Orijinalini görmek için tıklayınız : kubera meditasyonu
hayalayaz
08-10-2009, 01:07
arkadaşlar size ev ödevi veriyorum, hemen oturun, kendinize bir hedef, bir amaç, ve en çok dilediğiniz bir şey belirleyin, bunu kısa ve öz bir şekilde formüle edin..
[Only Registered Users Can See Links]
bu mudarayı ezberleyin, çünkü meditasyonumuz bu mudrayla yapılacak..
kubera mudra resimde gördüğünüz gibi, baş,işaret ve orta parmakların uçları birleştirip, diğer parmaklar avuca kıvrılarak yapılır..
bu mudra hedeflerimizin, dileklerimizin, amaçlarımızın gerçekleşmesi için kullanılır. ayrıca bu mudrayı kullanmak işe neşe katar. ek olarak bize dinginlik, güven ve sakinlik verir. hedef, amaç, veya dilek söylenirken birleşen parmaklar hafifçe birbirne bastırılır..şimdilik ön bilgi bu kadar, mediyi bitirmek üzereyim, seslendiricem ve yarın siteye koyucam, yarın akşama medimizi yapmaya başlarız...,shy
1.versiyon
kubera_medi.rar ([Only Registered Users Can See Links])
2. versiyon
kubera_ding_dong.rar ([Only Registered Users Can See Links])
arkadaşlar aynı mediyi iki ayrı müzikle yaptım, istediğiniz hangisiyse dinleyin.
arkadaşlar size ev ödevi veriyorum, hemen oturun, kendinize bir hedef, bir amaç, ve en çok dilediğiniz bir şey belirleyin, bunu kısa ve öz bir şekilde formüle edin..
kubera mudra resimde gördüğünüz gibi, baş,işaret ve orta parmakların uçları birleştirip, diğer parmaklar avuca kıvrılarak yapılır..
bu mudra hedeflerimizin, dileklerimizin, amaçlarımızın gerçekleşmesi için kullanılır. ayrıca bu mudrayı kullanmak işe neşe katar. ek olarak bize dinginlik, güven ve sakinlik verir. hedef, amaç, veya dilek söylenirken birleşen parmaklar hafifçe birbirne bastırılır..şimdilik ön bilgi bu kadar, mediyi bitirmek üzereyim, seslendiricem ve yarın siteye koyucam, yarın akşama medimizi yapmaya başlarız...,shy
ablacıgım hedefimi biliyorum amaç ve dilek ayrı mı oluyor gec oldu beyin durdu yine bende
hayalayaz
08-10-2009, 01:19
ablacıgım hedefimi biliyorum amaç ve dilek ayrı mı oluyor gec oldu beyin durdu yine bende
hedefini söyle yeter ışığım, maalesef ben şimdi hastaya gidiyorum, mediyi yazdım seslendirme yarına kaldı.. neyse belki böylesi daha iyi oldu, yarın sorularınızı cevaplarım..:73e4317106059nd: şifaları hüpletin sizede göndericem..
hedefini söyle yeter ışığım, maalesef ben şimdi hastaya gidiyorum, mediyi yazdım seslendirme yarına kaldı.. neyse belki böylesi daha iyi oldu, yarın sorularınızı cevaplarım..:73e4317106059nd: şifaları hüpletin sizede göndericem..
tamam ablacıgım hüplettim bile güzel yüreğine sağlık:73e4317106059nd:
abla valla en kötü yerimden yakaladın beni..tamda yatışa geçerken hemde..kopya çekmek serbest mi acaba?
benim hedeflerin ardı arkası kesilmiyor da hani..şimdi hedefleri düşünmekten uyu uyuyabilirsen..ben bir türlü sadeleştiremedim..daldan dala misali birden fazla hedefim var..sanırım en çok istediğimi seçmem en iyisi olacak..iyide hangisi en iyisi?neyse hele bir rüya alemine dalayım belki bir ilham gelirhihi
bu arada senin hakkını nasıl ödeyeceğim ben bilmiyorum..bilsem yazardım zaten..sıradan olacak ama,seni seviyorum ablacım:73e4317106059nd:
bende ezberime yerleştireyim... böyle toplu bir şeyler yapınca kendimi çok mutlu hissediyorum. abla emeğine sağlık :73e4317106059nd:
Gülçin Şen
08-10-2009, 10:35
Haydi hayırlı olsun, yeni çalışmamız....:0511:
Emeğine, güzel gönlüne sağlık abla...
blondberry
08-10-2009, 14:00
bende ezberime yerleştireyim... böyle toplu bir şeyler yapınca kendimi çok mutlu hissediyorum. abla emeğine sağlık :73e4317106059nd:
ben de öle toplu olunca daha güzel oluo
harikasın Hayalcim ya,hadi bakalım yeni çalışmamız şimdiden hayırlı olsun herkese
çok heycanlandım. yeni mediyi sabırsızlıkla bekliyorum. teşekkür ederim ablacım. :73e4317106059nd:
peki saat belli oldu mu:oys
peki saat belli oldu mu:oys
pür dikkat takip ediyorum bende ışıkçığım,belli olsun gün ve saati bizde uyalım,ben hepsine uyarım.:73e4317106059nd:
Perilice
09-10-2009, 18:30
:oys merhaba arkadaşlar gerçektende çok hoş bir mediye benziyor fakat ben toplu mediye katılmayacağım halen toplu medi için kendimi hazır hissetmiyorum katılacak olan arkadaşların dileklerin tez zamanda gerçekleşmesini diliyorum...:oys
blondberry
09-10-2009, 19:18
ben mi göremiorum yoksa eklenmedi mi henüz mp3 ablacım? çıkmam lazım nte giremeyebilirim. son durum ne şimdi?
hayalayaz
09-10-2009, 20:10
canlarım benim ses kaydını şimdi dinledim, bangır bangır ekolu olmuş.. çöpe gitti çünkü meditatif müzikte eklediğim zaman benim sesim müzikle eko arasında mefta oldu..bu gece tekrar yapacağım.. :73e4317106059nd:
ablacığım sen sağol... ama onca emek üzüldüm.. bundada var bir hayır...
hayalayaz
10-10-2009, 10:21
arkadaşlar meditasyonun linkini verdim diğerinide şimdi yüklüyorum, hayırlı olsun. bu meditasyonu isteyen tek başınada yapabilir. (link ilk mesajda)
Perilice
10-10-2009, 10:26
arkadaşlar meditasyonun linkini verdim diğerinide şimdi yüklüyorum, hayırlı olsun. bu meditasyonu isteyen tek başınada yapabilir. (link ilk mesajda)
:73e4317106059nd: teşekkürederim ablacım güzel sesine yüreğine sağlık ablacım :73e4317106059nd:
ablacım çok teşekkürler:73e4317106059nd:
Stubborn
10-10-2009, 11:28
emegıne saglık ablacım
sıteye gırdım bu sayfa acıldı kendılıgınden:))
vardır bundada bı hayır dırek okudum ve tam ıstedıgım bısı suan bu:)
hayalayaz
10-10-2009, 11:38
meditsyon biraz uzun oldu 30 dakika sürüyor ama çakra dengelemesinide koydum, çakralar hakkında hepinizin bilgisi var. dengesiz oldukarında hayatımızıda etkiliyorlar, bu yüzden önce onların dengelenmesi gerekli..hayırlı olsun. ,shy
blondberry
10-10-2009, 12:10
oleyy hep brilite olcez gene:) saat kaçta yapıoruz? ben çakralarmı pek bilmiorum ama deneme olsun diye önden dinliim şimdi indiriorum zaten
emek çeken her hücren mutlulukla dolsun ablacım:)çok teşekkür ederim..bende şimdi indiriyorum..saatini ayarlarsak ona göre hazırlanırım..sanırım toplu yapacaktık değil mi?bu çok iyi oldu..en sevdiğim çalışma birlikte yaptıklarımız:)daha keyifli oluyor:73e4317106059nd:
hayalayaz
10-10-2009, 13:34
arkadaşlar bu mediyi ister hep beraber isterseniz tek başınıza yapabilirsiniz eğer hep beraber yapalım derseniz, saat verin uyum sağlarım..
birinci linki indirdim ama 2.ciyi indiremiyorum abla..benden kaynaklı mı acaba?yada bir tanesi yeterli mi?
abla henüz indirmaya başladım emeğine sağlık. eminim çok güzellerdir. ben de birlikte yapmayı isterim arkadaşlarla grup yapınca tadı zevki ve enreji bir ayrı güzel oluyor. :73e4317106059nd:
hayalayaz
10-10-2009, 13:47
birinci linki indirdim ama 2.ciyi indiremiyorum abla..benden kaynaklı mı acaba?yada bir tanesi yeterli mi?
ben baktım problem yok, arka arkaya indirmek istediysen bu yüzden indirememiş olabilirsin.. aslında aynı mediyi iki ayrı müzikle yaptım. yani sadece birini indirsende olabilir..ding dong bilinçaltının işin içine daha kolay girmesini sağlar diye düşündüm..veya siz devamlı aynı müzikten sıkılırsınız diye ayrı müziklerle yaptım..:73e4317106059nd:
henüz birinciyi indiriyorum ben hülya. ama ikinciyi indirmeden int bağlantısı kapatıp tekrar açacağım iki kere üst üste indirmiyor bazen sende bir dene canım.
emeğine sağlık canım benim:)
ben baktım problem yok, arka arkaya indirmek istediysen bu yüzden indirememiş olabilirsin.. aslında aynı mediyi iki ayrı müzikle yaptım. yani sadece birini indirsende olabilir..ding dong bilinçaltının işin içine daha kolay girmesini sağlar diye düşündüm..veya siz devamlı aynı müzikten sıkılırsınız diye ayrı müziklerle yaptım..:73e4317106059nd:
canımsın ya herkesi herşeyi düşünürsün senin bu emeklerin nasıl ödenirki
teşekkür ederim ablacım:73e4317106059nd:
henüz birinciyi indiriyorum ben hülya. ama ikinciyi indirmeden int bağlantısı kapatıp tekrar açacağım iki kere üst üste indirmiyor bazen sende bir dene canım.
belkide ondandır.. teşekkür ederim canım:73e4317106059nd:
hayalayaz
10-10-2009, 13:58
kızlar dosya açılıyormu buraya yazarsanız sevinirim..hülya açamamış. şu anda bende indiriyorum..
bende açıldı canım sorun yok
hayalayaz
10-10-2009, 14:00
bende açıldı canım sorun yok
bende net çok yavaş ağır iniyor..
ikiside açıldı Hayalcim sorunsuz,tekrar emeğine sağlık
hayalayaz
10-10-2009, 14:05
ikiside açıldı Hayalcim sorunsuz,tekrar emeğine sağlık
sağol isobelcim, dur bakalım semcette bir sorun çıkacakmı.
sağol isobelcim, dur bakalım semcette bir sorun çıkacakmı.
abla açtım kapattım ikinci şu anda iniyor bu arada o huzurlu sesinden birincisini dinliyorum. evet indirme biraz ağır oluyor galiba netten kaynaklı
hayalayaz
10-10-2009, 14:18
arkadaşlar bendede sorun yok, hülyacığım senin pc de destekleyen program olmayabilr.
kızlar bende ki sorun sanırım yüklü programdan kaynaklı..uğraşıyorum ama yapamadım..en iyisi bırakayım akşam eşim gelince sorarım..bilgisayar programlarını didiklemeyim diye garibim her yere setler koymuş:)ee napsın kaç kere öğrencem diye çökerttim bilgisayarı..bu sefer karıştırmayım ona bırakayım en iyisi:)
arkadaşlar bendede sorun yok, hülyacığım senin pc de destekleyen program olmayabilr.
doğru programı bulamadım..diğerlerinde ki doğruda bunda ki niye değil onuda anlamadım:)neyse hallederim bir şekilde..zaten benimde çıkmam lazım:)çok şükür ki sorun sadece bende:)arkadaşların ki olmuş..sende tekrardan yorulmadın ablacım..önemli olan bu:73e4317106059nd:
ikinciside indirdim sorun yok kızlar. rar olarak iniyor. hepnizin kolaylıklar içinde indirmesini diliyorum görüşürüz
hayalayaz
10-10-2009, 15:51
pc de winrar olmazsa dinleyemezmişin hülyacım.
emegine saglık abla ayagımın tozuyla geldim oturdum indiriyorum ama galiba bu gece size katılamıyacagım medinize annem simdi aradı bana geliyor gerçi saat belli olmamış daha ben yine ugrar saate bakarım eger uyumuş olursa size katılırım:)
pc de winrar olmazsa dinleyemezmişin hülyacım.
tamam ablacım..bakalım becerecek miyim:)teşekkür ederim:73e4317106059nd:
superisi81
10-10-2009, 17:51
[quote=hülyaa;23427]emek çeken her hücren mutlulukla dolsun ablacım:)
ablam ne güzel bulmuşsun o cümleyi.bayıldım.hihi
[quote=hülyaa;23427]emek çeken her hücren mutlulukla dolsun ablacım:)
ablam ne güzel bulmuşsun o cümleyi.bayıldım.hihi
sanada diyeyim ablacım:)beğenen tüm hücrelerin mutlulukla dolsun:73e4317106059nd:
arkadaşlar ben bu akşam 11 i vurduğunda mediye başlayacağım,isteyenle aynı saatte buluşalım.:73e4317106059nd:
hayalayaz
10-10-2009, 18:10
tamam bende 23 te başlıyorum bu sefer kim isterse, kimin vakti olursa katılsın..bu mediyi bağımsız yapalım.. kimse kendini sorumlu hissetmesin..sonradan katılamayan suçluluk hissediyor.. akşam medi yapanlarla bağlantıdayım..hayırlı olsun..
ablam nasıl niyet edelim,:73e4317106059nd:
tamam bende 23 te başlıyorum bu sefer kim isterse, kimin vakti olursa katılsın..bu mediyi bağımsız yapalım.. kimse kendini sorumlu hissetmesin..sonradan katılamayan suçluluk hissediyor.. akşam medi yapanlarla bağlantıdayım..hayırlı olsun..
bende katılmaya niyet ediyorum..şu winrar işini halledebilirsem aranızdayım..
öğlenden beri yüklemeye çalışıyorum olmuyor. tam yükleniyor bitmek üzereyken bağlantım gidiyor. şimdi yeniden yüklemeye başladım inşallah yine gitmez bağlantı.
Bu aksam basliyoruz... coook sevindim..bende varim:dnssss
bende sizlerleyim bu gece 11 de
Hayalcim öyle enteresanki, ben Taocu yoga çalışıyorum ya, mudralar çıkmıştı karşıma geçen hafta, bende bunlarla ilgili veri topladım, çevirip buraya koyacaktım. Bir baktım sen de aynı konuya el atmışsın, eş zamanlılık bu olsa gerek.Diğerlerini de ben çevirdikçe ekleyeceğim buraya.
bende gece saat 11 de sizlerle birlikte olacağım... hepimize ve bütüne hayırlar getirsin diliyorum...
blondberry
10-10-2009, 21:02
ben dee ben deee varım:)
blondberry
10-10-2009, 21:04
hülyammm istersen msne ekle beni eğer winrarın yoksa msnden yolluyayım ben sana:)
hayal abla nasıl başlayalım medi.e yani hedefi falan mı düşünücez sürekli?
hayalayaz
10-10-2009, 21:08
hayır ablam
hedef belirledikten sonra, mediyi yapmaya balayın zaten yönlendiriyorum
nerede ne yapacağınızı ne söyleyeceğinizi size hedefinizi veya dileğinizi 3 kere söyleyin dedğim zaman siz önceden belirlediğiniz hedefi veya dileği söyleyeceksiniz.
nihayet yükledim ben saat 11 de buluşuruz.,shy
uyus melihe söyledim sen de pc ne indir, sen de dilek dile diye..mıy mıy yaptı herzamanki gibi...ben de kıcık oldum, yapmıom işte...:(
dilerim hepinizin dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir...
gunes bende yükleyemedim her zaman oluyordu bu sefer sorun cıktı nasıl yükledin:0326:
yağmurcum ne gibi bir sorun çıktı. benimkisi çok yavaştı. birde bağlantım sürekli koptuğu için yeniden yüklemek zorunda kalıyordum.
hatta istersen msn den gönderebilirim.
Arkadaslar basardım yasasın herkese teşekkur ederım:73e4317106059nd: hayal abla bende hazırım :0511:
İnternette sorun cıktı mukerrer oldu özür:0326:
uyus melihe söyledim sen de pc ne indir, sen de dilek dile diye..mıy mıy yaptı herzamanki gibi...ben de kıcık oldum, yapmıom işte...:(
dilerim hepinizin dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir...
benim için de minnacıcık dua edin ha..:)
Çok güzeldi Teşekkür ederim:meditation
çook keyifliydi, acaip bir sembol gördüm hayalcim ya,şoktayım
blondberry
10-10-2009, 23:57
hayal ablacım diline sağlık çoook güzeldi
hayalayaz
11-10-2009, 00:21
çook keyifliydi, acaip bir sembol gördüm hayalcim ya,şoktayım
isobelciğim sembolü kimseye söyleme, biliyorsun o bize yüksek benliğimizin hediyesi...çok sevindim..
Bende yaptım meditasyonu. ama saat 11 de misafirim vardı. onu gönderdikten sonra yaptım. İlk defa bu kadar yoğun ve güzel bir meditasyon yaptım. O kadar güzel anlatıyorsunki her şeyi. Hemen hepsi bir bir gözümün önündeydi. Sanki gerçek gibiydi anlattığın herşey. Ve de hedefimide ilk defa bu kadar güzel imgeledim, resmen içinde yaşadım istediğim şeyin.
Bu arada ışık açıktı. hihi malumm
Emeğine ve ağzına sağlık ablacım. Çok teşekkür ederim:73e4317106059nd:
Bende indirdim hayal ablacım deneyeceğim yarın bende emeğin için tşk ederim:73e4317106059nd:
tekrar emegine güzel yüregine sağlık abla yanlız ben bişey sormak istiyorum biz bu mediyi hergün mü yapacagız gerçi ben daha yapmadım annem yeni gitti şimdi yapacagım ama hergün mü hep aynı istek üzerine mi ben burayı anlamadım rica etsem aydınlatır mısın:oys
bende bişi sorucam, gördüğüm sembolü imgeleyip parmak hareketlerini yaparak gün içinde dileğimimi düşünmem yada tekrar dilemem gerekiyor?
çok ilginç muhteşem bir senbolüm var ama birbirine baglı 2 tane ben hata mı yaptım bir adet degil:mshareketliifade312
hayalayaz
11-10-2009, 13:48
tekrar emegine güzel yüregine sağlık abla yanlız ben bişey sormak istiyorum biz bu mediyi hergün mü yapacagız gerçi ben daha yapmadım annem yeni gitti şimdi yapacagım ama hergün mü hep aynı istek üzerine mi ben burayı anlamadım rica etsem aydınlatır mısın:oys
ablam zaten bu meditasyon da çakra dengelemeside var yani hergün yapmak senin yararına ama içinden geldiği zaman yap.. zaten bu mediyi arkadaşlar istediklerinde kendi başlarına ve istedikleri zaman yapabilsinler diye bu şekilde hazırladım
hep aynı istek üzerinemi ?????
veya isobelin sorduğu gibi gün içinde sembolü imgeleyip tekrar dilememmi gerekiyor??????
aklımıza gelen tüm dileklerimiz bize zaten verilmiştir.. dileğimizi/isteğimizi söze döktüğümüz anda, dileğimizin/isteğimizin evrendeki tezahür etmemiş enerji kalıbıyla bağlantı kurmuşuzdur.. ve biz isteğimizi söylediğimiz anda evren dileğimizin tezahür etmemiş halini fiziksel hale dönüştürüp bize getirmek için harekete geçer.. biz evrenin bizi duyduğundan ve dileğimizin bize geleceğinden emin değilsek verileceğinden emin oluncaya kadar söyleyelim
gerçek sipariş tarihi dileğimizi en son dilediğimiz gündür.. isteğimizi/dileğimizi en son sipariş ettiğimiz gün bakalım ne zaman olacak/ olacakmı olamayacakmı/ öf beee hala daha olmadı diyerek beklentimizi sürdürmezsek gecikti diye sabırsızlık etmezsek..enerji serbest kalır enerji serbest kaldığında da aynı isteği tekrarlamak gerekmez..yani 1 kere söylemek yeterlidir.. söylediğinde isteğinin verileceğinden emin olmakta çok önemlidir..
isobelciğim sembol sana bahçeye gidip kendi içine/özüne dönmen için verildi.. sıkıntılı olduğun bir şeylere cevap aradığın anda sembolü kullanarak bahçeye git ve kendi içine dön..haa bu arada sürprizlerede hazır ol..sen bahçeye içine dönüp sıkıntıyı topraklamaya gidersin..orada bambaşka konulara çözüm bulur dönersin..bu olasılık herzaman mevcut.. sevgiler
ablam siz bir meleksiniz :) bu mediyi yaparken o kadar güzel seyler gördümki uzun süredir hiç bu kadar huzurlu olmadım...iyiki sizlerleyim:73e4317106059nd:
Rabbim size güç ve hakkınızda hayırlı olanı versin...tekrar tekrar teşekkür ederim:opt
hayalayaz
11-10-2009, 14:21
çok ilginç muhteşem bir senbolüm var ama birbirine baglı 2 tane ben hata mı yaptım bir adet degil:mshareketliifade312
hata değil, iki tane gibi gözükebilir ama o tek sembol, içimizdeki dualietenin aslında bir ve bütün olduğunu gösteriyor, sembollerimizi ister görelim, ister onları görmeyip şekillerini düşünelim her zaman bir şeyler ifade eder..(hatta göremeyip, düşüncemizde oluştuğunda da yanıldığımızı, hata yaptığımızı düşünürüz) sembollerimizi biz yaratmıyoruz ..onlar bize yüksekbenliğimiz tarafından veriliyor.. bu yüzden hata yapmak diye bir şey yok..
dibinin notusu: arkadaşlar konularda yazdıklarım bir kişiye cevap gibi görünsede, aslında genele verilen cevaplardır.. bu yüzden, sorulan soruya cevap verirken, böyle konularda genel olarak sorulan soruları düşünüp cevap veriyorum..verilen cevapları okuduktan sonra soru sorarsanız bende kendimi tekrar etmemiş olurum.. genel için yazdıklarımı daha koyu yazarak ifade ediyorum..sevgiler
akşam saat 11 de sizlerle beraber mediyi yapıyım diye tüm şartları zorladım. mediye başladım ama malesef yarım kaldı. sonrada sinirden balkonda oturup ağladım. bu sefer zorlamıycam. saat 11 de olmuyorsa müsait zamanımda rahat bir şekilde yapacağım. teşekkür ederim ablacım diline yüreğine sağlık.:73e4317106059nd:
hayalayaz
11-10-2009, 17:30
:( :( :(
ne oldu yıldızım, :73e4317106059nd:
Katılamadığı için üzgün sanırım canım
Bu arada Taocu yogada medi çalışmalarındaki göz hareketleri de Kafa Mudrasıymış.
Burun ucuna bakma Agoçari Mudra , üçüncü göze bakma Shambhavi Mudra.
Oldukça geniş bir araştırmaya girdim şimdi, deli gibi çeviri yapıyorum. Hepsini paylaşacağım sizlerle, çok ilginç bilgiler çıkıyor ortaya
:73e4317106059nd:
hayalayaz
11-10-2009, 17:42
araştırmayı genişletmen iyi olmuş, çünkü sorular ve çalışmalar arka arkaya gelecektir... emeğine sağlık canım benim..
Katılamadığı için üzgün sanırım canım
valla güzel çeviri yapıyor...(*yıldız)
ısobel bi de "hızlı ve kolay (yata yata yani) zayıflamanın yolu" diye bir kitap bulursan çevirttiriver olmaz mı? düşünerek olmasın ama...o da yorucu..:)
hayalayaz
11-10-2009, 17:55
ben şu hipnoz seminerine katılem...seni ikide bir hipnoza sokarım.. zayıflatırım, başka bir yol bulamıyorum..seni iğne ipliğe dönderdikten sonra aplaaa bana nettin demicen ama..çünkü biraz daha zayıf olursan, iğne iplik vaziyetleri dediğimizden olcen..
alkış Hayalcim sana:)
Kıs Yıldıs fıstık gibisin daha ne zayıflıycan ya
hıı hııı fıstık demi? dombili bi yer fıstığı! :)
ben yine sevgisiz ilgisiz kaldım sanırsam aplam, yine 61 olmuşum...:( ne güzel 58,5 a kadar inmiştim..iki koca kutu ilaç bitirip böbrekleri canından bezdirmem de yanıma kar kaldı..üstelik daha parasını da ödemedik..:) 61 olduktan sonrası çorap söküğü bana! 67 ye kadar yolu var, sonra gelsin lidalar, ölümden dönmeler...:p
şaka canım, bi daha içmem lida..töööööövbee!
apla bak bana hipnoz yapmassan küserim...hipnoza sok beni, bi daha da çıkarma! mutlu mesut uykuda yaşarım ben...(*yıldız)
hayalayaz
11-10-2009, 18:09
can'a söyledim benim resmime sakal yapcak..bende onu avatar olarak kullancam, ben size ne diyorum.. içmeyin şu ilaçları demiyormuyum..bak kaç ay oldu eğer benim söylediklerimi uygulasaydın şimdiye o kiloların en az yarısından kurtulmuştun..hemde bedava tarafından.. can yapmazsa melihe sölicem...o yapsın sakallarımı resmime..
konuyu saptırdınız yine rotasından, püüüü! :P
aplam melihe dedimkine, "bana zayıf olduğumu, beni böyle beğendiğini felam söyle, bak ilgisiz kala kala şişkolaştım" dedim...inadına yapar gibi her defasında "zayıfsın zayıf,ama daha fazla kilo alma" ya da "seni beğeniyorum tabi, ama sakın şişmanlama yoksa daha fazla beğenmem" falan dedi allahın kıcığı! :0326:
aslında bir ara ne güzel hiç aldırmıyordum tipe mipe, göbüşle de barışmıştık, ne güzel anlaşıyorduk..ne zaman okul açıldı, bizim süslü kokoş arkideşler ileri-geri yorum yapmaya başladı ben o zaman şeyoldum işte...:(
hayalayaz
11-10-2009, 18:34
hiç yapmadım ama bi deneyim bakayım senin kokoşları bi şişereyim ben, hihi
sakallı resmimide eeeen önce melih oğluma göndereyim..kıcıklık etmesin..
sen lida mı içtin? Yıldıs napiim seni ben, bütün dünyada yasaklandı o ilaç. Allam dövecem tutmayı beniiiii
Çok kızdım çooook
hayalayaz
11-10-2009, 20:08
sen lida mı içtin? Yıldıs napiim seni ben, bütün dünyada yasaklandı o ilaç. Allam dövecem tutmayı beniiiii
Çok kızdım çooook
geçmişte içmiş lida'yı..içmiyo artıkın.. allahıma şükür benim bahsettiğim ilaçlar, şuuuu varya hani bitkisel, ve hemen zayıflatıyor diye satılan ilaçlar, annem geldiğinde onu alıp yıldıza götürücem..görsün..annemi...
annem bütün yıl yerdi..aldığı bir kaç kiloyu, izin zamanı gelmeden önce normal bir diyet yaparak vermek yerine..bu diyet ürünleri ile verirdi..sonrada verdiğinin misli misli geri alırdı.. şu anda artık veremiyor, iskelet sisemide bu kadar ağırlığı kaldıramıyor, omurga çıtır çıtır kırılıyor.. omurganın kırılışıda enteresan..kemikler birbiri üzerine yığılmış bir şekilde kırılıyor ama en ufak bir terslikte kemik kıymıklarının, kemik iliğinin içine akma tehlikesi var..ben bunları anlatmak istemedim. hadi negatif telkin yükleme dedim kendime, kaç zamandır git geller yaşıyorum bu yüzden ama sustukçada kendimi suçlamaya başladım..
bu kadar tehlike altına gireceğimi bilsem, fazla olan 3-5-10 kiloyla kendimi kabul ederim daha iyi..haa kocammı kabul etmiyor??? beğenmiyormu???? eline pasaportunu veririm???? hiiiiç tatavasını çekmem,
bu konuda çok ciddiyim hepinizin kocasına duyurulur, bu konuda söyleyeceği ilk kelimede gelin bana.. ben sizi nasıl olsa istediğiniz kilolara getirim ama ondan sonra kocalarınız sizi benden geri almak için , sizin evle benim ev arasındaki yolu gide gele 15 santim inceltmek zorunda kalır..ve fena halde tövbe eder..ettirmesinler bunu kendilerine... şu anda tüm hanımlığım üstümde, :0511: kocamı özgür bıraktığımdan beri adamlarla uğraşmaya tövbe ettim :0511: tövbemi bozdurmasınlar bana..haaaaa karışmam bak..:eatyou1qs:
Bugün yaptım mediyi ve yerlerde sürünüyodu enerjim öğlen vakitleri idi...
Bir iyi geldi medi enerjimi toparladım kendimi iyi hissettim sanırım çakra dengelemesi yüzünden bana iyi geldi süperrrrrr...
Gerçekten çok güzel bir meditasyon olmuş hayal abla emeğine ve ellerine sağlık:73e4317106059nd:
blondberry
11-10-2009, 23:04
can'a söyledim benim resmime sakal yapcak..bende onu avatar olarak kullancam, ben size ne diyorum.. içmeyin şu ilaçları demiyormuyum..bak kaç ay oldu eğer benim söylediklerimi uygulasaydın şimdiye o kiloların en az yarısından kurtulmuştun..hemde bedava tarafından.. can yapmazsa melihe sölicem...o yapsın sakallarımı resmime.. ya bize de söle hayal abla biz de verelim olmaz mıııı? :0511:
ablacım emeğine sağlık,sen ne güzel bi insansın. şimdi indiricem yarın da uygulıcam mutlaka.toplu medi dün gerçekleşmiş çok üzüldüm, o an verdiğin güzel enerjini alamadığımdan dolayı :( dün siteye girdim ama hiçbi konuya bakamadım - öyle hastayım ki grip çarptı salaklaştırdı-eğer görseydim ölücek gibi bile olsam ayağa kalkardım.neyse artık bundan sonraki toplu mediye katılırım.
şimdi indiricem ding dong bilinçaltı için daha iyidir yazmışsın ama konsantrasyon sorunu yaratır mı bende- çok zor kanalize oluyorum o yüzden sordum.
sevgilerimle,shy
hayalayaz
12-10-2009, 02:35
ablacım emeğine sağlık,sen ne güzel bi insansın. şimdi indiricem yarın da uygulıcam mutlaka.toplu medi dün gerçekleşmiş çok üzüldüm, o an verdiğin güzel enerjini alamadığımdan dolayı :( dün siteye girdim ama hiçbi konuya bakamadım - öyle hastayım ki grip çarptı salaklaştırdı-eğer görseydim ölücek gibi bile olsam ayağa kalkardım.neyse artık bundan sonraki toplu mediye katılırım.
şimdi indiricem ding dong bilinçaltı için daha iyidir ya.zmışsın ama konsantrasyon sorunu yaratır mı bende- çok zor kanalize oluyorum o yüzden sordum
sevgilerimle,shy
ablam çan sesi ve benzer sesler bilinçaltını daha tetikliyor diye okudum ben kendim..bu versiyonu dinliyorum.. bir zararını görmedim iki versiyon var dene hangisi ile daha iyi oluyorsa onunla devam et..ben enerjiyi sabah ve gece göndermeye kanal oluyorum, bizim yaptığımız saate yetişemezsen, sen yaptığın zaman günün hangi saati olursa olsun fark etmez, dinleyince göreceksin zaten şifayı almak için niyet ediyorsunuz..sevgiler..
ablacım dün katılamadım..ama bu gün halletti eşim..ikisini de indirdim..çok şükür dinleyebiliyorum..winrar varmış ben indirirken hata yapmışım:)
tekrar toplu çalışma yapılacaksa bende katılayım:)sonuçta kendi başıma da yaparım ama dedim ya birlikte yapılandan daha bir keyif alıyorum..bu arada çok güzel seslendirmişsin emeğine sağlık:73e4317106059nd:
Gülçin Şen
12-10-2009, 11:02
Nihayet fırsat bulup hem indirdim, hemde yaptım meditasyonumu...Bahçe deyince kendimi nedense İngiltere'de Kraliyet ailesinin yaşadığı devasa şatonun devasa bahçesinde görürüm.Hayal abla diyorya meyvalar olgun çeşit çeşit,hatta birini al ye kayısıya gidiyorum ama sepet olsada toplayıp dağıtsam ,diyede düşünüyorum ne yapacam bu kadar meyveyi diye muhasebe yapıyorum kafamda.Mudrayı iki elimle yaptığımda ,ne hikmetse otomatikman ellerim 3. gözümüm üstüne gidiyor.
