PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : değişim gelişim zamanı

Minel
13-10-2009, 20:31
değişim başladı sevgili günlüğüm mrb

karşılaştığım her durum her olay beni elektrik çarpmışa çeviriyordu
değişim zamanı gelmişti artık
biriktirmek yok, çözümlemek var
bir saat önce aklıma bir fikir geldi sevgili dostlarım
bunu günlüğüme yazmak istedim
belli başlıklar hakkında yeni konular açarak bu durumlar karşısında nasıl tepkiler verdiğimizi yada o durumla nasıl baş edebildiğimizi gösteren örneklerle birbirimize yardımcı olabilirmiyiz
sevgili hocam hayal abla size ne kadar tşk etsem yeterli gelmez
hayatımda bir devrim gerçekleşiyor sonsuz tşk ler

şimdi önerim şu
benim başlıklarım şimdilik bunlar
1- geçmişi nasıl yolcu ettik
2- insanlarla nasıl baş ettik
3- suçluluklarımız

Öncelikle bir başlık altında yazıcaktım ancak olumsuz cümleleri henüz terketmiş değilim.Mesela ben geçmişteki yaşananları hala unutamıyorum
hatta hatta geçmişte yaşanıp yarın karşıma çıkacak olaylarla bağlantı kuruyorum kimilerine oh çekmeyi, kimilerine bravo demeyi bekliyorum.bu güne dek bunların bir olumsuzluk olduğunu hiç düşünmemiştim bunu bir hak olarak gördüm hep kendime.Umuyorum beni anlıyorsunuzdur.

Gelelim insanlara, hayatımızı şekillendiren kimi zaman yıkan kimi zaman yapan insanlar... şu bir gerçekki biz istemessek biz izin vermessek kimse bize bir şey yaptıramaz. bir yerlerde bir hata varki insanların bizi
etk,lemesine izin veriyoruz, bunu hata olarak görmemeliyim belki ama ben hata yaptım şahsen.İnsanlara çok açık kapı bıraktım, iyi niyetimi süistimal ettiler hep. kendi çıkarlarımı koruyamadım
önce ben önemliyim ben yoksam kimse yok demekten başka çözüm de bulamadım.uzar gider konu konu açarsak olaylara inerek anlatılabilir neyse
herkezin bir hikayesi var.

hep suçu kendim de aradım çok defa karşımdakilerin suçlu olduğu kabak gibi ortada olsa bile ne zaman azıcık güven kazandım işde o an ben doğruyum demeyi öğrendim.annem kaşlarını çatınca sen suçlusun duygusunu ilk öğrendiğim andı.

şimdi bizim için sorun olan maddeler uzatılabilir.sizi de etkileyen içinizde iz bırakan durumları çözemediklerinizi yazarak başka fikirlerle yeni bakış açıları bulabiliriz ümidindeyim. özelikle aramızda bu işi bazı uygulamalarda profosyenelce yapan arkadaşlarımız var sizlerden öneriler bekliyorum.
Ayrıca şunu unutmamak lazım bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir yinede bilmeli insan her yönden bakabilmeli.

hayal abla fikrinizi bekliyorum

sevgiler

hülyaa
13-10-2009, 21:33
bütünün ve bizim en yüksek hayrımıza olsun minelcim:)kendi adıma konuşacak olursam ben her türlü yeni uygulamaya açığım..elbette uygulayalım..uygulamadan bana iyi gelip gelmediğini anlayamam..
ama nasılını tam anlayamadığım için sen bir açılış yap istersen derim..bizlerde nasıl yapabileceğimizi daha iyi anlayabilelim..:73e4317106059nd:

dur bakalım doğru anladım mı:)

mesela hayatımda yıllardır var olan biri..ve onu çok seviyorum..bazen o bana ayna oldu belki şimdide ben ona..elimden gelen herşeyi yapıyorum onun için..ancak bende (içimde) hiç olmayan şeylerle karşılık veriyor bana..ne yaptımsa sonuç alamadım..burnunun dikine doğru gidiyor..onu görmemeyi seçemiyorum,çünkü sanırım vazgeçemeyecek kadar seviyorum..ama bunalıyorum da gel/gitler yaşıyorum..ne yapacağımı bilemiyorum...gibi bir paylaşım mı olacak..yani herşeye rağmen sonuca ulaşamadığımız sorunlarımız mı olacak?

belki bir örnekle anlatırsan daha iyi olur minelcim..sevgilerimle:73e4317106059nd:

hayalayaz
13-10-2009, 22:30
1- geçmişi nasıl yolcu ettik.

canım benim önerin gerçekten çok güzel, ancak ben kendi adıma, tüm geçmişime 2. derece reikiye uyumlandıktan sonra veda ettim..ve etmeye devam ediyorum..zaten bu yüzden 1. ve 2. derece arasında çok zaman geçirmiyorum, öğrencim talep ettiği anda veriyorum uyumlamayı.. hatta geçmişin bu günümü bukadar etkilediğinin bilincinede o zaman vardım tam olarak.. ve biz geçmişe veda etmemiz gerektiği zamanlarda şimdi olduğu gibi eft, nlp, hopo gibi yardımcı yöntemler yoktu veya vardı biz bilmiyorduk.. işin doğrusu reiki hayatımızda olduğu içinde çok fazla yöntemlerede ihtiyaç hissetmedik..hoş hissetseydikte söylediğim gibi, elimizde reikiden başka bir şey yoktu..

2- insanlarla nasıl baş ettik

benim insanlarla baş etmem reiki ile geçmişe veda ederken, okuduğumuz, günlük hayata geçirmeye çalıştığımız düşünce yapıları, olumlamalar söylemler, hareket tarzları süreç içinde özgüvende geliştirdi, ben o zaman kıytırık bir walkman le yaptığım hipnoz kayıtlarından çok faydalandım, subliminal ses kayıdı yapma imkanım yoktu..nil gün' ün kasetlerini biliyorduk o zamanlar ama benim kendi subliminal cdleri yapma imkanım, olmadığı için, hipnoz kayıtlarımı çok değiştirdiğimden, uzun zamanda faydalanamadığımı düşündüm..oysa farkında değilmişim ama özgüven gerçekten gelişmiş..ben bu süreci biraz zorlu geçirdim..çünkü benim etrafımda beni zorluyan insanlar kendi ailemin içinde..ne atabiliyorsun ne satabiliyorsun..yıllarca annem ve ablamla uğraştım.. onlarla baş etmekte gerçekten zorlandım, sonra, başetmekten vaz geçtim.. şu anda herkes birbirini olduğu gibi kabul ediyor...

3- suçluluklarımız

ablam hepsi birbiriyle bağlantılı her şey süreç içinde gelişiyor, bakış açıları gelişiyor.. bugün kendimizi aşırı suçladığımız bir duruma baktığımızda ya zannettiğimiz kadar suçlu olmadığımızı görüyoruz yada, o an için en doğru kararın o olduğunu görüyoruz..yada zerre kadar suçlu olmadığımızı görüyoruz.. şimdi benim size tavsiyem her şeyi aynı anda yapmaya çalışmayın..yaşınız kaç ise 25-30 35 bu yıllarda birikenler 3-5 günde temizlenmez.. kendinize zaman tanıyın..ama çalışmaya bir yerinden başlayın.. sen reiki 1 derecesin..reiki ile bağlantı kur, ve eft yapmaya başla.. veya sedona reiki ila ki yardımcı olacaktır

ben çalışmaya başlıyacağım zaman

sessiz ve sakin bir ortam buluyorum ( genelde gece...)

bir müddet içime dönüyorum. ve kendime soruyorum..
şimdi şifa vereceksin, neye şifa vermek istiyorsun? tek tek soruyorum geçmiş, gelecek? şu an?

diyelimki gelen cevap geçmiş oldu.. tamam,

2. soru geçmişte neye/kime/hangi zamana olaya..

bazen hiç bir cevap gelmiyor o zaman sadece bilinçaltımda geçmişte şifalanması gereken ne kadar kalıp varsa diyerek şifa gönderiyorum veya eft/ sedona vs yapıyorum..

ama asla neye çalışma yapacağımın cevabı gelmediğinde akışı kesmiyorum, olumsuz düşünce üretmiyorum..
şimdilik aklıma gelenler bunlar, sen tam olarak ne istediğini yazarsan belki sana tavsiye edecek bir şeyler buluruz, ablam.. konu açmaya çekinmeyin..hiç bir şeyi denemeden bileyiz.. ayrıca kendi ürettiğimiz yöntemlerde zevkli olur diye düşünüyorum.. sevgiler

semcet
14-10-2009, 08:06
sevgili minel ne güzel bri konu olmuş canım bu ya...
hani tam oniki derler ya benim için öyle oldu sabah açınca siteyi. medidede bunla ilgili bir dileğim var. ben henüz yazdığın şu başlığa gelemedim
"1- geçmişi nasıl yolcu ettik"
hayal abla sanada teşeşkür ederim çok güzel açıklamışsın. ben bunların içinde reikiyi uygulamayı daha çok seviyorum. hep diğer yöntenleri bir iki deneyip bırakıyorum. neden bilmiyorum onlarda bir şey bende yavan kalıyor gibi. belkide ben görerek öğrenen tiplerdenim hihi
hepinizi bu sabahın ilk yağmur taneleri ile öpüyorum...

hülyaa
14-10-2009, 10:14
uzun dönemlere yayılmış geçmişimde çok fazla bişey kalmadı çok şükür..en azından kolay gidebiliyorum..oysa değil gitmek aklıma geldiğinde unutmayı tercih ederdim..reikinin gma nın faydası çok olmuş..ancak kısa geçmişlerde sorun yaşıyorum..mesela 1 ay 2 hafta bir kaç gün öncesi gibi durumları bırakmam yada unutmam zor oluyor..sonuçta aslında bunlarda geçmişte kalıyor ama nedense sanki hala şimdi gibi geliyor..normal mi değil mi bilmiyorum..ama aklıma geldikçe uygulama yapmaya çalışıyorum..hoopono..da ekledim şimdi bu durum için başka şeylere ihtiyacım var mı bilmiyorum..denemeden yada beklemeden de anlayamam..yapanlar bir uygulasın derim..böylece kavramak kolay olur..:73e4317106059nd:

