Orijinalini görmek için tıklayınız : yaşasın artık benimde yeni bir günlüğüm var:)
öyle uzun zaman olmuştuki bir günlüğüm olmayalı,güzel şeyler yaşayıp güzelliklerden bahsetmek dileğiyle.
Hoş geldin yeşil günlüğün hayırlı olsun..İnşallah burda güzellikler yaşayıp bizimle paylaşırsın..
Günlüğün hayırlı olsun Yesil... Dilerim günlüğün iyiliklerle güzelliklerle dolu olur =)
Stubborn
12-03-2009, 08:40
Gunlugun hayırlı olsun canımmmm hep iyi şeyler yazarsın ıns..
Perilice
12-03-2009, 12:52
Günlüğün hayırlı olsun...
Günlüğün hayırlı olsun yeşil:D
günlüğün hayırlı olsun;)
En güzel anıların,mutlululkların ile dolar umarım;)
Günlüğün hayırlı olsun ve neşeyle dolsun.
hayalayaz
13-03-2009, 15:31
günlüğün hayırlı ve uğurlu olsun kuzucuğum, :)
herkese teşekkür ederim arkadaşlar hepimizin günlükleri hayırlı olsun güzelliklerle dolsun.bi kaç gündür yazamamışım yine dilimmi şişmiş ne:)
güzel bir tatil yaptım iyi de geldi sanırım bana.eskişehire gidip geldim ama memleketimi de özlemişim denizini,güneşini,sahilini ve de günlüğüme bişeler karalamayı.
hepimiz güzel şeyler öğrendik birbirimizden kısa sürede.
bu sitede hiç kötü olan bişey yok biz iyiyiz ve iyi şeyleri hakedip iyi şeyleri yaşıyoruz çünkü.
bi çoğunuzu hiç görmesem de sanki hep varmışsınız gibi hayatımda şimdi ortaya çıkmışsınız da biz hep burdaydık dermişsiniz gibi hissediyorum hepinizi ayrı ayrı seviyorum güzel insanlar iyiki varım iyiki varsınız..
fazla doping almışım eskişehirde şimdi farkettim polyannamıyım ne:)
hayalayaz
18-03-2009, 13:59
özlemiştik hoşgeldin, tatil, değişiklik getiriyor insana, içinede sinmiş, dinlendirmiş ve enerjini yenilemiş ne güzel darısı başımıza:smile (11):
Perilice
18-03-2009, 14:21
:smile (24): Günlüğün hayırlı olsun güzelliklerle dolsun :smile (24):
günlüğün sevgi tadında hayırlı ve uğurlu olsun :VmY1EtEv3zxEqodNuT1
çok kalabalık hergünü macera dolu günlüklerden değil benim ki çünkü sakin,durgun,hassas zamanlarımı yaşıyorum sanırım.bazen hepimiz isteriz ya nefes almak,uzak kalmak,kendini dinlemek..
ben bunları uyguluyorum bugünlerde,işin başına döndüm emin adımlarla geliyorum diyelim.önce kendimi mutlu ediyorum ben mutlu olmalıyım ki çevrem mutlu olsun,ben mutlu olmalıyım ki mutlu edebilen birileri hayatımda olsun.hayal ablam seni dinliyorum sanırım geç kalmış bi dinleyiş değil bu ama önce olsa daha iyi olurdu tabi.
herkes çok mutlu hepimizin hayatı yolunda gidiyor ve kötülükler uzak bizden ben buna inanıyorum.
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Stubborn
21-03-2009, 08:59
Hersey cok guzel olacak degıl hersey cok guzel oluyorrrrrrr:smile (11):
her zaman güzel günlerden bahsetmek istiyorum ama bazen mümkün olmuyor çok yakın bi arkadaşımın babasını kaybettik bugün,inanılmaz üzüldüm ama hep şükrettim ailem yanımda ve sağlıklılar diye.allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin hep sağlık mutluluk ve huzuru nasip etsin.
olumlu çekimlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.sizler de iyiki varsınız şükredecek ne çok şeyimiz var insan böyle günlerde daha iyi anlıyor.
hayalayaz
21-03-2009, 21:20
ablam başınız sağolsun allah geride olanlara hayırlı ömür versin
saolasın ablacım hepimize ailelerimize uzun ömürler versin allahım.
uyumalıyım artık sabah erkenden arkadaşımın yanında olmalıyım ama böyle garip hisler huzurla karışık huzursuzluklar var içimde uyuyamıyorum da.
en iyisi zorlama bişeyler karala günlüğüne,olumlu bi kaç günlük oku iyi gelir öyle uyu dedim.sizin günlükleriniz de iyi geliyor bana,böle kıvrık bi gülümsemeyle ne mutlu diyerek okuyorum içim açılıyor.hep de güzel günlerden bahsedebilmek umuduyla.
aşkla takıntılarla kafayı bozduğum günler geldi aklıma bi ara çekimlerden sizde biliyosunuz,her istediğin şey senin için olumlu ve hayırlı birşey değil demekki dedim kendime sonra serbest bırakmayı hatta hayatımdan çıkarmayı öğrendim ben de.şimdi bu huzur ve kafa dinleme gereği ondan sanırım.öğrendiklerimle yeniliklerimle daha mutluyum ben,daha da mutlu olcam.mutlu olmaya ve mutlu etmeye şartlanmak ister istemez olumlu bi yöne doğru çekiyor insanı yazmaya başlamadan önce karışıktım şimdi daha iyi hissediyorum kendimi teşekkürler günlük ve de huzurlu geceler.
Canım başınız sağ olsun .
Bazen kaybedilenler kendimizde olanların kıymetini bilmemize yardımcı olur .
Seni kutlarım ne güzel kendinle kolayca başa çıka bilmeyi öğrenmiş ve uygulursun.
Bir söz duymuştum hayat 3,5 la 4 arasında imiş ya 3,5 atarmışsın yada dört dörtlük yaşarmışsın.
Hayat sana daima dört dörtlük yaşam şansı versin.
çok teşekkür ederim hep birlikte dört dörtlük bir yaşam geçirmemiz dileğiyle.aynen öyle kendimdekilerin kıymetini anladım anneme,babama daha büyük bi sevgiyle ve şükrederek bakmaya başladım tabiki her zaman seviyorum onları ama böle durumlarda daha içe dönüyor insan allah onları başımdan eskik etmesin.
bugün eski arkadaşlarımla birlikteydim 15senedir görmediğim arkadaşlarımla.cenaze sebebiyle geldiler uzak yerlerden buraya,daha iyi günlerde de bir araya gelebilmeyi umud ettik.cenaze evinden sonra dışarda oturduk bi yerlerde havamız değişsin diye.ne çok şeyimiz varmış konuşacak ne kadar birikmiş meğer yıllardır.en güzeli de dostlukların aradan seneler geçse de kaldığı yerden devam edebilmesi.yabancılaşmadan,yadırgamadan...
her üzücü olayda mutlu olabilcek ufacık şeyler bulabiliyor insan yeter ki isteyelim.
ne kadar yaramaz ne kadar muzur bi kız olduğumdan bahsettik küçükken,varmı bi değişiklik dedim sanırım yokmuş yıllar beni fazla değiştirmemiş yani:)
çocukluğumu bulmuş kendi kendimin elinden tutmuş gibi oldum bugün.eskilerden gelen birileri çok mutlu edebiliyor insanı.
hergünümüzün güzelliklerle mutluluklarla geçmesi dileğiyle...
Ne güzeldir eski dostlarala kaldığın yerden başlamak ,insanı alır onlarala yaşadığı günlere götürür .
Bende bir etkisi daha oluyor unutuğum bazı olayları hatırlıyorum ve iyilerin yanında kötü anlarda hücüm ediyor ve kendime EFt yapacak konular buluyorum.
Stubborn
23-03-2009, 08:37
Canım basın sagolsun..
evettt bir iki de ben karalıyayım dedim günlüğüme.
çok değişik zamanlarım yok ama huzurlu geçiriyorum günlerimi.bugün yakın bir arkadaşımla biraz sohbet ettik ona çekimlerden olucak olanlardan,iyi ve güzel düşünmenin faydalarından bahsettim çok bilgim olmasa da bildiğim anladığım kadarıyla işte,sonra o ortamın ne kadar ferahladığını,pozitif olduğunu farkettim.çok bişey bilmesekte hep olumlu güzel şeylerden bahsetmek gerçekten bize güzellikler getiriyor.biliyorsunuz ben yeniyim henüz çekim yasasın da tecrübelerim bazılarına oranla çok çok az,ve bazen de pes edip üzüntüye boğulmak istediğim zmnlarda olmadı değil,olumsuzluk öyle bütünleşiyorki böyle zamanlarda adeta daha hızlı çalışıyor çekim yasası hepsi üst üste geldi deyimi tam bu durum için kullanılıyor.biz insanoğlu bunalım olmaya daha yatkın olduğumuzdan olumsuzlukları daha çabuk çekebiliyoruz kendimize ama nereye kadar?bu soruyu kendimize sorupta silkelendiğimiz anda ve herşeyin güzel olacağını zihnimize mıh gibi kazımaya başladığımız anda artık kim tutar bizi:)
inanın çok yeni olsam da ben deniyorum,sıkıntılarımı atıyorum,zararlı insanları hayatımdan çıkarıyorum ve huzurlu yaşıyorum.hep birlikte güzel günler yaşamak ve görmek dileğiyle.
Stubborn
25-03-2009, 08:37
Hayatının olumlu yonde ılerlıyor olmasını gormek benı ne kadar çok mutlu edıyor sana anlatmam canım..ben daha ılk gunden ne dedım sana hersey cok guzel oluyor olacakta bıtanem sen yuregını sıkma dedım.bak oluyorda bız neler neler atlattım yawrum bee bundan sonra kımse tutmaz bızı sen kaafanı yormaa :73e4317106059nd:
doğru söylüyosun kuzum benim neler geldi neler geçti yıkılmadık biz ve artık herşey çok güzel oluyor daha da güzel olacak dediğin gibi.
Stubborn
25-03-2009, 16:17
doğru söylüyosun kuzum benim neler geldi neler geçti yıkılmadık biz ve artık herşey çok güzel oluyor daha da güzel olacak dediğin gibi.
Yaw bizi keseler acımaz bundan sonra ehuehuee:smile (1):
artık yatıyorum sevgili günlüğüm güzel bi kaç yazı okudum muzur muzur da bakıyor gözlerim uykumda yok ama uyumalıyım bu enerjimi güzel medilere ve düşlere ayırıp güzel rahat ve mutlu bir uyku çekmelyim.
gül medisini okudum bugün hemen gidip gülün içine girmeliyim:smile (1):
çok muzurum çokkk bu gece ama uyuması gereken bir muzur iyi gecelerrrr:)
özledin dimi beni geldim işte:)
bugün çok enerjik ve güzel bir gündü okuduğum ve sizlerden öğrendiğim şeyleri uygulamak,denemek için fırsat gözlüyorum zaten.otobüse bindim bugün öyle sakin sakin gidceğim yere gidiyorum birden ışıklar yandı zihnim de kalabalık ortamlarda da olurmu ki bi deniyim fln dedim.şööööleee hemen ortalığı bir kolaçan edip kalbine kanca atıcak birilerine bakındımpuha
aha orda duruyor kuzu kuzu,atışlar başladı farkımda değil ama henüz yanında da bi arkadaşı sohbet ediyorlar.cnm bnm dedim içimden hiç şansın yok deney yapıyoruz burda iyice konsantre olup pembe kalpleri göndermeye başladım 2dk bile sürmedi:)
çok güzel yaaa bişeyler başarabilmek inanılmaz zevkli,sonra eve geldim biraz serbest bırakabilme,affetme medisi denedim kendimi çok rahat ve huzurlu hissediyorum bugün.
hergünün bu kadar keyifli geçmesi dileğiyle:)
İnşallah her günün böyle geçer...
teşekkür ederim inşallah hep birlikte hepimizin böyle geçer:)
güzel güzel çok güzellllllllllll bir gün bugün.
uzun zamandır beklediğim üzerine meditasyonlar yapıp,telepati yöntemleri denediğim bişey oldu.çok mutlu çok pozitif hissediyorum kendimi.
haksızlığa uğramıştım,haksızlık edenin bunu görebilmesi için onu serbest bıraktım.şimdi burnuma yanık kokuları geliyor:)
mutluyum,mutlusunuz,mutlular hepinizi seviyorum,kendimi seviyorum,yaşamayı seviyorum.
Stubborn
30-03-2009, 20:10
Harıkasın canım benım..gonlunu guzelıgı hayatına yansımaya basladı bak işte..dur daha kaç kişi me lıycek ehuehuekihkih
biliyorsun dimi kimden bahsediyorum içime dert olmuştu vallahi ama şimdi herşey çok güzel oluyor daha da güzel olcak:)
Stubborn
31-03-2009, 08:50
Bilmemmmı kuzum...hersey guzel olacak takma dedgımde kızıodun bana sende bunu hatırlıomusun :))
ohhhhhhhhhhh kocaman bir ohhhhhhhhh.herşey öyle yolundaki öyle güzel ki.çok mutluyum.inat edip uğradığım haksızlıklar üzerine meditasyonlar yaptım insanların kendi hatalarını görmesi üzerine ve şimdi yine iyilik yine güzellik kazandı.
artık hayatımın büyük bir parçası meditasyon sahildeyken,denize bakarken,yatmadan önce...
meyvelerini topluyorum şimdi de.herşey çok güzel oluyor.
Stubborn
01-04-2009, 09:01
Kım tutar senı tam gaz devam:):Ö
ohhhhhhhhhhh kocaman bir ohhhhhhhhh.herşey öyle yolundaki öyle güzel ki.çok mutluyum.inat edip uğradığım haksızlıklar üzerine meditasyonlar yaptım insanların kendi hatalarını görmesi üzerine ve şimdi yine iyilik yine güzellik kazandı.
artık hayatımın büyük bir parçası meditasyon sahildeyken,denize bakarken,yatmadan önce...
meyvelerini topluyorum şimdi de.herşey çok güzel oluyor.
Süpersin yeşilim okuyunca çok mutlu oluyorum senin adına:)
canlarım tşk ederim bende hepimiz adına mutluyum kendi adıma mutluyum.iyiki varsınız hep birlikte yaptık biz bunu sizleri seviyorum:)
sevgili yeşil senin adına çok mutlu oldum inan.
ayrıca haksızlıklar üzerine nasıl bir meditasyon yaptın merak ettim. :sirin
hep böyle mutlu ve huzurlu ol inşallah. öyle içten bir ohhh çekmişsin ki okurken ben bile rahatladım sanki.
dualarımla odaklandım haksızlık yapan insanların hatalarını anlayıp geri döneceklerine.çok inandım inandırdım kendimi iyiliğin kazanacağına.gül medisini yaptım,pembe kalpler yolladım,hatta kancayı biraz sert attım karşı tarafa:)
özel bir meditasyon tekniği değil burdan öğrendiklerimi uyguladım sadece ve de inandım çok inandım herşeyin güzel olcağına işe yaramış ama dimi şuan herşey istediğim gibi oluyor:)
çatlardım yazmasam çatlarrrrrrrrrrr:)
evvetttttttt sonunda sonunda beklediğim özür geldi öyle böyle değil tüm pişmanlıklarıyla hem de.
herkese hepinize ablacım gönderdiğin şifalarına çokkkkkkk tşk ederim.
sölemeden yatmim dedim bu saate kdr özür dinledim de:)
dilim şişerdi sabaha ne me lazım dimi.hihi
iyi geceler günlüğüm iyi geceler canlarım seviyorum hepinizi.
hayalayaz
05-04-2009, 01:58
e ben seni şimdi napayım hani detaylar, yatmaaaa anlat lütfeeeeeeeeeeen
ablacım çok uykum gelmişti hemen ön yazıyı yapıp yatim dedim:)
detaylar da beni kırdığı için çok ama çok pişman olduğunu söyledi,defalarca aramaya kalktığını ama cesaret edemediğini.benim iyiliğim ve insanlığım karşısında çok utandığını söyledi.hayatım da ilk defa birine yaptığım bi hatadan dolayı ertesi sabah gözyaşlarına boğuldum dedi.dedi de dedi ablacım işte.
tabiki hemen tmm hadi gel affettim demedim unutmayı denerim ama unutulmaz çok zor dedim.herşey güzel ilerliyor mutluyum şuan daha da güzel olacak inşallah.
hayalayaz
05-04-2009, 12:11
ablam çok sevindim ben o detayları nasıl olsa öğrenirim :firsat
bak şimdi insanız hepimiz sürekli hata yapıyoruz, oda yapacak, ve sen o yaptığı hatanın üzerine git, sakın sen geçmiştede şunu yapmıştın diye konuşma, hiç kimse temcit pilavı gibi eski hatalarıyla anılmak istemez, hemen şunu düşünür GEÇMİŞTE HATALIYDIM, ŞİMDİ HATALIYIM, BEN HEP HATA YAPIYORUM. hemen tepki gösterir, e haklıda suçu gelin etmişler kimse beğenip almamış. kurban olayım sevgiyi kişilik savaşına dönüştürme..emi..bu sabah sevinçlere uyandım daima böyle olsun.
tmm ablacım tavsiyelerin hep kulağıma küpe.sürekli yüzüne vurmak yok ama hemen affetmek te yok.sen dualarını üzerimden eksik etme ablacım.
Stubborn
05-04-2009, 15:28
çatlardım yazmasam çatlarrrrrrrrrrr:)
evvetttttttt sonunda sonunda beklediğim özür geldi öyle böyle değil tüm pişmanlıklarıyla hem de.
herkese hepinize ablacım gönderdiğin şifalarına çokkkkkkk tşk ederim.
sölemeden yatmim dedim bu saate kdr özür dinledim de:)
dilim şişerdi sabaha ne me lazım dimi.hihi
iyi geceler günlüğüm iyi geceler canlarım seviyorum hepinizi.
Ben neler okuyorum oleeeeeeeteyteyteyteyteytey
Super yaa aynen turk fılmlerı replıgı geldı aklıma bır zmaanlar fakır ama gururlu bı genc vardı dıe baslayan replıkler eheuehuehueue
canım senın adına oyle cok sevındımkı...suan agzım kulaklarımda ehuehue:mx:mx
En eğlenceli şeydir özür diletmek:)
Senin adına çok sevindim canım...
Her daim böyle mutlu olman dileğiyle...
tşk ederim arkadaşlar hep birlikte inşallahhh
kardeşceğzimm geldi eskişehirden bu sabah özlemişimm.
bunun dışındaki herşey de çok iyi gidiyor,birilerinin tepesine çıkıp sen şöle böle yaptın demesem de o hala utanç duyuyor ve her fırsatta özür diliyor ya çok zevkli bunu yaşayabilmek.
güzel bir gün geçirmeyi planlıyorum kardeşimle şimdilik bu kdr günlüğüm görüşmek üzere:)
Stubborn
06-04-2009, 13:01
Gözün aydın canım yaaa
Hatırlarmsıın bı kere sınde forumla kerdeşınle berbaer kahve içmiştik ahhh ahhh neydı ogunler desem:D
hayalayaz
06-04-2009, 13:18
kardeşceğzimm geldi eskişehirden bu sabah özlemişimm.
bunun dışındaki herşey de çok iyi gidiyor,birilerinin tepesine çıkıp sen şöle böle yaptın demesem de o hala utanç duyuyor ve her fırsatta özür diliyor ya çok zevkli bunu yaşayabilmek.
güzel bir gün geçirmeyi planlıyorum kardeşimle şimdilik bu kdr günlüğüm görüşmek üzere:)
gözün aydın kuzum, günün güzel geçsin demeye bile luzum gömüyorum, çok güzel geçeceğini biliyorum kardeş gibisi varmı yaaa..:mx
Gözün aydın yeşilim,eskişehir mi ahhh ahhh :sirineskişehirin dili olsada konuşsa,orası benim için apayrı,aşk şehrim benim,neyse kopmayayım yine,canım öpüyorum:ci
Gözün aydın canım yaaa
Hatırlarmsıın bı kere sınde forumla kerdeşınle berbaer kahve içmiştik ahhh ahhh neydı ogunler desem:D
bak sen utanmadan sölüo bi de neydi o günler diye.biz hala burdayız kuzum sen bi vakit ayıramadın görüşelim:boxed14rt:
Gözün aydın yeşilim,eskişehir mi ahhh ahhh :sirineskişehirin dili olsada konuşsa,orası benim için apayrı,aşk şehrim benim,neyse kopmayayım yine,canım öpüyorum:ci
aşk şehri o da güzel evet kardeşim için de öyle sevgilisi orda olunca aşk şehri tabi:love0079:
acelecimi davranıyorum kartlarımı açık oynayarak doğru yoldamı ilerlliyorum bilemedim sizlere anlatim bi yol gösteren olur dedim.ne hissediyorsam ne kdr seviyorsam onu söyledim,yokluğunda ne oldu ne hissettim gidince,acımı unutmak için hayatıma alamadıklarıma kdr söledim.sürekli anlatmamı istedi ama hyr konuşmıcam dediysem de aklındaki her neyse hiç düşünmeden herşeyi ama herşeyi bilmek istiyorum yaz ne olur ne yazmışım die bakmadan yaz herşeyi bana dedi.brz ürküttü bu tavır sonucu ne olcak bilmiyorum bişi de sölemedi tek sorduğu hayatıma girmeyi deneyenin nerde olduğu kim olduğu bütün bu konuşmadan ayrıntıyamı takıldın dedim belki kıskandım dedi.niyeti beni kırdığı için affettirip arkdşça kalmakmı yoksa sevgilim olmayamı geldi bilmiyorum.üfffffff bişiler yapın bu kararsızlık hallerini sevmiyorum kafamın karışmasını enerjimin düşmesini istemiyorum iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum şifa ve yardım bekliyorum arkadaşlarrrr
iyi geceler günlüğüm,karışık zmnlar yaşıyorum.dün geceki belirsiz hallerinden sonra hayır dedim sadece arkadaşım olarak kalamazsın hayatımda.çocuk değiliz kimsenin kimseyi oyalamaya hakkı yok.kalırsan hayatımda şimdi mutlu olurum ama saplantılı hallerim bitmez,sonrası daha da üzer beni.
tmm hatalarını anladın bnm gibi bi insanı kırdığın için çok pişman oldun geldin özrünü diledin,affettimde seni içimde kızgınlık,öfke,kin hiçbişi kalmadı beddua fln da etmiyorum amaa gitttttt.
bu benim kabulum değil istediğim şey bu değil.
gitmedi kaybetmek istemiyorum seni dedi.sevgilim olursan da kaybederim diye korkuyorum böyle kalırsam da.
onun da aklı fazlasıyla karışık gidemiyor da göndermiyor da bu beni de çok düşünceli hallere itiyor.düşündüm brz bu gece yazıları okudukça daha da detaya indim kendimle ilgili,sanırım çok acele ediyorum ne olcaksa ya hemen şimdi olsun ya da olmasın bitsin bir an önce acımı yaşim o da bitsin gitsin diye bekliyorum,hatalarımdan biri de bu şimdi biraz onu da kendimi de kendi halimize bırakmayı deniycem.çok fazla konuşmak görüşmek istemiyorum msn de bile görünce yazmıyorum yazdığı şeylere de geç cvp veriyorum bu sefer de trip yapıyor onla ilgilenmiyorum diye anlayamadım gitti.
ama biraz kafa dinleme kendimizi dinleme ve düşüncelerimizi evrene gönderme zamanı diye düşünüyorum.herşeyin en yüksek hayrıma olması dileğiyle iyi geceler günlüğüm.
tünaydın günlüğüm.
güzel bir mersin öğleninden slmlar.
bugün bir başka güzel uyandım,gülerek yani.uyuyormusun diyen anneme uyuyorummmmmmmm annneeeeeeeeeeee demeden,tmm kalktım diyerek:oys
mükellef bir kahvaltı sofrasına oturdum,annem bu sözüme deli oluyor hatun bi de mükellef istiyor diyehihisonra güzel bir kahve molası.
dışarda yakıcı bir güneş,mis gibi yosun kokuları geliyor burnuma,sahil beni çağırıyor gitmeliyim.
güzelim ben bugün yaa,daha da güzel olmak için bi de kuaföre uğrim en iisi:oys
güzelim,güzelsiniz,güzeller..
Stubborn
11-04-2009, 15:00
Canım benım her zaman dedıgım gıbı b ıyerımızde benzeese:))
Artık acele etmeeycegız hiçbirşey için..zaman a bırakıp bızım ıcın yuksek hayır ne ıse evrenın bıze onu vermesı ıcın dua edecegız...
