Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi Fikrim geldi
hayalayaz
13-10-2009, 00:39
aslında bu fikir bana yaklaşık iki ay önce falan geldi, canla detayları konuştuk, olabilir dedi..
fikir komşumla bir olup, isobelin yaptığı çalışmalarının ( el işlerinin) dedikodusunu yaparken ortaya çıktı.. çok pis dedikodu yaparımhihi
isobel ve nefa dahil, burada bir çok arkadaşımız ahşap boyama el işi nakış vs yapıyor, bu işlerini bir şekilde değerlendirmek isteyeceğini düşünüyorum, bu düşünce sitede bir bölüm açıp bu emekleri satabileceğiniz fikrini verdi..
teknik olarak can bu konuda oluru verdi..birtek sizin düşünceleriniz önemli bunun içinde anket başlatıyorum, 15 gün süreyle anket aktif olacak..hadi bize kolay gelsin..
Güzel fikir.Birde bizlerede en temel ve kolay şeyler adına biraz yol gösterilirse faydalanırsak yeni birşeyler üretirsek daha iyi olur ama olabilirmi ikisi bir arada..bunu düşünmek lazım..
ben evet dedim..sevgiler
canııım demek dedikodumu yaptın he:) Kulaklarım çınladıydı zaten:)
blondberry
13-10-2009, 00:59
ne olur beni yanlış anlamayın? sadece kişisel gelişim sitesi olduğu için doğru olur mu onu bilemedim. gerçi el emeği de ayrı bi gelişim. ben oy hakkımı sonra kullansam ??
hayalayaz
13-10-2009, 01:04
ne olur beni yanlış anlamayın? sadece kişisel gelişim sitesi olduğu için doğru olur mu onu bilemedim. gerçi el emeği de ayrı bi gelişim. ben oy hakkımı sonra kullansam ??
canım benim neden yanlış anlayalım, fikrini rahatça söylemen için anket açtık..:73e4317106059nd:
MaviMelek
08-03-2012, 13:19
Henüz sitenin tümünü okumadım. Adım adım sırayla okuyorum bütün başlıkları :) Bu el emeği göz nuru satışları devam ediyor mu acaba? :)
Gülçin Şen
08-03-2012, 13:26
Henüz sitenin tümünü okumadım. Adım adım sırayla okuyorum bütün başlıkları :) Bu el emeği göz nuru satışları devam ediyor mu acaba? :)
nefa yok aramızda artık.Ulaşabilirseniz özelden,mesajla, yapıp yapmadığını isobel'in öğrenebilirsiniz...
ben sıcak bakıyorum ama sürdürülebilir bir fikir gibi de gelmiyor bana. Ortaya nasıl birşey cıkacak merak ediyorum.
satış konusuna karşı değilim. Sonuçta o ya da bu şekilde eğitim, seminer, koçluk vs pek çok alanda kendine pay çıkarmak isteyen pek çok kişi geldi geçti siteden. kuralımız neydi bizden olması, burayı sadece müşteri bulmak için kullanmaması. bizden olana kapılarımız her zaman açıktı zaten, olmayanlarda barınamadı barınamazda aramızda. ben fikre destek veriyorum. hayırlısı olsun.
MaviMelek
09-03-2012, 09:45
Benim zaten bu konuda bir iddiam yok :) Pek ilgilendiğim şeyler değil ama annemin şahane şeyleri var onları satmayı istiyordu geçenlerde. Bu yazıyı okuyunca o yüzden sormak istemiştim :)
bir kaç yıl önce böyle bir fikir sunuldu hayal abla tarafından..ve sitemizde bulunan sanırım iki kişi el emeği verdiği şeyleri burada paylaştı..ve özelden almak isteyenlere ulaştırdı..
sonrasında devam etmedi..
sitemizde olan ve aramıza aldığımız arkadaşlarımızın el emeklerini yukarıda ki izin doğrultusunda sunmalarının bir mahsuru elbette yok..lakin bu iş sadece ticarete dökülmemeli..
sitede ki herkes ticari amaçla yaklaşırsa,bu sitenin amacını aşar diye düşünüyorum..
hoşgörüyle açılan kapıyı, doğru izlemek lazım..:)
Olacak olan her ne ise hepimizin en yüksek iyiliğine ol'masini arzu ediyorum....Sevgiler.:sirin
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.