Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadir gecesi
Mubarek KADİR GECENİZİ kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim,shy
Herkesin kadir gecesi kutlu olsun bolluk ve bereket getirsin...Bütün dualar kabul vede makbul osun...
Kadir gecesi kutlu olsun.Tüm dualar kabul olsun hepimşze ve bütüne bolluk ,bereket, mutluluk sağlık getirsin....
saolun arkadaşlar sizlerinde hepimizin kadir gecesi mübarek olsun
hayalayaz
15-09-2009, 09:20
canlarım kadir geceniz mübarek olsun, bu gün yine özel bir çalışma yapıyorum, şifaları kabul etmeyi unutmayın olurmu..,shy
herkesin kadir gecesi mübarek olsun. herkesin hayırlı dilekleri gerçek olsun inşallah
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.
,shyAmin tüm dünyaya iyili şifa getirsin.
canlarım kadir geceniz mübarek olsun, bu gün yine özel bir çalışma yapıyorum, şifaları kabul etmeyi unutmayın olurmu..,shy
Allah razı olsun ablacığım bizler için yaptıgın iyilikler sana katlanarak dönsün:73e4317106059nd:
arkadaşlarım,kadir geceniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun.
geçen sene kadir gecesiydi aldım kuran elime okuyorum,ama okuyamıyorum dilim dolanmıyor,sanki zihnim başka şeye takılmış boğuluyorum.bıraktım okumayı durdum biraz tekrar başladım yok kafamı toplayıpda dikkat veremiyorum,hiç böyle olmazdı bu şekilde gayret gösterirken telefon çaldı,açtığımda kötü haberi aldım o anda yere yığıldım ne yapacağımı şaşırdım bacaklarımda can kalmamıştı,nasıl geçirdik o günlari bilmiyorum bugün bir sene oldu canlarımızı kaybedeli,kadir gecesi bana hep onları hatırlatacak.
kadir gecemiz mubarek olsun..hepimizin gecesi kutlu olsun..yaşantımıza hayırlar getirsin..şifa isteyenler şifaya,huzur isteyenler huzura kavuşsun..tüm dileklerimiz bütünün ve bizim en yüksek hayrına olsun..sevgilerimle:73e4317106059nd:
Gülçin Şen
15-09-2009, 13:17
Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun.
Kadir geceniz hayırlara vesile olsun....
[Only Registered Users Can See Links]
umuda_yolcu
15-09-2009, 13:43
herkesin kadir gecesi mübarek olsun dualarınızın kabul olması dileğimle.
Aprilrose
15-09-2009, 14:02
Her kandil yeni rahmetlerin habercisidir.
Dualarınız ve dilekleriniz kabul; Kadir geceniz mübarek olsun...
superisi81
15-09-2009, 14:19
Bir damla umut serpilsin yüreğinize,bin tatlı umut dolsun günlerinize,hayalleriniz gerçekleri bulsun,bütün dualarınız kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun...
sizleri seviyorum...dualarda buluşmak dileğiyle...
sevgilerimle...
Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allah'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.
blondberry
15-09-2009, 16:20
hepimizin ve tüm müslümanların Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Bu gece ben de kendime göre dua edicem. Başta Hayal ablam olmak üzere hepinize de göndericem. öpüorum ve sizi çok seviorum
Kadir gecesi hepimize hayırlar getirsin, hastalar şifa bulsun
arkadaslar kadir gecemiz mübarek olsun..Rabbim dualarinizi ve dileklerinizi kabul etsin
canim ablam bu geceye ozel, yaptigin calisma icin tesekkur ederim...Rabbim senden razi olsun..
mübarek kandilinizi kutlar huzur sağlık bolluk bereket dilerim
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN NİCE KANDİLER
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
"KADİR GECENİZ KUTLU OLSUN"
Hayal Abla şifalarını tüm kalbimle kendim ve ailem için payıma düşen kısmı sevgiyle kabul ediyorum....
Bu benim yaptığım helva vodoo tadına baktı sizlerede bu şekilde de olsa göndereyim dedim (Allah kabul ederse :))
Gülçin Şen
15-09-2009, 19:02
Ayyy inanmıyorum kadına bak üşenmemiş resmini çekmiş helvanın ,koymuş buraya.....hihi
Ellerine sağlık canım arkadaşım ,canım komşum çok güzel olmuş helva...:73e4317106059nd:
Aaaaa ne üşenicem sanal da olsa vereceğim çookkk kişi var kızz...hihiGönderiyorum bende böleee işteee dua et sen karşımdasın yoksa sende bu şekilde alırdın valla:)
hayalayaz
15-09-2009, 21:00
sağol nazz cığım allah kabul etsin..,shy
herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun. inşallahh bu güzel ve anlamlı gecede hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olur
Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gece,dua
bahcesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle... kandiliniz mübarek olsun:73e4317106059nd:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.