Yarın palzadayım gel kahve içielim hatuncan:73e4317106059nd:
neler oldu dilim şişti yaaa nerdesiniz canlarım yaaa.
haberleri havadisleri sıralıyım hemen.
birincisi işe girdim,bir rehabilitasyon merkezinde muhasebeciyim seviyorum işimi ilk zamanlar özürlülerden biraz korkuyordum ama şimdi seviyorum onları ve öyle bir huzurla çalışıyorum ki şükretmeye ne sebepler varmış etrafımızda onu anlıyorum.herşey yolunda yani.
ikinci havadiste 3hafta gibi bir süredir hayatımda biri var güzel gidiyor bakalım şimdilik,haftaya da mersine yanıma geliyor.normalde sıkılırdım ama 7/24 tlfn elimde onun araması yada msjlar çekmesi sıkmıyor beni inşallah böyle de devam eder kesin konuşmuyorum kararlarımı kesin veremiyorum ama iyiyim ve mutluyum şu anın tadını çıkarıyorum.
hepinizi ne özlemişim şimdilik kısa özetler bunlar ankaradan misafirlerimiz var onlarla ilgilenmeliyim pazarın tadını çıkarıp sahile atmalıyım kendimi.öpüyorum canlarım.
yeşil mutlu haberlerine çok sevindim,bu kadar kısa zamanda ne güzellikler yaşamışsın ne güzel,ne mutlu sana.Burda böyle mutlu haberler duydukça inanki bizler de çok motive oluyoruz..sana tebriklerimi belirten gül demeti yolluyorum..
[Only Registered Users Can See Links]
canım yesilim ne güzel gelişmeler bunlar canım senin için en güzeli ve hayırlısı olur inşallah canım.
canım senin adına çok sevindim sen telkin dinliyordun değilmi ? Telkinlerin faydaları olsa gerek...
hayalayaz
26-05-2009, 00:15
canım senin adına çok sevindim sen telkin dinliyordun değilmi ? Telkinlerin faydaları olsa gerek...
mustangcığım telkinler böyle bir şey işte..her şey öylesine kendiliğinden gelişiyor ki, insan onları dinlediğini bile unutuyor,
yeşilim hayatında güzel şeyler olmasına çok sevindim..inşallah daha güzellerinide duyacağız..yakında..
giremiyorum nete zamanım olmuyor çok erken kalkıp,çok erken uyuyorum çok yoruluyorummmmm:(ama herşey yolunda hayatımda.
işimi seviyorum iyi bir konumdayım inşallah bu zamansızlık problemi de çözülür yakında.
aşka gelince:oysanlayın işte herşey yolunda.hakkımda herşeyi biliyor ve benimle evlenme hayalleri kuruyor,her an her dakika beni düşündüğünü söylüyor yani kısaca güzel güzel herşey çok güzel gidiyor.
havadisler bunlar bakalım şimdilik geldikçe yazıcam yine.hepinizi özlemişim sitemize bişi olmasın bidaha:73e4317106059nd:
yeşilcim inşallah hep böyle güzel gider. senin adına sevindim
yeşilcim inşallah istediğin gibi olsun herşey. sevindim senin için.
hayalayaz
27-05-2009, 08:02
sen mutlusun ya, önemli olan bu, vaktin oldukça girersin ve kendinden haber verirsin..seni sevdiğimizi ve daima yanında olduğumuzu daima hatırla olurmu.
Perilice
27-05-2009, 16:56
:oys yeni işin hayırlı olsun
Yeni işin hayırlı ugurlu bol kazanclı olsun.Umarım yenı ısınde hersey ıstedıgın gıbı gerceklesır ve sana guzel kapılar acar.Ben telaslanmıstım sıteye gıremem gelısımım hızla devam edemez dıye ama tek ızın gunumde ve aksamları gırıyorum ve tamda ıstedıgım bılgıler elıme gecıyor ulasıyor cok sukur.Hem ne kadar uzak kalsakta gıremesekte burdakı herkes hemen sarmalıyor ınsanı kaldıgın yerden devam edıyorsun..Bol kazanclı gunler dılerım :)
yeni işin hayırlı ve bol kazançlı olsun canımmm
:73e4317106059nd:
Canım ne güzel gelişmeler olmuş hayatında,okadar sevindim ki,heyecanın,enerjin buralardan hissediliyor,hep böyle sürsün sonsuza dek:73e4317106059nd:hep mutlu ol:73e4317106059nd:YENİ BİR AŞK,YENİ BİR İŞ SANA GÜLECEK BİR NEDEN OLDU......
teşekkür ederim canlarım güzel dileklerinize hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.gerçekten de benim için yeni bir aşk ve yeni bir iş kapılar aynı anda açıldı:)herşeyin hayırlısı olsun bakalım.bu gece burda olcak beyfendi yarın iş çıkışı bi aksilik olmazsa görüşebileceğim ve de pazar günü.meraktan ve heyecandan çatlamak üzereyim bana şans dileyin canlarım herşey yolunda gitsin.çok güzel şeylerin olacağını hissediyorum ama sizlerinde enerjisine ve güzel dileklerinize ihtiyacım var.gelişmeleri yarın devam edicem kocaman kocaman öpüyorum sizleri.
evettttttttt gelelimm neler oldu eve kendimi atana kadar neler çektim birilerine anlatmazsam dilim şişecek diye.beyfendi dün burdaydı ama görüşemedik,bugün işten biraz erken izin alıp çıktım.daha doğrusu iş yeri çok uzak olunca beni almaya geldi herkeste gördü tabi,millette bi merak pztsi nasıl açıklama yapıcam bilemeyerek çıktım kapıya:)beklemediğim bir şekilde boynuma sarıldı arabadan inip şaşırdım kaldım neyse bindim arabaya kocaman bir buket çiçek yaptırmış:oyshediyeler almış güzel bir yemek yedik,sonra sohbet ve eve bıraktı beni.çok anlamıyorum ne hissediyorum çok heyecanlı değilim ama güzel bir duygu hissediyorum sanırım.yani bazen daha fazla beğenilmek ve ilgilenilmek de çok güzel.mutluyum yaa inşallah hep de böyle gider.yarın sabah kahvaltı yapıcaz sahilde güzel bir gün geçirmeyi düşlüyorum.
bazen diyorum ki kendi kendime şımarığın önde gidenisin,ben mutlu olmayımı unuttum,yoksa ne istediğimimi.bekleye bekleye neyi beklediğimi de unutmuş olabilirim tabi.yani mutsuzmuyum bilmiyorum,mutlumuyum anlamıyorum.ama istiyordum ki ayaklarımı yerden kesen,karın ağrıları yaşadığım bütün bi ömrü onla geçirmeye bir anda karar verebileceğim ve de bunun doğru karar olmasını istediğim biri olsun karşımda istiyordum,olmadımı yok değil de anlatılmıyor yaa yada ben tarif etmeyi unuttum.çok iyi bir insanla karşı karşıyayım bunu her haliyle belli ediyor da,uzun zaman oldu hemen bi insana güvenmeyeli ama bunda bir temiz yan var belli ediyor bunu her haliyle beni mutlu edebilmek adına paralıyor da kendini ama bir gözü karalık yok bende.
belki artık böyle olmalı aşkları hep uçlarda yaşıyarak ve hep uçlarda üzülerek tükettim aşk defterinin sayfalarını,belki artık sadece sevme ve saygı duyma zamanıdır,yada yaşlanmışımdır yaşıyamıyorumdur böyle duyguları aman ne bilim.herşey güzel ama çok güzel olsun istiyorum.
çok çalışıyor çok yoruluyorum zaman buldukça da yazmaya çalışıyorum birşeyler,keşke heran girebilsem de uzun sürmese bu hallerim sizlerden gelicek fikirler o kadar önemliki benim için bir tek söz yetebiliyor kendime getirmeye.şimdilik benden bu kadar öpüyorum herkesi.
Stubborn
01-06-2009, 23:44
Suan yasadıgın durum arayış...ama aslında ne aradıgını bılıyorsun ve kendıne ıtıraf etmıyorsun..ve aradıgını bulamıyorsun hal boyle olunca..bu surecı atlatmamız gereklı canım ..yoksa boyle gıderse cok kısıye yazık olcek:D senı oyle ıyı anlıyorumkı ama kendını sakın kandırmaya calışma bak bu soyledıklerımı sakın yanlış anlama ama bastırmaya calıştıkca bazı seylerı aslında dahada buyuttugumuzun farkına varmamız gereklı aslında..! akısına bırakamazsın bu ruh halıyle hiç birşeyi ..oyuzden hıçbirşey soyleme suan ne kendıne nede karsındakıne cunku agzından cıkan kelımeler bıle aslında sana aıt degıl bunu sende cok ıyı bılıyorsun..yorgunsun daha fazla yorma bence kendını..benden sana tavsıye bıraz dınlendırmelısın.. dınlenmek cok ıyı gelecek sana...senı sevıyorum yesılımmm:73e4317106059nd:
hayalayaz
02-06-2009, 00:38
adamları telef ettiniz, itlaf ettiniz cadılar,
sorun şurada, önünüze gelen herkeste vazgeçtiklerinizin özelliklerini arıyorsunuz..zopa
aklınıza şunu sıkı sıkıya yerleştirin, kimse bir diğerine benzemez..herkes tektir biriciktir.. hayatınızı zorlaştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, kimseyi bir diğeri ile kıyaslamadığınız gün yeniden sevecek ve heyecan duyacaksınız..
özledimmmmmmmmmmmmm özledimmmmm günlüğümüü herkesi,yaa ben ne çok yoruluyorum hiç vaktim kalmıyor anlatamıyorum dilim şişiyor ama buna da şükür oyalanacak bir işim var ve saçma sapan şeylere takıntım kalmadı.
en güzeli yeniden güçlü bir kız oldum,bugün bir psikologla grştüm uzaktan arkdş geliyor ama seneler olmuş grşmeyeli ve samimi de değildik zaten.bana yeniden güçlerimi farkettirdi iş yerinde mükemmel bir duruşun var,yönetici havasında (ben zaten yöneticiyimhehe)yani insanlar kapının eşiğinde bi çeki düzen veriyorlar kendilerine bilinçli mi yapıosun peki tatlı sert olmayı dedi aslında biraz da bilinçli çok fazla yüz göz olmak istemiyorum insanlarla ukalalık anlamında değil ama saygı kalmalı.
işten gelişmeler bu kadar memnunum yerimden günde defalarca kere şükrediyorum herşeye sağlığıma,böyle bir aileye sahip olmaya,konuşabilmeye,yürüyebilmeye,kendimi ifade edebilmeye....daha nelere bunun gibi.
aşka gelince ben aşık olamıyorum yani o zamanları karın ağrıları yaşayıpta ondan başka birşey düşünülmeyen zamanları geride bırakmışım sanırım,başka şeylerle mutluluk arıyorum mantıkta,sevilmekte...deniyorum öğreniyorum 1 ayı geçmiş başlayalı o günleri sayıyor.bakalım zaman ne gösterecek herşeyin hayırlısı.şişmiş dilden şimdilik bu kadar ohhh rahatladım boynumun borcu gibi olmuş kendimi huzursuz hissediyorum uzun süre günlük yazmayınca.çok erken kalkınca dayanamıyorum artık uykusuzluğa iyi geceler günlüğüm bana da tatlı rüyalar:Ö
selammmmm günlüğüm ve canım arkadaşlarım.
özlüyorum zaman bulamıyorum yaa,dolup dolup taşıyor anlatıcaklarım sonra üstünden zaman geçince unutuyorum:)
herşey yolunda aslında hem işte hem aşkta,aşıkmıyım hayır ama değer veriyor bana el üstündeyim ve de bu beni mutlu ediyor nankörlük yapmak istemiyorum mutluluk ayağıma gelince tepmek istemiyorum.
iş yerinde de herşey yolunda fazla sıkıyorum kendimi bazen onlar bizden farklılar bilincindeyim bunun en önemlisi ilgiye ve aşırı sevgiye muhtaçlar elimden gelenin çok fazlasını yapıyorum onlara karşı ama sabrımı orda tüketip geliyorum evde en ufak bişeye tahammülüm kalmamış oluyor çabuk parlıyorum bunu bi an önce düzeltirim umarım çünkü üzüyorum onları da.
çok içime battı babama dün sabah beni erken uyandırdı diye baya kızdım birtek pazarım var anlayışsızsınız falan diye.gece babam rahatsızlandı geceyi hastanede geçirdik,canım sıkıldı kalp,şeker,tansiyon..kendine ve bizim ona çok iyi bakmamız gerekiyor çok seviyorum onları ama bazen hassas ve sabırsız zamanlarım oluyor sanırım.en kısa zamanda düzelmek dileğiyle.
hayalayaz
15-06-2009, 23:27
babacığına geçmiş olsun diyorum ve şifalar gönderiyorum kuzum..hayatından memnun olduğuna sevindim..çok ara verme emi..daha sık gel..:73e4317106059nd:
Babana geçmişler olsun canım...
