayan bütün yapraklara dokunuş olacak
Yolunuz açık olsun
Nil Avunduk

Kitaplar
[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) İçimdeki Yolculuk -1-

Yazar: M Fatih Koçak

Yayın Tarihi: Kasım 2006

Sayfa Adedi: 179

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) İçimdeki Yolculuk -2-

Yazar: M Fatih Koçak

Yayın Tarihi: Temmuz 2007

Sayfa Adedi: 219

Web Kitap
[Only Registered Users Can See Links]

İçimdeki Yolculuk -1- (Webkitap / pdf)

Yazar: Esra Hekimoğlu

Webkitap Yayın Tarihi: Ağustos 2008

Sayfa Adedi: 228

İÇİMDEKİ YOLCULUK 1

Yazarı: MÜZEHHER PAT

Çeviren:

Hazırlayan:

Açıklama:322 SAYFA / BAZI SATIR ALTLARI ÇİZİLİDİR

Ben seçimimi yaptım, ben kendimi değiştirmeyi seçtim

Değişim yolunda zaman zaman tökezledim Kendimi sorguladım, hafiften kaçtım, gerildim ama hep önüme baktım

Ben kendime değişim sabrı gösterdim Ben hep yeni beni merak ve keyifle izledim Bugüne kadar hiç tanımadığım gerçeğimi görmeye başladım artık Gördükçe keyifleniyorum Keyiflendikçe, içimde yeni keşifler yapıyorum Eski ben nasıldım, çok iyi biliyorum yaşadıklarımı neden yaşadığımı biliyorum artık Ben tekrar onları yaşamak istemiyorum Değiştikçe hafifliğin, huzurun güzelliğini biliyorum Ben her anımda bunu istiyorum Artık isteğim yeni ben'le yol almak

Ben bana inanmayı seçtim, beni bulmayı seçtim Ben unuttuklarımı hatırlamayı seçtim Tam ve bütünlüğümü seçtim Ben benle olmayı seçtim, ben bende kalmayı seçtim Ben tarifsizliğimi seçtim Ben oyundan çıkmayı seçtim Ben "bütün'e doğru"yu seçtim Unuttuğum beni hatırlama yolculuğumdur bu Bu kitapla ben, yolculuğumun resmini çizdim, gerçeğimin renklerini kullandım, inanç, kabul ve şükürdü yol arkadaşlarım

(Tanıtım Yazısından)

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

isobel
07-11-2009, 18:19
Bu kitabı okumak istiyorum uzun zamandır, burda gene karşıma çıktı

Gülen
07-11-2009, 18:35
:73e4317106059nd::65750:bayb:papper_trow:ferienBu kitapları demek istedin sanırım. Çünkü Nil Avunduk un Seminerlerinde hoca olan değerli yazarlar kendi içsel değişimlerini kitap haline getiriyorlar. Tamamen Türk Yazarların İçsel Yolculuğu..
Enerjileri çok yüksektir. Bir konu hk.da sorduyğunuz soruya cevabı rastgele açtığınız sayfalarda okuduğunuzda şaşırırsınız.
Tabiiki fal niyetiyle yapılacak bir işlem değildir.
Örneğin o günlerde çok kavga ediyorsanız nedenini sorup açtığınızda kabul edilmeme ve veya Değersizlik korkularınızın bilinçaltınızdaki kalıplaşmış cümlelerinden nasıl olumlu düşünceye yöneleceğinizi anlatır açtığınız sayfalar..

Bu kitapların sıkı takipçisi ve tavsiyecisiyim..

blondberry
07-11-2009, 18:38
Bu kitabı okumak istiyorum uzun zamandır, burda gene karşıma çıktı
al benden de o kadar burç kraliçem sürekli karşıma çıkıo bu kitap serisi en iyisi almak yoksa evren peşimizi bırakmıycak:923

isobel
07-11-2009, 18:45
Sipariş listesine ekleyelim bari blondberrrycimhihi :73e4317106059nd:

