Orijinalini görmek için tıklayınız : doga sesleri
[Only Registered Users Can See Links]
daha çok var ama deneme amaçlı ekledim çünkü ilk defa dosya yüklemeye çalışdım umarım becerebilmişimdirhihi eger olduysa diğerlerini de eklemeye çalışacagım:)
hayalayaz
04-10-2009, 19:48
ışıkcığım rapit share'den free occount alırsan bu linkler hiç ölmez, bu şekilde belirli bir tıklanmadan sonra yine yüklemek zorunda kalırsın.
valla abla sanal sürücü diye bişey aldım ama biliyorsun pek pcden anlamam sanal sürücüymüş 4shared diye bir yer bana üyelik verdi cana bir sorarmısın dogru olan bu mu degilse bile ögrenene kadar olmazsa tekrar tekrar yüklerim merak etme abla ugraşırım benhihi
hayalayaz
04-10-2009, 20:03
valla abla sanal sürücü diye bişey aldım ama biliyorsun pek pcden anlamam sanal sürücüymüş 4shared diye bir yer bana üyelik verdi cana bir sorarmısın dogru olan bu mu degilse bile ögrenene kadar olmazsa tekrar tekrar yüklerim merak etme abla ugraşırım benhihi
iyidir her halde ablam can'da bilmiyor, zaten rapid'de free occount vermiyormuş artık, yeniden açar ama şu anda linkler öldükçe dirilitiriz bizde veya ben yüklerim tekrar isteyen olursa..benim account var..
tamam abla sen garantiye al valla anlamıyorum çünkü ben.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.