Perilice
16-06-2009, 09:44
Babana geçmiş olsun canısı :optKendini üzme bundan sonra daha çok dikkatedersin :opt
canım babana çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun yeşillim,Allah şifasını versin.
canlarımmmmm hepinize teşekkür ederim bu kadar şifa ve iyi dilekle babam turp gibi olcak inşallah.hepinizi seviyorum.
canım yeşil babana çok geçmişler olsun canım
Stubborn
16-06-2009, 22:45
canım benım cok gecmıs olsun..
ya onların kılına zarar gelse içimiz acıo ama bazen sesımızı ıstemesekte yukseltıoruz sonradan pişman olsakta ama onlar hayattakı tek dayanagımız ve allah basımızdan eksık etmesın onları bızıde ıslah etsın:) onlara bagırdıgımız için:eatyou1qs:
yaaaa ne güzel olmuş site neler kaçırıyorum yaa:(kızlar hep birlikte medi yapalım patron iş yerine bi an önce internet bağlatsın ben de akşama kadar nette gezim sizleri çok özlüyorum,neler kaçırıyorum dilim şişiyor sonra birikiyor o heyecanı kalmıyor:D
bu gece sevgilim geliyor pazara kadar burda,farkettinizmi ben sevgilim diyorum artık bu adama:upssanırım artık kabulleniyorum,yani hayatımda yer veriyorum ona da.kendi kendime kızıyorum bazen ama bi bakıyorum iki kişilik yaşamaya başlamışım ne oluyor kızım diyorum uzun süredir unuttuğum ve de yaşayamıycağımı düşündüğüm şeylerdi bunlar ama güzel gerçekten,aşıkmıyım hayır karın ağrıları telaş içerisinde değilim ama değer vermeye,saygı göstermeye ve de hayatımda yer vermeye başlamışım.istesem de istemesem de bi bakmışım kurulmuş bile o hayatıma:)
önemli olduğunu hissetmek,özgüvenini fazlasıyla yenileyen artıran birilerinin hayatında olması güzel,anneme de anlattım sıkıntı yaşamak istemediğimden gizli bişiler çevirmekten nefret ediyorum henüz çok yeni ama biriyle görüşüyorum henüz bi karar vermiş değilim bil anne çatlarım söylemezsem dedim.çok deşmiyor ama meraklarda biliyorum ne hissettiğimi anlamaya çalışıyor şu an ben de öyle olduğumdan bişey diyemiyorum.
kısacası güzel herşey bakalım gelince daha da ii anlıycam sanırım duygularım oturur iyice hayırlısı bakalım.
iş yerinde biraz sıkıntılar var parasal anlamda çok yeni bir yer olduğundan henüz oturmadı krizler yaşanıyor bu anlamda personeli zaptetmeye çalışıyorum ama beni kim zaptedecek bilmiyorum:))herşyden öte insan severek yapıyor çünkü iç huzur çok önemli ii birşey yaptığını bilmek sevap işlediğini düşünmek herşeyden öte.
havadisler bu kadar şimdilik herkesi hepinizi ayrı ayrı özledim ve çok öpüyorum beni unutmayın olurmu:oys
hayalayaz
25-06-2009, 00:16
ablam bizde seni çok özledik, ama mutlu olduğunu bilmek huzur veriyor..bu arada benimde annenden bi farkım yok..çatlıyorum haaa habersiz bırakma..
Stubborn
25-06-2009, 03:44
Açıkca itiraf edeyım gunlugun korka korka açtım ne oldu naptın dıye ama allahtan korktugum gibi şeyler cıkmadı :) canım ıns hep boyle umut dolu olursun sneı sevyom bebegeeemmm:):Ö
üffffffffff sorunlumuyum,problemlimiyim neyim yaa benn.böyle zamanlarda kendime sinir oluyorum.geldi bizim beyfendi ama ben bi tuhafım yaa,neden her seferinde bu oluyor çözemiyorum kendimi.içimmi geçmiş benim,istiyorum ki sohbet edebileceğim sevgiliden çok kafa dengide arkadaş olabileceğim,sadece el ele kol kola romantizmden ibaret aşktan sözedecek bi ilişki boğuyor beni.beraberdik bugün ama,hep böyle göz göze diz dize muhabbetlerde geliolar bana yeterrrrrrrrrrrr diye çığlık atmak istiyorum.
kızgındım,sert ve asabiydim bugün;anlatamıyosunda derdini ne dicenki çıkmış gelmiş fazla heyecanlı senin yanında özlem dolu,belliki çok da aşık şevkini kıracam,üzücem diye ya arkadaş sıkılıyorum ben böyle muhabbetlerden diyemiyosun da.
kafam çok karışık,yokmu bi akıl veren?nedir bu hallerim benim sorun kimdedir?
üff bugün de böyle olsun yarın tekrar görüşücez umarım daha güzel olur herşey.
hayalayaz
28-06-2009, 00:48
:dusunceli1eb: :mshareketliifade360 işin içinden çıkamadım kuzum, unutmuşum ben bu işleri, bende o, soğuk mantık devreye giriyor.. dur yarın mustang gelsin..
Canım benim sen kendine güzel bir EFt seansı yap derim kendinle çok ciddi yüzleş ilişkilerinde ne istiyorsun neden senin istemediğin şekle geliyor ...Bunları belirledikten sonra EFt yap ...Gelelim şimdiki ilişkine sen ona konu aç mesela en son okuduğun kitap ,en son izlediğin flim gibi konuşmak istediğin konuları sen aç onu yönlendir ...İlk zamanlar fikri yoksa bile kendi yaptıklarını ballandırarak anlat bakalım tepkisi ne olacak hiç ortak yönünüz yoksa bırak gitsin ancak kendini geliştirmeye çaba harcıyorsa devam et...
Stubborn
28-06-2009, 13:49
Sorulardan sorgulamaktan kaçın artık.. endekslı yasama mutlu olacam demek bile endekslı yasamaktır ve en onemlısı zorunlu olmak senı gerıyor yanı o geldı gorusmek zorundeyım!!!! bole sartlandırma kendını bız zorunlu olarak yaptıgımız seylerden keyıf alan ınsanlar olmadık olamayızda içimizden gelmelı akmalıyız eger içimizden o an en yapılmaması gereken bırseyde olsa yapıyoruz bunu bılıosun ..suan sen duygu mantık çatışması yasıosun bunu bı haletmen gereklı once.. karsındakı ınsan elınde oldugunda kıymetı kalmıyor bunu kendımden bılıorum kaybetme korkusu yasamadıgımız hiçbirşey bize tat vermez bu saatten sonra rutın gıbı gozuksede hayatımız aslında biz boyle yasayamayız..heran bısıler bızı tetıklemelı..olur olmaz seye aglamak yada kahkalarla gulmek yada ozlemek meraek etmek korkmak...vb bi suru seyı barındırıyoruz aslında içimizde ve bunlardan biri veya bikaçı eksık oldugunda mutsuz oluoruz ve içimizdekı bazı seylerın yerı boş kaldıgında ortada kalıyoruz
Karsımızdakı ıyı bı ınsan dıe ona ıyı davranmamız gereklı dıyen bı vıcdanımız oldugu içinde boyle bocalıyoruz canım
Suan senın yapman gerekn tek sey..Yeşilin canı ne ıstıyorsa onu yapmasını saglamak oakdar..!!!
Ve yapmayı ıstemedıgı şeylerı yapması için onu zorlamamak canım benım:73e4317106059nd:
Senin kafandaki soru işaretlerini anlayabiliyorum bir bakıma...Geçmişte çok yaşamıştım,işte bu dediğim insanı tanımadan önce...
İnsan sadece sevgi aşk beklemiyor o kişide,böyle en saçma şeyde en yakın dostunlaymış gibi eğlenemiyorsan kasmaya başlıyorsun kendini...
Ben kendimden örnek vereyim,ben benim zatla çok iyi dost olarak başladım...En saçma şeylerden konuştuk,kitaplar,müzik,sanat,hayata dair birçok şeyi paylaştık...Buda insanda bir rahatlık yaratıyor ister istemez...Çünkü ben şuna inanıyorum aşk'ın bir zamanı var...Zamanla aradaki aşk çok büyük sevgiye dönüşüyor kim ne derse desin...Dostluk,paylaşımlar çok önemli...İlerliyen yaşlarda insanlar bir bakıma can yoldaşı oluyorlar...Sabah kahvesini paylaştığı,beraber gazeteleri karıştırdığı,günlük hayattaki dtayları beraber düşündüğü insan...Annemin insanlara yalnız kalmayın diye neden dediğini anlıyorum aslında...
Ve sevdiğimiz insanlarla en önce çok sıkı bir dostluğu yakalamalıyız...Sadece aşk,sevgi konularını konuşmak banada sıkıcı gelir...Onun için yalnız değilsin,ama bir anlamdada uzakdan geliyor anladığım kadarıyla o yüzden o konular daha yoğun oluyor sanırım...
Zamana bırak derim ben,Mustang'in dediği gibi Eft iyi gelebilir...İçindeki tıkanıkları açabilir...
iyi ki varsınız inanın herkese anlatamıyorum belkide insanlar buldu bunuyor diye yorumlar yapıyor,ya da daha ne istiyorsun işte seni seviyor gibi yorumlar bunlar değil benim istediklerim sadece sevgi değil istediğim,beni seven ilk insan değilki çünkü ben sevilmesi mümkün olmayan biri değilim.
bugün uzun uzun anlattım ona bak dedim sen belki de zor olanı seçtin belki söylediklerim seni sinirlendiriyor uyuşmuyorz belki de ilgi alanlarımız farklı,ama ben seninle el ele göz göze oturmaktan sadece aşktan özlemden bahsetmekten zevk almıyorum.saatlerce sıkılmadan olabilmeliyiz birbirimizin yanında,arkadaşımda olmalısın sevgilim de,tanımıyorsun beni ama tanıyacaksın umarım zamanla ne istediğimi biliceksin ama mecbur değilsin isteklerimiz ilgi alanlarımız başkaysa zorlamanın alemi yok dedim.çaba harcıyor bunu görmek güzel,tanıycam seni zamanla çözmeye çalışıyorum ve kaybetmek istemiyorum diyor,sycoonun dediğini söyledi o da uzaktan geliyor olmamın da etkisi var bu durumda dedi.bilmiyorum biraz kafam karışık ama sizlerden fikir almakta iyi geldi teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız.ama mesela bu sorunu eft ile çözmem için ne yapmalıyım nasıl başlamalıyım bana bunlarla ilgili fikir verirseniz de çok sevinirim.
Canım benim sen kendinle ilgili çalışmalar yapmaya karar verdin ya yolu yarıladın ...Bende zaman zaman hayatımda tekrar eden olaylardan sıkılıştım ...Yer ve kişiler değişse bile tekrar eden olaylarım vardı birtürlü sonu gelmeyecekmiş gibi geliyordu ...Serde kadarcilikte varya öyle gördük ...Bazen isyan ediyordum hepmi benim başıma gelecek diye EFt ile olayın köküne indiğim için artık olayı tekrar yaşamıyorum ...
EFt yapmaya öncelikle çok dürüst olarak başla kendini kayırma olayda haklı haksız arama sadece yaz .İlk öce liste yapacaksın yaşadığın ilişkilerini kağıda dök ...Aralarındaki ortak duyguyu bul sen nerede hata yapıyorsun ...Birde annen ve babanın ilişkilerinde yaz çünki çocuklar anne babayı örneklliyor...Bunları yazdıktan sonra EFt konuları çıkar ...Mesela erkeklere güvenmediğim için kendimi tamamen ve derinden kabul ediyor onaylıyor ve seviyorum diye başlaya bilirsin...Hele bir listeni yap EFt konusunu oku anlamadığın yerde yine konuşuruz...İyi çalışmalar...
teşekkür ederim canım benim iyiki varsınız.
bugün bir hoşum ya aslında ben iki gündür bir hoşum.kendime hem çok kızgın,hem kendimden bıkmış,hem kendini seven,hem şanslı olduğunu,hem şanssız olduğunu...herşeyi bir arada yaşayan bir yapıdayım iki gündür.