Minel
14-10-2009, 10:29
hülyacım hoopono konusunda yeterince ilerlemiş değilim sadece 4 kelimeyi sürekli söylüyorum ve bişeylerin değiştiği apacık ortada
ben 5 yıl 7 yıl içimi ezen ne olduysa kafamda tutuyorum ve çoğu zaman Allahın hiçbirşeyi karşılıksız bırakmadığını hatırlayıp hıncımı alacağını düşünüyorum ve son günlerde bu düşüncenin bana olumsuzluk getirdiğine inanıyorum.İnancıma göre elbetteki Allahın yüce adaletine sorgu olmaz fakat sürekli bunları hatırlamanın bana bir yararı yok.

hülya ayrıca çözemediğimiz sorunlar demişsin ya evet bu herşey olabilir üstesinden gelemediğimiz ne varsa burada açıkoturuma sunmak amacım bunu nasıl şekilllendiririz düşünüyorum.
şimdi benim konum bu senin ki şu ben bu duruma şöyle cevap bulabilirdim gibi örneklemelerle başka bakış acılarını bulmak fikrim.

hayalayaz
14-10-2009, 11:06
arkadaşlar eğer çalışma yapmak istediğiniz konuyu yazarsanız, daha kolay ilerleriz, geçmiş diyoruz ama geçmişte size yapılan bir kötülük mü? geçmişte aldığınız hatalı bir kararmı? geçmişte yaşanan bir aşkmı? geçmişte yaptığınız ve hatalı olduğunu düşündüğünüz bir harcamamı? geçmişte annenizin/babanızın, arkadaşınızın size söylediği bir sözmü?

geçmiş dediğimiz çok uzun bir zaman diliminden bahsediyoruz..
ayrıca yakın geçmişte yaşadığınız olayları daha kolay bırakabiliriz.

gözlerinizi kapatın..bir odaya bir çok sandalye koyun..birinci sandalyeye kendiniz oturun, 2. sandalyeye durumla ilgili diğer kişi otursun.. diğer sandalyelerede bakış açılarına güvendiğiniz insanlar otursun önce duruma kendini bakın..sonra durumla ilgili kişinin gözleriyle bakın daha sonrada tek, tek diğer insanlar baksın çözüm çabuk geliyor en azından hırslanıp allaha havale etmeyecek kadar rahatlıyoruz, sonrasında da boşverip geçiyoruz..sevgiler..

hülyaa
14-10-2009, 11:08
hülyacım hoopono konusunda yeterince ilerlemiş değilim sadece 4 kelimeyi sürekli söylüyorum ve bişeylerin değiştiği apacık ortada
ben 5 yıl 7 yıl içimi ezen ne olduysa kafamda tutuyorum ve çoğu zaman Allahın hiçbirşeyi karşılıksız bırakmadığını hatırlayıp hıncımı alacağını düşünüyorum ve son günlerde bu düşüncenin bana olumsuzluk getirdiğine inanıyorum.İnancıma göre elbetteki Allahın yüce adaletine sorgu olmaz fakat sürekli bunları hatırlamanın bana bir yararı yok.

hülya ayrıca çözemediğimiz sorunlar demişsin ya evet bu herşey olabilir üstesinden gelemediğimiz ne varsa burada açıkoturuma sunmak amacım bunu nasıl şekilllendiririz düşünüyorum.
şimdi benim konum bu senin ki şu ben bu duruma şöyle cevap bulabilirdim gibi örneklemelerle başka bakış acılarını bulmak fikrim.

hımmm benim jeton ancak düştü:)anladım balısı..:73e4317106059nd:

Minel
14-10-2009, 11:24
hayal ablam söylediklerinizin hepsi desem
kimseyi kırmayım diye içimde biriktirmişim onu havale bunu havale hepsini Allaha havale et nerdeyim ben olmuşum. o incinmesin bu kırılmasın olması gereken bu derken nerden nerelere geldik. Sırf annemi üzmeyim olay çıkarmayım diye evli kaldım çoçuk yaptım. hep üstümde bir baskı hissettim eğer istediğimi yaparsam sanki naletleniceğime inandım.
Kötü insan, nankör insan olacaktım
şimdi soruyorum size ne kazandım? sabretmek belki güzel meziyet ama sakın sabretmeyin pişmanlık duymayın. pişmanmıyım değilmiyim bilmiyorum fakat sabretmeseydim ne olurdu onu da kestiremiyorum, herkezi yıkardım
konulara yön veremedim nerden nereye geldik hadi Allah sonumuzu hayretsin :)

mesela şimdi kayınvalidemi görmek bile istemiyorum
dışarıya melek gibi gözüken belki gerçekten melek olan insanı ve diğerlerini kimseyi görmek istemiyorum böyle takılan varmı ? kaldıki içimde hiçbir zaman nefret tutmam ama gıcık oluyorum işde
geçmişteki verdiğim tavizlerime acıyorum uzarr gider.

hülyaa
14-10-2009, 12:00
kimseyi kırmayım diye içimde biriktirmişim onu havale bunu havale hepsini Allaha havale et nerdeyim ben olmuşum. o incinmesin bu kırılmasın olması gereken bu derken nerden nerelere geldik. Sırf annemi üzmeyim olay çıkarmayım diye evli kaldım çoçuk yaptım. hep üstümde bir baskı hissettim eğer istediğimi yaparsam sanki naletleniceğime inandım.
şimdi soruyorum size ne kazandım? sabretmek belki güzel meziyet ama sakın sabretmeyin pişmanlık duymayın. pişmanmıyım değilmiyim bilmiyorum fakat sabretmeseydim ne olurdu onu da kestiremiyorum, herkezi yıkardım
konulara yön veremedim nerden nereye geldik hadi Allah sonumuzu hayretsin :)

dışarıya melek gibi gözüken belki gerçekten melek olan insanı ve diğerlerini kimseyi görmek istemiyorum böyle takılan varmı ? kaldıki içimde hiçbir zaman nefret tutmam ama gıcık oluyorum işde

canım benim hepsi olmasa da içlerinde benimde eskiden yaşadığım bir takım şeyler var..eskiden diyorum çünkü bir çoğunu farketmeden reikiyle aştım..

nasılını inan bilmiyorum..çünkü o zamanlar farkındalık nedir onu bile bilmezdim..sanki reikiyle başıma bir sihirli değnek dokundu diyebiliyorum..ancak o zamanlar bana sorulmuş olsaydı herşey aynı ne yaparsam yapayım sonuç yok derdim..şimdikinde de aynı..yeni olan sorunlarıma da şimdide baktığımda yerinde duruyorlarmış gibi görünse bile,sonradan baktığımda orada geçmiş kalmış olduklarını göreceğim..bunun farkındayım:)

buda bana şunu anlatıyor..olmuyor diye bırakma!devam et!olduğunu göreceksin!buradan yola çıkacak olursam artık allaha havale etmediğimi söyleyebilirim..çünkü benim inançlarımda değişti:)eskiden her yaşadığım olumsuzluğun suçlarını yaradana yüklerdim..ve yanlış yaptığımda onun beni cezalandırdığına inanırdım..ne kadar da yanılmışım..özü sevgi olan kutsal bir varlık neden beni cezalandırsın ki?yada ona havale ettiklerime cezalar versin..o halde sorumluluk bana ait..çünkü o benim için sadece iyilik diler..ve başkaları içinde..

aslında herşeyi havale ettiğimizde bana göre şöyle diyoruz..bende hiçbirşey yok,suçsuzum ama o bana bunu yaptı onu cezalandır..ee bu yaklaşımda yaradanın sevgi seline ters..o yüzden boş boş bekleyip duruyoruz..

ben artık ona havale etmiyorum..aksine kendimi arındırmaya çalışıyorum..biliyorum ki ben arındıkça karşımda kide ya arınacak,yada hayatımdan çıkıp gidecek ve beni bir daha asla üzemeyecek..bu farkındalığı farkettikten sonra baya değişti herşey diyebilirim..
ayrıca şunu da belirteyim,suçsuz yere üzüldüğümde hemen beddua ederdim..ben ne yaşamışsam aynını oda yaşasın diye..evet tutardı..hatta öyle ki dualarımdan çok beddualarımın tuttuğuna inanmaya başlamıştım..hani nerdeyse hep kötülük dileyecektim..bir baktım beddua ettiklerime dualarım tutarken, ne hikmetse bende de benzerleri oluyor..o zaman şimdi anlatamadığım şeylerin ne olduğunu anladım:)

nasıl anlatsam bilmem ki..yaradana havale etmek bana göre zaman kaybı..sorumluluğu alıp birşeyler yapmaksa çözüme giden yol gibi görünüyor artık..bunlar benim düşüncelerim tabii..sadece beni bağlar..ama belki bir nebzede olsa ne demek istediğimi anlatabilmişimdir...

bazı şeyleri istesemde bulunduğum konumdan dolayı açıkca anlatamıyorum..ablam bildiği için kasdettiğim şeyleri de anlamıştır:)umarım okuyan herkez kapalı anlattıklarımı azda olsa anlayabilir..açıklama yapabilenler anlatırsa daha kolay olur sanırım...sevgilerimle:73e4317106059nd:

Minel
14-10-2009, 12:21
çok iyi anladım hülya

:73e4317106059nd:

Gülçin Şen
14-10-2009, 12:29
Minel hadi hayırlısı olsun güzel çalışmalara başlamışsın.Azami fayda sağlaman dileğimle kolay gelsin:73e4317106059nd:

hülyaa
14-10-2009, 12:48
çok iyi anladım hülya

hayalayaz
14-10-2009, 16:47

her şeyden önce çalışmaya birisinden başlayacaksın, o zaman göreceksin ki bir çoğunda birni temizlerken, diğeride sessia sedasız gitmiş..bırakmak istediklerimizi listelediğimiz zaman bir bakıyoruz ohooooo sanki hayatımız boyunca çalışssak gitmeyecekler..oysa hepsi birbirini tetikleyen durumlar/ düugular düşünceler.. siz reikicisiniz elinizde çok büyük bir avantaj var, önce çakra bilgilerinize bir göz atın, her gün yapacağınız çakra dengelemesi bir çok şeyi fark etmeden bırakmanızı sağlayacaktır. yapacağınız çalışmalar öncesinde de eft/sedona/deep peat vs reiki ile bağlantı kurun ve yaptığınız çalışmada size yardımcı olmasını talep edin

.......... salıvermek için yapacağım çalışmada bana yardımcı olmanı talep ediyorum.. noktalı yere istediğinizi yazabilirsiniz. suçluluk/korkular/öfke /bağımlı ilişkiler vs..