Daha neler neler gördümde yıldız nerenizden görüyosunuz der diye kısa kesiyorum....hihi
Tekrar teşekkürler Hayal abla yüreğine, emeğine sağlık:73e4317106059nd:
hayalayaz
12-10-2009, 11:17
ben eteğime doldurdum..hihi şimdi düşün bakalım, meyveler bizim bilinçli zihnimizle istediğimiz bolluğu ve bereketi simgeliyor, bilinçli zihnimizle istiyoruz ama bilinçaltına ne yapacağım bu kadar bolluğu bereketi diyede bir telkin vermişsin. eğer bir yerlerde bir tıkanıklık yaşıyorsan bu telkinden dolayı olabilir..bir lokma bir hırka felsefesi ile yaşamayı bırakmanın zamanı gelmedimi? sizin bir misyonunuz, bu doğrultuda da istekleriniz var..bu istekler misyonunuz doğrultusunda ama bilinçaltı kalıpların misyonuna engel oluyor değil...istersen bu konuda çalışma yap... naçizane böyle düşünüyorum..sevgiler
Gülçin Şen
12-10-2009, 11:32
Haklısın abla tıkanıklık var ...Nasıl bir çalışma önerirsin bu konuda?
Yazıp yazmamak konusunda kendimle ilgili bir sıkıntı yaşadım. Ama yazmak gerekliliğinide biliyorum. Önce kendim için sonra paylaşımda bulunduğum dostlar için. Mediye başladığımda çok güzeldi. Sonra kapı tokmağını öyle ince ayrıntılı imgeledimki anlatamam kendi kendime neden bu tokmağa bu kadar takıldım dedim. Oyuntulu yuvarlak altın sarısı bir kapı tokmağı. Çevirdim va kapım açıldı. Bahçem muteşemdi. İlk gördüğüm koca çınardı. Sonra hayal ablanın sesi ile meyve ağaçlarını gördüm. Erik, şeftali limon, portakal çiçeklerinin kokusunu aldım ama ağzımda şeftali tadı vardı. Değişimi istediğim dileği belirlemiştim. Sıra o noktaya geldi mudrayı yaptım çınarın altına oturdum. Orda ne oldu bilmiyorum ama içim geçmiş olmalıki neler oldu hatırlamıyorum. Uyuyup kalmadım çünkü medi bittiğinde farkında idim…. Dün ise misafirim vardı ve yapamadım ama beynimde mediden hatırladığım şeyleri geçirdiğimi fark ettim. Asıl sorun bendeki bir sıkıntı korku yaşadığımı fark ettim. Değişimi istediğim şeyden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum…
İşte böyle ama bunu yenmeliyim yeneceğim bu değişimi istiyorum canlarım… bu gece bakalım aynı şeyleri yaşayacakmıyım…
hayalayaz
12-10-2009, 11:37
Haklısın abla tıkanıklık var ...Nasıl bir çalışma önerirsin bu konuda?
biraz düşüneyim olurmu, kısa bir medide olabilir, başka bir şeyde, bana bir kaç gün izin ver olurmu kuzum..şifalarını kabul et direkt düşünce sistemine gönderiyorum..ilk seferinde bunların çıkması muhteşem ..:73e4317106059nd:
hayalayaz
12-10-2009, 11:48
Yazıp yazmamak konusunda kendimle ilgili bir sıkıntı yaşadım. Ama yazmak gerekliliğinide biliyorum. Önce kendim için sonra paylaşımda bulunduğum dostlar için. Mediye başladığımda çok güzeldi. Sonra kapı tokmağını öyle ince ayrıntılı imgeledimki anlatamam kendi kendime neden bu tokmağa bu kadar takıldım dedim. Oyuntulu yuvarlak altın sarısı bir kapı tokmağı. Çevirdim va kapım açıldı. Bahçem muteşemdi. İlk gördüğüm koca çınardı. Sonra hayal ablanın sesi ile meyve ağaçlarını gördüm. Erik, şeftali limon, portakal çiçeklerinin kokusunu aldım ama ağzımda şeftali tadı vardı. Değişimi istediğim dileği belirlemiştim. Sıra o noktaya geldi mudrayı yaptım çınarın altına oturdum. Orda ne oldu bilmiyorum ama içim geçmiş olmalıki neler oldu hatırlamıyorum. Uyuyup kalmadım çünkü medi bittiğinde farkında idim…. Dün ise misafirim vardı ve yapamadım ama beynimde mediden hatırladığım şeyleri geçirdiğimi fark ettim. Asıl sorun bendeki bir sıkıntı korku yaşadığımı fark ettim. Değişimi istediğim şeyden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum…
İşte böyle ama bunu yenmeliyim yeneceğim bu değişimi istiyorum canlarım… bu gece bakalım aynı şeyleri yaşayacakmıyım…
yeneceğim,yenmeliyim sözleri mücadele isteği çağrıştırıyor kuzum, isteğin her ne ise zaten sana verilmiştir.. bu bilinçle yeni bir düşünce ve konuşma s
sistemi geliştir...yaşam sınırsız kolaylıklar veriyor bize kolaylıklar yaşamayı, ve her şeyi kolaylıkla halletmeyi seç..
tüm arkadaşların dikkatini çekmek istiyorum, ışık sormuştu bir isteği kaç kere dilemek lazım diye..şimdi sizlerin yazdıklarıyla ortaya çıkıyor ki..dileklerimizi saf niyetle istiyoruz ama, bilinçaltı kalıplarımız var.
ben kendi adıma, bir dilek, veya hedefimin gerçekleşmesi için meditasyon yaptığımda, içim rahat ve huzur doluysa, bir daha aynı dileği dilemem, bu iç huzuru bana onun olacağının garantisini verir.
meditasyonu yaptıktan sonra, içimde nokta kadar bile bir huzursuzluk varsa bu konuda bilinçaltı kalıbım, veya beni bloke eden bir şey olduğunu düşünür mediyi iç huzuru ile bitirinceye kadar yaparım..
Evet semcet iyiki yazmıssın enteresan bir şekilde benim de dilek bölümüne gelinceye kadar hersey mükemmeldi.
Dilek bölümüne gelince konsantrasyonum bozuldu..Bitirdim ve bir parça hissedebeildim fakat başlarda olan performans hissediş yoktu.
Evde yalnız değildim rahatsız edilmek endişesi olabilir.Hayal abla nında yazdıkları üzerine,bu yüzden tekrar aynı dileği yapabilirim.
Teşekkürler,shy
ben eteğime doldurdum..hihi şimdi düşün bakalım, meyveler bizim bilinçli zihnimizle istediğimiz bolluğu ve bereketi simgeliyor, bilinçli zihnimizle istiyoruz ama bilinçaltına ne yapacağım bu kadar bolluğu bereketi diyede bir telkin vermişsin. eğer bir yerlerde bir tıkanıklık yaşıyorsan bu telkinden dolayı olabilir..bir lokma bir hırka felsefesi ile yaşamayı bırakmanın zamanı gelmedimi? sizin bir misyonunuz, bu doğrultuda da istekleriniz var..bu istekler misyonunuz doğrultusunda ama bilinçaltı kalıpların misyonuna engel oluyor değil...istersen bu konuda çalışma yap... naçizane böyle düşünüyorum..sevgiler
Ay iyiki ayrıntılara girmissiniz..Evetttt.İkinci gariplik orada hislerime tercüman oluyorsunuz..Ne güzel..Çoğu medide bahçe ve meyve ağaçları vardır.İşin ilginç yanı ben meyve genel olarak pek sevmem.:oys
Bizim de kendi çapında bahçemiz mevcut.Elma, mandalin, ceviz, kayısı, erik, turunç,zeytin ağaçlarımız var ufak birde bostanlık bölge var geriye kalanda börtü böcek ve çiçek. :)
Yani alışığım aslında güzel ve lezzetli meyveleri görmeye tatmaya..Ama gerçekten meyvelerle ilgili bariz bir iştahım yoktur.Alıyım bir sürü yiyeyim gibi düşünmem.Tadarım sadece. Bu yüzden medi bahçemde ne yapacağımı şaşırıyorum o meyveler benim için çok şey ifade etmiyor.Çok güzeller ama sadece tadıyorum..
Düşününce, meyvelere karşı iştahsız olma gibi bir maazeretim olsa da para ve bolluğa da benzer yaklaştığımı görüyorum.
Bizler şükür ki rahat bir çocukluk gençlik yaşadık anne baba öğretmen ve büyükbabalardan kalma azda olsa maddi rahatlık ve imkanlar da vardı..Eskisine aynen benzemese de şimdi de öyle..
Ay daha yazacaktım ama bu satırlar bolluk tarifime giriyor.
ne yapayım ben nerelere gideyim ay aman of:oys bu nedir şimdi?
Teşekkürler.,shy
Yav demedi demeyin ben sizlerle mutluyum,iyiki varsınız.. :73e4317106059nd:
hayalayaz
12-10-2009, 12:47
Evet semcet iyiki yazmıssın enteresan bir şekilde benim de dilek bölümüne gelinceye kadar hersey mükemmeldi.
Dilek bölümüne gelince konsantrasyonum bozuldu..Bitirdim ve bir parça hissedebeildim fakat başlarda olan performans hissediş yoktu.
Evde yalnız değildim rahatsız edilmek endişesi olabilir.Hayal abla nında yazdıkları üzerine,bu yüzden tekrar aynı dileği yapabilirim.
Teşekkürler,shy
arkadaşlar şunu vurgulamakta fayda var, aynı dileği her söyleyişimizde, evren emret sahip diyor, tam isteğimizi bize getirmek için devreye giecekken biz yine aynı şeyi söylüyoruz, yani iç huzuru hissedinceye kadar sürekli başa sarıyoruz,
bu süreçte bilinçaltı kalıp veya blokajı yapan her ne ise önce bunu temizlediğimizin bilincinde olalım.. bu kadar istedim olmadı demeden 21- 30 gün tekrar tekrar aynı dilek üzerine odaklanalım..( biliyorsunuz bilinçaltı istikrardan hoşlanır 21 diyorlar ama ben 30 gün yapıcam..bunu biraz sonra açıklıycam..) bu 21-30 günlük süreci yeni bir isteği bilinçaltına yerleştirme süreci olarak değerlendirelim..
ben 30 gün yapıcam dedim.. ilk gün deneyimler harikaydı, kendimi çok güzel durumun içinde gördüm..ama dün gece o iç huzuru yoktu..bir şekilde kendimi bloke ettim..anlaşılan... 21 gün yapıcam diğer yedi günüde cila olsun, bilinçaltına iyice yerleşsin diye pekiştirme amaçlı yapıcam, bu dileği dileyerek bu kadar zaman geçti.. hiç bir zaman bu kadar istikrarlı olmadım..şimdi 1 ay daha çok istikralı bir şekilde dilemek için zaman kullanabilirim....bilinçaltımda beni bloke eden ne varsa gittiğinde daha kolay ve daha güzel bir şekilde gerçekleşeceğine eminim.. 30 günden sonra artık olsun diyede gözümü kapıya dikmiycem..olduğu zaman en güzel haliyle olması için ona zaman ve yer açıcam.. sevgiler..
hayalayaz
12-10-2009, 12:59
canım jaunty bende seninle mutluyum iyiki geldin yanımıza, bazen söyleyiş tarzımız alışmak istediğimiz şekilde olmasada, anlatıp boşaltarak yeniye yer açıyoruz, meyve yemeyebilirsin.. yemiyorsan, paylaşabilirsin, paylaşırken içinden sahip olduğum bolluğu ve bereketi sevgiyle paylaşıyorum, verdiğim her şey bana katlanarak geri dönüyor diye olumlama yapabilirsin...
büyüklerimiz bize, birine bir şey verdiğinde, sonradan sana şunu verdim, veya ben ona şunu verdim diye söyleme, çok ayıp derlerdi..bunu övünmek olarak sayarlardı, ve bize öyle öğrettiler.. şöyle bir bakalım eğer bu şekilde söylemlerimiz varsa, verirkende çok rahat değiliz diye düşünüyorum.
ben kendi adıma bunu şöyle farkettim, birisine bir şey vermek istediğimde, ya kabul etmezse... ya onu muhtaç olarak gördüğümü düşünür üzülürse, ya redderse diye düşünür üzülürdüm... bunu neden yaptığımı düşününcede altından bu çıktı, ya bir yerde ona onu verdiğimi söylerde ayıp edersem.. bir düşünün bakalım almak ve vermek konusunda neler çıkacak...bu noktada eft veya sedona faydalı olabilir diye düşünüyorum..
Gülçin Şen
12-10-2009, 13:15
Alma-verme ile ilgili 2006 yılında başımdan geçen bir olay aklıma geldi.Yazlıktayız,ayıptır söylemesi mangal var balık yapılıyor.Yan komşum yaşlı bir teyze yaz kış- orada yaşıyor.Civarda geçimsizliği ile tanınıyor.Bizde öğrendiğimiz adaba göre bir tabak hazırladık ve gittim teyzeye verdim.Kadın bana yekten ben balık sevmem ,yemem al tabağını dedi.
Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.Hemen toparladım kendimi, teyze ben bu yaşıma geldim hangi komuşuma tabakla gittiysem geri çevrilmedim,tamam sevmiyor olabilirsin neden bu kadar olayı abarttın yalandana da olsa al at, yada kedilere ver beni kırmaya refüze etmeye değermiydi dedim.
Geri döndüm zehir oldu yemek bana.Birkaç gün sonra geldi özür diledi ama ben hakikaten içerlemiştim hareketine bu yaşıma kadar böyle birşeyle karşılaşmamıştım.Ahh teyze kulaklarını çınlatasım varmış bak nereden nereye.....hihi
Bende meyve sevmem pek. O yüzden uzanıp alın diyince medide, bir taneyi lütfen aldım, yiyemedim de bir ısırık aldım ayıp olmasın diyerekten:)
Şimdi paraya da mı bu şekilde yaklaşıyor oluyorum acep?
Birde aynı dileği diledikçe erteleniyor demişsin Hayalcim, ama sonra 21 gün yapalım demişsin, kafam karıştı benim, bugün biraz salak durumdayım da:)
hayalayaz
12-10-2009, 14:33
Bende meyve sevmem pek. O yüzden uzanıp alın diyince medide, bir taneyi lütfen aldım, yiyemedim de bir ısırık aldım ayıp olmasın diyerekten:)
Birde aynı dileği diledikçe erteleniyor demişsin Hayalcim, ama sonra 21 gün yapalım demişsin, kafam karıştı benim, bugün biraz salak durumdayım da:)
canım benim sadece para diye bakma olaya, sadece para olsa öpte başına koy..bolluk ve bereket dediğimizde, her şeyi içeriyor, huzur, mutluluk, sağlık, sevgi vs vs
Birde aynı dileği diledikçe erteleniyor demişsin Hayalcim, ama sonra 21 gün yapalım demişsin, kafam karıştı benim, bugün biraz salak durumdayım da
arkadaşlar artık hayatımızdan mavi renkli yazılarla ifade ettiğimiz kelimeleri tamamen çıkarsa iyi olur kanaatindeyim..
şimdi gelelim kırmızı yazılarla ifade ettiklerimize.
evet canım benim erteleniyor, ama zaten biz bolluğa ve berekete olan bilinçaltı kalıplar yüzünden isteklerimizi başarıyla bloke ediyoruz, bu yüzden 21 gün istikrarlı bir şekilde istiyeceğiz dileyeceğiz..ki bilinçaltı kendimizi buna layık gördüğümüz fikrini benimsesin eski blokajın yerine kendimizi layık gördüğümüz yeni durumu kabul etsin..ve ondan sonrada bize dileğimizi kolayca getirsin..sevgiler
:73e4317106059nd: :73e4317106059nd: :73e4317106059nd:
Paylaşırken içinden sahip olduğum bolluğu ve bereketi sevgiyle paylaşıyorum, verdiğim her şey bana katlanarak geri dönüyor diye olumlama yapabilirsin...
büyüklerimiz bize, birine bir şey verdiğinde, sonradan sana şunu verdim, veya ben ona şunu verdim diye söyleme, çok ayıp derlerdi..bunu övünmek olarak sayarlardı, ve bize öyle öğrettiler.. şöyle bir bakalım eğer bu şekilde söylemlerimiz varsa, verirkende çok rahat değiliz diye düşünüyorum.
ben kendi adıma bunu şöyle farkettim, birisine bir şey vermek istediğimde, ya kabul etmezse... ya onu muhtaç olarak gördüğümü düşünür üzülürse, ya redderse diye düşünür üzülürdüm... bunu neden yaptığımı düşününcede altından bu çıktı, ya bir yerde ona onu verdiğimi söylerde ayıp edersem.. bir düşünün bakalım almak ve vermek konusunda neler çıkacak...bu noktada eft veya sedona faydalı olabilir diye düşünüyorum..
