Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeniden Başla
hayalayaz
19-07-2009, 01:51
Kendini yorgun hissetsen bile,
Başarı senden kaçsa bile,
Bir hata sana zarar verse bile,
Hatta ihanet sana acı verse bile,
Bir hayal yok olsa bile,
Gözyaşları gözlerini yaksa bile,
Kimse gayretini fark etmese bile,
Nankörlük ödülün olsa bile,
Anlayışsızlık seni gülmekten alıkoysa bile,
Ve hatta her şey, hiçbir şey olsa bile,
Vazgeçme.....
YENIDEN BAŞLA....
alıntıdır
benim yaşam felsefemdir aynı zamanda, hep yeniden başlamanın yollarını kolayca bulurum çok şükür..
hayalayaz
19-07-2009, 13:45
cuk oturdu:)
vazgeçmeyip ayağa kalkarak ben buradayım dediğimde, tüm evrensel güçlerin benim iyiliğime çalıştıklarını biliyorum artık.. asla vazgeçmediğim için kendime olan özsaygım, kendime olan özgüvenim sürekli gelişiyor, evrene/ dünyaya/ hayata olan güvenim sürekli artıyor. ve isteklerimi ister kendi adıma, ister başkası adına olsun..asla dilek bazında bırakmıyorum.. istediğim konuyla ilgili herkesi dürtüklüyorum.. eğer red cevabı alırsam asla üzülmüyorum.. red cevabı veren insana darılmıyorum, aslında o insan benim için o istekle/ dilekle ilgili en doğru insanın/ların bana gelmesi için katalizör görevi yapıyor, şu anda red evabı aldım ama yapabileceği bir şey olsaydı mutlaka yapardı ben evrene saldığım enerjinin gücünü arttırdım, ilgili kişiyi/leri kendime çekiyorum diyorum.. bazen arkadaşlarımla konuşurken onlarıda sürekli konuşturmaya çalışıyorum.. ben onların dileği hızla gerçekleşsin diye gönüllü katalizör oluyorum.. çoğu zamanda dileklerimizin gerçekleşmesi için hiç alakası olmayan insanlardan yardım geliyor, çünkü, biz bir durumu yaşarken, ormanın içinde ağaçları göremeyebiliyoruz, ama konuyla alakası olmayan insanlar duruma dışarıdan bakabildikleri için daha kolay çözüm getiren fikirler verebiliyorlar..ve dur yaaaa, onun yerine ben harekete geçeyim diyebiliyorlar, tüm bunları yaşayarak öğrendim.. ve doğru hareket ettiğimin bilincinde olarak asla vazgeçmem, ben bu dünyaya iyi bir şekilde dolu dolu yaşamak için geldim.. isteklerimin/ dileklerimin arkasında sağlam bir şekilde durduğum sürecede evren/ dünya bana kendi adıma ve arkadaşlarımın adına istediğim her şeyi veriyor, çok şükür
Perilice
20-07-2009, 16:49
Hayatım boyunca hep yeniden yeniden başladım ne zaman emekleme devresinden yürüme kısmına geçeceğim :0501:
sorduğumuz bütün soruların cevabını mutlaka alıyoruz ve herşeyin cevabı var.
bütün cevapları alabilmek için bütün soruları bulabilmek dileğiyle.....
ne zamanki bir sorunu çözmeye çalışayım o sorun hakkında sorular üretiyorum
ne zaman soru sorayım cevap geliyor.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.