şimdi soruyorum size ne kazandım? bu noktada sana şunu sormak istiyorum, ne kazanmayı istiyordun/sun, anneni üzmek istemedin evlendin ve çocuk yaptın, peki annen sana umduğun gibi davranıyormu? yani benim kızım beni kırmadı diyormu? veya bunu söylemesine rağmen sen mutlu değilmisin?

sabretmek belki güzel meziyet ama sakın sabretmeyin pişmanlık duymayın. pişmanmıyım değilmiyim bilmiyorum fakat sabretmeseydim ne olurdu onu da kestiremiyorum, herkezi yıkardım
konulara yön veremedim nerden nereye geldik hadi Allah sonumuzu hayretsin :) duygularını düşüncelerini berraklaştırmaya çalış,
gerçekten herkes yıkılırmı?

acaba kayınvaliden melek gibi olmasa, sen yapmak istediklerini daha kolaymı yapacaksın? acaba sende diğer insanlara melek gibi görünmek zorundamı hissediyorsun kendini?

ablacım bu soruları çoğaltarak kendine sor, en saçma geleni bile sor.. ve saçma sapan bile gelse cevaplar ver ve bunları mümkünse yazarak yap..yazdıklarını bir kaç gün sonra oku.. sevgiler..

(bu arada artık kayıvalideler gelinlerden korkuyor dermişim..hihi )

Minel
15-10-2009, 15:51
mrb günlüğüm mrb sevgili dostlarım

ablacım sorularınıza birer birer cevap arıyorum içimde
soru varsa cevaplar geliyor mesele soru sormakta belkide
tşk ederim abla
ben her gün şöyle tşk listesi yapıp size yollayım en iyisi çünkü her gün tşk edecek bir tane değil kaç tane şey var bilemiyorum :73e4317106059nd:
dün itibari ile sanki kafama sihirli bir değnek geldi tınnnn dedi :))
yazmakla üstümden attım herşeyi en azından bu gün böyle düşünüyorum
farkındanlığım arttı, dün kalabalık bir ortamdaydım kendimi daha iyi hissettim ve eminim bundan böyle hep daha iyiyim diyeceğim.

minel bass gaza modundayım halimi bozmadan bu günlük etliye sütlüye karışmak istemiyorum eheheeee

kızımın kan tahlilleri gene baya yüksek çıktı şu an sadece o var kafamda
adete bir zincirleme döngü
birşeyler yakalıyorum yeni bir sayfa çevirip sonra yeniden kızıma dönüyorum
sonra yeniden bir farkındanlık
biliyorum adım adım yaklaşıyorum en güzele
şu an tek yapabildiğim hoponopo gece rüyamda bile tekrar ettiğimi gördüm :)

sevgi bizimle olsun

Perilice
17-10-2009, 11:50
:73e4317106059nd: hayırlı olsun günlüğün canısı :73e4317106059nd:

Minel
23-10-2009, 11:27
mrb

şükürler olsun herşey adına

sinirliyim, gerginim, öfkeliyim geçiçek biliyorum
kaç gündür yazmak okumak istemedim günlüğüme yaklaşamadım
yeni birşeyler yapmak istemiiştim yine yine kısır döngü ile karşılaştım
kendime itiraf edemeğim gerçeklerimle yüzleşme zamanı dedim gene sustum
hani diyorsunuz ya çözüme odaklanın
iyide ablam abicim bu çözüm dediğinizin size göresi bana göresi var hatta anneme göresi kocama göresi olanı var
tamam önemli olan bana göre olanı diyeceksiniz eeee bence de öyle
fakaaaaaaaat bana göre olanını alacağım diye debeleniyorum ya
şu son günlerde annemle atıştık aramıyorum sromuyorum
kimseyle ilgilenmek gelmiyor içimden
bir yabancı gibi yaşıyorum tanıdığım bütün insanlarla
ev arkadaşım olan eşimle sorumluluklarımızın bilinciyle yaşama devam ediyoruz
sağlıklıyım, kızımda iyi bu hafta, ilaçın dozu yükselince iyi oldu.zaman zaman reiki veriyorum ona, rahatladığını görüyorum ve bende huzurlu oluyorum.

hayalayaz
23-10-2009, 11:50
minelciğim

tabiiki yaşamımıza getirdiğimiz çözümler bize göre en iyi olan..her insan kendi deneyimlerini derlemek için geliyor bu dünyaya, geçen gün (kime yazdığımı unuttum) hiç kimselere beğendiremeğim çözümlerimin/ kararlarımın uzun vadede en doğru olanlar olduğunu gördüm..hala daha benim boşanmamın doğru olmadığını savunan insanlar var..nedeni benim dul bir kadın olarak bu dünyada yaşamam, ama boşanmanın en fazla etkilemesi gerektiği üç insan eski eşim çocuğum ve ben..bu boşanmayla özgürleştik ve hayatımızı istediğimiz gibi yaşama imkanı bulduk.. başkalarının ürettiği çözümlere göre yaşadığımızda hayatımız hep ellerimizin arasından kayıp gittiği hissiyle yaşarız..haaa.. zaman zaman aldığımız kararların/ davranışlarımızın yanlış olduğuda çıkar ortaya, o zamanda pişmanlıklarla, keşkelerle yaşamak yerine, bununda edinmemiz gereken bir tecrübe olduğunu düşünüp önümüze bakmamız gerekir.. mutlu insanlar başkaları için değil kendileri için yaşayan insanlardır.. ( özellikle biz türkler) ne yapmış olursak olalım, bir karar verirken mutlaka o kararı ilgilendiren insanları düşünmeden yapmıyoruz..rahat ol...emi ablam..çocuğuna zaman zaman değil her zaman reiki ver..tabii kendineden sevgiler ,shy

Mustang
24-10-2009, 10:10
Canım minel kendini suçlaman ve kendinle yüzleşmeyi ertelemen çok normal ...Bir aralar bende kendimi senin kadar kötü hissediyordum ...Bende iyi evlat olabilmek için bana herdenileni yerine getiriyordum ...Ancak işte bütün mesele bu ancakta ,kendimi hiç mutlu hissetmiyordum ...Hayatımda beni etkileyen kişilere sorumluluğu yükledim bir müddet ...En çok ta hayatımı çok etkileyen kişi anneme içimde ne çok kırgınlık ,kızgınlık ,öfke biriktirmişim ...Annemde bende ne çok kalıplar oluşturmuş ...
Bunları fark ettikçe vede EFT ile yok etmeye başladıkça ne çok bağlar ve düğümler çözüldü benden ...Şimdi bir nebzede olsa rahatladım içimdeki beni buldum küçücük bir çocuk olarak ihmal etmişim ...Korkak yalnız ve ne yapacağını bilmez bir haldeydi kendime döndükçe kendimin farkına vardıkça büyüdü ve bir genç kız oldu ikimiz henüz aynı yaşlarda değiliz...ancak içimdeki bende eski ben değil ...Bu benim çevremle ilişkilerime de yansıdı eskiden karşımdakini kırmaktan korkarken şimdi sözümü söylüyorum ancak bir erişkin gibi ve karşımdaki benimde haklı olabileceğimi düşünmeye başladı ...kendi yapmak istediklerimi öncelik sırasına koydum ...Hedefler koydum vede kendi içime döndüm ...
Bende kayınvalidemden nefret bile etmiyorum artık çünki neferet bile bir duygudur ...Ancak ben kendi içime döndüğüm için onu takmıyorum...
En önce sen ne istiyorsun ve hedeflerin nelerdir bunları bul ...Benim bu anlatığım dönemde ne istediğimi ve ne hedefim olduğunu bilmiyordum ...Artık hedeflerim var ve ne istediğimi gayet iyi biliyorum...Kızınada acil şifalar dilerim...

