PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teknik, Kurucu-Master, Yönetici, Moderatör, Özel Üye, Üye Nedir?, Ne İçindir?

CanBey
12-03-2009, 13:28
Teknik :

Site içerisindeki tüm işlerden sorumlu kişidir. Yönetim paneli, tasarım, üye yönetimi, işleyiş, bakım ve yedekleme gibi belli başlı görevleri yerine getiren şahıstır..

Kurucu - Master :

Site içi işleyişi, konuların ve kategorilerin oluşturulmasını düzenler. Sitemize özgü olarak Master sıfatı ile eğitmen olarak da görev yaparlar. Sitemizin en yüksek rütbesidir. Yönetim atamalarından da sorumludur.

Yönetici :

Site içi konu ve üye takibinden sorumlu kişilerdir. Belli bir kategoriye mensup değil tüm forum içi kategorilerin düzeni ile ilgilenmektedirler. Ayrıca tüm forum genelinde üye yasaklama ve düzenleme yetkileri bulunmaktadır.

Moderatör :

Üst yönetim tarafından belirlenen kategorilerin denetiminden sorumlu kişilerdir. Üye yönetimi sadece bağlı oldukları kategorilerle sınırlıdır.

Özel Üye :

Herhangi bir yetki sorumluluğunda bulunmamaktadırlar. Akrabalardan oluşuyor diyebiliriz =)

Üye :

Forum içi paylaşımdan sorumludurlar. Herhangi bir yönetim yetkisine haiz değillerdir.