önce kendimi ele aldım ben aşıkmıyım bu çocuğa kesinlikle hayır,tamam aşk aramıyorsun zaten olamıyorsunda ne yaparsan yap dedim ama biraz da kıpırtı olmalı ya bi adamla sadece seni çok seviyor,sayıyor,senin için çabalıyor diye de birlikte olunurmu?
hırçınlaşmaya başladım aklımda bu düşünceler varken kalp kırmaya başladım.aslında kendime kızgınlığımı çıkartıyorum ondan farkındayım ama bunu yapmaya hakkımda yok.
kendimi ayıpladığım bir olay daha oldu dün ve bugün,iş yerinde santral kuruluyor ve 2 gündür gelip inceleme kurulum işlemleri falan yapılıyor patron dışarda olduğu için benim ilgilenmemi istedi geldiklerinde her neyse,teknisyenler falan geldiler bi kaç kişi ben birini görünce kalakaldım öyle bir anda içinde bişey cız eder ya resmen gözümü alamadım.akşama kadar işleri sürdü dün benim odamdaydı çoğunlukla ama kendime inanamadım nasıl bir çarpıntı vardı yüreğimde tarifi yok ya,bugünde sabahtan geldiler ve yine ben de durumlar aynı santralle ilgilendiğinden yanımda telefonla uğraşıyor,ben de bilgisayar başında bi evrak çıktısı almaya çalışıyorum tam 8 kere insan yanlış çıktı alırmı:0319: farkettirmemeye çalışıyorum bi de yanlış birşeyler çıkardığımı,herneyse sonuç olarak işleri bitti gittiler ama şeytan diyorki boz bütün sistemi ara bi daha gelsinler:0399:
düşündüğüm şeyler iyice kafamı karıştırdı,hani aşk yoktu,hani artık iyi birisi olsun yeterdi kalbim çarpmazdı hani kimse için,sayılmak,önemli olmak,sevilmek daha iyiydi hani?
sanırım iyice işler sarpa sardı en sevmediğim hallerime uğradım yine.geçer umarım düzelirim silkelenmek bir an önce kendime gelmek istiyorum.
hayalayaz
01-07-2009, 23:01
şimdi sen şöyle yap
gece yatağına yattığında, gözlerini kapat, o güzel ellerini önce şakaklarına koy bir beş dakika böyle kal...
sonra yine iki elini iki kulağının üzerine koy bir beş dakika da böyle kal..bu süreç içinde hani eskiden bahçevanların terazileri olurdu, onu imgele, ve terazinin iki kefesini aynı hizada imgele..eğer kefeler hareket halinde olursa hangi kefenin, sağdakininmi, yoksa soldakininmi daha ağır olduğuna, yani aşağıda olduğuna bak..ama mutlaka terazinin kefelerini aynı hizaya getir, bitirdikten sonra şimdi dengedeyim de..ondan sonra olacak olanı evrene bırak.. kendini bu kadar didikleme..emi ablam..:73e4317106059nd:
gene saçma sapan şeyler yapıyorum ya hadi hayırlısı.
2gün önce görüşmeyelim bir süre kendimi dinlemeliyim,ne istediğimden emin olmalıyım biraz beni rahat bırak dedim çocuğa,çok üzüldü neden dedi itiraz etti,bir sorun varsa ben seninle aşmayı tercih ederim sen neden yalnızlığı seçiyorsun beni neden kendinden uzaklaştırıyorsun dedi ama ne derse desin kesin bir süre görüşmemeye karar vermiştim.
şimdi anlamıyorum ne hissettiğimi,alışkanlıkmı yapmıştı sürekli onla diyalog içinde olmak,böyle 2 gündür bi can sıkıntısı,bomboşluk yaşıyorum.
ama sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var çocuk oyuncağı değil ne istediğimi anlamalıyım kimsenin canını yakmaya ya da kalbini kırmaya hakkım yok.böyle bir lüksüm de yok canımı yakan şeyi ben başkasına yapamam.
umarım benim için en güzel şekilde sonuçlanır bu durum,henüz iyi mi yaptım kötümü ben de bilmiyorum:(
Canımm,en doğru kararı vereceğinden eminim,sadece sakin ol.Senin için herşey iyi gelişecek.Bunu hissediyorum.:73e4317106059nd:
en doğru kararı vereceğimden emin olan arkadaşlarım inanın bilmiyorum doğrumu karar verdim.1hafta 10 gün kadar görüşmedim hiç onunla ama en yakın arkadaşımı hiç rahat bırakmadı beni nasıl mutlu edeceğiyle ilgili sürekli sorular bu durumda ne yapabilir arasa ters tepermi uzak mı kalmalı beni kendi halimemi bırakmalı...sorular.kendince metotlar işte.sonuç olarak şimdi tekrar görüşüyoruz çok özlediğini ve benim için herşeyi yapabileceğini söylüyor.tüm ailesine bahsetmiş benden benimle ciddi olduğunu,mersine yerleşeceğinden bahsetmiş kararı ona bıraktıklarını söylüyor.kafam karışık yine,yine kararsızım ama onunla geçirdiğim zamanlardayım,herşeyin hayırlısı olsun,umarım mutluluk budur ve onunladır.
Stubborn
14-07-2009, 23:31
yuregının sesını dınle ve akısına bırak ..bazen akısına bırakmak ıyı gelıyor ınsana cok sorma dıdıkleme altında bişi arama..eger akısına bıraktıgındada mutsuzsan bı son ver... benım tavsıyem budur..benım de son zamanlarda akısına bırakıp olan seyler mutluk verdı bana ne zmana kastım sordum eleştırdım hust-ran oldu canım yuregın solesın bırak cevap ıcnde:73e4317106059nd:
hayalayaz
15-07-2009, 00:01
hayatı kontrol altına almaya çalışmakla ne kadar üzüldünüz.. :0511: ve hala aynı şeyi yapmaya çalışıyorsunuz, :0511: yanlış olduğunu bile bile.. :0511: akışa uyun kuzular, sevilmenin tadını çıkarın..keyfini sürün şu gahbanalı dünyanın..hadi bakem..:73e4317106059nd:
ahh hayal abla ne kadar haklısın biliyorum. ama birde yapabilsem şu kontrol duygusu bendede o kadar varki evet yine haklısın abla hayatı zindan ediyoruz kendimize
Ben uzun zamandır bırakmış durumdayım akışına...Artık hatta hiç kontrol etmiyorum,canım nasıl isterse öyleyim...
Daha rahatım sende öyle yap canım,gerçekten iyi hissediyorsun...
ben geldimmmmmmmmmmmmm.özlüorum yaw şu internet bi bağlansada iş yerine tüm konuları okuyabilsem rahatça yazabilsem çok gerilerden geliyorum yaa:(
unutuyorum kullanabileceğim enerjinin farkında olamıyorum,kendi kendime aşamadıklarım paylaşmak isteyip anlatamadıklarım oluyor.inşallah kısa sürede toparlanacak iş yeri de biz de.
gelelim bana ne yapıorum yeşil yeşil takılıorum işte ortalarda:Ddostum dediğim canım ciğerim arkadaşım geldi elazığdan çalışınca çok görüşemioruz ama cmtsi ve pazar planlarımızı yaptık şimdiden geçen hafta sonunu da beraber geçirmiştik,zaten ben de bu kadar çalışmaya bi yat turunu haketmiştim:)
iş hayatına gelelim,iyi gidiyor maddi sıkıntılar dışında iyi ve huzurluyum orda.huzurlu olmamak şükretmemek elde değil stubborncumda geldi gördü enteresan bi huzuru var oranın insanın çıkası gelmiyor.
aşka gelsek mi die tereddütteyim.aşk mı değil aslında bi beraberlik söz konusu ama adı aşk değil sevgi mi yok sanırım o da değil.öylesine biri olsun diye birşeyde değil ama nedir bu tam koyamıyorum adını.birinin insaniyeti karşısında,iyiliği karşısında ve karşılıksız sonuna kadar verdiği sevgisi karşısında ezilirsiniz ya öyle birşey heralde.
kıramıyorsun üzmeye hakkım yok böyle bir insanı diyosun,bi de bana kızsalarda,açıkcası iyiden iyiye,ben sevdimde ne oldu birazda sevilmenin tadını çıkarim ve de ömrümün kalan kısmını sevilerek karşılığında az da olsa severek ve saygı duyarak geçirmeyi düşünüyorum.bilmiyorum hatamı değilmi? aşkımı aramalıyım ya da illaki aşık olmayımı beklemeliyim bilmiyorum.ama kendi kendimi bile çekemediğim zamanlarda onun beni büyük bir sabırla çekmesi çok tuhaftır nasıl bir sevgidir ki bu diyorum.kapris değil aslında yaptığım,birine çektirme gibi sadistçe zevklerim de yok.elde değil kendimin ne istediğini bilemeyip ona çatıyorum mesela.bazen beni biraz arama geldiler gene bana diyorum biraz huzur ver diyorum ya da çok arayarak beni bunalttığında söylüyorum boğma beni kendimi mecbur hissetmek ya da rutine bindirmek istemiyorum hiçbirşeyi diyorum.
mesela cnm ister yatarken ii geceler derim canım istemez kalkınca günaydın demem ona,tamamen keyfime kalmış yani ama öle bi noktaya geliyor ki her sabah günaydın her akşam ii geceler demezsem trip çekiorum.hayırdır yaa diorum zaten sevmiyorum telefona yapışmayı huzur ver daraltma mecbur hissettirme diorum bi çok şeye katlandığını farkediyorum.karışıp kördüğüm olup çözülüyorum ara ara ne diiim kendi kendime bilemiyorum.
her ne yaşarsam en güzeli ve en hayırlısı olsun benim için ve hepimiz için.
hayalayaz
23-07-2009, 22:40
canım benim sen bu durumuna neden eft yapmıyorsun..:73e4317106059nd:
bu sanki bir güçtür birinin beni iteklemesi lazım gibi hissediyorum ablacım.kolum kanadım kalkmıyor hep aynı sonuç çıkıyor eft ye geliyor konu ama nasıl başlamalı ne yapmalı hadi yeşil diye bi dürtümü bekliyorum bilmiyorum.
hayalayaz
23-07-2009, 22:55
içinde bulunduğum duygusal karmaşaya bir ad bulamıyorum buna rağmen kendimi...
bununla başla gerisi nasılsa kendiliğinden gelir..
Stubborn
23-07-2009, 23:34
Bidakkaaaaaaaaaaaaaaa bi dakkaaa birisi yat gezisiimi dediiiiiiiiiiii
banamı ole geldııııııııııııııııııııııııı
ya ben cok beyazım gıttıgımde kıpkırmısıııı oluorummmmmmmmmmmmmmmm
mu dedı bırısını acepppp????????? yaşilimmmmmmm :0326::0326::0326:
yaa öle ama ne yapim öldüm öldüm bu sene deniz diye bi gidim artık dimi kuzucum.senle de gidelim şirine bi ara.
Stubborn
24-07-2009, 22:48
Bidakkaaaaaaaaaaaaaaa bi dakkaaa birisi yat gezisiimi dediiiiiiiiiiii
banamı ole geldııııııııııııııııııııııııı
ya ben cok beyazım gıttıgımde kıpkırmısıııı oluorummmmmmmmmmmmmmmm
mu dedı bırısını acepppp????????? yaşilimmmmmmm :0326::0326::0326:
ya sen geçen gun ben yat gezisine gitmıorum demedınmı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bu yazdıklarım senın cumleennnnnnnn:eatyou1qs:
biliom kuzum gitmicektimde zaten arkadaşlarım gidelim lütfennnnnnnnnnnn dediklerinden,tek sivrilende ben olduğumdan mecburen ok gidelim dedim.
deniz diye de içim gidiyor geçen gidişimin acısını çekiorum hala ama ne yapim:D
Stubborn
25-07-2009, 09:43
ıyı bakalım ıyı eglenceler sekercımmm:73e4317106059nd:
bayadır giremiyordum siteye de günlüğüme de gene birikti anlatacaklarım.karışık huzursuz dönemler geçirdim ama inşallah herşey yoluna girer ve en hayırlısı olur.
