Orijinalini görmek için tıklayınız : Piramit 1
hayalayaz
08-10-2009, 22:47
[Only Registered Users Can See Links]
Günümüz biliminin ne zaman ve kimler tarafından yapıldığını açıklayamadığı Mısır piramitleri, yüzyıllardır birçok Mısır bilimci, tarihçi ve gizemcilerin kendi alanlarında yaptıkları araştırma sonuçlarının bir araya getirilmesiyle “gizemli puzzle” hep efsanevi ATLANTİS ‘i işaret etmiştir.
Resmen kabul edilen tarih bilgisinde yer almasa da, ****fizikçi, teoriysen ya da maceracıların birleştikleri ortak nokta antik Mısır’ın Atlantis’in bir kolonisi olduğudur.
Bu bilgiler; “ Osiris’in ölümünden 6 bin yıl sonra Hermes’in, ve günümüz takvimlerinden 16 bin sene önce beraberinde bir güç ile Atlantis’ten Nil deltasına çıkıp, Osiris dinine uygun bir koloni kurduğunu varsayar. Ve bütün bu medeniyet hem Mu, hem de Atlantis’in sulara gömülmesiyle sona ermiştir.
Bugünkü teknoloji ile yapımı mümkün olmayan piramitler, uygarlıkta büyük aşamalar kaydeden bu kıtalardaki insanlar için mümkün olmuştur.. En fazla 6000 sene geriye gidip bulguları değerlendirerek uygarlığımızın başlangıcı olarak kabul edilen tarihten çok önce, büyük tufandan 12000 sene sonra, bildiğimiz tarih insanın atom gücünü kullanabilecek duruma geldiği göz önünde bulundurulursa, on binlerce yıl var olmuş uygarlıkların bilimde hangi aşamada olduğunu ancak hayal edebiliriz.
Maya, Tibet ve Hindu belgeleri ve birçok mistik kitaplar; Mu ve Atlantis arasındaki savaşta kullanılan silahlar hakkında efsanevi bilgiler sunar.
Bugün neler olduğunu bilemediğimiz bu güçlü silahların kullanımı belki de bu iki kıtanın batmasına ve buzulların erimesine neden olacak fiziksel değişimlerin oluşmasına neden olmuştur.
Gize’deki Keops, Kefren ve Mikerinos’un yapılış tekniklerinin saptanması tartışmalı olup ,Eduard Shure gibi ejiptologlar M.Ö. 3000 derken, bazı uzmanlar çok daha önce yapıldığını tespit etmişlerdir. Üç büyük piramidin tufan öncesi teknoloji ile Hermes rahipleri tarafından; bir firavun mezarı olarak değil, inisiasyon törenlerinin yapıldığı birer mabet olarak inşa edildiği kabul edilir.
Piramit Nedir?
Piramit Zirve adi verilen bir noktada kesişen üçgen biçiminde olup, 4 kenarlı , kare tabanlı geometrik bir şekildir ve sebebi bilinmeyen bir nedenle kusursuz bir kare olmaktan sadece 10 santim uzaktır..
Büyük piramit Keops, astronomi, jeoloji, fizik ve matematik bilimlerinde deha olan kimseler tarafından olağanüstü bir teknikle inşa edilmiş olup estetik ölçülere sahiptir. Büyük piramidin birleşik açıları ve oranları, birbirine dik iki çap boyunca dörde bölünmüş dairenin her bir dilimi gibi çözümü imkansız matematik problemlerinin çözülmesi,, evrensel bir ölçüm sisteminin kurulması, enlem ve boylamların hesaplanması ve alan ölçümü için temel prensipleri oluşturmaktadır.
Büyük piramitte kral odası akustik bir araç işlevi görmekte, sesleri toplayıp yaymaktadır. . Büyük piramidin doruğunun geometrisinin (377 ohm da) onu kusursuz bir rezonatör yaptığı bilinmektedir. .Diğer bir tespite göre de Büyük Piramit enerji kanalize eden bir diapazon işlevi görmekte ve radyo frekansı tipi akımları ya da henüz keşfedilememiş başka enerji alanlarını yansıtmaktadır.
(ohm= 1828 yılında George Simon Ohm tarafından ortaya konan denkleme göre, bir alıcıya uygulanan gerilim arttıkça devreden geçen akım da artmaktadır. Alıcının direnci artırıldığında ise geçen akım azalmaktadır.
Başka bir deyişle 1 ohm, 1 volt uygulanmış devreden 1 amperlik akım geçmesine izin veren direnç miktarıdır.
Ohm kanununda ortaya konan değişkenlerin birbiriyle ilişkisi şekil de verilen ohm üçgeniyle açıklanabilir. Bu üçgene göre, hesaplanmak istenen değerin üzeri parmak ile kapatılarak denklem kolayca çıkarılabilir. )
( rezonatör= Bir optik rezonatör bir elektronik rezonans devresinin optik kopyası gibidir; ışığı belli bir rezonans frekansında sınırlandırır ve saklar. Bu geri besleme içeren optik yayma sistemi gibi algılanabilir. Işık bu sistem içinde kaçmadan yansıyıp durur. Basit bir rezonatörü ışığın aralarında çok küçük bir kayıpla yansıdıkları iki paralel düzlem ayna olarak ifade edebiliriz.
Optik rezonatörün frekans seçiciliği onun optik filtre veya spektrum analizatörü olarak kullanılmasını sağlar. En önemlisi lazer ışığının oluşturulduğu bir kap olarak kullanılmasıdır.)
Mimar ve birçok mühendisinde ilgisini çeken büyük piramidi bugünkü teknoloji ile bile yapmak mümkün değildir. Her bir yanı 230 metre olup gerçek kuzey, doğu, güney ve batıya bakar ki büyük piramidin her biri 2,5 ile 15 ton ağırlığında 2.300.000 taş bloktan yapılmış olup, 6 milyon ton ağırlığındadır. Uzmanlara göre piramidin bir eşi bugün en gelişmiş vinçler kullanılsa bile yapılamıyor. Bu somut veriler insanların aklını karıştırıp, gizeminin ve sırrının peşine düşürmüştür. Matematik, fizik ve mimari sırları çözülemeyen piramitlerde fresklerde resmedilen Orion ve Sirius yıldızları bugünkü gelişmiş teleskoplarla bile görülememesi astronomi açısından da şaşırtıcıdır.
Keops’un yüksekliğinin 1 milyar ile çarpımı, dünyanın güneşten yaklaşık uzaklığı olan 149 milyon kilometreyi vermektedir. Piramidin iki kenar toplamının yüksekliğe oranı pi sayısını oluşturur.. Piramidin tam uç noktasından geçen meridyen, kara ve denizleri iki eşit parçaya bölerken Keops un üzerinde bulunduğu 30. paralel ve dünyanın diğer gizemli noktalarıyla şaşırtıcı bir şekilde birleşir.. Piramidin tepesinden doğuya uzatılan dümdüz bir çizgi, Tibet’in başkenti Lh’assa’ya, bu noktadan 60 derecelik bir açıyla dönüldüğünde Atlantis’in battığı kabul edilen Atlantik okyanusuna, yine bir 60 derece dönüldüğünde ise ulaşılan yer, Yukatan yarımadasındaki diğer bir başka gizemi olan Maya piramitleridir.
Belçika asıllı mühendis ve piramit araştırmacısı Robert Bauval, Keops (diğer adlarıyla Khufu), Kefren( Khafra) ve Mikerinos (Menkaura) piramitlerinin dizilişleri ile ilgili olarak gerçekten önemli bir keşifte bulunmuş ve Orion takımyıldızının kemer yıldızları olan Alnilam, Alnitak ve Mintaka yıldızlarının gökteki konumunun söz konusu piramitlerin dizilişinin izdüşümü olduğunu bulmuştur. Bu üç piramit Orion takımyıldızını işaret etmektir. Ve üç piramitte de peş peşe kral olan kendi adlarıyla anılan Khufu, Khafra ve Menkaura tarafından yaptırılmışlardır.
Üç büyük piramidin sıralanışında bir gariplik fark eden Bauval ilk iki piramit köşelerinden birbirinin tam hizasında yerleştirildiği halde, üçüncü piramit olan Menkaure’nin hafifçe sola kaymış olduğunu fark etmiştir.. Eski Mısır uygarlığında tapınakların belli yıldızlara göre hizalandığını ilen Bauval, 1979 da bir çöl gezisi sırasında gece gökyüzünü incelerken Orion takımyıldızının merkezindeki üç yıldızın aynı Gize piramitlerinde olduğu gibi sıralanmış olduğunu gördü. Bauval bir bilgisayar programı olan (sky globe 3,2 ) yardımıyla Orion ile piramitlerin birebir aynı doğrultuya yerleştiği tarihe yaptığı geri arama çalışması sonunda elde ettiği sonuç; M.Ö. 10450 idi.
Daha sonra bütün bu heyecanlı araştırma macerasını 1994 de “The Orion Mystery” , ülkemizde de “Tanrıların evi Orion’da” olarak yayınlanan kitapta ayrıntılı bir şekilde yazarak diğer araştırmacıların ufkunu genişletmiştir.
Bu tespitten yaklaşık 50 sene önce 1930 lar da büyük piramidin kimler tarafından neden ve ne zaman inşa edildiği konusunu irdelendiği dönemde, Andre Bovis adlı bir Fransız’da çok ilginç başka bir saptama yaptı. Piramit Odalardan birinde bulunan ölü hayvan artıklarının beklendiği gibi iğrenç olmadıklarını ve uzun araştırmalardan sonra, bunların mumyalandıkları şekilde durduklarını fark etti.
Fransa’ya döndüğünde, Büyük Piramidin bir kopyasını yaparak ne olacağını görmek için, , içine et koyduğu piramitle yapılan bu ilk deneyde et çürümemiş, ancak sanki suyu çekilmiş bir hale gelip herhangi bir kokuda yaymamış.. Bovis, araştırılması için çağının bilim çevrelerine bu ilginç buluşunu açıklamaya kalktıysa da o dönemin bilim otoriteleri bu araştırmayı gülünç bularak üzerinde durulmaya layık görmemişlerdir. Andre Bovis, piramidal yapının içinde bir enerjinin ortaya çıktığını keşfeden ilk araştırmacıdır ve yaptığı piramit modelleri hala aynı şekilde işlevlerini sürdürmeye devam etmektedir.
Rus bilim adamı ve piramit araştırmacı Serge V. King’de piramitlerle birçok deneyler yapmış ve bu deneylerini açıklamıştır. Birçok piramit araştırmacı ve deneycilerin ortak gözlemlerine göre çok ilginç sonuçlar ortaya çıkmıştır.
Piramitlerle yapılan bu deneylerde, filizlerin daha bol ve lezzetli şekilde geliştikleri, uzun süre taze kaldıkları gözlenmiştir..
Piramitlerin enerjisi konusundaki ilk deneyler, yiyecekler ve etler üzerinde yoğunlaşmıştı.. Etlerle yapılan deneylerde, piramidin altına bırakılan et parçalarının yüzeye su zerrecikleri çıkararak küçüldüğü ama çürümediği meyve suları ve yumurtalarında, lezzetlerinde ve tazeliklerini korumada belirgin farklar tespit edilmiştir.
Piramidin altında işlenmiş süt uzun süre taze kalırken, yine piramit altına bırakılan elma üç ay bozulmamıştır.
Piramidin tat vermesi, tat olayını gerçekleştiren enzimlerin aksiyonunu hızlandırdığı düşünülürken diğer bir olguda dehidrasyon olayının tat oluşumunu hazırlamasıdır.
Diğer ilginç uygulama ise şarap işlenmesindeki fantastik neticelerdir ki yapılan deneylerde çok ucuz şaraplar kullanılıp, piramit altında yaklaşık yarım saat bekletildiğinde ucuz şarap, kaliteli bir şarap kadar iyi tat vermiş, kokusu güzelleşirken sertliği azalmıştır. Piramidin altında şarabın alkol oranında değişiklikler olduğu düşünülüyor.
Piramit enerjisini keşfeden birçok insan meyve ve sebzelerle kuru yiyecekleri korumak için oldukça büyük piramitler kullanmaktadır.. Besin maddeleri taze kalmakta ve zararlı böceklerin istilasına daha az uğradığını iddia edilmektedir.
Hayvanlar da piramitlerden hoşlanıyor. Eğer piramit açık bir yere konursa, kedi ve köpekler orayı, tercih edilen bir dinlenme yeri olarak kabul ediyor..
Bu konuda pek çok üniversite, fareleri iyileştirmek için piramidin etkileriyle ilgili araştırmalar yapmış deneylerde bir kaza sonrasında hayvanların tüylerinin daha kısa sürede büyüdüğünü ve hayvan derilerinde meydana gelen yaralanmaların hızla iyileştiğini gözlenmiştir.
Bill Kerrel ve Kathy Goggin adlı araştırmacılar, karideslerle yaptıkları deneylerde piramit altında daha hızlı büyüdüğünü belirtmişlerdir.
Piramidin enerjisi bedenin hızlı ve etkin biçimde iyileşmesini sağlayarak tedaviye de katkıda bulunmaktadır. Bilinçaltında iyileşmeye direnç olmadığı sürece bazı hafif rahatsızlıklar piramit enerjisiyle tedavi edilmektedir. Piramidin adaleleri yatıştırarak baş ağrılarına iyi geldiği biliniyor. 1940 da diğer bir piramit araştırmacısı Çekoslovak Karl Drbal, piramit altında ustura bıçağının keskinleştiğini keşfetmiş, daha sonrada baş ağrılarını dindirmek için piramit şeklinde şapkalar üretmiştir. Bu buluşu için bröve talebinde bulunan Drbal’ın 15 cm yüksekliğinde piramit şapkaları riskleri kullanıcıya ait olmak üzere baş ağrılarına karşı kullanabiliyor. Yara ve kesiklerle yapılan birçok deneyde piramit kullanılmış, yaralı organ piramidin altında acısının dinerek kısa sürede iyileştiği gözlenmiştir. Burada önemli olan piramidin acıyı hafiflettiği ancak iyileştirmediğidir.
Piramit enerjisi enfeksiyonu etkisizleştirirken piramitten gelen enerjinin hastalığa yol açan bakterilerin hareketini durdurduğu sanılmaktadır.
Birçok deneyde bir piramidin altında düzenli olarak uyuyan bir kimsenin kendisini huzurlu hissettiği ve kısa süreli bir uykunun yeterli olduğu gözlenmiştir.
Yine gevşemeye yardımcı olarak meditasyon için mükemmel bir araç olduğu söylenirken bir çok kişi piramit altında çalışırken kolaylıkla konsantre olduklarını ifade etmişlerdir. Piramit deneylerinin ortak sonucu kişinin enerjiyle “şarj” olduğu duygusudur. Piramit formunda imgeleme yöntemi ile enerji alanını korumak için yapılan meditasyon teknikleri vardır.
Elektrik ile piramitlerin enerjisi arasında sıkı bir ilişkinin olduğunu bilinmekte olup Piramit enerjisinin kullanılabilir elektriğe dönüştürme işlemi olarak pillerin şarjını örnek olarak gösterilebilir.
Elektrikle piramit enerjisi arasındaki ilişkiyi gösteren en etkin gözlem pillerin şarj olduğu deneyidir ki cep lambalarını piramit altında tutarak deneyler yapılabilir.
Piramit enerjisinin geometrik şeklinin verdiği özellikle yer küredeki manyetik akımları kendi bünyesinde toplayarak bir enerji alanı yarattığı bilinmektedir. Bir köşesinin manyetik kuzeye bakması ile piramitte (+) (-) kutuplar oluşmaktadır.
Mısırolog, bilim adamı ve ****fizikçilerin hep merak ve araştırma konusu olmuş gizemli piramitlerin artık sırlarını çözebilecekmiyiz?
Ya da araştırmalara milyon dolarlar harcayan devletler işin sırrını çözdü de biz mi bilmiyoruz?
Tamamlayıcı tıpta birçok hastalığın teşhis ve tedavisinde kolay ve ucuz teknikler bilinip, nasıl henüz herkesin yararlanabilmesi için geçen süre yavaş işliyorsa, her zaman sonsuz ve ucuz bir enerji kaynağı arayışı içinde olan insanoğlu bu arzusuna piramit enerjisini çözüp, herkesin kullanımına sunulduğu zaman mı kavuşacak?
Bilimin sınırları zorlayan kişilerin, karşılaştıkları en büyük güçlüklerden birisi, elde edilen sonuçların yayınlanmasıdır. Robert Bouval yıllarca izlerini sürdüğü gizemi; 1979 da Orion takımyıldızının Gize’deki piramitlere olan izdüşüm tespitini “Ejiptoloji Tartışmaları” dergisinde ancak 6 sene sonra yayınlatabilmiştir.
Bugün “Bilim” dediğimiz somut gerçekler “Bilim olma yolunda” acılı ve zorlu bir yol kat eder. Merak ve hayal gücüyle başlayan araştırma ve çalışmalar önce alay konusu, elde tutulacak kanıtlar oluşmaya başlayınca da eski bilgileri değiştirmek istemeyen otoritelerce aşağılanıp suçlanır. Birçok mucit ve kaşif bu korku tünelindeki ışığı görmeseydi bugün ne telefon olurdu, ne elektrik ve ampul, ne otomobiller ve uçaklar. Cesur ve geniş vizyonlu bilim adamların tarifine göre “ Bilim dünyası da bir ormana benzer ve kendilerine benzemeyen her üye ormandan kovulur. Ancak bilim her zaman her yerde, ister bir garajda ya da bodrum katında hep yoluna devam etmiştir.
Bugün teknoloji dediğimiz her şey, mutfakta pişip önümüze gelinceye kadar maceralı bir dönemden geçer. Eski kardinal ve engizisyonun yerini bugün bazı tröstler aldıysa da güneş de hiçbir zaman balçıkla sıvanamamıştır.
Bovis’in 1930 da etlerle yaptığı deneyden bu yana 76 sene geçmiş. Piramitlerle ilgili gizemi çözmek için oldukça uzun bir süre olsa da, piramitler cazibelerinden hiçbir şey kaybetmemişlerdir. Piramitlerin gizemi çözüldükçe, bilim adamlarının karşısına bir başka gizem çıkmaktadır.
Bugün bilime ulaşmanın en güzel yanı ise herkes kendi bilimini kendisi deneyimleyebilmesidir. Eğer buna piramitlerden başlamak isterseniz, mutfağınızda veya bahçenizde küçük deneyler yapabilirsiniz. Ya da piramit enerjisini gerçekten ciddiye alan Kanada’lı girişimci gibi piramit depolar yapıp, organik şaraplarınızı saklayabilirisiniz. Bu gerçekten parlak bir fikir!
Bu firma bir organik şarap üreticisidir ve piramidin şaraplar üzerindeki etkisini keşfetmiş ve uygulamaya geçirmiştir
Ya da piramit şeklinde yapılmış süt kutusu üretip tam 12 den vurabilirisiniz.
Ben mutfakta domateslerle başladım. Bahçe deneylerinde İlk denemeler için turp tavsiye ediliyor. Her zaman piramidin bir köşesinin manyetik kuzeye gelmesine dikkat edin.
Türkiye’de de bu ilginç ve gelecek vadeden alanda ciddi çalışmalar yapan ve deneyimlerini paylaşan ileri görüşlü girişimciler var. Piramit yapımı ve kullanımı hakkında deneyimliler ve gerçek ölçülerine göre yapılmış piramitleri buradan temin edebilirsiniz. Piramit kullanmadan önce bu alanda bilgi ve araştırma yapanların deneyimlerinden yararlanmakta fayda var.
Piramidi kişisel amaçla kullanırken vücut organlarının çalışma saatleri ve ayın evreleri gibi doğa etkenlerini göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Piramidin gizemli sırrı mutfağınızdaki bir deneyde ya da bahçenizde yapacağınız bir gözlemde saklı olabilir.
Ve beklide yıldızlara tekrar dokunmaya çok az zaman kalmıştır!
“Yaşayan yıldız gibi bir ruh ol…”(Papirus Metinleri 904)
“Ben bir ruhum… Altın bir yıldızım…” (PM 886-9)
“göklere yüksel…gökler sana Orion gibi yeniden doğum versin..” (PM 2116)
ALINTIDIR
hayalayaz
08-10-2009, 22:49
ben bir ara piramitlere merak salmıştım evde kartondan piramitler yapıp, denemeleri için arkadaşlarıma vermiştim, şimdi tekrar bu denemelere başlıycam gelişmeleri yazarım.
Benim yatağımın üstünde bir tane var, geçen yıl Hayal ablanın uyarısı üzerine koymuştum. Sıkıntılı zamanlardı çünkü.
Şimdi antenlerim var, mekanlardaki negatif ve pozitif vorteksleri ve enerji kaçaklarını yakalayıp kapatıyorum.:) Yeni bir iş benim için. Bunu yatağımda denedim, evde kaçak olmasına rağmen odam temizdi/nötrdü. Aklıma piramit geldi, niyetle kısa süre için kaldırdım piramiti.Tam yatağımın altında bir negatif vorteks vardı. Tekrar koydum yerine piramitimi vee bingo!! Odam nötrdü. İşe yarıyor arkadaşlar, işter kartondanda yapın, ister hayal edin. Gerçekten işe yarıyor.
Negatif yada pozitif nedir diye sorsam ,shy
hayalayaz
18-10-2009, 23:48
Negatif yada pozitif nedir diye sorsam ,shy
tabiiki pozitif, canım benim, ben ilk yaptığımda 3 tane yapmıştım kırmızı kartondan, ve arkadaşlarıma vermiştim denesinler diye hepsi cüzdanlarını koydular içine ve cüzdanları asla parasız kalmadı.. ben yeniden yapıcam bu sefer ****lden yapıcam, eğer yaparsan 23 cm yükseklik 52.2 derece açıyla yap..ve içine yarısını geçecek bir yükselti koy.. bu yükseltiyi piramitin kenarlarını kapatmadan yap.. bu büyük piramitin orjinal ölçü birimlerinin küçültülmüşü.. enerjiyi kendisine çekiyor ve etrafına yansıtıyor..,shy
tabiiki pozitif, canım benim, ben ilk yaptığımda 3 tane yapmıştım kırmızı kartondan, ve arkadaşlarıma vermiştim denesinler diye hepsi cüzdanlarını koydular içine ve cüzdanları asla parasız kalmadı.. ben yeniden yapıcam bu sefer ****lden yapıcam, eğer yaparsan 23 cm yükseklik 52.2 derece açıyla yap..ve içine yarısını geçecek bir yükselti koy.. bu yükseltiyi piramitin kenarlarını kapatmadan yap.. bu büyük piramitin orjinal ölçü birimlerinin küçültülmüşü.. enerjiyi kendisine çekiyor ve etrafına yansıtıyor..,shy
Sağol ablacım.
Peki bu negatif vorteksleri nasıl tespit ediyoruz. Ne yapmamız lazım bunun için
hayalayaz
19-10-2009, 00:21
Sağol ablacım.
Peki bu negatif vorteksleri nasıl tespit ediyoruz. Ne yapmamız lazım bunun için
sen reikici değildin demi??? pınarla ben ölçebiliyoruz..çünkü reiki yapa yapa artık hissediyoruz, ama enerjilerle çalışmayanların ne yaptığını bilmiyorum..:73e4317106059nd:
Evet ablacım reiki bilmiyorum ben. Ama çok merak ediyorum sizin söylemlerinizden sonra. Senin başka sitedeki reiki hakkındaki yazılarınıda okudum uzun uzun. İlk fırsatta öğrenmek istiyorum reikiyi. Dilerim hocam sen olursun.
Bizde Reiki bilmediğimiz için Allaha emanetiz. Ama sizin gönderdiğiniz şifalar sağolsun. Sevgiyle kabul ediyoruz hergün. Teşekkürler ,shy
hayalayaz
19-10-2009, 00:46
evet ablam, eğer senin öğretmenin bensem seve seve öğretirim, dediğin gibi o zamana kadar bizim şifaları hüpletin..:73e4317106059nd:
Şöyle ki, mekanlarda bulunan negatif ve pozitif vorteksler kişilerin üzerinde etkililer. Bunu yerden çıkan enerjiler olarak düşünün. Bazı mekanlar kişilerin maddi ve manevi çıkışını sağlarken, bazıları düşüşlere sebep olurlar.Negatif vorteks ya da pozitif vorteks olması önemli değil, her ikisi de kişiler üzerinde çok da olumsuz etkilere sahip oluyor.Bulunduğunuz mekanın nötr/dengelenmiş olması en uygunu. Ben enerjiyi bir şekilde algılıyorum, ancak temizliğini yaptığım mekanın sahibi bana şizofren teşhisi koymasın diye bir çift anten aldım.Onlarla, görsel olarak karşımdaki kişiye göstererek ve enerjiyi nötrleyerek uygulama yapıyorum. Aksi halde hayali birşeymiş gibi geliyor insanlara, iş konusunda görsel yaklaşmak şart. Burada en önemli şey, enerji kaçaklarının mevcut olması.Çünkü bu kaçaklardan enerjimiz emiliyor. Bulunduğunuz yerde kendinizi birden yorgun ve halsiz hissederseniz, mekandaki yerinizi değiştirmenizi öneririm. Bir de şu var ki, evinize gelen giden kişilerin nereye oturduğunu gözleyin. Kişiler genellikle hep aynı yere otururlar. Kişi ihtiyacı dahilinde olan vorteksi bulur ve orada oturur. Bu şekilde de tesbit edilebilir, ancak uzun sürer.:)
Ben evimdeki kaçağı kapattım.Dev bir kaçaktı ve işin enteresan yanı biz bu evde salonda oturmuyorduk. Kışın bile hep başka odalarda battaniye altında yaşıyorduk.Bu da enteresandır. Buna anlam veremiyordum, birşeyleri farkında idim ama ne olduğunu bilmiyorum. Sonra antenlerim gelince ölçüm yaptım ve salonumuzda büyük bir enerji kaçağı tespit ettim ve kapattım.Şimdi rahatız, sadece enerjisel olarak değil, maddi olarak da rahatladık.:) Şimdi herkese tavsiye ediyorum, bulunduğunuz mekanları temizleyiniz diye.:)
Piramitte işe yarıyor, bunu da deneyimledim.Ancak, piramiti mekanın bütünü alacak şekilde ve kenar ortaylarının kesişim noktalarından bir taban çizerek, ki bu da hayal ablamın dediği gibi yarısının biraz üstü oluyor, oraya yerleştirin. En azından koruma sağlayacak, mekandaki enerjiyi nötrleyecektir.
Antenler, Piramitler, vorteksler ilk defa duyuyorum. Bu konuda bilgilenmek lazım. Teşekkürler paylaşımlar için. Ama piramitin yapılışını anlayamadım ben Hayalcanım ya
hayalayaz
19-10-2009, 14:43
ben yaparken fotoğraflı yapayım, buraya koyayım, terzi olduğum için dikişpayı koymaya alışkınım ya, bunu da yapıştırma paylı yapıyorum baya iyi oluyor, perşembe günü yapmaya çalışırım, bir tanede ben istiyordum zaten bahaneyle ertelemeden yaparım.. hihiherkes yaptıktan sonra bir günde yüklemek için çalışma yaparız.. siz isteyin yeterki arzular şelale...hihi
canımsıııın, isterük isterük:)
abla bu ölçüleri bilirsem size tam bir kalıp resmi çıkartabilirim isterseniz....
yukselik ve taban olculeri. gerçi tukarıda bir yerde yazılmış.. ama tam neresi kast ediliyor anlıyamadım. yoksa hazırlayıp size süpriz yapacaktım..
hayalayaz
19-10-2009, 19:55
ablam inşallah bu resim açıklayıcı olur.
abla karşı daki açıda 52,2 derece değil mi ?
hayalayaz
19-10-2009, 20:06
evet ablam tüm taban açıları aynı 52.2 derece
ablam inşallah bu resim açıklayıcı olur.
Süpersin ablam sen yaaa. Sevindirik oldum bi an. Negatif megatif deyince kessin ondan bende çok vardır. hihiEmeciklerine ve yüreciğine sağlık :73e4317106059nd:
Şöyle ki, mekanlarda bulunan negatif ve pozitif vorteksler kişilerin üzerinde etkililer. Bunu yerden çıkan enerjiler olarak düşünün. Bazı mekanlar kişilerin maddi ve manevi çıkışını sağlarken, bazıları düşüşlere sebep olurlar.Negatif vorteks ya da pozitif vorteks olması önemli değil, her ikisi de kişiler üzerinde çok da olumsuz etkilere sahip oluyor.Bulunduğunuz mekanın nötr/dengelenmiş olması en uygunu. Ben enerjiyi bir şekilde algılıyorum, ancak temizliğini yaptığım mekanın sahibi bana şizofren teşhisi koymasın diye bir çift anten aldım.Onlarla, görsel olarak karşımdaki kişiye göstererek ve enerjiyi nötrleyerek uygulama yapıyorum. Aksi halde hayali birşeymiş gibi geliyor insanlara, iş konusunda görsel yaklaşmak şart. Burada en önemli şey, enerji kaçaklarının mevcut olması.Çünkü bu kaçaklardan enerjimiz emiliyor. Bulunduğunuz yerde kendinizi birden yorgun ve halsiz hissederseniz, mekandaki yerinizi değiştirmenizi öneririm. Bir de şu var ki, evinize gelen giden kişilerin nereye oturduğunu gözleyin. Kişiler genellikle hep aynı yere otururlar. Kişi ihtiyacı dahilinde olan vorteksi bulur ve orada oturur. Bu şekilde de tesbit edilebilir, ancak uzun sürer.:)
Ben evimdeki kaçağı kapattım.Dev bir kaçaktı ve işin enteresan yanı biz bu evde salonda oturmuyorduk. Kışın bile hep başka odalarda battaniye altında yaşıyorduk.Bu da enteresandır. Buna anlam veremiyordum, birşeyleri farkında idim ama ne olduğunu bilmiyorum. Sonra antenlerim gelince ölçüm yaptım ve salonumuzda büyük bir enerji kaçağı tespit ettim ve kapattım.Şimdi rahatız, sadece enerjisel olarak değil, maddi olarak da rahatladık.:) Şimdi herkese tavsiye ediyorum, bulunduğunuz mekanları temizleyiniz diye.:)
Piramitte işe yarıyor, bunu da deneyimledim.Ancak, piramiti mekanın bütünü alacak şekilde ve kenar ortaylarının kesişim noktalarından bir taban çizerek, ki bu da hayal ablamın dediği gibi yarısının biraz üstü oluyor, oraya yerleştirin. En azından koruma sağlayacak, mekandaki enerjiyi nötrleyecektir.
Anlattıklarından çok etkilendim Pınarcım. Kesin bizim iş yerinde böyle bi durum var diye düşünüyorum şimdi. Bu işsiz zamada olan işleri bile yaparken çok isteksiz çalışıyorum. Ablamın pramitinden bir kaç tanede ofisede yapayım en iyisi ben. Verdiğin bilgiler için yürekten teşekkür ederim. Sevgiler,shy
hayalayaz
19-10-2009, 21:56
Anlattıklarından çok etkilendim Pınarcım. Kesin bizim iş yerinde böyle bi durum var diye düşünüyorum şimdi. Bu işsiz zamada olan işleri bile yaparken çok isteksiz çalışıyorum. Ablamın pramitinden bir kaç tanede ofisede yapayım en iyisi ben. Verdiğin bilgiler için yürekten teşekkür ederim. Sevgiler,shy
bu piramitler bu boyutlarıyla bile büyük bir alanın enerjisini dengeliyorlar, istersen boyutunu biraz daha büyük yapabilirsin..içinede güzel bir ametist, dükkana koyacaksan sitrin koyabilirsin..
bu piramitler bu boyutlarıyla bile büyük bir alanın enerjisini dengeliyorlar, istersen boyutunu biraz daha büyük yapabilirsin..içinede güzel bir ametist, dükkana koyacaksan sitrin koyabilirsin..
Anladım ablacım. Zaten kocaman bir ametis taşımız var da. Sanırım sık sık temizlik gerekiyormuş. Ben bir iki kez tuzlu suda beklettim ama sanırım yeterli değil. Sitrinide en kısa sürede temin edicem. ablacım çok sağol güzel tavsiyelerin için. :73e4317106059nd:
piramit şeklinde bir yüzük yaptırsam...sivri tarafı dışa doğru baksa...hatta iycene sivri birşey olsa...sonra ben sinirlendikçe bu piramitin ucunu müdürün gözüne gözüne dürtsem...nasssııılll şifalı birşey olur demi...(*yıldız)
hayalayaz
20-10-2009, 00:37
piramit şeklinde bir yüzük yaptırsam...sivri tarafı dışa doğru baksa...hatta iycene sivri birşey olsa...sonra ben sinirlendikçe bu piramitin ucunu müdürün gözüne gözüne dürtsem...nasssııılll şifalı birşey olur demi...(*yıldız)
ablam sen evvela bu adama hissettiğin şeyden arınmak için eline bir yastık al...yastık bu müdür olsun... yastığı karşına al...ve içinden ne geliyorsa söyle, bağır çağır..küfret, canın ne istiyorsa söyle...sonra da güzel bir patakla..bu şekilde tüm öfkeyi boşalt kendini sıfırla..ondan sonra yeni bir düşünce sistemi geliştirelim bu adama...degeleyen, düzenleyen... :73e4317106059nd:
aaa yastık iyi fikir! hiç denemedim daha önce! yastıktan da olsa kimseyi yumruklayamadım ben! :( :p
ama evde yalnız olduğum bir an bulmam lazım, yoksa duyarsa söylediklerimi allah muhafaza melih de beni yastık niyetine!....:(
hayalayaz
20-10-2009, 00:43
aaa yastık iyi fikir! hiç denemedim daha önce! yastıktan da olsa kimseyi yumruklayamadım ben! :( :p
ama evde yalnız olduğum bir an bulmam lazım, yoksa duyarsa söylediklerimi allah muhafaza melih de beni yastık niyetine!....:(
melih öle bişey yapmaz... ben dövmeyi istediğini yapabilirsin baabında söledim..sen istediğini yap...
başka napem allahın yastıktan müdürüylen aplam kıs...önce küfür edicem dümdüz, sonra duvardan duvara çarpıcem pis silikon yastığı! (*yıldız) aaaa ya sonra ona kafamı koyup uyuduğum bigün bu müdür şeysi aklıma aklıma gelirse?? ıyyy! dur kullanmadığım bi yastık bulem önce..:p
hayalayaz
20-10-2009, 00:56
yastıktan müdürle işin bittiğinde, sinirlerin pambık kimin, ipek kimin olcek ve ondan çekinmediğini, görcen..hayat bayram olcek..senin için müdür için ne olacak işte onu bilmiyom.. bu sene dumur vaziyetlerde gezeceğini tahmin ediyorum en azıdan...hayırlısı olsun onun için...,shy
aaaamiiiinnn ağzın bal yisin aplam...geçende soyadım epeyce uzun olduğu için uzattığı belgeye imza atarken az biraz beklettim efendiyi...sonra gevezelik işte, keşke dedim kendi soyadımı nikahta eklemekte ısrarcı olmasaydım...dedi ki "inşallah soyadınla ilgili tek pişmanlığın uzun olmasıdır!"...ben de "çok şükür başka sorunum yok" dedim...iyi demişim demi? (*yıldız) o şimdi benim kasdettiğim şeyi ima etmiş oluyor demi? hani mutlusun mu gibi...uff dur iycene kafa karıştı, ben bi daha 2 gün düşünmeden ve sana sormadan direkt yorum yapmayem söylediği cümlelere...:(
hayalayaz
20-10-2009, 01:10
o göbekten işeyen herif ne ima etmiş olursa olsun sen çok güzel bir cevap vermişsin.. farkındamısın, cevap veriyorsun ve cevaplar daima cuk oturuyor böyle devam, hatırlıyormusun..ben kavga ederek cevap veririm ama sen hanım kadınsın.. cevaplarını kendi tarzına göre vereceksin, demiştim sana.. işte böyle harika bir şey oluyor..kendi tarzını oluşturuyorsun, bence müdür buna çanak tutmakla senin farkındalığını geliştirmeye hizmet ediyor..aferin ona...,shy
aaa anladım billa! bunu da yukardan attılar başıma! bana birşeyler öğretecek ve sonra ben eğer o dersi iycene öğrenmişsem o da çekilecek hayatımdan! ahanda şizofren oldum! (*yıldız)
ben genç kızken işte böyle düşünürdüm, herkes de deli olduğumu tabi!...çünküm başıma gelenleri kendime açıklamak için, kocaman bir oyun sahnesinde başrolde bir oyuncu olduğuma ve tüm diğer sahne dekorunun(zaman-mekan), diğer tüm oyuncuların vs benim için varolduklarına, bir nevi benim yardımcı rollerim olduklarına inanırdım...yani işte safcana bir "dünya benim etrafımda dönüyor" deliliği! :)
düşüne düşüne yine öyle olmam inşallah!..:(
hayalayaz
20-10-2009, 01:37
aaa anladım billa! bunu da yukardan attılar başıma! bana birşeyler öğretecek ve sonra ben eğer o dersi iycene öğrenmişsem o da çekilecek hayatımdan! ahanda şizofren oldum! (*yıldız)
ben genç kızken işte böyle düşünürdüm, herkes de deli olduğumu tabi!...çünküm başıma gelenleri kendime açıklamak için, kocaman bir oyun sahnesinde başrolde bir oyuncu olduğuma ve tüm diğer sahne dekorunun(zaman-mekan), diğer tüm oyuncuların vs benim için varolduklarına, bir nevi benim yardımcı rollerim olduklarına inanırdım...yani işte safcana bir "dünya benim etrafımda dönüyor" deliliği! :)
düşüne düşüne yine öyle olmam inşallah!..:(
valla ablam bunu tekrar bu şekilde düşünsen iyi olur çünkü tam üstüne bastın.. dünya bizim etrafımızda bizi memnun etmek için dönüyor..,shy
umarım işinize yarar arkadaşalar ,shy :opt
hayalayaz
20-10-2009, 09:05
semcetcim ben bunu asla bu kadar güzel anlatamazdım çok teşekkür ederim ablam.. yalnız bir yüzünü tamamen kapatmayın, çünkü içine koyacağınız nesneler için kapağa ihtiyacınız var.,shy
ne demek abla elimden gelen bir şey ve bir katkıda bulunmak beni mutlu ediyor.
Piramitin içi, 1/6 yüksekliği şifa için kullanılıyor. Tepesi ise enerji yüklemek için, bu piramitleri 30 dakikadan fazla kullanmamanızı öneririm. Süs olarak dahi kullansanız, çevresine aşırı enerji yükleyebiliyor. Yapacağınız piramitlerin tam ölçüde olması pek mümkün değil, mutlaka 3-5 derece sapma oluyor. En ideali taban eğimi 51,91 ve tepe açısı 76,18 olandır. Ancak tepe açısını 70'den küçük olacak şekilde de yapabilirsiniz. Geometrik şekillerle çalışırken dikkatli olmakta yarar vardır, örneğin Yıldız'ın dediği şekilde yüzüğüne takacağı piramitin sivir ucunu patrona çevirdiğinizde adamcağızı enerjiye boğabilirsiniz.
Ayrıca piramiti yaparken me tallerden kaçının, ahşap, plastik ya da kartondan yapabilirsiniz. me tal aksam piramitin enerjisini dağıtacaktır. Örneğin, benim yatağımın üstünde bulunan piramit kristalden ve tepesinde yatan kişinin ihtiyacını besleyecek biçimde renk değiştiren bir kristal daha var. Yatağin, piramitin 1/6lık orta bölümünde yer alıyor, çünkü bu yatağı şifa için kullanmak istemiştim.Bu arada yatağıma yatan kişi pek rahat kalkıyor.:)) Bense çok uyuyorum.:)İkinci kata taşınmanın zamanı geldi galiba.:))
Anladığım kadarıyla piramitteki enerji şu biçimde çalışıyor. Tabandan itibaren 1/3lük kısımın hemen altında enerji girdabı oluşuyor ve 1/3lük alana doğru çemberini genişleterek yükseliyor, ve daha sonra çember daralarak piramitin tepe noktasından yayıylıyor. Bu nedenle tepeden çıkan enerji pozitif ve yüksek, bu kurallara uyduğunuz takdirde daha rahat kullanacağınızı düşünüyorum. Her bilgi var çevremizde, sadece bunları kullanırken dikkat edilecek noktaları gözden kaçırmayalım.
Hepinize kolay gelsin. Deneyimlerinizi bekliyorum.:)
Birşey daha, yaptığınız piramitin içine küçük canlıların girmeyeceği şekilde kapalı olmasına özen gösterin.Bilinci açılmış bir böcek ile karşılaşmayı kim ister, öyle değil mi? hihi
hayalayaz
20-10-2009, 13:38
pınar
o senin yansıttığın yüksek frekanslı enerjin olmasın???? bu mesajı yazmadan önce iki arkadaşıma telefon ettim, onların piramitleri var, seninle fuarda görüştüğümüz insanlara yaptırdılar, ( bana öyle söylediler, aynı sene fuarda denk gelmişler. ) enerjiyi dengeli bir şekilde çektiğini ve yansıttığını söylüyorlar.. aynı şekilde piramiti kullanan almanlar da dengeli bir frekanstan bahsediyorlar, senin mesajını okuyunca bende şaşırdım, çünkü bende kullandığımda enerjinin dengeli bir şekilde yansıttığını deneyimlemiştim.. ,shy
ya ben nasıl becereceğim şu işi, matematikten hiç anlamadığımdan bunu da net anlayamadım:( Birde piramiti yaptık diyelim, sonra napıyoruz? Direkt içine cüzdanı koyup bırakıyormuyuz? Benim gibi anlama özürlülere biraz detay nolur
Büyük Piramit ve Altın Oran
Yandaki diagram, Altın Oran'ın bir çember yarıçapı üzerinde nasıl bulunabileceğini gösterir. Kenar uzunluğu dairenin yarıçapına eşit olan FCGO karesinin FC kenarının orta noktası olan T'den GO kenarının orta noktası olan A'ya dik çizilen bir çizgi ile ikiye bölünmesinden elde edilen TCAO dikdörtgeninin köşegenini (AC) bir ikizkenar üçgenin kenarlarından biri olarak kabul edip ABC üçgenini oluşturursak, üçgenin yüksekliğini 1 kabul ettiğimizde (ki bu dairenin yarıçapıdır) COB üçgeninin OB kenarı, Altın Oran olan 0.618034 olur.
Bir trigonometrik cetvelden baktığımızda, OCB açısının 31"43' ve dolayısıyla OBC açısınında 58"17' olduğunu buluruz. Yukarıdaki diyagram önemini korumak şartıyla bizi başka bir konstrüksiyona götürür ki, bu belki de Mısır'lı rahiplerce çok daha önemli bulunmuş olabilir.
Arkadaşlar pramidin çizimini yeniden veriyorum. Ben yanlış anlamışım açı ve ölçü yerlerini. İnt. Bir araştırma yaptım. Altın oran dediğimiz oran olduğu için değerler farklı. Lütfen kullanmak isterseniz bunu kullanın.
Abla üç yüzey kapalı bir yüzey açık olacak değimli şekildeki gibi değil mi.
:73e4317106059nd:
ya ben nasıl becereceğim şu işi, matematikten hiç anlamadığımdan bunu da net anlayamadım:( Birde piramiti yaptık diyelim, sonra napıyoruz? Direkt içine cüzdanı koyup bırakıyormuyuz? Benim gibi anlama özürlülere biraz detay nolur
isobel canım ben çizimi yaptımda kaln kısımda bende anlayamadım ben sana bu çizimleri 1/1 çıkarak şekilde yollarım istersen mail adresini verirsen canım.
ve sorularım pınar açık olamsın demiş ama içine nasıl koyacağız koyacaklarımızı. yada bir açık bir kapalımı oluyor biri enerji dengesi diğeri içindeki varlığı dengeleme gibi. yaptık pramidi koyacağımız yeri nasıl belirliyoruz.
Pınarcığım yazdıklarını okudum ama anlayamadım canım ya :-(
mesala ;
" benim yatağımın üstünde bulunan piramit kristalden ve tepesinde yatan kişinin ihtiyacını besleyecek biçimde renk değiştiren bir kristal daha var "
:bitik :73e4317106059nd:
attım özelden mailim canım, çok teşekkürler
attım özelden mailim canım, çok teşekkürler
yolluyorum canım bende öptüm
Gülçin Şen
20-10-2009, 15:24
Karton yetmediiiiiiiiiii.Şimdi karton bekliyorum:0326:
ya benimde kafam karıştı. Açıkmı olucak kapalımı. Yandanmı açık olucak yoksa alttanmı açık olucak. Anlıyamadım bende tam olarak :dusunceli1eb::0316::mshareketliifade360:imafraid1 gh:
yolluyorum canım bende öptüm
Bende rica edebilirmiyim birebir ölçülerini. Biraz hazırcılık oluyo ama çok sabırsızlandım. :oys
Gülçin Şen
20-10-2009, 15:31
semcet canım bana at bari yaptım yarısı yalnışsa düzelteyim:73e4317106059nd:
(gulcinsen71@hotmail.com)
hayalayaz
20-10-2009, 15:40
kızlar piramitin kenarlarının açık vaya kapalı olması fark etmiyor, almanlar evlerinin bahçelerine sadece me talden, kontürleri olan piramitler yaptırıyor ve bahçede otururken bu dört tarafı açık piramitin içinde oturuyor, hayatlarından da çok memnunlar.. ben yaptığım karton piramitlerin bir yüzünü açılıp kapanacak şekilde yapıyorum.. kenarına bir seloteyp koyuyorum, içine bir şey koyup, kapattığım zaman seloteyple yapıştırıyorum.. formu bozulmadan kalıyor öyle, arkadaşlarım cüzdanlarını, kullanmadıkları sürece bu piramitin içinde tutuyorlardı bende öyle.. böylece hem cüzdanımız, hem içindeki paralar, enerjileniyor hemde ben kendi adıma ben bu cüzdanı nereye koymuştum yaaa demekten kurtuluyordum.. çalışanlarda akşam koyup sabah alsınlar cüzdanlarını.. ayrıca bu piramit çektiği enerjiyi eveinize de yansıtacak.. dolayısı ile evinizdeki enerjide dengelenecek..bir site var ben onu arayayımda linkini vereyim size..gerçi onlar değişik bir piramit şekli uygulamışlar ama elinizdeki tarif bizzat tarafımdan ve arkadaşlarım tarafından denenmiştir.. işe yarıyor, eğer doğruysa burada balçova diye bir yer var orada adamın biri devasa piramit yapmış. insanlar gidip içine oturuyor ve şifa alıyorlarmış... hafta sonu seminerim olmazsa gider sizin için görürüm.. bu arada piramitlerinizin yönlerini tam oturtun yukarıdaki bilgilerde yazıyor, nasıl yapacağınız.
Bende rica edebilirmiyim birebir ölçülerini. Biraz hazırcılık oluyo ama çok sabırsızlandım. :oys
canım mailini yazarsan atayım.. özeldende yazabilirsin maili..
gulcinsen71@hotmail.com
hemen geliyor vodoocum....
isobel aldın mı canım..
git gör valla, hatta resim çeksen de koysan.çok ilginç bir konu ilk defa duydum valla,ama ben beceremem, dedim ya matematik özürlüyüm, kocişe kırmızı karton aldırıcam şimdi, ona yaptırıcam o becerir bu işi, ama iyice kafayı yediğimi düşünüyo o ayrı:) Hele geçen gün parmağı hallettiğimde ki bağırışım tam deli görünümü sundu adama, düşünsenize bir yandan zıplıyorum acıdan, bir yandan GMA şifacıları, reiki diye bağırıyorum:)
hayalayaz
20-10-2009, 15:54
boşver kocaları, , onların ki istemem yan cebim misali..:73e4317106059nd:
hehe aynen öyle:) İstemem diyip sonra bir bakıyorum olumlamaları söylüyoo:)
Canım mailini aldım sağol
hayalcim,şimdi piramiti yaptık diyelim, sonra napıcaz? Yani ona bir enerji falan yükleyecekmiyiz, yükleyeceksek bunu nasıl yapıcaz? Sonra cüzdanı içine koyup sabah alıcaz mı? Ya bugün bende anlama özürlülüğü var kusura bakmayın, çeviriler beynimi yordu acık
hayalayaz
20-10-2009, 16:02
isobelciğim o zaten enerji çekiyor, bu yaptığımız bire bir olmasa bile büyük ( keops) piramitinin minyatürü.. sen ev hanımısın benim yatığımı yap cüzdanı kullanmadığın zaman onun içine koy kalsın..haa enerji yüklersen kaymaklı kadayıf olur..
o zaman ne biliyorsam yükleyeyim ona da kaymaklı olsun, ay ne özledim kaymaklı kadayıfı ya, bak şimdi ağzım sulandı:) Peki negatif enerjiyi içine mi topluyo, yani nasıl arındıracağız sonra negatif enerjiden?
pınar
o senin yansıttığın yüksek frekanslı enerjin olmasın???? bu mesajı yazmadan önce iki arkadaşıma telefon ettim, onların piramitleri var, seninle fuarda görüştüğümüz insanlara yaptırdılar, ( bana öyle söylediler, aynı sene fuarda denk gelmişler. ) enerjiyi dengeli bir şekilde çektiğini ve yansıttığını söylüyorlar.. aynı şekilde piramiti kullanan almanlar da dengeli bir frekanstan bahsediyorlar, senin mesajını okuyunca bende şaşırdım, çünkü bende kullandığımda enerjinin dengeli bir şekilde yansıttığını deneyimlemiştim.. ,shy
Canım ablam, ben enerjiyi dengesizleştirdiğini söylemedim zaten. Ancak fazla maruz kalındığında kişiyi dengesizleştirdiğini biliyorum sadece. Enerjilerimizin dengede kalması gerekiyor, ister negatif ister pozitif olsun fazla enerji dengesizleştiriyor.Bunu kendimde deneyimlediğim için biliyorum. İşin özü her zaman dengedir. Ayırca, piramit konusunda bugünlerde fazlaca bilgi çıkıyor önüme, işin aslına bakarsanız sarkaç da bir piramittir ve onu aşağıya doğru sallayarak çakra ölçümü ya da enerji aktarımı yapıyoruz. Piramidin tepesinde odaklanan şifa enerjisini yönlendiriyoruz. Diğer tüm bilgileri toplayarak, bir takım bilgiler vermeye çalışmıştım.Ancak görüyorum ki, kafalar karışıyor, herkesin deneyimi kendisinedir sözünden yola çıkarak bu konudaki bilgi aktarımımı kesiyorum.Özgür irade ihlalim için herkesten özür dilerim.Deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.:73e4317106059nd:
yaa kesme Pınar, sizler anlatacaksınız ki bizde bilgiyi süzüp kendimize göre kullanacağız
yaa kesme Pınar, sizler anlatacaksınız ki bizde bilgiyi süzüp kendimize göre kullanacağız
sevgili pınar bende isobele katılyorum kesme bilgi akışını tamam kafamız karışıyor ama bu bizimle ilgili bir durum canımya... karıştıra karıştıra bulacağız doğruyu ...
