Orijinalini görmek için tıklayınız : Canbey ablam yetiş:(
aha nereye dert yanacağımı buldum nihayet canbey bak ablacığım ben evden siteye girmeye çalıştım her defasında beni kitledi sabah iş yerinden girdim iyi hoş günlüğe de ulaştım yazdım ama ben siteden çıkış dahi yapmadım bi baktım anaa yine üye adım yok bu defa da beni hatırla kısmın işaretledim bi baktım bu defa da hiç giriş yapamıyorum pc resetliyeyim dedim açıldı neyse tekrar siteye giriş yapmaya çalışdım bu defa da bitti diyor ama karşımda bembeyaz sayfa,hatta virüs programı mı engel oluyor dedim onuda devre dışı bıraktım yine aynı bu sayfaya dahi nasıl ulaşıp bunu yazabildim şoktayım bana yardım edin yaa:0326: evdeki pc de tamam ama iş yerinde de sorun yaşadığıma göre ya bu site beni istemiyo ki kapıdan kovsun bacadan girerimhihi yada cidden sitede bi sıkıntı var hadi ablam bi bakıver valla delirecem bu arada başka siteleri blokları gezebiliyorum belki bunu da bilmek istersin sadece bizim sitede sorun yaşıyorum ablacığım yaüü;
sitenin bünyesi seni kaldırmadı aplam, alerci yaptın sen siteye...kimbilir girişte dil mi çıkardın gözünü mü şaşı yaptın naptınsa korktu senden site...üsgünüm, bu böyle...:0511:
hayalayaz
04-08-2009, 17:26
ışık can eve gelince bakacak. biraz bekle olurmu
sitenin bünyesi seni kaldırmadı aplam, alerci yaptın sen siteye...kimbilir girişte dil mi çıkardın gözünü mü şaşı yaptın naptınsa korktu senden site...üsgünüm, bu böyle...:0511:
bak yıldız dünden beri yuvaya tam ulaşamıyorum zati kardiş felan dinlemem görürsün sen alerjiyi de korkutmayı da anne kuşa da güvenme sitede kaçacak yer ara.hoyt bende üsgünüm , bu da aha böyle:0511:hihi
bu arada tamam abla acaba bizim işle ev yeri yakın ağlarında mı sorun var ben anlamam ama:ups
Şimdi tek tek sorunlara el atacak olursak bir kaçgündür virüs uyarısı alındığı da belirtilmiş. Bunun üzerine sitenin tüm dosyalarını indirdim. Ve antivirus programı ile taradım.
Tarama sonuçları aşağıdaki gibidir.
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
Bu konuyu yine de hostçumuzla görüştüm. Gerekli araştırma yapılmaktadır. iframe ile ilgili hatayı vbulletinin genel açığından aldığımız düşünülmektedir. Güncelleme sonrası sorunun kalkacağını umuyoruz.
Şimdi senin sorunlarına gelirsek ablacım sanırım kimlik avı devreye girmiş.
İnternet Explorer'ın üst menusunden Araçlar'a oradan İnternet Seçeneklerine gelin. Kimlik Avını Devre Dışı Bırak kutusunu işaretleyerek kaydedin.
Forum da bekleme süresini oldukça uzun tutuyorum açıkçası bu sorunun internet explorerdan kaynaklandığını düşünüyorum. Mozilla Firefox programını indirip internette dolaşmak için bu programı kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Programı indirmek için buraya tıklayın ([Only Registered Users Can See Links]).
blondberry
04-08-2009, 23:49
Canbey Kimlik Avını Devre Dışı Bırak kutusu hangi sekmede? İnt. seç. bulamadım. sanırım gözümden kaçıyor.??
Çünkü bu problem başladığından beri sitemiz dahil diğer siteleri de çok zor açar oldum. Sürekli olarak adres çubuğundan site adreslerini yazıorum ve Hata veriyor,sayfa bulanamadı diyor. Belki sizin Işık hanıma tavsiyeniz benim de işime yarar. teşekkürler.
Canbey Kimlik Avını Devre Dışı Bırak kutusu hangi sekmede? İnt. seç. bulamadım. sanırım gözümden kaçıyor.??
Çünkü bu problem başladığından beri sitemiz dahil diğer siteleri de çok zor açar oldum. Sürekli olarak adres çubuğundan site adreslerini yazıorum ve Hata veriyor,sayfa bulanamadı diyor. Belki sizin Işık hanıma tavsiyeniz benim de işime yarar. teşekkürler.
Kimlik Avı denetimi İnternet Explorer 7 ve üstü sürümlerde vardır. Eğer siz Kimlik Avı uyarısı almıyorsanız, herhangi bir antivirüs yazılımı ile tüm sisteminizi taratmanızı öneririm. İnternet Explorer 7 veya üstü bir sürüm kullanıyorsanız İnternet Seçenekleri sayfasında en sağ üstte Gelişmiş sekmesi vardır. Bu sekme içinden gözatabilirsiniz. Ayrıca site gezintisi için kullandığınız programda (İnternet Explorer, Mozilla FireFox, Opera, Safari, Google Chrome) mümkünse güvenmediğiniz TOOLBAR dediğimiz yazılımlara yer vermeyiniz. En yaygını google toolbar, bsplayer toolbar ve çeşitli yazılımların ekledikleri toolbarlar...
blondberry
05-08-2009, 00:09
Kimlik Avı denetimi İnternet Explorer 7 ve üstü sürümlerde vardır. Eğer siz Kimlik Avı uyarısı almıyorsanız, herhangi bir antivirüs yazılımı ile tüm sisteminizi taratmanızı öneririm. İnternet Explorer 7 veya üstü bir sürüm kullanıyorsanız İnternet Seçenekleri sayfasında en sağ üstte Gelişmiş sekmesi vardır. Bu sekme içinden gözatabilirsiniz. Ayrıca site gezintisi için kullandığınız programda (İnternet Explorer, Mozilla FireFox, Opera, Safari, Google Chrome) mümkünse güvenmediğiniz TOOLBAR dediğimiz yazılımlara yer vermeyiniz. En yaygını google toolbar, bsplayer toolbar ve çeşitli yazılımların ekledikleri toolbarlar...
Teşekkürler. Ben de int. ex 7 kullanıorum ve google toolbar. Bikaç defa tarama yaptım ancak sorun çıkmadı. Avast,ad-aware ve ccleaner kullanıorum. Nesse tekrar teşekkürler. :73e4317106059nd:
Bu arada bugün birçok kişide aynı duruma denk geldim. Siteyi yazıyorlar sayfa bulunamadı diyor. Bazılarında sayfayı google da ara şeklinde uyarı çıkıyor. Sanırım telekom kaynaklı bir DNS sorunu var.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.