şuan çalıştığım iş yerinde,güzel bir konumda severek sevilerek çalıştığımı düşünüyordum bunca zaman,çok sevildiğimden ötürü kısa bi süre önce patronumdan ortaklık teklifi aldım elinden gelen herşeyi yaptı ortak olalım diye ama dudak uçuklatan meblağlar söylüyor yani o parayı verdikten sonra bu işi tek yaparsın.neyse ok hadi verelim sen ne verecen diyince eee ortaklık diyo yaa çok akıllı ya beni bu şerefe nail edcek borçlarını ödicem ama ortak olcam onla hem de %49 hisseyle.tabiki olmaz dedim sonra bu şirketi başka yere taşıyor ortakta buldu gel dedi sana burayı devredelim burayı tek işlet ya da yanına kuzenini al o da bu işin içinde.olurmu ki dedim ama borcu çok şirket adı değişse de ne olur ne olmaz boşver dedim kendi kendime.3aydır ordasın bol konum var poh pohlama var ama para yok neyine güvenip devralcan dedim tamam iyi hoş adam ama yaş iş dedik ailecek.
herneyse iş yerine iki tane psikolog kız alındı sevimli gibiler de yani iyi anlaştık özellikle bir tanesiyle kanka olduk diyebilirim her neyse kızlar başlayalı 1 hafta falan olcak bizim patron beni çekip çekip takipte ol tetikte ol işi öğret ama dikkat fln deyip duruyo bunlarla ilgili bişeydemiyoruz tabi,öğrendim ki kızları çekip konuşuyor;yeşile dikkat edin daha önce bi kaç personelimiz iş bıraktı yeşilin yüzünden biraz tehlikelidir ve konumunu yanlış yere kullanıyor elinden yetkilerini alcaz falan filan gibi salakça laflar ediyor daha dün gelmiş personele.öğrendim konu bana geldi işte ortalığı karıştırdım tabi bağlı olduğumuz devlet kurumuna bunu şikayet etmeye kadar düşündüm ve ayaklandı diğer aylardır parasını alamamış personel de.çıkacağımı duyurdum bnmle konuşamadı bile suçlu nasıl bir politika izliyor bilmiyorum ama kızları çekip sayıştırmış ortalığı karıştırdınız diye.
bugün ipin kopacağı yerdi ama bi baktım hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor patronlar ilginç dedim konuşalımmı artık dedim uygun olunca haber verin dedim o sırada adamın babası kalp krizi geçirmiş haber geldi öğleden sonra gelip sus payı herkese maaşlarının bi bölümünü de ödedi nedir durumlar ne olcak bilmiyorum işimi seviyorum ama stub iyi bilir haksızlık karşısında gözüm dönüyor tehlike orda devreye giriyor işte elde değil.belki süngerlemeye çalışıyorlar şuan pişmanlar öyle bir izlenim var ne olcak bilemeyerek bekliyorum umarım en hayırlısı olur benim için.
selammmmm arkadaşlarımmm.çok güzel bir hafta sonu geçirip dopingimi almış bulunmaktayım.
kendimi ona ısınmaya,sevmeye,hatta aşık olmaya şartlandırıyordum ne zamandır,her yaptığı şey beni rahatsız ederken suratsız oluyordum kendimi sevemiyeceğime şartlıyordum çünkü,ama şimdi deniyorum kendimi herşey çok güzel olacak bu çocukla çok mutlu olacaksın diye motive ediyorum.
herşey ben de bitiyor aslında gülümseyerek,içten ve mutlu davranarak karşındakine de pozitif enerji veriyorsun güzel vakit geçirdik güzel kararlar aldık ciddi boyutlara giden uzun uzun konuşmalar yaptık.
bakmışsınız yakın bir tarihte beni kaybetmişsiniz kızlarrrrrrrrrrrr bilemem artık ben az anlatim siz çok anlayın hadi hayırlısı:)
herkes kızacak ama benim herzaman herşeyim yolunda gitse şaşardım.mücadele ediyorum günlerdir yazmıyım ağzımdan yanlış cümleler çıkmasın diye ama çok bunaldım artık dökülmek istedim.
hep arıza hep sorun beni mi bulur yaa?
herşey yolunda gidiyor demişim,kısa bir süre önce ama günlerdir sarpa sarıyor herşey,canım yanıyor resmen.
çok hisli olmasam da biliyosunuz ki bu çocuğa karşı garip bir güven vardı içimde,sürekli ciddiyetinden bahsetmesi evlenince oturacağı eve kadar düşünmesi,buraya yerleşmek için yaptığı gelecek planları insan da güven duygusu oluşturuyor.ben mi salağım acaba insanlara güveniyorum böyle diyorum şimdi kendi kendime.
bi çoğumuzun üye olduğu facebook sitesine benim zorumla üye oldu vatandaş resim falan yok ama listesinde de benden başka kimse yoktu bende girip bakmıyordum dolayısıyla sayfasına geçenler de gezinirken bi bakim dedim bi kaç hatun var benden ayrı listesinde,hatunlara msj attım onu nerden tanıyorsunuz diye 3 kişi var ztn benden ayrı,tanımıyorum dedi 2 tanesi ama bitanesi bana hiç inandırıcı gelmedi.tabi ben cırladım sen tanımadığın kızları nasıl eklersin,nasıl bir karekterin var,güvenmiyorum sana falan filan o ısrarla arkdşı olduğunu iddaa ediyor ama,neyse kızdan mail gelir sonra tanıyorum ama aranızda sorun olcağını düşünerek ve buna sebep olmak istemeyerek tanımıyorum dedim.daha da delirdim durduk yere insanı gıcıklandırıyorlar.baya olaylı yaşadık 3-5 günü aldatılmak bunun adı resmen dedim,kandırmakta bişey saklamakta aynı kapıya çıkar.
belki oraya eklemem senin bilgin olmadan hata,özür dilerim ama art niyetim olsa orda tutmam fln filan dedi.düzelmeye çalışıp ona zaman tanırken affettirmesi için kendini,annem onunla tanışmak istediğini söyledi.
gayet resmi ve ciddiyiz ama o dönem onunla,soğuk rüzgarlar esiyor arada da,ben de annemin talebini msj çekerek söyledim ona cvp vermedi.o gece kuzenini hastaneye kaldırmışlar güya bilmiyorum doğrumu?
ben ciddi olmadığını bunun için bahane aradığını...gibi şeyler düşündüm.sonra da sen gönlünce eğlenmelik birini bul herkes kendi yoluna hoşçakal dedim.
arıyor 2 gündür ama sürekli değil açmıyorum telefonlarını açmadığımdan çıldırarak arar gibi deil yani ara ara arıyor gene açmıyorum.dayanamadım az önce açtım tlfonu ne istiyorsun diye,neden açmıyorsun dedi açsam ne olcak sanki söyledik ne diyeceğimizi dedim.tamam nasıl istiyorsan dedi,ben bunu zaten söylemiştim neyi nasıl istediğimi biliyorsun bitti zaten nasıl istiyorsan demej için mi arıyosun beni 2 gündür dedim.neyse eyvallahı yok tavırları sergiliyor sen bilirsin şöyledir böyledir ben çok uğraştım,ya dedim neye uğraştın ciddiyim diyosun buyur er meydanı diyorum yüreğin yetmiyor dedim.
ben bunu sana daha önce söyledim ztn annenle tanışmak istediğimi ama böyle gerginken ne olcağımız belirsizken 2 gün önce bitti deyipte 2 gün sonra annemle tanış demen de beni bunalttı dedi.
benim hatammıdır şimdi bu annem talep etti tartışmamızı bilmediğinden ben de söyledim arayı düzeltmek isteyen insan bunu bir fırsat olarak görmez mi?
yok saçma sapan kıskançlıklar yapmışım,yok bunaltmışım,üstüne gidiyomuşum,tehdit edip bitti diyomuşum...
sonnuçsuzca herkes kendi yoluna hadi hşçkl diyerek kapadık tlfonu.
ama duramadım yine msj attım,bi çok insanın mutlu olabileceği şeyler seni rahatsız ediyor,bu kadar kıskanıp köpürüyorsa söylemese de seviyordur bu kız diyemedin,bu kadar ciddiye alıyor ki beni ve gelecek düşünüyor ki ailesiyle tanıştırmaya kadar götürüyor işi diye düşünemedin ama artık geçti gitti şansın bol olsun yazdım,ne oluyorsa kapıda meleyen adama ona da cvp gelmedi çok sinirliyimmm yaaa:(
ne bu böyle bana gelen kendini abdurrahman çelebi sanıyor.
üfff çok gerginim beni rahatlatıcak birileri var mııııııııııı?
Perilice
14-08-2009, 23:31
Canım ya nediyeceğimi inanki bilmiyorum belki bu kişi senin için doğru değildi içindeki ses seni facesine bakmanı söyledi herşeyin bir nedeni vardır lütfen sakinleş birde facedeki listeye bu kadar sinirlenme bu zamanda herkesin facesindeki liste baya kabarık buna takılma ama tanımıyom demeler dediğin gibi tuhaftı ama genede üzülme :73e4317106059nd:
Stubborn
15-08-2009, 09:26
Y avarya aramam aramam aradımmı bişi oldugunu bilirim valla ya kendımden korkmaya baslıycam yakında ayse..okuduklarım benı sasırttı dıycem gerçekten o çocuktan beklemesdım ama erkek sonucta..ama sana bişi diyyimi kız bu taktik almış olmasın hee:923:923:923
anladın sen onu hihihihi
Canım benim,herşeyde bir hayır vardır,kendini suçlayıpta boş yere yıpratma,sen elinden geleni yapmışsın,biraz oda sen de kafanızı toparlayın ve herşeyi oluruna bırakın,zaman herşeyin ilacıdır.Herşey düzelir.:73e4317106059nd:
içip içip dağıttım bu gece kısacası ramazandan önce jubule gibi oldu bana.
aklım karmakarışık yaa gece aradı beni bir dünya da msj gönderdi hala seni çok seviyorum ama sen çok kırdın ağır konuşup incittin,tabi ben piskopata bağladığımda ne dediğimi hatırlamayacak seviyeye gelebiliyorum:(o anlattıkça onu damı demiiştim acaba oldum bi kaç sefer.kısacası oldukça incinmiş özür mü bekliyor diye düşünmedim bile nasıl işler bu radde geldi haklıyken birden haksız çıkan oldum inanamıyorum arkadaşlarıma bile anlattığımda evet haklı saçmalama abartmışsın biraz kendi dengeni de onu da alt üst etmişsin dediler:(
içipte güzelleşince bişeyler dedim ben ona,özlediğimi falan söyledim sanırım.ben de özledim ama çok kırgınız dedi.eee ne olcak kırgınsak dedim,sence eskisi gibi olcakmı diyor,sinirleniyorum arkadaş ben böyle şeyde karı gibi ne bu böyle erkek adam kapris mi yapar?tamam abartmış ağır konuşmuş olabilirim anladım ki msj çekiyorum.msjlarım da da böyle trip yapınca eee hiç uğraşamam moduna giriyorum bu sefer.
kısacası eve geldiğim bu saat diliminde ne yazdığımı bilmeden karaladım işte günün özetini.gel içelim dedim gelmedin ya stub alcağın olsun seninde ne diyim:((
en iyisi yatayım artık ben çiifter çifter görüyorum yazıları da iyi geceler bana,bize,herkese...
Y avarya aramam aramam aradımmı bişi oldugunu bilirim valla ya kendımden korkmaya baslıycam yakında ayse..okuduklarım benı sasırttı dıycem gerçekten o çocuktan beklemesdım ama erkek sonucta..ama sana bişi diyyimi kız bu taktik almış olmasın hee:923:923:923
anladın sen onu hihihihi
bizim kızı paraladım zaten sonra yaa dedim adam edip edip veriyoruz ellere verme kızım artık şuna taktik falan bırak nasılsa öyle kalsınhihi
Stubborn
16-08-2009, 14:51
eee sakalımız yokkı dınleyesın..sekerımmm ya dun yorgun hısettım kendımı hiç dısarı cıkcak modda degıldım ama daha ne geceelr var kuzu cıkartırız acısını:73e4317106059nd:
çaba sarfediyorum günlerdir toparlim kendimi şu siteye öyle yazim bişeler diye ancak bu kadar olabildim üzgünüm arkadaşlar.
ben artık pes ettim yaa çektim aşktan elimi ayağımı,biliyorum kurmamam gereken cümleler bunlar ama kasamam kendimi günlerdir kasıyorum çünkü.kendi kendime aşabilseydim bu sıkıntımı böyle gümbür gümbür gelmicektim ama çok öfkeliyim.
ne bu ya bana gelen adam sanıp gidio kendini,taviz mi verdim hayır,ilgi alaka sevgimi gösterdim hayır,aksine ne hissettiğimi anlayabilmek için yırtınan bi adam vardı karşımda.
ciddiyetten,gelecek güzel günlerden..fln bahsedince du bi bak kızım yaa bi dene ne olcak dedim ,ama yine de kaptırmadım öle açık ve renk vermedim,kimileri kızsa da iyiki de yapmıyorum böyle yoksa daha çok içime batardı.
sonuç olarak bitti,derdim bittiğine falan değil de erkeklerin hepsimi aynı halt yaa,
sürekli birşey çevirme ihtiyacı,değişik dürtülerini yada egolarını tatmin etme denemelerinden nefret ediyorum.
bugün bi arkadaşım kızım ya görmezden gelecen,ya da almıyacan hayatına kimseyi diyor.ne diyon sen yaa dedim o kadar mı vahim yani durum,bu kadar mı basitleşti bu kadar mı kötü artık insanlar.ne diyeceğimi şaşırdım öfkem,hırsım dinmiyor.salya sümük arkanda dolanan adamlar da böyle yapıyorsa yuh artık dedim yaa.