Minel
24-10-2009, 21:15
mrblarr

sakin bir akşamdayım.kızım teyzsinde bende huzurluyum
bu gün bir arkadaşım evlendi
düğünler ne kadar da abuk gelmeye başladı bana nedense
mecburi öpüşmeler mecburi gülüşler sanki bir yapaylık vardı anlam veremedim duygularıma.
şimdi aklıma bişey geldi bir insan hakkında iyi düşünmek için kendimi teşfik ediyorum
iyi düşünmeliyim arınmalıyım, altında bişi yok vs vs sonra birden karşımdaki insanında benim gibi düşündüğünü düşündüm yani aslında iyi niyetle bir davranışı yapmış olabilir dedim şimdi karşımızdakinin de bizim gibi düşünme ihtimali ne kadar olabilir ki ?
bu aralar hep sooru soruyorum kendime insanlara:)
kimseyi yargılamayım diyorum gene bişeyler buluyorum
yargılamak değilde çer çöp gelip benim gözüme batıyor işde napim
batınca da eksi puanları birikiveriyor insanın
bende melek değilim hatalarım çok öyleyse yargılamaya hakkım yok

karşılaştığımız insanlar bize aynadır deniliyor
ayna birşeyi aynı gibi gösterir sadece yön değişmiş halidir
öyleyse karşımızdaki insanlar bizim gibi düşünebilirmi nedersiniz
hani klasik bir söz varya ''karşımdakini kendim gibi görüyorum ve hep kaybediyorum
aslolan kendimiz gibimidir insanlar bizmi öyle görmek isteriz
hahahahaa gene bağladım ben psikopata :))

sevgilerr:73e4317106059nd:

şunu biliyorum ki hep iyi insanlar benim yanımda ki burda olmam da yeni bir başlangıç

Minel
30-10-2009, 11:14
:73e4317106059nd:günlüğüm ben geldim

herşey aynı gibi gözüksede aynı olmadığını ben biliyorum
hayata bakan gözlerim parlıyor sanki
bu gün içimde bir renk bir ışık var
herşeye şükürler olsun benimle ilgisi olan herşeye sonsuz tşkler
çektikce çekiyoruz sanıyorumhihi
sanki beklediğim herşey umduklarım bir anda patır patır olacak gibi geliyor
hiç yaşadınızmı beklediğiniz bir şeyin aslında beklenildiği kadar ehemmiyeti olmadığını
yada nebileyim aslında gene önemlidir de bir boşluk yaşarsınız bumuydu yahu
benim aldığım yeni bir ders bu
hissettiklerimizle anlamlandırıyoruz herşeyi
asıl beklediğimiz içimizdeki olana varmak olmalı
yaf ne güzel anlattım demi sende anladın günlüğüm :P

şükürler olsun tüm ümitlerimize

Gülçin Şen
30-10-2009, 11:19
Vallahi güzel anlatmışsın ben anladım Minel...Kendini mucizeler aç kucakla onları şimdiden ,sana gelecek güzelliklerin farkındası ne güzellll,shy

Minel
30-10-2009, 11:46
inanmıyorum inanamıyorum kendime
az önce şükrettim neyemi kocama :)))))))
ben böyle birşeyi hiç yapmadım hey Allahım nasılda hafifledim yahu
bana komik geliyor bilsen günlüğüm sende gülerdin
kocama hayatıma girdiği beni karmakarışık düşüncelerin sahibi bir insan yaptığı için şükretttim :))
bana kazandırdığı tüm deneyimler için şükrettim
bana yaşattığı acılar için şükrettim
tabiki mutlu günler içinde şükrettim

bakalım ne olacak he heh
içten gelen bişi bu daha önce hiç gelmemişti içimden
hep yargıladım hep sorguladım ama inanın haklıydım
sahip olduğum herşey bana gelen benden giden herşeyi rızık olarak Yaratıcı ayarlıyo ise
bunun ne şekilde geldiğini de o planlıyorsa hayata karşı kokrmaya gerek yok diyorum
bunu hep diyorum da icraat yok insanoğlu hep bir güven istiyor
güven içinde yaşamak istiyor secenek olmayınca da (yada öyle görüyoruz) kabullenişler başlıyor.Ayrılıp ailemle yaşamayı göze alamayınca kocama katlanmayı seçmiştim ve bu katlanışın sonu gelsin diye bekledim hep, hala bekliyorum.bazan bilemiyorsunuz en iyi olan ne sizin için.

en iyisini istiyorum
bir şiirimle kapatmak istiyorum konuyu konuşmak bile beni yoruyor

bir yudum su gibi kana kana
bir damla sevgi istiyorum doyasıya
acılar geçit vermez mutluluğa
hüzünler deniz olmuşken yanlızlığıma
dar kapılar kapanmış çıkmaz sokak yarınlar
ey gönlüm nerde aradığın bahar :)

sevgiylee

Minel
30-10-2009, 12:00
kötü hissetim bir an
kendi hatalarımı görüyorum şu an
neden bilmiyorum kendimi suçlu hissettim bi an
sende hatalısın diyen bir ses çınlıyor kulaklarımda
bende insanım
bende insanım diye susturuyorum içimdeki sesleri
her insanın huyları var her insanın beklentileri tutumları var
kör bir hayalmi kurarız bazan
yada görmezmiyiz hatalarımızı
işde gelişim yolculuğumuz ömür boyu sürecek
tüm güzellikleri hakediyorum:mshareketliifade312

new_way
30-10-2009, 12:16
minelcim yaa, her zaman bir şeyleri suçamak isteriz malesef. ben önceleri hep başkalarını suçladım olanlardan, bir yere varamadım. sonra kendi hatalarımı gördüm. kendimi suçladım. ben suçladıkça herşey daha da karıştı. sonra herşeyi kabul ettim. ortada suç yoktu. yaşanması gerekenler ve alınacak dersler vardı.

bu hafta neyi farkettim biliyor musun, boşu boşuna pişmanlık duyduğumu ve kendimi suçladığımı düşündüm. birşeyler yolunda gitmiyorsa 2 tarafında egosunun ön plana çıkmasından kaynaklanıyor. seviyorsak illaki sevilmek karşılığını almak istiyoruz. bunun karşımızdaki insanın hayatını nasıl etkiler düşünmüyoruz. bunu bu hafta farkettim ki bana yapılan bu oldu. duygularım karman çorman oldu. sonra ne oldu, bu sefer ben aynısını yaptım. iyi mi oldu hayır, pişman mıyım hayır. ama şimdiki aklımla hayata ve akışa daha çok güveniyorum. her şeyin doğru yerde doğru zamanda olacağını biliyorum.

şu anda doğru yoldasın diye düşünüyorum. çünkü sorgulamaya başladın.çevrendekileri, kendini. sorgulamak iyidir, kendimizi farkederiz. iyi yönde adımlar atarsak gelişiriz. ama suçlamak iyi değildir. sen de hem eşini hem kendini sorgula, incele. gelişmeni sağlayacak yapıcı eleştiriler yap. ama suçlama, ne başkasını ne de kendini. inan ki çok yıpratıyor insanı.

demek istediklerimi umarım anlatabilmişimdir. sevgiler :73e4317106059nd:

Minel
04-11-2009, 12:42
slm günlüğüm
bu gün sana olumsuz duygularımı ifade edeceğim
ifade edeyimki hepsi benden uzaklaşıp uçup gitsinler
bu duygulara inanmıyorum aslında
bilinçaltım bana bunların böyle gerçekmiş gibi olduğunu dikte etmeye çalışıyor
sebep herne olursa olsun ben yapabilirim bunu biliyorum
ben içimdeki benliğe güveniyorum

çoçuğuma yeterli ilgiyi göstemiyormuşum
aileme hep kızıyormuşum
herkeze muhalefetmişim herşeyi ben biliyormuşum
eşime sevgi göstermiyormuşum
ilgisizmişim alakasızmışım
sevdiklerim beni iplemiyormuş
kasvetmişim,sertmişim agrasifmişim
çok gerçekçiymişim
çok ciddiymişim
gerginmişiim
hiç komik değilmişim
ne gıcıkmışım ben yahu :mshareketliifade312
ha hayyyyyy
ölürmüsün öldürürmüsün
şimdi bunları çürütmenin vaktidir
iki kelime yazarsanız beni mutlu edersiniz dostlarım
ben biliyorum emin olun ben mükemmelliyetci bir insanım en güzelini yaparım
(hihiii inandırmak içinde böyle vurgularım :))) )
peki niye bu düşünceler kemirir insanı bu ve buna benzerler
yokmu sizinde ?
sizi kemirenleri yazarmısınız yada yazmaya cesaretiniz varmı :)
itiraf edebilirmisiniz kendinize ----------

Gülçin Şen
04-11-2009, 13:44
Kendi kendinimi eleştirdin, dışarıdan mı söylediler bunları minel?

Eğer kendi tespitlerinse çok acımasız davranmışsın kendine.Kendi yorumunsa bunların tam karşısına iyi olan yönlerini ekle derim.

Dışarıdan biri yada birilerininse bu benzetmeler onlarla olan ilişkini gözden geçir,onlar bu kanıya nasıl varmışlar,hangi davranışın bu şekilde düşündürmüş tüm bunları,senin onlar hakkındaki düşüncelerin ne,bunca şeyi sana sayan/lar aslında kendilerini yargıladıklarının farkında değiller bana kalırsa ayna meselesi.

Beni kemirenleri sorarsan :

Herşey muntazam düzenli olacak diye kendimi bu kadar yormama kızıyorum.

İnsanların neden ikiyüzlü olduklarını hala anlamaya çalışmama onları boşvermeyişime kızıyorum.

Günün birinde yapayalnız kalmaktan korkuyorum...

AAA dur yeter şimdilik bu kadar ...:şr

Minel
04-11-2009, 13:51
Vodocum tşk ederim seni kemirenler bende de var bunları değiştirmenin yollarını bulmaya çalışıyorum
mükemmel olamayız ya

söylediğim yargılar ise bazıları insanların bana hissettirdikleri, bazılarıda söyledikleri
kendimi gözden geçirmeye çalışıyorum bu konuda uygulama neler yapılabilir herkesin kişisel yöntemleri vardır heralde bende öğreniyorum.

pisicikk
04-11-2009, 22:56
sevgili minel , bu ara ne çalışma yapıyorsun bilmiyorum ama sana çok iyi gelmiş...ışığın tee buraya geldi.,shy

ama çok pozitif enerjik gördüm seni. valal başkasının enerjisini görmek harika bir duygu. böyle devamet canım:0511:

Minel
05-11-2009, 09:46
pisicik saol canım ;)

Minel
16-11-2009, 11:05
yeni bir günle mrb günlüğüm

değiştim ben evet evet değişiyorum hızla kabullenemediğim gerçeklere umursamayarak
umduğum hayallerin ümidiyle bir değişim tutkusundayım
varsın herkez kendi türküsünü çalsın
ben yorgun geçen günlerden geliyorum,umutsuzluğu umuda bağlayarak
içime kazınmış onca tecrubeyi silme adına yenilerini ekliyorum
nerdeyim nasılım bilemiyorum
şükrümü sunuyorum gökyüzüne alır kabul eder diye
gözyaşlarımı ellerimde taşıyorum kimse görmesin diye
hiç anlayan olmasın hep gizli kalsın bende
heybemde bir yük bin yıldır taşıdığım
ne bırakabiliyor nede taşımaya niyetleniyorum
gözlerim donmuş bir noktada gördüğü yere çakılmış
kimse görmüyor gördüklerimi
anlamı varmıki benim bildiklerimin
herkez anlasın istiyorum
en doğru zamanı en iyi anı seciyorum.

Minel
17-12-2009, 13:51
günler geçmiş yazmayalı
sevgili günlüğüm canım çok sıkkın
hep böyle patlıyacak anlarda mı yazmalıyım sana
açıkcası her gün yazmalı insan
20 li yaşlara gelene kadar hep yazdım
yazmayı çok severdim, ne yaşadıysam hemen anlatıverirdim lakin sonrası bunları saklamak güç oldu, kimse görmesin okumasın diye çok korkardım
köşe bucak saklardım yazdıklarımı ve halada saklarım
bu saklama işinden çok bunaldığım için yazmayı bıraktım
bu nasıl bir işkence düşüncesiyle iiçimde birikmeye başladı herşey
biriktikce birikti.
Bu gün hayata pekde güzel bakamadım
içimden gelen bütün olumsuzluklara yaptığım olumlamalarıma rağmen gerçekler dimdik karşımda durdu
günler geçiçek herşey istediğim şekile gelicek inancını kaybetmedim
insan bazan durup düşünüyor da istediklerim olsa yine yeni birşeyler isterim
bu doyum bitmez be diyorsun öyle ya insanız demi

ben hayata çok anlam veriyorum, herşeye inanılmaz anlamlar yüklüyorum
bu konuda kendime kızıyorum bazan; fakat değişmekte istemiyorum
anlamsız olmamalı hiçbirşey hissederek olmalı

şükür bakalım şükür olsun herşeye
doğru zamanda, doğru düşüncelerle doğru yerde olmayı dilerim herkeze
sevgiler

isobel
17-12-2009, 15:52
canım yazmalısın, yazdıkça farkındalığında artacaktır, hem de rahatlarsın.
İstemek konusuna gelince, isteyen ego aslında, bu yüzden de doymuyor

Minel
28-01-2010, 12:29
merhaba günlüğüm nasılsın iyimisin diyesim var sana zira yazmak geldi içimden
beni sorarsan eskisi kadar olmasada düşünceli
elbet düşünmeli insaoğlu, iyide bu kadarda düşünmelimi ?(EVet evet )
sakinliğimi koruyorum aslında en sevdiğim yönüm bu
oluyor bitiyor geçiyor aslında herşey istediğini yapıyor

21 gün okunan mektuplardan yazmıştım yaklaşık 5 ay önce
yazdığım mektup bir insana hitabendi ona olan isteklerimi belirtmiştim
21. gün bitince istediğim cevabı almıştım şaşkınlığımı hala unutmadım
belkide bu kadar anlam yüklemem yanlıştı elimde olmayan bir enerjiydi bu
büyük beklenti içine girerek hayal kırıklığına uğruycağımı hiç düşünmemiştim
aradan 5 ay geçti yazdığım mektubu hala saklamanın anlamsız olduğunu düşündüm ve yırttım, fazla zaman geçmedi 1 yada 2 gün sonra mektubu yazdığım insanın bana olan tavrı anında değişti buna anlam vermek kolay değildi
bıçak keser gibi bir insan nasıl değişebilrdi ortada birşey yokken yada bir birikim vardı benim gözden kaçırdığım , görmek istemediğim ve büyük suskunluk başladı
üstünden tam bir ay geçti
inanılmaz bir dengesizlik tutarsızlık içeriyor bir gün önce normal konuşurken bir gün sonra susuyor....
noldu problemmi var dediğimde hayır yok deniliyor

insanlar arası ilişkilerde hataları önce kendimde aramaya çalışırım bulmasamda göremediğim bişey vardır belki diyerek hoppanapa ya devam ederim ve sorun çözülür
böylesi ifade edilmeyen şeyler gelişmemiz için diyerek sustum
sustum fakat kırgınlığımı tarif edemiyorum
nerde yanlış yapıyorum bunu bulamamak beni üzüyor

tşler.

hayalayaz
28-01-2010, 13:29
merhaba günlüğüm nasılsın iyimisin diyesim var sana zira yazmak geldi içimden
beni sorarsan eskisi kadar olmasada düşünceli
elbet düşünmeli insaoğlu, iyide bu kadarda düşünmelimi ?(EVet evet )
sakinliğimi koruyorum aslında en sevdiğim yönüm bu
oluyor bitiyor geçiyor aslında herşey istediğini yapıyor

21 gün okunan mektuplardan yazmıştım yaklaşık 5 ay önce
yazdığım mektup bir insana hitabendi ona olan isteklerimi belirtmiştim
21. gün bitince istediğim cevabı almıştım şaşkınlığımı hala unutmadım
belkide bu kadar anlam yüklemem yanlıştı elimde olmayan bir enerjiydi bu
büyük beklenti içine girerek hayal kırıklığına uğruycağımı hiç düşünmemiştim
aradan 5 ay geçti yazdığım mektubu hala saklamanın anlamsız olduğunu düşündüm ve yırttım, fazla zaman geçmedi 1 yada 2 gün sonra mektubu yazdığım insanın bana olan tavrı anında değişti buna anlam vermek kolay değildi
bıçak keser gibi bir insan nasıl değişebilrdi ortada birşey yokken yada bir birikim vardı benim gözden kaçırdığım , görmek istemediğim ve büyük suskunluk başladı
üstünden tam bir ay geçti
inanılmaz bir dengesizlik tutarsızlık içeriyor bir gün önce normal konuşurken bir gün sonra susuyor....
noldu problemmi var dediğimde hayır yok deniliyor

insanlar arası ilişkilerde hataları önce kendimde aramaya çalışırım bulmasamda göremediğim bişey vardır belki diyerek hoppanapa ya devam ederim ve sorun çözülür
böylesi ifade edilmeyen şeyler gelişmemiz için diyerek sustum
sustum fakat kırgınlığımı tarif edemiyorum
nerde yanlış yapıyorum bunu bulamamak beni üzüyor

tşler.

ona olan isteklerimi belirtmiştim bu 21 günlük mektup yazmayı ben öğrettim... size aktaran kişilere... bazen insan ne söyleyip neler yapıldığını ve başkalarına nasıl aktarıldığını görünce şaşırıyor..

şimdi 21 gün okunacak olan mektuba neler yazılabileceğini anlatayım tekrar..

bu mektuba sadece ve sadece o insana hissettiğiniz duyguları yazabilirsiniz.. onu nasıl sevdiğinizi..ona bu sevgiyle nasıl baktığınızı vs..

şimdi anlaşılıyor, sitede bu mektubu yazıp okuyanların tamamına yakınının neden ilişkilerinin iyiye gitmek yerine tamamen bittiği...

bu mektubun bu hale getirilmesinin sebebi beynin gizli güçleri adlı kitaptan da cesaret alınması diye düşünüyorum..

eğer insanlar, bu mektuba aynı benim söylediğim şekilde, beklentilerini değilde, sadece kendi duygularını yazmış olsalardı, şu an istedikleri ilişkiyi, o kişiyle yaşıyor olurlardı... benim ikili ilişkiler söz konusu olduğunda kendimce çok önemli bulduğum bir inancım var... bir insan sevgiyle yaptıramadığını... başka hiçbir şeyle yaptıramaz... ve özgür iradeye saygı gösterilmediği zaman sonuçlar maalesef bizi üzen şekilde gelişir...

eğer bu insan senin için gerçekten çok önemli ise.. otur ve mektubu tekrar yaz..ama lütfen bu sefer, kişinin olduğundan daha değişik bir tavır sergilemesini beklemeden, onu değiştirmeye çalışmadan.. bana şöyle davran, böyle davran, senin şöyle bir insan olmanı, böyle bir insan gibi davranmanı istiyorum demeden.. onu olduğu kabul ederek... sadece, ama sadece senin onunla ilgili duygularını yaz.. ve 21 gün oku.. doğrusu bu... ben bu mektubu tavsiye ettiğimde aynı bu şekilde yazılmasını söyledim... benim tavsiyemi.. insanlar bu kitapta yazılanlardan cesaret alarak değiştirdiler diye düşünüyorum...
şimdi sen ve benim bu mesajımı okuyan herkes,diyeceksiniz ki hayal abla, ben onu olduğu gibi kabul edebilseydim, şu anda bu mektubu yazmak ihitiyacında olmayacaktım... ona ben böyle davrandığında güvenemiyorum..bu şekilde sevemiyorum..vs. vs. bu duyguları sizler yaşıyorsunuz.. o değil.. önce kendi duygularınızı şifalandıracaksınız/dönüştüreceksiniz... eğer en sevdiğinize güvenmiyorsanız..ve ona bu güvensizlik duygularınızı yansıtıyorsanız, oda telepatik olarak sizden aldığını size aynen veriyor... onun inançlarına, yapmak istediklerine ters gelen bir istek yansıtıyorsanız.. oda aynı sizin bu durumda yapacağınızı yapıyor ve kaçıyor..

bu sitenin haricinde mektubu tamamen benim tavsiyeme uygun yazanlardan birisi haftaya nişanlanıyor... ve çok yakın gelecekte evlenecek...

en güçlü mıknatıs sevgidir.

Mektubu yazarken, onu nasıl sevdiğinizi yazın...
Birlikte ne kadar çok mutlu olacağınızı yazın...
Evlenmek istiyorsanız, birlikte yapacağınız evliliğin ikinizide nasıl geliştireceğini sevgiden ve saygıdan yana nasıl doyum vereceğini yazın...

ve 21 gün okuyun... 21 gün içinde sevdiğiniz gelmediyse biraz ara verin.. ve 21 gün daha okuyun... yine gelmediyse... bırakın gitsin... çünkü bu noktadan sonra kendi hayatınızı, engellemeye başlarsınız, yeri dolmayacak hiç kimse yoktur... herkesin yeri dolar... ve doğa boşlukları daha iyisi ile dolduracak yeteneğe sahiptir.. sevgiler..

powerri
28-01-2010, 21:22
21 günlük mektup 1 kez yazılıp 21 gün mü okunacak
yoksa 21 gün her okumadan önce tekrar mı yazmalıyız yeniden?

powerri
28-01-2010, 21:23
mektubun kağıtlarını kimse görmesin diye okuduktan sonra imha etmenin sakıncası var mı?saklanmalı mı?
teşekkürler

hayalayaz
28-01-2010, 21:24
21 günlük mektup 1 kez yazılıp 21 gün mü okunacak
yoksa 21 gün her okumadan önce tekrar mı yazmalıyız yeniden?

sevgili powerri hoşgeldin yanımıza, mektup bir kere yazılıyor, aynı mektup 21 gün okunuyor..ancak çok iyi düşünerek yazın. sonradan ekleme çıkarma yapmayın..olurmu..

powerri
28-01-2010, 22:17
hoş bulduk çok teşekkürler çok sağolun

hayalayaz
28-01-2010, 22:21
hoş bulduk çok teşekkürler çok sağolun

söylemeyi unuttum, ilk 21 günlük dilim içinde istenilen kişide bir reaksiyon olmazsa biraz ara ver, sonr aynı mektubu 21 gün daha oku.. ama yine hiç bir hareket yoksa mektubu yak.. ve o kişiyi boşver... 42 gün boyunca senin telepatik olarak gönderdiğin sevgiyi algılamadıysa ondan bir halt olmaz... üzme kendini boşyere..,shy

hayat kadere inat
28-01-2010, 22:57
şimdi anladım banada sürekli yaptığın şey buydu duygu h.k.i duygu nerede
ne hissediyorsun?dedin hep .ne .istiyorsun demedin
minel de bunu dikkate alacaktır mutlaka

eğer insanlar, bu mektuba aynı benim söylediğim şekilde, beklentilerini değilde, sadece kendi duygularını yazmış olsalardı, şu an istedikleri ilişkiyi, o kişiyle yaşıyor olurlardı... benim ikili ilişkiler söz konusu olduğunda kendimce çok önemli bulduğum bir inancım var... bir insan sevgiyle yaptıramadığını... başka hiçbir şeyle yaptıramaz... ve özgür iradeye saygı gösterilmediği zaman sonuçlar maalesef bizi üzen şekilde gelişir...

powerri
04-02-2010, 03:10
sadece vaat ettiklerimi, ona neler verebileceğimi, nasıl sevdiğimi ve özlediğimi
ikimiz birlikte olursak olabilecekleri ve onunla ilgili kurduğum hayalleri anlattım
4 gündür okuyorum birazdan 5. kez okuyacağım
21 günden sonra aramazsa 7gün ara vereceğim (uygun mudur uzatmayayım mı?)
21 gün tekrar okurum gelmezse kapı orda,söyledim eğer sen de istersen bunlar olur diye
anlayana...

hülyaa
04-02-2010, 05:02
aylardır bu konuyla ilgili yazıları okuyorum..anlamaya çalışıyorum..
anladığım kadarıyla bu 21 günlük mektup olayı ilişkiler için yapılıyor..anlayamadığım olmayan ilişkiler için neden yapıldığı?yani bir insanı ben seviyorum diye onu neden kendi düşüncelerimin altına almaya çalışayım ki?
ben mi yanlış anlıyorum acaba?iyi o halde benim karşılık vermeyeceğim biri 21 gün bu mektubu yazsın okusun ve bende karşılık vereyim..bu benim özgür irademe yapılan saygısızlık olmuyor mu acaba?
haa şunu anlıyorum,bir ilişkim var seviyorum ancak anlaşmazlıklar oldu ve ilişki bitti..acaba düzelir mi,düzelme ihtimali var mı diye denenebilir..ancak her şeye rağmen karşılık vermeyen birine bu yöntemi uygulamak bana haksızlık gibi geliyor..zorla seveceksin gibi algılamaya başladım..şayet onun içinde bana karşı birşeyler bitmemişse zaten döner,bitmişse üstünde durmanın bir anlamı yok..gidene güle güle diyebilmeli insan..hoş zaten hiç senin olmamıştır..
arkadaşlık ilişkilerinde de uygulanabilir..hani düzelme ihtimaline karşı..ama bir çoğumuzun denedim olmadı veya biraz düzelir gibi oldu ve herşey yine aynı..daha deneyeyim mi?gibi soruları bana zorla yapılmakta olan birşeymiş gibi geliyor..yanılıyor yada yanlış anlamışsam şimdiden özür dilerim..lakin bu 21 günlük mektup olayının aslı böyle olmasa da yorumlardan benim anladığım bu..özden sevgilerle:)

Minel
08-02-2010, 15:41
merhaba dostlarım mrb günlüğüm

son günlerde tamamen içime kapandım
hülya yazını az önce gördüm evet haklısın aslında fakat bazan yaptıklarımıza cevap veremeyebiliyoruz
sadece istiyoruz insanoğlu böyle
dedimya içime kapandım öyleki
içimden hiçbirşey gelmiyor
hiçbirşey okumak istemiyorum
hiçbirşey yazmak istemiyorum
düşünmekte istemiyorum
açıkcası bu ruh halime anlam verebilmiş değilim
çok şükür reiki 2 ye uyumlandım sağlıklıyım huzurluyum
şirketten izin aldım bir müddet yıllık izin kullanacağım evdeyim
kızımla birlikte zaman geçiriyorum ve sürekli yemek yiyorum :)

hülyacım bir insan bu mektubu niye yazar belki son bir ümittir
yanlış anlaşılmaları düzeltmektir belkide,
yada insanlar kendilerini birbirine ifade edemiyordur nebileyim işde
hiçbirşey içimden gelmiyor sanki hayat serserileşti gözümde
bunun nedenini istediğim hiçbirşeyin gerçekleşmemesi olabilir
doğru şekilde istemiyormuyum nerede eksik var, nerde hata yapıyorum yada istediğim benim için iyi değilmiş demekki diyerek avunmaktanda usandım
herşeyin gelip geçiçi olduğunu çok iyi biliyorum geçiçek biliyorum bu günlerde hayat durdu benim için.
sevgilerimle

semcet
08-02-2010, 15:58
canım benim zaman zaman oluyor bu içe kapanışlar bende de oluyor. ve reiki2 ye uyumlanmana çok sevindim. hayırlı olsun. ne güzel kızınla bol bol eğlen canısı.

Gülçin Şen
08-02-2010, 17:42
Sevgili Minel hayırlı olsun 2. derece uyumlanman...

Geçenlerde radyoda dinlemiştim, şubat ayının birçok insan üzerinde olumsuz etkileri olurmuş.Depresyon bu ayda tavan yaparmış.

Şimdi elimizde Reiki gibi bir nimet varken ne depresyon ne can sıkıntısı vız gelir.Hadi toparlanma zamanı hadi hadiii....Minel hadiiiiii.....Ver reikiyi bol bol çakralara tamamdır...:sirin

isobel
08-02-2010, 17:59
canım öncelikle reiki 2 hayırlı olsun, kış aylarında depresyon artar, çünkü hava erken kararır, güneşi fazla göremeyiz. Çok doğal.
Ama Vodoonun dediği gibi elinde büyük bir koz var senin, reiki. Bol bol çalış canım

hayalayaz
08-02-2010, 18:36
canım öncelikle reiki 2 hayırlı olsun, kış aylarında depresyon artar, çünkü hava erken kararır, güneşi fazla göremeyiz. Çok doğal.
Ama Vodoonun dediği gibi elinde büyük bir koz var senin, reiki. Bol bol çalış canım

nerde benim oklavam.. bir yandan reikiyi övüyorsunuz bir yandan her kış böyle olur diye bilinçaltı kalıp oluşturuyorsunuz.. aferin size..

hayat kadere inat
08-02-2010, 19:02
bende kışı hele yağmurlu ve puslu havayı çok severim .gireceksem (asla)depresyona yazın girerim kesin (hayalciimin oklavası geldi bile):))

nefa
08-02-2010, 23:04
canımcığım reiki2 ye uyumlanmana çok sevindim,hayırlı olsun.Gelelim şu anki ruh halini hiç düşünme balısı ben genelde böyle sıkılgan olsam peşinden iyi şeyler olur mutlu olurum,sende bilincini bu yönde değiştir.,işe yarıyor..:idea

isobel
08-02-2010, 23:07
:Ö affet affet özür özür:) Bi biskrem versem:)

nurnur
09-02-2010, 13:54
ben herşeye inancımı yitirmek üzereyim..:( niye böyle oldu bilmiyorum.. deli gibi kişisel gelişim kitapları okuyan, inernet üzerinde bilgi toplayan ve yöntemleri deli gibi savunan ve etrafımdaki herkesle paylaşıp uygulatan ben, ne olduysa herşeye inancımı yitirmek üzereyim.. yine uygulamalara devam ediyorum ama tüm bunlar "sadece bir psikolojik tedavi yöntemi mi?" diye soru işaretleri oluştu kafamda... oysa ben kayıtsız, şartsız inananlardandım.. herşey çelişkili gelmeye başladı..
bu kadar insan, bu kadar kitap, bu kadar örnek varsa bi doğruluğu var demek ki diye tutunmaya çalışıyorum ama noldu ki bana...
ben inanarak mutluydum..şimdi değilim..:(
hani sanki atladığım küçük bir ayrıntı var onu hatırlasam ya da bulsam yine koşulsuz inanıcam, sevgiyle kucaklıycam canım yöntemlerimi...

kafamdaki soruna çok gömüldüm ve serbest bırakamıyorum, depresyonda gibiyim sanki acaba o yüzden mi?

Minel
30-03-2010, 13:51
mrb günlük

sen iyisindir bende iyiyim aslına bakarsan yediğim önümde yemediğim arkamda Yüce Yaratıcı ne güzel nimetler vermiş bana al demiş seç demiş sorumluluk senin, dilediğin gibi yaşa demiş, demişte biz napmışız bilememişiz biz olan benim aslında ben hiçbir zaman kendimi tek düşünemem hep bizizdir yanımda hep birilerinin varlığını hissederim bana olursa birşey herkesede olmalı gelmelidir öyle işde
bu günlerde ruh halimi pek anlamış değilim şükür demekle şükretmiş olurmuyum bilemem
bildiklerimi sayayım size
çok yanlızım yanlızlığı bu kadar sevmeme rağmen
boşanmak istediğim bir eşim var kimi zaman boşver be böyle gidiyor dediğim kimi zamanda hayatı zindana çevirdiğim duygularımla
yaşama bir o kadarda bağlıyım geçiçek değişecek benim ne yapıp yapmadığım çok önemli diyorum ve an geliyor kendime öyle kızıyorum ki sanki içinde bulunduğum ortam aile yaptıklarım bana ait değil; bir sindirememişlik duygusuna kapıldığınız oldumu hiç ?
Olayların nedenlerini irdelemeyi bırakıp sonuça odaklan cümlesini beynimin bir köşesine yazdım
gün gelicek bu günleri hatırlayacağım ve aferin diyeceğim kendime :)

blondberry
30-03-2010, 14:14
ben herşeye inancımı yitirmek üzereyim..:( niye böyle oldu bilmiyorum.. deli gibi kişisel gelişim kitapları okuyan, inernet üzerinde bilgi toplayan ve yöntemleri deli gibi savunan ve etrafımdaki herkesle paylaşıp uygulatan ben, ne olduysa herşeye inancımı yitirmek üzereyim.. yine uygulamalara devam ediyorum ama tüm bunlar "sadece bir psikolojik tedavi yöntemi mi?" diye soru işaretleri oluştu kafamda... oysa ben kayıtsız, şartsız inananlardandım.. herşey çelişkili gelmeye başladı..
bu kadar insan, bu kadar kitap, bu kadar örnek varsa bi doğruluğu var demek ki diye tutunmaya çalışıyorum ama noldu ki bana...
ben inanarak mutluydum..şimdi değilim..:(
hani sanki atladığım küçük bir ayrıntı var onu hatırlasam ya da bulsam yine koşulsuz inanıcam, sevgiyle kucaklıycam canım yöntemlerimi...

kafamdaki soruna çok gömüldüm ve serbest bırakamıyorum, depresyonda gibiyim sanki acaba o yüzden mi?

canim panik yok..

ben de bi suru kitap okumustum netten deli gibi arastirdim etrafimdaki herkese uygulamalari icin calisma verdim ve ise yaradi... benim atladigim sey verdigim calismalardan cogunu yarim birakiodum:0398:

bak simdi adim adim... madem depresyonda gibi hissediosun once sunu hatirla senin su anki ruh halini sen kendin yaratiosun.. evet yolunda gitmeyen seyler olabilir onlara yogunlasma yani onlar nasil olursa sen kendini mutlu hissedersin ona yogunlas. Problemlerini dusun nasil cozulseydi mutlu olurdun onlari imgele...

Sakin pes etme su an belki de birden bire cok sey yukledin kendine ondan nerden nasil basliycagini bilmiosun. Kendine sadece 1 calisma sec ve 21 gun boyunca yap.

Ruh halin kotuyse mutluluk calismlari yap :mx

blondberry
30-03-2010, 14:23
mrb günlük

sen iyisindir bende iyiyim aslına bakarsan yediğim önümde yemediğim arkamda Yüce Yaratıcı ne güzel nimetler vermiş bana al demiş seç demiş sorumluluk senin, dilediğin gibi yaşa demiş, demişte biz napmışız bilememişiz biz olan benim aslında ben hiçbir zaman kendimi tek düşünemem hep bizizdir yanımda hep birilerinin varlığını hissederim bana olursa birşey herkesede olmalı gelmelidir öyle işde
bu günlerde ruh halimi pek anlamış değilim şükür demekle şükretmiş olurmuyum bilemem
boşanmak istediğim bir eşim var kimi zaman boşver be böyle gidiyor dediğim kimi zamanda hayatı zindana çevirdiğim duygularımla
yaşama bir o kadarda bağlıyım geçiçek değişecek benim ne yapıp yapmadığım çok önemli diyorum ve an geliyor kendime öyle kızıyorum ki sanki içinde bulunduğum ortam aile yaptıklarım bana ait değil; bir sindirememişlik duygusuna kapıldığınız oldumu hiç ?
Olayların nedenlerini irdelemeyi bırakıp sonuça odaklan cümlesini beynimin bir köşesine yazdım

Canimmmm :mx esinle zor bi donemden geciosunuz sanirim ama olur her evlilikte bole seler...sakin inancini kaybetme, kendine olan inancini..

Sen her seyin ennn guzeline layiksin fistigimm benimm

nlg
30-03-2010, 16:21
mrb günlük

canım minel cim seni cok iyi anlıyorum durumuna gercekten üzüldüm nedeni cok olmadı bende senin durumuna benzer duğgular düşünceler cıkmazlar içindeydim bildiğim herşey bana yetersiz geliyordu ne yapıcamı bilemez durumdaydım herkez bana karşıymış gibi geliyordu ve kendimi o kadar yalnız hissediyordumki ağlamak bile içimden gelmiyordu kızgındım öfkeliydim inan siteye bile bir kaç gün girmedim herşey anlamsız geliyordu sonra bir baktım bana özel bir msj gelmiş şöyle diyordu nilgüncüm iyimisin cok uzaklardan bir dost eli uzanmıştı bana o anı hiç unutmam ve doya doya ağladım demek istediğim buymuş bir dost eli canım sende yalnız degilsin ne zaman bir dosta ihtiyacın olursa biz ben yanındayız emi sakın unutma evliyine gelince evlilikler zaman zaman böyle sınavlardan geçiyor ne yazıkki sonrası emin ol atlattıktan sonra olayları daha sağlamlaşıyor ilişkiler canım arkadaşım ne olur üzülme emi:0361:

new_way
30-03-2010, 16:52
minelcim ben de ilişkilerde insan birşeyleri yoluna koymak düzeltmek için çabalamalı diyorum ama o da bir yere kadar. aranızdaki problemler ne bilemiyorum, bence eşinle paylaş ve düzelmesi için elinden geleni yap. ama senin bütün çabalarına rağmen birşeyler yolunda gitmiyorsa, sevgi ve saygı tükenmeye başlamışsa biraz kendini düşün kendine değer ver derim.

Aprilrose
30-03-2010, 17:19
boşanmak istediğim bir eşim var kimi zaman boşver be böyle gidiyor dediğim kimi zamanda hayatı zindana çevirdiğim duygularımla (Boşanmak istediğine göre mutlu değilsin Minel, neden zorladığını merak ettim. Ekonomik nedenler mi ? Çocuk yüzünden mi ? Yoksa yanlız kalırım diye mi korkuyorsun ? Veya hepsi birden mi ? Mutlaka bir sebei vardır.)
yaşama bir o kadarda bağlıyım geçiçek, değişecek benim ne yapıp yapmadığım çok önemli diyorum ve an geliyor kendime öyle kızıyorum ki sanki içinde bulunduğum ortam aile yaptıklarım bana ait değil; bir sindirememişlik duygusuna kapıldığınız oldumu hiç ? (Şunu bilmek lazım ki, hiç kimse değişmez Minel, senin olayların gidişatını değiştirme şansın var, ama bir insanı değiştirme şansın yok. O yüzden karşındaki insanın değişeceğini umarak yola devam edersen çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın.)
Olayların nedenlerini irdelemeyi bırakıp sonuça odaklan cümlesini beynimin bir köşesine yazdım (Sonucu senelerdir görüyorsun ne yazık ki.. değişen birşey yok di mi ? Bazı filmler hep aynı sonla biter maalesef. Biz ne zaman kontrolü elimize alıp düğmeye basarız o zaman yönünü değiştiririz olayların.)
gün gelicek bu günleri hatırlayacağım ve aferin diyeceğim kendime :)[/QUOTE]

Ne yapmak istediğin konusunda daha kararlı ve emin olursan, birşeylerin değişeceği kesin.... Kolay gelsin.

new_way
30-03-2010, 17:27
boşanmak istediğim bir eşim var kimi zaman boşver be böyle gidiyor dediğim kimi zamanda hayatı zindana çevirdiğim duygularımla (Boşanmak istediğine göre mutlu değilsin Minel, neden zorladığını merak ettim. Ekonomik nedenler mi ? Çocuk yüzünden mi ? Yoksa yanlız kalırım diye mi korkuyorsun ? Veya hepsi birden mi ? Mutlaka bir sebei vardır.)
yaşama bir o kadarda bağlıyım geçiçek, değişecek benim ne yapıp yapmadığım çok önemli diyorum ve an geliyor kendime öyle kızıyorum ki sanki içinde bulunduğum ortam aile yaptıklarım bana ait değil; bir sindirememişlik duygusuna kapıldığınız oldumu hiç ? (Şunu bilmek lazım ki, hiç kimse değişmez Minel, senin olayların gidişatını değiştirme şansın var, ama bir insanı değiştirme şansın yok. O yüzden karşındaki insanın değişeceğini umarak yola devam edersen çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın.)
Olayların nedenlerini irdelemeyi bırakıp sonuça odaklan cümlesini beynimin bir köşesine yazdım (Sonucu senelerdir görüyorsun ne yazık ki.. değişen birşey yok di mi ? Bazı filmler hep aynı sonla biter maalesef. Biz ne zaman kontrolü elimize alıp düğmeye basarız o zaman yönünü değiştiririz olayların.)

Ne yapmak istediğin konusunda daha kararlı ve emin olursan, birşeylerin değişeceği kesin.... Kolay gelsin.[/QUOTE]

bence de en önemlisi kararlı olmak. ve hayal ablanın hep bahsettiği bir şey var özgür irade. evet bu 2 kelime zaman zaman canımı sıktı kabul ediyorum ama anladım ki özgür iradeden öteye geçilmiyor. bizim kendimizi ve seçimlerimizi değiştirme şansımız var ama başkalarını kesinlikle değiştiremiyoruz. bunu çok iyi anladım. bu durumda ya böyle devam edecek ve o insanı olduğu gibi kabul edeceğiz, yada eğer kabul edemiyorsak bu bizi yıpratıyorsa o kişiden vazgeçeceğiz. işte bu aşamada bütün artıları eksileri düşünmek lazım hele de konu bir evlilik olunca.

bence olayı somutlaştırmak için eline bir kağıt al. kağıdın yarısına evliliğinle ilgili olumlu durumları yaz, diğer yarısına da olumsuz durumları yaz. sonra her bir maddeye puan ver. örneğin doğumgünlerimi hatırlıyor 10 üzerinden 8 puan gibi. en sonunda bütün seni mutlu eden puanları topla, ayrıca bütün mutsuz eden olaylardaki puanları da topla. bu belki saçma gelebilir ama somut olarak değerlendirme açısından faydalı olabilir diye düşündüm.

daha sonra en önemli olan maddeleri eşinle de paylaşabilirsin. naçizane tavsiyelerim

Minel
31-03-2010, 11:01

Ne yapmak istediğin konusunda daha kararlı ve emin olursan, birşeylerin değişeceği kesin.... Kolay gelsin.[/QUOTE]

Aprilcim teşhislerin çok net ve doğru
kolay olmayanı bu süreçde dimdik durabilmek açıkcası duruyorusun insanoğlunun başına neler geliyor yapamam deyipte bir çelik gibi olduğumuz anlar geliyor.çok şeyler yazılabilir, mesele uygulamada değişiyor yaşadığım uzun bir süreç tam 7 yıl geçti kazanımlarım beni yeni bir ben yaptı peki mutluluk ne zaman bunu hatırladığımda çileden çıkıyorum
neyi bekliyorum herşeyin dört dörtlük olmasınımı ?
bende mükemmel değilim

new_way cim puanlama yaptığımda elimde kocaman bir sıfır var kazanımım sadece maddiyattır rahatlıktır oda birşeyler birşeyleri götürünce elde ne kalıyor bilemiyorum

şükürler olsun
korkuyorum bunu pozitife çevirmenin yollarını arıyorum
mantık yönünden bakarak olamsı gereken bu deyip elimden geleni yapıyorum ben mutlu da olmak istiyorum

tşk ederim herkese

Minel
21-04-2010, 12:39
mrb günlüğümm

keşke hergün yazabilsem sana dizi film modunda iyi çekişmeli süper reytingler alırım kanımca :P hele birde anlatabilsem
bu sabah tuhaf rüyaların ardından güne başladım olumlamalarımı söyleyerek bas gaza modunda geldim işe ve bu gün bir kez daha ben değişmeliyim değişime açığım dedim kendime
şu kabuğumu kırmam gerekiyoor bu konuda olummlamalar yeterlimi bilemiyorum
her gün düzenli gidilecek bir yer olmalı sanki
bişi olmalı olacak oldu bile :)
insanı değişimden uzaklaştıran neydi? bu motivasyonu engelleyen neydi ?
şart olmuştu değişmek bu uyuşukluğun sebebi neydi önemide yoktu belki
bütün mesele zirveye varmak
varmak için bir yerlere tutunmak gerekti
motivasyonumu bozan şey sadece uyuşuklukmu tembellikmi bilemiyorum
her gecen gün farkındanlığım artıyor evet diyorum bunuda yaparım ben
çeşitli rüyalar görüyorum olacak ben bu kabuğumu kıracağım ve yine aynı nokta
insan ilişkileri kısır döngüsünde kayboluyorum
bu kadar hasas olmak zorundamıyım ?
bu kadar sık dokumaya ne gerek var ?
ben güzel bir yaşamı hakediyorum

sevgiler hepinize

ilk defa yaşadıklarımı anlatmak isteğindeyim
yakın bir arkaaşıma başka bir arkadaşım hakkında iyi söylemlerde bulunmuştum
ve oda gider anlatır bu söylediklerimi iyi dediğim şahısta gelir bana
beni çekiştiriyormuşsun der ve ben orada mors
ne demişim tavrıyla şaşkınlık yaşadım
açıkcası burada negatif bir olay yok eee iyide ben neye takıldım dersiniz
hassasım, belkide saçma kendimi kötü hissettim o an paylaştığım konu orada kalmalıydı
çok önemli olmsada yüksek benliğim önemli saydı bu mevzuyu
ve bunun gibi birsürü durumlar...

:ups

psikanalist
21-04-2010, 12:47
herşey yoluna girecek

Minel
01-06-2010, 21:08
mrb günlüğüm

10 yıldır çalıştığım firma iflas etti ve hepimiz kapıda kaldık
500 kişinin ekmek yediği bir firma yavaş yavaş bu noktaya geldi
sebebi herneise kendimde arayıp hopa yapmaktan başka söyleyecek sözüm yok şu an
5 gündür bu konuda konuşmaktan yoruldum
avukat avukat geziyoruz vicdanen avukata bile vermek bana ayrı bir yük geliyor,
hakkımı aramaksa en doğal sonuç olacak tabi
şimdilik bu kadar

hayalayaz
01-06-2010, 21:38
ablam hem patronların için hemde sizler için mutlaka daha iyi yerler açılmıştır..senin için açılan yeni kapılara odaklan.. patronlarınada şifa gönder, allah gerçekten yardımcıları olsun.. tabii sizlerinde..

Gülçin Şen
01-06-2010, 22:03
Çok üzüldüm.Aynı olayı 10 yıl önce bende yaşadım.Stajyerliğimle birlikte 12 yılımı verdiğim sevdiğim bir işti.Türkiye'nin ilk ve en büyük özel havayolunu göz göre göre batırmışlardı.

Üzülme sevgili minel bir kapı kapanır bir kapı açılır.Hakkınızda hayırlısı olsun....

psikanalist
01-06-2010, 22:28
üzülme minel bu olay senin daha çok mutlu ve verimli bir işe girmen için ilk adım olabilir..biz değiştikçe bazı insanlar hayatımızdan çıkıyor ya, sen de bazı düşüncelerini değiştirdin ve yeni, sana daha uygun insanların içinde yaşayacaksın..belki şu anda bir mücadele içindesin ama bunun da olması gerekiyordur belki..umarım herşey senin hayrına olacak şekilde sonuçlanır..sen bunun da üstesinden gelebilecek birisin, çok geçmiş olsun

hayat kadere inat
01-06-2010, 23:58
inşallah çok daha iyi işler karşına çıkar

nefa
02-06-2010, 10:42
canım çok üzüldüm,ama sen inanki daha iyisi seni bulacak..

Aprilrose
02-06-2010, 10:57
Şimdi okudum Minelciğim, hepinizin Allah yardımcısı olsun.

Arkadaşlarımın da söylediği gibi, her işte bizim göremediğimiz bir iyilik mutlaka vardır.

Olay şu an çok yeni olduğu için negatif açıdan bakıyorsun doğal olarak. Ama bir süre sonra olayın tamamını gördükten sonra, değerlendirme yaparken mutlaka "benim için hayırlısı olmuş" diyeceğinden eminim. Üzülme lütfen ve birde bu açıdan bak olur mu ?

Minel
11-10-2011, 13:36
aylar geçmiş yıl olmuş :)

yazdıklarımı okudum :3813
ne kadar çok kafaya takarmışım ben
sanki şimdi değiştimmi oda tartışılır heytt be
aslında bu günlerde hiiiç etliye sütlüye karışmaz oldum
olan oluyo geçiyo yüksek gerilimler altından geçip gidiyoruz
sanırım yaş ilerledikce lastik gibimi oluyoruz ne :))
değiştirmek istediğimiz hep birşey var hayat boyu da olacak dememe kızarım aslında
gıcığım ben eleştirecek birşeyler hep bulurum saolsun burçumun baş sırasındayım bütün başaklara slm :P

hayatın sevecen yanından tutmayı dilerdim dalga geçmeyi dilerdim olmadı gitti
bu kadar ciddiyet bu kadar özveri değermi
nasılsa su akıp bir yolunu bulacak
çelişkili cümlelerime aldanmayın konturol hep bende

sevgiler herkeze

hayata gelemedim
bakın kızım büyümüş okula başlamış
ben yeni bir işe girmişim hatta eskimiş bile
yinee yine ankaradayım:mlkcik

nejaki
11-10-2011, 13:49
puha Eleştiri bombardımanının ucundakilerden biride benim puha