Alma-verme ile ilgili 2006 yılında başımdan geçen bir olay aklıma geldi.Yazlıktayız,ayıptır söylemesi mangal var balık yapılıyor.Yan komşum yaşlı bir teyze yaz kış- orada yaşıyor.Civarda geçimsizliği ile tanınıyor.Bizde öğrendiğimiz adaba göre bir tabak hazırladık ve gittim teyzeye verdim.Kadın bana yekten ben balık sevmem ,yemem al tabağını dedi.
Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.Hemen toparladım kendimi, teyze ben bu yaşıma geldim hangi komuşuma tabakla gittiysem geri çevrilmedim,tamam sevmiyor olabilirsin neden bu kadar olayı abarttın yalandana da olsa al at, yada kedilere ver beni kırmaya refüze etmeye değermiydi dedim.
Geri döndüm zehir oldu yemek bana.Birkaç gün sonra geldi özür diledi ama ben hakikaten içerlemiştim hareketine bu yaşıma kadar böyle birşeyle karşılaşmamıştım.Ahh teyze kulaklarını çınlatasım varmış bak nereden nereye.....hihi
Hemen bunlara hopo yaptım :)
Küçükken annem benden izinsiz oyuncaklarımı, ben çok sık oynamıyorum diye ve başkaları sevdi diye verirdi.:0479::dusunceli1eb:
Çok sık oynamaya bile kıyamazdım eskiler diye.Çok önemliydiler.
Eskisin varsın nolacak değil mi?İşte o zihniyet..
Habuki bir de ben onlarla birlikte oynamaktan zevk alırdım ama bu bir kaç kez olunca oynamaktan ve bu zevki paylaşmaktan da zevk almamaya başladım.
Çünki oyuncaklarımı annem verirse ve alıp giderlerse diye korkardım.
İleriki yaşlarda ergenlik dönemimde annem bu olayın aynısını kıyafetlerimde uygulama başladı.hihiKurtulamamıştım bir türlü yani..Hala ara sıra ben uyarmazsam yapar..yapsada ben hazır olduğumdan o kadar bozulmam..Verdiği şeye bağlı birde tabi..hihi
Töbe töbe..Kötü bir his ama bazen önümde veriyor ve alan o an çok seviniyor bunu görüyorum yaşıyorum ikileme düşüyorum ve bir şey diyemiyorum..
O sevindi diye avunuyorum artık.hihi Sevap işleme düşüncem ağır basıyor.
Annem çok cömertdir.Anlamışsınızdır.Ve hep de ailenin en zengini olmuştur.
Yani paylaşmak bu durumlarda benim için garip bir hale bürünmüştü.
Yavaş yavaş aşıyorum.Zorla olmassa daha güzel olacakhihi
sevgiler..,shy
Perilice
12-10-2009, 20:49
Hemen bunlara hopo yaptım :)
Küçükken annem benden izinsiz oyuncaklarımı, ben çok sık oynamıyorum diye ve başkaları sevdi diye verirdi.:0479::dusunceli1eb:
Çok sık oynamaya bile kıyamazdım eskiler diye.Çok önemliydiler.
Eskisin varsın nolacak değil mi?İşte o zihniyet..
Habuki bir de ben onlarla birlikte oynamaktan zevk alırdım ama bu bir kaç kez olunca oynamaktan ve bu zevki paylaşmaktan da zevk almamaya başladım.
Çünki oyuncaklarımı annem verirse ve alıp giderlerse diye korkardım.
İleriki yaşlarda ergenlik dönemimde annem bu olayın aynısını kıyafetlerimde uygulama başladı.hihiKurtulamamıştım bir türlü yani..Hala ara sıra ben uyarmazsam yapar..yapsada ben hazır olduğumdan o kadar bozulmam..Verdiği şeye bağlı birde tabi..hihi
Töbe töbe..Kötü bir his ama bazen önümde veriyor ve alan o an çok seviniyor bunu görüyorum yaşıyorum ikileme düşüyorum ve bir şey diyemiyorum..
O sevindi diye avunuyorum artık.hihi Sevap işleme düşüncem ağır basıyor.
Annem çok cömertdir.Anlamışsınızdır.Ve hep de ailenin en zengini olmuştur.
Yani paylaşmak bu durumlarda benim için garip bir hale bürünmüştü.
Yavaş yavaş aşıyorum.Zorla olmassa daha güzel olacakhihi
sevgiler..,shy
hihihihihihi sen gene dua et annen verdiği her neyse söylüyor benim annem bir gün sazımı kuzenime verdi onuda didip gelirken yolda gördimmi aa dedim tıpkı benim sazıma benziyor dedim eh kimse bir şey demedi meger benziyor değil benim sazımmış sazımı emanet almış kursa diderken geri getirdiğinde ben evdeydimde öyle anladım hihihihihihi
heh iyi ki özetini çıkarmışınız yormadınız beni...:şr
filmin sonunu da deyivereydiniz barii...:P
hihihihihihi sen gene dua et annen verdiği her neyse söylüyor benim annem bir gün sazımı kuzenime verdi onuda didip gelirken yolda gördimmi aa dedim tıpkı benim sazıma benziyor dedim eh kimse bir şey demedi meger benziyor değil benim sazımmış sazımı emanet almış kursa diderken geri getirdiğinde ben evdeydimde öyle anladım hihihihihihi
abooo... elinde olsa hediye edermiymiş sorsaydınhihi
Kıl bir durum sanki birileri sen yokmussun gibi adına karar veriyor ya ondan bence..aşıcaz artık..hoş görcez hoş görcez hoşşşş:)
Stubborn
14-10-2009, 08:47
Harıka bı medıydı..ev arkadsımla yaptım ve aynı seylerı hayal etmısız
ben bıraz medıyı yaparken farklı yerlere gıttıgımı alışverıs falan yaptıgmı gordum mesela oda aynısını gormushihi ustundekı elbıse bıle benle aynı ehueheuheueuhihi odada bı enerjı oldukı anlatma sıze..ellerım acaip ısındı tum vucudumda hısettım elıne saglık ablam :73e4317106059nd:
evet haklısınız kızlar..iki gündür bende yapıyorum muhteşem bir deneyim oldu benim için:)dünkü yaptığım ilk yaptığımdan biraz daha farklıydı gerçi..acaba her uyguladığımızda farklı şeylerin olması doğal mı abla?:mshareketliifade312
dün gece daha huzurlu olarak yaptım yüzğümde bir gülümseme vardı. özlellikle kalp çakramda yeşili muhteşem hissediyorum. birde üçüngöz çakrama geldiğimde orda bir şey onu görmem için beni zorluyor neden bilmiyorum evet orda derken göremiyorum ama bir ağırlık beni zorluyor...
birde hani şifremiz olacak şey varya ben onu düşünürken ikidir aynı kelime geliyor aklıma. yani bir görsellik olmadan sadece kelime...
hayalayaz
14-10-2009, 11:17
evet haklısınız kızlar..iki gündür bende yapıyorum muhteşem bir deneyim oldu benim için:)dünkü yaptığım ilk yaptığımdan biraz daha farklıydı gerçi..acaba her uyguladığımızda farklı şeylerin olması doğal mı abla?:mshareketliifade312
aslında bunu ben vodoo dan bekledim renkli sinemaskop gören o çünkü demekki 2 kişiymiş.doğru anacım sorgulamayın akışa uyun..
dün gece daha huzurlu olarak yaptım yüzğümde bir gülümseme vardı. özlellikle kalp çakramda yeşili muhteşem hissediyorum. birde üçüngöz çakrama geldiğimde orda bir şey onu görmem için beni zorluyor neden bilmiyorum evet orda derken göremiyorum ama bir ağırlık beni zorluyor...
birde hani şifremiz olacak şey varya ben onu düşünürken ikidir aynı kelime geliyor aklıma. yani bir görsellik olmadan sadece kelime...
semcetcim hatırlıyormusun sen ilk medide abla ben görmüyorum hissediyorum demiştin..ne oluyorsa hepsi doğru hepimiz aynı değiliz..
siz bana isim olarak geleni bilseniz mediden çıktığımda ne alaka dedim..ispanyolcaya benze bişi...hani lisanı bilsem anlıcam..ama ispanyolca bilmiyorum vardır bi hikmeti dedim bıraktım....sorgulamayın...akış nasıl olursa olsun sonuçta beklentinize cevap verilmiş..sevgiler
bismillah[Only Registered Users Can See Links]
kız abla sen erenlere mi karıştın..ben 2.yi anlatmadım ki sana..nerden bildin renkli sinemaskop olduğunu ve benim içine girdiğimi?hoş bu ne demek bilmiyorum da..hani öyle cisim olarak önümde birşey de görmüyorum apaçık..ama şaşırmadım dersem yalan olur..anlamadığım halde şaşırdım valla..neyse ben seni de davet etmiştim zati..dün akşamkinde bahçemdeydin:)belkimde geldin..
bakma sen benim saçma sorularma..insan bilmediği zaman ne denmek istendiğini de anlamıyor ablacım..amaann ben dediklerini yapayımda bir şekilde anlarız elbet:)anlamasamda sorun değil..zaten seni çağırıyorum ben gel bir bak ne oluyor burda diye..o yüzden içcağzım rahat..yanlış yapmaktan değil de,yaptığıma yanlış yorum getirmekten tırsarım..doğru diyorsan doğrudur..yola devam..:73e4317106059nd:
Gülçin Şen
14-10-2009, 12:36
Ohoooooooooo ben neler gördümde yıldızdan korkumdan anlatmadım..hihi
Bu gün saat 14 'de yapıcam anca o ara müsait olurum.3.göz bende tuhaf etkileşim yapıyor.Hissettiğim şu aslında, sanki görmemeyi seçiyorum o gözle.Sembolüm çok güzel ,seviyorum kendisini...
Ohoooooooooo ben neler gördümde yıldızdan korkumdan anlatmadım..hihi
Bu gün saat 14 'de yapıcam anca o ara müsait olurum.3.göz bende tuhaf etkileşim yapıyor.Hissettiğim şu aslında, sanki görmemeyi seçiyorum o gözle.Sembolüm çok güzel ,seviyorum kendisini...
hiiiiiiiiii yıldıs hiç aklıma gelmedi benim..[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ohoo millet 3.göze bilem geçmiş..ben görmeyi seçiyorum vodoocumda sankim çok fırın ekmek gerekiyor bana..neysem siz önümden gidin bir yol açın bana,arkanızdan geliyorum bende:73e4317106059nd:
haydi müsait olanlarla saat 11 i vurduğunda mediye geçelim..:73e4317106059nd:
yanki.es
15-10-2009, 01:10
bu mediyi tek başımıza yapsak olurmu şimdi hep birlikte ne zaman nasıl yapcaz hadi kapatın gözlerinizi şimdi başlıyoruzmu diyeceğiz
hayalayaz
15-10-2009, 02:09
bu mediyi tek başımıza yapsak olurmu şimdi hep birlikte ne zaman nasıl yapcaz hadi kapatın gözlerinizi şimdi başlıyoruzmu diyeceğiz
nerlerdesin sen, vermiyorum sana tiyoları.. tamam hadi kıyamadım yine istediğin zaman ve kendi başına yapabilirsin, dinlemeye başla, medide ne yapacağını ben anlatıyorum zaten..bir daha kendini özletme emi..her ne yapıyorsan başarılar seninle olsun..:73e4317106059nd:
pisicikk
15-10-2009, 23:16
ablacımmm
günelrdir bir şey yapmak istiyordum bunu hazırlamışsın... yüreğine emeğine sağlık...
ama benim vazgeçemediğim sıraya koyaamdığım iki şey var.. kalbimde zıhnimde...onalrı birleştirerek dilesem.... illa tekmi olamlı
fatma berrin
16-10-2009, 10:36
meditasyon müziğinin ikisinide indirdim lakin açarken bozulmuş e mail eklentilirar dosyasıdiyor benim bilgisayardamı problem bilemedim tşkler
hayalayaz
16-10-2009, 10:58
meditasyon müziğinin ikisinide indirdim lakin açarken bozulmuş e mail eklentilirar dosyasıdiyor benim bilgisayardamı problem bilemedim tşkler
ablam pc n de winrar uzantısı olmayınca dinleyemezsin..winrar uzantısı indir hülyada bu yüzden dinleyememişti..,shy
Abla bişey soracağım, sormak ve es geçmek arasında tereddüt ettim.
Ben bu meditasyonu uyguladığımda bazen mide bölümüne gelip, sarı rengi imagine ederken orada bir hareket hissediyorum.
Bu hareketi nasıl tarif edersin diye sorarsan titreşim gibi,pır pır eder gibi. Acaba çakranın dönüşümüdür bu?Bunu daha az belirgin olarak da kalp çakramda hissediyorum.Diğerlerinde buna benzer hiç bir şey hissetmiyorum.
Bu oarada sorun olduğunu mu gösteriyor? Neden böyle düşündüm dersen yaptıktan sonra ki günlerde midem biraz bozuk idi.
Gerçeği söylemek gerekirse müsait ortam bulmadaığımdan her gün yapamadım ama zaman ayırıp yapacağım.Hergün yapsam sonuç değişirmi?
Belkide bu anlattıklarım iyi birşeyse eğer diğer çakralarıda hissedebilirmiyim?
,shy
hayalayaz
16-10-2009, 12:02
Abla bişey soracağım, sormak ve es geçmek arasında tereddüt ettim.
Ben bu meditasyonu uyguladığımda bazen mide bölümüne gelip, sarı rengi imagine ederken orada bir hareket hissediyorum.
Bu hareketi nasıl tarif edersin diye sorarsan titreşim gibi,pır pır eder gibi. Acaba çakranın dönüşümüdür bu?Bunu daha az belirgin olarak da kalp çakramda hissediyorum.Diğerlerinde buna benzer hiç bir şey hissetmiyorum.
Bu oarada sorun olduğunu mu gösteriyor? Neden böyle düşündüm dersen yaptıktan sonra ki günlerde midem biraz bozuk idi.
Gerçeği söylemek gerekirse müsait ortam bulmadaığımdan her gün yapamadım ama zaman ayırıp yapacağım.Hergün yapsam sonuç değişirmi?
Belkide bu anlattıklarım iyi birşeyse eğer diğer çakralarıda hissedebilirmiyim?