çok sıkıntılıyım kaç gündür,doktora da gittim bu aralar,guatr dan ameliyat olmuştum 4 yıl önce kontrollere gidiyordum sürekli,son gidişimde geçen hafta yani yenilediğini öğrendim rahatsızlığımın,bu sinir patlamaları stres ve sıkıntı biraz da onunla alakalı yani.
öyle işte başka da çok bişey karalamak gelmiyor içimden...bu da böyle olsun:(
günaydınnnnnnnnnnnnn güzel güne,hoş bir pazar sabahına ve tüm arkadaşlarıma.
bu sabah öyle güzel uyandım ki sanki tüm sıkıntılarımdan arınmış hissettim kendimi içimde değişik bir coşku var,mutlu hissediyorum kendimi.
sebebini çözemedim ama cıvıl cıvılım,biraz ayıktıktan sonra kendimi sahile atıp mis gibi bir deniz havasına ihiyacım var umarım tüm günüm böyle güzel geçer,uzun ve sıkıntılı geçen bir dönemin bittiği gündür umarım bugün ve tekrar gelmez.
ben geldimmmm.
çok kıskandım stubcuğumu artık ben de işsizim arkadaşlar,zaten bu 1-2 haftadır bir çelişme söz konusuydu patronlarla bugün patlak verdi.
işe sağ kolu olarak aldığı bir temizlik personeli var,orda ne olup bitiyorsa virgülüne kdr patronlara aktardığından ben de gıcığım zaten o hatuna.iş yapmadığı gibi bir yeri eksik yapmışsın şurası pis kalmış desek kadın bizi parçalıycak üstümüze yürüyüp beğenmiyorsanız siz yapın modunda bunu da böyle yapan patronun eşi tabi.
her neyse benim odamı temizlemiyor ben de işini yapmıyorsun diye konuşmayı denedim kadınla drama döndü o da ayılmalar bayılmalar kavgaya çevirmeler zaptetmek ne mümkün hatunu,herneyse patronun eşi geldi sayıştırmaya başladı tüm personele karşılık vermeye çalışanı da bağıra bağıra bastırdı,ondan öğreneceğiniz çok iş var ben onun işinden memnunum sizi ilgilendirmez fln dedim kimsenin sesi çıkamadı.en son sıra geldi bana odasına çağırdı konu nedir falan dedim odamı temizlemiyor ben de uyardım,sen bunu söleyemezsin bu yetkiyi vermiyorum sana diyor,kime sölicem yapmadığı işi ne demek söleyemem dedim.bundan sonra bnm odamı da kendi odanı da sen temizliceksin çay getirip götürceksin bana diyor.(allah allah yeşilin filminin koptuğu an burası)ne diyorsunuz siz yaa dedim ben bunu yapcaksam temizlikçi de muhasebeni tutup yöneticiliğini mi yapcak herkes yerini görevini bilecek kendinize gelin ben bunca iş tecrübesini dirsek çürütmeyi size çay getirmek için yapmadım dedim.üzerime geldi iyice bu konuda sonra orda yaptığım işleri inkar ederek personelini ayaklandırdığımı gaz verdiğimi,iş başvurusu yapanlara paranızı alamazsınız gelmeyin dediğimi söyliyecek kadar alçaldı.elini bağıra bağıra masaya vuruyor karşımda kendinize gelin yaa dedim çocukmu var karşınızda kime bağırıyorsunuz bağırarak konuşmak sizi haklımı yapmış oluyor o volumünüzü ayarlayın dedim en son da hadi bklm benden bu kadar al temizlik personelin yapsın muhasebeni kessin faturalarını yönetsin şirketini eyvallah diyip çıktım.
insanlar çamur olunca sıyrılması da kolay olmıycak ama hayırlısı bakalım.hayatını karartıcam senin bi yerde işe giremiceksin diyecek kdr komikleşti de,hadi buyrun kim beni işe alırken size danışacak merak ediyorum ama neyse dedim.
yaa nelerle nasıl insanlarla uğraşıyoruz günlükçüm gör bak işte.
hadi artık bana tatlı rüyalar uykum geldi.
hayalayaz
28-08-2009, 00:16
hayırlısı olsun ablam , sende aynı stub gibi çok öneleri çıkmıştın oradan zaten daha iyisini bulacağından eminim..:73e4317106059nd:
merhaba yeşil, son yazdıklarını okuyunca helal olsun dedim, hakkını savunmuşsun, çok daha iyi bi işi hakediyosun. eminim ki çok daha iyi bi işe sahip olacaksın, güzel haberlerini en kısa zamanda duymak dileğiyle sevgilerimle,shy
Perilice
28-08-2009, 00:43
:73e4317106059nd: hayırlısı olsun daha iyisi daha güzeli rahatı maaşı dolgun iş geleceğine inanıyorum :73e4317106059nd:
senin için en güzeli en neşelisi,en huzurlusu,en sağlıklısı en bol kazançlısı ne ise o gelsin hayatına..gidene güle güle gelene merhaba..ve merhaba dediğin yeni işin senin hayatına yukarda yazılanlarla birlikte gelsin..sevgilerimle,shy
tşk ederim canlarım iyi dilekleriniz için daha iyisi hepinizi bulsun inşallah
Stubborn
28-08-2009, 15:16
Kıskançç senı dayanmadın demı ben yatarkene işe gitmeye asıl maksatın buydu ben biliom ahahhahaha:923hihi:0399:
Hayırlısı olsun en güzel işler seni bulur yeşilim sakın üzülme emi:73e4317106059nd:
Gülçin Şen
28-08-2009, 16:17
Bak benide kıskandırdınız hemen işe girip atılasım geldi.
Yada akşam adama isyan edeyim maaş yok prim yok diye ...
Şaka bir yana hakkında hayırlısı olsun canım daha iyisi sana koşarak gelsin tam zamanında...:73e4317106059nd:
Ooo iş çekimleri birdi ikiye çıktı...Tatilin hayırlı olsun bacım,iyi yapmışsın ezdirmemekle kendini...Ne sanıyorlarsa kendilerini,eleman alıp kendilerini sahibi sanıyorlar...Boşver sende yat Stu. gibi...hihi
arkadaşlarr dualarınıza,şifalarınıza ihtiyacım varrr çok acil.
kuzenim hastanede 2 gündür bekliyoruz motor kazası geçirdi,beyin ameliyatına aldılar küçücük daha 24 yaşında dualarınızı eksik etmeyin lütfen,aklımı oynatıcam böyle beklemek çok kötü yardımlarınıza hep birlikte yapılan dualarınıza ihtiyacım var.
hayalayaz
24-09-2009, 10:45
geçmiş olsun ablam..
Gülçin Şen
24-09-2009, 11:23
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifa bulsun...
geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin
çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim.
herkesi çok özlemişim neler biriktirdim,neler yaşadım uzun zaman oldu ayrı kalalı.
kuzenim çok şükürrrrrrrrrrr çok çok iyi,2 beyin ameliyatı geçirdi ama dualarımız dualarınız sayesinde onu bize bağışladı allahım binlerce şükürler olsun.
kalabalıklar,umutsuz umutlu bekleyişler,çalkantılar yaşadım bu sürede.yanlış insanlarla değerli vaktimi de harcadım tabi ki ama herşeyden özel dersler de çıkardım denemedim demem herşey birer tecrübe olarak dönüyor bana biliyorum.
ama şimdi güzel günler geçiriyorum yani en güzeli huzurlu hissediyorum kendimi bilen bilmeyen arkadaşlarım var bugünlerde bunu yaşatanın kim olduğunu anlatayım biraz size;
9-10 sene öncesine dayanan eski bir hikaye aslında bu vatandaşla ben eski sınıf arkadaşıyız.iyi de bir çocuk, o zamanlardan bilirdim ki çok temiz duygular besliyor bana ve aşkın en masum haliyle seviyor beni.olmadı,olamadı o zamanlar aşkı onun heyecanını aşma gelip benle konuşma cesaretini veremedi ona.sonra kocaman 10 yıl geçti aradan,bu arada ben evlendim ayrıldım herkesler ne olaylar yaşadı tabi,ayrılıp geldikten sonra birgün yolda karşılaştım onunla inanamadım o paniğine hakkımda edindiği bilgilere,yine aynı o aşık bakış ve yine aynı heyecan vardı.evlenmişsin ankaraya yerleşmişsin dedi şaşkın şaşkın baktım yüzüne geldim ben diyebilmişim şaşkınlıktan ne demekse o:D
ayrıldığımı söyledim ama o yüzündeki sevinç ifadesi tarifsizdi:)
yeniden telefonlar alındı,herneyse aramaları başladı yıllar önce yaptığı hatayı yapmak istemiyordu anladımki cesaretsizliğine yenilmek istemiyor bi çırpıda söyleyiverdi aşkını;
çok sevdim ben seni bir erkek için ilk aşık olmanın özelliği ne demek bilemezsin,mucizesin benim için yeniden karşıma çıkan allahın bana gönderdiği bir mucize..çok güzel sözler bunlar beni de yürekten etkileyen ve doğruluğuna inandığım sözler ama atladığı birşey vardı ben olumsuz bir evlilikten yeni çıkmıştım,hazır değildim hiç ama hiçbirşeye yanımda kimsenin varlığına tahammülüm yoktu,yeniden mi asla diyerek lafını bile anmıyordum yeni bir aşkın.kinli,kızgın,saçma öfkelerdeydim.en iyi ilacı zamanı kullanmak istiyordum ama o boşa geçen yılların özlemini yaşamak istiyordu.sonuç olarak ne yaptığımı şuan hatırlayamadığım kalp kırıklıkları yaşatmışım ona hem de en ağırından,istemediğimi haykırmışım bağıra bağıra kovmuşum defalarca yanımdan ama psikolojisi çok da normal olmayan biriydim o zamanlar yeni birşeye ne kadar sağlıklı başlarsan o kadar iyi olmalı ama ben değildim herneyse kalbini kırıp bir köşede beklettiğim en güzel şeylerin yaşanacağı bir sevgiliyi ben bunca zaman erteledim görmezden geldim,aklıma getirmek bile istemedim saçma denemelerle boşa kaybettim zamanımı.her yenilgi de mantık biraz daha öne çıktı sanırım.ama yine de sevgi olmadan içim kıpırdamadan olmaz diyordum biri sadece beni seviyor hem de çok seviyor diye olmam onunla,uzun süreden sonra tekrar karşılaşıncaya kadar böyle düşünüyordum yani.
ama öyle farklı öyle tatlı öyle aşıkolunası geldiki bana biraraya geldiğimizde,o an hiç bitmesin yanında öyle kalim istedim.çok canı yanmış benden yana korktu vazgeçersin dedi ikinci bişeyi kaldırmaz yüreğim dedi,düşündüğü gibi değil ama şimdi en baştan yeniden başlamış gibiyim sanki 10yıl öncesine dönmüşcesine,sarılınca ona kıpırdayan bir yürek hissettim herkes herşey kalsın öylece ama ben ondan kopmayım istedim.yani kısacası çok güzel şeyler hissettim ona da bunu hissettirmek için elimden geleni yapıyorum.
ailesini ikna etmek biraz yoracak gibi çünkü anlatmış onlara herşeyi,biz sen beni üzdüğünde 3 kişilik üzüldük dedi.annem,babam,ben.
hak veriyorum da onlara biricik oğulları ve elimde olmadan isteyerek yapmasam da korkuyorlar.ama ben biliyorum ki o inanınca ailesini de ikna edicek.
sen bir erkeğin ilke olan sevgisi nasıldır bilemezsin,seninle flört edemem kıyamam,zamanı boşa geçiremem diyor ama bence en büyük korkusunu böyle yaparsa aşacağını sanıyor hemen evlenmeliyiz diyor beni yakalamışken:)
çok birikmiş çok şey anlattım bundan sonra da hep güzel haberleri anlatmak umuduyla...
