PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hedeflerimiz için

Aprilrose
03-07-2009, 18:38
Söylediğin bir şeyin gerçekleşme ihtimali, düşündüğün bir şeyin gerçekleşme şansından fazladır.
Yazdığın bir şeyin gerçekleşme ihtimali, söylediğin bir şeyin gerçekleşme ihtimalinden fazladır.
İki çözüm arasında basit olanı her zaman daha iyidir.
Bir şeyi neden yaptığını biliyorsan, yapması daha kolay gelir.
Hiç uymayacak da olsan, planlama can alıcı noktadır.
Her zaman için eylemi eylemsizliğe tercih et. Harekete geç.
Büyük değişimler bile küçük adımlarla gelir.
Her başarının öncesinde bir çok deneme ve yanılma yatar.
Bilmediğini ölçemezsin, ölçmediğini geliştiremezsin. Fark et, takip et ve iyileştir.

- Alıntıdır -

Mustang
04-07-2009, 08:58
Çok güzeldi elleine sağlık...

Aprilrose
04-07-2009, 10:38
Rica ederim..

hayat kadere inat
12-07-2009, 11:46
Yazdığın bir şeyin gerçekleşme ihtimali, söylediğin bir şeyin gerçekleşme ihtimalinden fazladır.
bende özellikle bu kurala çok inanmama rağmen bir türlü yazamıyorum nasıl oluyorda inandığım bir şeyi yapmamayı seçiyorm bunun altında ki sebep bilinç altına yerleşmiş inançsızlık olabilirmi?:0511:
çevremde bir çok insanın inanıp ta uygulamadığı doğruları var .arkadaşıma bir konuda nasihat verirken dönüp baktığımda aynı şeyi kendimde uygulamadığımı görüyorum boşver kafana takma dediğim şeye kendim ne kadar takılıyorum başkalrına verdiğimiz desteği yardımı yeterince neden kendimize veremiyoruz?:0511:
(bu arada kazak bitmek üzere :animation732xl9vh:)

hayalayaz
13-07-2009, 00:59
terzi kendi söküğünü dikemez derler ya..( aslında iftira bu benim hiç sökük bi şeyim yok,) galiba bu yüzden oluyor..belkide kendimize gereken değeri vermediğimizden de olabilir...bende çok ürgü örüyorum gel bi triko dükkanı açalım..:0511: