Orijinalini görmek için tıklayınız : Pisiii de burdaaa
pisicikk
11-03-2009, 22:26
merhaba , dostlar..çok şükür yeniden bir aradayız.. ablacım öyle sevindimki... martta açılacak demiştin..allah utandırmasın. ellerine sağlık... dostlar herkese çok güzel paylaşımlar...:)
Hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim...
Stubborn
11-03-2009, 22:29
Pisi hoşgeldınnnn tekrar bırlıkte olmak harıkaaaa ıyı paylaşımlarr;)
pisicikk ([Only Registered Users Can See Links]) HoşgeLdin KeyifLi PayLaşımLar.
pisicik hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim =)
Perilice
12-03-2009, 12:36
merhaba , dostlar..çok şükür yeniden bir aradayız.. ablacım öyle sevindimki... martta açılacak demiştin..allah utandırmasın. ellerine sağlık... dostlar herkese çok güzel paylaşımlar...:)
Pisicik yani gelirken insan bana haber vermezmi gı :mad:
Stubborn
12-03-2009, 13:23
heyecandan unutmustur kızma:)))
Perilice
12-03-2009, 13:37
heyecandan unutmustur kızma:)))
:D evet öyle olmuştur yoksa pisicik unutmaz bizi değilmi pisicik :D
hayalayaz
13-03-2009, 17:38
pisiciğim hoşgeldin ablam, seninle şöyle doya doya konuşamamıştık, artık buradasın ya, bol bol konuşuruz, güzel paylaşımlar dilerim ablam tekrar hoşgeldin..saygılı sevgiler.
pisicikk
15-03-2009, 19:09
ulaşamadımki valaaa:)) bekle bekle çevrim dışısın:))hastayım biliyrsun hala iyileşemedim , kaplıydı pc günlerdir
oy oy pisicik hoşgeldin nerelerdesin sen yaw
pisicikk
15-03-2009, 19:18
oy oy pisicik hoşgeldin nerelerdesin sen yaw
hala çok hastayım güneşşş
yattım tüm hafta sonu...şimdi bende dayanışma hattında şifa istedim
Perilice
15-03-2009, 19:27
Hım canım ya sen bir daha git ya doktra baya uzun sürdü üzülüyom sen yeter ki iyileş yeter :o
geçmiş olsun canım benim. cok uzun sürdü
hayalayaz
15-03-2009, 19:58
pisiciğim geçmiş olsun, hayal ayazın isteyen herkes için gönderdiği şifadan kendi hakkım olanı istiyorum de kuzum şifa olsun
Stubborn
27-03-2009, 09:58
Canım yaa tekrar burdanda geçmiş olsun yazmak ıstedım..suan nasılsın nasıl hısedıyorsun kendını?
geçmiş olsun pisii hoş geldin canım :smile (13):
pisicikk hoşgeldin, ben de gördüm o mesajı inşallah çabucak iyileşirsin.. şimdiden geçmiş olsun :love0073:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.