PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadece Bir Tık...

yıldız
23-08-2009, 22:38
:(

Bir tiklamayla dunya cocuklarina yardim edebiliyoruz sadece click here to give yazısını tıklamanız yeterli

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

bu yazıyı gördüğünüz anda dünyadaki aç çocuklardan birinin karnının doymasını sağlıyorsunuz şimdiden ilginize teşekkür ederim

You have given the value of 1.1 cups of food to the hungry.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

omerm
23-08-2009, 23:17
Güzel insanlar bu tip olaylara girerken neye hizmet ettiğini araştırmanızı tavsiye ederim. Birçoğu misyonerlik faaliyeti yapan bu tip "hayır" kurumlarına pek pirim vermemek gerekiyor. Kendi "tık"ınızla kendinize düşman yaratmadan önce "düşünün". Düşünmekten ve yargılamaktan aciz bir toplum olduk çıktık...

yıldız
24-08-2009, 00:01
aaa bak bunu hiç düşünmemiştim güzel insan omeri...ne kaa akıllısın sen, maşallah kardeşceğizime..:)

o zaman kötü birşeye hizmet edip, kötülüklere sebep olmanın sorumlusu olmak istemem, lütfen burayı okuyan arkadaşlarım iyice araştırıp, düşünüp öyle tıklasınlar...ya da eğer kaka bir yer için açılmış bir link olduğu kesinse, silelim hemen...

teşekkürler güzel insancım...:)

hayalayaz
24-08-2009, 00:17
ben almanya diyeyim, çünkü oradaki faaliyetleri biliyorum, bir çok doktor, birçok kuruluş, ve bir çok insan karşılık beklemeden yardıma ihtiyacı olan bölgelere yardım götürüyorlar, hatta seslerini duyurabilmek için, ne yapacaklarını şaşırmış bir vaziyette, canhıraş bir mücadele veriyorlar, bunların arasında müslüman hatta türk olanlarda var..internetteki bu sitelerin gerçekten yardım amaçlı olup olmadıklarını bilmiyorum .ama ben sıcak evimde, en azından bir tas sıcak çorbamı içerken, onların aç olduğunu bile, bile eğer bir tıkla onların doymasına vesile olacaksam, bunu yaparım, bizim daima düşmanlarımız oldu, hep olacak..aman bize düşman olmasınlar da açlıktan ölsünler diyemiyorum. şimdi ömerin mesajını okuyunca bu konu hakkında çok fazla bilgim olmadığını fark ettim, tv lerde gördüğümüz kadarı ile gayet büyük saf niyet var, ama arkadaşımız bir şey söylüyorsa da sebebi vardır deyip, anlat arkadaşım araştırıp öğreneceğimize kısa yoldan bilinçlenelim diyorum.. kulaklarımı 4 açıyorum sevgiler güzel insan..