Orijinalini görmek için tıklayınız : sibel80'in doğum gününü kutluyoruz
Gülçin Şen
01-09-2009, 17:57
Günlüklerde olmasa haberimiz olmayacak mutlu gününü kutlama şansını kaçıracağız.
,shy
Yeni yaşın tüm güzellikleri sana getirsin iyiki doğdun....:73e4317106059nd:
:2059Doğum günün kutlu olsun ablacık nice mutlu senelere ailenle ve sevdiklerinle,yeni yaşın kutlu olsun mutlulukla ve huzurla:2059:opt
Stubborn
01-09-2009, 18:06
Dogum gunu kutlu olsun:2059
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Doğum günün kutlu Olsun....Yeni Yaşın öncekilerden daha da güzel olsun,Sağlık, Huzur ve Bolluk içinde inşallah....
çok teşekkür ederim hepinize çok incesiniz.allah hepinize uzun mutlu sağlıklı ömür versin
Günlüklerde olmasa haberimiz olmayacak mutlu gününü kutlama şansını kaçıracağız.
,shy
Yeni yaşın tüm güzellikleri sana getirsin iyiki doğdun....:73e4317106059nd:
vodoocuğum çok teşekkürler canım çok incesin.
:2059Doğum günün kutlu olsun ablacık nice mutlu senelere ailenle ve sevdiklerinle,yeni yaşın kutlu olsun mutlulukla ve huzurla:2059:opt
canım benim çok teşekkür ederim
Dogum gunu kutlu olsun:2059
çok çok teşekkür ederim herkesin pastasını alıyorum ama kiloyu kim verecek
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Doğum günün kutlu Olsun....Yeni Yaşın öncekilerden daha da güzel olsun,Sağlık, Huzur ve Bolluk içinde inşallah....
nazz cok teşekkür ediyorum allah hepimize uzun sağlıklı dertsiz ömür versin,iyiki varsınız
mutlu yaşlar olsun canım,yeni yaşında her şey gönlünce olsun
mutlu yaşlar olsun canım,yeni yaşında her şey gönlünce olsun
isobel çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz katlanarak size dönsün
hayalayaz
01-09-2009, 22:15
canım benim tam seninle telefonda görüşürken elektrikler cart diye gitti ancak geldi..bu yüzden geciktim.. kuzu yeni yaşın kutlu olsun, sana huzur bolluk bereket ve sağlık getirsin..iyi ol emi..:73e4317106059nd: :73e4317106059nd: :73e4317106059nd:
sevgili sibel dogum gunun kutlu olsun..rabbim sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu saglikli uzun yillar yasatsin...
hayal ablacım cok cok teşekkür ederim iyiki varsınız
cok iyisiniz.sizi cok seviyorum:73e4317106059nd:
sevgili sibel dogum gunun kutlu olsun..rabbim sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu saglikli uzun yillar yasatsin...
su cok teşekkür ederim hepimiz sevdiklerimizle mutlu olalım inşallah.hep birlikte nice yıllara iyiki varsınız
Sibel'ciğim doğum günün kutlu olsun hayat sana bütün güzellikeri getirsin yeni yaşınla birlikte...:2059
Sibel'ciğim doğum günün kutlu olsun hayat sana bütün güzellikeri getirsin yeni yaşınla birlikte...:2059
mustang çok çok teşekkür ederim hep birlikte güzellikleri yaşayalım inşallah
Perilice
02-09-2009, 09:20
,shy yeni yaşın kutlu olsun yeni başlangıçlar güzel bir hayat dilerim bu yeni yaşın ugur getirmesini diliyorum.
canım doğum günün kutlu olsun..dün siteme çok giremedim,bu yüzden kutlamam geç oldu..ama telefi edebilirim.:)
[Only Registered Users Can See Links]
,shy yeni yaşın kutlu olsun yeni başlangıçlar güzel bir hayat dilerim bu yeni yaşın ugur getirmesini diliyorum.
perilice çok teşekkür ederim.canım benim her yeni gün hepimize uğur getirsin :73e4317106059nd:
canım doğum günün kutlu olsun..dün siteme çok giremedim,bu yüzden kutlamam geç oldu..ama telefi edebilirim.:)
hiç önemli değil cok naziksin teşekkür ederim :73e4317106059nd:
Sanırım geç oldu ama siteye giremiyordum error veriyordu. Geçmiş doğum günün kutlu olsun adaşım. :2059
doğumgünün kutlu olsun sibel,yeni yaşın herşeyin iyisini sana getirsin.
Sanırım geç oldu ama siteye giremiyordum error veriyordu. Geçmiş doğum günün kutlu olsun adaşım. :2059
sibelciğim çok teşekkür ederim canım benim adaşmışız ha soracaktım sana hep unutuyordum
doğumgünün kutlu olsun sibel,yeni yaşın herşeyin iyisini sana getirsin.
nefa çok teşekkür ederim canım çok incesin pastanı iftarda yerim artık
sibelciğim çok teşekkür ederim canım benim adaşmışız ha soracaktım sana hep unutuyordum
Evet canım öyleyiz. aramıza girip dilek tutmak isteyen varsa buyursun hihi ,shy
superisi81
02-09-2009, 14:40
yeni yaşınız bütün güzellikleri yaşatsın...doğum gününüz kutlu olsun...
sevgilerimle,
yeni yaşınız bütün güzellikleri yaşatsın...doğum gününüz kutlu olsun...
sevgilerimle,
çok teşekkür ederim.bütün güzellikleri hep beraber yaşayalım bendende sevgiler
sibel dogum gunun kutlu olsun... sevdiklerinle mutlu, huzurlu, saglikli uzun yillar dilerim :2059
hayat kadere inat
02-09-2009, 15:42
sibel dogum gunun kutlu olsun... sevdiklerinle mutlu, huzurlu, saglikli uzun yillar dilerim :2059
semcet cok teşekkürler pastalarınız alıyorum imdat hayal abla kilo telkini lazım bana.semcet cok incesin:73e4317106059nd:
cok teşekkür ederim çok güzeldi.cok mutlu oldum
yeni gördüm özür dilerim dogum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle beraber sağlıklı,mutlu,huzurlu daha nice yılların olsun:2059
ışık çok teşekkür ederim bende sana sağlık diliyorum canım cok zarifsin
doğum günün kutlu olsun sibel nice mutlu yıllara
sevdiklerinde sağlıklı mutlu bol paralı bir yaşam dilerim
doğum günün kutlu olsun sibel nice mutlu yıllara
jaunty teşekkür ederim hepimizin mutlu yılları olsun:opt
sevdiklerinde sağlıklı mutlu bol paralı bir yaşam dilerim
çok teşekkür ederim amin inşallah.iyi dilekleriniz katlanarak size dönsün:73e4317106059nd:
pisicikk
04-09-2009, 21:10
,shy mutlu yıllar canım... nice mutlu yıllara......
dogum günün kutlu olsunsibel. ben biraz gecıktım. galıba anca gırebıldım sıteye yogunluktan...
her sey gönlünce olsun. tüm dileklerin kabul olur insallah...:73e4317106059nd:
teşekkür ederim filizciğim öpüyorum seni cok zarifsin:73e4317106059nd:
,shy mutlu yıllar canım... nice mutlu yıllara......
teşekkür ederim :73e4317106059nd:psicikk sizlerle olmak çok güzel,shy
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.