PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Para sevgi enerjisidir

Gülçin Şen
11-10-2009, 11:27
“Para bir sevgi enerjisidir. Denge varsa, para akışında da sorun yoktur. Denge vücudun dişi ve eril tarafı arasındaki dengedir. Vücudun sol yanı dişi ( Alıcı, yaratıcı, kararları alan), sağ yanı ise eril taraf (Veren, kararları uygulayan, yaratıcılığın ifadesi).

Denge 4 şekilde bozuluyor;

1. Almaz, hep verirsek

2. Vermez, hep alırsak

3. Alır, aldığından çok verirsen

4. Verir, ama verdiğinden çok alırsan

Bolluk bilinci, kaynağın bol ve sınırsız olduğun ve bu kaynağın aslında içindeki ruhun olduğunun farkına varmaktır. Evrende her şey çeşitli, bol ve sınırsız.
Sınırlı olan ve sınırları koyan zihnimizdir. Zihnin sözlerine değil, gördüğünüze inanın. Doğaya, evrene bakın, her şey ne kadar bol,çok çeşitli ve kusursuz. Ve bu gerçeği bilerek rahatlayın.

Hayatımıza ne kadar çok sevgiyi alır kabul edersek zaten para da onu takip edecektir..Huzur, sevgi,hoşgörü, kabulleniş olduğu ve hayatımızda an be an çoğaldığı sürece akışla beraber akıyor ve ihtiyaçlarımız da kendiliğinden karşılanıyor ve evren bize hizmet ediyor olacak..

Bir şeyi ne kadar çok isterseniz ona o kadar enerji yüklersiniz ki bir yerden sonra artık MUHTAÇLIK enerjisine dönüştürürsünüz bu isteğinizi.. İHTİYACIM VAR dediğiniz noktada da zaten yapacak birşey kalmıyor..İstediğiniz herhangi birşeyin size gelmesini gerçekten istiyorsanız bunun ne olduğunun hiçbir önemi yok inanın insan, para, iş vs vs.. lütfen o enerjiyi serbest bırakın…yani ona muhtaçlık sergilemeyin..
Deneyin ve
görün serbest bırakın..İsteyin ama NASIL demeyin…Gerçekleşeceğinden emin olun.. NASIL, NEREDEN sizin konunuz degil.. Bunlar YARATICIYA ait konular..Ve ne acıdır ki kardeşimize, annemize, eşimize güveniyoruz ve onlara birşey yapmaları için bir konuda rica ettiğimizde onların bunu yapacağından mutlaka emin oluyoruz da herşeyi yaratan,
ve herşeye gücü yeten varlığa aynı güveni gösteremiyoruz..

İşe kendinizi sevmekle, kendinize hoşgörü ve merhamet göstermekle başlayın..dışarıda bir alem yok..hersey içeride..ne kadar içeriyi temizleyip değistirirsen, o
kadar dünyanı da değistirirsin..

''DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİSTİR Kİ MUCİZENİN ASLINDA HERŞEY OLDUĞUNUN FARKINA VAR..MUCİZE SENSİN.. ”

begüm
08-01-2010, 14:35
güzel bir paylaşım teşekkür ederim.dileğim ne ise ben istiyorum enerji yüklüyorum olmuş gibi şükredip serbest bırakıyorum ve istediklermin inanın hepsi gerçekleşti.sevgiyle mutlu kalın:))))))

jaunty
08-01-2010, 15:08
Evet ben de bunu tam olarak yeni kavradım vodoocum.Bazen birşeyi defalarca tekrar eder ve her seferinde bir şey keşfedersiniz ya? Öyle işte.Bu bende sıkça olur.O yüzden sevdiğim kitabı defalarca okumayı severim mesela..
''Para bir enerji değiş tokuş aracıdır''
Para aslında tek başına enerji değildir.
Siz önce kendinizi o her nevi bolluk bereket enerjisine sahip kılarsınız öyle yaşar ve hissedersiniz.
Ve onu paylaşmaya başlarsınız verirsiniz verirsiniz almayı beklemeden doğal olarak sevgiyle verirsiniz.
Ve sonra bu sevgiyle verilen enerji size de çeşitli yollarla akmaya başlar ve bu alış verişin simgesi olan para bir bakmışsınız zaten size akıyormuuuuş.
Nasıl bir anlayış ama?:idea Valla ben bayıldım doğrusu.Ve sanki yaklaştım ve hatta üstüne basıyorum:vuhu
sevgiler

hülyaa
08-01-2010, 15:11
ikinci kez okumak ve yorum yazmak için girdim..yine olmadı:)
arkadaşlar bekliyorlar şimdi çıkıyorum vodoooocuuuumm:)
bu yüzden thanks butonuna tıklamadım gelince dankeee derim diye..
zorlama kendini bende anlam veremedim yazdıklarıma:0312:

maviş
08-01-2010, 16:38
çok güzel inanılmaz güzel bir paylaşım olmuş.İşe kendimden başlıyorum içimi temizliyor bolluk bereket sevgi ve huzuru yaradandan istiyorum.Sonra bu düşüncemi özgür bırakıyorum ve yaradana sonuna kadr güveniyorum.Sevgiyle kal

Gülçin Şen
08-01-2010, 17:04
Aslında çok şey birbiriyle bağlantılı.Şu var ,bende hayatım boyunca ne istediysem sahip oldum.Özeti şu çok şükrettim,çok istedim ama serbest bırakmayıda bildim,mış muş gibi yaşadım biraz hayal aleminde gibi olsada olacağını bilerek istediklerime sahipmişim gibi davrandım.Gün geçtikçe karşıma çıkan her yeni şeyi okuyup kenara atmadım hepsini uyguladım.Şükürler olsun herşeye....

aley
08-01-2010, 21:23
Ahhhhhhhh dıye bır ıc cekeyım..Ben ısımı degıstırmek ıcın bır kac gorusmeye gıttım.Istedıgım mıktarda degıldı maasları..Ses kayıdıma alıp her gun dınlıyorum 7/24..Ancak tum gun beynım işte ..Ya o kadar maas veren bır yer yoksa ..Var ama cok yorucu olursa ..Talep ettıgım maası zaten genel mudurler zor alıyor vs vss..Serbest bırakamıyorum

sibel80
08-01-2010, 23:21
vodocuğum çok güzel bir paylaşımdı.teşekkürler.