seni ve hepinizi sevgi ile :73e4317106059nd::73e4317106059nd:
Evet yaa şimdi böyle yarı yolda bırakıp gitmek oluyomu hiç öyle :73e4317106059nd:
Biz bilmeyenler olarak bu konuda bilenlerin tecrübelerinden ve bilgilerinden faydalanmak istiyoruz. Tabi sizinde razılığınızla. Çok teşekkür ederiz verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler için. ,shy
hayalayaz
20-10-2009, 17:21
Canım ablam, ben enerjiyi dengesizleştirdiğini söylemedim zaten. Ancak fazla maruz kalındığında kişiyi dengesizleştirdiğini biliyorum sadece. Enerjilerimizin dengede kalması gerekiyor, ister negatif ister pozitif olsun fazla enerji dengesizleştiriyor.Bunu kendimde deneyimlediğim için biliyorum. İşin özü her zaman dengedir. Ayırca, piramit konusunda bugünlerde fazlaca bilgi çıkıyor önüme, işin aslına bakarsanız sarkaç da bir piramittir ve onu aşağıya doğru sallayarak çakra ölçümü ya da enerji aktarımı yapıyoruz. Piramidin tepesinde odaklanan şifa enerjisini yönlendiriyoruz. Diğer tüm bilgileri toplayarak, bir takım bilgiler vermeye çalışmıştım.Ancak görüyorum ki, kafalar karışıyor, herkesin deneyimi kendisinedir sözünden yola çıkarak bu konudaki bilgi aktarımımı kesiyorum.Özgür irade ihlalim için herkesten özür dilerim.Deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.:73e4317106059nd:
Bunu kendimde deneyimlediğim için biliyorum
canım benim acaba o senin yüksek frekansın olmasın???? derken bunu soruyorum zaten, senin mesajını okuduğumdan beri pramit kullanan ve bu konuda benden daha fazla bilgisi olan herkesle konuşuyorum ( işi gücü bıraktım) burada ki arkadaşlarımızın dengelerinin bozulmasını istemeyiz değilmi? ama senden başka hiç kimse dengesizlikten bahsetmiyor, aksine herkes muhteşem degelerden bahsediyor, hem spiritüel yönde, hemde fiziksel yönde, beni biliyorsun bilgimin dışında bir şey duydummu peşine düşerim.. ama bu piramiti almanyada bahçelerine yaptırıp kullanan arkadaşlarım var, onlara sordum..şimdi bizde deneyimleyeceğiz, bakalım kimin hayatına degesizlik kimin hayatına denge getirecek..bende bu sefer yaptığımı kendim kullanacağım ve kimseye vermeyeceğim.. hatta dediğim gibi.. eğer balçovada olduğu doğruysa gidip orada soracağım..
Tamamdır ablacım, ben de camdan yapıp deneyeceğim. Tam ölçülerde olacak hem de. Ben işe tamamen şifa ve ruhun gelişimi açısından baktığım için, dikkat etmek gerektiğine inanıyorum. Çünkü, ruhsal olarak zaten ince bir ip üzerinde yürüyoruz, illüzyon içinde yönümüzü göremeyebiliriz, ayağımızın kaydığını farkedemeyebiliriz. Deneyimlerimizi paylaşalım burada.:)
Bazen karşımdakilerin algılarına aldırmadan çenemi kocaman açabiliyorum. Bunun için tekrar özür diliyorum. Kişilerin ihtiyaçları ne ise o olacaktır zaten. Sabırsız yapım nedeniyle, atlamalarım çoktur. Kusura bakmayın.hihi EFT işe yaramadı bu konuda, sanırım ruhum sabırsız.hihi
kırmızı karton alındı, kociş başına oturtulacak bu gece:)
kızlar alt taban uzunluğu var da üçgenin yanlarının uzunluğu ne kadar kavga çıktı evde valla:)
isobel burda var üçgenin yüksekliği canım.. benim yolladığım pdf dende ölçtüğünde bulursun... ya da üçgenin tabanını çizdikten sonra tam ortasından yukarı doğru 186.5 ölçüsünü çiz. sonrada tabandaki köşeleri ortadan çizdiğin doğrunun tepesi ile birleştir canım.
[Only Registered Users Can See Links][/QUOTE]
nooluyo burda beyaa??!! :dusunceli1eb:
hayalayaz
20-10-2009, 22:20
nooluyo burda beyaa??!! :dusunceli1eb:
piramit yapıyoruz kuzum..,shy
hah o tam benlik iş! bayılırım kağıtla kartonla makasla uğraşmaya! e işim bu! :p ölçülerle aram çok iyi değil ama melih efendinin ellerinden öptürürüz onu da...:)
hatta ben koca bi piramit yapem girem içine oturem bi daha da çıkmayem....:)
yaptııık,çok güzel oldu kırmızı kartondan karşımda duruyo şimdi, içine de eşimin ve benim şimdilik boş olan ama dolacak cüzdanlarımızı koyduk:)
hayalayaz
21-10-2009, 00:43
içine 1/6 yükselti yaptınızmı tam ortaya..enerjinin odaklanma noktası tam o yüseltinin üzeri..
o ne demek yükselt anlamadı ben onu
senin piramite kaçak kat çıkcekmişin ısobel...(*yıldız)
hayalayaz
21-10-2009, 11:24
büyük piramitin tam ortasında bir lahit var...enerji bu lahitte toplanıyor, bizde yaptığımız piramitlerin tam ortasına böyle bir yükselti yapıyoruz, ben bu lahiti yapmak için sigara paketlerini kullanıyorum..
iyi fikir abla aklınla bin yaşa
doğru anlamışmıyım bakalım bu şekilde bir şey yerleştireceğiz değil mi
nasıl yapcez onu kartondan mı gene
neler kaçırmışım yine yaa hihi
aceleyle okucum tam anlamadım ama acil piramite ihtiyacım var sanırım. özellikle evde yogunluktan, bitkinlikten bir şey yapamıyorum genelde.
bir de dışarıda, iş yerinde insanlarla çok iyi anlaşıyorum ama eve gidince içime canavar giriyor bazen. olup olmadık saçma sapan şeylere kızıp duruyorum. boşu boşuna üzüyorum evdekileri. evleri piramitlemek lazım demek kihihi
Gülçin Şen
21-10-2009, 17:36
Ben dün başladım sonra kafam karıştı yarıda kaldı piramit.Bugün nazz telefon etti Kapalıçarşı'dayım taşçılara bakıyorum ne alayım, sen ne istersin ,dedi körün istediği bir göz Allah verdi iki gözzzzzz.......
Atladım hemen bak bakalım kristalden piramit varmıymış dedim
.Jasperden piramit bulmuş ondan istedim bir de aytaşı.nazz'da kendine almış bir sürü taş ve piramit...
Ya bunlarda işe yarar dimi Hayal abla yarar yarar dimi dimiii???
Zorla evet dedirtecem kadınceğize hihi
hayalayaz
21-10-2009, 19:43
semcet yüklseltinin sağlam olması lazım..çünkü üzerine cüzdan, kristal falan koyacağız..bu yüzden ben boş sigara pakatlerini tercih ediyorum.
vodoo cuğum olur tabiii.. hemde dene bakalım, cüzdanı bu kristal pitamitin altına koy.. fark olacakmı? nasıl olsa deney yapıyoruz, piramitle ilgili tüm bilgilerde enrjinin tam ortadaki lahitin üzerinde toplandığını ve oradan yayıldığını söylüyorlar..belkide kristal piramitler daha etklidir, kullanacağımız objeyi yanına, yakınına, altına koymak yeterli olacaktır, sonuçta bu piramitlerde enerjiyi toplayıp..etrafa yansıtıyorlar..denemedik hiç bir şey bırakmayalım ve en ufacık şeyleri bile burada ğaylaşalım olurmu kuzular..
Hayalcim doğrumu anlamışım bak bakem, şimcik piramitin tam ortasına boş bir sigara paketini koyuyoruz, üstüne de cüzdanı demi
Çok ilginç bir konu merakla okudum ve hemen bir piramit yapmaya başlıyorum :) çok teşekkürler hayal ablacıım bilgilendirme için :73e4317106059nd: yalnız bu piramidi tabana sabitlemiyoruz anlaşılan içinde sürekli değişik şeyler koyup çıkarabildiğimize göre bu kısmı doğru anlayıp anlamadığımdan emin değilim :S
hayalayaz
21-10-2009, 20:10
Hayalcim doğrumu anlamışım bak bakem, şimcik piramitin tam ortasına boş bir sigara paketini koyuyoruz, üstüne de cüzdanı demi
isobel 2-3 sigara paketini üst üste sabitle, ortadaki yükseltinin tam yüksekliği biraz fazla olsun, yani yükseklik içine cüzdan koyacak kadar boşluk bırakacak kadar olsun evet cüzdanı yükseltinin üzerine koyacaksın..
Çok ilginç bir konu merakla okudum ve hemen bir piramit yapmaya başlıyorum :) çok teşekkürler hayal ablacıım bilgilendirme için :73e4317106059nd: yalnız bu piramidi tabana sabitlemiyoruz anlaşılan içinde sürekli değişik şeyler koyup çıkarabildiğimize göre bu kısmı doğru anlayıp anlamadığımdan emin değilim :S
canım mazegülcüm..ben tabanı sabitliyorum, çünkü tabanın üzerine lahit dediğimiz yükseltiyi yapıyoruz.. sadece bir yüzünü kapı gibi açılır kapanır yapıyorum..bu gün seminerim vardı en kıza zamanda kendi piramidimi yapıp fotosunu buraya koyucam.. bu piramiti yapın.. yaparken tüm yaratıcılığınız ortaya çıkacak belkide benim yaptığımdan daha mükemmel piramitler ortaya çıkacak herkes piramitinin fotosono koysun siteye...
Birşey sormak istiyorum:) bir piramit yapacak ve içine oturacak olsak sizce büyük piramidin ölçülerini mi bazalmalıyız ve yerleşim olarak gerçek doğu batıya mı sabitlemeliyiz bunu deneyen varmı.???Piramit şekillerinde meditasyon yapan uyuyan bir sürü insan var...( ben odamın ortasına kaldırıp kurabileceğim tamamen kapalı bir ahşap piramit yapmayı planlıyorum hehe böylece ortasındaki yükseklik ben olacağım...)
hayalayaz
21-10-2009, 20:33
Birşey sormak istiyorum:) bir piramit yapacak ve içine oturacak olsak sizce büyük piramidin ölçülerini mi bazalmalıyız ve yerleşim olarak gerçek doğu batıya mı sabitlemeliyiz bunu deneyen varmı.???Piramit şekillerinde meditasyon yapan uyuyan bir sürü insan var...( ben odamın ortasına kaldırıp kurabileceğim tamamen kapalı bir ahşap piramit yapmayı planlıyorum hehe böylece ortasındaki yükseklik ben olacağım...)
ablam bu senin dediğini almanyada yapan çok insan var, hem orada bunu yapan bir veya bir kaç şirket var.. büyük ( keops) piramidinin ölçüleri baz alınarak yapılıyor, bende yatağıma cibinlik yapayım diye düşünüyorum..ama yatak dikdörtgen olduğu için, tabanın kare olması, piramitin ölçüleri tüm odayı kaplayacak.. şimdilik düşünüyorum..,shy
Arkadaşlar çizimleri dün benim ortağa gönderdim. Şimdilik küçük minyatür olarak bir kaçtane ofise yapmış. Birinide küçük kızında denemek için eve götürmüş. Dün akşam kızın üzerine koymuş piramiti. Kız gecede, her iki saatte bir uyanıp ağlıyorken dün gece sabaha kadar deliksiz uyumuş. İşe yarıyor sanırım :0326:
hayalayaz
21-10-2009, 21:59
işe yarıyor o kesin yaa araştırdıkça millet neler yapıyor bir bilseninz.. piramit avizeden tutun, aklınıza gelen ve gelmeyen her alanda kullanılıyor, ve muazzam bir dengeleyici enerjiden bahsediyorlar..ben yine yapıp yapıp dağıttım senelerdir.. şöyle bir tanesini elimde tutup deneyim biriktirmedim..neyse doğru zaman şimdiymiş..
işe yarıyor o kesin yaa araştırdıkça millet neler yapıyor bir bilseninz.. piramit avizeden tutun, aklınıza gelen ve gelmeyen her alanda kullanılıyor, ve muazzam bir dengeleyici enerjiden bahsediyorlar..ben yine yapıp yapıp dağıttım senelerdir.. şöyle bir tanesini elimde tutup deneyim biriktirmedim..neyse doğru zaman şimdiymiş..
