Orijinalini görmek için tıklayınız : çalışan kadının mutfağı
hayat kadere inat
12-07-2009, 12:15
kavrulan soğanın içine tuz karabiber haşlanmış patates eklenir turşuyla afiyetle yenir :0511:
(üşenmeyin yapınhehe)
Gülçin Şen
12-07-2009, 12:29
Vay be aslında ne kadar basitmiş.Ben senlerce kendmi boşuna paralamışım demekki çalışırken...hihi
hayat kadere inat
12-07-2009, 12:41
Vay be aslında ne kadar basitmiş.Ben senlerce kendmi boşuna paralamışım demekki çalışırken...hihi
:0511:
ee ABLAN BU KONUDA ELİNDEN GELENİ YAPACAK MERAK ETME BEN BUNUN İÇİN VARIM BEBİŞİM KURTARACAM SENİ BU EZİYETTEN BAK DAHA NE TARİFLER VAR BENDE:0399:
benden de 1 tane olsun. :73e4317106059nd:afiyetle
patatesı küp küp doğra ve kavur ıcıne de yumarta kır....... muhtesemdir.
hım yemek :)
patatesleri yuvarlak dilimler yapın minük kutularda satılan süt kreması ile karıştırıp fırına üstünede kaşarr bayılacaksınız hehe
Çok beğendim burayı.Çok pratik devam etsek ya.Hep patates değilmi? :)İmdadına yetişen sebze. dün soğanlı olanı yapmıştım bunu okumdan önce..Çalışan kadın değilim ama evde çalışmalarım bol mevcuttur :) ve kendime vakit ayrımak için (tembellikde dahil)ne gerekiyorsa yaparımhihi
bayıldım doğrusu..,shy
h.k.i cim paylaşımını açtım..yazını okudum ve alta doğru bakınmaya başladım..nerde bu tarif yine bende bişey görünmüyor diye bakınırken,alt paylaşımlara doğru indim..bir baktım bir tarif daha..onu görmesem hemen yazacaktım..nerde tarif ben niye görmüyorum diyehihi
şükür pratik tarif olduğunu devam edince anladım..o kadar alışmışız ki malzeler,yapılışı gibi uzun uzun tariflere..pratik ve lezzetli tarifler oldu eline sağlık:73e4317106059nd:
superisi81
17-10-2009, 09:30
benimki biraz uzunca ama tadına bayılacaksınız.8-10 diş sarımsağı doğrayıp göz kararı kadar zeytinyağında kavurun.küp doğranmış patatesleride ilave edip kapağını kapatın.ikisi birlikte sote olsun.pişmeye az kala küp domatesleri ekleyin.ocakatan alınca az tuz,karabiber,ceviz rendesi ilave edin.akşam yemeğiniz hazır...afiyet olsun canlarım.,shy
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.