Stubborn
22-10-2009, 23:52
allah gonlune gore versın bebegım.....
amin canım benim hepimizin gönlüne göre olsun herşey
ay canım ne güzel yaaa. hep mutlu ol inşallah.
off bu arada ben efkarlandım...hihi
Perilice
23-10-2009, 12:52
:73e4317106059nd: canım sana mutluluklar dilerimm çok sevindim bu haberlere :73e4317106059nd:
ay canım ne güzel yaaa. hep mutlu ol inşallah.
off bu arada ben efkarlandım...hihi
saol canım benim hepimiz mutlu olalım hep.sen niye efkarlandın bakim:)
:73e4317106059nd: canım sana mutluluklar dilerimm çok sevindim bu haberlere :73e4317106059nd:
daha güzel haberleri sizlerden duymak dileğiyle tatlım
bol bol güzel haberlerini duyarız inş:)
çooooookkkkk uzun zaman olmuş herkesi ayrı ayrı çok özledim.
nedendir bilinmez bazen insan bilir de gerçeği kaçar yine de dibe vurmak ister,o dönemde etrafındaki tüm olumsuzlukları yaşar sonuna kadar,doğru bildiğine döner sanırım tekrar.o yüzden yeniden ben geldim:)
biraz dertleşmeye,biraz mutluluk paylaşmaya,biraz korkularımdan kaçmaya,biraz yardım istemeye geldim.
kendi tercihlerimdi ama iyi dönemler geçmedi sanırım bu sürede sıyrılmak benim elimdeydi sıyrıldım ama.sonra bir dönem bıraktım evrenin benim karşıma beklediğim herşeyi sırayla çıkaracağını düşündüm ama beklemediğim isteyip bıraktığım ummadığım bir anda gelicekti biliyordum.
sonra geldi o gün insana tüm tükürdüklerini yalatırcasına,hadi canım aşk mı hikaye artık benden geçmiş derken geldi:)
tüm aşk şarkılarını bağırtarak söyletircesine geldi,yüzümü güldürerek,mutluluktan bu kadar da olurmuydu şaşkınlığıyla ağlatarak geldi aşk yeniden.
bilseydim aşk böyle birşeymiş seviyorum dermiydim önceden dedirtircesine geldi bana da hoşgeldin demek düştü:)
okullu kızlar gibi oldum yanında susmayan ben sözcükler düğümlendi bazen yanında,bana baktığında yüzümden alev alev ateş toplarının düştüğünü hissettim,hele elimi tuttuğunda o an ölüyorum sandım kalp çarpıntısından.kızım dedim kendine gel fazla adrenalinden gidicen.
aşk hep iki kişilik olmalıydı,üzerdi yorardı tek taraflı aşk öyle hayal ettim öyle istedim hep şükrettim sonra.saatler dursa ben de öyle gözlerinde kilitli kalsam istiyorum,zaman yanında hiç geçmese ellerim hep elinde kalsa,kokusu hep burnumda.
tarifi bile kelimelerle mümkün olmayan birşey yaşıyorum şimdi,gülerek uyanıyorum sabahları stubb iyi bilir gülerek uyanmak benim için neredeyse imkansızdı:)artık bol bol gülüyorum.yanımda olmasa da otobüste orda burda aklıma geldiği heryerde gülüyorum ben mutluluktan.
herşey çok güzel de.aşkın de hali olmasa keşke dimi bi de gözünü açıp önüne bakınca görüyosun görmek istemesen de basıyosun yere.benim ayrılmış olmam bir problem yaratıcak mı diye ikimizde düşünmekten aşkı yaşıyamıyoruz şu sıra.aile tabiki çok önemli ikna edebilir mi ailesini,biz aşk durulursa anlaşabilirmiyiz,hayatımın erkeği bu mu?hayatının kadını benmiyim?.......sorular sorular cvpları olmayanlardan hem de.
neden soruyorsun ki kimseyle yaşamadığın bir şey yaşıyorsun tadını çıkarsana kızım diyorum ama bu kadar dorukta yaşarken ya yarım kalırsam diyorum ya giderse..
sorduğum soruları o da soruyor kendine cvplarını bulamadan kaçmak gitmek istedik ikimizde kimse gidemedi bi yere sırayla kuyruğumuzu sıkıştırıp geri geldik yine sarıldık birbirimize.artık gitmeliyim dediğim de gülüyor bana yarın görüşürüz dercesine:)ben de ona öyle sanırım.
ama kızıyorum düşünmekten kurmaktan aşkı tüketiyoruz durgunlaştırıyoruz en gergin benim,benim gerginliğim ona da yansıyor farkediyorum ve sanırım burda sizlerden yardım istiyorum.
o hiç gitmese ben hiç gitmesem aşk hep kalsa hiç bitmese .....
ben bu olumsuzluktan kurtulsam güzel şeylerin devamı gelse
herşey heryer hep aşk olsa,dünya dönse aşk hep gelse hiç gitmese:)
Stubborn
20-01-2010, 09:15
canım benım okurken oyle mutlu oldumkı o yuzundekı gulumseme hıc eksık olmasın .. hayat bızı yordu ama artık hersey geçmişte kaldı dıye dusun ve ne olur olumsuz seylerı sıl artık beynınde acabaları def et hemen... olacak herzaman dedıgımız gıbı hersey cok guzel olacakkkk
seviyorum hepinizi:))inşallah herşey çok güzel olacak.
Stubborn
27-02-2010, 10:27
Hadı gelişmelerı merak edıyoruzz uzatma arayı bu kadar fazla...:pull_hair
valla benim de aklıma geldi geçenlerde. merak ettim :mshareketliifade108
tekrardan merhaba herkese ne kadar özlemişim sizleri,uzun zamandır aklıma geliyor dolup dolup taşıyor içim ama fırsat bulup yazamadım ya da ne yazıcağımı toparlayamadım,hoş yine toparlanmış birşey yok aklımda ama olsun yazmak istedim biraz.
o kadar dolu o kadar yoğun bir aşk yaşadım ki gözlerimdeki ışık hiç sönmedi aşkta durulma hali hiç olmadı.aşk varken mantık yoktur ya hiç gelmedi o yüzden mantığım aylardır,sınırsızca yaşıyordum en doruklardaydım gelse ne yapcaktım mantığı yer yoktu ki ona.
güzeldi ya öyle güzeldi ki anlatması zor hala yüzümü güldürecek kadar güzel,hala diyorum çünkü yok artık gitti :(
kızmadım ona çünkü kendim edip kendim buldum,dedm ya yoktu mantık ben akıllı durmadım oyun oynamakistemedim ne kadar kapris varsa yaptım ilgisi azaldımı ya da bana öyle gediğini düşündüğüm anlar da bir çocuk gibi davranıp kızgınlıktan herşeyi devirdim döktüm neredeyse,başka da bir hayatım olduğunu unuttum aldım hayatımın odak noktasına koydum gözüm dünyayı görmüyor benim başka kimseyi hiçbişeyi düşünmüyorum sen nasıl düşünürsün arada mantıklı davranırsın diye krizlere girdim sanki herkes aşkı aynı yaşamalıydı.
bu kadar bekledim geç geldi ya deli dolu yaşanıcak aşk ve o kadar unutmuşum ki böyle aşk yaşamayı nasıldı kuralları ne yapılmalıydı unuttum elime yüzüme bulaştırdım ve de her arıza da tükettim onun içndekileri.yaşanılanlardan pişman olmadım hiç,çok ama çok mutlu etti beni,evet istediğim tam da buydu hoşgeldin be dedim hep içimden.
hala aşığım,belki hala aşıktır o da,öyle söyledi ama bazen aşktan büyük olursa yaşadığın sorunlar o iki aşığı iki cambaz misali bi ipte tutamazsın ya,bizde bi ipte tutunamadık canımız sağolsun biz yine de kırk yılda bir gelen birşey yaşadık.
elini tutmak,gözlerinde kaybolmak,berbat sesiyle bana şarkılar söylemesini hayran hayran izlemek,beraber içmek sarhoş olmak hem de öyle böyle değil,mutluluktan gülme krizlerine girmek sonra da o güzel şeye ağlamak,bana süprizler yapması ona süprizler hazırlamak mutlu olduğunu görüp onun kadar mutlu olmak yaptığın şeye,çok iddalaşıp onunla tavla oynamak bi kere bile beni yenememesine çıldırışını seyretmek,saçma sapan fıkralar anlatmak belki de bizden başka kimsenin gülmeyeceği fıkralar,yaşını unutmak yaşını unutturmak çocuk gibi yaşamak...aşk hepsi aşk işte.
tüm anlattıklarımdan fazla kavga olunca hayatımızda artık yan yana durmak mümkün olmamaya başladı anladım gideceğini ama göndermemek için herşeyi yaptım,yaptıklarım gitmesini çabuklaştırmaktan başka bi işe yaramadı,yine akıllı durmadım ki daha çok sarhoş oldum kapısında ağladım aşıktım ya hoşgörülürdü sandım hoşgörülmezmiş...
böyle işte o artık yok,aslında sadece olmadığını sanıyor.gözümü açtığımda hala ilk aklıma gelen o,uykuya dalmadan önce hayal ettiğim o,rüyalarımda yine o,uyandığım an rüyadan gerçek mi değil mi diye ayırt edemeden bakınmak etrafa sonra ağlamak,özlemek deli gibi,gittiğin her yerde göreceğini sanmak onu,karşılaşmayı hem çok istemek hem istememek,beni hep onunla gören arkadaşlarıyla karşılaşmak gözlerimin onu araması....özledim kısacası çok özledim hem de.
bu da böyle yaşanmış bi aşk hikayesi oldu,gelse yeniden çiçekler açsa yüreğimde...
Stubborn
22-04-2010, 15:04
Cdısın cadıyız...bizdeki bu kin hak etmeyenlerı harcıyor..yapma dedim sakın ol dedım sus dedım okudugum kadarıyla dınlememıssın benı..okurken gozlerım doldu her satır gozlerımde belırdı..en azından dolu dolu yasamıs olman bıle cok ama cok guzel..ama ne olur yesılım eskı hataları tekrarlamayalım..harcamayalım bızı sevenlerı tuketmeyelım sevgımızı hemde hıç yok yere oldumu.. o guzel yuzun hiç ama hiç solmasın...senı sevıyorum
hep söylüyoruz ne yaşarsak biz istediğimiz ve düşündüğümüz için olmuştur diye ama bazen unutuyoruz ya da peşini bırakıyoruz hayallerimizin,böyle bir hataya düştüm ve çok güzel bir şey yaşarken yine olumsuzlukları ben davet ettim hayatıma biliyorsunuz paylaştım sizlerle de.
neyse ki farkında olmam ve yeniden aranıza dönmem çok geç olmadı nereden dönersek kar biliyorsunuz :)
o kadar saçmaladım ki kurmamam gereken her cümleyi kurdum ve ona inandırdım kendimi,ben yaptım tüm hatayı yolda görse artık beni yüzüme bakmaz kendi elimle bitirdim bu aşkı dedim kendi kendime.
sonra stubcuğumun söylediği bir cümle var sen ondan vazgeçmedikçe o senden gidemeyecek evet dedim ya nereye gidiyor,bırakmadım ki ben peşini nereye nasıl gidiyor gelicek tekrar arıycak özlediğimin bin misli özlüyor şuan beni.çekimlerim için 3haftalık bir sessizlik dönemine geçtim ve artık eminim o bana geri gelicek ve şunu bilecek en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız,inandırdım kendimi buna veeeeee çok geçmeden meyveleri toplamaya başladım evetttttttttt telefon etti nasıl olduğumu merak etti biliyorum,sesim çıkmayınca panik yaptı :) hal hatır sormak ve nabız yoklamak içindi bu telefon ama başlangıçtı henüz.
bırakmıyorum şimdi çekimlerimi olumlu çekimlerimi sizlerinde sayesinde sürdürüyorum ve burda hep birlikte yaşıycaz onun yeniden gelişine ağzım kulaklarımda güzel haberleri vericem burdan sizlere.yeniden farkında olmama sebep olduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız seviyorum hepinizi.
Stubborn
03-05-2010, 18:21
:dellek:dellek e kızım solyluyoruz okadar demı:dellek:dellek:dellek:pon pon:pon pon
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.