Valla ablacım. Yüreğine emeğine sağlık. Şimdi iyiki bulmuşum siteyi diyorum kendime. İyiki açmışsın bu siteyi. Allah herşeyi gönlünce versin. Allah herkesin isteklerini gönlünce versin. (Amin)
Bugün bi iş görüşmesine gittik hayırlısıyla. Bizim ortak kızına olanları görünce uçmuş bugün. bütün gün pramitten bahsediyo :0399:. Yok avize yapalım. Kristal taşlarla süsleyelim. gidip, gelene kadar dilinden pramit lafı bitmedi.hihi
bu arada (acil şifalarını diliyorum bekliyorum Ablacım. Bu firmayı bağlarsak epey ihya oluruz. :):oys)
hayalayaz
21-10-2009, 22:13
şifa olsun ablam gönderdim bile...:73e4317106059nd:
hayalayaz
21-10-2009, 22:20
bakın millet piramitlerin sefasını nasıl sürüyor
model bakır ve pirinçten yapılmış
canım mazegülcüm..ben tabanı sabitliyorum, çünkü tabanın üzerine lahit dediğimiz yükseltiyi yapıyoruz.. sadece bir yüzünü kapı gibi açılır kapanır yapıyorum..bu gün seminerim vardı en kısa zamanda kendi piramidimi yapıp fotosunu buraya koyucam.. bu piramiti yapın.. yaparken tüm yaratıcılığınız ortaya çıkacak belkide benim yaptığımdan daha mükemmel piramitler ortaya çıkacak herkes piramitinin fotosono koysun siteye...[/quote]
canım canım hayal ablam misafir geldiği için bu gece ertelemek zorunda kaldım :S en kısa zamanda yapıp fotolarını burda paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Sevgiler gocumaaan gocumaan :73e4317106059nd:
hayalccim bende epey eskiden kalma bir quarz var, gümüş içinde takı ucu. Onu piramitin içine koyayımmı? Ama 5 senesdir falan kutuda duruyo öylece,topraklamak falan lazımmı, yoksa piramitte enerji yüklenirmi kendinden?
Piramidin resmini yarın çekip koyucam, olmuşmu bir bakın diyerekten:)
hayalayaz
21-10-2009, 23:12
arkadaşlar buraya eklediğim resimler almanyada bir terapi merkezinin resimleri, burada hem terapi çalışmaları oluyormuş hemde biorezonans seminerleri veriliyormuş
hayalayaz
21-10-2009, 23:16
hayalccim bende epey eskiden kalma bir quarz var, gümüş içinde takı ucu. Onu piramitin içine koyayımmı? Ama 5 senesdir falan kutuda duruyo öylece,topraklamak falan lazımmı, yoksa piramitte enerji yüklenirmi kendinden?
Piramidin resmini yarın çekip koyucam, olmuşmu bir bakın diyerekten:)
canım benim piramit onu arıdıracaktır ve yeniden şarj edecektir diye düşünüyorum, deneyeceğiz..sen enerjiler konusunda tecrübelisin koymadan nce avucunda tut, enerjiyi hisset, sonra piramitin içine koy, çıkardıktan sonra tekrar ellerine al ve enerji farkı varmı gör..
hayalayaz
21-10-2009, 23:18
(gulcinsen71@hotmail.com)
kızlar mail adreslerinizi özelden paylaşın..,shy
piramit şeklinde ev yapmalı:)
süpersiniz yaa..benim pramitlere karşı acayip bir ilgim var..ama dikkat ettim evimde pramite benzeyen hiçbir şey yok..reikinin sembolleriyle evimi arındırmaya çalışıyorum..ama bu pramit işide çok güzel bir fikir..neden olmasın:)yıllardır gizemini saklayan pramitlerin bir esrarı var nasılsa..bende yapmaya çalışcam..tam anlayamadım o yüzden sizlerin yaptıklarınıza bir bakayım..karton evde renkli olarak var aslında,ama ince..acaba kalınlık nasıl olmalı?renk önemli mi?ayrıca abla daha önce bir konuda vermiştin hani..mudara resimlerini..onun çıktısını alıp duvarıma astım ben..acaba pramidin altına onuda koysak olur mu?
sevdim ben bu işi..ne kadar yaratıcı bir sitemiz var dimi kızlar..maaşallah yok yok..artsın eksilmesin inş..kucak dolusu sevgiler hepinize:73e4317106059nd:
melihe piramitin faydalarını etkilerini anlatabilirsek yapces biz de bi tane...:( ne zaman böyle duymadığı ilginç birşeyleri heyecanla anlatmaya başlasam deliye bakar gibi bakıp bi de gülüyor bıyık altından...:( kıcık!
hayalayaz
22-10-2009, 00:29
bıyık altından gülsede yinede uyumlu benim oğlum.. yapar sana bir piramit..
hülyacım ben kartona piramit şekillerini çiziyorum, kesmeden önce şeffaf koli bandını tüm yüzeye yapıştırıyorum.ondan sonra kesip parçaları birleştiriyorum...bu şekilde daha stabil oluyor.. yarın çarşıya inicem bakalım ne bulucam..birde me.tal satan bir yer var oraya uğrucam..bakalım me.tal çubuklar kaç para..ve onları neyle birleştirebilirim.. me.taller konusunda çok cahilim malesef.. lehim var biliyorum ama ne lihim yapmayı biliyorum nede onu nerede bulabileceğimi.. hele ben çarşıyı bi talan edeyim..,shy
bıyık altından gülsede yinede uyumlu benim oğlum.. yapar sana bir piramit..
hülyacım ben kartona piramit şekillerini çiziyorum, kesmeden önce şeffaf koli bandını tüm yüzeye yapıştırıyorum.ondan sonra kesip parçaları birleştiriyorum...bu şekilde daha stabil oluyor.. yarın çarşıya inicem bakalım ne bulucam..birde me.tal satan bir yer var oraya uğrucam..bakalım me.tal çubuklar kaç para..ve onları neyle birleştirebilirim.. me.taller konusunda çok cahilim malesef.. lehim var biliyorum ama ne lihim yapmayı biliyorum nede onu nerede bulabileceğimi.. hele ben çarşıyı bi talan edeyim..,shy
hımmm bunları kağıttan uçak yapar gibi yapmıyoruz o halde..****l çubuk falanda gerekli yaniii..anladım..bir deneyeyim bakalım becerirsem resmini çekip koyarım buraya..olur raporunu verirseniz kullanırım emi ablacım:73e4317106059nd:
hayalayaz
22-10-2009, 00:58
hımmm bunları kağıttan uçak yapar gibi yapmıyoruz o halde..me.tal çubuk falanda gerekli yaniii..anladım..bir deneyeyim bakalım becerirsem resmini çekip koyarım buraya..olur raporunu verirseniz kullanırım emi ablacım:73e4317106059nd:
hülyacım
tam söylediğin gibi kağıt uçak yapar gibi yapıyoruz.. ben me.tal çubuk alıp sadece me.talden yapmak istiyorum.. yani birde me.talden yapılmış olanı denemek istiyorum baksana burada yapmışlar, me.talin çekim ve yansıtma gücünüde kullanmışlar, yorumları okudum muhteşem yorumları var..kullananların.. ,shy ama burada piramidin yapıldığı materyal önemli değil.. ölçüleri önemli..
bu arada arkadaşlar piramidi anlatan konuda dikkatinizi çektimi bilmiyorum, ama piramidin yüzeyleri tam yönlere göre koyacaksınız yani bir yüzü doğuya, bir yüzü batıya, bir kuzeye diğer yüzü güneye..bakacak şekilde yerleştireceksiniz..
hülyacım
tam söylediğin gibi kağıt uçak yapar gibi yapıyoruz.. ben me.tal çubuk alıp sadece ****lden yapmak istiyorum.. yani birde me.talden yapılmış olanı denemek istiyorum baksana burada yapmışlar, me.talin çekim ve yansıtma gücünüde kullanmışlar, yorumları okudum muhteşem yorumları var..kullananların.. ,shy ama burada piramidin yapıldığı materyal önemli değil.. ölçüleri önemli..
bu arada arkadaşlar piramidi anlatan konuda dikkatinizi çektimi bilmiyorum, ama piramidin yüzeyleri tam yönlere göre koyacaksınız yani bir yüzü doğuya, bir yüzü batıya, bir kuzeye diğer yüzü güneye..bakacak şekilde yerleştireceksiniz..
şimdi daha iyi anladım ablacım teşekkür ederim..iyiki varsın..iyiki varsınız,hepinizin varlığı için ne kadar şükrtsem az:73e4317106059nd:
hayalayaz
22-10-2009, 01:41
arkadaşlar bunlarda kristal piramitler yaaa ben bu gece çok çalışkanım..aman nazar deymesin..elem tere fiş... kem gözlere şiş hihi hihi
[Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]
hayalayaz
22-10-2009, 01:48
me.tal piramitler.
hayalayaz
22-10-2009, 01:58
me.tal ve kristal
me.taller çok güzeller ya, ama kenarları açık, gene de farketmiyor galiba dimi hayalim
hayalayaz
22-10-2009, 02:22
yanılıyor olabilirim ama,sen sormuştun galiba kenarları açık olursa olurmu diye? hem bu soruya cevap olsun diye bu fotoları aradım, hemde model oluştursun diye, isobelim kenarlarının açık olması hiç bir fark yaratmıyormuş, önemli olan ölçüler..ben geçtiğimiz yıllarda bir alman sitesine üyeydim, sadece piramitlerle ilgili çalışmalar yapıyorlardı..o sitenin maalesef ismini hatırlamıyorum ama yeniden bulmak için peşine düştüm.. bulursam oradaki deneyimleride paylaşıcam..insanlar muhteşem deneyimler edinmişlerdi.. ben ağzım açık okumuştum..,shy
Odaya nasıl yerleştireceğiz peki nereye koyacağız ya da asacağız?
Sürekli dursa olurmu arada kaldıracakmıyız?,shy
hayalayaz
22-10-2009, 03:04
Odaya nasıl yerleştireceğiz peki nereye koyacağız ya da asacağız?
Sürekli dursa olurmu arada kaldıracakmıyız?,shy
odanın bir köşesine koyun ablam zaten çok büyük değil bu yaptıklarımız yalnız yüzeylerin tam yönlere gelemsine dikkat edin.. ben sürekli olduğu yerde bırakacağım.. ama önce evin her tarafında deneyeceğim, gerçi ben horul horul uyurum ama, bakalım uyku kalitemde değişiklik olacakmı diye önce yatak odama koyacağım..sonra sırasıyla tüm odaları ziyaret edecek.. en son bir yerde bırakırım herhalde, eğer gerçekten düşündüklerim olursa, benim ev piramitle dolar diye düşünüyorum.. ben bunu zihinsel olarak yapıyordum, her gece yatarken bizim apartmanı keops piramidinin ( büyük piramit) bizim apartmanı içine alacak boyutlarını imgeliyordum, bizim aparmanda problemi olan insan kalmadı, ama bu şekilde yaptıklarımı uzun süre tutmadım elimde, hep aa ne güzelmiş diyene verdim..yani benimde tutarlı deneyimim yok..bende sizlerle birlikte deneyeceğim.. bakalım neler olacak..,shy
abla çok güzeller ellerin sağlık bende hafta sonu yapacağım pramidimi fotoları sizlerle paylaşırım
arkadaşlar bunlarda kristal piramitler yaaa ben bu gece çok çalışkanım..aman nazar deymesin..elem tere fiş... kem gözlere şiş hihi hihi
[Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]
Bu piramidin altındaki şekil yaşam çiçeği. Anlatamayacağım kadar meşakatli bi konu. Lütfen okuyun:YAŞAM ÇİÇEĞİNİN UNUTULMUŞ SIRRI. İnternetten satın alabilirsiniz...Drunvalo Melchizedek(yazar) okuyanlar him ummadıkları kadar bilgiye doyacak...
Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı Drunvalo Melchizedek ([Only Registered Users Can See Links])
Bu piramidin altındaki şekil yaşam çiçeği. Anlatamayacağım kadar meşakatli bi konu. Lütfen okuyun:YAŞAM ÇİÇEĞİNİN UNUTULMUŞ SIRRI. İnternetten satın alabilirsiniz...Drunvalo Melchizedek(yazar) okuyanlar him ummadıkları kadar bilgiye doyacak...
Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı Drunvalo Melchizedek ([Only Registered Users Can See Links])
teşekkürler flotens.. int kitap hakkında yazanlar
Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı
Bir zamanlar evrendeki tüm yaşam, Yaşam Çiçeği'nin -bizleri fiziksel varoluşa
götüren ve oran çıkaran geometrik desen- yaradılışın şablonu olduğunu biliyordu. Sonra, çok yüksek bir bilinç seviyesinden karanlığa düştük ve kim olduğumuzu unuttuk. Yüzyıllar boyunca bu sır, dünyanın her tarafındaki kadim sanat eserlerinde ve oylamalarda, ve yaşamın tüm hücrelerinde kodlanmış olarak kaldı.
Şimdi, bu uykudan uyanıyoruz, zihinlerimizdeki eski, bayatlamış inançları silkeleyip atıyoruz ve aldı pencerelerinden içeri sızan yeni şafağın altın ışıklarını görmeye başlıyoruz. Bu kitap, o pencereden biridir.
Burada Drunvalo Melchizedek, Yaşam Çiçeği çalışma grubunu yazı ve grafiklerle sunarak nasıl bu duruma geldiğimizi, dünyanın neden şu anki durumunda olduğunu ve tüm gerçek güzelliğiyle farkındalığın yeşermesine yol açan süptil enerjilerin ardındaki sırlara ışık tutmaktadır.mızın temelindeki formdur ve gerçeğimizin kutsal düzenini gösterir. Bu düzeni, gözle görülmeyen atomdan, sonsuz sayıdaki yıldızlara kadar izleyerek her adımda kendimizi bulabiliriz. Burada verilen bilgiler, bir yol takip etmekle beraber, satırların ve çizimlerin arasında feminen özelliğin mücevheri, sezgisel anlayışı yatmaktadır.
Bu da benim piramidim, kocişle uzun savaşlar sonucu kırmızı kartondan yapıldı, olmuş mu Hayalim?
[Only Registered Users Can See Links] 20Image%20Hosting%20at%20[Only Registered Users Can See Links] 0src=%22[Only Registered Users Can See Links] %22%3E%3C/a%3E%20Quickpost%20this%20image%20to%20Myspace,%20 Digg,%20Facebook,%20and%20others%21
Yatak odasında duruyor 2 gündür, valla o kadar derin uyuyorum ki, ben normalde gece her sese uyanırdım, şimdi deriiiin uyuyorum, tek sorun öğlen 1 den önce kalkamıyorum:) O da benden kaynaklanıyor sanırım, depresyondayken uyuma fazlalaşıyo ya
hayalayaz
22-10-2009, 16:42
isobelim çok güzel olmuş..hayırlı ve uğurlu olsun...ben biraz daha sitabil olması, ve tozunun daha kolay alınabilmesi için çarşıdan şeffaf bi şey aldım..ismini bilmiyorum sonra okuyup buraya yazarım ve bu akşam yapmaya çalışcam..resimleri koyarım..
Ben biraz daha büyüğünü buldum ablacım. Daha çok işinize yarayabilir.,shy
Yaşam çiçeğinin yapışı şöyle:
hayalayaz
22-10-2009, 17:57
isobelim, cibelcem ikinizede sonsuz teşekkürler ben benim dağınık çiçeği hemen sildim..güzelini görünce.. :73e4317106059nd:
Asıl bizlerden sana teşekkür ablacım. Yolu gösteren sensin.:73e4317106059nd:
sayende öğreniyoruz bunları Hayalcim, bizden sonsuz teşekkürler, sen de o aldığın şeffaf şeyle yapınca bak bakalım, düzgün oluyorsa bizde ondan yapalım, karton zor oluyo birazcık
hayalayaz
22-10-2009, 19:26
sayende öğreniyoruz bunları Hayalcim, bizden sonsuz teşekkürler, sen de o aldığın şeffaf şeyle yapınca bak bakalım, düzgün oluyorsa bizde ondan yapalım, karton zor oluyo birazcık
aldığım materyal dekoratif amaçlarla kullanılan bir tarafı yapışkanlı diğer tarafı çeşitli renklerde ve desenlerde olan bir folyo, şeffaf dedim ama resmen beyazmış yarın götürücem kırmızısıyla değiştiricem.. eni 45 cm yani kullandığımız kartonun tam yüzeyini kaplıyor, bakalım nasıl olacak..ayrıca bu gün bakır çubuk baktım.. me.tallerle piramit yapmak beni aşıyor, dükkanda bir adam vardı, o kuyumcular çarşısında mücevher tamircileri çok iyi yapar dedi.. tam ölçüleri çıkardıktan sonra gidip sorucam bakalım ne kadara yapacaklar..
Buda bizim Jasperden piramidin resmi Vodoo sağolsun ilgilendi arınma işleriyle şimdi de ben seviyorum :)...
Hayalcim sen bu işi ilerlet, pazarlamasına gir bence, neden olmasın:)
aklıma ne geldi, asetatla da yapışabilir, hem sert olur, daha dayanıklı, dur bir deneyeyim yarın, daha doğrusu kociş denesin:)
isobel burda var üçgenin yüksekliği canım.. benim yolladığım pdf dende ölçtüğünde bulursun... ya da üçgenin tabanını çizdikten sonra tam ortasından yukarı doğru 186.5 ölçüsünü çiz. sonrada tabandaki köşeleri ortadan çizdiğin doğrunun tepesi ile birleştir canım.
[Only Registered Users Can See Links][/quote]
burdaki ölçülerle mi olcek piramitimiz? santimetre santimetre yani öyle mi?
hayalayaz
22-10-2009, 22:03
evet yıldızım, piramiti yaptığımız materyalden çok bu ölçüler önemli.. ,shy
Merhabaaaa
"Mer ka ba" eminim birçoğunuz duymuşsunuzdur. İki piramitten oluşuyor aslında belkide alakalıdır. Aranızda merkaba nefesleri ile çalışan var mı? Uzay gemimizi kuralım...
tövbe tövbee...uzay gemisi mi??!! en son piramit yapıyorduk, ben kaçırmışım herhalde, o arada ne oldu da uzay gemisine terfi ettik anlamadım ki? uzay gemisi ha? allah allaaahh...nereye gitces mesela? :dusunceli1eb: :)
Merkaba doğru çalıştırıldığında (Atlantis dönemi) zaman mekan bağlılığı kalmıyor. Hatta büyük piramidin üzerindeki düz kısımda bir uzay gemisi var, bizi istila zamanında koruyan, ama hiç birimiz bunu göremiyoruz, yanlızca seçilmiş olan gidip kullanıp dönüyor...... böyle anlatınca şahane bir bilim kurgu biliyorum ama inanın merkaba uygulayan varsa bize güzelce anlatır, hepimiz rahatlarız.
hadi hayırlısı o zaman...:) teşekkürler...
hayalayaz
22-10-2009, 23:46
flotensciğim burada reiki bilen arkadaşlarımız çoğu reiki 1 ve aralarında bir kaç kişi 2. derecede, merkabah'ı bilen olduğunu sanmıyorum.. işin doğrusu insanların kendi içsel dengelerini tam anlamıyla dengelemeyi öğrenmeden bu çalışmalrı yapmasının doğru olmadığını düşünüyorum..insanlar ancak hazır oldukları enerjilerle ve boyutlarla bağlantı kurmalılar.. tamaaam itiraf ediyorum dengesi bozulan enerjileri tekrar dengelemek için vakit harcamak istemiyorum. ben biraz tembelim..hihi ,shy
reiki 2 olma zamanım geldi gibi hissettim birden:) Öyle doğdu içime nedense
hayat kadere inat
05-12-2009, 00:53
ben hazır piramit aldım hayalcanım ve vodoo'nun talimatları ile onu sevip okşadım uygun bir yere koydum tavsiye ederim bu konuda size bilgi versinler evde yapamayanlar için hazırları var
nerden aldın koysana resmini
hayat kadere inat
05-12-2009, 02:58
çektim ama yüklenmiyor sonra tekrar denerim istersen sanada alıp yollarım
hayat kadere inat
05-12-2009, 03:07
tuhaf yüklenmedi ama çıkmış resim
hayat kadere inat
05-12-2009, 03:15
buda yandan görünüşü
Gülçin Şen
05-12-2009, 12:21
Birgün nazz kapalıçarşıya gitmişti.Taşçıların oradan aradı istediğin birşey varmı diye..O günlerdede kırmızı kartondan piramitle ilgili burada yazışıyorduk.Aklıma kristal piramid varsa almak geldi.nazz'a sordum orada varmı diye jasper ve akikten piramitler olduğunu söyledi.Hem bana hem kendine aldı.Hayal ablanın anlattığı şekilde sirkeli ve tuzlu suda beklettim mandalalar arasına koydum,reiki verdim.Sonra cüzdanlarımızın üzerine koymaya başladık.Ufak ufak hareketler başladı para akışımızda.Biz buna gerçekten inandık.Hayat'ta bir gün çarşıdan arayınca aynısı onada aldırdım.Gerçekten istersek neden olmasın?
büyük şehire bir yere yolum düşünce ben de alcem piramit..:)
hihi Benim piramidim milli piyangomu ısıtıyor arada da cüzdanımı da altına koyuyorum elimi nereye atsam paracıklar elime geliyor :makemoney
hihi Çoook memnunum Yılbaşınada güzel şeyler bekliyorum :mshareketliifade118
Gülçin Şen
05-12-2009, 12:54
büyük şehire bir yere yolum düşünce ben de alcem piramit..:)
Sana yollandı bil.İlk fırsatta hangimiz gidersek seninki tamamdır....:opt
vay cimri bana mandakadan bahsetmemiştin
kovuldun!!!:))))
Mandaka değil güzelim Mandala.....:73e4317106059nd:
teneke demir satınca bizim burlarda veriyorlar mandal leğen felam (*yıldız)
hayat kadere inat
05-12-2009, 13:08
neeeee mandalamı?
mandaka diilmi?
sazanmı?
hayat kadere inat
05-12-2009, 13:09
ben isobele alcem sana da gelsin buradan hayalcanım alsın :lş
yok ben alcem, kendim kendime, armağan edicem kendime...çok sefüom çünküm kendimi..(*yıldız)
**sirius**
05-12-2009, 15:18
Birgün nazz kapalıçarşıya gitmişti.Taşçıların oradan aradı istediğin birşey varmı diye..O günlerdede kırmızı kartondan piramitle ilgili burada yazışıyorduk.Aklıma kristal piramid varsa almak geldi.nazz'a sordum orada varmı diye jasper ve akikten piramitler olduğunu söyledi.Hem bana hem kendine aldı.Hayal ablanın anlattığı şekilde sirkeli ve tuzlu suda beklettim mandalalar arasına koydum,reiki verdim.Sonra cüzdanlarımızın üzerine koymaya başladık.Ufak ufak hareketler başladı para akışımızda.Biz buna gerçekten inandık.Hayat'ta bir gün çarşıdan arayınca aynısı onada aldırdım.Gerçekten istersek neden olmasın?
hangi mandalayı kullandınız? yaşam çiçeğini mi yoksa antahkarana mı?
hayalayaz
05-12-2009, 15:55
hangi mandalayı kullandınız? yaşam çiçeğini mi yoksa antahkarana mı?
yaşam çiçeği..
Gülçin Şen
05-12-2009, 15:55
Aslında bunlar Atlantis Sembolleri.Hayal abla aşağıdaki linkte bahsetmişti.Mandala olarak kullandığını anlatmıştı...Bende her ikisinin renkli çıktısı var mutfağımda asılı.Taşları arındırırken ve suyu arındırıp şifa yüklerken kullanıyorum.Biraz tembellik yapmasam pek çok yerde kullanabilirim...
hayalayaz
05-12-2009, 16:05
pardon ben yaşam çiçeğini verdiğimi düşünüyordum, galiba onu isobel vermişti..
**sirius**
05-12-2009, 16:14
Aslında bunlar Atlantis Sembolleri.Hayal abla aşağıdaki linkte bahsetmişti.Mandala olarak kullandığını anlatmıştı...Bende her ikisinin renkli çıktısı var mutfağımda asılı.Taşları arındırırken ve suyu arındırıp şifa yüklerken kullanıyorum.Biraz tembellik yapmasam pek çok yerde kullanabilirim...
tamam görmüştüm bu mandalayı. Pek kullanmadım. Etkisi nasıl? Yazıyı okudum daha öncede benzerini saffet bey çevirmişti sanırım. Ama deneyimlemedim.
Yaşam çiçeği de baya etkili güzel bir mandala. Zaten meditasyonları ayrı bir fenomen :)
Gülçin Şen
05-12-2009, 16:22
Bu mandalalar ve Kubera Mudrasını kullanırken tuhaf bir şekilde rahatlama hissediyorum ben bana iyi geldiğine inanıyorum.Denemeni tavsiye ederim.Peki yaşam çiçeği mandalasının sendeki etkileri neler?
**sirius**
05-12-2009, 16:26
Bu mandalalar ve Kubera Mudrasını kullanırken tuhaf bir şekilde rahatlama hissediyorum ben bana iyi geldiğine inanıyorum.Denemeni tavsiye ederim.Peki yaşam çiçeği mandalasının sendeki etkileri neler?
aslında şeyi farkettim bu atlantis mandalasında orada ki her bir kristal resmine bir kuvars kristali yerleştirilebilir. Böyle bir düzenekle meditasyon yapmak aşırı derecede yüksek verim sağlayabilir. Hatta oraya konacak kuvarslar farklı yapılarda olailir (dumanlı kuvars, pempe kuvars, ametist, normal kuvars vb. gibi) Tabi bu farklı yapıda ki kuvarsların hepsinin kuvars kökenli olması daha mantıklı. Neyse deneyeyim..
Yaşam çiçeğini ben reiki kutumda kullanıyorum ayrıca meditasyonlarda çok olumlu etki yapıyorç Yaşam çiçeğinin üzerinde oturduğunu imajine edip meditasyon yapmak baya bir etkili oluyor. Sadece bu meditasyonu yaparken tek önemli nokta dengelei olmak. Yani önce iyice reiki yapmak, ışıkla arınmak sonra meditasyonu yapıp ardından topraklanmak önemli gibi geliyor.
**sirius**
05-12-2009, 16:33
ek olarak şöyle yapılabilir biraz kuvarsın farklı fraksiyonlarını çeşitlerini inceledim. (sitrin ametist dışında, portakal rengi sitrinde bulunabiliyormuş mesela)
6 tane şekil var dikkat ettiyseniz. Bu taç çakra dışında 6 çakraya tekabül ediyor. kırmızı (kök), göbek altı (turuncu), solar pleksus (sarı), kalp (yeşil), boğaz (koyu mavi, lacivert) alın (mor indigo mavisi), taç (beyaz) Her bir renge denk gelen kuvars çeşidir bulunabilir;
Saydam ya da renkli dağ kristali (necef taşı)
Kahverengi dumanlı kuvars
Sarı renkli sitrin
Portakal renginde medeira sitrini
Yeşil renkli kloritli kuvars
Menekşe renkli mor necef (ametist)
Kan renginde yemani
Pembe renkli hematoyit kuvars
<ortaya da beyaz bildiğimiz kuvarstan bir piramit koyularak, bir çalışma oluşturulabilir :)
ben isobele alcem sana da gelsin buradan hayalcanım alsın :lş
kız yirim ben seni:73e4317106059nd:
Yıllar önce bir arkadaşım bana piramit şeklinde süs eşyası hediye etmişti, içine mum konuyordu, sanırım alçıdan yapılmıştı ve üstünde mısır desenleri vardı, bayada büyüktü ,nereye koysan çok kötü gözüküyordu, nedense hiç sevmedim. Kırmayı bile düşündüm ve onu aaaa kırıldı diye çöpe atıverdim :0366: AAAAAhh bilsem atarmıydım hahaçirkindi mirkindi ama piramit idi. Banada ceza olarak yenisini yapması düştü
:pull_hair
Piramitin içi, 1/6 yüksekliği şifa için kullanılıyor. Tepesi ise enerji yüklemek için, bu piramitleri 30 dakikadan fazla kullanmamanızı öneririm.
Bu konuyu bilen arkadaşlarım dan yardım istiyorum,Kırmızı ile yazılan yerler hakkında.Ben piramiti yeni yapıcam ve bu kısmını anlamadım malesef.
hayalayaz
14-10-2010, 01:12
Piramitin içi, 1/6 yüksekliği şifa için kullanılıyor. Tepesi ise enerji yüklemek için, bu piramitleri 30 dakikadan fazla kullanmamanızı öneririm.
Bu konuyu bilen arkadaşlarım dan yardım istiyorum,Kırmızı ile yazılan yerler hakkında.Ben piramiti yeni yapıcam ve bu kısmını anlamadım malesef.
bazı insanlar büyük piramitin ( keops piramiti) küçültülmüş halini bahçelerine yaptırıyorlar..tam ortasına içi çeşitli kristal dolu bir tüp yerleştirerek içine geçip oturuyorlar.. ( avrupada piramit şifa kliniği bile var) bu piramitlerde 30 dakikadan fazla oturulmamsı öneriliyor... ben evde yaptığım piramitlerden hiç bir zarar görmedim aksine evimde piramit olduğunda enerji muhteşem oluyor.. istanbulda iki tane sedef piramit buldum..( deniz kabuklusu..biri maalesef kırıldı) şimdi onu koydum kuzey yönüne.. yaptığın piramitin bir köşesinin mutlaka tam kuzeye gelmesi gerekiyor..
şimdi aklıma geldi..burada yeni yapılan bir çok alışveriş merkezinin, plazaların çatısına ayrıca piramit yapıyorlar..
bir yüzü doğuya, bir yüzü batıya, bir kuzeye diğer yüzü güneye..bakacak şekilde yerleştireceksiniz..
yüzü mü kuzeye gelecek köşesi mi ?
hayalayaz
14-10-2010, 21:32
yüzü mü kuzeye gelecek köşesi mi ?
yüzü kuzeye gelecek. böylece tüm yüzler bir yöne açılmış oluyor..
süpersiniz bende piramit yapacam verdiğiniz güzel bilgiler için teşşekürler hastalıklara şifa bulmak için mor kartondan yapsam olurmu? ayrıca şifalanmak için nasıl kullanmalıyız yardımcı olursanız sevinirim
hayalayaz
19-03-2011, 14:04
süpersiniz bende piramit yapacam verdiğiniz güzel bilgiler için teşşekürler hastalıklara şifa bulmak için mor kartondan yapsam olurmu? ayrıca şifalanmak için nasıl kullanmalıyız yardımcı olursanız sevinirim
orkideciğim, piramitler evrenden ve yerden ( iç içe iki piramit yapılınca oluyor) çektikleri enerjiyi bulundukları mekana yayıyorlar...istersen sen...hergece yatağa yattığında bir piramit imgele ve bütün gece bu piramitin sana yansıttığı enerjiyle şifalandığını düşün sevgiler
Nerden girdim bu piramit dosyasına. 16 sayfayı tek tek okudum ve kafam karıştı. öte yandan bir piramit yapmak için de ( hatta evin her odasına bir piramit yapmak için ) acayip heveslendim. anladığım kadarıyla piramidin tabanı 23 cm lik bir kare olacak. Ve her bir yandan 52,2 derecelik açıyla ikiz kenar bir üçgen çizilecek bu sayede hem 3. kenar açısı hem de tepe yüksekliği denk gelecektir diye düşünüyorum.
ayrıca madem kenarlarının kapalı olması gerekmiyor, o zaman yatağımızın üzerine denk gelecek şekilde tavana bir çengel takalım ve cibinlik misali 4 kurdeleyi bu çengelden yatağın 4 ucuna bağlayalım. böylece bütün gece bir piramidin içinde uyumuş olabilriz:)
hayalayaz
19-03-2011, 15:24
Nerden girdim bu piramit dosyasına. 16 sayfayı tek tek okudum ve kafam karıştı. öte yandan bir piramit yapmak için de ( hatta evin her odasına bir piramit yapmak için ) acayip heveslendim. anladığım kadarıyla piramidin tabanı 23 cm lik bir kare olacak. Ve her bir yandan 52,2 derecelik açıyla ikiz kenar bir üçgen çizilecek bu sayede hem 3. kenar açısı hem de tepe yüksekliği denk gelecektir diye düşünüyorum.
ayrıca madem kenarlarının kapalı olması gerekmiyor, o zaman yatağımızın üzerine denk gelecek şekilde tavana bir çengel takalım ve cibinlik misali 4 kurdeleyi bu çengelden yatağın 4 ucuna bağlayalım. böylece bütün gece bir piramidin içinde uyumuş olabilriz:)
bunu yapan çok insan var cskcığım..
Ablacım piramiti nasıl cüzdanda taşıyoruz? Bu ölçülerle uygulayıp evin merkezinde mi bulunduralım.
hayalayaz
12-12-2011, 13:05
Ablacım piramiti nasıl cüzdanda taşıyoruz? Bu ölçülerle uygulayıp evin merkezinde mi bulunduralım.
ablam piramiti bu ölçülerle uygulayıp evinize koyun.. isterseniz bir yüzünü açılır kapanır şekilde yapın içine cüzdanınızı koyun.. ama mutlaka tam olarak kapanmış olmasına dikkat edin..
bilgendilo
12-12-2011, 16:21
vaaaaaaaay be neler neler varmış arkadaş, burda hegün bişiy öğreniom, artık yetişemiyorum valla, acil piramit yapasım geldi benim de :0345:
bir şey öğrenmek istiyorum....dışardan satın aldığımız kristal piramitlerin ölçülerinin de mi aynı burdaki ölçüler gibi mi olmalı?....aynı işlevi görür mü?:0332:
hayalayaz
12-12-2011, 21:17
bir şey öğrenmek istiyorum....dışardan satın aldığımız kristal piramitlerin ölçülerinin de mi aynı burdaki ölçüler gibi mi olmalı?....aynı işlevi görür mü?:0332:
ben programlıyorum.. aldığım piramit şeklinde olan kristalleri ama...doğru olan büyük piramitin küçültülmüş ölçülerinde olanlarıymış.. programladığım hiç bir kristali kullanmak nasip olmadığı için ( sürekli gerçek sahiplerine gidiyorlar) gülçin bu konuda benden daha bilgilidir diye düşünüyorum..çünkü o kristal piramidini vermedi kimseye bildiğim kadarıyla..
ben programlıyorum.. aldığım piramit şeklinde olan kristalleri ama...doğru olan büyük piramitin küçültülmüş ölçülerinde olanlarıymış.. programladığım hiç bir kristali kullanmak nasip olmadığı için ( sürekli gerçek sahiplerine gidiyorlar) gülçin bu konuda benden daha bilgilidir diye düşünüyorum..çünkü o kristal piramidini vermedi kimseye bildiğim kadarıyla..
ben nasıl anlıycam doğru olanı acaba...sen programlar mısın bana hayal ablacım...
gülçinnnnnnnnnee sesleniyorummmm bizle paylaşsın bilgisini mümkünse....:ci
Gülçin Şen
13-12-2011, 10:25
2009 yılında nazz Kapalı Çarşı'dan almıştı bize JASPER'den pramiti...
Ölçüleri öyle büyük değil,avuç içine sığacak şekilde...
Birebir boyutlarda küçültülmüş hali piramitin...
Onu temizleyip Atlantis sembolleri arasında bir gece bekletip, Reiki vererek programlamıştım..
Arada temizlerim...Biz çok faydasını gördük ...
:oys
bilgendilo
14-12-2011, 10:12
ya sevgili piramit yapan arkadaşlarım, bişiy sorcem, siz bu ölçüleri nası ölçtünüz? mesela 356,8 ben uğraşıom iki gündür, ama noktası noktasına nası ölçcez, bilemedim :( bilgisayarda çiziom, ama A4 kiğadından çok büyük olduğu uçun çıktı alamıom :(
bilgendilo
28-12-2011, 13:57
sonun da piramitimi yaptım içine de içinde milli piayango bileti olan cüzdanımı koydum, üzerine de prinç serptim :haya.l
hayalayaz
28-12-2011, 15:23
bilgendilo çok güzel olmuş hayırlı olmasını dilerim...
bilgendilo
28-12-2011, 15:55
bilgendilo çok güzel olmuş hayırlı olmasını dilerim...
teşekkür ederim ablacım:0330: inşallah:mel2..
victoria
28-12-2011, 17:40
ellerine sağlık ne güzel yapmışsın
edabulut
28-12-2011, 20:38
sonun da piramitimi yaptım içine de içinde milli piayango bileti olan cüzdanımı koydum, üzerine de prinç serptim :haya.l
canım benim..ellerine sağlık..çok güzel olmuş..
hadi hayırlısı OL'sun :sirin
edahamide
31-12-2011, 02:46
Benim evimde de enerji kaçakları olduğunu düşünüyorum..çiçekler yetişmiyor,uyuyamıyoruz,uyursak uyansak ta yataktan kalkamıyoruz..nasıl yapmalıyım?ve antenler nasıl kullanılıyor*bilgi lüt:3558:3558:3558fennnn..:3558
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.