Gülen
07-11-2009, 20:37
ÜSTBEN

Etrafımdaki yalancı insanların varoluşuna isyan ettiğim, “Neden etrafımda bu kadar yalancı insan var?” dediğim bir gün, içimin çok derinlerinden bir ses duydum:
“Senin kendi yalancılıklarını bulman için...”
“Sen kimsin?” diye sordum.
“Ben senin kendi içini temizlemek için geldiğin bu yaşamındaki yol fenerinim. Bu yaşamında, içini temizlemek için sorduğun her sorunun cevabını benden alacaksın.”
O anda, bana yalancı olduğumu söylediği için ona çok kızmıştım. Ama sonra sevindim, çünkü o bana her sorumun cevabını kendi içimden o anda söyleyecekti. Üstelik içimde yüzlerce soru vardı: Kimler ne yapıyordu, merak ettiğim kişiler neredeydi ve nasıl yaşıyorlardı, bana ve onlara gelecekte neler olacaktı? Bütün bu sorularımın cevabını ondan alacağımı zannederek çok sevinmiştim. O ses bu sevincimi anlayıp
“İşte bu sorularının cevaplarını aldığını zannettiğin ve her seferinde seni yanılttığı halde fark etmediğin ses, ben değilim.” dedi.
“Peki o kim, sen kimsin?” diye sordum.
“Başkası hakkında, senin ve herkesin geleceği hakkında bilgi veren, içindeki şeytanın sesidir. Ve sen bugüne kadar o sesle akıllı olduğunu ve her şeyi bilip kontrol edebildiğini zannederek yaşadın. Bugün bunları bırakırsan, benimle içini temizleme yolculuğuna çıkarsın. Ben de senin bu yaşamda kullandığın arabanda senin yanında sana yol gösteririm. Ben başkası hakkında ve gelecek hakkında bilgi vermem. Ben anda, sadece sana ait olan sorunlarının, senin içindeki sebeplerini bulmanda ve bu sebepleri nasıl değiştireceğinde sana yardımcı olurum. Ve seçimlerinde seni serbest bırakırım. Çünkü ben, senin içinde, senin yaratıldığın andan beri var olan özünün sesiyim. Ben zaten bu yaşamında sana senin için doğru olan yolu göstermek için o kadar yakınındayım.” dedi.
Onun sesini duymaya başladığım günden sonra o ses yaşadığım her olayın içinde bana korkularımı, hissettiğim duyguları, olumsuz bilinçaltı kayıtlarımı ve affetmem gereken her anımı ve kişileri bir bir göstermeye başladı. Ve birlikte uzun bir yol aldık. Bir gün “Sen neredesin?” diye çok sorup hiçbir şey duymadığım bir an, benim o olduğumu ve artık üstben olarak yaşayacağımı anladım. Ve bir gün herkesin üstben olduğunu hatırlayarak yaşayacağını biliyorum.

NiL Avunduk

:meditation:bitik:ltı:confety:ferien:mx:@:477:flow es

Gülen
07-11-2009, 20:40
BİLİNÇALTI
Ben korkularımı ve aynalarımı tespit edip onları dönüştürdükten sonra yaşantımda çok güzel bir sakinlik başlamıştı Artık o bağırıp çağıran ve öfkelenen ben, dışarıda gördüğü her şeyin ben olduğunu anlamış ve olumsuz davranışlarımın ve öfkelerimin korkularımdan olduğunu fark edip dönüştürmüştüm Şimdi içim sakinleşmişti
O sırada yaşantıma baktığımda, istediğim hiçbir şeyi yaşayamamış olduğumu, birçok isteğimin ve hayalimin sanki başka bir yerde, benim ise bambaşka bir yerde olduğunu gördüm
O zaman şu soruyu sordum:
“Ben neden isteklerimi ve hayallerimi hayatıma getiremiyordum?
İşte o anda, yaşadığım olumsuz olayların tariflerinin birebir bilinçaltımda var olduğunu anladım Ben zaten düşündüklerimi, yani bilinçaltımda olanları yaşıyordum O zaman yıllardır dışımda değiştirmeye uğraştığım hayatımın değişim merkezinin içimde olduğunu fark ettim Yani bugüne kadar uğraştığım ve yapamadığım gibi dışımı değiştirmeyecektim, bilinçaltımdaki olumsuz yaşam kayıtlarımı bulup değiştirecektim
Ve değiştirdim
Şimdi hayallerimin de benim de aynı olduğu yerde yaşıyorum

Nil Avunduk,shy:923:oys:0319::0011:meditation:008:biti k:ltı:confety:ferien

SEVGİ ENERJİSİ:
BEN SEVGİYİM

Ben özüm.
Ben sonsuzum.
Ben kabulüm.
Ben izin verenim.
Koşulsuzum.
Kabul edenim.
Allah’ın zerresiyim.
Tamım ve bütünüm.
Bu “el ele birlikte” sevgisi değil.
Teklik ve tamlık.

HERKES VE HER ŞEY SEVGİ

Ben neysem herkes benim gibi.
Herkes ben.

BEN SEVGİDEN GELİYORUM

Sevgiden geliyorum, sevgiye dönüyorum, aslında zaten hep oradaydım.
Ben bütünden geliyorum.
Ben hep bütündeydim.
Ben bütünüm.
BEN SEVGİYLE YARATIYORUM

Güç ile yarattığımı zannettiğim her şeyin sonu.
Benim bana güç ile yaratım yapma iznim bitti.
Her zaman yaratan, güç değil, sevgiydi.
Ben, benim özümle yarattığımla sevgiyle buluşuyorum.

BEN SEVGİYLE VARIM

Beni var eden, güç ve semboller ya da dünyasal olarak sahip olduğumu zannettiğim şeyler değil.
Beni var eden, benim özüm, yani sevgi, yani ben. Diğeri sadece bir zannetme.
Ben her an özümdeyim ve özümleyim.
Ben her an sevgide duruyorum.

BEN SEVGİYİ YARATANIM

Ben beni yaratanım.
Ben yaratımın kendisiyim.
Ben, benim için, beni yaratıyorum.
Olduğum her yerde sevgiyi ben, kendim için, kendi içimden yaratıyorum.
Beni yaratan bir güç yok.

,shy,shy,shy,shy,shy,shy