PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çakra Dengeleme ve Olumlamalar

isobel
23-07-2009, 19:33
Çakra dengelemesinde kullandığım olumlamalar
1-6. Çakra (kök ve alın çakrası)
Dünyamda her şey iyi ve güzel. İçimde ve dışımda uyum var.
2-5. Çakra (hara ve boğaz çakrası)
Bedenimi ve kimliğimi sevgiyle kabul ediyorum. Bu benim hayatım. Tüm sınırlamalarımdan kurtuluyorum ve kendimi özgürce ifade ediyorum.

3-4. Çakra (Solar pleksus ve kalp çakrası)
Güvendeyim. Emin ellerdeyim. Kendimi bağışlıyorum. Olduğum gibi kabul ediyorum. Onaylıyorum, seviyorum ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum.

TAM UYGULAMADA

Alın Çakrası
İçimde ve çevremde uyum ve huzur var. Her şey yolunda

Kulaklar
İçimdeki ve çevremdeki her şeyi sevgiyle dinliyorum ve olduğu gibi kabul ediyorum.

Şakaklar
uyum ve huzur içindeyim.

Gözler
Çevremdeki ve içimdeki her şeyi olduğu gibi kabul ediyor ve herşeye sevginin gözleriyle bakıyorum.

Boğaz çakrası
Tüm sınırlamalarımdan kurtuluyorum ve kendim olmakta özgürüm.

Kalp çakrası
Kendimi olduğum gibi kabul ediyor,onaylıyorum.Ve tüm sevgimle bağışlıyorum.

Solar plexus
Güvendeyim. Emin ellerdeyim.

2. Çakra(hara)
Kimliğimden hoşnutum. Bedenimi sevgiyle kabul ediyorum.Her deneyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum.Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum.

Kök çakrası
Dünyamda her şey iyi ve güzel.Yaşam benim için en iyi olanı bana veriyor.

Dizler
Ben esnek,akıcı,bağışlayıcı,anlayışlı,merhametli ve şefkatliyim. Her şey yolunda.

Ayaklar
Değişmeye hazırım.Emin ellerdeyim.Hayatın akışına güveniyorum.Kolaylıkla ve güvenle ilerliyorum.

Bu olumlamaları her uygulamada derin nefes alıp 3er kez tekrarlarsanız çok faydalı oluyor.

Seviyle paylaştım,yarar görmenizi umarım.

Hayalcim nereye ekleyeceğimi bilemedim,buraya koydum,sen istediğin yere aktar canım

nükü1
29-01-2010, 20:27
Hayal ablam ve site sakini arkadaşlarım şimdi benim kafam karıştı bana yardım edin lütfen ben 21 günlük çalışmayı yapıyorum fakat çakra dengelemeleri yapmıyorum bana neler yapacağımı yazarsanız çok mutlu olurum yardımcı olun lütfen :kız

hayat kadere inat
29-01-2010, 21:20
nükü canım çakralarını dengelemen çok önemli senin reiki dercen ne?

buraya bak daha bulurum
[Only Registered Users Can See Links]

hayalayaz
29-01-2010, 21:36
Hayal ablam ve site sakini arkadaşlarım şimdi benim kafam karıştı bana yardım edin lütfen ben 21 günlük çalışmayı yapıyorum fakat çakra dengelemeleri yapmıyorum bana neler yapacağımı yazarsanız çok mutlu olurum yardımcı olun lütfen :kız

ablam bilemediğin her şeyi öğretmenine sormaktan çekinme... her öğretmenin yaptırdığı uygulama farklıdır..ben öğrencilerime, kendilerine, bütün bedene şifa vermelerini öneriyorum, eğer vakit bulamazsanız çakra dengelemesi yapın... eğer bunada vakit bulamazsanız gece yatarken reiki ile bağlantı kurun..siz uyurken şifa vermesini isteyin... sen kendine tam şifa uygulaması yapıyorsan zaten, ellerini koyduğun yerlerde çakraların var

1= ellerini gözlerinin üzerine koyduğunda 3 gözüne enerji veriyorsun.
2= başının üzerine koyduğunda taç çakrana enerji veriyorsun.
3= ellerini kasıklarına koyduğunda hem kök çakrana hemde hara çakrana..
( Vduruşu )
4= bir elini göbek deliğinin altına diğerini göbek deliğinin üüzerine koyduğunda hem hara çakrana hem solarpleksüse enerji veriyorsun..
5= elini göğsünün üzerine koyduğunda kalp çakrana enerji veriyorsun..

buna rağmen çakra dengelemeside yaparsan, zaman içinde çakraların dengelnmiş olduğunu veya olmadıklarını anlaman kolaylaşır..

şimdi ben bunları yazıyorum ya..bazı öğretmenlerin farklı uygulamaları var. bu yüzden içim rahat değil.. öğretmeninin verdiği dökümanları çok iyi oku... ( artık her öğretmen seminerde heyecandan öğrencisinin klında bir şey kalmadığını biliyor ve sonradan öğrencisine faydalı olabilmesi için yazılı döküman veriyor) buna rağmen soruların için öğretmenini ararsan hem sen irite olmazsın hemde öğretmeninin söylediğinden farklı bir şey yapmamış olursun.. sevgiler..

hayat kadere inat
29-01-2010, 21:41
ablam bilemediğin her şeyi öğretmenine sormaktan çekinme... her öğretmenin yaptırdığı uygulama farklıdır..ben öğrencilerime, kendilerine, bütün bedene şifa vermelerini öneriyorum, eğer vakit bulamazsanız çakra dengelemesi yapın... eğer bunada vakit bulamazsanız gece yatarken reiki ile bağlantı kurun..siz uyurken şifa vermesini isteyin... sen kendine tam şifa uygulaması yapıyorsan zaten, ellerini koyduğun yerlerde çakraların var

1= ellerini gözlerinin üzerine koyduğunda 3 gözüne enerji veriyorsun.
2= başının üzerine koyduğunda taç çakrana enerji veriyorsun.
3= ellerini kasıklarına koyduğunda hem kök çakrana hemde hara çakrana..
( Vduruşu )
4= bir elini göbek deliğinin altına diğerini göbek deliğinin üüzerine koyduğunda hem hara çakrana hem solarpleksüse enerji veriyorsun..
5= elini göğsünün üzerine koyduğunda kalp çakrana enerji veriyorsun..

buna rağmen çakra dengelemeside yaparsan, zaman içinde çakraların dengelnmiş olduğunu veya olmadıklarını anlaman kolaylaşır..

şimdi ben bunları yazıyorum ya..bazı öğretmenlerin farklı uygulamaları var. bu yüzden içim rahat değil.. öğretmeninin verdiği dökümanları çok iyi oku... ( artık her öğretmen seminerde heyecandan öğrencisinin klında bir şey kalmadığını biliyor ve sonradan öğrencisine faydalı olabilmesi için yazılı döküman veriyor) buna rağmen soruların için öğretmenini ararsan hem sen irite olmazsın hemde öğretmeninin söylediğinden farklı bir şey yapmamış olursun.. sevgiler..
işte böyle:ks

nükü1
30-01-2010, 00:23
Çok tatlısınız çok teşekkür ederim cicilerim bu arada hayal abla ben gözlerimden başlayıp en son hareketle bitiryorum sonrada tüm bedenime enerji veriyorum hayatcım ,hayal ablam özellikle size teşekkür ederim bide teşekkür butonuna basan arkadaşlarımda teşekkür ederim sağolun hepinize kocaman sevgiler.:çiçek

nükü1
30-01-2010, 00:25
Bu arada isobel canım senin mesajını okudum ama sonradan fark ettimki yazan senmişsin sana teşekkür ederim arkadaşım emeğine yazına sağlık sevgiler.:sirin

nükü1
30-01-2010, 00:27
Anladım ki benim öğretmenim sizmişsiniz bunu anladım çünki öğretmenim sadece reikiye niyeti gösterdi birde elime bir defter verdi o kadar

hayalayaz
30-01-2010, 00:42
Anladım ki benim öğretmenim sizmişsiniz bunu anladım çünki öğretmenim sadece reikiye niyeti gösterdi birde elime bir defter verdi o kadar

nasıl yani..sen seminere gitmedinmi..:dusunceli1eb: seminer boyunca ne anlattı:dusunceli1eb:

nükü1
30-01-2010, 14:54
Hayla bala ben seminere gitmeden uyumlandım beni evinde uyumladı sonrada bi kitap verip çalış dedi o kadar o yüzden ben kitaptakileri yapıp bide sizi sıkıştırıyorum durmadan ama öğrenmekte istiyorum hakkını vererek

hayalayaz
30-01-2010, 18:27
Hayla bala ben seminere gitmeden uyumlandım beni evinde uyumladı sonrada bi kitap verip çalış dedi o kadar o yüzden ben kitaptakileri yapıp bide sizi sıkıştırıyorum durmadan ama öğrenmekte istiyorum hakkını vererek

:mshareketliifade259:mshareketliifade259 ben susayım diyorum ama susamıyorum...