,shy
ablam mide bölgesi bilinçaltının hafıza deposudur, kalp çakrasıda kederlerin barındığı yer.. tam emin olmamakla birlikte, çakralar dengelenirken bunlar olabilir diye düşünüyorum. her gün yapsan çok şey değişir, çakraların dengelenmesi ile birlikte, sağlık, zihinsel durum yani düşünce sistemi.. ve hayatımız (maddi ve manevi her anlamda) tamamen değişir... her gün yapmanı öneriyorum..sevgiler
ben 4 gündür her akşam devam ediyorum ve kendimi harika hissediyorum..teşekkür ederim ablacım:73e4317106059nd:
Çok teşekkürederim bunları duymam iyi oldu. Hergün düzenli olarak yapıyorum o zaman.. sevgiler.:73e4317106059nd:
hayalayaz
16-10-2009, 19:56
Denesem mi?
dene tabii..hiç bir beklenti yüklemeden, başkaları neler yapıyor önemsemeden, sadece otur ve dinle.. meditasyon kişinin kendi içine yaptığı çok özel bir yolculuktur, bazı insan, görür, bazı insan elleriyle hisseder, bazı insan hissettiğini ve gördüğünü düşünür, senin bana benzediğini düşünürsek, ilk günler bir şey olmayacağını düşünsemde sonrasının, yüne aynı ben gibi renkli sinemaskop olacağından eminim..hiç zamanla ve mekanla kendini sınırlama canın ne zaman ve nerede yapmak istiyorsa orada sadece benim sesimi dinlemek için bile otur ve dinle.. olurmu kuzum..sevgiler ,shy
bizlerde yapabilir miyiz bu mediyi?
hayalayaz
16-10-2009, 21:37
bizlerde yapabilir miyiz bu mediyi?
tabii medide zaten yönlendiriyorum istersen indir ve dinle..,shy
tabii medide zaten yönlendiriyorum istersen indir ve dinle..,shy
:73e4317106059nd::73e4317106059nd:
mazegülcüm bi ikimiz kaldık bundan faidelenmeyen...gel biz de yapalım bu gece...şifa niyetine...diyelim ki olmadı, anlamadık bişiy, olsun aplamın sesinin verdiği huzur bile yeter kar olarak...
hayalayaz
16-10-2009, 22:50
mazegülcüm bi ikimiz kaldık bundan faidelenmeyen...gel biz de yapalım bu gece...şifa niyetine...diyelim ki olmadı, anlamadık bişiy, olsun aplamın sesinin verdiği huzur bile yeter kar olarak...
sadece bir gün değil ablam bu süteyi biraz daha uzat desem????????????????
bi öpücük versem????????????????:73e4317106059nd: hatta bir daha bi öpücük versem..:73e4317106059nd: bi daha :73e4317106059nd:
sen faydasını bilmesen söylemezsin aplacım, saçmalıom ben de...:)
hatta mp3 şeysine mi attırsam? uyurken de hazır hazır transa geçmiş olurum işte...olur mu ki öyle?
hayalayaz
16-10-2009, 23:38
sen faydasını bilmesen söylemezsin aplacım, saçmalıom ben de...:)
hatta mp3 şeysine mi attırsam? uyurken de hazır hazır transa geçmiş olurum işte...olur mu ki öyle?
sen onu dinlede nasıl dinlersen dinle, hatta mediye başlamadan önce şöyle yap..
kendi kendine " bana bak yıldıs, bu meditasyonu yapmaktan amaç ........... ( isteğini söyle) dır. bu isteğimi derhal yerine getir de,
resmen emret
.ondan sonra yat mediyi dinlerken uyu fosur fosur.. bırak bilinçaltı görevini yerine getirsin işi ne allah onu neden yarattı... ben seni sefiyom..,shy
yıldıss nolursun yap..:oys
bak hiçbir şey için sana ısrar etmem kendin bilirsin derim ama bunun için ısrar edicem..rahatlıkla da ederim..lütfen yap,oldumu olmadı mı deme..dinle gitsin..sonra da ablama dua edersin balısı..
bak işte şimdi bunu yapmakla ısrarcı bu kız diyebilirsin..çünkü doğru ısrar ediyorum..sor bakalım niye????
sordun mu?
tamam az sonra cevap geliyo..
flaş flaş flaş hülya konuyla ilgili açıklamasını yapıyorrrr..
çünkü seni seviyorum balısı..:73e4317106059nd:
uff çok canım çekti vallayi...teşekkür ederim ciğerlerim...yükledik mp3 şeysine, bu gece başlıom hayırlısıyla..buna niye böyle heyecanla hazırlık yaptım bilmiom ki...keşke melih de yapıverse...:(
allah razı olsun hülyaaa şeysi, ve güzel aplam...
hayalayaz
17-10-2009, 00:23
uff çok canım çekti vallayi...teşekkür ederim ciğerlerim...yükledik mp3 şeysine, bu gece başlıom hayırlısıyla..buna niye böyle heyecanla hazırlık yaptım bilmiom ki...keşke melih de yapıverse...:(
allah razı olsun hülyaaa şeysi, ve güzel aplam...
ohhh safan olsun hüpletcen enercileri uyurken, önce sen yap melihe örnek olcan..uuuraşma oğlumla. sen bi yap... allah hepimizden razı olsun..
hülya şeysi yesin seni emi:73e4317106059nd:
bak şimdi bitti benim medim..depoladım enerjileri..ama ilk defa bu gün çok uykum gedi..oysa cinali gibiydim..neyse vardır bir hayır:)
ablaa çok uykum var..sana yazcaktım ama yarın yazarım..anahtar var kapı var iki gündür giremedim haa..bu günde uyuyacağım tuttu..
sizi seviyorum iyki varsınız..
heyecan yapmaya değer yıldıs ,shy
Perilice
17-10-2009, 09:31
:dbe Bütün meyvaları topladım oh oh
hayalayaz
17-10-2009, 09:44
:dbe Bütün meyvaları topladım oh oh
daha çoooook var, kaynak sınırsız..:meditation:dcb :477 tekrar, tekrar yapabilir tüm ağaçları meyvelerle doldurabiliriz..:makemoneybenim bahçemde para ağaçları bile oluştu...
Perilice
17-10-2009, 09:48
:oys oo süpermiş ablacımmm para agacı ben bunuda imgelerime katayım ama her defasında kendine buyruk hareket ediyorlar hihi duyy bilinç altımmm bak para ağaçlarıda varrr :923
olmamı hiç yıldızım:73e4317106059nd: msj nı az geç okudum ama kayıp yok dün gece yaptım bende ;)...aplam ilkin bir tane yiyebilirsin deyince meyvelerden bir tanecik vişne yedim ama ne vişneydi tadı damaamda hala:P sonra istediğin kadar deyince kaptırmışım kendimi kirazlar, elmalar, girabolular ooffooff nefisti ha birde en iyisinden armut yedim :P çok mu açgözüm bilmiyorum ki :S aslında normalde pek meyve yemem ama fazla uçtum çarptı galiba :S:S :)
sadece bir gün değil ablam bu süteyi biraz daha uzat desem????????????????
bi öpücük versem????????????????:73e4317106059nd: hatta bir daha bi öpücük versem..:73e4317106059nd: bi daha :73e4317106059nd:
ben hiç kıskanmam bu öpücük işini hiç ama hiç:0511::0511:
hayalayaz
17-10-2009, 17:14
ben hiç kıskanmam bu öpücük işini hiç ama hiç:0511::0511:
bende öpücük çooooook hepiciğinize yeter..:73e4317106059nd::73e4317106059nd: :73e4317106059nd: :73e4317106059nd: :73e4317106059nd: :73e4317106059nd:
Abla ben yine diger medide oldugu gibi bundada uyuyorum...noollcak benim bu uyumalir yaaa..ama basinda niyetimi yapiyorum..
hayalayaz
17-10-2009, 17:25
Abla ben yine diger medide oldugu gibi bundada uyuyorum...noollcak benim bu uyumalir yaaa..ama basinda niyetimi yapiyorum..
canım benim uyuyormusun yoksa iyice derinleşiyormusun.. mediden bir müddet sonra uyanıyorsan uyumuyorsun, derinleşiyorsun, yok sabaha kadar uyuyup her gün kalktığın zaman uyanıyorsan uyuyorsun..demekki uyumaya ihtiyacın var..bunu kafana fazla takma..mediye başlamadan önce kendini proğramla..bu gün yaptığım medide bilinçli olarak her şeyin farkında olmayı seçiyorum. uyumadan sonuna kadar dinlemeyi seçiyorum de sonuçta her şeyi kendimiz seçiyoruz..
evet bende ara ara uyudum sanki ablamın sustuğu yerlerde sonra onun sesiyle tekrar uyandım ama bittiğinde sanki bir kaç saat uyumuş gibiydim
evet ablam sabah uyaniyorum.. bugunden itibaren senin dedigin gibi niyetlenirim.
tesekkur ederim:73e4317106059nd:
hayalayaz
17-10-2009, 17:57
evet bende ara ara uyudum sanki ablamın sustuğu yerlerde sonra onun sesiyle tekrar uyandım ama bittiğinde sanki bir kaç saat uyumuş gibiydim
mezegül sen uyumuyorsun,derinleşiyorsun,
evet ablam sabah uyaniyorum.. bugunden itibaren senin dedigin gibi niyetlenirim.
tesekkur ederim:73e4317106059nd:
su aslında senin girdiğin durumda iyi, yani sen uyurken bilinçaltın full devrede oluyor, mediyi yatarak yaptığın içinde doğal uykuna geçiyorsun istersen oturarak veya uzun oturark yap..
blondberry
17-10-2009, 21:08
ya hani medi de dio ya bize özel güç şeyimiz ben 2 tane ayrı şey gördüm hangisi benim gücüm anlayamadım. bir de daha burasının bizim özel yerimiz olduğu ve kimseyi almayın dio ya ablam ben daha onu sölemeden arkamı bi döndüm eski sevgilim karşımdaydı.
birde bikaç gündür affetme medisi yapmaya çalışıorum aslında ablacım affetmeyle de ilgili bir çalışma yapsan bize ne kadar güzel olurdu.
affetme medisinde ben ve karşımda eski sevgilim var onunla konuşurken yüzüme bakmıo başı önde soora ağladı ve kalbinin üstünde pembe renkli bir kalp içinde de benim ismim vardı ama kafasını kaldırmadı
şimdi benim anlamadığım bu nedir? yani bu benim bilinçaltım olabilir mi? hani böle olmsını umduğum için böle görmüş olabilir miyim?
Ya bende bir kaç gündür aklıma geldikçe nefes alıştırmaları yapmaya çalışıyorum. tv izlerken aklıma geliyo hadi nefes çalışması yapayım diyorum. almaya başladıktan bir kaç dakika sonra hemen uyuyorum oturduğum yerde. sonra ansızın gözlerimi açıyorum. Aslında dış sesleri duyuyorum. ama uyku esnasında zihnimden geçenleri bir türlü hatırlayamıyorum.
mazegül bacım ben meditasyonu şeettiremedim dün gece....:( küçük bir aksilik oldu...tam yatmaya gittim mpüçümle bi baktım içi boşşş! bizim melih efendi benim kulacıklarımda rar dosyalarını açan bi çip olduğunu düşündüğü içün, rarlı marlı olduğu gibi koymuş mediyi alete..insan bi bakar rar mı var ne var...sabah uyanır uyanmaz daha günaydın diyemeden zıplattım adamceğizi, git bu rarları aç, notaya çevirttir bişiy yap diye çemkirdim! kısmetse bu gece ben de talan edicam o meyve bahçesini! (*yıldız)
hayalayaz
17-10-2009, 23:19
ya hani medi de dio ya bize özel güç şeyimiz ben 2 tane ayrı şey gördüm hangisi benim gücüm anlayamadım. bir de daha burasının bizim özel yerimiz olduğu ve kimseyi almayın dio ya ablam ben daha onu sölemeden arkamı bi döndüm eski sevgilim karşımdaydı.
birde bikaç gündür affetme medisi yapmaya çalışıorum aslında ablacım affetmeyle de ilgili bir çalışma yapsan bize ne kadar güzel olurdu.
affetme medisinde ben ve karşımda eski sevgilim var onunla konuşurken yüzüme bakmıo başı önde soora ağladı ve kalbinin üstünde pembe renkli bir kalp içinde de benim ismim vardı ama kafasını kaldırmadı
şimdi benim anlamadığım bu nedir? yani bu benim bilinçaltım olabilir mi? hani böle olmsını umduğum için böle görmüş olabilir miyim?
canım benim bu soruları sormasanız bilinçaltın değilse, bilincindir..ama devam ettikçe nilinçaltı devreye girer.. beklentiye girmeden devam edin..bu işin sırrı bu beklentiye girilemeyecek, ve akışa uyulacak..başka çaresi yok..
hayalayaz
17-10-2009, 23:21
Ya bende bir kaç gündür aklıma geldikçe nefes alıştırmaları yapmaya çalışıyorum. tv izlerken aklıma geliyo hadi nefes çalışması yapayım diyorum. almaya başladıktan bir kaç dakika sonra hemen uyuyorum oturduğum yerde. sonra ansızın gözlerimi açıyorum. Aslında dış sesleri duyuyorum. ama uyku esnasında zihnimden geçenleri bir türlü hatırlayamıyorum.
cibelceciğim bedenin alışkın olmadı oranda oksijene maruz kalıyor nefes çalışmaları ile..akışa uy ve bırak alışsın..hatırlamaya çalışma. kanımca sen zaten o devrede zihnini devre dışı bırakıyorsun, devre dışı olduğu için zihninden hiç bir şey geçmiyor demektir.. ,shy
Canım ablam çok sağol.
Şimdi meditasyonu bitirdim. Çok güzeldi herşey. Bahçem, bahçemdeki meyveler, hatta sepetim bile vardı elimde, bahçemin sağ tarafını bir türlü göremiyordum bugün sağ tarafınıda görmek için yöneldim, bir baktım sağ tarafta dağ varmış, bahçem dağın eteklerindeymiş. Meyvelerin tadını hissettim. En çok şeftali ve mürdüm eriği yedim. :oys Dileğimin gerçekleşmiş halide çok güzeldi. Gerçekleşmiş olmasını da o kadar çok arzuluyorum ki.
Hergün biraz daha rahat hissediyorum kendimi.
Ama bişey söylicem lütfen bana gülmeyin :oys Hani anlımızdaki çakraya yöneliyoruz yaa. İşte tam ben oraya yoğunlaştığımda, ordan mor ışık içinden resmen bir göz bana bakıyo. Sadece bu çalışmada olan bişey değil bu. Daha öncede çakra için yaptığım çalışmalarda da böyle olmuştu. bu normal bi durummu yoksa benim uydurmammı. Ama çok gerçek hatta kapanıp açılıyor göz. :oys
hayalayaz
18-10-2009, 00:05
herkesin deneyimleri farklı, renkli ışık görmen normal, yani bir çok insan farklı renklerde ışıklar görüyor, ama göz gördüm diyeni hiç duymadım.. ama uyduruyormuyum gibi sorularda sorma, hiç bir şeyi uydurmuyoruz, akışa uy kesintiye uğratma, bakalım ne olacak, olanı sevgi ve saygıyla kabul et..eğer 3. gözün açılıyorsa evren sana sevgiyle güzel bir hediye veriyor demektir.. sende sevgiyle kabul et...,shy
blondberry
18-10-2009, 00:09
canım benim bu soruları sormasanız bilinçaltın değilse, bilincindir..ama devam ettikçe nilinçaltı devreye girer.. beklentiye girmeden devam edin..bu işin sırrı bu beklentiye girilemeyecek, ve akışa uyulacak..başka çaresi yok..
anladım yani hassas bi çizgi neye inanırsak öle gibi olucak. yani örnekle eğer ben onu bu şekilde gördükten sonra kendime " kendi kendimi kandırıorum öle olmasını istediğim için onu öle gördüm." dersem bilinçaltım da buna gitgide inanıcak ve öle olucak gibi mi?
anlatabildim mi ablacım yahihi
hayalayaz
18-10-2009, 00:31
anladım yani hassas bi çizgi neye inanırsak öle gibi olucak. yani örnekle eğer ben onu bu şekilde gördükten sonra kendime " kendi kendimi kandırıorum öle olmasını istediğim için onu öle gördüm." dersem bilinçaltım da buna gitgide inanıcak ve öle olucak gibi mi?
anlatabildim mi ablacım yahihi
işin doğrusu ben bunun kendini kandırmakla ilgisi olduğunu sanmıyorum, 6. duyu denilen şey herkeste var..özellinle meditasyon gibi çalışmalarda bu yetenekler ortaya çıkıyor, ama biz herşeye cevap arayan ve maalesef böyle durumlarda en yanlış cevapları veren yönümüze inanmayı seçiyoruz.. ve tabiiii her şeyi berbat edip bırakıyoruz.. sorma,sorgulama, akışa uy yaşa... olmaya hazır olana izin ver...:73e4317106059nd:
Uyumadan önce yaptım.ilk 2 dk herşey normaldi, sonra bahçenin kokusunu sesleri falan düşünürken başladım ağlamaya! :( köyümü bahçemizi çok özlemişim bunu hissettim, ama benim çocukluğumdaki haliyle...çok mutluydum orada, kıymetini anlayabiliyordum bir bahçeye, tarlaya sahip olmanın...müziğe ihtiyaç bile duymazdım, kuş sesleri yeterdi bana o zamanlar.hatta tam kiraz zamanı öten bir kuş vardı, adını "kiraz kuşu" koymuştuk annemle..(aaaa hatırladım eşyalara hayvanlara isimler koyan ANNEMdi!ondan öğrendim bunu!)
neyse işte, ağlaya ağlaya devam ettim mediye, sonra uyudum galiba..kapının tokmağını falan güzelce gördüm, sonra hani şu pembe çiçek öbeğinin dibindeki sihirli şeyi bulmaya gelince sıra; işte orda herşey koptu! bula bula melihin küçük haçını buldum! :( önce boynumda duran arapça "allah" yazılı kolyeyi görmeye çalıştım, yok ısrarla o şeyi gördüm! uyudum uyandım yine o! sinir tepeme çıktı! bu şey, melihin ilk haç kolyesiymiş, hatta bir ara irem tutturdu onu ben saklayayım diye, melih de izin verdi, ama irem daha ilk gün bir yere düşürdü, ben buldum sakladım kutunun birine..mozaik mermer gibi bişiyden küçük basit bir haç! bilinçüstüm "allah" yazılı kolye diye tutturdu bilinçaltım ille de o haçlı kolye diye! bilinçaltımın ve bilinçüstümün böyle bütün gece s.... yarıştırması (sembol o :P) bütün sinirlerimi zıplattı! geri kalan mediyi hatırlamıyorum bile! sinir tepemde uyandım sabah!haa bi de o nesneye isim olarak "haydaaa!" koydum! allahım haydaaa diye isim olur mu yaa??! şimdi ben gün içinde o el hareketini yapıp üç kere "haydaaa" mı diyeceğim?!