Gülçin Şen
09-01-2010, 11:02
vodocuğum çok güzel bir paylaşımdı.teşekkürler.

Canım özletiyosun kendini ama....:opt

yıldız
09-01-2010, 13:53
benim serbest bırakma konusunda sorunum yok galiba, yani tüm ay parasız dolaşıp, "amaaann salla, nasılsa aç kalmayız, bir yerlerden gelir para" diyorum içimden, ama sonra artık kuruşlarla hesap yapmaya başlayınca, yani biz ona kısaca "yımırtanın kapı dolaylarında dolaşması" diyoruz; işte o hale gelince benim paçalar da tutuşuyor, bu sefer başlıyorum "off nerden bulucem parayı, loto mu oynasam, dur kazı kazan şeettiriyim, hadi Allahım lütfen ama!" ezberimi yapmaya...eminim yukardaki de illallah demiştir artık benim ay sonlarımdan!..:)
paranın elimde durduğu gün de ayın 15i ve 16 sı..eğer borçların bir kısmını yatırmaya henüz fırsat bulamamışsam ya da 15i hafta sonuna denk gelmişse bir de ayın 17si...parayla tanışıklığımız bu üç gün kadar sürüyor işte...:)

yalnız bu ara benim beyin efendi yine mucizelere inancını yitirdi..öyle şans oyunlarından carttan curttan para gelmez insana diyor..işin kötüsü, bilinçaltı hazretleri de onu sonuna kadar destekliyor!..e artık gelecek bir miras falan da yok, demek ki toplu para görmek için emekliliği beklemem lazım..16 senecik kadar...(*yıldız)

isobel
09-01-2010, 16:21
Yıldızcım bende senin gibi düşünmeye başlamıştım. Dün gazetede bir haber okudum, umudum geri geldi:)
taaa 1926 da ölen bir çift varmış. Devlet arazilarinde inşaatamı ne başlamış, mirasçılar araştırılmaya başlanmış. 2 milyon liracık:) 64 kişi bulunmuş, bazıları 6.kuşaktan akraba, ve haberleri bile yok bu akrabalıktan ve mirastan. Paralarını almışlar.
Nasıl? Süpperrr dimi? Evren yollayacaksa buluyor yolunu bir şekilde, yeter ki biz bilinçaltımızı bir değiştirelim.

hülyaa
09-01-2010, 16:31
emeğine sağlık arkadaşım vodoomm(face desem anlarsın ya:))
benim dengedeki sorunum,
1. Almaz, hep verirsek,
bu olsa gerek,3.şıkta bana uyuyor..bunları teraziye koyamadım bir türlü..:(

sormayı,almayı eskisi kadar olmasa da bir türlü rayına oturtamadım gitti..

ama isobelin gazete haberi baya iyi geldi bellekçiğime:)saoll balısı..

sibel80
09-01-2010, 16:55
Canım özletiyosun kendini ama....:opt
canım benim özlendiğime sevindim.beni hatırlaman çok güzel.:0319:artık burdayım..........

begüm
14-01-2010, 14:52
paranın elimde durduğu gün de ayın 15i ve 16 sı..eğer borçların bir kısmını yatırmaya henüz fırsat bulamamışsam ya da 15i hafta sonuna denk gelmişse bir de ayın 17si...parayla tanışıklığımız bu üç gün kadar sürüyor işte...:)

yalnız bu ara benim beyin efendi yine mucizelere inancını yitirdi..öyle şans oyunlarından carttan curttan para gelmez insana diyor..işin kötüsü, bilinçaltı hazretleri de onu sonuna kadar destekliyor!..e artık gelecek bir miras falan da yok, demek ki toplu para görmek için emekliliği beklemem lazım..16 senecik kadar...(*yıldız)
canım sen emekli olmadanda paranın sana geleceğine inansan parayı sevsen,geldiği gibi gidiyor demesen emin ol sana daha fazla :prluğrayacaktır.

yıldız
14-01-2010, 15:07
evet haber yolladı, yarın uğrayacakmış bana bi beş dakika..fazla kalamam ocakta yemeğim var dedi, öyle bi kahve içimlik kalıp gidecek...(*yıldız)

begüm
14-01-2010, 15:43
evet haber yolladı, yarın uğrayacakmış bana bi beş dakika..fazla kalamam ocakta yemeğim var dedi, öyle bi kahve içimlik kalıp gidecek...(*yıldız)
gözlerimden yaş gelene kadar güldüm süpersin ya sende ömrün boyunca gül:cool yemeğe bana gelip yatıya kalacak.:opt

maviş
14-01-2010, 15:44
canım yıldız

söyle paracıklara ocağın altını kapatıp bide bana uğrasın.bu ara çok lazım o bana ama mümkünde kalsın biraz ben onu çaylı pastalı ağırlarım.

hayalet
14-01-2010, 22:48
ben bu aralar aldığımdan fazlasını veriyom, dengem biraz bozuk zatn son zamanlarda..

paylaşım için sağol :)

ebru197528
14-01-2010, 23:50
yıldız harikasın :))))