şimdi yazdıklarım için bana darılma emi.. sözüm sadece sana değil...sen şu anda başkalarınında öğrenmesi için katalizör olmayı seçtin..bende öyle...

gerek seminerler için alınan ücretler, gerekse artık öğretmenlerin çokluğundan dolayı senin yaşadığın yanlışı yaşatan öğretmenler türedi...

ben maddi açıdan, verdiği zamanın hakkını/ karşılığını alan öğretmenler arasındayım... hakkım olanı aldığımı düşündüğüm içinde aldığımın karşılığında verebileceğim ne varsa veriyorum..benim gibi olan binlerce öğretmen var..bizim sorumluluğumuz yürüdüğümüz reiki yolunda bize yoldaş olması için seçtiğimiz insanı elimizden gelenin en iyisini yaparak desteklemek... bir öğretmenin görevi,öğrenciyi uyumlayıp, elinede bir kitap/döküman tutuşturup, al bunu çalış demek olmadı hiç bir zaman...

ancak sizede düşen görevler var..önce kimden ne alacağınızı bilmeniz gerekiyor.. öğretmeninizi seminer öncesinden soru yağmuruna tutmanız gerekiyor.. haaa hepimiz tatlı dilli güler yüzlüyüz.... tabiiki tatlı dilli güler yüzlü olacağız..herşeyden önce reiki gibi bir enerjiyle çalışıyoruz.. ondan sonrada yıllardır kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapıyoruz... öğretmenin verdiği bu enerjiden fazlasını aramadığınızda ben reiki aldım ama bilgim yok diye üzülüyorsunuz...
önceki yıllarda aman kimse üzülmesin bir şekilde reikiye uyumlanmışlar, bilgiyide biz verelim diye istedikleri bilgileri veriyorduk herkese..

sonrasında şunu fark ettik kendi öğrencilerimize haksızlık ediyoruz... bizim
öğrencilerimiz, kifayetsiz kişilerce uyumlanıp bir şey bilmediği için bize sorulan sorulara verdiğimiz her cevap için ücret ödüyorlar... işte bu noktada ben ikilem yaşıyorum... bir yandan sizlere kıyamazken, diğer yandan haksızlık yaptığımın farkında olarak yaşıyorum..

uzun zamandır bu sitede reiki bölümünün eksikliğini hissediyorum..benim öğrencilerim, benim bu kararımı bildikleri için site ortamında soru soramıyorlar, şimdi oğluma, kendi reiki öğrencilerime özel bir bölüm hazırlatıyorum... bu bölümüde sadece kişisel gelişime ayırıyorum.. burada reiki bölümü açık oldukça, işinin sorumluluğunu almayarak ilk başta reiki kurallarını ihlal eden öğretmenlerin eksik bıraktıklarını tamamlamak zorunda kalacağımı biliyorum..

tüm bunları yazarken şu konuda da yanlış anlaşılma korkusu yaşıyorum.. herkesin beni öğretmeni olarak seçme zorunluluğu yok... zaten benimde fabrikasyon uyumlama yapmak gibi bir isteğim yok... seminer, yaptığım işin sadece görünen ucu..birde görünmeyen tarafı varki.. benim gece uykularını terk etmeme sebep oldu.. ben seminer ve uyumlama sonrası, öğrencilerimi en az 21 gün destekliyorum..bunu gündüz yapamıyorum çünkü, kapı/telefon vs çaldığında veya birisi eve geldiğinde bölünüyorum.. ama benim gibi reiki yaşam kurallarını hayatına %100 geçirememiş olsa bile elinden geldiğince son kurala; işinin kıymetini bilerek yap kuralına uygun olarak hareket eden binlerce öğretmen var.. onları bulun..
ve lütfen, lütfen reikiyi sevgiyle bildikleri ne varsa, öğretenleri kendinize öğretmen olarak seçin.. sevgiler

öğretmeniniz kim olursa olsun.. sizi öğrenciliğe seçtiği anda sizin sorumluluğunuzu almış demektir.. onun peşini bırakmayın tüm sorularınızın cevabını ondan isteyin.. zaten seminer vermeyen, size vakit ayırmayan kişiyede gitmeyin..seminerde sadece size bilgi verilmiyor.. öğretmen bedeninden, zihninden, sesinden ve bakışlarından aktardığı enerjiyle sizin frekansınızı yükseltiyor...

qqqq
02-07-2010, 08:55
çok teşekkürler.fakat bunlara nasıl çalışacağız?ayak çakrası derken elerimizi ayaklarımızın üzerine koyup 3 kez olumlamaları mı söyleyeceğiz?boğaz çakrası na ellerimizi koyup 3 kez olumlamayı mı söyleyeceğiz?

isobel
03-07-2010, 21:40
aynen öyle canım,ayak çakrası derken bir el ayağın altına diğeri üstüne,el parmakları ve ayak parmakları aynı hizaya gelecek şekilde
yalnız üç kere değil, çakra dengelerken,ya da çakralara şifa verirken en az 3 dakika elimizi tutuyoruz orada,ben o süre boyunca tekrarlıyorum olumlamayı