Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun yaşamın sırrı
hayat kadere inat
08-08-2009, 15:47
New York’ta Albert Einstein Tıp Fakültesi’nde yaşlılık üzerine araştırmalar yapılan enstitünün uzmanları, yaşlanmayı yavaşlatan bir gen belirlediklerini açıkladılar.
Araştırma, 100 yaşın üzerinde yaşayanların kendilerinden uzun boylu olanlardan daha az büyüme hormonu salgılayan bir gene sahip olduklarını gösteriyor.
Dünyanın kayıtlara geçen en yaşlı insanı olan Fransız Jeanne Calment, 1997 yılında öldüğünde, 122 yaşında ve 1 metre 48 santimetre boyundaydı.
YILDISA[Only Registered Users Can See Links]
Gülçin Şen
08-08-2009, 15:49
Duydunmu kıs yıldıssss.Sen dünyaya kazık çakabilirsin demekkihihi
[Only Registered Users Can See Links]
siz bana totosu yere yakın, güdük, pis cüce, totodan bacaklı, pigme vs mi demek istediniz?!
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Boşver Yıldız abla ufak tefek olanlar zeki oluyorlar,yaşımızı göstermiyoruz,bak uzuuuuun yaşıyoruz,havalıyız vesselam:cool:,bende ufacığım mesela:)
hayat kadere inat
08-08-2009, 18:07
siz bana totosu yere yakın, güdük, pis cüce, totodan bacaklı, pigme vs mi demek istediniz?!
hayat kadere inat
08-08-2009, 18:09
Boşver Yıldız abla ufak tefek olanlar zeki oluyorlar,yaşımızı göstermiyoruz,bak uzuuuuun yaşıyoruz,havalıyız vesselam:cool:,bende ufacığım mesela:)
KİM KANDIRDI SİZİ BÖÖÖLE
işte dünyanın en uzunu ve en kısası:
hayalayaz
08-08-2009, 22:04
benimde boyum 1.55 dolaylarında :0511:
apla senle bigün caponyaya gidelim, selvi boylu diye bizi kapıda karşılarlar vallayi...
Arkadaşlar tuhaf geliyor bana bu mevzular...Boyu uzun kısa ha ha ha ha muhabbetleri ilkokulda dönüyordu en son benim bildiğim,önemli olan nasıl biri olduğumuz değilmi?
sence boyumuzun uzunluğunu ya da kısalığını dert ediyor gibi bir halimiz var mı sayın hocam?!
bu duruma göre ben fazla yaşamıycam,yaşasınnnn:)
Tamam Hayalcim kısma,şaka falla
hayalayaz
09-08-2009, 01:03
hayııır hiçde dert etmiyorum çünküüü biliyorum ki alçak boylu tavuk her daim piliç görünürmüş.. üzerinize afiyet, ben kendimi piliç gibi hissediyom..
hayalayaz
09-08-2009, 01:04
bu duruma göre ben fazla yaşamıycam,yaşasınnnn:)
Tamam Hayalcim kısma,şaka falla
kızmıyorum, çünkü sen yakında iyiki varım demeye başlıcan..:73e4317106059nd:
diycem dimi,seni seviyorum ben ya
hayalayaz
09-08-2009, 01:19
evet diyeceksin yarın can mikrofonu ve kamerayı tanıtacak,hayırlısı ile. ( bunları yeni aldım) bu gece raporları bitirip yapıcam dedi..
benimkinde mikrofon ayarını bulamadık bir türlü,görüntü var ses yok,ama hallederiz sanırım evde bir mikrofon vardı,oğlum götürmediyse
hayalayaz
09-08-2009, 01:50
benimkinde mikrofon ayarını bulamadık bir türlü,görüntü var ses yok,ama hallederiz sanırım evde bir mikrofon vardı,oğlum götürmediyse
sen hepsini hazırla şimdiden, :73e4317106059nd:
ağlatıcan yani kararlısın:P İnşallah bende yıldız gibi birer turda bitiririm işi:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.