:( fiyasko yani...
tekrar deneyebilir miyim aplam? ya yine böyle mantıksız bi şeyler görürsem?? çok sinir oldum kendime! :(
blondberry
18-10-2009, 13:43
yıldıss sabah sabahh - ee şey yani bana göre sabah sabah :)- güldürdün beniii :) "haydaa" vurgulamana ve söleyiş tarzına hahaha suratın gözümün önüne geldi haydaa derken ve sonra nerde çıktı bu haydaa diye düşünürken o sinirli halinhihi
hayalayaz
18-10-2009, 15:13
Uyumadan önce yaptım.ilk 2 dk herşey normaldi, sonra bahçenin kokusunu sesleri falan düşünürken başladım ağlamaya! :( köyümü bahçemizi çok özlemişim bunu hissettim, ama benim çocukluğumdaki haliyle...çok mutluydum orada, kıymetini anlayabiliyordum bir bahçeye, tarlaya sahip olmanın...müziğe ihtiyaç bile duymazdım, kuş sesleri yeterdi bana o zamanlar.hatta tam kiraz zamanı öten bir kuş vardı, adını "kiraz kuşu" koymuştuk annemle..(aaaa hatırladım eşyalara hayvanlara isimler koyan ANNEMdi!ondan öğrendim bunu!)
neyse işte, ağlaya ağlaya devam ettim mediye, sonra uyudum galiba..kapının tokmağını falan güzelce gördüm, sonra hani şu pembe çiçek öbeğinin dibindeki sihirli şeyi bulmaya gelince sıra; işte orda herşey koptu! bula bula melihin küçük haçını buldum! :( önce boynumda duran arapça "allah" yazılı kolyeyi görmeye çalıştım, yok ısrarla o şeyi gördüm! uyudum uyandım yine o! sinir tepeme çıktı! bu şey, melihin ilk haç kolyesiymiş, hatta bir ara irem tutturdu onu ben saklayayım diye, melih de izin verdi, ama irem daha ilk gün bir yere düşürdü, ben buldum sakladım kutunun birine..mozaik mermer gibi bişiyden küçük basit bir haç! bilinçüstüm "allah" yazılı kolye diye tutturdu bilinçaltım ille de o haçlı kolye diye! bilinçaltımın ve bilinçüstümün böyle bütün gece s.... yarıştırması (sembol o :P) bütün sinirlerimi zıplattı! geri kalan mediyi hatırlamıyorum bile! sinir tepemde uyandım sabah!haa bi de o nesneye isim olarak "haydaaa!" koydum! allahım haydaaa diye isim olur mu yaa??! şimdi ben gün içinde o el hareketini yapıp üç kere "haydaaa" mı diyeceğim?!
:( fiyasko yani...
tekrar deneyebilir miyim aplam? ya yine böyle mantıksız bi şeyler görürsem?? çok sinir oldum kendime! :(
yıldız çok sorgulama bu ilk deneyimin.. allah ismide, haç ta kutsal ve anlamları olan işaretler.. şimdi düşünme, akışa bırak süreç sana bunların ne anlama geldiğinin farkındalığını kazandıracak..ben şuna sevindim..
yanlış hatırlıyor olabilirim..ama sen galiba meditasyon yapamadığını söylemiştin..oysa büyük bir başarıyla yapabiliyormuşsun..devam et kuzum, gelen her ne olırsa olsun hoş geldi safa getirdi diye bak..her şey sana altın tepsi içinde sunulacak.. sen kutsal olanı istemişsin ve sana verilmiş.. saygı ve sevgi göster.. haydaaa bilincinin verdiği isim diye düşünüyorum, kaale alma..seni seviyorum..:73e4317106059nd:
evet aplacım aslında genel olarak bakarsak hoşuma gitti meditasyon yapmak...:) teşekkür ederim...evet akışına bırakmak en iyisi, bıraktım gitti anasını satem! (*yıldız)
Haydaaaa ha:) Kopardın ben Yıldıs gene:)
neyse Allahtan küfürlü bişiy değildi, günde kaç kere söylediğimi düşünsene...:)
blondberry
18-10-2009, 15:49
ben 2 ayrı simge görüorum bi tanesi çimlerin arasında ağzı kapalı büyük bir kırmızı hediye paketi, diğeri de ağaçtaki anka kuşu. ve ben karar veremedim hangisi diye.
ismine sadece sihir dediğimi hatılrıorum.
isobelciğim sembolü kimseye söyleme, biliyorsun o bize yüksek benliğimizin hediyesi...çok sevindim..
Kızlar Hayal ablam sembolünüzü kimseye söylemeyin demişti. Hatırlatırım:73e4317106059nd:
şşşşşt susun bakem, kimselere söylemek yok, Hayalcim öyle didi
hayalayaz
18-10-2009, 17:12
kızlar anlam veremediğiniz zaman sorun, verilen sembolü nasıl algılamanız gerektiğini sorun..buna cevap isteyin..tüm cevaplar sizde.. örneğin yıldız neden bir haç olduğunu, blondberry neden hem kırmızı hediye paketi hemde anka kuşu olduğunu sorsun.. sorun ve cevapları alın alamazsanız bırakın, mediyi yapmaya devam edin sizi tatmin edecek bir içgörü mutlaka gelecektir..,shy
Hayal ablaaammm muhtesem bir medi yaptim..cok cok cok guzeldi.. cakralarin butun renklerini gordum..bahcede cok ama mutluydum..huzurluydum, sembol olayin sanki kendim uydurdum gibi hissetim ama tamda emin degilim..sen sembol dedigin anda aramadan gordum ben..bugun ikindi vaktinde yaptim ben mediyi artik aksamlari yapmiyacagim..cok mutluyum coookkk
ablam emeklerine saglik :73e4317106059nd:
hayalayaz
18-10-2009, 20:39
Hayal ablaaammm muhtesem bir medi yaptim..cok cok cok guzeldi.. cakralarin butun renklerini gordum..bahcede cok ama mutluydum..huzurluydum, sembol olayin sanki kendim uydurdum gibi hissetim ama tamda emin degilim..sen sembol dedigin anda aramadan gordum ben..bugun ikindi vaktinde yaptim ben mediyi artik aksamlari yapmiyacagim..cok mutluyum coookkk
ablam emeklerine saglik :73e4317106059nd:
çok sevindim ablam, demekki yorgun olduğumuzda veya uyku vakti olduğunda, uyuyoruz, bu medinin yalnız başımıza da yapılabilir olması iyi olmuş..,shy
Birazdan ben de tekrar denicem...uyumadan yapcem bu sefer..:)
öncesinde de yarın ve tüm hafta için boolll bol cesaret dileyeceğim...aplam be sen de dua et olar mı bana? :(
hayalayaz
19-10-2009, 00:19
Birazdan ben de tekrar denicem...uyumadan yapcem bu sefer..:)
öncesinde de yarın ve tüm hafta için boolll bol cesaret dileyeceğim...aplam be sen de dua et olar mı bana? :(
bu gün tüm mesaimi sana harcadım kuzum..sen cesaretlisin zaten..göreyim seni..ben yanındaymışım gibi konuş..:73e4317106059nd:
Bende birazdan yapıcam. Bol bol enerjiler sana Yıldıs cımm. Herşey gönlünce olsun.
,shy
vay melek aplam benim, gözünün çapaaanı yiyim senin emi...valla sana nasıl teşekkür etsem, etmiş olmam...
cibelce bacım sağolasın, dua eden ağzın bal yisin...
Gülçin Şen
19-10-2009, 11:19
Bugünkü meditasyonun ardından:gayet güzel reikiye kanal olup başladım.Her çakrayı anlatırken Hayal abla, onlara reiki verdim.Bütün renkleri tek tek sindire sindire gördüm ve yaşadım.Yalnız egomun çenesi bugün düşmüştü.Meyve bahçesinde portakal ve kirazı görmem egomo çıldırttı.Hepsi aynı mevsim olmaz diye bağırıyordu.Olur canım ben istersem hepsini görürüm diye susturdum .Tepe çakram ve 3.gözümde müthiş bir basınç vardı meditasyonun başından sonuna kadar, beni rahatsız etmesede orada yoğunluk fazlaydı.
İstediğiniz kişiyi bu bahçeye alabilirsin kısmında ayten69 ve Hayal abla aklıma geldi.Ben ne zaman bu 2 sevdiğim kişiyi düşünsem muazzam şekilde enerji akışını hissederim.
Kendimi , isteklerimin gerçekleşmiş halini beyaz bir perdeden seyrederken yüzümde hiç tebessüm yoktu sevmedim o ifadeyi.Zorlasamda o ifadeden kurtaramadım .Genel anlamda üşüme ,ürperti hakimdi.Güzel meditasyondu.
merhabalar
ben bu konuyu geç farkedenlerdenim. cts. gecesi 23'te yaptım. ben kiraz gördüm sadece. sonra sanki zorlayarak incir, erik..vs de düşündüm. kolumda sepet vardı ama sepet yetmezki, bu meyveleri toplamaya. çok diyordum.
kapının tokmağı çok büyüktü kapı da çok büyüktü ama kolayca açılıyor denildiği için zorla açamadığım kapı kendiliğinden açıldı. dileğim bir sahne olarak gözümün önüne geldi. dileğimle ilgili ama tam düşündüğüm şey değil aslında. ağaca dayanma kısmında ağaç elma ağacıydı. newton ve yer çekimi geldi aklıma hihi çakraları geçerken renkleri tek tek gördüm. boğaz çakramda vodoo ve hayal abla, 3.gözde isobel geldi aklıma. sembol olarak ilk başta aklıma bir şey geldi beyaz çiçekler arasında. ama sonra medi pembe çiçek deyince renklerini değiştirdim. sonradan 2 sembol daha geldi ama bunlardan tam emin değilim. zaten en son merdivenlerden çıkarken 1. sembol yanımdaydı. bütün medi boyunca sağ bacağım kasılmış gibi ağrıdı.
gece süper uyudum. çok güzel rüyalar gördüm. hayal abla bile vardı. daha doğrusu kendi yoktu da. istanbulda cafe açmış. orada danışmanlık ta yapıyormuş. oraya gitmeyi planlıyorum vs. yakışıklı hoş bir erkek gördüm. sabaha doğru lavaboya kalktım. tekrar yatınca bile aynı rüyanın devamını gördüm. hihi
dün gece yapamadım. zaten dün bütün gün acayip halsizlik vardı ben de.
ne güzel yaşamışsın mediyi, bizleride gördün demek:) O yakışıklı erkek çıkar belki karşına belli mi olur:)
Ben de çiçekleri sadece beyaz ve mor gördüm nedense, zorladım ama başka renk yoktu
Gülçin Şen
19-10-2009, 16:14
AAA ne enteresanmış new_way boğaz çakrasında ,medide Hayal ablayla benim gelmem:0511:
:mshareketliifade312Hayal abla, ben hiçbirşeyi kafamda tutamıyorum.bir işi yaparken birde bakmışım kendimi başka bir şeyle meşgul buluyorum.Hep yeni şeyler meraklar hatta mucizeler peşindeyim. ama hiçbirinden sonuç alamıyorum. reiki2 yi aldım. Ama karma temizliğini bile hala bitiremedim.
Sedona ilgimi çekti kitabın yarısındayım ama deniyorum olmuyor ben yapamıyorum gibi geliyor. Kişisel gelişimle ilgili bir sürü kitap aldım okudum.Ama uygulama fiyasko.Sorunum ne göremiyorum.Dışardan bakan biri olarak ne yapmalıyım ne önerirsin.tşk. ediyorum seni seviyorum.
hayalayaz
22-10-2009, 11:24
:mshareketliifade312Hayal abla, ben hiçbirşeyi kafamda tutamıyorum.bir işi yaparken birde bakmışım kendimi başka bir şeyle meşgul buluyorum.Hep yeni şeyler meraklar hatta mucizeler peşindeyim. ama hiçbirinden sonuç alamıyorum. reiki2 yi aldım. Ama karma temizliğini bile hala bitiremedim.
Sedona ilgimi çekti kitabın yarısındayım ama deniyorum olmuyor ben yapamıyorum gibi geliyor. Kişisel gelişimle ilgili bir sürü kitap aldım okudum.Ama uygulama fiyasko.Sorunum ne göremiyorum.Dışardan bakan biri olarak ne yapmalıyım ne önerirsin.tşk. ediyorum seni seviyorum.
ablam
her şeyi bırak önce çakralarını dengele..bu kararsızlık, ve hep daha iyinin peşinde olmak, istikrar sağlayamamak, ve zihin dağınıklığı, çakralarının hepsinin darmadağın olduğunu gösteriyor, önce bunu yap. çakraların dengede olduğu zaman tüm bunlar ortadan kalkacaktır.
pisicikk
22-10-2009, 13:58
medi ahalisi...
günlerdir indiripte uygulşayamadığım bu çalışma ile ilgili yazılanları okyunca gözlerim parladı. bendeee diye geçirdim vala kıskançlıkla , ahada itiraf ettim:)
yanlız bi soun var. gündüz iş , akşam ders hafta içi her akşam eve gelmem en erken 10.
10.30da kistal pramit yapıyorum... bu çalışma ne ara olucak :(
hafta sonu dersim 2 ye kadar... artık akşam üstü yapıcaz cumartesi ama
kafama takılan bişi var..bi günde iki çalışma yapmakta varmı acaba sakınca :0511:
hayalayaz
22-10-2009, 16:45
medi ahalisi...
günlerdir indiripte uygulşayamadığım bu çalışma ile ilgili yazılanları okyunca gözlerim parladı. bendeee diye geçirdim vala kıskançlıkla , ahada itiraf ettim:)
yanlız bi soun var. gündüz iş , akşam ders hafta içi her akşam eve gelmem en erken 10.
10.30da kistal pramit yapıyorum... bu çalışma ne ara olucak :(
hafta sonu dersim 2 ye kadar... artık akşam üstü yapıcaz cumartesi ama
kafama takılan bişi var..bi günde iki çalışma yapmakta varmı acaba sakınca :0511:
bana göre sakıncası yok, ama içe yolculuk herkeste farklı olabilir bir dene, istersen..:73e4317106059nd:
brcuysal
26-10-2009, 12:09
Merhaba hayal ablacım ,bende seni hayatımdeğişti sitesinden takip ediyordum ve burda tamamen senin olduk.meditasyon çalışmasını yaptım huzurla herşey çok güzeldi,şeftali aldım yedim:) sembolü söylemeyin demişsiniz söylemiyorum o yüzden gayet netti ama ona bi isim veririken sembol cansız olduğu halde sanki ben ona bir insan ismi verdim hemde tanımadığım bir isim ,bu ne demekki birde dileğim önce bir taneyken hayal ettiğimde üç dileğim bir arada olmuş gibiydi sanki anlamadım ama çok mutlu oldum teşekkürler herşey gönlünce olsun ablacm...
:73e4317106059nd:
hayalayaz
26-10-2009, 12:18
canım benim hoşgeldin yanımıza, medide deneyimlediklerimizin her birinin bir anlamı var, özellikle kubera medisinde gördüğümüz aldığımız her şey.. yüksek benliğimizin bize hediyesidir, ve bize özeldir.. eğer bunların anlamlarını bilmek istiyorsanız, mediyi tekrar yaptığınızda yüksek benliğinize bunlardan anlamanız ve öğrenmem gereken nedir diye sorun, ben en iyisi kısa zamanda birde bu sorularınızı sorabileceğiniz bir medi yazayım..yani kubera medisi yaptığınızda anlamayamadığınız imgeleri sorup cevap isteyeceğiniz bir medi.. ben bu konuyu bir düşüneyim kafamda oluşturayım, en kısa zamanda yapmaya çalışayım, çünkü arkadaşları en çok gördükleri imgelerin ne olduğu konusu meşgul ediyor.. işte deneyimleri yazmak bu yüzden çok önemli, ihtiyaçlar bu şekilde çıkıyor ortaya.. önümü aydınlatan bir ışık oldun..sağol kuzum.. ,shy
canım benim hoşgeldin yanımıza, medide deneyimlediklerimizin her birinin bir anlamı var, özellikle kubera medisinde gördüğümüz aldığımız her şey.. yüksek benliğimizin bize hediyesidir, ve bize özeldir.. eğer bunların anlamlarını bilmek istiyorsanız, mediyi tekrar yaptığınızda yüksek benliğinize bunlardan anlamanız ve öğrenmem gereken nedir diye sorun, ben en iyisi kısa zamanda birde bu sorularınızı sorabileceğiniz bir medi yazayım..yani kubera medisi yaptığınızda anlamayamadığınız imgeleri sorup cevap isteyeceğiniz bir medi.. ben bu konuyu bir düşüneyim kafamda oluşturayım, en kısa zamanda yapmaya çalışayım, çünkü arkadaşları en çok gördükleri imgelerin ne olduğu konusu meşgul ediyor.. işte deneyimleri yazmak bu yüzden çok önemli, ihtiyaçlar bu şekilde çıkıyor ortaya.. önümü aydınlatan bir ışık oldun..sağol kuzum.. ,shy
çok iyi düşünmüşsün ablacım..sana bahsettiğim kitapla ilgili sorularımın cevabını bende merak ediyorum..ama o günden sonra bir daha yapamadım mediyi..daha doğrusu bana söylenen tarih o günün sabahıydı..ancak bir gün sonrasının sabahında olunca sanırım tereddütte kaldım..olmuyor diye değil tereddütüm,kendi adıma bir yanlışım mı var diye düşündüm ve birazcıkta alamamaktan korktum..yani verilen kitabı okuyamamaktan..çünkü kitabın içi boştu,içime doğansa gün gün birşeylerin yazılacağıydı..yani mediyi yaptıkça o an yazılacaktı..bu korku nerden geldi bilmiyorum..
şifacılık çocukluktan beri isteyipte olamadığım birşey..bu konuda ne yapmalıyım bilmiyorum ancak bu gece yine yapıcam..benim için bu medi harika bir deneyim oldu..aynı zamanda da eğitiyor insanı..sanki korkularımla da yüzleşiyorum..yapmak isteyipte yapamadıklarımla da yüzleşiyorum..sanki bir karar vermem gerekliymiş gibi hissediyorum..yapacak mıyım?yapmayacak mıyım?yapmalıyım yönüm ağır basıyor..ve nedense içimde hiç bir şüphem yok..yani saçmalıyor muyum acaba diye soru sormuyorum kendime..sadece eksik yönlerimi bildiğim için bazen,hadi be!diyorum kendime..
neyse devam etmeliyim..ve sanırım ben bunu uzun bir süre uygulayacakmışım gibi geliyor..yani 1 ayla kalmayacak..teşekkür ediyorum ablacım,böylesine güzel bir çalışmayı bana kazandırdığın için..sevgilerimle:73e4317106059nd:
:oysSevgili Hayal Hocam Merhaba, biliyorsunuz yurtdisindayim ve bir suredir kubera meditasyonu indirip dinlemeye ve size katilmaya calisiyorum fakat bir turlu indirip dinleyemedim. Burada gercekten buna ihtiyacim var. Saatini de bilmiyorum, cok yogun calistigim icin girip forumlarin hepsini de okuyamiyorum. Beni de araniza alir ve saatini de yazarsaniz sevinirim. Link de sanirim artik aktif degil. Yardimci olursaniz cok memnun olurum. Sizi cok opuyorum, buradan tum arkadaslara da kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum.
:73e4317106059nd: Vodoocuguma ayrica en icten sevgi ve selamlarimi yolluyorum.
Hersey herkesin hakkinda hayirlisi ile ve gonlunce olsun.:oys
Gülçin Şen
28-10-2009, 19:56
Yüzümde güller açtı adını görünce....Canım belli bir saati yok kuberanın, bağımsız yapıyoruz genelde.Kristal piramitte hergün 22.30 da olmaya çalışıyoruz ama bu ara ondada kaçak var epey:0511:
Kocamannnn öpüyorum seniiii:73e4317106059nd:
:oys Canim benim, hemen cevap yazdigin icin tesekkur ediyorum sana. Burada saatler 2 saat ileri oldugu icin saat sorun olur diye dusunuyordum bu cok iyi oldu hemen baslamak istiyorum ben de ama su linkten meditasyonu indiremedim ki hala onun icin yardimci olursaniz cok sevinirim, cok opuyorum seni, simdi firsat bulmusken yazdiklarini da okuyacagim. Sevgilerimle...
hayalayaz
28-10-2009, 20:47
aytenciğim iyi olmana sevindim ablam kubera medisini istediğin saatte yapabilirsin ve benim enerjileri çekebilirsin çünkü her sabah evrene depoluyorum bu mediyi yapanlar alsınlar diye..linke bakıcam şimdi..:73e4317106059nd:
hayalayaz
28-10-2009, 21:28
aytenciğim linkte bir problem yok, rapid premium üyelik satabilmek için bazen böyle yapıyor, daha sonra yeniden dene ablam..
merhaba .
kubera medısını herkes ferdı yapabılıyormus. eger grup toplanırsa bende sızlerle berber saat 23:00 veya 23.30 da katılabılırım.
hayat kadere inat
11-12-2009, 12:21
şimdi indiriyorum hemen yapacağım Allahın izni ile umarım başarılı olurum
hayalayaz
11-12-2009, 12:26
başarılı olacağını biliyorum..
Gülçin Şen
11-12-2009, 12:27
Hayat Kadere İnat hoşgeldiniz keyifli paylaşımlarınız olsun.Yeni dimi bu arkadaşhihi
hayat kadere inat
11-12-2009, 12:28
hayalcanım bu ellerin duruşunu biliyorum iniyor şimdi bir yerden başlamalıyım biliyorum su olayı dahada arttı ardından topraklanacağım aslında bahçeye inip toprağamı bassam diyorum daha iyi olurmu sence*
hayat kadere inat
11-12-2009, 12:30
hee şindi geldi fransadan dur kızım öyle hemen rank diye yapılırmı ben bi kere senin gibi diilim iyice anlayıp ööle yapıyorum sindire sindire hahahahahah
hayalayaz
11-12-2009, 13:35
hayatcım enerji düşünceyi takip eder ve düşünce ne ise onu yapar, senin başaramamanın nedeni enerjinin senin isteğini takip edeceğinden emin olamaman olabilirmi???? sen ne istersen enerji onu yapacaktır.. iste yapsın, ayaklarını kurutmasını ve bir daha ıslatmamasını söyle... ama bahçeye inerek topraklanmak seni rahatlatacaksa öyle yap..
hayat kadere inat
11-12-2009, 14:13
bitirdim şimdi olağan üstü bir deneyim oldu çok güzel hissettim hiç kopmadım şu anda evde topraklanırken sana teşekkür etmek istedim gerçekten hoşuma gitti masal gibiydi üzüm ile kiraz yedim tamam başka bir açıklamada bulunmayacağım:))
merhaba Hayal abla
çekim yasası meditasyonunuz bende var, fon olarak kullanılan müziği nasıl öğrenebilirim?bana yazabilir misiniz?
bir de 21 günlük bir uygulamaya başladım fakat meditasyonun sonuna doğru sesinizi zaman zaman duymakla birlikte uçuşa geçmiş oluyorum uyuyor gibi oluyorum
acaba etki ediyor mu yine de?
hayalayaz
06-02-2010, 01:36
merhaba Hayal abla
çekim yasası meditasyonunuz bende var, fon olarak kullanılan müziği nasıl öğrenebilirim?bana yazabilir misiniz?
bir de 21 günlük bir uygulamaya başladım fakat meditasyonun sonuna doğru sesinizi zaman zaman duymakla birlikte uçuşa geçmiş oluyorum uyuyor gibi oluyorum
acaba etki ediyor mu yine de?
fon olarak kullandığım müziğin ismini soruyorsan ben çekim yasası medisinde hangi müziği kullandığımı bile unuttum ablam.. ancak şunu söyleyebilirim, benim kullandığım fon müziklerinin bir bestecisi yoktur çünkü bestecisi olanların telif hakkı gibi bir ödemesi var.. bu müzikleri ben yıllar önce bir yerlerden buldum, pc oratmına kaydettim kullanıyorum şimdi..meditasyonda uyuduğun zaman aslında o bana göre bir uyku durumu değil.. bence sen tetaya geçiyorrsun, ama uyusan bile önemli değil, uyuduğumuz zaman bilinçaltı full açık oluyor.. sevgiler
hayat kadere inat
06-02-2010, 12:20
bu meditasyon olayı benim aklımı karıştırmaya başladı yani başladığımız bir mediyi 21 gün yapcakmıyız?
hayalayaz
06-02-2010, 12:37
bu meditasyon olayı benim aklımı karıştırmaya başladı yani başladığımız bir mediyi 21 gün yapcakmıyız?
canım benim
21 gün bizim geçmişte oluşturduğumuz, düşünce kalıplarını, alışkanlık kalıplarını, aşmamıza yarayan bir süreç.. bu süreç olmazsa olmazlardan değildir.. özellikle bu meditasyon, çekim yasası, bir takım isteklerimizi oluşturmak için yapılıyor, eh, bilinçaltı kalıpılarımız olmasa istediğimiz şey, durum her ne ise onu daha kolay elde ederdik değilmi? özellikle bilinçaltı kalıplar, blokajlar sözkonusu ise 21 günlük süreci sadece tavsiye ediyoruz.. eğer sen ben bir kere yaparım ve enerjiyide serbest bırakırım ve dileğim gerçekleşir diyorsan bir kere yap bırak..
hayal abla peki topraklanmayı yapıyor muyum tetadayken
yani bilinçaltı kendi halleder değil mi duyduğu talimatlar uyarınca
çok umutluyum bu kez olacak çok teşekkürler hayal abla
sesini duymadan uyuyamıyorum, uyumanın ilk şartı hayal ablanın sesini duymak oldu:)
hayalayaz
06-02-2010, 23:12
hayal abla peki topraklanmayı yapıyor muyum tetadayken
yani bilinçaltı kendi halleder değil mi duyduğu talimatlar uyarınca
çok umutluyum bu kez olacak çok teşekkürler hayal abla
sesini duymadan uyuyamıyorum, uyumanın ilk şartı hayal ablanın sesini duymak oldu:)
şimdi şöyle düşün.. kalbinin, midenin, bağırsaklarının, endokrin sisiteminin vs.. kısaca bedeninin tüm fonksiyonlarını aynı anda bilinçli zihninle dengeleyebilirmisin??? hayır çünkü bedenimizin bütün fonksiyonlarını düzenlemek bilinçaltının görevi.. ve bu işi muhteşem bir düzenle.. harika bir kolaylıkla yapıyor.. bu kadar çok şeyi yapabilmek için.. sen çalışırken, konuşuken, dans ederken.. film izlerken o sürekli 24 saat boyunca her dakika, her saniye hiç ara vermeden çalışıyor.. özellikle sen uyurken ona verdiğin görev her ne ise onuda yerine getiriyor.. örneğin yarın sabah saat 8 de uyanmam lazım diyerek yat..ertesi gün mutlaka o saatte uyanırsın.. dolayısı ile, meditasyon yaparken.. sen yine bilinçaltına görev veriyorsun. ona diyorsun ki " ben şimdi meditasyonda derin transa geçiyorum, sen yapılması gereken ne varsa benim için yap".o da sana emret sahip diyerek medide her söyleneni en mükemmel haliyle yerine getiriyor.. tamammı kuzu.. medilerini oturarak yaparsan uyduğunu düşünmezsin..yatarak yaptığında bilinçaltı yattığında uyuyacağına programlı olduğu için uyursun.. ama dediğim gibi ister uyu, istersen derin transta ol..bilinçaltı kendisinden bekleneni yerine getirecektir sevgiler..
ben de yaptım...kök çakramda yanma kalp ve boğazda hareketlilik hissettim...turuncuya yakın sarı bir cam küre gördüm ama bunu bilinçli zihnimle gördüm...acaba her yaptığımızda farklı bir sembollü görürüz...sembolden sonra uykum geldi ve taaam 9 saat derin uyumuşum, meditasyonla ilgisi olabilir mi? aslında çok kısa sürelerle derinleştim, tam konsantre olamadım medi yaparken....
eylul_1969
10-02-2010, 13:33
Merhaba Hayal abla, bende bu mediyi indirdim.Daha 1 kez dinledim. Benim sorunum, bi türlü söylenenleri hayal edemiyorum,imgeleyemiyorum. Mesela çiçeklerin arasında sembol var onu al deniyor. Ama ben hiçbirşey görmüyoruuuum :0326: .Kendimce bişeyler uydurmaya çalışıyorum, görüntü olarak:mshareketliifade118 . Napcam beennn.
Birde, bu medileri, işyerinde çalışırken, bi şeylerle uğraşırken dinlesek ,(sese konsantre olmadan) olurmu?
Aklıma bi soru daha geldi, belki saçma bi sorudur ama içimde kalacak sormassam.:ci
medileri peşpeşe dinleyebilirmiyiz? Saçma soru bu değildi.:ççk
Bu medileri 21 kere dinlememiz gerekiyor ya, sabah ve akşam olmak üzere güde 2 kere dinlenerek 21 tamamlansa olurmu?
Ben pek paylaşımda bulunamıyorum, ama yazlılanları takip ediyorum. Sizlerin aranızda olmak gerçekten çok güzellll. Sevgiyle kalınnn.:throw
Gülçin Şen
10-02-2010, 13:45
Hayal ablaya sormuşsun ama bende fikirlerimi söylemek isterim...
Sevgili Eylül 21 derken kastedilen GÜN ,sabah akşam dinlerek zamandan tasarrufla kısa zamanda bitirmek, bence meditasyon dahil tüm çalışmaları özümsemeden yapılması anlamı taşır benim için.
İmgeleme konusunda kendini sıkma gözlerini kapat ve zorlanmadan görsende görmesende hissetmeye çalış.Zaman içinde biraz pratikle imgeleme işini halledersin..ki imgelemeyi kolaylaştıracak bir çok paylaşımlarımız mevcut sitemizde...
Kendi kanaatim meditasyon için zaman ayırmak ve sadece ona odaklanarak herşeyi hissetmek,yaşamak o durumu,biraz özen kısacası...
İçinden çalışırken yapmak geliyorsa ve kendini iyi hissediyorsan bu durumda öyle yap.Kesin kuralı şudur diye birşey diyemem, kendi algılarımıza göre değişibilir bir durum.Ama meditasyonun en basit tanımı ''Hiç bir şey yapmamak''tır...
Sevgilerimle...
eylul_1969
11-02-2010, 00:15
Sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim Vodoo, söylediklerine dikkat edeceğim. Bütün arkadaşların bilgilerine açığım. Kafama takılan sorulardı. :$ Burada bilmediklerimizi, öğrenmek istediklerimizi, paylaşarak öğreniyoruz. İnşallah bende bir gün imgelemeyi başararak medilerden dahada zevk alır duruma gelirim.,shy1
Sevgiyle kalın..:mx
hayalayaz
11-02-2010, 01:37
eylülcüğüm dayanışma meditasyonu imgeleme bilmeyen arkadaşlara çok yardımcı oldu..ancak bir şey var.. çok fazla şeyi aynı anda yapmaya kalkışırsan, karışırsın.. ayrıca meditasyonlara özel vakit ayırman, bil,nçli zihnini susturacağı için medite etmeni kolaylaştıracaktır, bilinçaltının işbirliği etmesine vesile olacaktır.. baştada söylediğim gibi dayanışma medisini yap..eğer imgeleri resim olarak göremezsen hissetmekte aynı vazifeyi görür. çünkü hepimiz görsel değiliz..sevgiler
eylul_1969
11-02-2010, 12:42
Çok teşekkürler hayal abla, dayanışma meditasyonunu dinlemeye başlayacağım. Dediğiniz gibi nerden başlayacağımı bilemedim. bu arada kubera meditasyonunu da dinliyorum. Sanırım sorun olmaz.
hayat kadere inat
11-02-2010, 16:22
ben imgelem olayını kolay çözdüm belki yardımı olur öğrenmek isteyenlere
hiç hayal kurmuyormusunuz
güzel bir ev
güzel bir araba
martıların uçuştuğu bir deniz
bülbülün şarkı söylediği bir mehtap gecesi
güzel çocuklar vs....
bu kadar basit
hayalayaz
11-02-2010, 16:31
Çok teşekkürler hayal abla, dayanışma meditasyonunu dinlemeye başlayacağım. Dediğiniz gibi nerden başlayacağımı bilemedim. bu arada kubera meditasyonunu da dinliyorum. Sanırım sorun olmaz.
eylülcüğüm dayanışma meditasyonu imgeleme bilmeyen arkadaşlara çok yardımcı oldu..ancak bir şey var.. çok fazla şeyi aynı anda yapmaya kalkışırsan, karışırsın.. ayrıca meditasyonlara özel vakit ayırman, bil,nçli zihnini susturacağı için medite etmeni kolaylaştıracaktır, bilinçaltının işbirliği etmesine vesile olacaktır.. baştada söylediğim gibi dayanışma medisini yap..eğer imgeleri resim olarak göremezsen hissetmekte aynı vazifeyi görür. çünkü hepimiz görsel değiliz..sevgiler
bu arada kubera meditasyonunu da dinliyorum. Sanırım sorun olmaz.
çok fazla şeyi aynı anda yapmaya kalkışırsan, karışırsın.
ablam bir önceki mesajımdada belirttiğim gibi çok fazla şeyi aynı anda yapmaya çalışırsan karışırsın.. kendine bu kadar yüklenme..sırayla öğren... kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer isteklerin ve dileklerin bu güne kadar beklediyse odaklanmış bir şekilde medite edebilinceye kadarda bekleyebilir diye düşünüyorum..acele etmek..sizin enerjiyi serbest bırakmanıza engel olur ki buda çalışmalar yaptım hiçbirnin faydası olmadı demenize sebep olur.. yapmak istediğiniz her ne ise sakin ve odaklanmış bir şekide, yavaş yavaş öğrenerek, öğrendiklerinizi sindirerek yapmanızı tavsiye ediyorum..ve lütfen benim ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlarımızın yazdığımız mesajları daha dikkatli okuyun..
eylul_1969
12-02-2010, 00:10
Sanıırım anladım hayal abla, ben önce şu dayanışma meditasyonunu dinleyeyim. Biraz deneyim kazanayım. Ondan sonra tekrar sizlerden, ne yapmam veya ne şekilde devam etmem konusunda yardım almak isterim. İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim.:0338:
hayalayaz
12-02-2010, 00:18
Sanıırım anladım hayal abla, ben önce şu dayanışma meditasyonunu dinleyeyim. Biraz deneyim kazanayım. Ondan sonra tekrar sizlerden, ne yapmam veya ne şekilde devam etmem konusunda yardım almak isterim. İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim.:0338:
harikasın :throw
ablacım kubera medıtasyonunu yaparken gördüğümüz sembol bizde olan (elımizde mevcut) bir şeyse bir anlamı varmıdır .
hayalayaz
17-02-2010, 03:25
ablacım kubera medıtasyonunu yaparken gördüğümüz sembol bizde olan (elımizde mevcut) bir şeyse bir anlamı varmıdır .
ablam gördüğün sembol..sana ne ifade ediyor?? bunu düşünerek bir anlam çıkarmaya çalış..veya o her ne ise söyle.. ben şu anda bir anlam veremedim..
Bu gün bu meditasyonu yaptım..Dikkatimi çeken ve şaşırtan çok büyük bir kapının hemen açılmasıydı zaten açıkmış dediğimi hatırlıyorum..Bir de bahçede meyvelerden elma ve üzüm alıp yedim..Toplayın deniliyordu ama ben bursı zaten benim bahçem niye üzerimde taşıyayım istediğim zaman alır yerim diye düşünüp toplamadım..
Bu durumda bu benim paraya olan bakış açım mı oluyor?
Birde sembolü ince zihnimden şu olur diye düşünmüştüm ama tamamen farklı bişey çıktı..Belki onu da zihnimle yaratmışımdır bilmiyorum:))
Bu güzel meditasyon için çok teşekkür ederim..Emeğinize sağlık..
hayalayaz
13-03-2010, 21:33
Bu gün bu meditasyonu yaptım..Dikkatimi çeken ve şaşırtan çok büyük bir kapının hemen açılmasıydı zaten açıkmış dediğimi hatırlıyorum..Bir de bahçede meyvelerden elma ve üzüm alıp yedim..Toplayın deniliyordu ama ben bursı zaten benim bahçem niye üzerimde taşıyayım istediğim zaman alır yerim diye düşünüp toplamadım..
Bu durumda bu benim paraya olan bakış açım mı oluyor?
Birde sembolü ince zihnimden şu olur diye düşünmüştüm ama tamamen farklı bişey çıktı..Belki onu da zihnimle yaratmışımdır bilmiyorum:))
Bu güzel meditasyon için çok teşekkür ederim..Emeğinize sağlık..
bir şey değil efsuncuğum
çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum.. onların cevapları nasıl sendeyse
bunun cevaplarıda sende.. hayatına bak parayla olan ilişkine bak.. benim sembolümde farklı bir şey çıktı... zihnimizde yarattığımız önceden bu olur/olmalı diye düşündüğümüz, medtasyon esnasında gelen ise bilinçaltının bize hediye ettiği diye düşünüyorum..sevgiler..
Teşekkür ederim takip ettiğiniz için..Günlük benim hayatımı değiştiren şey oldu:))
Bu arada parayla ilgili düşüncem sanırım meyve bahçesindeki düşüncem gibi..Lazım olunca bir şekilde bana gelir diye düşünüyorum:))
KUBERA meditasyonunu indirdim bende bugün gece yapacağım sizler ara vermişşinsiniz galiba ben ilk defa meditasyon yapacağım heyacanlıyım biraz ama arınma yapıyorum düzenli.İlk meditasyon için uygun değil mi kubera? bu arada imajinasyonum çok iyidir.gözü açık rüya görürüm.:kop
Gülçin Şen
11-06-2010, 13:17
Kubera meditasyonu benim en çok sevdiğim meditasyondur.İlk meditasyon deneyimini yaşayacaksan iyi bir seçim sevgili smoke...
Yapanlar hala vardır ben arada yapıyorum bu mediyi..Arınman için sana yardımcı olacak meditasyon Kristal Piramit Meditasyonu...Kolay gelsin....
teşekkür ederim vodoo,bu gece yapacağım .
Umarm bu mesaj biinin dikkatini çeker.Dün gece mediyi yaptım ama simge görmek istemediğim bir şeydi.silinmedi bir türlü gümüş gibi parlayan bir orak ?
hayalayaz
13-06-2010, 23:20
Umarm bu mesaj biinin dikkatini çeker.Dün gece mediyi yaptım ama simge görmek istemediğim bir şeydi.silinmedi bir türlü gümüş gibi parlayan bir orak ?
mesajın dikkatimi çekti neden bu simgeyi görmek istemedin?..sana ne ifade ediyor?
:spring_beesHayal hanım mesajımı dikkate aldığınız için çok teşekkür ederim.Orak gördüğüm an düşündüğüm bir tarım aleti gibi gelmedi gümüş parıl parıl parlayan bir orak sapındada bir takım yazılar. Sanki ayinsel bir şeyin parçası gibi ürperdim ama anlam veremedim.meditasyon esnasında hissetdiğim ise grip olmuşum tylhot içmişim uyuyorum ama kafamdan bin türlü düşünce geçiyor ateş yüzünden uyanamıyorumda aklımıda susturamıyorum öyle bişi
hayalayaz
14-06-2010, 10:15
:spring_beesHayal hanım mesajımı dikkate aldığınız için çok teşekkür ederim.Orak gördüğüm an düşündüğüm bir tarım aleti gibi gelmedi gümüş parıl parıl parlayan bir orak sapındada bir takım yazılar. Sanki ayinsel bir şeyin parçası gibi ürperdim ama anlam veremedim.meditasyon esnasında hissetdiğim ise grip olmuşum tylhot içmişim uyuyorum ama kafamdan bin türlü düşünce geçiyor ateş yüzünden uyanamıyorumda aklımıda susturamıyorum öyle bişi
acaba bir şeyleri hasat etmenin vakti geldi de senmi göremiyorsun???... orak'ı istemediğine göre acaba eskiyi bırakıp, yeniyi kabulmü edemiyorsun???..hepimiz zaman zaman, yeni olanın riskini göze almaktansa, memnun olmasak bile, hatta mutsuz olsak bile eskiye sımsıkı sarılıyoruz... ben şu anda varsayım üretiyorum tabii.. ama istersen hayatını bir gözden geçir bakalım..bitmesi/bırakman gereken, fakat senin bırakamadığın bir şeyler varmı? eğer varsa şunu aklından çıkarma..sen eskiyi tamamen ve tümüyle hayatından çıkarmıyorsun... hasat edildiğinde, toplanan ürün bizleri besler..hayatta kalmamıza yardım eder... orak ayinsel bir şeyin parçası bile olsa bana şunu düşündürdü... hasat etmek durumunda olduğun durum/şey her ne ise bu seni hem rusal olarak hemde fiziksel olarak besleyecek..yani bırakman gereken şey her ne ise onun faydasını elle tutulur gözle görülür şekilde yaşacaksın...
tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama benim içinde senin gördüğün orağı bu şekilde yorumlamak geldi sevgiler
söylediklerinizi düşüneceğim ve mediye devam edeceğim.teşekkür ederm.
Ben bu meditasyonu yapıyorum;ama hiçbirşey görmüyorum pembe çiçeklerin arasında.
:(
Zamanla mı görürüm hiç mi görmem? Görmek istiyorummm.
O kısıma geldiğimde acaba ne göreceğim diye kendimi mi kasıyorum? Onun için mi göremiyorum?
Kısacası 5 gündür yapıyorum, becerebildiğimi söyleyemem, iş o simgeyi görmeye gelince...
Bence yapmaya devam et dafne simgeden çok meditasyonun sana hissetdirdikleri önemli.
eki eki (burda güldüm) kendime gülüyorum tabi ben senin kadar da yapmadım meditasyonu ama bi sürü makale okudum netde .Ortak fikir çok takılma akışa bırak ve sürekli ol.Bu sitede çok yol kat etmiş kişiler var eminim onlar sana bu konuda daha açıklayıcı yorumlar yaparlar ama sorun askıda kalmasın istedim.:animation732xl9vh:
Benimde bu meditasyonu yaparken yaşadığım bir iki olay var..
1- Çakraları dengelemek ile ilgili yönlerdirmelerinde hayal ablanın turuncu parlak ışığı döndürürken burnuma pis bir koku geliyor allah allah diyorum ne oluyor yeni duş aldım.
2-Sonlara doğru ellerim kasılıyor ve işaret parmağım sağ elimin işaret parmağı havaya doğru tık diye kalkıyor.Kendimi kasıyorum galiba anda kalmak için.
Yada yeni keşfetdiğim bu yolda hızlı ilerlemek psişik olmak için kendimin bile farkında olmadığım yeteneklerim olduğunu görmek için egocumla el ele kendimizi kandırmaca oynuyoruz hani özel ve biriciğim ya ben istesem neler neler yaparım en iyi benim.
Bu sebeble de önce egomun bu şişkinliğini indirmem ve doğa üstü olaylara karşı içimde biriktirdiğim çoçukluğumdan bu yana (ecinni peri şeytan gülyabani= doğa üstü) arınmam arınmam arınmam lazım.
merhaba arkadaşlar bu konuyu sabahtan beri büyük bi keyifle tek tek okudum hepinize tşkrlerimi sundum içtenlikle...çok eğlendim..hehe
tüm sayfaları okuduktan sonra sabırsızlıkla (meditasyonları beceremesem) de dinlemek için açtım nerye otursam nasıl yapsam demeye kalmadı hayal ablanın sesini duyar duymaz ayakta dinledim 1. bu dogru yolmudur 2. renkleri göremiyorum :( 3. bahçemi tam göremiyorum ve ağaç kısmında sadece gövdeyi yarım yamalak gördüm ablam ağacın dibine oturun diyo ama ben ağaca sarılıyo gördüm:( 4. simge arayın diyorya ablam aradım ama belirli bi yer yok ta belli belirsiz haç şekli görüyorum otların arasında ama isim bulamadım...haç şeklini gördüğümden itibaren de sağ koluma omuzdan itibaren dayanılmaz ağrı girdi ve çok şiddetli... ayakta yerimde duramadım deliler misali bi oyana bi buyana yada döne, döne haldeydim içimi kemiren bi durm olur ya ama sebebini bilmiyorum hem çok mutlu hem ağlamaklı karışık bi durum yaşadım.. eksiklerim ve yanlışlarımla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum sabırsızlıkla...:grin tşkr,tşk tşkr ediyorum şimdiden hepinize..,shy
kubera meditasyonunu indirecektim ingilizce olunca beceremedim...lütfen beni yönlendirirmisiniz...:meditation
Gülçin Şen
06-04-2011, 19:13
kubera meditasyonunu indirecektim ingilizce olunca beceremedim...lütfen beni yönlendirirmisiniz...:meditation
Linke tıkla bilge Free account yazan kısmın altında sağda slow download'a tıkla beklemen gereken saniye görünecek bitince tıkla ve indir mediyi...
teşekkür ederim vodoo...indirdim...hayal abla sanada teşekkür ederim bu güzel meditasyon için yüreğine sağlık...
sevgili hayal abla bu meditasyonu bende dün gece ilk defa yaptım karnımda bir titreşim hissettim benim gözümde canlanan sembol kristaldi damla şeklinde bide hiç uyanmadan 10 saat uyumuşum bunların anlamı nedir acaba?
bizimle paylaşatığınız tüm bilgiler için sonsuz sevgiler ayrıca bu sitede tüm içtenlikleriyle dostluklarını payşan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler:çiçi3
ben indiremiyorum bana da yardım eder misiniz?
hayalayaz
22-04-2011, 23:51
ben indiremiyorum bana da yardım eder misiniz?
linke tıkla +slow downlod+saate bakan adam... yaklaşık 60 sn bekliyorsun, download now yazısı çıkınca tıkla+ br pencere açılacak... sabit diske tıkla..ve ininceye kadar bekle..
bu kadar..
yine denedim slow downloada tıklıyorum ama orda kalıyor saniye de görünmüyor:(
tamam oldu bu sefer indirdim
tamam oldu bu sefer indirdim
bende free account ibaresi yok olmuş anlayamadım neden:0332:
olan arkadaşlardan biri gönderebilir mi lütfen:bby
fallenangel
28-05-2011, 01:38
ablacım sesine sağlık :) şimdi bitirdim mediyi gercekten mukemmel
ama benim solar pilexuscuğuma neler olmuş öyle :( nefesim kesildi resmen o kısımda, karnıma agrılar girdi kıs kıs kıvrandım , tam 3 kere kramp girdi mideme
onun haricinde çok güzel bir deneyimdi :trrrt
Mor Kedi
28-08-2011, 18:19
bugün çok tesadüfi bir şekilde bu siteyle karşılaştım,çok da iyi oldu ...sanırım sizinle yolumuzun kesişmesi gerekiyormuş hayal hanım :) kubera meditasyonunu gözyaşları içinde (ama üzüntü değil tamamen hissettiğim rahatlama ve mutluluk duyguları eşliğinde) gerçekleştirdim.Meditasyona başlarken solar pleksus bölgemde huzursuzluk sanki tıkanma vardı,sonrasında o his de kayboldu..simge olarak kırmızı bir kalp seçtim..sanırım iyi bir anlama geliyordur :) sesinize,emeğinize sağlık...sevgi ve ışıkla kalın :ççkklp
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.